Zo wordt het Nederlandse volk verkracht

Door Joost Niemöller

Ik las een bericht op Facebook:

Nico is er iets wat je voor mij kan betekenen als ik je vertel dat we hier ten einde raad zijn! Het betreft een plaatsing van 4 jonge Syrische statushouders(16 jaar) die door Yoin (Lindenhout) as maandag zonder vooraankondiging geplaatst worden in een straat met daarin wonende 4 alleenstaande moeders met tiener dochters… Wij hebben burgemeester en woningstichting meermaals gebeld en zijn nu racisten en geven deze jongeren geen kans? Wij zijn alleen maar BANG en in Paniek! Bezorgd voor onze kinderen want veiligheid kan niet worden gegarandeerd? Ze gaan zelfstandig wonen zonder 24u begeleiding… Hier heerst paniek onder de moeders en wij weten niet welke weg te bewandelen maar slapen allen al 3 dagen niet.. wij zijn een kwetsbare groep en ze hebben geen zorg en begeleiding voor ons… Kunnen we met zo iets naar de krant? Ons gevoel zegt ons dat dit helemaal verkeerd af gaat lopen.. De jongeren komen maandag al? Please is er een weg of ken je mensen die iets voor ons kunnen betekenen Gr. Nicole

Ik nam contact op met Nicole. Waar speelt dit? Het blijkt te gaan om het plaatsje Huissen in de gemeente Lingewaard, tussen Arnhem en Nijmegen. Huissen is een stadje van bijna 20.000 inwoners, een, ooit, katholieke enclave in een protestantse omgeving, zwaar getroffen in WOII. Er wonen relatief veel oudere mensen, en er zijn ook relatief veel eensgezinshuishoudens. maar er zijn dus ook relatief veel kinderen, en opgroeiende meisjes.

Ach, u kent dat soort straten wel. Straten met eenvoudige jaren zestig doorzonwoningen, voortuintje, achtertuintje. Straten die je overal in Nederland vindt, maar waar de bestuurselite van dit land nooit woont.

Wat gebeurt er wanneer je in dat soort straten ongevraagd een jonge groep mannelijke immigranten plaatst? Dan ontstaat er angst. Nicole is een mondige burger. Ze omschrijft desgevraagd die angst in de vorm van concrete feiten:

Hier wachten mensen gemiddeld 12/15 jaar en loopt ’t via https://www.entree.nu/ Gemiddeld komen er in Huissen 20 woningen vrij! Over de betreffende woning in de straat. Deze stond in de verkoop en wij dachten dan ook dat deze woning verkocht was afgelopen week… Totdat Willemsen Wonen en nog 2 andere grote wagens zoveel spullen uit gingen laden dat een buurvrouw nieuwsgierig is gaan vragen wie de eigenaar is, de werkende mannen lieten zich toen ontvallen voor wie zij werkten.. Daarna ging het dus snel binnen. Een krappe week is de woning gepimpt met allemaal nieuwe apparatuur, flatscreen en nieuwe meubelen enz…

Kortom. De mensen niets gevraagd. De straat over de hoofden van de mensen heen definitief veranderd in een potentiële angstzone. Waar lokale bewoners 12 tot 15 jaar moeten wachten, krijgen jonge mannelijke ‘asielzoekers’ zomaar alles gratis, inclusief inboedel. Een groot gevoel van onrechtvaardigheid is er dan onder de mensen, wat samen gaat met een groot gevoel aan machteloosheid.

Dat is wat er dagelijks in eenvoudige Nederlandse gemeenten gebeurt, met gewone Nederlanders, die niet weerbaar zijn, oud zijn, meestal, of vrouw. Deze mensen zijn bang voor hun dochters, bang voor inbraken. Het zijn gerechtvaardigde angsten. Kijk maar wat er nu in Duitsland gebeurt.

De bewoners kregen na de overval door de overheid een kaartje in de bus. Ze mogen nog even komen koffiedrinken. Ze mogen laten zien dat ze ‘tolerant’ zijn, en dat ze alles en iedereen ‘welkom’ heten. Iets anders mogen ze niet meer in straten als deze in Huissen.

