Verbod moslimpersoneel op Schiphol onbespreekbaar

Door Joost Niemöller

PVV Kamerlid Dion Graus zei in 2014 dat er op de beveiligde delen van vliegvelden geen personeel zou mogen werken met de nationaliteit van een islamitisch land. Hij wilde daarover een motie indienen, maar de Kamer wilde zelfs dat indienen ervan niet ondersteunen, zo gespeeld verontwaardigd was iedereen toen. Om die mening van Graus is er nu aangifte tegen hem gedaan door een moslim. Wegens discriminatie. Wie daar uitgerekend nu aangifte tegen gaat doen, geeft aan dat hij niets geeft om de slachtoffers van de terreur in Brussel. De timing alleen al bewijst dat hij uit is op provocatie.

Ondertussen is gebleken dat de woorden van Graus profetisch waren.  De PVV heeft de opmerkingen dan ook nog eens herhaald. In België werd voor de luchthaven Zaventem personeel aangetrokken dat gewoon openlijk stond te juichen bij de aanslagen in Parijs.

Het lijkt erop alsof er een aanwervingspolitiek die één bevolkingscategorie bevoordeelde is gevoerd op de luchthaven. En blijkbaar zijn er bij het personeel van de bagagebehandeling een serieus aantal geweest die na de aanslagen in Parijs stonden te juichen. Het zijn getuigenissen van verschillende collega’s die dat bevestigen.

De screening blijkt een absolute chaos geweest te zijn:

“Er is echt een veiligheidsprobleem in Zaventem”, zegt Vincent Gilles, de baas van de VSOA, de liberale politievakbond. De afgelopen dagen kwam de luchthavenpolitie al met heel straffe verklaringen over de veiligheid op de luchthaven. Zo stelden ze bij personeel van de winkeltjes, de bagage-afhandelaars en de schoonmaakdiensten verdacht gedrag vast. “Als we die personen dan checkten, trokken we meer dan één keer grote ogen. Het ging niet zelden om zware jongens met een radicaal-islamitisch gedachtegoed die verschillende vermeldingen hebben in hun politiedossier.”

De luchthavenpolitie van Zaventem heeft per brief laten weten dat de zelfmoordaanslagen daar voorkomen hadden kunnen worden met betere veiligheidsmaatregelen. Een van de redenen is dat er, zoals gezegd, personeel op de luchthaven werkte met ISIS sympathieën. Sterker nog: er werkten hulpjes van ISIS op de luchthaven, stelt de politie in die brief. En dat haalde nu eens zelfs de ziekelijk politiek correcte Vlaamse media.

Hier kunt u (een deel van) de open brief van de luchthavenpolitie lezen. We lezen daarin dat islamieten zelfs opzettelijk te werk zijn gesteld op het vliegveld in het kader van positieve discriminatie:

Dit gegeven is een gevolg van een in het verleden gevoerd ‘progressief’ politiek activeringsbeleid, met positieve discriminatie voor bepaalde minderheden. Het feit dat deze individuen anno 2016 kunnen en mogen blijven werken op extreem veiligheidsgevoelige plaatsen in en rond de luchthaven, is hallucinant. De kat is bij de melk gezet.

De Belgische overheid heeft daarmee dus een bewust moorddadig beleid gevoerd. De verantwoordelijke minister was op de hoogte en negeerde de veiligheidsproblemen.

Dat weten we nu. Maar wat weten we over de toekomst?

Zaventem heet inmiddels gewoon weer operationeel te zijn. 

Het personeel is er in elk geval nog niet klaar voor, en dat is het enige wat me in dit spookachtige dossier nog een beetje geruststelt.

Het probleem met het moslimpersoneel op vliegvelden speelt overal. In een vliegveld bij Parijs werden in 2006 nog tientallen moslims ontslagen. Trouw vindt dat maar bizar. Want ja, er zou ook een moslim tussen kunnen zitten die niet radicaal is, niet. En dat is veel erger dan passagiers op laten blazen.

Het punt is dat je het bij moslims nooit zeker weet. De in talkshows uitgenodigde moslims zullen allemaal zeggen dat ze het geweld afkeuren en ze zullen verschrikkelijk verontwaardigd reageren als je het ook maar waagt ze te vragen waarin hun islam afwijkt van die van de terroristen. Met het etaleren van die verontwaardig gaan ze de discussie uit de weg. In de Brusselse moslimwijk Molenbeek bleek dat gezochte terroristen gewoon vrij konden rondlopen. Geen enkele moslim voelde de behoefte hem aan te geven bij de politie.

