Racismehysterie maakt Nederland onleefbaar

Door Joost Niemöller

Nederlanders zijn allemaal massaal racist geworden, zo lijkt het wel als je de kranten doorbladert dezer dagen. Of kijkt naar de tv programma’s, waarin de ‘ontkenning van het racisme’ als een enorm probleem wordt benoemd, zonder dat dit vermeende probleem concreet wordt beschreven.

De EU heeft een akkoord getekend met de sociale media om onder het mom van dit ‘racismespook’ de vrijheid van mening aan banden te leggen.

Eerder al verklaarde een VN commissie Nederland tot ‘racistisch land’,  en dit werd triomfantelijk aangehaald door de Zwarte Piet haters.

Ieder incidentje wordt nu opgeblazen tot een teken aan de wand van dit ‘racisme.’ Zoals de onterechte aanhouding van een rapper.

Maar wanneer een Nederlandse krantenbezorgster wordt doodgestoken door een getinte man, zomaar, en honderden mensen op straat gaan voor een stille tocht, is dat geen enkele aanleiding tot racismehysterie in de media. Dat is het slechts een incidentje. Want racisme heet het kennelijk alleen als allochtonen last hebben, of denken last te hebben van autochtonen.

En het gaat maar door.  Sylvana Simons heeft aangifte gedaan van het ‘racisme’ tegen haar. Ook tegen schrijvers van krantenartikelen. Opmerkelijk in haar verklaring is dat het vermeende ‘racisme’ niet wordt gedefinieerd. Dat wordt het eigenlijk nergens in de media. En dat was altijd al het probleem bij de rechterlijke macht, en net zo goed bij de sociale media: Iedereen noemt maar ‘racisme’ wat hem of haar uitkomt. Rechters oordelen naar willekeur, Facebookpagina’s worden naar willekeur offline gehaald, Bekende Nederlanders op de tv beklagen zich naar willekeur over al die zogenaamde ‘racistische bagger.’  En er wordt maar een beetje dommige instemmend bij geknikt, want ja, als je er zo veel over hoort, dan zal het toch wel een belangwekkend fenomeen zijn, niet?

Het blijkt in de praktijk vooral een emotie te zijn. Allochtonen ervaren het, of zeggen het te ervaren, autochtonen hebben geen idee waar het over gaat.

Dat is dan ook het gevaar van de huidige mediahype over het racisme: een subjectieve waarneming wordt uitvergroot en de woede neemt alleen maar toe. Autochtonen weten zich ten onrechte beschuldigd, allochtonen misbruiken het schuldgevoel om een niet bestaand probleem op te blazen en zichzelf als slachtoffer te profileren. Wat weer meer woede oproept. En dan kunnen diezelfde allochtonen weer roepen: zie je wel? Racisme!

Met de dag wordt de sfeer in dit land zo zuurder. Daar is overigens niets aan te doen. Het is het  automatische gevolg binnen iedere multi etnische samenleving. Zoiets is namelijk geen samenleving, maar hoogstens een gewapende vrede. Mensen zoeken troost en bescherming in de eigen etnische groep. En iedere keer wordt het kwaad en het zuur weer een stukje meer aangejaagd in de media en in de politiek omdat het emoties genereert en emoties betekenen kijkcijfers en stemmen.

Van kwaad tot erger.

Vindt u het vreemd dat het programma ‘Ik vertrek’ zo populair is? Ik niet.

 

 

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

39 Reacties

 1. De sterkste, niet een meerderheid, heeft altijd gelijk. Voorbeelden hiervan talloos. Vanaf 1940 tot vandaag is het de sterkste geweest wat domineerde. Middelen zoals media en kerk als de voornaamste. Ook minder duidelijke maar wel effectieve is alles blokkeren wat tegen hun wil ingaat. Denk Janmaat tot Wilders. Dit gebeurde allemaal onder vlaggen die Adolf mensen uitvonden. Waar, toen ook, de meerderheid tevergeefs tegen protesteerde. Een machtig blok als Bilderberg vormt de derde poot voor de driehoek kerk en kapitaal. Dat reguleert Amerika en Europa onder de naam NATO. Verdeel en heers is hun sterkste wapen. Zoals met alles degradeert ook hun verstand aan het werk door inteelt.
  Luister naar NATO leiders en generaals. Hun oorlog dromen als bewijs. Na afloop van oorlog drie breekt hun duizend jaar tijdperk aan. Deze gekte is het fundament waar een meerderheid niets tegen in te brengen heeft.

