Ook na Keulen ontkent Rutte bestaan van verkrachtingscultuur in Afrika en Midden Oosten

Door Joost Niemöller

De massale aanrandingen en verkrachtingen in Keulen en andere Duitse steden op nieuwjaarsnacht, hebben aardig wat problemen duidelijk gemaakt. Met name over het wegkijkgedrag van de media, de politici en de politie. Maar wat nog steeds niet door lijkt te dringen is dat dergelijk gedrag niet uit het niets komt: In die landen waar de jonge mannen vandaan komen die in de media ‘vluchtelingen’ worden genoemd, bestaat een diep gewortelde verkrachtingscultuur.

Een aantal voorbeelden.

Vrouwen slaan en verkrachten is in veel Afrikaanse landen gewoon de norm.

In moslimlanden worden dochters getrouwd met neven of nichten.  Het geeft status.  Inteelt komt heel veel voor. Zo’n afgedwongen   inteelt huwelijk wordt in het Westen gewoon verkrachting genoemd. In de koran wordt dat woord niet eens genoemd.

Afghaanse vrouwen moeten hun verkrachter  trouwen.

Afghaanse politie verkracht zelf kinderen.

Dokters in Bangladesh steken twee vingers in de vagina van een meisje om te ‘checken’ of ze verkracht is. Niet echt een aanmoediging om aangifte te doen.

Verkrachte meisjes in Libië worden vermoord om de eer te redden van de familie.

Maar liefst 169 vrouwen werden verkracht bij de protesten in Egypte, bij massabijeenkomsten. (Niet meegerekend: wie geen aangifte deed.)  (Op het Tahrirplein in vier dagen alleen al 91!)

Een Pakistaans meisje wordt verbrand omdat ze zich tegen haar verkrachting verzette.

Meisjes in Ruanda worden als oorlogsmiddel massaal verkracht.

Verkrachte vrouwen en meisjes in Syrië worden verbannen, vermoord. Kindhuwelijken.

Een op de drie mannen in Zuid-Afrika geven toe te hebben verkracht.

En ga je naar de politie in dat soort landen als je verkracht bent? In Turkije vindt dertig procent van de politie agenten dat een vrouw het verdiend heeft als ze verkracht is.

En een overgrote meerderheid van de Turkse bevolking, mannen en vrouwen, vindt dat de vrouw, iedere vrouw, er door haar fysieke verschijning, hoofddoek of niet, toe aanzet om verkracht te worden.

Maar ook als politiek middel wordt verkrachting toegepast in Turkije. Bijvoorbeeld tegen Koerdische vrouwen in de gevangenissen.

Dan is er dus in dit deel van de wereld waar de ‘vluchtelingen’ vandaan komen sprake van een verkrachtingscultuur. Dat is meer dan alleen het feit dat er vrouwen verkracht worden. Dat gebeurt tenslotte in het Westen ook. Alle mannen verkrachten. Maar in deze landen wordt het in de cultuur goed gepraat en aangemoedigd. Er bestaat geen taboe over, en de vrouw is altijd de schuld. De verkrachtingen nemen er rituele vormen aan. En dan zou je verwachten dat dit ingeprente gedrag ineens verdwijnt wanneer deze jonge mannen de EU grenzen overschrijden?

Als de duizend ‘vluchtelingen’ op het stationsplein in Keulen zich massaal overgeven aan de aanranding en verkrachting van vrouwen, kan dit omdat ze zich cultureel in de rug gesteund voelen. Ze zien niet dat ze iets fouts doen, en nu is er ineens een enorm aanbod. Gewoon vrouwen in het wild, die niet beschermd worden. Tja, wat kan je dan als man anders doen dan daar je vingers insteken? Het is haast je plicht. Het hoort gewoon.

Dat is dus heel ernstig en angstaanjagend voor iedereen, maar vooral voor vrouwen, die in de buurt van een AZC wonen. Ook in Nederland. Maar premier Rutte ziet dat niet. Het patroon. Hij stelt dat de mannen die verkrachten ‘schoften’ zijn. Uitzonderingen dus. Dat kan hij dus alleen zeggen door de culturele patronen te negeren.

Hij zegt:

We gaan er niet vanuit dat iedereen die komt een potentiële verkrachter is.

Maar waarom niet? Er is alle reden om er wel vanuit te gaan dat elke jonge man uit deze landen met een verkrachtingscultuur wel een potentiële verkrachter is.  Sterker nog: Als Rutte het goed voor had met de Nederlandse vrouwen, dan hield hij hier ernstig rekening mee.