Mensen met deze mentaliteit werken ook op de vliegvelden. Op Schiphol net zo goed. Want we mogen niet discrimineren tenslotte, tenzij het natuurlijk positief discrimineren is, zoals blijkt uit Zaventem.

Hoe los je dit op? Uitgebreid screenen is een mogelijkheid, maar het is de vraag of dat afdoende werkt. Zelfs bij de AIVD werkte een islamitische tolk die in werkelijkheid als een mol bleek te opereren.

Hoe kun je nagaan wat de diepe intenties zijn van iemand? Bovendien kunnen die intenties opkomen als iemand al aangenomen is. Het niet aannemen van iemand die een dubbele nationaliteit heeft, klinkt praktisch en is zeker een optie. Je kunt die nationaliteit van het moslimland gewoon zelf opzeggen tenslotte. Je discrimineert iemand dan niet om wat die is, maar welke keuzes die maakt. Maar echte moslimterroristen zullen zich daardoor niet laten afschrikken natuurlijk. Die doen alles om hun doel te bereiken. Wat kan hun die nationaliteit schelen.

Wanneer je erover nadenkt, zie je dat het een principieel probleem is. Het feit dat iemand een moslim is, en dus een aanhanger van een dictatoriaal systeem, maakt hem alleen al ideologisch gezien niet loyaal aan een democratisch land als Nederland. En daar zie je het grote probleem waarmee veiligheidsdiensten, op  vliegvelden, nu in werkelijkheid mee te maken hebben. Onze antidiscriminatiewetgeving maakt openlijk en zakelijk nadenken over dit probleem onmogelijk. Wie zegt dat moslims niet horen te werken bij de afhandeling van bagage, bijvoorbeeld, kan voor de rechter komen.

De enormiteit van deze politiek correcte dwanghandicap in relatie tot onze veiligheid, lijkt nog nauwelijks tot ons door te dringen. Hoeveel aanslagen nog te gaan?

 

 

 

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

54 Reacties

 1. @Eli020. ik zou wel eens wat percentages willen zien. Hoeveel moslims zijn er in Nederland? Hoeveel werken er bij de overheid? Hoeveel hebben er een uitkering? Hoeveel hebben hun eigen business? Hoeveel werken er in loondienst? Hoeveel zitten er in de gevangenis? Hoeveel worden er verdacht van connecties met ISIS of zijn terugkerende Syrie gangers (lees ISIS terroristen)? Hoeveel maken hun school of studie af? Kan nog wel even doorgaan. Misschien kan iemand mij vetrtellen of die getallen beschikbaar zijn en zo ja, waar worden ze gepubliceerd? Ik weet het antwoord al; er wordt niet geregistreerd op godsdienst. Misschien zou dat eens moeten gebeuren.

 2. Natuurlijk is een verbod onbespreekbaar, wat een ridicuul ook. Geen moslims meer in het onderwijs, de zorg, waternet en zeker geen moslims meer in restaurant want stel je toch eens voor dat we vergiftigd worden. En nu dus geen moslims meer op Schiphol want de aanslagen in Brussel, Parijs, Madrid en London werden gedaan door bagagepersoneel op hun vrije dag….

 3. g.h.m.leferink

  1 april 2016 op 18:45

  “maar de Kamer wilde zelfs dat indienen ervan niet ondersteunen, zo gespeeld verontwaardigd was iedereen toen.”
  Alweer wordt mijn mening bevestigd: de SLinkse Zwartekousenkerk is onder ons. Met Dominee Durk Dubbelmoraal, kompleet met bestraffend wijsvingertje. Dus zo vals als een briefje van 13 euro. En de Ouderlingen van deze Kerk heten Lambert Lafbek, Wesly Wegkruiper en Hannes Hazenpadkiezer.

  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 4. Vraagje:
  Werden er ten tijde van de koude oorlog communistische activisten aangesteld bij veiligheidsdiensten of het NAVO hoofdkwartier ?

  • Die waren niet te herkennen. Bij Moslims is het juist zo handig dat je ze direct herkent, en dus niet moet aannemen.

 5. Schiphol is een optelsom van vervoer voor mensen. Het personeel zou gedwongen, geen vliegtuig omhoog krijgen. Dat doen andere mensen. Die komen uit alle richtingen van het kompas, ook mo. Op de ladder IQ is luchthaven personeel ,schoonmaker, het hoogst verkrijgbaar. Begeleid door HBS kader. Die als bijverdienste verhuren doen. De vroegere huisjesmelker in moderne topvorm. Bij problemen is de verhuurder, contractueel, nergens verantwoordelijk voor.