 2. _Mediaevist_

  2 juni 2016 op 09:15

  Met het EK Voetbal kan het ook nog wel eens gezellig worden. Heel misschien gaan er weer mensen worden vermoord en heeft het wederom niets met een bepaalde niet nader te noemen religie van doen.

 3. En de hysterie zal alleen maar toenemen zolang Nederlanders zich gedwee laten onder z##ken door hysterische gekleurden in b.v talkshows. Zoals ik gisteren toevallig zag bij RTL late night. Trevor Noah van de Daily show was te gast en heel de tafel zat er onderdanig bij. Hij vond het heel logisch dat Wilders bewaakt moest worden vanwege z’n politieke opvattingen, was z’n eigen schuld volgens hem, de hele tafel zat mee te lachen als een boer met kiespijn maar zei niks.

 4. Quote:…’Dat is dan ook het gevaar van de huidige mediahype over het racisme: een subjectieve waarneming wordt uitvergroot en de woede neemt alleen maar toe. Autochtonen weten zich ten onrechte beschuldigd, allochtonen misbruiken het schuldgevoel om een niet bestaand probleem op te blazen en zichzelf als slachtoffer te profileren. Wat weer meer woede oproept. En dan kunnen diezelfde allochtonen weer roepen: zie je wel? Racisme!’
  Vervang in bovenstaande quote ‘racisme’ door ‘communisme’, ‘autochtonen’ door ‘communisten’ en ‘allochtonen’ door ‘niet-communisten’, en je hebt de situatie en sfeer beschreven zoals die gold in de VS in de jaren 50, tijdens de heksenjacht door McCarthy…

 5. g.h.m.leferink

  1 juni 2016 op 21:41

  Nog een reaxy:
  Joost, mijn gevoel zegt me dat we hier, in een van de minst racistische landen ter wereld, te doen hebben met een van tevoren uitgebroed uitgekookt PLAN! Maar mèt Sherlock Holmes vraag ik me nòg af “Who benefits, Dr Watson?”
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 6. g.h.m.leferink

  1 juni 2016 op 21:36

  ‘ Zoals de onterechte aanhouding van een rapper.’
  Hier zag het sjenaal weer een kans om de politie onder de gordel te trappen! En die kans liet de sjenaalredaktie natuurlijk niet liggen!
  Over RACISME gesproken, DIT is er een zuivere vorm van! Geleerd in Drugsdorp aan de Amstel, aan de tap van ‘Zwart’ of ‘de Pels’.
  Ook is het een goed voorbeeld van BANGMAKERIJ. Door het NOSsjenaal, om de politieleiding onzeker te maken! Zou ik als iemand van de NOS-leiding gemene zaak maken met de penose, natuurlijk STIEKEM, dan zou ik het ZO doen!
  Wie dit vergezocht vindt, die zou ik willen zeggen: Dan ken je Vooroplopersveen aan de Amstelmonding niet!
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 7. g.h.m.leferink

  1 juni 2016 op 19:00

  De OORZAAK zit hem in het eenzijdig bevolkte Mediapark. Daar lopen veel te veel lieden rond die zeker geen afspiegeling zijn van de gemiddelde Nederlaqndse Henk en Ingrid. Het zijn opgeblazen ‘Ikke-heb-altijd-gelijk’-hebbers, van die poehafiguren die uit DENKLUIHEID alleen maar achter het nieuwste modetje aanrennen. Volgens het Kip-Zonder-Kop principe. Want “dat zeiden ze gisteravond aan de bars van ‘Zwart’ en ‘de Pels'”, in Drugsdorp aan de Amstel.
  Zodat ik me samen met Henk en Ingrid bijf verbazen waarom de HoofdRioolMedia opeens allemaal menen te moeten kwekken over een of andere Sylvana Simons. “Ze is Surinaamse”, “Nou, èn?” “Ze is zwart”. “Nou, èn?” “Ze zit in DENK”. “Nou, èn? ”
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 8. Leo KarelJan