En weet u, dat haalt de media niet. Dat haalt alleen hier en daar op een plaatselijke website een beetje het lokale nieuws. En als deze mensen hun woede uiten, dan zijn het in diezelfde media ineens ‘racisten.’ Want een beetje eenvoudig labelen is de makkelijkste manier om van het probleem af te komen.

Zo wordt het Nederlandse volk verkracht. Je wordt er kwaad om, maar wat doe je met die woede. Het gaat zo al veertig jaar. De omvolking die als een bulldozer over ons land walst. We zijn bang. We uiten onze emoties. En het gaat gewoon door. Want de mensen die beslissen wonen niet hier. Eerst niet in de oude stadswijken. Nu niet in de eenvoudige straten ver buiten de Grachtengordel van Amsterdam. Daar, deels buiten de randstad, vindt het grote demografische drama plaats, maar op uw Nederlandse televisie ziet u er niets van terug. Want dat zou de woede maar aanwakkeren, en dat, zegt links, moeten we niet willen met zijn allen.

Mag ik even vloeken?

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

42 Reacties

 1. Vandaag staat dit bericht over protest tegen huisvesting van minderjarige vluchtelingen in Huissen in de regionale krant. Zie blog “Zo wordt het Nederlandse volk verkracht”.
  “Toekomstige woning jonge Syriërs in Huissen beklad”.
  http://krant.gelderlander.nl/degelderlander/4343/article/396954/2/1/render/?reader_token=8bf35772e799e534a2fb8cb7eaab6516&user=b066a3ac45f380e2c36c34f0aa61a77c

 2. Vloeken lucht eventjes op.
  .
  Hier kun je weinig tegen beginnen maar we kunnen alvast iets doen door op 6 april MASSAAL NEE te stemmen. Dat is een begin.
  .
  De gevestigde orde zal dit NEE naast zich neerleggen, een beter bewijs voor Noord-Korea aan de Noordzee kun je niet krijgen.
  .
  In Duitsland is Merkel al flink op de vingers getikt, meer dan dat en toch gaat ze onverdroten met haar beleid verder. Ze weigert te luisteren. Noord-Korea aan de Noordzee is dus groot, heel groot.
  .
  Is het u allen opgevallen dat je nauwelijks nog reakties kunt geven bij o.a. de Telegraaf en de Elsevier?? Het lijkt erop dat de MSM heeft afgesproken om de burger/lezer volledig monddood te maken.
  .
  Ja democratie en vrijheid noemt men dit, het is nog erger dan in het echte Noord-Korea.

  • Sint Nicolaas

   15 maart 2016 op 11:36

   Beste CeesvE , waarom denkt u dat Spits opgegaan is in Metro ? Nog een voorbeeld van het volk de mond snoeren. Reaguursels zijn er praktisch niet meer.

 3. Inderdaad Cees. Bij Elsevier werd het in eerste instantie nog gecommuniceerd als “overgang naar nieuwe website, daardoor tijdelijk niet mogelijk” maar nu lijkt het reageren verbannen naar eigen zeggen “door verruwing waar niet tegen op te moderaten valt”. Wellicht is het meer de angst voor een tegengeluid op het knip- en plakwerk journalistiek die niet past binnen het MSM narratief.

 4. De verallochtonisering van de samenleving breidt zich als een olievlek uit. Daarmee tevens de vervaging van Hollandse normen en waarden. Met de economische depressie die al jarenlang op ons neerdaalt en de slechte vooruitzichten zal verruwing alleen maar toenemen. En helaas vallen ook dorpen en kleine steden hieraan ten prooi

 5. Tiener meisjes en jongens in het Europese verleden. Hun geschiedenis, neem twee wereldoorlogen en als toetje de koloniale. Dat gebeurde allemaal met als motief, mèèr. In hun tijd was dè baas een koning, keizer, of Hitler. Die, indien nodig, voor volk en vaderland dingen deden zoals strijden tot de dood er op volgde. Dan moet een straat met alleenstaande moeders, en hun tiener meisjes, een grote stap vooruit zijn als hun bedreiging een buitenlandse [ tiener ] piemel is.
  Hèt masterplan, niet Drents, klinkt meer op een uit de hand gelopen wereld denken waarin iedereen gelijk is. Voorouders wisten beter.