 6. Je kunt nu dus de kamer en de regering volksverraad verwijten, maar ook het schaden van de economie, immers op Schiphol werken meer dan 60000 mensen, veel internationale bedrijven zijn in de buurt gevestigd die absoluut traffic nodig hebben.
  Brussel is een relatief kleine luchthaven en Schiphol zal met 3 bommen niet totaal gesloten worden, maar de economische schade zou gigantisch zijn.
  Dit alles om moslim pitbulls aan een baantje te helpen, in een veiligheidssector die notabene noodzakelijk werd door de moslim terreur.

 7. Ongelooflijk… En dat in een land waar mensen vanwege een niet politiek-correcte politieke voorkeur ongegeneerd gediscrimineerd mogen worden.

 8. Leo KarelJan

  1 april 2016 op 16:16

  Overal is de islamitische vijfde colonne inmiddels aanwezig: leger, politie, luchthavens enz. Dit zal niet veranderen. Men gaat hiervoor een ongekend hoge prijs betalen en daarna zal het nog lang duren voordat het gezonde verstand in NL terugkeert. Het politiek correcte GEZWEL zit inmiddels in alle geledingen van de samenleving.
  Bloed zal vloeien, bedankt politiek correcte Gutmenschen, regentenkliek en andere verraders.
  Er bestaat maar één echte oplossing: erkennen dat je de islam niet kunt behandelen als andere stromingen. Dit zal onder de huidige politiek correcte DICTATUUR NOOIT gebeuren. Het zal vreselijk worden.

 9. Politiek correct m’n hoela. Ik kan mij ondertussen allang niet meer aan de indruk onttrekken dat al deze z.g. stupide blunders, niets met politiek correctheid te maken hebben maar met pure corruptie.
  M.a.w. Er staan heel wat Westerse functionarissen op de pay roll.
  Dit roep ik al sinds ik 10 geleden vernomen heb van de Oil for Immigration Treat.
  Het idee dat Sjeiks jaarlijks miljarden uitgeven aan de kolonisatie van Europa en vervolgens rustig 100+ jaar gaan zitten wachten totdat zij via hun geboorteoverschot in Europa de meerderheid krijgen, is ronduit naief. Als zij nu geld uitgeven, dan willen ze zelf getuige zijn van het resultaat en nemen zij geen genoegen met het idee dat er ooit in een verre toekomst hun droom (de islamitische overheersing van Europa) uit zal komen, als zij allang tot stof zijn vergaan.
  Met geld is alles te koop. En met veel geld ….is bijna iedereen te koop.

 10. Persoonlijk wil ik zeker geen moslims bij de politie , in de politiek , op luchthavens , grensbewaking , leger….., gemeente , hulpverleners enz.. pfff als ik heel eerlijk ben wil ik ze eigenlijk helemaal niet en ook geen moskee ….discrimineer ik ? nee in mijn beleving niet….ik gun ze van alles ..maar dan wel in hun eigen land…..

 11. Frans Timmermans:

  Accepteer het feit dat Europa een smeltkroes wordt en reken er maar niet op dat je als land je eigen identiteit kunt behouden.

  De smeltkroes wordt door hem verscheidenheid genoemd. En deze verscheidenheid is dan het lot van de mensheid.

  Hij belooft verder dat er geen land ter wereld zal zijn, hoe ver of afgelegen ook, dat geen verscheidenheid zal meemaken in de toekomst, want dat is de weg van de mensheid.

  Mensen die vast willen houden aan hun identiteit als volk of land hebben volgens Timmermans geen enkele plaats in de toekomst.

  Hij stelt als gegeven dat Europa en de rest van de wereld een smeltkroes zullen worden, net zoals Kalergi dat deed in zijn plan om Europa te laten bevolken door een sub-ras.

  En wanneer we niet doen zoals Timmermans zegt dat we moeten doen, zullen wij als maatschappij niet overleven, sterker nog, dan zal Europa wederom het toneel worden van strijd en oorlog.

  Dag Frans ga lekker in Molenbeek wonen..

  • Rest de vraag: waarom sturen wij onze Frans niet naar Saudi Arabia om daar een Christelijke enclave te stichen? In Mekka als het ff kan. Hij lijkt mij daar de geknipte figuur voor: de leider van de uitschot uit Europa

 12. Moslims zullen zich nooit aanpassen op een enkeling na, gisteren op de tv alle Marokkanen staan achter hun eigen koning ( koning boef nr 6 )
  Het paleis van deze man barst letterlijk uit zijn voegen van het zwart verdiende drugs geld…..net zoals Erdogan trouwens die heeft zijn paleis ook niet gebouwd van zijn salaris….
  Aangezien alles kapot gemaakt wordt door onze domme politici en er afspraken gemaakt worden met criminele overheden ben ik er helemaal klaar mee , wat een schande en aanfluiting is dit voor het eigen Nederlandse volk….helaas schijnt bijna iedereen te slapen en het allemaal maar stilzwijgend te accepteren….ik begrijp er persoonlijk echt helemaal niets van.