  1 juni 2016 op 16:56

  Wat ook blijkt: alles is links en politiek correct in NL. Ook neprechtse media als EenVandaag , Elsevier enz doen mee aan de hetze tegen autochtonen. Alleen de PVV is de uitzondering. Verder zijn ALLE partijen en vrijwel ALLE media door en door politiek correct en “weg met ons”. Het gore EenVandaag spant de kroon: laten imbeciele zwarten aan het woord die vinden dat onze welvaart te danken is aan “mijn bauxiet”. Dat NL meer aan Suriname kwijt is geweest dan dat er ooit aan ‘winst’ werd behaald, doet niet ter zake. Dat de slavenhandel tussen zwarten onderling en door islamieten veel groter is geweest dan de blanke slavenhandel: niemand kent de feiten. Dat alle door blanken verhandelde slaven, eerst door zwarten slaaf zijn gemaakt: ach, die feiten.
  De blanken zijn schuldig en de allochtonen zijn slachtoffer. Maar niemand van die zielige slachtoffers verlaat dit “racistische” land. Stelletje losers.
  De vrijheden verdwijnen en de kudde doet niets. De PVV zakt zelfs weer.

 9. Ik ben een etnische nederlander, een nederlandse-nederlander en ik wil mijn land terug. Etnische- Noren, Zweden, Denen, Polen, Duitsers en Oostenrijkers willen dat ook. Eigen grondgebied. Wie was hier eerst.

 10. Volgens de VN is Nederland dus een RACISTENLAND.
  Goed. Nederland is ook een Homo- en Lesbo-land.
  Wat is het verschil eigenlijk? Homosexualiteit was vroeger een misdaad, en daarna nog heel lang omstreden. Ligt het niet voor de hand om racisme ook zo te zien? Iets wat je in aanleg bent, waar je niets aan kunt doen, en wat anderen gewoon moeten accepteren? Dan kunnen alle heimelijke racisten eindelijk “uit de kast komen”.

 11. ongelooflijk hoe de “kwaliteitsmedia” te keer gaan.
  hysterisch,ongenuanceerd en met gestrekt been omdat iemand die af en toe bij DWDD komt door de politie werd aangehouden.
  werd die persoon in elkaar geslagen,uitgescholden en in de gevangenis gegooid?
  nee,alleen aangehouden en vervolgens werden excuses gemaakt.
  eigenlijk is er dus niks aan de hand.
  maar wat doen ze bij de “kwalititeitspers”.
  ze blazen het proportioneel op en spreken over een trend die zijn weerga niet kent.
  hier past alleen maar schaamte voor iedereen die zich journalist noemt en onderdeel is van die goegemeente.

 12. Jan Stemerdink

  1 juni 2016 op 11:29

  Is het racistisch als ik over een zwarte zou schrijven, dat ik hem of haar met een banaan uit de boom wil lokken? Racisme is het anders behandelen van iemand van een ander ras, bijvoorbeeld een taxichauffeur die alleen blanke klanten meeneemt. Een opmerking over een banaan en een boom zou je racistisch kunnen noemen, maar het is meer een racistische belediging. En belediging zou niet strafbaar horen te zijn. Zeker niet in het geval van bekende personen.
  Wat in ieder geval NIET racistisch is, is het maken van die opmerking over een politca die racisme tot inzet heeft gemaakt. Dan is het slechts het belachelijk maken van haar politieke doel.
  Ik vind het absurd dat het openbaar ministerie hier tijd en moeite aan gaat besteden. Dit is een voorbode van wat ons de komende jaren allemaal te wachten staat bij de vluchtelingen. Die blijven allemaal langdurig werkloos, ze voelen zich allemaal gediscrimineerd en ze worden allemaal door de gutmensch aangemoedigd om een slachtofferrol aan te…

 13. Uit de commentaren op oa deze site is af te leiden dat we de verschrikkelijke manipulatie door overheden zat zijn, maar toch vraag ik me af in hoeverre iedereen, ook hier, voor zichzelf in verzet gaat. Want we zullen het zelf, en liefst samen, maar in stilte (want openbaar verzet is wat men juist wil), moeten doen. Vanochtend las ik weer een artikel van Irma, die ook dapper strijdt:
  https://irmaschiffers2014.wordpress.com/2016/05/28/nederland-zegt-ja-tegen-gekweekte-embryos-en-plofkippen/
  Laten we wel wezen … schelden op de overheid en islam is één, maar vervolgens BIJ VOORBEELD een plofkip kopen omdat die goedkoper is, getuigt niet echt van bewustzijn. Zijn we bereid om ons kleine egoïsme aan de kant te zetten voor het grote go(e)d?
  Mss zouden we met zn allen eens meer moeten LATEN ipv DOEN. Waarom betaalt iedereen eigenlijk belasting? We weten toch dat we daarmee ons eigen graf graven? De tijd voor bewust LATEN in samenwerking is aangebroken…
  En anders idd stikken of…

  • … vertrekken!!!