 

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

49 Reacties

 1. De wezenloze stomheid en de politiek correcte onwetendheid van Rutte zijn eindeloos groot. Wat heeft die vent een bord voor zijn kop. Hij WIL het niet weten en wil gewoon een politiek correct beeld van de gelukszoekers en van de islam neer blijven zetten. De prijs voor de vele ( aanstaande ) slachtoffers zal ongekend hoog zijn. Hoe durf je dat op je geweten te hebben? Het zegt alles over deze bedrieger.
  En Wilders op 41 !!!!

 2. @Heikneuter. Zie: http://www.bild.de/news/inland/sex-uebergriffe-…schweiz-oesterreich- Kennelijk om af te leiden van de interne Duitse problemen gaat men nu op de Europese toer (Finland, Zweden, Zwitserland, Oostenrijk) door te stellen dat het veel meer gebeurt. Alsof dat het minder erg maakt. De Pegidademonstratie, zie NOS Teletxt is door de Politie van Keulen teruggeblazen. Je kunt er geen vinger achter krijgen wie begonnen is met oproer. Gezien de spreekkoren uit linkse hoek, nazis, geen nazipropaganda en we pakken jullie allemaal zitten de nieuwe Hitlers al klaar om de goedwillenden die een ernstig probleem zien en ervaren weer in de hoek te frommelen. Overigens op Die Welt. De Beierse economische minister meldt dat 90% van de migranten geen enkele kwalificatie heeft voor de Duitse arbeidsmarkt. Ik denk dat er (volgens Samson) teveel apothekers tussen zitten; de pillen raken op.

 3. Net zo min als links en moslims differentiëren, als het om mensen gaat die ’tegen’ hen zijn, zullen hun opponenten t.z.t. nog wensen te differentiëren als de tijd gekomen is dat links, Jolo’s , Nielsen en moslims klappen gaan vangen. Zo werkt dat soort dingen. Ik zou in de toekomst bijv. wat voorzichtiger zijn om in verkiezingstijd met rooie rozen langs de deuren te gaan aanbellen. De spanning en de haat lopen op. If you don’t want to get burned, get out of the kitchen. Realiseer je waar je staat, want de boel gaat verder ontsporen.

 4. Hoeveel van die 200 per week door allochtonen / booslims?

 5. En dan nog wat CeesvE: vind jij soms dat wij moeten inschikken met onze vrijheden en de veiligheid van onze vrouwen en kinderen, omdat een stel horken vast wenst te houden aan de hun aangeprate superioriteit? Vanwege een verhaal dat de een of andere focking Arabier 1400 jaar geleden uit zijn duim gezogen heeft als excuus voor zijn wandaden? Ben je wel helemaal lekker? Het is onze plicht om – als we al niet onze hand tegen ze opheffen – ze te beledigen en te kwetsen waar wij kunnen. Dit is ons land en het zijn onze vrijheden. Geen mm. Als JIJ concessies wenst te doen, moet jij weten, maar dan ben je niks beter dan hun. Met ALLES wat dat inhoudt. Vraag dat maar aan de wereldwijde slachtoffers.

 6. “Het Westen wordt ook al een verkrachtingscultuur genoemd om die reden”
  .
  Complete onzin! Daarentegen is het heel makkelijk het tegendeel aan te tonen: pedofielen en verkrachters die gevangengezet worden, worden afzonderlijk of bij elkaar geplaatst omdat wanneer ze bij de ‘gewone’ gedetineerden geplaatst worden ze geen deel van leven hebben omdat ze o.a. in elkaar geramd worden. Zelfs criminelen moeten niets van dat soort gasten hebben, dat is het ultieme bewijs dat pedofilie en verkrachten niet getolereerd wordt in onze cultuur! Althans, dat was voorheen zo in de gevangenissen, nu de gevangenissen voor minimaal 65% uit allochtonen bestaat weet ik niet of dat nog steeds zo is.
  .
  Waarom wil je middels leugens je eigen cultuur afzeiken, wat denk je daarmee te bereiken?
  .
  Dat onze cultuur verre van perfect is ben ik met je eens, maar je moet niet gaan lopen lullen.
  .
  Vertel me eens welke cultuur beter dan de westerse cultuur is volgens jou, met onderbouwing aub.

