Handel in illegale migranten nu bijna zo groot als in drugs

Door Joost Niemöller

Merkel zal de illegale migratie en daarmee de massale verkrachting van Duitse vrouwen, de roof op de burgers, het geweld, de islamisering, pas kunnen stoppen, wanneer ze een daad stelt, en die daad is het sluiten van de grenzen en het onmiddellijk uitzetten van de grote groepen jonge mannen die totaal geen aanspraak kunnen maken op enige vluchtelingenstatus. Ze zal schrik aan moeten jagen. Ze zal geweld niet mogen schuwen.

Maar ook dan zal het heel moeilijk worden. Simpelweg omdat er veel te veel mee wordt verdiend. Vandaag vertelde het hoofd van Europol aan de Engelse krant The Independent On Sunday dat de mensensmokkel in Europa bijna net zo groot is als de drugshandel. Er werd het afgelopen jaar  door mensensmokkelaars tussen de drie en zes miljard dollar mee verdiend.

Dit op basis van de simpele rekensom dat met iedere illegale immigrant tussen de drie en zes duizend dollar wordt verdiend:

“We also know that, on average, each migrant is paying between $3,000 and $6,000 to a criminal facilitator for their journey. So you do the simple math, and you’re up to a turnover in 2015 of between $3bn- $6bn. They are big figures. It’s running into billions of dollars made by criminal networks in one year alone in Europe.”

Om zo’n lucratieve criminele handel te stoppen, die begint in landen met zelf al corrupte overheden als Turkije, of in Afrikaanse failed states, moet een opsporingsapparaat opgezet worden dat de krachten van de EU ver te boven zal gaan.

De criminele netwerken strekken zich uit van Afrika tot Scandinavië. Volgens Europol verdienen er meer dan tienduizend mensen een boterham mee; Van taxichauffeurs en paspoortvervalsers tot de top van grote misdaadsyndicaten.

The criminal networks stretch from sub-Saharan Africa to Scandinavia, with tens of thousands of people involved in the trade. Mr Wainwright said that Europol identified 10,700 suspects last year alone, hinting at the scale of the illicit enterprise. The facilitators range from petty criminals, making fake passports, to taxi drivers taking migrants across countries and over borders, to established organised crime syndicates.

Langs de hele route zijn de mensensmokkelaars actief. Drugscriminelen zijn deels overgegaan op de mensensmokkel. Soms doen ze beiden tegelijk. Soms worden de illegale migranten gebruikt voor de drugshandel. En dan is het moslimterrorisme, sowieso al verweven met de misdaad, er nog eens bij betrokken.

Zelfs in het meest zwarte scenario hebben we nog geen idee wat we hebben binnengehaald met het verraderlijke gebaar dat Merkel maakte. Ze heeft daar de Duitse wet mee overtreden. Een prominente Duitse rechter wil haar daar nu voor vervolgen. Maar ook een veroordeling zal de chaos waarin Merkel Duitsland heeft gestort niet terugdraaien.

 

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

19 Reacties

 1. g.h.m.leferink

  23 januari 2016 op 12:50

  Deel 2 avn mijn reaktie naar ‘Pieter G’: Er heeft eens een of andere Oostenrijker, de huis- en decoratieschilder uit Braunau A.H. (nee, niet die grootgrutter), gezegd: ’85 % van de mensen gelooft gewoon alles wat in de krant staat, 10 % gelooft er niets van, en maar 5 % zegt dat het waar of onwaar kan zijn!” De enige uitspraak van dat loeder waarmee ik het eens ben!
  Een uitspraak van iemand anders luidt: “95 % van de Democratieën in de geschiedenis is niet kapot gegaan door een aanval van buiten, maar door verrotting van binnenuit!”
  En de ontwikkelingen van de laatste jaren geven me, helaas, gelijk.
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

  • Leferink,
   De verrotting van binnenuit is een voorwaarde voor een geslaagde aanval van buitenaf. Zonder een bedreiging van buitenaf kan een gedegenereerde staat het heel lang volhouden. Vanaf 1966 tot 2016. Een halve eeuw!
   Overigens was AH geen huisschilder, en bij nader inzien ook geen kunstschilder, maar architect. Je hebt zijn magnus opus waarschijnlijk niet gelezen. Er staan heel veel interessante visies in die hij ontwikkelde voor hij helemaal doordraaide.

