Gestoord NPO bestuur wil nog meer multicultipap op tv

Door Joost Niemöller

De Nederlandse Publieke Omroep is geen afspiegeling van de Nederlandse samenleving. Die Nederlandse samenleving wil massaal minder asielzoekers, zo bleek vandaag uit een onderzoek van het Sociaal Cultureel Planbureau. Massaal minder islam. Massaal minder aanrandingen. Massaal minder multiculgelul. Uit de peilingen blijkt dat de Nederlanders massaal PVV willen gaan stemmen. Niets daarvan sijpelt door in de berichtgeving van de NPO. Die wordt aangestuurd door PvdA sentimenten via de actualiteitenprogramma’s, vrijwel allemaal van de VARA. Of via het vooringenomen NOS Journaal. Van Pauw via Buitenhof, DWDD of Nieuwsuur: het is allemaal dezelfde politiek correcte brei.

Nu stelt NPO bestuurder Shula Rijxman op de nieuwsjaarsreceptie van de NPO:

‘De samenleving is aan het veranderen. Een meer diverse en open publieke omroep is nodig om ook in de toekomst Nederland te kunnen verbinden.’

Goh, denk je dan eventjes; zou daar nu eindelijk het licht gaan branden?

Niet dus. Want dit is het probleem volgens Rijxman:

Er zijn veel minder vrouwen en niet-westerse allochtonen terug te zien in de programmering bij de publieke omroep dan in de samenleving.

En waar de meerderheid van de Nederlanders grenscontrole wil, daar wil de nooit door enig volk gekozen, en bij mij volkomen onbekende Rijxman, dat de NPO in het teken moet komen te staan van de globalisering, open grenzen en multicultipap:

Volgens Rijxman is de taak van de publieke omroep ‘actueler dan ooit’. De publieke omroep wil een bijdrage leveren aan een ‘vreedzame en open samenleving in een tijd dat deze fundamentele waarden onder druk staan’.

Nee hè. Laat het niet waar zijn.

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

42 Reacties

 1. Remigratie naar wat of waar? Ik ben in veel landen geweest en ik allemaal heeft de MSM een enorme vinger in de pap, iets wat doorsijpelt in het onderwijssysteem. Kort gezegd, men weet gewoon niet beter. En het is een megaoperatie om bewustzijn te creëren. Zeker bij die mensen met een concentratiespanne van een amoebe.

 2. De macht van massamedia wordt sterk overschat. Het Wereldbeeld(perceptie van signalen) dat wij hebben wordt genetisch en door geboortegetal gemaakt.

  TOTALE REMIGRATIE

  • TOTALE REMIGRATIE, in principe ben ik het daar wel mee eens. Mijn vraag is alleen hoever wil je daar in gaan? Jaren 60, 70, 80, 90, 2000, 2010 en welke “immigranten” wil je uitsluiten of welke juist niet? 1e generatie, 2e en 3e eventueel al een 4e?
   Waar is de grens, wanneer ben je immigrant of vluchteling en wanneer wordt een vluchteling tot de immigranten gerekend? Ik meen eens gelezen te hebben dat 3e generatie automatisch Nederlander is….of in de statistieken niet meer meegerekend wordt onder de Niet-Nederlanders….
   vragen,vragen,vragen…

 3. Ik heb jonge kinderen, dus zojuist weer ZAPP gezien. Een quiz vraag van een vluchteling kind die al een klein beetje Nederlandse spreekt. Uit welk land komt ze? was de vraag.

  Daarna zij de presentator: Ja en haar moeder is uitgeprocedeerd dus ze moet het land uit.

  Emotionele chantage. Hersenspoeling.