  Welterusten Nederland..

 13. Een mooi artikel over de verantwoording van de Belgische overheid:
  http://www.tijd.be/opinie/column/Iedereen_beslist_niemand_verantwoordelijk.9749905-2337.art
  Belgie is al zo lang als ik het ken atijd al een bestuurlijke chaos geweest. Oost tegen West, Noord tegen Zuid, Vlaams tegen Waals. Frans tegen Nederlands. Politiek links tegen politiek rechts. Brussel als hofdstad was altijd als een gespleten persoonlijkheid. Dit land is gewoon bijna niet te besturen; a non-country, zoals Nigel Farage het zo duidelijk omschreef. Nu moet er eerst Zavetem opgeblazen worden. En nog steeds blijft het slechts bij een wezenloos politiek debat. Nederland als land is geheel anders. Maar het politieke debat over de “veiligheid” (moslims mogen niet benoemd worden) blijft hetzelfde gezeur. Niemand neemt verantwoording. En juist dat is levensgevaarlijk.

 14. Mede onbespreekbaar omdat de overtuiging dat er een entiteit is die al je gedachten kent en opdrachten geeft, grondwettelijke bescherming geniet. Het westen is zelf ook nog niet helemaal klaar met het geloof in een dergelijke entiteit. Dan het gelijkheidsbeginsel. Daar zou inhoud aan gegeven worden met jurisprudentie. De Grondwetgever heeft art 1 niet bedoeld als joker of get out of jail card.

 15. Etnisch profileren is de enige kans op een veilige publieke ruimte.
  De multikul gutmenschen schreeuwen moord en brand over discriminatie. Terroristische aanslagen zijn keiharde feiten en door deze te ontkennen cq. weg te kijken is plichtsverzaking en collaboratie met de Islam strijd die stelt zijn medemens bloot aan levensgevaar. Nu was de aanslag op Zaventem. Wat als het Schiphol was geweest? Dat etnisch profileren bij het personeels beleid een stuk dichterbij want we moeten vaststellen dat er onder moslims een meerderheid is die sympathiek staak tav de Isis zuivere leer. Elk radikale jihadist (die nog niet is gesignaleerd) kan practisch ongestoord solliciteren naar een baan in een veiligheids gevoelig gebied en dat is zorgelijk gezien het dreigingsniveau. We moeten naar een referendum gestuurde regering want we kunnen niet meer vertrouwen op de volksvertegenwoordigers oude stijl.

 16. _Mediaevist_

  1 april 2016 op 10:40

  Niet verrassend, de linksfascisctische partijen als Daesh 66, PvdA en Groen Links beogen immers genocide op de Nederlander, Want die is schuldig aan de slavernij, de atoombom en Zwarte Piet en heeft veel straf verdiend. De Farizeeërs van VVD en CDA doen gewoon mee, die zijn omgekocht.

 17. Sint Nicolaas

  1 april 2016 op 09:46

  Vanaf dag 1, dat de zogenaamde positieve discriminatie werd ingevoerd, is het een grote sof gebleken. Hoe haal je het in je hersens om mensen aan te moeten nemen omdat ze een minderheid. zijn. Het eerste criterium moet zijn ; Is de persoon geschikt voor de job ? Zo niet, jammer dan. Dit hele verhaal is volledig doorgeslagen. Inmiddels zijn we jaren verder en, zoals Joost al beschreef, zijn we door Schade en schande wijzer geworden. Hebben we wat geleerd ? Neen, het aannamebeleid wordt niet gewijzigd, zelfs niet als er inderdaad legio muzelmensen staan te jubelen als er weer een bom ontploft om de westerse wereld te ontwrichten. Sint heeft zelf op luchthavens gewerkt en kan dit verhaal onderschrijven. Het is absoluut onverantwoord om de muzelmens te werk te stellen op veiligheidsgevoelige plaatsen. Ze leven volgens de Koran en zoals we allemaal ondertussen wel weten staat dit vod bol van haat jegens ongelovigen cq andersgelovigen.

