Amsterdam verandert in Raqqah. Maar de krant durft er niet over te schrijven.

Door Joost Niemöller

De media worden steeds raadselachtiger. Er staan elke dag weer nieuwe geheime boodschappen in. Zo zou er afgelopen week het hoofd van een ‘Amsterdammer’ op straat zijn geplaatst. Wat is dat toch met die Amsterdammers de laatste tijd. De beroven oude vrouwtjes, ze slaan een bejaard Joods echtpaar halfdood en bezigen daarbij antisemitische taal. Ze lopen rond in hoofddoeken. Ze steken zakenmannen overhoop. Amsterdammers. Het is me wat.

Met ‘jonge mensen’ is er momenteel in Amsterdam ook van alles aan de hand. Iets met borsten. daar lijken ze ineens niet meer tegen te kunnen.

‘We krijgen gasten op bezoek, jonge mensen die zich komen oriënteren voor hun studie en op het punt staan om een belangrijke beslissing in hun leven te nemen. In die context hoeft er wat mij betreft geen blad met blote vrouwen op de cover in de bakken te liggen.’

En ook met ‘bezoekers’ van een open dag op de Hoge school van Amsterdam.

Het idee om de Folia’s weg te halen komt van de faculteiten Maatschappij en Recht, en Onderwijs en Opvoeding. ‘Mijn zorg is dat bezoekers van de open dag worden afgeschrikt door de cover. Deze geeft niet weer wie wij zijn,’ zegt Ietje Veldman, voorzitter van de faculteit Onderwijs en Opvoeding. ‘We willen geen storing op de lijn, en dit kan storing veroorzaken.’

Het wordt ineens te shockerend geacht voor deze ‘jonge mensen’ dat ze borsten te zien krijgen. Borsten! Nee zeg! Jonge mensen gaan vandaag de dag helemaal uit hun dak vanwege borsten. Het is een trend waar ik nooit iets over las. Ook niet in Het Parool, dat elke dag toch weer een nieuwe trend bedenkt.

Een tijdschrift met borsten erop moet uit de schappen op de open dag.

Waar gaat dit toch allemaal over? Ook als je Het Parool leest, krijg je geen flauw idee. Volgens Het Parool gaat het om ‘toekomstige studenten.’ Daar worden we dus ook niet wijzer van:

Paul Helbing, de woordvoerder van de HvA, zegt dat sommige faculteiten met dit beeld geen eerste indruk op hun toekomstige studenten en hun ouders wilden maken.

Ik zal het maar zeggen, want Het Parool is er te schijterig voor. Het gaat om de islam. Geen borsten meer te zien, maar wel afgehakte hoofden. Zo verandert Amsterdam in Raqqah.

Weet u. Ik zou willen dat die gasten uit de moslimwereld dag in dag uit borsten voorgeschoteld kregen in het straatbeeld. Opdat ze gillend uit Amsterdam wegvluchtten naar een heilstaat helemaal voor hen waar ze elkaar naar hartenlust mogen onthoofden en waar nooit ook maar één vrouwenborst te zien zal zijn. Onze omgekeerde wereld. Lekker daar. wij de borsten, jullie de hoofden. Lijkt me een goeie ruil.

 

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this pageEmail this to someone

26 Reacties

 1. Sint Nicolaas

  14 maart 2016 op 11:21

  En zo veranderd NL in een islamitische heilstaat waarin de “oorspronkelijke” bewoners langzaam maar zeker het veld ( moeten ) ruimen. Elke keer weer een stukje “NL” dat om zeep geholpen wordt. Laatst nog ging weer een proefballonnetje op om tweede pinksterdag in te ruilen voor een islamitische feestdag. Op scholen de kerstboom weg omdat moslims hier aanstoot aan nemen. Hier weer tijdschriften weg met blote borsten. Iedere keer weer wordt er een spijker in de NL doodskist getimmerd, net zo lang totdat deze klaar is voor gebruik. Weg NL, weg tradities, weg manier van leven, weg vrijheid. Alles moet wijken voor de geïmporteerde muzelman/vrouw. Het volk wordt niks gevraagd. Gemeentebesturen, schoolbesturen, de Haagse politiek. Alles buigt voor deze gewelddadige ideologie. In NL staat de transformatie echter nog in de kinderschoenen. Kijk even over de Noorzee. In Engeland is het hek helemaal van de dam.