 7. Afgaande op de beschrijving van de “verkrachtingscultuur” hierboven zijn 100 aanrandingen op Oud en Nieuw op een half miljoen mannelijke nieuwkomers uit die cultuur eigenlijk een tegenvaller. Zelfs al zou dat getal maandelijks zijn,

  Sommige statistieken geven dat in Nederland 200 vrouwen per week verkracht worden. Dat is ruim 800 per maand in een land met max 3-4 miljoen mogelijke daders.

  Het Westen wordt ook al een verkrachtingscultuur genoemd om die reden. Het heeft gewoon andere vormen maar vooral te maken met onderontwikkelde morele grenzen, de verleiding van machtsspelletjes die meer direct kicks geven dan seks en een sociale zwakker context. Of een combinatie vaak. Het is geheel niet exclusief voor moslimculturen, alleen de vorm is anders en dus “enger”.

  • @ DirkM 9 januari 2016 om 15:11 Waar heeft u dat gelezen van die westerse verkrachtingscultuur? Ik lees het hier en denk dan: heb ik iets gemist. U schrijft hierover. Sommige statistieken geven dat in Nederland 200 vrouwen per week verkracht worden. Dat is ruim 800 per maand in een land met max 3-4 miljoen mogelijke daders. Het Westen wordt ook al een verkrachtingscultuur genoemd om die reden. Waarom sommige statistieken? Zijn dat Vara-statistieken van FvJ? Als het er werkelijk al 200 per week zijn dan is dat een dubbele reden al die moslims hier niet toe te laten. Je moet ze – oh ironie- niet op het spek binden. Problemen moet je toch volgens de hier geldende VVD/PvdA-cultuur indammen!

 8. Op de jolobode staat alweer een “zie je nou wel” artikel bovenaan over het misbruik van koorknaapjes in een katholieke kerk.

 9. @gnor

  O, zou Klaas Dijkhoff er vanuit gaan, dat de nieuwkomers allemaal kunnen lezen? Dit is de individuele aanpak. Maar wat doet om tribaal geweld te voorkomen, of hoe denkt hij deze aan te gaan pakken? De zgn. rotjochies plegen hun wandaden zo lees en zie ik in de media nagenoeg altijd (en al veel langere tijd, ook hier in Nederland) in groepsverband.

  Wat te doen ter voorkoming van of bij “tribaal geweld” lijkt mij een groot punt van aandacht voor Klaas Dijkhoff.

 10. Johannes Calvijn

  9 januari 2016 op 13:57

  In Keulen kwamen meer dan duizend mannen op afspraak bij elkaar.
  Hoeveel mannen zouden er gevraagd zijn mee te doen? Hoeveel zullen er niet mee hebben willen doen? Zou iemand van die weigeraars de politie in Keulen gewaarschuwd hebben, of helemaal niemand? Waarschijnlijk dat laatste. Zou de gemeenschap waartoe de daders behoren meehelpen met het opsporen van de daders? Als er niet meegeholpen wordt, dan gaat het dus niet zozeer om de daad van individuen tegenover andere individuen, maar is er sprake van een aanval van de ene gemeenschap op een andere gemeenschap. Al die cursussen hoe om te gaan met vrouwen zullen dan weinig helpen.

  • @Johannes Calvijn

   Steeds wordt door de media en gezagsdragers waar het de nieuwkomers (en al langer aanwezige allochtonen) geredeneerd vanuit het individu. Waarom niet geredeneerd van een mogelijke tribale achtergrond van genoemde groepen. Als er duizend allochtonen zich in verschillende Europese steden verzamelen en hun wandaden (verkrachting, aanranding, beroving, beschimpen) massaal doen, dan is er geen sprake meer van baldadige rotjochies, maar van tribaal geweld. Wat de Gutmenschen ons ook proberen wijs te maken het is niet anders. Ben benieuwd of de gezagsdragers, waaronder Rutte (die nu ook – maar nu mag het kennelijk zonder vervolging door het OM – minder, minder, minder nieuwkomers roept), op deze manier naar het probleem durven te kijken. Ik ben bang dat ik het antwoord al weet.

 11. Wat een flauwe kul dat kwetsen, waar de èèn zich gekwetst voelt haalt de ander de schouders op……..

  Moslims hebben lange tenen, o ja, en het is schijtvolk!

