Grootste vermogensbeheerder in de wereld: EU moet immigratie verdubbelen!

Door Joost Niemöller

Op de Nederlandse tv verschijnen linkse cijferwarhoofden als Leo Lucassen die de illegale immigratie naar de EU willen opjagen. We krijgen daardoor het idee dat de propaganda voor illegale immigratie een linkse hobby is. Maar deze warhoofden zijn totaal niet relevant. Relevant is hoe er gedacht wordt in de invloedrijke wereld van het grootkapitaal. Daar wil men de groei van de multinationals in de EU vergroten door de migratie uit Afrika en het Midden Oosten te vergroten.

Dat bleek onlangs weer uit een gisteren verschenen rapport van de UBS bank. Dit is de grootste  vermogensbeheerder ter wereld. Gevestigd in Zwitserland. De UBS is niet alleen een vermogensbeheerder. Het is ook de sponsor van Amerikaanse presidenten, zoals Obama. Wanneer Obama gaat golfen, rijdt Robert Wolf het golfwagentje. Wolf is  het hoofd van de UBS bank in de VS. Deze Wolf leerde Obama voor het eerst kennen in het kantoor van speculant George Soros. Soros liet onlangs nog weten dat de EU minstens een miljoen illegale migranten moet opnemen. De Hongaarse president Orban zei dat Soros een van de grote aanjagers is van de migratiedebacle dat de EU momenteel overstroomt:

This invasion is driven, on the one hand, by people smugglers, and on the other hand by those activists who supper everything that weakens the nation-state. This Western mindset and this activist network is perhaps best represented by George Soros.

De Zwitserse UBS bank liet gisteren een rapport verschijnen: The Future of Europe. (PDF) Daarin wordt gesteld dat de EU zone lijdt onder de terugloop van haar bevolking, waardoor de ‘werkkracht’ afneemt. Hervorming van de economie zal niet genoeg zijn. En dus moet er meer migratie komen: Niet zomaar de miljoen die er vorig jaar al ongevraagd gekomen zijn, maar bijna het dubbele!

Amerikaanse presidenten luisteren naar Soros en CEO’s van vermogenbeheerders als UBS. Rutte luistert ernaar. Deze, niet linkse, maar rechtse meningen geven de doorslag.

Meningen als deze:

To match the US labor growth rate, the EU needs  1.8m additional immigrants (of working age) annually for the next 10 years, for example. This is substantially higher than the level of net immigration into the EU before the global financial crisis, and far above the net annual average of 0.6–0.7m immigrants since then. A clear change in immigration policies could address this situation. Global competition for qualified workers, who naturally seek the most attractive destinations, is growing. Unfortunately, the initial measures the EU took to reverse its weak immigration policy following the global financial crisis by admitting refugees turned into a debacle. The dysfunctional reaction of Europe to the refugee crisis and the related chaos at its borders has not improved its image as a highly desirable destination for immigrants. What’s more, our estimate that 1.8m additional net immigrants of working age are needed annually to match US labor growth dwarfs the number associated with the current European refugee crisis, estimated at one million last year.

Het enige probleem, aldus dit rapport, is het opkomend ‘populisme’ in Europa. Met andere woorden: De Europese volkswil. Want het volk vindt het genoeg.  Ook het Duitse volk, trouwens, zo blijkt vandaag uit een aantal dramatische peilingen in Duitsland,  die een enorme omslag weergeeft.

Vroeg of laat zal Merkel moeten stoppen met het luisteren naar Soros, naar de UBS, naar Obama. Wil ze aan de macht blijven. Het omslagpunt komt steeds meer dichterbij. Maar misschien is het dan al te laat.

 

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this pageEmail this to someone

45 Reacties

 1. Koos,

  Olieprijzen zijn nog een kwart van wat ze een paar jaar terug waren.
  Hoe kunnen we deze bedreiging voor de vijand benutten? Het is een kopersmarkt geworden, nietwaar?