 2. Drugshandel en mensensmokkel zijn twee verschijningsvormen van de Jihad.
  Eén om onze jeugd te vergiftigen, en één om een meerderheid te bewerkstelligen.

 3. De ‘legale’ business komt daar nog eens bovenop. De Duitse auteur Udo Ulfkotte schreef hierover “De Asielindustrie” die de miljardenbusiness met de vluchtelingen uit de doeken doet.
  Rijk worden met armoede is het motto van een industrie die zich sociaal voordoet, maar meedogenloos incasseert. De Duitse vluchtelingenindustrie doet nu zaken, waarvan veel bedrijven alleen maar kunnen dromen. Per maand kost een asielaanvrager de belastingbetaler zo’n € 3.500. Met de miljoen nieuwe asielzoekers in 2015 is dat maandelijks € 3,5 miljard – en voor het hele jaar € 42 miljard. Dat is evenveel als per jaar aan alle werklozen wordt uitgegeven. He zijn niet alleen hulpverleners, tolken en maatschappelijk werkers, uitkeringstrekkers en huisjesmelkers die profiteren. De echt grote zaken doen de maatschappelijke organisaties, farmaceutische bedrijven, politici en zelfs sommige journalisten. Voor hen is de vluchtelingenindustrie een winstgevend miljardenbedrijf met mooie toekomst.” (Kopp Verlag)

 4. Het lijkt er op dat het merendeel zo apathisch is, volledig gebrainwashed en afhankelijk gemaakt van de virtuele smartphone wereld, dat ze zelfs als alle ingrediënten vers voor ze klaar staan ze toch liever voor de magnetronmaaltijd kiezen.

 5. @ observer59
  Helemaal correct: Spangas, jeugdjournaal en andere rotzooi dienen maar voor één ding: indoctrinatie van de kinderen. En het ergste is dat de meeste ouders het niet eens door hebben. Die laten hun kinderen gewoon politiek correct en links indoctrineren. Zo wordt de politiek correcte DICTATUUR in stand gehouden! Mensen, wordt wakker en gooi die rotzooi eruit!

 6. Voor Merkel en soortgenoten als Rutte, Juncker, Timmermans, Samsom e.d. past maar éen straf: voor een tribunaal verschijnen om zich te verantwoorden voor overtreding ( eigen ) regels en wetten en landverraad.
  ( Doelbewust verdrag Dublin negeren, illegalen ( onwettig ) toestaan om vrijelijk grenzen te passeren zonder papieren, ze daarna toch een verblijfsvergunning geven , het op de bevolking los laten van criminelen en verkrachters enz enz )
  Europa is dankzij Merkel, EUSSR en consorten een crimineel continent geworden met een gore vorm van islamisering. Schandelijk en in alle opzichten een moreel beleid van het laagste misdadige niveau.

 7. Ik begin een handeltje in kuisheidsgordels.

  • Nooit in geschreven geschiedenis een punt. Totaal nieuw is hij die iets beschermt waar zij nooit om hoefde te bekommeren vanwege de kindjes die er niet van komen.

 8. En elke nieuwe is aanwinst voor links, groen, en gek. In het verboden boek van Hitler stond letterlijk welke groep garen spint. Er vanuit gaande dat in elke samenleving drie groepen domineren buiten de normalen gekken. Groep èèn , de grootste, zijn mensen die alles geloven. Religie, zieken, en gestoorden huizen zitten er vol mee. Bij stemtijd reageren zij precies het zelfde als in hun dagelijks gerechtigde omgeving. Al die duizenden nieuwe gaan van mensen als Samsom en soort, redder des vaderland maken. Hun enigste angst, net als in de BIO industrie, dat de boer eigenaar, Bilderberg in hun geval, van koers veranderd. Dan krijg je toestanden zoals toen. De gebroeders de Wit overkwam dat.