  • Sint Nicolaas

   1 april 2016 op 10:00

   De linksen en de gutmenschen kunnen sputteren wat ze willen en moord en brand schreeuwen over discriminatie. Het zijn keiharde feiten en door deze te ontkennen cq. weg te kijken stelt men zijn medemens bloot aan het gevaar wat deze lieden met zich mee brengen en is men direct verantwoordelijk voor de gevolgen. Edoch, nu was de aanslag op Zaventem. Wat als het Schiphol was geweest ? Zo ver is dat niet van elkaar verwijderd en terrorisme is grensoverschrijdend ( Oh wat een feest, dat Schengen verdrag ! ) Elk kwaadwillende muzelmens kan practisch ongestoord zijn gang gaan dankzij dit speeltje van onze vrienden bij de €U. Deze dictatoriale moloch, die zonodig €uropa moet verenigen heeft er een dusdanige puinhoop van gemaakt dat men hier zijn of haar leven niet meer zeker is. En wij ? Het klootjesvolk ? wij schikken maar wat verder in, wordt ons nog meer multi-culti bull shit door de strot gedrukt en kan straks de Oekraïne als nieuw €u lid verwelkomen. Business as usual.

   • Islam wordt door de politieke elite niet als een probleem gezien. Nog steeds niet. Dus zal dat zo blijven, hetgeen betekent dat onze westerse beschaving ten onder gaat. Het proces is duidelijk al bezig. Dus wellicht moet de weldenkende Nederlander een andere strategie bedenken dan proberen de Gutmesch wakker te maken. Dat gaat niet lukken. Dus die andere tactiek? Verstandig zijn. Kies voor jezelf en je familie en vertrek. Laat de rest maar zinken in de beerput die ze zo graag willen. Kies voor een land waar je dochters zich kunnen ontwikkelen zonder hoofddoek. Ze zullen je er later dankbaar voor zijn. En wellicht ooit nog eens iets voor Nederland kunnen betekenen.

 18. Helemaal mee eens Sint…

 19. en liegen en bedriegen mogen ze ook van hun idiote geloof..

 20. Ik weet wel dat in de jaren 70, 80 de toelatingseisen voor Koninklijke Marechaussee als nr 1 was Je moest protestant hervormd zijn . Niets op tegen leek mij.ondanks dat ik als Katholiek te boek sta, Ik weet niet of dat nog steeds zo is.

  • Bij de dpl Marechaussee was dat in het echt toch niet zo. Er zaten inderdaad veel noorderlingen in mijn peloton in Apeldoorn, maar ik ben toch ook diverse RK zuiderlingen tegengekomen in mijn opleidingstijd en daarna. En inderdaad: de opper had het over “gods eigen wapen” als hij het over de Kmar had. Ik had als veiligheidsscreening CTSA, cosmic top secret atomal. Je ziet, ook toen lieten ze al iedere halve gek toe op gevoelige locaties. Maar dat waren dan wel ‘eigen’ gekken.

   • Bij de politie hadden wij ook een tijdje alleen maar plaats voor allochtonen…..vreselijk vond ik dat toen al….en een grote schande..

 21. Wederom ben ik verbaasd over de helderheid van Joost’s schrijven, dit artikel slaat de spijker weer zó op de kop.
  .
  Het is triest dat Joost dit op z’n eigen blog in een hoekje van het internet moet doen. Deze artikelen zouden prominent in de MSM moeten staan.
  .
  Maar dat is het probleem natuurlijk, de linkse moraal blokkeert dit stukje van de werkelijkheid omdat het ingaat tegen hun idealen. Zeker in tijden dat die idealen niet meer met redelijkheid zijn te verdedigen moeten andere tactieken gebruikt worden. Tot moord (Fortuyn) aan toe.
  .
  Op zich is het terrorisme-probleem niet moeilijk aan te pakken, maar je moet dan erkennen dat het westen in oorlog is met de islam. Dan kun je effectieve maatregelen nemen tegen moslims, zoals ze (natuurlijk!) niet te werk stellen op veiligheidsgevoelige plekken.

  • Maar dat is het probleem natuurlijk, de linkse moraal blokkeert dit stukje van de werkelijkheid omdat het ingaat tegen hun idealen.

   Zouden we dat nier eerder verdienmodel dan idealen moeten noemen? Want alle mensen die die idealen promoten en verkondigen, verdienen ook hun geld ermee. Zouden ze iets anders verkondigen, dan treedt een cordon sanitaire in werking, droogt het gratis geld zonder prestatieverplichting op en moeten ze gaan werken voor de kost, Van COA en PVDA tot DWDD, het gaat voor allemaal op.