 2. Het achterlijke van deze figuren is, dat ze TOTAAL ONGELIJK hebben. De bevolking moet helemaal niet groeien en zeker niet door de import van achterlijke en criminele gelukszoekers. Door robotisering en verdere automatisering gaan de komende jaren ONGEVEER 50% van alle banen verdwijnen. En dan zijn de “nieuwe banen” die zouden ontstaan hier al bij inbegrepen. Wie stopt deze waanzin?

 3. Joost,

  Goed artikel. Strijd tegen het neoliberalisme hoort zeker een ideologische peiler onder het PVV-programma te zijn.

  Wat neoliberalen een flexibele arbeidsmarkt noemen is in werkelijkheid het streven naar lage lonen voor de export.
  http://socialdemocracy21stcentury.blogspot.nl/2016/01/open-borders-in-europe-means-more.html

  Vergrijzing zorgt voor noodzaak immigratie is een mythe, technologische ontwikkelingen gaan vele malen sneller en we zouden zelf ook nog meer kinderen kunnen krijgen.
  http://socialdemocracy21stcentury.blogspot.nl/2016/01/a-neoliberal-vision-for-europe.html

 4. g.h.m.leferink

  24 januari 2016 op 15:08

  Deel 2.
  En wat ik me ook afvraag is waarom de LAFHEIDSCOËFFICIËNT van de politici hier zo ongemerkt VEEL TE HOOG is kunnen worden. Zelden zulke BEDPLASSERS meegemaakt! WIE van hen (uitgezonderd die van Hongarije en Beieren) DURFT te zeggen dat deze tsoenami ons huizenhoge problemen oplevert? Problemen die met de dag groter worden, terwijl nationaal en in de EU de politici blijkbaar opeens met blindheid geslagen zijn!
  Mijn konklusie: Wèg met de Merkels, Rutte’s, Junckers, Timmerfransen en andere natte kranten. DICHT die grens, of de EU gluipers het er nu mee eens zijn of niet!
  Of moet het weer eerst een tweede keer “10 Mei 1940” worden, voordat de ‘HELAAS boven ons gestelden’ wakker worden en er iets gebeurt? Winston Churchill staan niet alwéér klaar in de startblokken om de situatie te redden!
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 5. g.h.m.leferink

  24 januari 2016 op 14:50

  Waarom heeft de EU zulke Jan Slapzak regeringen? Zijn de tijden van Chamberlain en Daladier, die volkomen verkeerd reageerden tegen Hitler, opeens terug?
  Maar er komt nog een groot gevaar bij: ONBETROUWBARE MSM!! Bij de Duitse media zie ik de laatste tijd ook de vooringenomenheid de plaats innemen van de OBJECTIVITEIT. Nadat het laatste al meer dan 10 jaar geleden bij de NOS de nek werd omgedraaid! Op ONZE KOSTEN.
  Waardoor ik me al een tijd afvraag: wie zitten hierachter? Anders gezegd, zoals detectiveschrijver Conan Doyle zijn Sherlock Holmes tegen diens assistent laat zeggen: “Who benefits, Mr. Watson?” Want dat we klaplopers nodig zouden hebben maakt me geen mens wijs!
  Wat me al lang verwondert is dat nòch regeringen nòch MSM het ook maar ergens hebben over ‘Hulp in de eigen regio”. Terwijl hulp dáár voor wie wil helpen maar zo’10 % kost vergeleken met hier!
  Zie deel 2 voor vervolg.

 6. Het is grappig hoe de Linkse socialistische gedachte van alle kleurtjes vreedzaam naast elkaar laten leven de Rechtse roep van het grote geld naar nieuwe slaven elkaar staven. In beiden gevallen wordt geen rekening gehouden met culturele achtergronden en daarom zijn beide fout.

 7. Even iets over de positie van Duitsland:

  https://www.youtube.com/watch?v=t91D0MjcjEg

  Feitelijk is Duitsland opnieuw in de nekklem van de VS en de banksters in het bijzonder.