  • Sint Nicolaas

   14 maart 2016 op 11:31

   In Engeland zijn reeds Sharia rechtbanken actief en ben je je leven als burger niet meer zeker als je kerstversiering in de tuin plaatst. Die wordt vernield. Moslims komen aan de deur met het “verzoek” het weg te halen. Neem de dame in Birmingham die beeldjes van varkentjes spaarde en deze in haar raam had geplaatst. Ze kreeg van de politie ( NOTA BENE ! ) de opdracht deze weg te halen want de in de straat woonachtige moslims waren hier niet van gediend. Dezelfde moslims die hun slachtafval van het offerfeest gewoon op straat gooiden. De vliegen en ratten die dit aantrok was geen vooruitgang voor de buurt. Sint spreekt uit ervaring hier en dit alles is te verifiëren ! En NL klaagt en NL moppert. You aint seen nothing yet ! En de politiek ? Die relativeert, goochelt met immigratiecijfers, opent te hooi men te gras nieuwe noodopvanglocaties. En de peilingen ? De VVD klimt weer wat omhoog vanwege het succesvolle correspondents dinner ! HOE (?) blind en naïef is de NL’er ? Triest !!!

  • g.h.m.leferink

   15 maart 2016 op 21:55

   Goed gezegd, ‘Sinterklaas’.
   Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 2. Amsterdam huilt en ik vrees dat het nooit meer zal lachen.
  .
  (de bevolking van Amsterdam bestaat nu officieel voor meer dan 50% uit mensen van niet-Europese komaf en de meest voorkomende naam bij pasgeboren baby’ s is al sinds jaren mohamed. Tel uit je winst)

 3. Andre van Delft

  12 maart 2016 op 18:32

  Zoogdieren, waaronder mensen, konden talrijk worden doordat de jongen melk van hun moeder drinken. De vrouwenborst staat daarom voor het begin van ons leven; een afgehakt hoofd betekent het levenseinde.

  De Nieuwe Amsterdamse Preutsheid is gevaarlijk. Ter compensatie enkele schilderijen van Maria die haar kind de borst geeft:
  https://www.google.nl/search?q=breastfeeding+mary&source=lnms&tbm=isch&sa=X
  https://maronites.wordpress.com/2011/12/20/breastfeeding-in-art/

 4. Leo KarelJan

  12 maart 2016 op 16:26

  En dan nog zeggen regentenkliek en media dat er in NL geen sprake is van islamisering. En niet alleen islamisering, maar ook zelfcensuur en een politiek correcte DICTATUUR. De vrijheden verdwijnen, een achterlijke preutsheid rukt door de islamisering steeds meer op. Begrip voor de achterlijkheid van een totaal gestoorde ideologie. Het gaat maar door.
  Ondertussen kruipt de EUSSR voor de Turken en stroomt Europa vol met achterlijkheid, armoede en criminaliteit. De ECB bevordert dan nog even de komende financiële en economische ondergang door een “beleid” dat totaal krankzinnig is. Welkom in het verloren continent!

 5. g.h.m.leferink

  12 maart 2016 op 15:40

  Maar dit is toch doodeenvoudig? Het is al zo oud als de wereld, en het heet LAFHEID!
  En daarom roep ik al jaren: WAKKER WORDEN en LAFHEID AFSCHUDDEN!
  Al denk ik soms dat bijna geen mens me hoort……
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 6. Het lijkt erop of de looneyleft zelfs de belangrijkste geloofsartikelen van ’68 wil offeren op het altaar van het appeasen van de islam .
  Promiscuïteit ,vrije liefde en bloot stonden voor bevrijding.
  Maar de vrijheid wordt afgeschaft bij de voortgaande islamisering.
  Dus ook bloot en de normale en gelijkwaardige omgang tussen de sexen.
  Dit is al begonnen met het toestaan van de kopvodden en erger, die verklaarden de westerse vrouw vogelvrij, immers moslims leren dat onbedekte vrouwen hoeren zijn waar je alles mee kan doen.
  Vandaar het hoer gesis op straat en het hoge percentage verkrachters met moslim achtergrond, bij groeps verkrachtingen zelfs 100%.
  Er moet een kopvodden verbod komen zodat moslims niet meer direct kunnen zien of het om een ongelovige dus verkrachtbare vrouw gaat.
  Gewoon en quaestie ven gezond verstand en beschrming van de vrouwmens.

 7. “een heilstaat helemaal voor hen waar ze elkaar naar hartenlust mogen onthoofden en waar nooit ook maar één vrouwenborst te zien zal zijn”

  Saudi Arabië dus? Punt is dat zo’n land met volle steun van westerse overheden hun denkbeelden en mensen geëxporteerd hebben in de regio en ver daarbuiten. En dat de leiding van zo’n land ook in het zadel gehouden wordt met veel westerse hulp. Enfin.