 6. wat kost dat eigenlijk allemaal.
  vorig jaar ruim 58.000 goedgekeurd.
  ben benieuwd of er nog onderzoek gedaan wordt naar de kosten en dan wel alle kosten transparant weergeven.

 7. Joost, het is inderdaad verkrachten! En met een sadistische inslag, je ziet immers nooit dit soort projecten in de gegoede buurten plaatsvinden!

  Heeft niets meer met helpen van vluchtelingen te maken, en welzeker alles met rechtsongelijkheid. De overheid gaat hier z’n boekje ver te buiten. Het toestaan van rechtsongelijkheid door de overheid druist namelijk in tegen de grondwet.

  Als PVV stemmer van het eerste uur zeg ik: beste mensen, stem in maart 2017 op de enige partij, die bereid is iets voor u te doen.

 8. Hier precies het zelfde. Woon vlakbij een AZC. Maar achter ons, gewone nette huizen, wonen 8 AMA’s bij elkaar. En dit gebeurd niet NU, maar is al jaren aan de gang. De verhuurder vaart er wel bij. Woning stond ooit te koop.
  De buren, ook nog huurders, klagen steen en been, maar het helpt echt niet…………
  Wat de verhuurder zegt: “Tja, het zijn ook mensen, en moeten ook wennen aan de nederlandse “samenleving……..”
  Elke dag zie ik ze het gangetje uitlopen, ja…………….wij zijn al wat ouder……….en maar loeren naar binnen…………….

  KNETTERGEK ZIJN WIJ HIER IN NEDERLAND ( geworden ) !!!!!!!!!!!!

  Ja, wij zijn soms ook bang…………….

 9. De officiële Nederlandse media werken nu volgens de methode van vroeger achter de IJzeren gordijn. Uitstellen of verdraaien van ongemakkelijke nieuws is aan de orde van de dag. Rutte heeft gisteren een nederlaag geleden door de verkiezingen in Duitsland. Zijn baas Merkel heeft moeten inleveren en het is nu de vraag hoe Rutte op zal reageren. Draaien van Merkel af kost hem een toekomstige baantje in EU. Het probleem benoemen wordt ook moeilijk dus gaat hij weer gewoon liegen. En de brave NPO doet weer mee met de propaganda machine van de regering. Erg doorzichtig en voorspelbaar. Minachtend voor de burger.

  • Sint Nicolaas

   14 maart 2016 op 13:01

   Een ding zal Rutte in ieder geval doen beste Ni28 en dat is lachen. Relativeren en de boel weglachen. Als dat niet helpt dan organiseert hij gewoon nog een correspondents dinertje. Goed voor de publiciteit en er is altijd stemvee die zich er door laten inpakken. In feestpapier wel te verstaan !

 10. Nederlandse media nu. Een opfrisser. Rond 1950 waren communisten, miljoenen mensen, volgens genoemde media, lager als luizen. Je zal voor die reden nooit en te nimmer, vandaag, een Nederlands media verslag zien over, historisch, Korea of Vietnam oorlogen. Dat werd gegeven, die tijd, net als nu, zoals hun baas het wilde.
  Bij twijfel volg de bevrijding van Indonesië en hun bezetters door de ogen van onze media.