 8. Er is niets mis met bevolkingsdaling. Europa wordt er alleen maar leefbaarder van. Dan maar wat minder materiële groei. Culturen zijn onbetaalbaar. De onze zijn we al kwijt. Ik hoop van harte dat de Oost-Europese landen hun prachtige culturen wel behouden.

  • Lauwebal,
   Misschien wordt er in de toekomst vanuit die Oost-Europese landen een heroverings-oorlog tegen Eurabie gevoerd, voorafgegaan door een vluchtelingenstroom van de oorspronkelijke bewoners naar het Oosten.
   De definitieve val van Europa begint waarschijnlijk met een bruggenhoofd van ISIS in Zuid Italie.
   Hopelijk zal Trump ons helpen om dit alles te voorkomen.

 9. Er zijn velen motieven maar uiteindelijk is macht en behoudt daarvan wel de belangrijkste. Door deze invasie en alles wat hiermee samenhangt zal Europa zijn stabiliteit meer en meer verliezen. Hetzij het onderdrukken van minimumlonen door de multinationals, het imploderen van het zorgstelsel tot aan meer straatcriminaliteit. Al deze nieuwe omstandigheden gecreëerd door de heersende elite zullen gepaard gaan met nieuwe wet en regelgeving tevens gecreëerd door deze heersende elite. Verdragen als TTIP en CETA zijn hier een voorbeeld van maar ook het associatieverdrag die de bevolking van de EU wordt opgedrongen door de heersende elite.

 10. @Bernadette de Wit

  Maar wat zou dan het motief moeten zijn voor deze geregisseerde verdringing van de Europese/ blanke bevolking? En wie zijn daar dan de drijvende krachten achter?

 11. Bernadette de Wit

  22 januari 2016 op 17:08

  slechts zwarte scholen = slechte zwarte scholen. Sorry.

 12. Bernadette de Wit

  22 januari 2016 op 17:07

  Deze grote bank vertolkt exact het standpunt van de Verenigde Naties en de EU over de noodzaak tot “population replacement migration”. Het zit smerig in elkaar: eerst daalt het geboortecijfer in beschaafde Europese landen (door vrouwemancipatie en onvoldoende faciliteiten voor ouders), simultaan komt daar een massa-immigratiegolf overheen uit de Derde Wereld, met als gevolg dat mensen nog minder kinderen krijgen (want geweld, criminaliteit, slechts zwarte scholen) en dan worden de Europeanen gestraft met een plan dat haast zeker de ondergang van hun cultuur zal bewerkstelligen.
  .
  Hierbij wreekt ook de natiestaat juridisch niet bestaat. De internationale definitie van een staat vraagt om een territorium met bestuur en leger om dat te runnen en te bewaken en een “permanente bevolking” van voldoende omvang. Permanent kan ook Derde Wereld/moslims zijn. De band tussen bevolking, land en cultuur/taal doet er niet toe in de gremia waar dit soort plannen worden gebakken.

  • Robert Lopes Cardozo

   22 januari 2016 op 18:55

   Mee eens. Overbevolking is het probleem van onze eeuw. Europa geeft het goede voorbeeld met haar stabiele, licht dalende aantal inwoners. Moslimlanden en Afrika hebben een één-kind politiek nodig, zoals China. Dat is alleen mogelijk in een monoculturele samenleving. Als export van het bevolkingsoverschot naar bijvoorbeeld Europa niet meer mogelijk is, wordt de islamitische wereld gedwongen de moraal te herzien. Reformatie, zoals Europa eerder kende, met democratie, bloeiende wetenschap, -techniek en -kunst tot gevolg. Na een hoop bloed, zweet en tranen, helaas. Wij kunnen dat niet sturen, wij kunnen de hervorming alleen helpen bespoedigen door het sluiten van onze grenzen.