  Toen ik zelf het verhaal over de borsten las dacht ik ook aan veel buitenlandse talentvolle studenten uit China, India enzovoorts die in toenemende mate ook hier komen kijken. Het is maar waar je hart vol van is, daar denk je dan aan bij het verhaal.

  • “Saudi Arabië dus? Punt is dat zo’n land met volle steun van westerse overheden ”
   .
   Bijvoorbeeld Wilders is geen voorstander van steun aan SA maar ik denk dat jij nooit op Wilders zal stemmen, dus de westerse overheden waar jij over spreekt hebben we te danken aan mensen zoals jij; de zogenaamde toleranten en anti-racisten, hoe gekker kan het nog worden?

 8. ISIS hakt hoofden af
  ISIS dealt in (o.a.) drugs
  ISIS zijn Marocs
  Macromaffia hakt hoofden af
  Macromaffia dealt in drugs
  Macromaffia zijn Marocs
  Marocs gaan na criminele loopbaan vaak verder als Jihadstrijder bij wijze van “boetedoening” bij o.a. ISIS

  Copycat gedrag geen toeval

  Dus ISIS = Maffia en Amsterdam = Raqqa

 9. Wat is er nieuw? Huizen vergeten ? De grotere provinciesteden gaan rap Amsterdam,Den Haag en Knor achterna. Ga op zaterdag maar eens de Ketelstraat in Arnhem in vanuit het Spijkerkwartier. De Nederlander is hier te gast,onderworpen aan gevoelloze,naar het mij voorkomt niet zulke hartelijke blikken,te midden van de overbodige Turkse e.a. Noord Afrikaanse winkeltjes..Het proces van dhimmisering ging op de achtergrond al tientallen jaren inmiddels door. In Den Haag kom je kwaadaardige dwazen tegen vanaf zo ’85,die dit fanatiek politiek in gang zetten en als je op Geen Stijl kijkt naar de reportage over het zg Boekenbal van het CPNB ,dan zie je de vrijwel geslachtsloze,vercookte ‘culturele elite’ , die de dhimmitude al 40 jaar faciliteert en steeds meer verheerlijkt,ideologisch krom onderbouwt en haar eigen gekte verheerlijkt.
  Fout Links heeft in álle sectoren van de samenleving de wurgende policor touwtjes in handen. Mede door ónze passiviteit.

  • De Iraanse gek op het boekenbal is hoogstwaarschijnlijk de koran aan het herkauwen, en dat onder zijn vieze snor.

 10. Het allermooiste van door religie opgevoede mensen is hun kennis van buitenaards leven. Nederland was ooit leidinggevend opdat gebied wat geen windeieren opleverde maar een Gouden Eeuw. Dankzij luisteren naar de juiste E.T stem. Amsterdam werd er wereld beroemd en schatrijk door. Religie was hun raadgever.
  Deze gekte bracht ook iets anders zoals misery voor ongelovigen. Die als indiaan in Amerika, of strandloper in Afrika, werden geconfronteerd met een door E.T gegeven Dutch religie gekte. Met als sterkste punt het kanon tot 1948. Daarna werd Amsterdam links en gek met als hoogtepunt dolle Mina mèt blote borst. Daarna begon import van vers bloed onder leiding de V.U. Een instituut van Kuiper en Breedveld gedachtegoed. Met als bio resultaat het rifraf wat zichzelf ziet als elite. Zonder borst of bloot.

  • g.h.m.leferink

   13 maart 2016 op 17:49

   ‘Bas’: “Kwekkwekkwekkwek……………” enz. Maar nu ben ik erachter. Drie mogelijkheden: jij werkt voor Paul de Leeuw, voor Twan Huys of voor het NOSsjenaal! Of bèn je soms Paul de Leeuw?
   Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 11. Breinbrouwsels

  12 maart 2016 op 06:37

  Amsterdam is goed op weg om Staphorst 2.0 te worden. Straks ook bokje bij de geitjes weg op zondag want pappie wil zelf. en ook geen gebeier van kerkklokken meer. Oh wach,t dat mag nu al niet meer.

 12. Decaan Jean Tillie zat vrijdagavond in de uitzending van Pauw. Hij bleef wat zenuwachtig – ook weer in zeer algemene bewoordingen – praten over ‘het publiek’ dat bij de open dag de blote borsten aanstootgevend kan vinden. Paul Helbing, woordvoerder van de Hogeschool: ‘Er komt een heel gemêleerd publiek af op de open dagen’. Volgens hem is het een discussie over goede smaak.
  Volgens Folia gaat het om een verzameling foto’s van blote borsten, gemaakt om het taboe (!) daarop te laten verdwijnen.
  Als Folia anno 2016 een taboe op blote borsten wil doorbreken, moet het wel om preutse moslimjongens en -meisjes gaan. In 1966 – 50 jaar geleden! – hing de blote-vrouw-verkiezingsposter van de PSP aan mijn raam, in een zwarte kousen dorp. We werden dringend verzocht de poster weg te halen. Natuurlijk niet gedaan en misschien daar toen een taboe doorbroken.