  • Bas@ dat was wel een goede kwalificatie. De Nederlandse leider van de communisten
   en tevens kamerlid David Wijnkoop wilde na 1917 ook hier een Russische revolutie starten. Hij wilde de hier aanwezige gevluchte circa 6.000 Russische gevluchte soldaten daarvoor inzetten men heeft het op het nippertje voorkomen door de soldaten die vrij waren en konden gaan waar ze wilden in kampen op te sluiten. NAZI’sme en Communisme zijn broertjes. In 1989 heeft men in Rusland verzuimd om de kampbeulen en de KGB moordenaars voor het gerecht te brengen. Men schat dat het communisme 60-80 miljoen slachtoffer heeft gekost. Zelf Poetin noemt de revolutie van 1917, veroorzaakt door Joden, een Atoom bom. Rusland is nog steeds de oude niet.
   Enkele boeken die dit behandelen “Messianisme zonder mededogen van M.van Hamersfeld en M. Klinkhamer en “Diplomaat v d Tsaar van Angela Dekker. Het heeft mij altijd verbaasd dat wel de NAZI’s werden berecht en de Communisten niet Zij hebben veel l meer…

 11. Vloeken ? ja begrijp ik dat doe ik helaas ook regelmatig…wat een land…
  woning compleet ingericht met alles erop en eraan inclusief flatscreen…sjonge jonge ik heb er geen woorden voor…

  En wat betreft een 16 jarige statushouder ?? moet in mijn beleving eerst op kamers wonen ( begeleid wonen ) geen huis nada noppes..daarna kan hij zich gewoon inschrijven en ook jarenlang wachten op een woning net als ons ….en mocht hij ooit een huis vinden gaat hij maar gewoon werken en sparen om zijn inrichting te bekostigen…wat een achterlijk land is dit geworden…

 12. Sint Nicolaas

  14 maart 2016 op 10:20

  Goed stuk en geen woord van gelogen. En zo zijn er legio voorbeelden betreffende de verdrukking van eigen volk ten voordele van handjesophouders ( druk mij maar even netjes uit de keer maar u begrijpt wat ik bedoel ) En dan nog zijn er duizenden en duizenden pseudologia-phantastica-patiënten die maar blijven beweren dat alles een incident is en dat het allemaal wel meevalt. NL wordt onder de voet gelopen door een levensgevaarlijke horde ideologisten welke gefaciliteerd worden door de stekeblinde massa’s gutmenschen en volstrekt achterlijke politici die het contact met mens en maatschappij volledig zijn verloren. De NL’er ziet het straatbeeld langzaam (?) maar zeker veranderen, voelt zich niet meer veilig, voelt zich gepasseerd, bedrogen en overvallen door een stelletje “volksvertegenwoordigers” die het volk allang niet meer vertegenwoordigen.

  • Sint Nicolaas

   14 maart 2016 op 10:29

   De bestuurselite is slechts bezig met het eigen ego en uit op financieel gewin en macht. Zij die hen ( blind ) gekozen hebben zijn mede verantwoordelijk voor de uitverkoop van NL en het te grabbel gooien van de soevereiniteit die door de eeuwen heen met bloed, zweet en tranen is bevochten en nu door de €urocraten in Brussel steen voor steen wordt afgebroken. Hoe ver wil men nog gaan ? Hoeveel duizenden potentiele terroristen en uitkeringstrekkers wil Den Haag er nog bij hebben ? En de NL’er schikt maar weer wat verder in ? Wacht nog maar wat jaren langer op een ( betaalbare ! ) huurwoning en de overheid sluit nog maar wat meer, zo niet de laatste, verpleeghuizen zodat ook daar weer een honderdtal, met leugens en bedrog binnengekomen statushouders, gehuisvest kunnen worden ? Wat moet er gebeuren voordat de ( voornamelijk linkse ) gutmensch eindelijk eens een ooglid open doet ? De eerste kop heeft in Amsterdam al op straat gestaan. Bommen, zelfmoordaanslagen ? NL is doomed !

 13. De mensen, die het begrip vluchteling gebruiken hebben het bijna altijd beter dan u en gunnen de nieuwelingen ook wat. Ze praten natuurlijk niet voor het Nederlandse volk.