   • Ja goeie opmerking, het gaat ze idd voornamelijk om de centen.
    .
    Als je als zzp’er wat klussen uit je netwerk wilt melken doe je er goed aan eventuele PVV-sympatieën te verzwijgen.
    .
    De leuke klusjes gaan alleen naar de goeien, en die rascistische en fascistische PVV’ers moeten worden kaltgesteld..

 22. robbertdeberk

  31 maart 2016 op 23:00

  En als je dan precies wilt weten hoelang we in oorlog zijn?

  Vanaf het moment dat de eerste moslim voet in ons land zette.

  En daar kan hij of zij helemaal niets aan doen.

  Laat dat heel duidelijk zijn.

  Zij zijn NIET de schuldigen.

 23. robbertdeberk

  31 maart 2016 op 22:57

  ” Hoeveel aanslagen nog te gaan?”

  Honderden Joost, de ideologie van de vrede heeft ruimte nodig, en krijgt die ruimte.

  Zolang de landverraders ons land besturen zal er niets veranderen.

  Woorden zijn in deze woordeloos.

  Kortom we zijn reeds vele jaren in oorlog maar slechts weinigen zien het.

 24. Wellicht is het een idee om aparte moslim vluchten in te voeren, zij mogen dan niet meet op reguliere vluchten.
  Behoef je je ook niet meer half uit te kleden voor een normale mensen vlucht.
  Want waarom moeten wij ons uitkleden?
  Slechts controle van moslims volstaat.
  Racial profiling, in Israël werkt het perfect en snel.
  Stop de multicul vluchten, veel veiliger.

  • @sprx
   Leuk idee, maarre hoe denk je dat uit te voeren?

   Wat wel moet, en ik stoor me daar al jaren aan omdat er geen ene bliksem aan wordt gedaan, is dat je zo de aankomst/vertrekhal in kan. Aan de voorzijde, maar idem aan de achterzijde waar in het geheel geen toezicht is. Via de taxistandplaats, loop je zo naar binnen, geen haan die ernaar kraait.

 25. Begrijpend lezen is ook een kunst. ISIS-fanboys in de bagageafdeling van Zaventem? En dan zal er nooit en te nimmer iemand op het idee kunnen komen om een pondje springstof tussen de bagage te foefelen. Het is de totale waanzin om dat soort volk op basis van positieve discriminatie op zo’n plek te laten werken. Ieder weldenkend mens zou vluchten vanaf Brussel moeten mijden. Totaal. Je moet gewoon suïcidaal zijn om daar nog te vliegen. En knoop de mensen op die zoiets verzinnen, elektrocuteer ze of vierendeel ze, maar haal ze uit functies waar ze zoveel kwaad kunnen.

  • Moslims kunnen gewoon een militaire opleiding in NL krijgen en deserteren naar isis, het zal de eerste niet zijn.

 26. dan wel graag een enkeltje naar Mekka..of Siberie

 27. Ook in NL worden bewust beestenverkrachters voor veiligheidsfuncties ingezet. Idiotisme komt wereldwijd voor.

 28. Toch een aantal oneerlijke onderbuikargumenten in dit stuk.

  Is het een *feit* dat inwoners van Molenbeek, zelfs maar één of twee, bewust de andere kant hebben opgekeken. Bovenop het feit dat de man er onderdook en ook eens de straat overstak, gaan nu mensen concluderen dat iedereen het een zegen gaf.

  Verder de conclusie dat een moslim een aanhanger van een dictatoriaal systeem is: niets meer dan houtje touwtje allerlei dingen aan elkaar knopen zodat bij je geliefde conclusie kan komen: een slechterik met een naam, met een identiteit, een gezicht. Onmogelijk te screenen ook als het er op aan komt. Dat wil je toch niet?

  Helaas, pindakaas: het snijdt geen hout, er is geen enkel overtuigend feit om moslims met steun voor dictators te verbinden. Het lijkt er zelfs op dat de terroristische groepen ze juist probeerden te bestrijden: Saoedische koningshuis, Assad, Saddam, Mubarak, Gadaffi, enz enz.

  Kortom laat de islamfobie toch eens varen. Alleen maar een doekje voor het…

  • @DirkM, neem eens de tijd om deze video te bekijken en te begrijpen, werkelijk. Voordat je weer een reactie plaatst. Deze presentatie gedaan door een wetenschapper, een wiskundige die meer dan 40 jaar studie heeft gemaakt van de Koran. Een eye opener.
   https://www.youtube.com/watch?v=Im0IisZ77QI

 29. @DirkM
  Elke religie heeft dit in zich. Door de geschiedenis door bewezen. Het gaat dan ook niet zozeer om religie, dat is maar een doekje voor het bloeden, het gaat om macht. Elke religie (de een wat meer prominent dan de andere) wil onderworpenheid= feitelijk een fascistische ideologie.
  De mens is een kuddedier en zich buiten de kudde plaatsen, lees individualistisch denken, is bah. Volgens diverse religies als ook denkwijzen die gestoeld zijn op bijvoorbeeld het marxisme.