 12. @B.E.Slagen Later zag ik op tv dat nieuwe binnenkomers een blad krijgen uitgereikt, waarop in het Arabisch te lezen is hoe zij zich in Nederland horen te gedragen.==Moeten ze wel kunnen lezen. Sorry, ik vergis me kennelijk, het zijn allemaal hoogopgeleide apothekers met een lang lontje.

 13. @CeesvE. U schrijft o.a. Als ik Joost zou zijn (het is immers zijn website) dan verwijderde ik direkt deze idiote misselijkmakende reaktie en kreeg je meteen een ban voor het hele leven.==U moet niet op de stoel van een ander gaan zitten en niet praten zoals Juncker over het Nederlands EU-referendum. Opvoeden van een ander moet u aan de PvdA over laten. Of heeft u connecties met Fransisco de Vara-laaf? Bent u trouwens GGZ-arts? Die indruk wekt u door hier de naïeveling uit te hangen. Zoals er hier Belgenmoppen zijn, zijn er ook Nederlandermoppen in België. Het benoemen van moslimgeweld moet vaak schertsend want de hoeveelheid is overweldigend. Snapt u het nog? Wakker worden s.v.p.

 14. Ik zag Klaas Dijkhoff (sts V&J) op televisie desgevraagd antwoorden, dat in Nederland n.a.v. Keulen geen extra maatregelen nodig zijn. Later zag ik op tv dat nieuwe binnenkomers een blad krijgen uitgereikt, waarop in het Arabisch te lezen is hoe zij zich in Nederland horen te gedragen.

  Ik plaats grote vraagtekens bij de zelfverzekerde opmerking van Klaas Dijkhoff, dat extra maatregelen niet nodig zijn. Immers het beetje nieuws dat tot de gewone burger in dit land doorkomt is veelal gekleurd en wellicht gefilterd.

  Ik durf mij geen voorstelling te maken van wat er inmiddels misschien latent (of al verhuld gaande) aan tikkend testosteronbomgevaar aanwezig is.

  Je weet niet wie je nog kan geloven. In Keulen heeft de hoge politiefunctionaris keihard lopen liegen. Hij is voor straf met vervoegd pensioen gestuurd. Wat zal die zondebok lijden, ja ja……

  • g.h.m.leferink

   9 januari 2016 op 22:09

   ‘B.E.Slagen’: “Wat zal die zondebok lijden, ja ja……”
   De Keulse en/of NRW-politici geven dus de politie se schuld? Ik weet waar ze dat geleerd hebben: in Vooroplopersveen aan de Amstel! Daar is DICRIMINATIE van de politie al sinds jaar en dag schering en inslag!
   Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 15. @CeesvE

  (hoofdschuddend-glimlach)

 16. @Heikneuter

  (glimlach)

 17. ———glimlach———–

 18. In Duistland krijg ik het idee dat de feministen het debat hebben gekaapt en dat het nu meer een aanslag door mannen algemeen is geworden in plaats een bepaalde groep mannen. Ook heb ik met verbazing enkele columns gelezen die in de linkse media zijn verschenen. Met als klap op de vuurpijl een column in de Belgische Standaard waar de heer Dyab Abou Jaja stelt dat de groep verkrachters JUIST goed is aangepast aan de Europese verkrachting/pedofilie cultuur die volgens hem hier al eeuwen heerst.

  Buiten dat het al bespottelijk is dat dit soort randdebielen een plek krijgen in de media is het nog een fractie schokkender hoe deze linkse fascisten lijden aan een collectief Stockholmsyndroom, bang om ook maar 1 seconde politiek incorrect te zijn.

  • g.h.m.leferink

   9 januari 2016 op 22:03

   ‘Eli020’, we hebben gewoon de FOUTE MSM. Bevolkt door bevooroordeelde journalisten/ verslaggevers die ons het laatste ‘politiek correcte’ modetje willen opdringen. En die concentratie op ‘het zoveelste sensatieleverend onderwerp’ is ook bepaald niet nieuw. In de 70er jaren was de Baader-Meinhof-bende iets waarover ze maar niet konden ophouden te kwekken, net op tijd opgevolgd door de Vietnamoorlog ter voorkoming van het origineel moeten nadenken en lege kolommen. Wat weer soepel overging in de Irakoorlogen, enz. Alles om maar lege pagina’s te voorkomen.
   En Dyab Jahja? (zonder Abou, want dat betekent iets als ‘eerbiedwaardige oudere’) Neem je die ernstig? En loopt die nog steeds rond buiten de gesloten afdeling van het Dolhuis? Had ‘De Standaard’ ècht niemand anders om te interviewen?
   Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 19. Johannes Calvijn

  9 januari 2016 op 06:58

  ‘Ze zien niet dat ze iets fout doen’. Is dat zo?