 4. 1/3 van de bevolking wordt niet bediend door de npo, en dan zwijmelen ze over afspiegeling van de bevolking, dan moet nodig weer een blik negers of islamieten worden opengetrokken met anti westerse cultuur.die 30% wordt niet allen niet aan het woord gelaten, ze worden beschimpt en beledigd en uitgemaakt voor racist fascist etc.
  Minstens 1 net moet worden teruggegeven aan de Nederlanders, met gewoon onze eigen cultuur en een halt toeroepen aan de culturele afbraak en islamisering.

 5. vervolg @ArjopeIs uw aanvraag voor een verblijfsvergunning of machtiging voorlopig verblijf afgewezen? En het bezwaar daartegen ook? U kunt beroep instellen bij de bestuursrechter.https://www.rechtspraak.nl/Uw-Situatie/Onderwerpen/Verblijfsvergunning. De procedure valt onder het bestuursrecht. Het is niet verplicht om een advocaat in te schakelen.De duur van de procedure lijkt interessant maar is dat m.i. niet. Word je nl. illegaal verklaard dan is er altijd nog wel een gedoog(rot)smoes en men blijft in Nederland. We moeten voorkomen dat asieleisers in de mogelijkheid zijn in een procedure te geraken. Maar dan raken heel wat gutmenschen hun baan en status kwijt. U stelt: De EU zegt dat het eerste land dat aangedaan wordt de aanvraag moet behandelen.Gebeurt dat ook altijd?- Zie Dublinverdrag land van eerste aankomst. Maar we hebben ook mw. Merkel die maar wat aan rotzooit. Formeel behoud van Schengen is belangrijker dan wat ook en is de enige zin van de Euro.

 6. @Arjope. U stelt erg veel vragen. Ik geef u graag wat verwijzingen.De website van het zelfstandig bestuursorgaan COA (Wet COA 1994) geeft heel veel informatie. Zelfs zoveel dat een normaal lezend mens door de bomen het bos niet meer ziet (dit is kennelijk de bedoeling). https://www.coa.nl/ het COA gaat samen met Vluchtelingenwerk over de opvang en uitbetalingen en nog veel meer wat daar bijkomt. De feitelijke asielprocedure behoort aan de IND. ind.nl/ de immigratie- en naturalisatiedienst(Ministerie van Veiligheid en Justitie). Tegen een afwijzende brief van de IND kan de asielzoeker in bezwaar/beroep op basis van de Vreemdelingenwet. http://typo3.vara.nl/fileadmin/uploads/VARA/be_users/documents/tv/pip/zembla/2012/Onderduiken_met_illegalen/Evaluatie_Vreemdelingenwet_2000_VluchtelingenWerk_Nederland.pdf U ziet dat Vluchtelingenwerk nagenoeg overal wat in de melk kan brokkelen. De hoogste rechter in asielzaken is de Raad van State. zie vervolg

 7. Een volkomen debiel “weg met ons” landje, krijgt daar natuurlijk een zelfde soort NPO bij. De NPO staat nu al bol van de multikul en het aantal ( vaak talentloze ) allochtonen is al ver boven hun “marktaandeel”. Daarnaast zijn er vrijwel uitsluitend ( talentloze ) linkse autochtone Gutmenschen werkzaam.
  Vreemd dat er nooit over een eerlijke verdeling van politieke stromingen wordt gesproken. Terwijl een politieke mening toch veel belangrijker is als het over diversiteit gaat, dan afkomst of man/vrouw zijn.
  Maar dan is afspiegeling ineens niet van toepassing.
  Gelukkig kijken er steeds minder mensen naar die gore NPO bagger. Vieze linkse multikul indoctrinatie: dat is het doel van de NPO.
  En de VVD staatssecretaris doet er geen klap aan. Bewijs dat de VVD net zo politiek correct en multikul is als links. Gewoon een linkse partij. Ook WNL is als “rechtse” omroep door de mand gevallen. Is gewoon linkse Telegraaf bagger: door en door politiek correct. Nergens PVV geluid!!