  @artikel
  Screenen is een absolute must. In Australië doet men dat, in Israël, in Singapore, in China, in Nieuw Zeeland enzovoort.
  Men moet af van dat domme idee dat zulks racistisch enzovoort zou zijn, dat is nonsens.

 30. Leest het Troyaanse varken
  http://verenoflood.nu/het-trojaanse-varken/
  Dat geeft Dirk een antwoord.

 31. Ik heb geen ‘fobie’ voor de islam. Ik heb er het schurft aan. Ik vind het een verderfelijk kutgeloof en het wachten is op het moment dat alle remmen los gaan en we dat kutvolk Europa en liefst de hele wereld uitschoppen. Oog om oog, tand om tand. Wie denken ze dat ze bang maken? Het probleem voor ons is dat wij iets kunnen en willen en dat we iets te verliezen hebben. Die incapabele parasieten hebben niks te verliezen. Dat is hun enige voorsprong. Dat ze iets voor liggen op ons in hun nihilistische bereidheid te sneuvelen voor die kut-Mohammed. Die voorsprong breken ze vanzelf af door hun terrorisme en net als met Hitler, de Jappen, de USSR zullen we op een gegeven moment gewoon moeten. Die mensen horen hier niet en ‘gewone’ mensen hebben ook nooit de dringende noodzaak gezien waarom we die in grote aantallen hier zouden moeten hebben. Al begin jaren 60 niet. En jij bent een deel van het probleem, niet van de oplossing.

 32. mafkees.

 33. Dirk ik zou je haast nog gelijk geven Het zou ook goed gaan als de overheid voor iedereen gelijk zou handhaven . Bij veiligheid kwesties dus bv bij Luchthavens geen personeel met een Criminele achtergrond of verdachte lidmaatschappen enz Maar dat is nou juist het probleem dit gebeurd feitelijk niet Je moet de goede van de kwade scheiden . Ook vergeet je de hechte gesloten stammen mensen die hun stam belang als eerste stellen en in Amerika en de EU door de open grenzen zeer succesvol zijn en daardoor ook veel meer macht hebben dan wie dan ook Ze hebben immers overal stamleden zitten waar ze liefdevol worden opgevangen stam specialisten Vandaag in Amsterdam morgen in Barcelona waar hun stamgenoten hen aan het werk zetten Krek zo werken de Albanezen waar Joost over schreef, maar ook de Roma, Cinties en anderen op hoger niveau in de financiële markten onbewust geholpen door onze goemensen die hen zielig vinden

 34. DirkM begrijpt het ook blijkbaar niet: De ‘zuivere islam’ is de Islam zoals die in Saoudi Arabie beleden wordt. Radicale Jihadisten willen dat systeem mondiaal invoeren. Helaas hebben de radicale support van 66% van de ‘gewone’ moslims (onderzoek Koopmans Universiteit Berlijn) Feitelijk is dus de situatie gecreeerd dat door positieve discriminatie veel moslims een baan hebben in een veiligheids gebied. Daarom staakt het personeel Zaventem, ze voelen zich niet veilig met de Isis symphatisanten als collega. (Saoudi-Arabie bestrijdt Shi’iten die ze beschouwen als terroristen)

 35. @DirkM U vergelijkt weer eens appelen met peren. Het gaat er niet om hoeveel mensen in Molenbeek wegkeken. Als u dat wilt weten, ga s.v.p. tellen. Het gaat er om dat er werd weggekeken dat is het feit. Maar feitologie is niet aan u besteed. Er is volgens u weer geen feit aanwezig om moslims met dictators te verbinden. U stelt terecht dat het lijkt (geen feit) dat ze dictators bestrijden. U vergeet de grootste dictator nl. de ideologie Islam die een wezenlijk strafwaardig feit middels de Koran vertegenwoordigt nl. het geloof (geen feit maar een aanname) in Allah en daar alle non-believers voor moet straffen. Dat de soennieten in S-A zich de hoeders van Islam noemen, is een geldkwestie zoals elk geloof veel met geld van doen heeft(feit). U slaapt niet maar u pretendeert, net als vele goeden onder ons, namens ons de feiten anders te mogen en moeten presenteren. Met spoed artikel 1 GW (feit) schrappen want het is een misbruikartikel (feit) door geloof c.a.