   • Ik ben vertrokken. Maar hier is ook racisme. De zwarten sjouwen rond met de kruiwagens en de witten zitten op de graafmachine. Het is gewoon een wereldwijd probleem. Maar goed, witten (en Aziaten) maken de graafmachines, dus het is niet heel vreemd dat ze er dan ook zelf op willen zitten. Problemen, problemen. En verder: 30 graden, lekker windje en fiscale luwte.

 14. Emigreren naar Nederland maar niet de intentie hebben bij de Nederlanders te willen horen, maar in je eigen etnische groep samen te gaan wonen in de wijken van een grote stad. Een schotel op je balkon en thuis hardnekkig je vreemde taal te gebruiken. Dat noem ik racisme en dit is nauwelijks onderkend of tegengegaan door de overheid. Integendeel in de jaren 70-80 werden de mensen gestimuleerd zich niet aan te passen. Nu zijn de massas allochtonen zo groot in sommige steden al een meerderheid, nu gaan hun opiniemakende leiders eisen stellen aan de NL cultuur en ze schromen wilde beschuldigingen niet. En daar zijn de GUTMENSCHEN, oververtegenwoordigd in de Media die er een groot nummer van maken om het NL volk schuld aan te praten zodat we in’t vervolg stil zijn als er weer een tsjunami inburgeringsresistenten deze kant op komt. PVV slinkt, GL wint in de peilingen, kraait de media triumfantelijk. Dit volk verdient niet beter dan geknecht te worden door de invallende primitieven.

 15. Ze kunnen zeggen wat ze willen. Ik ben toch mooi een blanke. Zouden hullie ook wel willen. Eat your heart out. En schuldig dat ik me voel. Not.

 16. Mastermattie

  1 juni 2016 op 08:25

  Het is gewoon stap nummertje zoveel om alles wat NL uniek maakt, onze soevereiniteit, onze cultuur – op te heffen.
  Racist zal ooit de nieuwe geuzennaam worden.

 17. harmen timmerman

  1 juni 2016 op 01:14

  Gelukkig wel, BE Slagen wordt het verzet steeds groter. Ik dan heel benieuwd naar de verkiezingsuitslag van Maart 2017. Dat er nog steeds van die idioten zijn die de traditionele partijen: VVD, CDA, PvdA, Groen-Links, CU, D66 en SGP stemmen. Je moet compleet gestoord zijn!

 18. B.E. Slagen

  1 juni 2016 op 00:45

  En Rutte II en de 138 (150 -12) Tweede Kamerleden maar roepen, dat ze zo graag willen “verbinden”. De tweedeling in de Nederlandse samenleving wordt echter steeds groter. Hetgeen ook blijkt uit die malle motie van DENK, die wil dat de regering er werk van maakt,dat de Nederlandse overheid niet met twee maten meet ten aanzien van de islam. Als DENK hiermee bedoelt, dat het onrechtvaardig is dat het meten met twee maten door de Nederlandse overheid steeds ten voordele van de islam uitvalt, kan ik mij goed vinden in deze motie. (Maar ik denk en waarschijnlijk veel Nederlanders met mij, dat DENK en de 138 de motie precies omgekeerd zullen uitleggen). God zij gedankt wordt het verzet tegen deze tweedeling onder de achtergestelde autochtone Nederlanders dan ook steeds groter.