 13. Het bijdehante is natuurlijk dat de burgers worden opgezadeld met de kosten en de lasten, wat dat betreft speelt het grootkapitaal het weer uitermate ‘slim’. Het feit dat ‘ze’ niet de democratische weg volgen in deze kwestie maar het gooien op ‘zielige vluchtelingen’ ‘empathie’ ‘fatsoen’ etc.. en die dit niet als zoete koek slikken bestempelen als ‘racistische fascistische intolerante xenofoben’ bewijst dat ze zelf ook wel begrijpen dat ze uiterst vals en onrechtvaardig bezig zijn. Ongelofelijke risico’s nemen met het lot van de autochtone Europeanen, en dat ze daarom via democratische wegen geen poot hebben om op te staan als ze open kaart zouden spelen.
  .
  Het tragische is natuurlijk dat een heel groot deel van de massa goedbedoeld in de propaganda trapt en zich als makke schapen naar de slachtbank laat leiden. Ik vind het dan ook jammer dat dit artikel niet terug te vinden is op bijvoorbeeld een site als Joop.nl of nujij.nl. Een gewaarschuwd mens telt immers voor twee.

 14. “Global competition for qualified workers, who naturally seek the most attractive destinations, is growing.”

  In de gegeven quote wordt wel verwezen naar qualified workers. Dat is natuurlijk wel wat anders dan een open grenzen beleid. Maar goed, ik heb het UBS rapport niet gelezen. Verder is de natiestaat wel degelijk een problematisch concept. Er zijn twee hele grote oorlogen geweest tussen de Europese natiestaten die Europa vrijwel definitief verwoest hebben. Als liefhebber van de natiestaat moet je daar wel een antwoord op hebben. Dat gezegd hebbend kan de Europese superstaat met het bijbehorende omvolken de oplossing niet zijn.

  Dat er flink gelobbyd wordt door de diverse partijen is van alle tijden. De beslissingen worden echter genomen door de politiek en daarmee zijn zij verantwoordelijk. Misschien toch eens overwegen om die politici eruit te flikkeren. Als ze geen oorlog voeren, verwoesten ze alles wat je liefhebt op een andere manier.

  • Voor een direkteur van een mondiaal opererende onderneming maakt het niet uit waar werkers of onderneming zich bevinden, het vermogen zit hoe dan ook toch wel in zijn kluis. Dat soort uitspraken hebben dus niks met bedrijfsvoering te maken, maar alles met politiek.

  • Keinstein,
   De grote oorlogen tussen de Europese natiestaten werden gevoerd in een tijd dat Europa nog niet door het MO werd bedreigd. De huidige bedreiging heeft ervoor gezorgd dat juist de Europese NATIONALISTEN een onderlinge solidariteit ontwikkeld hebben die een halve eeuw geleden nog ondenkbaar was. De niet-nationalisten vechten elkaar intussen de tent uit. Mocht het nationalisme overwinnen, wat gezien de peilingen aannemelijk is, dan kan Europa gered worden.

   • Je begrijpt het niet. Het probleem is groter dan de huidige situatie en de daarmee verband houdende dreiging van islam. In een Europa met natiestaten zal er altijd een politiek leider zijn die denkt militaire middelen te kunnen aanwenden om zijn positie te kunnen verbeteren. Er hoeft niet eens een bedreiging te zijn. De oorzaken van de Eerste Wereldoorlog worden nog altijd fel bediscussieerd en zijn daarmee nog altijd onduidelijk.

    Het probleem van de natiestaat – beter gedefinieerd – is hoe het geweldsmonopolie te controleren. Een parlement met volksvertegenwoordigers, zo hebben we inmiddels geleerd, is een lachertje. Ook de huidige problemen – waarbij de politieke leiders besloten hebben de natiestaten op te heffen en de volkeren en culturen op te lossen in een zee van immigratie – zijn een gevolg van de natiestaat. Het zijn de leiders van de natiestaten die hiertoe besloten hebben. Je kunt hopen op de PVV als oplossing. Maar hoe lang duurt dat wel niet en hoeveel kost dat?