 36. Inderdaad, hoeveel aanslagen nog te gaan?
  En een diepe, wanhopige zucht.

  For here the air is horrid with men’s groans,
  The priests who call upon thy name are slain,
  Dost thou not hear the bitter wail of pain
  From those whose children lie upon the stones?

 37. Veiligheid is fictief. Als we een enigszins veilige wereld in West-Europa willen creëren, is het buitensluiten van bepaalde groeperingen, die de westerse levensstijl en normen en waarden niet waarderen noodzakelijk. Het dan gillen dat dat discriminatie is, is het zelfde als je eigen doodvonnis accepteren. Zolang de Goedmens van dit feit nog niet overtuigd is, zal veiligheid voor de goedwillende bevolking een utopie zijn. Hoe meer doden, hoe meer vreugd bij de Eurofielen, die de uitwisseling van de bevolking een zegen vinden. Hoe gek kun je worden. Onze maatschappij van meer dan duizend jaar opbouw naar een levenswaardige en menselijke omgang met elkaar, wordt bewust ten grave gedragen. Onze kinderen en kleinkinderen hebben geen toekomst meer. Als ze slim zijn vluchten ze zolang het nog kan. We zullen dan zien, hoelang werkgevers met allochtone werknemers het hoofd boven water kunnen houden.
  Ik hoop nog op een omwenteling en nieuwe kansen op leven.
  Ik wens U allen een goede…

  • “Veiligheid is fictief. Als we een enigszins veilige wereld in West-Europa willen creëren, is het buitensluiten van bepaalde groeperingen, die de westerse levensstijl en normen en waarden niet waarderen noodzakelijk”.
   Waarom zag men dit 30-40 jaar geleden niet? Waarom werden ik en nog wat mensen uitgemaakt voor racisten omdat we dit inzicht hadden? En het was zo klaar als een klontje dat die moslims hun plan trokken en de blinde Gutmensch gewoon uitlachten. Echt, ik kan het nog steeds niet bevatten.

 38. Goed artikel wederom. Conclusie? Het is zo absurd wat hier gebeurd dat het opzet moet zijn. Het blijven ontkennen dat Islam en dus moslims een jihad tegen het westen voeren mag niet benoemd worden. Kijk eens naar wat er met Zweden is gebeurd, het meest schone, gastvrije, liberale, vrije land van de gehele wereld. Zweedse vrouwen zijn bang alleen over straat te gaan. De Zweedse politie is bang in moslim wijken van de steden te komen. Huh? Wanneer worden we eens wakker?
  Hier een interview met twee Islam deskundigen. Ze komen wellicht wat vreemd over maar neem eens de tijd en probeer te begrijpen dat deze beide heren precies weten waar ze over praten:
  https://www.youtube.com/watch?v=EDmfUdQL8ho

 39. Hallucinant. Dat is het goede woord, inderdaad. Zolang we niet leren om iedereen die dit soort waanzin afdwingt en/of goedpraat per kerende post op zijn muil te slaan, verdienen we iedere dooie die er valt. Wat een intens trieste bedoening. Zou dat landverradende klootjesvolk van het OM trouwens niet per definitie iedere terrorist en al hun hulpjes voor genocide moeten vervolgen? Het is immers een vrij eenzijdige bedoening dat gemoord en de overige ingrediënten en intenties zijn er ook. En trek dan ook eens de financiering na en sluit daar eens wat mensen voor op. Internationale arrestatiebevelen. Of mag dat niet, chique sheiks in de bak of op een opsporingslijst?

  • Het OM bestaat uit mensen die aan NL universiteiten hebben gestudeerd. Het is niet slechts D66. Het is moeilijk te bevatten hoe politiekcorrect die universiteiten zijn. Maw, een examen, een proefschrift, alles is gebaseerd op het Gutmensch inzicht anders “slaag” je niet. Wetenschappelijk onderzoek in met name de “liberal arts and sciences” – erg populair onder moderne studenten, ik noem het een vrijwillig brainwash station. Je wil het programma en de uitspraken van proffesoren niet weten. Zo simpel is het. Zo crimineel zijn die universiteiten tov hun land, Nederland. Het heeft niets meer met wetenschap te maken. De gehele overheid en de media is het product hiervan. Overheid, universiteiten en media zijn niet meer te vertrouwen. Nederland heeft heel veel goed opgeleide mensen. Dat verklaart de vele Gutmenschen. Ik zie het als een georganiseerde misdaad tegen eigen volk. Rutte & co begrijpen gewoon niet waarom mensen boos worden. Ze zijn gebrainwashed. Wordt wakker mensen!