 8. Even iets anders (als het mag)
  Het COA gaat over asiel.Hun website geeft echter minimale info.
  Waarom zijn er beroepsmogelijkheden en hoe vaak kan dat?Waarom uitspraak beroep in NL afwachten?
  Waarom duren procedures jaren?
  Wie bepaalt wie mag blijven en wat zijn de criteria?
  Hoe serieus wordt er gekeken naar identiteitsbewijzen? Bekend is dat er veel valse zijn
  De EU zegt dat het eerste land dat aangedaan wordt de aanvraag moet behandelen.Gebeurt dat ook altijd?
  Als je geen ID hebt, waarom dan toch in de procedure?
  Wat is de politieke kleur van het bestuur?
  Waarom kunnen personen uit veilige landen toch een aanvraag doen?
  Dit zijn enkele vragen,ik hoop dat Joost of iemand anders hier meer van weet.

 9. Er zijn 23 zendgemachtigden in Nederland.
  Alleen Powned is een beetje rechts.
  Ze willen dat we nog meer gesluierde vrouwen en mannen met baarden te zien krijgen. Dat terwijl alle moslims hier naar satellieten kijken omdat ze dat beter kunnen verstaan.

 10. Vreemd genoeg gaat het bij meer diversiteit zelden om meer Chinezen, Vietnamezen of Angolezen. Het gaat meestal om meer Islam. Zo divers is diversiteit in de praktijk niet!

 11. Dit klopt niet!
  Juist tussen 12 en 14 uur ( primetime) valt mij bij NPO radio1 het gróeiend aantal gasten op, dat weliswaar Nederlands spreekt ( en waarschijnlijk dus ook een Nederlands paspoort heeft) maar met a. een niet-Nederlandse mentaliteit en b. een niet-Nederlandse tongval.
  Op bozige toon, veelal snel ratelend, vertellen zij de luisteraar wat er volgens hen allemaal mis is met Nederland ( we nemen te weinig moslims op.. Wilders mag nog steeds zeggen wat hij zegt.. Zwarte Piet is nog steeds niet verboden enz. enz. ), altijd allerhártelijks bijgevallen en toegelachen door presentatrice Willemijn Veenhoven.

  Ik bedoel maar: er is al veel te véél van die zogenaamde DIVERSITEIT.
  Ik loop dan ook regelmatig te schelden: ” Waren potdorie de Néderlanders op?”

  • @gielah
   Off topic:
   Waarom lees ik uw vuur nooit meer op DDS?

   • Beste Emptyk:

    Ik heb in feite geen zin meer om me telkens te moeten ergeren aan de trollen, die DDS maar hardnekkig BLIJFT toelaten, wat volgens mij weinig met vrijheid van meningsuiting te maken heeft, maar veel meer met het feit dat de beheerders/moderatoren meer van die tróllen lijken te houden dan van de goede vaderlanders, die daar reageren.
    Ik besteed mijn energie liever aan bijdragen op sites, waar nog wél normaal te discussiëren valt… waar dus wat meer verstandige mensen komen en niet alleen maar bloed-onder-de-nagels-vandaan-halers, al of niet in betaalde overheidsdienst.
    Gr.

    • Het lijkt erop dat sommige figuren op DDS de redacteuren zelf zijn. Riep wat over de genoten opleiding aan de spinazie-academie van een van de trollen en een dag later bleek mijn account te zijn geblokkeerd. Verder kwam er steeds meer roddelbladen-onzin op die site binnen, dan is afscheid nemen het beste.

 12. Totale remigratie, alles minder is capitulatie.

 13. De NPO moet zich ook realiseren dat steeds meer allochtonen het eens zijn met Wilders. De aanhang onder allochtonen voor Wilders is thans bijna net zo hoog als onder autochtonen. Ik weet dat er veel hindoestanen zijn die voor het eerst op Wilders gaan stemmen. Wat veel mensen niet weten is dat in vroegere tijden hindoes de keuze hadden tussen bekeren tot de islam of de dood, daar waar christenen en joden onder strikte voorwaarden en met betaling van extra belasting, nog hun geloof konden uitoefenen in een sharia maatschappij.