    • Ik vind het nogal vergezocht om de natiestaat verantwoordelijk te maken voor de omvolking. Want
     1: We hebben pas recentelijk de EU.
     2: We hebben al heel lang natiestaten.
     Als je gelijk had, waren we allang geislamiseerd.
     Dat het pas nu gebeurt, ligt duidelijk aan de EU.

     • Wel, na de Tweede Wereldoorlog zijn de leiders van de natiestaten bij elkaar gekomen onder het motto van ‘dit nooit meer’ en hebben besloten tot een vergaande economische samenwerking met uiteindelijk politieke eenwording als doel zodat de afzonderlijke lidstaten elkaar niet meer kunnen aanvallen. Daarmee is de EU, met alles wat daarbij hoort, het product van de natiestaat. Het is dan ook niet vreemd dat alle gevestigde partijen voorstander zijn van de politieke eenwording en het EU-beleid al decennia klakkeloos uitvoeren. Er moeten nieuwe, populistische partijen komen om uit de EU te treden.

      Kijk, de problemen met de massa-immigratie zijn helder, net als de economische problemen. Maar als de oplossing is: terug naar de natiestaat; moet je wel een antwoord hebben op de problemen die je bij een natiestaat kunt tegenkomen als: oorlog en het verkwanselen van eigendom. Uiteindelijk, meen ik, is het probleem het feit dat je bestuurd wordt, dat anderen jouw beslissingen nemen.

     • Uiteindelijk, meen ik, is het probleem het feit dat je bestuurd wordt, dat anderen jouw beslissingen nemen. De schaalgrootte waarop dat gebeurt is van secundair belang. Of de natiestaat de oorlog verklaart aan mensen die je niet eens kent waarna je middels mobilisatieorders gedwongen bent de wapens op te pakken met alle risico’s van dien, of de continentstaat besluit dat jij, je familie en vrienden, meer algemeen het volk, een probleem zijn dat opgelost moet worden. Het volk dat tot overmaat van ramp haar eigen destructie mag financieren. En je kunt er niente niks tegen doen behalve eens per vier jaar een stemmetje doen. Vind ik toch een wat magere deal. Neen dank u. Voor mij geen natiestaat en geen continentstaat.

 15. Ik kan nog volgen dat de kapitalisten meer goedkope arbeidskrachten willen, maar waarom perse allemaal moslims?
  Mogelijk wordt Europa gechanteerd vanuit Saudi-Arabie. Als er niet nog meer moslims bij mogen, dan gaan de reeds aanwezige moslims amok maken. Wanneer gaat er eens een ex-regeringsleider uit de school klappen?

  • Zij zijn de christen uit de periode 18 tot 1900. Het hoogtepunt wat veel dingen mogelijk maakte voor elite. Denk als voorbeeld slaven handel en W.O 1. Dat verklaard de natte elite droom.

  • @Koos. Misschien wilde mevrouw Borst ook wel uit de school klappen.

   • Dat heb ik ook wel eens gedacht. Het is verdacht dat ze op de avond na een D66-congres is uitgeschakeld. Mogelijk had ze daar een toespeling gemaakt dat het nu toch echt te gek werd met de chantage uit het MO.
    Ik persoonlijk heb haar altijd wel gemogen. Ze leek me een integer mens. Niet politiek correct, wat vooral bleek uit haar standpunt in het euthanasie-debat.

 16. Het proces werken voor brood. Tot W.O 2 een duidelijk beeld van goede en slechte tijden voor iedereen. Dat veranderde door automatisering. Neem de boer, zijn knecht, en paarden. Die drie veranderden in boer, met tractor, en zoekt vrouw. De knecht verdween. Fabrieken, ouderwets, vol knecht mensen veranderden in fabrieken vol robots. Kantoren vol geletterden veranderde in leegstand door de opkomst digitaal. Voor miljoenen mensen is in de toekomst werken voor brood niet mogelijk. Oplossingen zijn oorlogen op een schaal die te groot zijn voor deze planeet en elite. Een paar miljoen dood is geen oplossing. Beter is plan B van Bilderberg en soort. Gerechtigd maken van hem/haar die eerbied en respect toon. Wat op begrijpelijke weerstand stuit.