  In hun cultuur mag het min of meer toegestaan zijn. Anderzijds: ze wisten donders goed dat wat ze deden voor ons onacceptabel is. Je hoeft geen culturele antropologie te hebben gestudeerd om te beseffen dat de positie van de vrouw in onze cultuur een heel andere is. Er werd niet aangerand omdat ze dachten dat dat mag, er werd aangerand omdat ze wisten dat dat in onze cultuur niet mag.

  Dus onze cultuur wordt aangevallen. Het motief in Keulen en in al die andere steden was niet seksueel genot, maar een doelbewuste onderwerping van vrouwen (en mannen!) aan de nieuwe heersers.

  Er was geen testosteronprobleem, alsof een aantal dronken mannen zich niet wist te beheersen. Doelbewust en massaal werden deze aanrandingen gepland om vrouwen en hun begeleiders te vernederen. Om te laten merken dat men geenszins van plan is zich aan te passen aan het gastland, maar het gastland zullen dwingen zich te onderwerpen aan de cultuur van de…

 20. Johannes Calvijn

  9 januari 2016 op 06:54

  ‘Ze zien niet dat ze iets fout doen’. Is dat zo?

  In hun cultuur mag het min of meer toegestaan zijn. Anderzijds: ze wisten donders goed dat wat ze deden voor ons onacceptabel is. Je hoeft geen culturele antropologie te hebben gestudeerd om te beseffen dat de positie van de vrouw in onze cultuur een heel andere is. Er werd niet aangerand omdat ze dachten dat dat mag, er werd aangerand omdat ze wisten dat dat in onze cultuur niet mag.

  Dus onze cultuur wordt aangevallen. Het motief in Keulen en in al die andere steden was niet seksueel genot, maar een doelbewuste onderwerping van vrouwen (en mannen!) aan de nieuwe heersers.

  Er was geen testosteronprobleem, alsof een aantal dronken mannen zich niet wist te beheersen. Doelbewust en massaal werden deze aanrandingen gepland om vrouwen en hun begeleiders te vernederen. Om te laten merken dat men geenszins van plan is zich aan te passen aan het gastland, maar het gastland zullen dwingen zich te onderwerpen aan de cultuur van de…

 21. Eens met de conclusies van Joost, dat de drijfveer voor de verkrachting cultuurgedreven is.

  En daarnaast denk ik, dat het langdurig zonder vrouw in een ander land leven, de heren een nog grotere testosteronbom maakt dan zij al waren toen zij in Europa arriveerden. En hoe langer het duurt, dat zij alleen zijn, hoe harder hun bom gaat tikken……..

  Tot slot hebben zij het gevoel, althans dat begrijp ik uit de berichtgeving, dat zij hier op uitnodiging zijn en daarbij veel “vrijheid” in het vooruitzicht lijkt te zijn gesteld.

  Maar of dit het gedrag van oorlogsslachtoffers is ….???? Niet naar onze Europese maatstaven stel ik mij zo voor.

  Om de cirkel rond te maken: vraag is of lieden als Merkel en Rutte, cultureel gezien, bewust met EU ogen en niet met de ogen van de landen van herkomst van de oorlogsslachtoffers kijken. Hoewel de vraag: kijk ook naar wie je binnen laat komen, al veel eerder en vaker is gesteld.

  • “En daarnaast denk ik, dat het langdurig zonder vrouw in een ander land leven, de heren een nog grotere testosteronbom maakt dan zij al waren toen zij in Europa arriveerden”. Die jonge moslim mannen hebben/hadden in hun thuisland ook geen mogelijkheid tot een sexuele relatie met een vrouw, tenzij ze getrouwd zijn. De meeste van die jonge moslims zijn tot op hun tenen gefrustreerd omdat hun religie en sociale omgeving het verbiedt een normale verhouding, hoeft nog niet eens sexueel te zijn, met een vriendin te hebben. Letterlijk alles mbt een jonge vrouw is verboden, tenzij je haar trouwt. De meeste van die jonge mannen hebben een homosexuele ervaring, omdat hun leefomgeving geen andere mogelijkheid biedt. In het westen heeft onze jeugd plezier met elkaar onder het genot van een biertje. Dat alles is daarginds verboden. Dat gemis is de drijfveer van die jonge moslims. Gefrustreerd en geen idee wat te doen met de normale verhouding man-vrouw. Ze horen hier dus niet thuis.