 13. Laten we dan ook borsten zien in Den Haag, Utrecht, Arnhem en Rotterdam?
  Dan ga ik ook weer terug naar de stad.
  Alle grote steden hier lijken op Raqqah. Toch “mooi” dat je zonder ooit in Raqqah te zijn geweest weet hoe het is om daar te zijn. Je hoeft nooit meer op vakantie. Je waant je het hele jaar door in de Fata Morgana van de Efteling. En zonder dat je er om hebt gevraagd. De belasting die we betalen is een soort contributie voor een doorlopende Efteling attractie met Pinokkio als minister president die het hele jaar door het attractie park voller en voller laat worden met “gezellige” moslims.

 14. samenleving”.

 15. Amsterdam is als een Zwart Gat: de wetten die overal in het universum gelden, werken hier niet. Zo wordt met veel vertoon de Februaristaking herdacht, maar wordt hierbij over de laffe overval op een joods echtpaar, gepleegd om-dat zij joods zijn, met geen woord gerept. En nergens ter wereld wordt harder geroepen: ‘Nooit meer fascisme!’, maar als het recht op demonstratie en vrije meningsuiting van mensen onmogelijk wordt gemaakt door in het zwart geklede geweldsplegers, doet men er in Amsterdam het zwijgen toe. En nergens ter wereld wordt harder geroepen: ‘Wij zijn tegen racisme!’, maar over misdaden die gepleegd worden door mensen met een bepaalde etnische achtergrond mag je niet spreken, laat staan er bezwaar tegen maken. Wat de inwoners van Amsterdam wél mogen doen is minzaam glimlachend toekijken bij de krankzinnige criminaliteit in hun stad, waarbij de gedragsregel geldt dat men elkaar bij tijd en wijle aankijkt en behaaglijk toevoegt: “Fijn hè, die multi-culturele…

  • g.h.m.leferink

   15 maart 2016 op 21:35

   Och, Rob Dam, de Mokummers heb ik ook een aantal jaren meegemaakt. De meesten zijn wel te pruimen, maar het is de al sinds jaar en dag de zaak verpestende GLUIPERMINDERHEID die daar de toon aangeeft.
   # Zoals met de Mei-rellen in 1967, toen raddraaiers vanaf de dam “Heil Hitler” begonnen te schreeuwen tegen de politie op het Damrak. Wat door meelopers werd overgenomen….
   # Zoals de student Th. v.d. K., die toen voor een stel opgefokte ‘arbeiders’ de deur opende naar de zetterij van De Telegraaf, waarna de technici van die krant en de relbeluste ‘werkers’ met elkaar op de vuist gingen. En hij op de achtergrond stond te lachen….
   Wat me over Amsterdam een vieze smaak in de mond geeft is de sinds die tijd nog steeds niet veranderde en veel te grote ACHTERBAKSHEIDCOËFFICIËNT!
   Waarbij B & W en de gemeenteraad het ‘goede’ voorbeeld geven!
   En onderschat ook niet de LAFHEID van de Mokumse bestuurderen…. Arme inwoners van dat Drugsdorp….
   Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 16. Nou, een hoofd op je nek lijkt me toch wel handig, zeker als je een universitaire carrière ambieert. Maar misschien heeft de HvA iets dergelijks niet te bieden?

  En als je een beetje een knap koppie op die nek hebt, dan komt de gedachte dat borsten je zouden kunnen choqueren niet eens in dat koppie op. En doet het dat wel, dan is het vmbo misschien een betere keuze voor je.

 17. Amsterdam heeft natuurlijk niets met Nederland te maken. Net als de meeste grote steden moet je er ruim om heen rijden. Soms kan het niet anders. Elke keer schrik je weer over dit verpeste stuk Nederlandse buitenland. Zelden kom je een Nederlander tegen. Die zijn allang naar de buiten wijken en stadjes gevlucht. Daar is het ook niet veilig meer gezien het islam verdelen over het hele land. Met deze grove veranderingen verdwijnt de ziel uit ons land. Zelfs uit heel Europa dankzij de Merkel doctrine. Waanzin!

© 2023 De Nieuwe Realist

Thema door Anders NorénOmhoog ↑