 14. Dit land is vergeven van de goed mensen die maar 1 ding belangrijk vinden.
  Vluchtelingen opvangen.
  Ten kostte van ALLES.
  En dan echt alles.
  Volkomen verblind en in wezen knettergek.
  De eigen mensen/bevolking heeft geen enkele waarde. Zelfs de eigen dochters zou men laten misbruiken voor het goed doel.
  Alle partijen behalve de PVV sluiten hun ogen voor de bevolking.
  Die mag gewoon creperen.
  Er kan alleen iets gebeuren wanneer mensen zelf de straat op gaan of zelf buurtbeveiligers gaan aanstellen. De overheid doet het niet, je bent volledig op jezelf aangewezen. En stem de volgende keer op een partij die er echt iets aan wil doen. en onze samenleving weer terugbrengt waar het hoort. Veilig en prettig om te leven. Deze overheid is niet mijn overheid. Deze regering is niet mijn regering.
  Dit land is niet mijn land, Dit Europa is niet mijn Europa.
  Om dat weer terug te kriigen zal er een totale andere politieke leiding moeten komen.

 15. Mooi voorbeeld.
  Mijn vraag: Op welke partij hebben deze mensen gestemd?
  Daar lees ik niets over en is toch tamelijk essentieel in deze kwestie.
  Want veel leed roepen de mensen over zichzelf over. Helaas is het altijd zo dat een probleem geen probleem is totdat je er zelf mee geconfronteerd wordt.
  Iedereen die niet op de PVV stemt werkt aan de verkoop van dit land mee.
  Je ziet het in Duitsland.
  Pas op het moment dat er iets gebeurd gaan er wat oogjes open.
  Maar je kan je toekomst niet aan de huidige politiek of rechtsstaat toevertrouwen.
  Als je daar nu pas achterkomt ben je niet gewoon dom , maar ontzettend dom.
  Hetzelfde in de gemeente.
  Pas als alle dochters in de straat verkracht zijn komt er een sociaal werker om de testosteron bommetjes uit te leggen dat er zo niet met vrouwen omgesprongen mag worden. En aan de ouders van het slachtoffers wordt uitgelegd dat het nou eenmaal tijd kost voordat ze aangepast zijn. En waarom de dochters ze niet op arm afstand heeft gehouden.

 16. Entree.nu is toewijzing voor sociale huurwoningen maar de betreffende woning stond eerst dus in de verkoop. Dat staat dus redelijk los van elkaar. Leuk om even op te voeren als een soort onrecht maar dan moet je zijn bij diegenen die liever de woning te koop zette dan verhuurde via een vereniging.

  Dus er komen 4 jonge Syrische statushouders wonen in dat huis. Niet veel anders dan veel Nederlanders al meegemaakt hebben de laatste tientallen jaren. Bij ons waren het drie jonge Somalische mensen in de jaren ’90 plots in de sociale huurwoning naast ons in een buurt met juist ouderen en tieners ook. Duurde even eer ze Nederland echt begrepen, mede door onze hulp, maar uiteindelijk goede jongens en van zeker twee weet ik dat ze goed terecht gekomen zijn, zie ze heel soms.

  In Huissen zijn ze dus niks gewend maar genoeg andere dorpen waar dit al 20+ jaar zo gebeurd, zonder “vooraankondiging”…. dus welkom in Nederland Huissen! Denk dat er grotere gevaren zijn voor de…

  • dochters in het uitgaansleven en op school….

   • Nou, gelukkig maar. Ik was even bang dat we zouden worden overgenomen door Aliens. Maar uiteindelijk zijn het goede jongens en van zeker twee weet je dat ze goed terecht gekomen zijn. Hé wat een opluchting. Dus Joost, staakt uw wild geraas, er is niks aan het handje hoor!

 17. Onze koning WA liet gisteren via de MSM weten; Nederland moet vluchtelingen thuis geven. Welnu, ik dacht reeds aan het Loo, Huis ten Bosch of Soestdijk, maar niets daarvan. Nee, de belastingslaaf, Jan met de korte achternaam, mag deze huisvesting weer eens ophoesten. En over verkrachting gesproken. Daar hebben ze met name in Zweden allerhande racistische ideeën over. http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/03/Cultuurminister-Bussemaker-blijft-ontkennen-dat-islam-verkrachtingsexplosie-veroorzaakt Ik bedoel maar. stel je voor.