  Dus als de NPO meer mening wil van de allochtoon, dan dient zij zich niet uitsluitend te concentreren op degene die het NPO geluid laten horen.

 14. De bezem moet m.i. door de NPO. (De VARA, KRO, NCRV, TROS, MAX en dergelijke indirect overgesubsidieerde clubjes proberen maar een onderkomen te vinden bij een commerciële zender).

  En bij de Publieke Omroep opnieuw beginnen met EEN kanaal, dat uitsluitend objectief nieuws van allerlei aard (actualiteit, politiek, sport en dergelijke) mag brengen door medewerkers, die maximaal op basis van de Balkenendenorm worden betaald.

 15. Sint Nicolaas

  19 januari 2016 op 09:56

  Meer multicuti narigheid op de NL tv ? Typisch weer linkse PvdAsieleisers hersenspoelerij. Het gros van de NL’ers heeft meer dan genoeg van de eindeloze stroom ratten die €uropa intrekt en alles op zijn of haar pad kaalgevreten achterlaat. Gelijk een bijbelse sprinkhanenplaag strijken ze en masse neer, eisen ( ja EISEN ! ) huis, geld, onderwijs en zorg en hebben nota bene nog het lef om te gaan protesteren of in hongerstaking te gaan als het ze niet zint ! Als een tweede Noord-Korea worden de kijkers en luisteraars van de NPO gemanipuleerd en gehersenspoeld in opdracht van vadertje staat in de vorm van lachebekje Rutte en Vaatdoek Samsom. We moeten en zullen ons onder de voet laten lopen door volstrekt ongewenste import en zo niet dan wordt Brussel boos en dan zakken de heertjes door de knieën want Brussel is heilig en heeft wellicht op termijn een leuk gecreëert baantje voor ze. Weg met de opgelegde diversiteit ! De meerderheid wil niet meer ! Allemachtig, nog een jaar. Verkiezingen!

 16. De NPO moet op Zwart, dus. Liefst de RTL ook en de MSM.
  Heeft iemand enige idee hoe?
  Wilders wil hun subsidie intrekken. Dat is een goed plan.

 17. Shula Rijxman is dat een vrouw met ietsje pietsje hersens verpakt in een kopvod?
  Dat zou je bijna zeggen als je dat gedrocht hoort keuvelen.
  Off topic, vanochtend ging het in het nieuws over de meest voorkomende voornamen van onze kinderen. Ik miste de naam Mohammed.
  Is Mohammed op weg naar de islamitische staat?

  • Dat was bewust om niet nog meer zout op de wonden te strooien, hoewel ze bij de NPO anders daar nooit vies van zijn.
   Of om zand in de ogen te gooien, wat meest waarschijnlijk is.
   Ik denk dat Mo en Fatima echt op 1 staan in NL.

 18. Totale remigratie, alles minder is capitulatie.

 19. Zozo, dus ineens hebben ze in Hilversum een grote hekel aan kijkcijfers gekregen.

 20. “Diversiteit ” is met andere woorden een term waar de doorsnee Nederlander ernstige jeuk van zou moeten krijgen.

 21. “Diversiteit” is een term afkomstig uit het politiek correcte jargon van het cultureel marxistisme, een taaltje waarin woorden vaak het omgekeerde blijken te betekenen van wat ze pretenderen. Diversiteit staat daarbij voor een aan val op de eigenheid en identiteit van volkeren (en dus juist een verlies aan diversiteit). Denk daarbij bijvoorbeeld aan stigmatisering van Zwarte Piet. Opvallend daarbij is dat het vooral de Europeanen en de Europese Amerikanen zijn die er daarbij aan moeten geloven. Diversiteit is niet blank (wit) en zeker geen blanke man.