 9. Sint Nicolaas

  18 januari 2016 op 13:42

  Denkt men nou werkelijk dat Merkel een daad zal stellen ? De grenzen zal sluiten ? Het kwaad is reeds geschied en loopt in de vorm van honderdduizenden testosteronbommen rond in de Duitse steden en dorpen. En ze weten zo donders goed dat ze nagenoeg onkwetsbaar zijn want het zijn “vluchtelingen” die zich beroepen op een reeds lang achterhaald vluchtelingenverdrag, opgesteld door een papieren tijger in New York en blind ondertekend door een stelletje naïeve luchtfietsers. Het is werkelijk onvoorstelbaar hoe de westerse sameleving willens en wetens ondergraven wordt door de massaal toestromende Muzelmannen. DE €U spint er garen bij want ” kijk eens, dit probleem moeten we SAMEN oplossen” ! Wederom een excuus van het gedrocht in Brussel om ons toch vooral bij elkaar te houden. Ook in Merkel haar voordeel uiteraard want die heeft de €U in haar wurggreep. Dat de €uropeanen uiteindelijk het onderspit gaan delven doet niet terzake. Die mogen twee dingen : Bek houden en betalen…

 10. Op basis van kranten ben ik tot de conclusive gekomen dat het Merkel niet ging om het redden van vluchtelingen, door het naar binnehalen voor het overgrote merendeel migranten, noch ging het haar om het redden van Schengen.

  Als Duitsland de grenzen zou dichtgooien dan zou Griekenland, waar de meeste migranten naar toe trokken, omvallen. Dan zouden de Grieken uit de Euro moeten en dat betekent gezichtsverlies. Aangezien Rutte tijdens verkiezingen zei dat er geen cent meer zou gaan naar de Grieken betekent dat Schauble dat tegen hem gezegd heeft, want Rutte is niet gek. Merkel heeft wederom Schauble overruled om toch miljarden te gooien in het Griekse gat. Om de Grieken binnenboord te houden was het ook nodig ze te ontlasten van de migranten. Vervolgens gooide Merkel er een religieus sausje overheen die voor zoete koek geslikt werd door de staatsmedia.

 11. Bernadette de Wit

  18 januari 2016 op 12:41

  Ongelooflijk. Wat een clusterfuck heeft de NL overheid toch veroorzaakt toen ze in 1967 het protocol van New York tekende, dat “vluchtelingen” onbeperkte rechten geeft, en een paar jaar later de gastbeiders gezinshereniging en recht op partnerimport gaf.

 12. Het verdienmodel zit toch al in die jaren van ontwikkelingsgeld gebeiteld.

  Triljarden is er in al die tijd in Afrika geïnvesteerd om goed te doen en van heinde en verre worden zielige kinderen ingevlogen om de westerse pers te bedotten.
  En het geld verdwijnt in de zakken van alle tussenpersonen met de top op de apenrots de dictator. Nu zijn er al zo veel reportages geweest over alle steden in Noord Afrika die geen visje meer willen vangen omdat alle steden verdienen aan de mensenhandel. Inclusief alle overheden, want dat zijn dezelfde boeven.
  De beste en gemakkelijkste manier om geld te verdien is in de zieligheidsindustrie.
  Overigens zitten daar talloze oud politici met hoge moraal die Wilders verafschuwen in allerlei besturen een flink stuk mee te pikken.

  Het beste voor al die landen is GEEN geld sturen.

  Zonder islam en een overheid die doet waar het ooit voor op is gericht met GRENZEN. Zouden we in een hemel op aarde leven. Criminelen hou je altijd, maar dan amper.