 17. Ik las al in Buchanan’s boek The Death of the West dat massa-immigratie een gedeeld stokpaardje is van Cultureel-Marxisten en Roofkapitalisten. Dit span ontpopt zich meer en meer als de ware Axis of Evil die heult met de Islam, die moet worden ingevoerd om de mensen allemaal onder de knoet te krijgen. Positief is dat de tegenkrachten sterker lijken te worden en grote engerds als Soros en Clinton tanende qua vitaliteit zijn. De islamisering van Europa is helaas wel enorm toegenomen en er zijn nog vele notoire engnekken als Merkel, Verhofstadt en Juncker.

  • Helemaal eens met je commentaar. De “engnekken” lijst is lang, erg lang: Bijna alle Europese politici, vergeet niet dit is inclusief bijna alle lokale burgemeesters, de MSM, justitie, de politie top, bijna het gehele educatie systeem van kleuterschool tot universiteiten, degenen die verdienen aan het “vluchtelingen”probleem en dat zijn er ook velen, de Gutmenschen, kortom het is schrikbarend hoeveel mensen er bij gebaat zijn om die migratie stroom door te laten gaan.
   Mijn punt is: Het probleem wordt ons dus niet alleen door “de top” opgedrongen. Er zijn vele krachten in de Westerse samenleving die deze migratie stroom van moslims mogelijk maken. Ik begin het angstaanjagend te vinden.

  • De man Buchanan is een school voorbeeld van wijsheid. Met als nadeel dat het niet in een democratie bruikbaar is. Gewoon jammer. De man is een school voorbeeld van in de loop van jaren wijzer. Iets wat in Nederland tegennatuurlijk is.

 18. Wat is dat toch een heilloze gedachte (waarmee die geesten vergiftigd zijn) dat de economie altijd moet groeien.
  Als de bevolking niet groeit groeit de economie niet .
  NOU EN…!
  Alsof de manier waarop onze maatschappij ingericht is de enige manier is.
  .
  Het zou een verademing betekenen als de hebzucht van die psychopathische ego’s die de consequenties van hun handelen weten te brengen als en verrijking en vooruitgang (?) zou verdwijnen.
  Alles wordt met cijfers gemotiveerd en de bevolking wordt bang gemaakt door psychopaten met ‘gezag’.
  .
  Het zou een verademing zijn als de bevolkingsgroei zou keren en doorgeslagen competitie, en daardoor de stress en de psychische druk op de mensen, zou verminderen.
  Niet regime-change maar systeem-change, als gevolg van ’n collectieve bewust wording, kan ons nog redden.

 19. Goed artikel Joost.
  .
  “een linkse hobby is. Maar deze warhoofden zijn totaal niet relevant.”
  .
  Daar ben ik het niet helemaal mee eens, dat zijn de mensen die van binnenuit hun eigen volk dmv list, bedrog en een schuldgevoel een rad voor de ogen probeert te draaien, zij zijn een zéér groot gevaar!
  .
  “En dus moet er meer migratie komen”
  .
  En dat begrijp ik niet; als je ziet dat in de landen van herkomst het niet lukt een gezapige en goed producerende samenleving te creëren, waarom denken ze dat het met die mensen wel hier lukt ondanks alles er op wijst dat ze de problemen mee naar hier nemen? Helemaal gezien het gegeven dat het autochtone Europese volk buitenspel wordt gezet en als vijand wordt gezien. Door middel van woorden als ‘discriminatie’ wordt het autochtone volk onteigend terwijl dat juist het volk was die een gezapige en goed producerende samenleving wist te vormen.
  .
  Volgens mij spelen er ook andere zaken, misschien zoiets als wraak op Europa en haar volk?