 18. g.h.m.leferink

  13 maart 2016 op 23:32

  Mijn kommentaar van 23.30 uur: Regering moet Redenering zijn!
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 19. Dit gebeurde er in Apeldoorn:
  http://www.destentor.nl/regio/apeldoorn/verbazing-over-vechtpartij-minderjarige-vluchtelingen-in-apeldoorn-1.5815569

 20. Zo lang de aannemers op vrijdagavond bij de borrel lopen te schelden op asielzoekers. Zo lang diezelfde aannemers op maandagochtend in de rij staan om aan het COA en de gemeente en dus de asielzoeker te verdienen (altijd betaald, nooit kans op een dubieuze debiteur).
  Zo lang denk ik: ik kan me kwaad maken, maar misdaad loont. Zag net de Volkskrant.nl Aaf Brandt Corstius heeft er geen moeite mee om een extra moestuintje mee te nemen (jatten) uit de AH.
  We zijn een land van nagemaakten en hiermee zullen we het moeten doen.

 21. Ik vloek met je mee. Het is zoooo onrechtvaardig. Wat dan weer als racisme wordt uitgelegd.

 22. Ik weet echt niet meer wat ik hier nog op moet zeggen.
  Afgestudeerde kinderen met baan kunnen geen huis krijgen, huurhuizen zijn voor asielzoekers en de bank geeft aan starters beperkt credit .
  NL blijkt slechts een belastinghouderij tbv de hobbies van de elite, de eigen bevolking is slechts om te melken.
  Het is te krankzinnig voor woorden dat belastingbetalende burgers nergens recht op hebben, behalve dan het betalen.

 23. Via mijn vriendenkring ken ik een Iraanse homostel dat nu twee jaar in Nederland woont. Opgevangen in een asielzoekerscentrum in Utrecht maar inmiddels, sinds vorige maand een sociale huurwoning met drie kamers gekregen in centrum van Amsterdam. Iets wat voor de meeste Nederlanders onmogelijk is en waar je 20 jaar voor op een wachtlijst moet staan.
  De grap is dat deze overigens zeer sympathieke mannen totaal geen problemen hadden om als gay te leven in Teheran. Er is daar een zeer uitgebreide gayscene, geen canal prides maar je hoeft echt niet voor je leven te vrezen.
  Ongelooflijk dat je met een slap verhaal zo met je neus in de boter kan vallen in deze goedgelovige verzorgingsstaat. Zelf kan ik het deze heren niet echt kwalijk nemen dat ze hiervan profiteren maar de asielindustrie is ziek. Dit verhaal is geheel verifieerbaar .

  • We moeten niet zo begripvol zijn voor uitvreters, Jef zou dus ook uitvreter kunnen zijn, hij heeft begrip voor hen. Je kan het die mensen wel kwalijk nemen, ze gaan namelijk welbewust op andermans zak teren. Dat zou ik niet doen. Ik heb de trots dat ik mijn eigen broek wil ophouden. Een probleem is dat onze cultuur uitgaat van eigen verantwoordelijkheid doch dat moslims dat uitgangspunt niet hebben, daar bepaalt Allah je lot, of zo en dus mag je alles op je af laten komen, hoef je zelfs geen eigen verantwoordelijkheid te hebben. Onze verzorgingsstaat gaat er ook vanuit dat mensen toch iets van eigen verantwoordelijkheid voelen. Nou dat systeem loopt dus vast als grote groepen alleen nemen.

   • Ik ben geen uitvreter, constateer slechts. Ik heb niet het idee dat deze mensen die zo een huis aangeboden krijgen gratis voor niet werkelijk weten hoe moeilijk het is om een betaalbare woning te krijgen.