 22. g.h.m.leferink

  9 januari 2016 op 00:48

  Deel 2:
  # Waarom hebben totnutoe die MSM iedere politicus die protesteerde tegen deze Tsunami, zoals Geert Wilders, Marine le Pen en Pegida, verketterd en geprobeerd om ze in de extreem-rechtse hoek te drukken? Ze zelfs vergeleken met de Nazi’s?
  En de eruit volgende konklusie:
  # Wie in de MSM zijn verantwoordelijk voor de ons dagelijks voorgeschotelde HALVE WAARHEDEN, vermengd met HELE LEUGENS? Wat zijn die voor Farizeeër-media? Wat voor EENZIJDIGE samenstelling hebben de MSMredacties?
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 23. g.h.m.leferink

  9 januari 2016 op 00:40

  Het enige positieve van wat er in Köln gebeurd is, is dat nu de JAN SLAPZAK kultuur doorbroken is. Eindelijk, eindelijk is men wakker geworden. Geen Bambi-gedrag meer van bloemetjes geven en roepen “Ihr seid willkommen”, maar merken dat de prettige verdoving is uitgewerkt. En zich afvragen waarom mensen in nood niet IN DE EIGEN REGIO geholpen kunnen worden. Voor 10 % van de kosten die de belastingbetaler moet opbrengen als ze hier zijn.
  Dus gaat men zich afvragen:
  # Waarom doet het stinkend rijke Saoedi Arabië praktisch niks? Het zijn nog wel meest hun eigen geloofsbroeders, die ze volgens de koran MOETEN helpen!
  # Waarom doen, om dezelfde reden, de van geld bulkende Golfstaten bijna nilks?
  # Waarom doet dat Brusselse, NIET VERKOZEN stel konkel-slapjanussen niks tegen deze ILLEGALE IMMIGRANTEN en tegen MENSENSMOKKELAARS?
  # Wat voor WAARDELOZE MSM hebben we als die gemene zaak maken met de EU Farizeeërs, zodat we zonder maatregelen verdrinken in deze ongenode Tsunami?
  Zie deel…

  • http://www.omroepgelderland.nl/nieuws/2103869/Arts-Heumensoord-woedende-vechtersbaas-blijkt-huilende-vluchteling-zonder-ouders. Lees dit tranentrekkend verhaal van een vrouwelijke knuffelarts. Ze zijn onder ons de naïvo’s. Tegen verkrachting door islamitische mannelijke migranten. Enkel een papiertje verkrijgbaar na chemische castratie.

 24. g.h.m.leferink

  9 januari 2016 op 00:18

  Goed dat er internet is! Nu kunnen ze na wat er in Köln gebeurd is er niet omheen om het te melden. Al gebeurt dat niet van harte…..
  De MSM is een zootje gemengd gif: een mengsel van:
  * Slap trendvolgen, voortkomend uit
  * te lui zijn om er zelf op uit te trekken, en daarom maar doorgeven wat ze aan de bars van ‘Zwart’ en ‘de Pels’ kwekten
  * Een STIEKEME overeenkomst van MSM met dit kabinet Flutterutte 2, om ons op het verkeerde been te zetten, door HALVE WAARHEDEN.
  * LAFBEKKERIJ, waardoor ze al vóór de confrontatie met de lui van ‘Herrenvolk-islam’ al met de pootjes omhoog op de rug gaan liggen.
  De meeste journalisten, radio- en TVreporters zouden vroeger AFGEKEURD zijn voor de dienstplicht. Reden: BEDPLASSEN!
  Nog nooit heb ik zó’n stel Jan Slapzakken meegemaakt als de tegenwoordige zich ‘regering’ of ‘reporter’ noemenden.
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 25. Vrijwel nooit wordt gesproken of geschreven over moslims die dit middeleeuws gedrag vertonen, over de moslimcultuur, die verkrachting, vrouwenonderdrukking, kindhuwelijk en het doden van mensen van de “verkeerde” religie goedkeurt en toejuicht. Het zijn altijd anonieme “vluchtelingen”, waarvan de meesten zich keurig gedragen….
  In de tijd van vervolging van Hugenoten in Frankrijk was dat anders. In de 16de en 17de eeuw voerden de katholieken een godsdienstoorlog tegen de protestanten, die van de katholieken de scheldnaam ‘Hugenoten’ kregen. Ook in de landen waar de Hugenoten heen vluchtten, werden ze zo genoemd. Tot vandaag aan toe.