 19. g.h.m.leferink

  31 mei 2016 op 23:03

  ” Zoals de onterechte aanhouding van een rapper.” Ja, wat maakten ze dáár een scene van! En dat terwijl Nederland totaal niet racistisch is! Maar het is dan ook weer SLinks Links dat in Hilvoland op het Mediapark achter de schermen de bevelen geeft! En zó werden er twee vliegen in één klap geslagen:
  # Het ‘Nederland is racistisch, en DAT IS HÉÉL ERG’ erin rammen.
  # Het ‘Politie achterbaks afkatten’, wat de Hilvogluipers in Drugsdorp aan de Amstel geleerd hebben. Doel hiervan is de politie onzeker te maken, zodat SLinks Links minder of geen last meer van ze heeft! Typisch Mokum-Achterbaks!
  Joost, bedankt.
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 20. g.h.m.leferink

  31 mei 2016 op 22:16

  ” Zoals de onterechte aanhouding van een rapper.” Ja, wat maakten ze dáár een scene van! Terwijl Nederland totaal niet racistisch is! Maar het is dan ook weer SLinks Links dat in Hilvoland op het Mediapark achter de schermen de bevelen geeft! En zó werden er twee vliegen in één klap geslagen:
  # Het ‘Nederland is racistisch, en DAT IS HÉÉL ERG’ erin rammen.
  # Het ‘Politie achterbaks afkatten’, wat de Hilvogluipers in Drugsdorp aan de Amstel geleerd hebben.
  Joost, bedankt.
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 21. Binnenkort kan bij de bakker alleen maar bruinbrood verkocht worden. Geen witbrood, want dat kan door het linkse kamp en die islamimport ook racisme genoemd worden. Buys negerzoenen onderging ditzelfde lot ook, terwijl zwarte Piet binnenkort niet meer bestaat, cq ook een andere naam aangemeten krijgt. Het eind is nu helemaal zoek, want binnenkort kan iedere autochtone Nederlander een racist genoemd gaan worden, en gaat de overheid weer gevangenissen bijbouwen om onschuldige Nederlanders in op te sluiten !

 22. Racist wordt een geuzenroep,het woord is in alle betekenissen verder verkracht en volstrekt waardeloos als begrip.Ik heb het al lang in de taalvuilnisbak gegooid,net als de hersenafscheidingen van kwaadwillende profiteurs als Sylvana dinges en Kario dinges. Raakt me niet,ik vind de aandacht ervoor ziekelijk,maar dat zijn PO en MSM ook.

 23. Het is al meer dan 30 jaar geleden dat ik mij op mijn werk regelmatig uitsprak tegen de USSR en het communisme.
  Derhalve had ik regelmatig discussies met een linkse collega. Die linkse collega had het voor elkaar gekregen de Anne Frank stichting uit te nodigen. Deze stichting had een ‘spel’ ontwikkeld waarbij ‘racisme’ aan de oppervlakte zou komen (op z’n minst ‘racistisch’denken). De linkse collega hoopte mij te betrappen op zulk denken. Maar de spelleider kon bij mij geen ‘racisme’ vaststellen. Tot teleurstelling van die linkse collega.
  Laar u dus niet inpakken door een beschuldiging van racisme als u het diep oneens bent met een gekleurd linksmens of een gekleurde islamiet. Want u bent ook tegen ‘blanken’ met dergelijke opvattingen, dus bent u geen racist.

  • Toch wordt dit een probleem. Bij moslims wil ik al helemaal niet meer de moeite doen om te kijken of het een ‘goede’ of ‘gematigde’ is. Ik ben die agressieve jankers meer dan zat, dus gewoon optiefen. Ik voel geen enkele verplichting naar die lui. En nu worden de negers langzaamaan weer nikkers in mijn hoofd door dat eeuwige gejank en gezeik. Ze doen het zelf. Ik had er geen problemen mee, maar ik laat me niet onterecht wegzetten, omdat een paar jankers een bizar verdienmodel menen te moeten hanteren. Dan krijg je oud-Hollands de wind van voren. En SS? Dan gaat het goed met je carriere als 90.000 euri’s in de TK al aanlokkelijk zijn ook al moet je dan naast een stel Erdo-boys lopen. Empowerde vrouw? Hebben ze het dan over het haatgeneratortje wat erin zit? Moet die niet eens nagekeken worden?