  • …worden zielige kinderen ingevlogen om de westerse pers te bedotten….
   Dat klinkt alsof de Westerse MSM zelf slachtoffer is van bedrog. Dat geloof je zelf toch niet?
   De waarheid is echter dat de MSM corrupt is en doelbewust de beeldvorming zelf fabriceert. Onderschat hun aandeel vooral niet in de indoctrinatie van het gepeupel. Spangas (vooral) en Jeugdjournaal, zijn alleen in het leven geroepen om jonge kinderen met het Linkse Gif te bevangen. Voor de andere leeftijdsgroepen kan iedereen hier de programmas zelf invullen.

   Het is natuurlijk zo dat een groot gedeelte van het geld aan asielzoekers en ontwikkelingshulp, gewoon in Nederland blijft, zoals je zelf omschrijft.

   • @observer59
    De waarheid is echter dat de MSM corrupt is en doelbewust de beeldvorming zelf fabriceert. Onderschat hun aandeel vooral niet in de indoctrinatie van het gepeupel.
    ————-
    Vertel mij wat, mijn dochter is journalist. (Een echte) Een wonder dat ze in het linkse bolwerk haar diploma gehaald heeft. Werkt onder een pseudoniem.
    De MSM is een gewillige medewerker van droomwerelden. Behoudens enkele eenlingen. Zoals een Arnold Karskens of de baas van deze site.

    • g.h.m.leferink

     23 januari 2016 op 12:34

     ‘Pieter G’, hier kan ik je alleen maar bijvallen! De MSM zit tot over zijn nek in het komplot! Voor mij heten ze al een tijd HRM (HoofdRioolMedia), en mijn laatste krant heb ik opgezegd op 6 Mei 2002, 3 uur voordat Pim vermoord werd. En daar had die Tubantia/Twentsche Courant driftig aan meegewerkt, door volop mee te doen aan de hetze tegen hem.
     Een jaar of zes geleden brachten een aantal ex-personeelsleden van de school waar ik gewerkt had een bezoek aan de Hogeschool IJsselland in Zwolle. Aan de afdeling journalistiek vroeg ik de leider wat ze deden aan objektiviteit. Zijn antwoord was een dooddoener: “Objektiviteit bestaat niet!”. Toen wist ik genoeg……
     En ik konstateer met grote verontrusting dat de MSM/HRM een deel van het probleem geworden zijn! In plaats van en tegenwicht te vormen tegen officiële Haagse verklaringen zijn ze nu een deel van het probleem geworden!
     Zie verder deel 2.
     Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 13. Mee eens. Hulp leidt niet tot ontwikkeling. Zie deze video van A.J. Boekenstein, ex- staats secretaris van o-w-hulp. “Over Zinloze Ontwikkelingshulp”.
  https://www.youtube.com/watch?v=XZaMiE76Cco
  Nu het duidelijk is dat door het westen, voor meer dan een halve eeuw, ongekende bedragen naar Afrika en elders zijn gestuurd in de vorm van “ontwikkelingshulp” die direct geretourneerd werden richting het westen maar dan naar prive Zwitserse bankrekeningen, hebben zo’n 40 tot 50 miljoen jongen Afrikaanse mannen besloten dat Europa een betere plek voor hen is: Gratis geld, gratis huis, mooie gewillige blonde vrouwen. Dus wat doe je als niet beter wetende Afrikaanse jonge man? Je gelooft wat Merkel belooft. Je ziet dat de politiek “welkom” blijft zingen. Dus ja, om te voorkomen dat je voor naief wordt aangezien, MOET je wel naar Europa vetrekken. Logisch toch? Ik roep het al jaren: Er staat ons nog wat te wachten!

 14. “Overigens zitten daar talloze oud politici met hoge moraal die Wilders verafschuwen in allerlei besturen een flink stuk mee te pikken”.

  Eigenlijk zouden deze lieden nu eens een keer op een overzichtelijke lijst moeten worden “ontmaskerd”.

  Ik ga eerst na of een dergelijk overzicht al bestaat, en wil er later op terugkomen.