  • “zoiets als wraak op Europa en haar volk?”
   .
   Misschien heb ik toch wel een argument: we leven in een Corpocratie, het mooie van een Corpocratie is dat het niet uitmaakt welke religie de consument aanhangt en welke kleur het heeft, zolang maar geconsumeerd en geproduceerd wordt. Het nadeel van de Corpocratie is dat het de Corpocratie ook niet uitmaakt wanneer een heel volk geslachtofferd moet worden wanneer het de Corpocratie in de weg staat (het streven naar het dictatoriale Verenigde Staten van Europa).
   .
   Dan nog begrijp ik niet waarom ze denken met migranten uit achtergestelde islamitische gebieden de economie van Europa te kunnen versterken, waarom denken ze dat het in Europa wel lukt wat in hun eigen landen niet lukt? Helemaal omdat ze nauwelijks aangespoord worden de normen en waarden over te nemen van het Europese volk die het wel lukte een gezapige en goed producerende samenleving te creëren, ondanks dat Europa veel verschillende culturen kent. Helaas binnenkort kende.

 20. Die dramatische peilingen valt ook wel wat tegen. Nog steeds vindt een ruime meerderheid dat Merkel de juiste Kanselier is. Het enige wat verandert is dat de vluchtelingen stroom moet afnemen.
  Bizar zo weinig verandering.
  Waarom wordt dat knettergekke mens die Europa wil vernietigen niet opgepakt wegen landverraad?
  Ook die 40 zeteltjes van de PVV slaan nergens op. Het moeten er 100 zijn wil er echt iets veranderen. Teveel geloven nog in de droomwereld van iedereen blij en als je goed doet goed ontmoet. Ik wens het niemand toe, maar de verkrachtingen en aanrandingen en jihad aanslagen zijn nog niet voldoende geweest om de massa wakker te schudden. De zieligheidsindustrie gesponsord door de mensensmokkelaars zijn hier de baas

 21. Hoe meer verdeeldheid in het volk, hoe meer macht voor de elite. De elite walgt van het volk. Ik denk dat ze verkneuterend zitten te kijken naar alle rampspoed, dat kan bijna niet anders als je nog steeds voor bent.

  Het probleem is alleen, ze hebben politici compleet in hun zak.

  Terwijl Putin de hele avond gebashed werd valt op de alternatieve media een sprankje hoop te lezen. ISIS wordt teruggeslagen, de levensader van ISIS (Turkije met Obama vriend en adviseur over de Syrie aanpak, Erdogan) is bijna afgesneden. Ze zijn omsingeld, ISIS.

  Daar zou het nieuw over moeten gaan. In plaats van dat een lange reportage bij het 8 uur journaal waar men zich verkneuterde over de economische problemen in Rusland. Natuurlijk werd er ook een mening uit het publiek gevraagd, kritiek op de Krim. En natuurlijk hoorde je niet de mening van de mensen in de Krim.

  De NPO en de NOS vertellen het volk hoe ze zouden moeten denken.

 22. vervolg

  Zie ook tabel 1 op blz 6 van bovengenoemde publicatie, Daarin wordt met intervallen van 5 jaar de te verwachten demografische veranderingen tussen nu en 2060 geschetst. Tussen nu en het pieken van de vergrijzing in 2040 zal omvang de bevolking in de leeftijd tussen de 20 en 65 krimpen van 10,1 naar 9,3 miljoen personen. Dikke kans dat die krimp gemakkelijk opgevangen zou kunnen worden door een verhoging van de arbeidsproductiviteit, maar nu we ook nog zo nodig de AOW leeftijd moeten verhogen is zelfs dat niet ee ns een voorwaarde. Eerder lijkt het zo dat we blij mogen zijn als we iedereen aan het werk kunnen houden.