 24. Een racismedebat is absoluut geen probleem mits dat debat recht- en volwaardig gevoerd wordt. Dat houdt in dat ook het racisme, agressie, haat van niet-blanken jegens blanken en discriminatie, agressie, haat van moslims jegens niet-moslims, in het debat betrokken moet worden. Ik weet zeker dat door de keiharde cijfers de niet-blanken en moslims spijt als haren op hun hoofd krijgen dat ze ooit aan dat debat begonnen zijn.
  .
  Er moeten dus mensen met (enige) invloed in de staatsmedia pleiten voor het voeren van het volwaardige debat. Het argument is zeer helder, het niet voeren van een volwaardig cq inclusief debat is per definitie racistisch!!
  .
  Echter, om dat volwaardige debat te kunnen voeren moet iemand eerst een voet bij de staatsmedia tussen de deur zien te krijgen, wat mijns inziens gezien het argument en het (zogenaamd?) verlangen naar rechtvaardigheid geen probleem moet zijn. Alleen wie krijgt het voor elkaar die voet tussen de deur te plaatsen, @Joost misschien?

 25. Merkwaardig toch in dit van racisme overkokende land dat we zo vrijgevig zijn bij rampen in verweggistan. Blijkbaar is die van racisme krom gebogen witte Nederlander de meest empathische die er zo’n beetje rond loopt op deze aarde.
  Weer zo’n feit waar niet over gesproken wordt want het bewijst dat de Nederlander de minst racistische mens is op deze aarde. Gemiddeld dan. Gek ook dat de zwarte bibberende medemens niet massaal uit dit land vlucht en teruggaat waar ooit de slaven vandaan werden gehaald door al onze “foute” voorouders. Terug naar donker Afrika blijkt toch niet zo geliefd. Ook van alle andere wereldburgers die hier wonen horen we nooit iets over racisme of het was die ene twijfelachtige grap van Gorden tegen een Chinees. Het racisme wat we dagelijks tegenkomen is van gekleurd en zwart TEGEN de blanke man, vrouw en kind.
  Iemand (blank)onterecht van racisme beschuldigen is namelijk ook racistisch.

  • Blanke huid kan er niets aandoen dat gekleurde huid zich minderwaardig voelt en denkt dat blanke huid superieur is. (wat al klopt wanneer je het klimaat en de zon invloed op de vorming van vitamine d onderzoekt.)
   Geval van evolutie. Ook de meeste nakomelingen van slaven in de VS gaan niet terug. naar Afrika. De mogelijkheden om succesvol te zijn zijn in Europa en in de VS enorm vergeleken met Thuisland Afrika. Eerlijk gezegd begrijp ik niet waarom donker gekleurd niet gewoon trots is op hun afkomst. Altijd in een slachtoffer rol.
   Nergens voor nodig. Ik heb vele langspeelplaten en cd van Donkere artiesten en ik kan net zo genieten van sportprestaties of wetenschappelijke ontdekkingen door een gekleurd, Aziatisch of welk een ander soort mens. Ik heb alleen een probleem met de islam en met personen die deze wereld terroriseren met hun gedrag in milde en extreme vorm. En de feiten liegen niet, procentueel zijn het meestal gekleurde daders en blanke slachtoffers.

   • De aandacht lijkt zich volledig op de gekleurde en onder racisme bijna bezwijkende kleurling/moslim te focussen terwijl dat fenomeen niet bestaat in vergelijking met het racisme en de terreur uit die hoek. Dader wordt slachtoffer gemaakt.
    Een herkenbaar fenomeen wat zich voordoet wanneer de “goedmensen” weer eens hun natte scheet willen laten horen. Oma en opa mogen door ik weet niet hoeveel Marokkanen in elkaar geslagen worden. Kindbruidjes mogen net zo vaak verkracht worden want dat hoort bij hun cultuur en heeft een economische achtergrond. Ze moeten wel agressief zijn door het racisme waarmee ze continu te maken hebben. En zo is de cirkel weer rond.
    Daders worden slachtoffer en het is allemaal de schuld van de boze rechts extremistische blanke man die buitenlanders haat.
    Opgejut door Wilders natuurlijk.

 26. Als je tegen een gekleurde linksmens bent, ben je zogenaamd racist.
  Maar je bent ook gewoon tegen ‘blanke’ linksmensen en dus slaat de beschuldiging nergens op.
  Links claimt te veel. Net als bij het feminisme. “Echt” feminisme is links, want als een Thatcher rechts is, en machtig, is zij niet feministisch, hoewel zij zonder meer ge-emancipeerd was.
  Racisme is een kreet om elke ‘rechtse’ conservatief in een hoek te drukken. Het is net zo’n woord als islamofoob. Linksen hebben er een handje van tegenstanders geestelijke afwijkingen toe te schrijven.