 26. Nog : Francisco van Jole bij De Nieuws BV in fel debat met Kees van Amstel – See more at: http://www.joop.nl/nieuws/etnische-achtergrond-daders-keulen-is-belangrijk#sthash.y51IC9Up.dpuf
  ——
  Gezien
  Totale ontkenning van Jole.
  En als het 1000 blanke mannen zijn waarvan bekent is dat ze PVV stemmen meer dan 100 moslima’s hadden aangerand en verkracht was er nooit zoveel ophef over geweest is zo ongeveer zijn stelling.

  Omdat het donker is en N Afrika wordt er zoveel aandacht aan besteed.

  Die Jole is knettergek.

  Citaat Rutte: Citaat: ‘We gaan er niet van uit dat iedereen een potentiële verkrachter is’
  ——
  Daarom gaan we door met (mogelijke) barbaren doorlaten omdat er ook wel echte vluchtelingen tussen kunnen zitten.
  We zijn beschaafd.

  Daarom nemen we het voor lief dat de onschuldige Nederlandse burgers blootgesteld worden aan gevaren gelijk aan Keulen of Parijs.
  Daarvoor heeft men op de VVD en mij gestemd.
  Tja, anders hadden ze op een andere partij moeten…

 27. Ik geloof er niets van dat Rutte en de rest van de landverraders in Den Haag niet weten hoe de vork in de steel zit met de islam en zijn aanhangers. Dat beroepspolitici zo stom zijn, wil er bij mij echt niet in. Volgens mij interesseert het lot van het Nederlandse volk ze gewoon geen ene moer, ze hebben belangrijker zaker aan hun hoofd. De EUSSR mág niet mislukken, al die kneuterige volkjes in Europa zúllen en móéten omgeturfd worden tot één Europees volk. De weerstand daartegen wordt echter steeds sterker, dus vandaar de uitnodiging aan de barbaren. Zij kunnen mooi de status quo eens flink opschudden, en hoe meer ellende, hoe meer de EUSSR macht en bevoegdheden naar zich toe zal trekken om de zelf gecreëerde problemen “op te lossen”.

  Die vrouwen komen er met een beetje therapie wel weer overheen, toch?

 28. Eens met het artikel, alleen “alle mannen verkrachten” vind ik erg kort door de bocht en bovendien onwaar.
  Ik denk dat bedoeld wordt: “in alle culturen komen verkrachters voor”

  • Daar viel ik ook over.
   Verkrachters zijn in onze cultuur eenzame loosers.
   Als langjarige kroegtijgers, vroeger dus, ben ik nog nooit een man tegen gekomen die aan de bar stond op te scheppen over een verkrachting ..
   Over alle ander onderwerpen wel, maar dat niet.
   Het is gewoon niet acceptabel in onze cultuur, en wordt dus niet geaccepteerd.
   Behalve door D66 rechters natuurlijk.
   En die zullen deze Syriërs zeker geen hoge straf opleggen want dan volgt wettelijke deportatie.

 29. Rutte houdt niet van vrouwen dus die ziet het probleem niet.

  • Rutte houdt ook niet van zijn eigen Nederlandse bevolking die hij moet vertegenwoordigen, hij doet er alles aan om snel in Brussel aan de slag te gaan, dan bestaat Nederland helemaal niet meer voor hem! Alles is nep aan hem, net als die belofte van 1000€ die we nog van hem krijgen!

 30. Het is weer onze grootste vijand, de politieke correctheid die het verbiedt dingen met naam noemen. De positie van de vrouw in het M.O. en Afrika is reeds bekend. Deze cultuur nemen vluchtelingen met zich mee en iets wat met de paplepel van klein af ingegoten wordt of nu al misschien aangeboren is kunt je niet wegwerken met een cursus. Ongemakkelijk om over te praten maar wel realistisch.

  • misschien dat Dijkhoff het goed samenvatte hoe er op dat “niveau”gedacht word…toen een journalist hem vroeg : moeten de grenzen niet dicht? zei Dijkhoff…nee, waarom wel? dit is het totaal ontkennen van enig probleem, en het totaal wegzetten van onze veiligheid in mijn ogen.