 23. Het apekool om te spreken in termen van ‘Europe needs’ als het over vergrijzing gaat. Daar zijn de demografische verschillen tussen de afzonderlijke lidstaten alleen al veel te groot voor. Nederland heeft in ieder geval geen enkele behoefte aan massaimmigratie met het oog op de vergrijzing van de bevolking. Zo schrijft het het CBS in een publicatie uit 2012:

  “Met de voorgenomen stijging van de AOW-gerechtigde leeftijd zal het aantal
  65-plussers in de potentiële beroepsbevolking oplopen naar 0,8 miljoen in
  2040. Dit blijkt uit de nieuwe bevolkingsprognose van het CBS. De totale
  potentiële beroepsbevolking, afgebakend als alle inwoners tussen de 20 jaar
  en de AOW-leeftijd, zal dan uit 10,1 miljoen personen bestaan. Dat is
  evenveel als begin 2012. Nederland telt in 2040 naar verwachting 17,8 miljoen
  inwoners, een miljoen meer dan begin 2012.”

  http://www.cbs.nl/NR/rdonlyres/C4EDE847-BA55-447D-90F4-EB6CD281DB8C/0/pb12n073.pdf

 24. Dit lijkt een groot gevaar voor de natie-staten in Europa omdat de EU-commissie ook gesoufleerd worden door de whizzkids van de financiele markten. Juncker en zijn paladijnen hebben geen concrete plannen om de immigratie in te perken. Hun belangen lopen parallel blijkbaar met de grote financiele instituten. Nu is Draghi zijn schulden vergrotende beleid ook duidelijk 1400MIA in de financiele markten pompen om zigenaamd werkgelegenheid door inflatie te vergroten werkt niet voor de mensen maar wel voor financiele top. Door de enorme instroom verloedert Europa tot een etnische lappendeken van met elkaar wrijvende groepen. Resultaat criminaliteit, onveiligheid en afnemende saamhorigheid in het land. at is precies wat ze willen en dat beleid wordt Den Haag als filiaal van Brussel uitgevoerd. De toekomst lijkt inktzwart voor onze kleinkinderen als het electoraat niet ontwaakt en de nuttige idioten van de multicul partijen naar huis sturen

 25. Nog wat over die migranten of moet ik ze Soros’ gastarbeiders noemen? In Berlijn is onlangs een 13 jarig meisje 30 uur lang door 6 moslimheren verkracht en daarna op straat gesmeten. Ze was opweg naar school toen ze gegrepen werd en met een auto ontvoerd. Ze is daarna 3 uur lang op het politie bureau ondervraagd en gedwongen geen aanklacht in te dienen want er bestond bij de politie het vermoeden dat ze het zelf had uitgelokt (!) Zij en haar Russische ouders zijn volkomen kapot. Maar hebben gelukkig nog wel een advocaat ingeschakeld die geen enkele medewerking van de authoriteiten krijgt maar gelukkig niet opgeeft. De Duitse kinderbescherming heeft al laten weten dat indien dat meisje morgen niet gewoon naar school gaat, ze bij haar ouders weg te halen. Dat arme kind heeft een psychiater nodig ipv een Gutmensch schooljuf, lijkt me. De grote Russische gemeenschap in Berlijn is ontzettend boos en wil rechtspraak. Dit gaat nog een staartje krijgen. Hoop ik. http://ren

 26. Soros en zijn collegas beter bekent als onze NWO vrienden, willen geen arbeiders maar rotzooi trappende slaven. Het werkeloosheids percentage in Europa is ongekend hoog. Geheel onlogisch dus om meer “arbeiders” toe te laten. Het doel is Europa kapot te maken, Rusland er onder te krijgen (in Moldavie is momenteel een tweede Maidan aan het opstarten) en daarmee de macht in Eurasie te grijpen. Die miljoen migranten hebben niets, helemaal niets, met arbeid te maken.

© 2023 De Nieuwe Realist

Thema door Anders NorénOmhoog ↑