  Leuk clipje over de geschiedenis van het cultureel marxisme (+/- 20 min.)
  https://www.youtube.com/watch?v=EjaBpVzOohs

 22. Zou me niets verbazen als de uitspraken van Rijxman passen in een programma dat EU breed uitgerold wordt. Hieronder een linkje naar een programma van de ARD over TTIP,. Afgezien van de inhoud van de reportage is vooral interessant wat de presentatrice van de ARD ons om 7.49 min laat weten:

  “EN DAN OPDAT NIEMAND KRITISCH BERICHT GEEFT, DRINGT DE EU COMMISSIE BIJ HAAR LIDSTATEN MET EEN INTERNE SCHRIJVEN AAN DAT DE LEIDENDE MEDIA ALLEEN DE POSITIEVE KANTEN VAN HET VRIJHANDELS AKKOORD NAAR BUITEN BRENGT”

 23. Het draaiboek lag al klaar, het wordt doorgezet ongeacht wat er gebeurt. De NPO wilt het (autochtone) volk murw beuken, en dat gaan ze doen ook. Dat is mogelijk omdat ze de agenda van het grootkapitaal dienen, daarom hebben ze alle vrijheid. Voorheen pretendeerde links het voor de arbeider op te nemen, de underdog. Nu hebben ze een nieuwe underdog, de allochtoon, met name moslims, die hier talrijk aanwezig zijn dankzij de agenda van het grootkapitaal. En zo is het balletje rond, met dat verschil dat we nu in een parallelle tegenovergestelde dimensie terecht gekomen zijn, links is rechts en rechts is links.
  .
  Hoewel het nu tot me doordringt dat het verheffen van de arbeider feitelijk ook de agenda van het grootkapitaal diende, dat de arbeider er beter van werd was meegenomen want dan konden ze consumeren wat ze produceerde, waar het grootkapitaal wederom van profiteerde. Het is dan ook niet de Partij Van De Arbeider, maar de Partij Van De Arbeid. En Arbeit macht frei.

 24. Pas op Joost, in twee zinnen lees ik drie keer “minder ” .
  Kan nog slecht voor je uitpakken………….

 25. Je had toch niet werkelijk gedacht dat er iemand tot het bestuur van de NPO kan doordringen die niet volledig doordrongen is van het politieke karakter van die organisatie en de bijbehorende politieke stellingnames tevens in vrijwel al hun manifestaties onderschrijft. Ze gaan jou echt niet uitnodigen daarvoor.

  Daarmee wordt onmiddellijk hun eigen gespeelde voorkeur voor diversiteit onderuit geschoffeld, want als er iets niet divers is, dan zijn het wel de bastions van politieke correctheid. als de publieke omroep. Als er al zorgen zijn over diversiteit, dan is het diversiteit in geslacht of huidskleur; nooit is er twijfel over of behoefte aan diversiteit in ideologische zin.

  Maar goed, vreemd kun je het niet noemen. De media-organen van Philips, Shell en Unilever zullen evenmin een onvertogen woord schrijven over Philips, Shell of Unilever. Wiens brood men eet, …

 26. Meer niet-westerse allochtonen op de buis. Maar die komen er toch al steeds meer? O nee, wacht… Misschien moeten ze opsporing verzocht wat vaker uitzenden, dan komen de cultuurverrijkers wat meer in beeld.

  • Daar moeten ze juist minder in beeld komen, vindt linksdraaiend Nederland. http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3765677/2014/10/10/Overheid-en-NPO-willen-minder-Marokkanen-in-Opsporing-Verzocht.dhtml

 27. Inderdaad, elke dag opsporing verzocht met actuel ongecensureerde filmpjes, en het is nog gratis ook.

 28. Ze kunnen het niet slechter doen dan die blanke mannen die er nu programma’s voor maken.

  De NPO heeft een blankenprobleem. een wegkijkende blankenprobleem!