 27. Die racismehype is mooi georkestreerd. Eerst gehyped in Amerika en nu hier en het liefst in de hele EU. Die SS moet niet zo hoog van de toren blazen. Flink geld verdiend als VJ (of hoe heette dat, en ondanks kleur toch dat baantje gekregen); huis van meer dan 3 ton met meer dan 7 ton hypotheek (hmm, ik krijg niet meer hypotheek dan x-maal salaris). Mag overal haar betaalde riedeltje op de linkse tv afdraaien. Oei wat racistisch!!! Als er een niet klagen mag is ’t die blonde wel. Als er racisme is dan is het wel onder kleurrijke negers, want ,met name huidskleur bepaalt of je meer of minder bent. SS praat daar niet over, want is alleen gefocused op white racisme = ook discriminatie..
  Volgende stap is de hele transgenderhype. Nu hot in Amerika en dadelijk ook weer hier. Als er tegenwoordig mensen gediscrimineerd worden zijn het de autochtonen. Op alles wordt gekort; meer belasting; minder zorg; langer wachten op huurwoningen want voorrang. Lijstje wordt lang als wij ’t gaan…

  • Die transgender hype in Amerika is niet vreemd. Google maar: Michelle Obama is a man, en bedenk dat Obama zijn vrouw tijdens een speech toevallig Michael noemde.

   Oordeel zelf.

   • haha ja goed is die…als de moslims er achter komen ben ik benieuwd wat ze van deze Mobama vinden….
    Maakt mij natuurlijk helemaal niets uit dat hij homo is ….maar ik vind het wel hilarisch …
    https://www.youtube.com/watch?v=IFbZxOR6wd4
    hilarisch moet eigenlijk hillary’s zijn , dat is nog zo een komediant , leugenaar en bedriegster…en waarschijnlijk de volgende president van de VS…en in mijn beleving wordt de hele wereld er dan zeker niet beter op…

 28. Het is inderdaad niet vreemd dat ‘ik vertrek’ populair is. Toch pieker ik er als nieuwbakken racist niet over om te vertrekken. Ik wil wonen in een omgeving met zo weinig mogelijk islam, te veel mohammedanen om me heen dat is namelijk niet goed voor mijn gemoedsrust.
  Maar dan wel hier, in het land waar ik geboren en getogen ben. Ik laat me niet weg jagen door islamieten en zielige negers, ze bekijken het maar. Pas als de sharia hier is ingevoerd dan is het te laat. Zolang dat niet het geval is houd ik hoop.

  • Vertrekken is capituleren!

   • Niet vertrekken betekent uiteindelijk terreur. De VVMU gaat eraan en dan blijft er niets anders over dan gericht mensen te gaan mollen om de mensen die anderen het zwijgen willen opleggen het zwijgen op te leggen. Heb ik niet zo’n problemen mee, maar mijn wederhelft wel. Die wil dat niet (horen). En eerlijk gezegd: in de zon onder de palmboom zonder NL televee kom je tot rust, zeker als je langzaamaan je laatste blauwe enveloppen afhandelt en je je netto een heel eind naar je bruto ziet verschuiven.

 29. Social media wil ook de propaganda aan banden leggen. Onder propaganda wordt waarschijnlijk verstaan, het berichten over gevoelige onderwerpen wat niet in lijn is met de religie van de staatsmedia.

  Dat betekent dat wij in feite al in een dictatuur leven, en dat onder de lachende Mark Rutte.

  Men is zich er niet van bewust dat in dictaturen dezelfde formuleringen wordt gebruikt (subversieve teksten, propaganda) om de vrijheid van meningsuiting aan banden te leggen.

  Want het zullen juist berichten zijn die de staatsreligie aantasten die verwijderd moeten worden.

  De champagnekurken knallen al bij de NOS cum suis.

  • g.h.m.leferink

   1 juni 2016 op 21:04

   ‘Koffij’: Ik maak bezwaar tegen je gebruik van het woord ‘NOS’. Omdat ik een tegenstander ben van vloeken op deze webpagina…..
   Goodgoan: Gait H.M. Leferink