 31. Ook deze mevrouw bedenkt in haar artikel dat Keulen een storm in een glas water is. Een beetje duwen is nog geen verkrachting en in Nederland zijn blanke mannen ook goed in verkrachten, met name in Steenbergen:
  http://www.nieuwwij.nl/opinie/keulse-massahysterie-en-de-steenbergse-piemel/
  Ik kan dit soort reacties niet meer begrijpen. Worden journalisten omgekocht? Zijn ze dom en kortzichtig? Zijn ze overtuigde blanken haters, dus zelfhaters? De maatschappij zal en moet veranderen, hoe dan ook, desnoods mbv moslim geweld? Ik kan nog wel even doorgaan. Deze mensen zoals de schrijfster van dit artikel bestaan ECHT. Tot opluchting van onze politici, vermoed ik.

 32. Rutte is al heel lang de werkelijkheid kwijt, hij ziet echt niet meer dat dit land steeds meer afglijd door het geteisem wat hij en zijn kabinet binnenhaalt. Het enige wat voor hem belangrijk is wat zijn baan in Brussel gaat worden en hoeveel hij daar kan graaien!! Deze nep premier met zijn nep kabinet moeten opstappen. NU!!!!

 33. Rutte zegt dit: ‘De vrouwen hebben er part noch deel aan.’
  .
  Tegen wie denkt deze aap het nu te hebben?? Denkt hij echt dat er (autochtone) mensen zijn die denken: ‘nou, ze zullen er wel om gevraagd hebben, dus eigen schuld dikke bult’?
  .
  Het feit dat hij dat zegt bewijst dat ie compleet geschoffeld is, ik kan om die uitspraak echt kwaad worden, het is een belediging, wie denkt die mongool voor zich te hebben????
  .
  En met dat soort figuren moeten we ons, vooral onze vrouwen en dochters, veilig voelen? Laat me niet lachen, dat soort gasten sturen ons regelrecht naar de ondergang.
  .
  Na Kerwin Duinmeijer werden direct liedjes geschreven en stille tochten gehouden, na zinloos geweld rapte Lange Frans ‘hoeveel moeten er nog komen, hoeveel moeten er nog gaan?’. Dat is precies wat ik wil weten, hoeveel mensen moeten nog vermoord, verkracht en beroofd worden door de aanhangers van de geïmporteerde religie voordat een keer met harde hand opgetreden en onze burgers beschermd…

  • neem maar van mij aan, dat onze “elite” weg zal blijven kijken, om goed te scoren bij de EU, nu ze aan het hoofd staan…ego’s zijn veel belangrijker dan een paar verkrachte vrouwen bij dit tuig…want dat is volgens mij precies wat ze zijn…

 34. Rutte zou zich in zijn vrije weekend een paar uur moeten verdiepen in de Islam, Koran en Hadith…… Laat ‘m hem eens over het internet surfen…….
  Sites genoeg om – in shock and awe.-..te beseffen dat het sóórt binnengehaalde vluchteling het verschil maakt tussen goed en kwaad, tussen lukken en mislukken, tussen vrij en onvrij………
  Dan hoop ik dat hij verschil ziet tussen een “echte “vluchteling uit het MO en gelukszoekende jonge mannen uit islamitsche landen.

  Ik ken al jaren lang een gevluchte christelijke familie uit Irak…… Die normen zijn duidelijk heel anders dan moslims die een enge ideologie meenemen die hier gaat clashen..

  Ik zou met “mijn” nieuwe Nederlander plús 100 van zijn gelijken graag en veilig naar Keulen gaan…
  Want daar telt gelijkheid, respect voor iedereen, mannen, vrouwen, geloven, en sekse…ook al ben je het soms niet met elkaar eens….

  Goooo Wisam, zie je morgen

  • Rutte zou simpelweg het stukje van Joost moeten lezen en dit verifiëren bij deskundigen, die er genoeg zijn…dit doet hij echter niet omdat vrouwen hem onbekend zijn, het interesseert hem blijkbaar niet dus..wanneer komt hij eens uit de kast!

 35. RUTTE…deze ezel die 8 jr geschiedenis heeft gestudeerd heeft zich nooit verdiept in de koran,anders zou hij beter moeten weten.Alles wat die cultuurverrijkers uitvreten is voor hun normaal gedrag….mag van mo.