 24. g.h.m.leferink

  13 maart 2016 op 23:30

  ‘Robert’: “……eigen verantwoordelijkheid doch dat moslims dat uitgangspunt niet hebben,”. Kommentaar van mij: ze mogen officieel, dus volgens hun Koran, ons ‘ongelovigen’ beliegen en bedriegen! Mo hep het selluf gesegd……
  Het is dezelfde regering als de Nazi’s hadden: “Wir sind das Herrenvolk”, en daaruit volgt dat ze ons best mogen doodmaken, als slaven behandelen, enz. Want ze hebben immers het voorbeeld van destijds de Nazi’s in de Sovjetunie, om te zien hoe het moet?
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 25. g.h.m.leferink

  13 maart 2016 op 17:35

  En wéér zeg ik het: geleidelijk, bijna onbemerkt, is de mentaliteit van vooral veel politici, veranderd. In ACHTERBAKS en het tweelingbroertje ervan, LAF!
  Voorbeeld: het NOSsjenaal. Vandaag hadden ze een uitgebreid bericht over een ‘schot, gelost door de politie, bij de aanhouding van een spookrijder’.
  Voor wie zich nog afvraagt waarom: de vooropgezette bedoeling is het INTIMIDEREN VAN DE POLITIE! Als de criminaliteit vuurgevechten levert of schoten lost bij weer eens een overval, dan ‘hoort dat er blijkbaar bij’….. En wordt de woordkeuze door de MSMgluipers opeens héél anders!
  Pamela Hemelrijk zei het ook al in een van haar stukjes: verhullend taalgebruik (b.v. ‘Amsterdammer’) als het een importnederlander is die over de schreef gaat. Maar als dat een autochtoon is, dàn wordt dat opeens wèl uitgebreid vermeld. Dan gaan alle registers open.
  Reageerders hier, dit is mijn OPROEP: laten we de Farizeeërs in de MSM aanpakken! Het is NU méér dan nodig!
  Goodgoan: Gait H.M…

  • Merk op dat als de politie schiet/iemand terug slaat, er altijd de actieve vorm wordt gebruikt. Kortom, iemand doet iets.

   Wordt er aan aanvaller door een agressor beschreven, dan gaat dat welhaast altijd in de passieve vorm (Er ontstond een schietpartij…. dat lees je vaak als Piet op ongewapende Jan schiet, en die schietpartij, die ontstond, niemand die iets deed). Of ook leuk: tijdens een inbraak ontstond er een vechtpartij waarbij de bewoner het slachtoffer verwondde met een zaklantaarn oid. )

   Gutmenschen vinden dat je niet mag oordelen over gedrag (tenzij van niet-Gutmenschen, dan móet het): dus mensen die gewapende overvallen plegen doen niets verkeerd, maar zijn door anderen in die gevaarlijke situatie gebracht (geen stageplek, te lage uitkering etc). Die anderen hebben dus schuld, en wat normale mensen de dader noemen, is het willoos slachtoffer van de omstandigheden en van het (verdiende) pak slaag.

   En de MSM straffen: niet kijken en niet kopen. Bevalt mij…

   • g.h.m.leferink

    13 maart 2016 op 23:19

    ‘Caroline’: we denken hetzelfde. En ik vecht al tegen de bedriegers in de politiek, en de laatste tijd ook in de MSM, sinds een 10 jaar geleden! O.a. met meer dan 500 berichten over dat NOSsjenaal….
    Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 26. Leo KarelJan

  13 maart 2016 op 17:02

  Diepe, diepe haat voel ik voor die gore regentenkliek ( haast alles, minus PVV ) en voor die vuile media met hun Gutmenschen geblaat over die “zielige vluchtelingen”. Nooit bekommeren ze zich om de eigen bevolking: ze laten ze barsten. Hoe lang pikken we dit nog? Hoe lang laten we ons nog intimideren en besodemieteren.
  Maar toch tref ik dagelijks mensen aan die het er zogenaamd ook niet mee eens zijn, maar daarna wel Wilders verketteren en gewoon de politiek correcte media in huis blijven halen. Gewoon naar bagger als Pauw, DWDD e.d. blijven kijken. En daar dan toch weer positief over praten. De logica is TOTAAL zoek in dit land.
  Ze zijn soms nog te lui om naar de stembus te gaan en op Wilders te stemmen, maar ze zijn het zogenaamd niet eens met die import van achterlijkheid. Maar “je doet er toch niets aan”, zeggen ze dan. Dat is de krankzinnige situatie waarin we verkeren.
  Een kudde met ruggengraten van pap strompelt naar de afgrond.

  • Helemaal mee eens.
   “De logica is TOTAAL zoek in dit land”. Uit eigen ervaring weet ik dat deze logica al meer dan 30 jaar lang zoek is. De regenten, met name de linkse nazis, hebben kunnen doen en laten wat ze wilden al die tijd. En degene die kritisch was werd niet alleen in de media verguisd maar ook door de sociale omgeving, zefs door familie. Ik praat niet over racisme, ik heb het over het kritisch beschouwen van het “beleid” tav kansloze buitenlanders die NL al decenia lang binnenstromen. Niets, maar dan ook niets mocht daar over gezegd worden, geen kritiek werd geaccepteerd. En de gemiddelde Hollander was het daarmee hartstochtelijk eens. En nu verbaasd zijn dat de overheid niet meewerkt of liegt of erger? De overheid heeft al 40 jaar haar gang kunnen gaan, dus die begrijpen het geklaag wat nu plots de kop op steekt niet eens. Voor de duidelijkheid; ik vind het verschrikkelijk wat er gebeurd met de Nederlandse bevolking. Dit verdient niemand.

 27. robbertdeberk

  13 maart 2016 op 16:49

  Zeer goed artikel Joost en vloeken mag maar dat zal weinig helpen.

  Stemmen mag ook maar dat zal weinig helpen.

  Het zeggen zoals het werkelijk zit mag ook want we hebben ” vrijheid van meningsuiting”. Zolang je maar niet de echte waarheid vertelt.

  En verder zeggen we allemaal ” zolang je maar niet oproept tot geweld “.

  Kortom Joost ” we are fucked” !

 28. zo kwam ik er afgelopen week bij toeval achter dat een leegstaande school op dit moment wordt ingericht voor jeugd uit de regio voor opleiding.. buurt zou ingelicht zijn maar ik woon er een straat naast en weet van niets, same als mijn buren en die daarnaast. met maar 1 buurtsuper in de wijk waar net een Marokanenprobleem is opgelost (althans, tijdelijk vanwege het slechte weer).
  gaat om de wijk Pittelo in Assen. gemeente erover aangesproken op twitter maar wordt daar onbevredigend beantwoord..
  en de hele wijk weet nog van niets…………………….

 29. Natuurlijk mag er,ook vandaag,gevloekt worden als het het Bestuur van dit land betreft. Het is goed,heel goed Joost, dit niet in het nieuws komende leed van dit wanbeleid op deze wijze onder de aandacht te brengen. Ik vrees,dat er vele Huissens zijn,nu nog maar op fietsafstand van mijn stede,zie ik. Ik laat alle beleefdheden en vormen voor wat betreft Rutte en zijn ploertendoders, de vele foute gemeentebesturen, de rechterlijke en ambtenarenmacht en de heulers in de journalistiek en PO varen. Het merendeel is gajes in de kern. Ik treur en ben woedend met die mensen in Huissen en elders,maar ook woest op die godverdommese domme gehersenspoelde kiezer, die maar voor 75% achter deze leedveroorzakers blijven aanlopen. Dat is veel te veel,dat is instemming! Hen geldt evenzeer mijn minachting en woede. En een stevige vloek.

 30. Karst Tates woonde in Huissen. Als ze zo doorgaan komt er een tweede Karst Tates voort uit dat plaatsje.

 31. Nu snap ik waarom mensen in vertwijfeling en vanuit onmacht , omdat ze niet gekend worden en overvallen zijn door een voldongen feit, regelmatig tot geweld over gaan, zoals, vooral in Duitsland, het in de fik te steken van toekomstige azc’s