Zo bedreigend is het leven voor een autochtoon in de Haagse Schilderswijk

Door Joost Niemöller

Van een vertrouwde bron uit Den Haag kreeg ik het volgende bericht binnen. De naam ‘Robert’ is fake. De rest is naar waarheid:

Robert woont aan de overkant vd Schilderwijk, Den Haag. Is een keurige nette  58-jarige man die altijd in een jasje gekleed is.

Een ouderwetse heer die de deur voor je open houdt, je stoel aanschuift en de wijn uitkiest.

Nu is er al weken een groepje allochtone kinderen dat belletje trekt en door de gangen rent, op de deur bonst etc.
Nadat ze weer een nacht bezig geweest waren loopt hij naar beneden en spreekt een meisje aan wat dus net aanbelde.
‘Waarom doe je dat toch steeds? Ik heb er last van dus ga je moeder eens halen.’
Dat kind begint te schelden en te tieren dat hij een vieze homo is, hij moet dood en hij is een kanker Nederlander etc. terwijl Robert op zo’n 30 meter van het kind staat.
Vervolgens komt ze op hem afrennen en begint hem te schoppen tegen zijn benen en rent vervolgens weg.

Robert gaat naar binnen en 3 min later wordt er weer gebonsd. Hij doet de deur open staan er zo’n 20 vrouwen die tegen hem beginnen te schreeuwen en te schelden.
Dat kind (later blijkt dat ze 8 jaar! is) stompt hem hard in zijn zij.

Hij gaat weer naar binnen en 5 min later belt de politie aan. Robert moet mee en gaat in de politiewagen. Vervolgens heeft hij 6 uur in de cel gezeten.
Hij heeft niets gedaan, kind nooit aangeraakt en niet gescholden. Maar er is een aanklacht tegen hem ingediend.
Nu wil Robert ook een aanklacht indienen maar dat mag niet van de Haagse politie, terwijl HIJ onder de blauwe plekken zit en het kind niets heeft. Robert moet een advocaat nemen en is naar de dokter geweest.

Dit is een waarschuwing voor ons allen. Wij, autochtone Nederlanders, moeten oppassen.
Ook al ben je onschuldig, je krijgt in dit soort zaken altijd de schuld volgens de Haagse politie.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

49 Reacties

 1. Leo KarelJan

  16 mei 2016 op 15:19

  Het NL volk zal echt in opstand moeten komen: tegen de islam en islamisering, maar dus ook tegen de totaal verrotte politiek correcte elite. Dit land is door en door verrot en dood en doodziek. Mensen, wordt wakker. Stem niet op de kliek, zeg je abonnementen op ( het AD neemt nu zelfs een kopvod in dienst om colums te gaan schrijven over de “goede kanten van de islam.”) Wie zo’n vod nog in huis haalt, werkt mee aan zijn eigen ondergang.

 2. D. G. Neree

  16 mei 2016 op 14:37

  Ik herinner me een jaar of tien geleden dat ik naast een vuilcontainer op straat een doos met boeken zag staan. Terwijl ik de boeken bekeek of er iets van mijn gading bij zat, kwam opeens de jeugd, die op het pleintje daar aan het spelen was op me af en bleven van een afstandje naar me schreeuwen: “Hee, vieze junk! Smerige zwerver! Het kabaal was oorverdovend en ik voelde me als een melaatse die in een achterlijk bergdorp terecht was gekomen. Ik deed men fiets op slot en liep naar de grootste schreeuwer toe die daarop wegrende en een huis inging. Daar belde ik aan en werd opengedaan door een gesluierde dame. Ik zei haar dat ze haar kinderen moest opvoeden en dat hij op straat mensen liep uit te schelden. Ik weet niet of ze me verstond of niet of dat mijn klacht enig effect had.
  Het maakte een diepe indruk op me, dit voorval, maar een positieve was het niet. Ik waande me even terug in de middeleeuwen.

 3. Totale remigratie, minder is capitulatie.

  Donald J Trump/Allen B West

 4. Men blijft vermeende Syriërs ophalen vanaf de Middellandse Zee. Tegelijkertijd schreeuwen sommige landen moord en brand dat ze worden overspoeld met asieleisers. Waarvoor was Frontex? Als er zoveel bootjes op de Middellandse zee varen waarom worden er dan niet 1 of 2 gebombardeerd? Het schokeffect zal zijn dat de rest rechtsomkeert maakt. In tijden van oorlog dienen bij de vijand slachtoffers gemaakt te worden teneinde de oorlog te kunnen beëindigen. Vraag maar aan de VS m.b.t. Japan. Wij leven kennelijk in een verwijfde maatschappij. Tranentrekkende verhalen doen het beter dan realiteitszin. We worden nu overspoeld door onze zelf betaalde ontwikkelingshulp enz.

  • En waarom Syriërs? Oorlog betekent niet dat een land overal onveilig is. Tijdens de Tweede Wereld oorlog vluchtte heel Nederland ook niet. Tijdens de oorlogen in het voormalig Joegoslavië is het in het overgrote deel van het toenmalig Joegoslavië niets gebeurd.

 5. _Mediaevist_

  15 mei 2016 op 12:17

  Is het niet een idee om zware wapens in te slaan, het tuig nog een keer langs te laten komen en er dan zo’n 80 stuks te Breiviken?

  • Koendekoning

   15 mei 2016 op 13:28

   Dat geeft een hoop rommel. Bovendien kan de politie er dan toch niet omheen om je op te pakken, en dan krijg je 80 moorden aan je broek. Plus het feit dat de jankallochtonen dan echt een reden hebben om zich de slachtofferrol aan te meten.

   Maar als dat kind van 8 in het begin meteen een geladen pistool tegen haar kop gekregen had, betwijfel ik of er verder nog iets van was gekomen, die taal snappen ze wel.

 6. “te Breiviken”
  .
  Ik begrijp niet waarom de naam van die mafkees aangehaald moet worden, die gek heeft onschuldige kinderen vermoord. Je wil toch geen onschuldige kinderen vermoorden?! Als je zegt dat het misschien geen slecht plan is om wapens aan te schaffen ter zelfverdediging -vandaag weer mensen in hun huis beroofd en beschoten in A’dam- dan is de statement toch duidelijk genoeg?!

  • _Mediaevist_

   16 mei 2016 op 10:20

   Het ging om sociaaldemocratische jeugd – zo onschuldig is die niet, in principe vijandig. Het is wel zo dat die kinderen gehersenpoeld waren door jarenlange indoctrinatie via onderwijs, media, ouders en al wat dies meer zij.

 7. Kijk hier http://www.nu.nl/algemeen/4262074/boris-johnson-vergelijkt-beleid-europese-unie-met-van-hitler.html word ik weer vrolijk van na de Oekraïne- deceptie van het songfestival. Wilde Australië stemmen, maar het nationale inbelnummer 090900 werkte niet. Of was dat alleen in mijn geval zo?

 8. D. G. Neree

  15 mei 2016 op 11:57

  Overigens huurde die Engelse Kennis een woning van een Pakistaans familie. Het is een grote familie, waarvan de leden allemaal eigen woningen hebben. Deze woningen verhuren ze illegaal onder aan buitenlanders (niet aan Nederlanders, want die kennen hun rechten te goed) en voor absurde prijzen. Zelf hokken ze dan samen in 1 van hun woningen. Mijn kennis betaalde meen ik 1000 euro per maand exclusief gas en licht, terwijl hij 1 kamer niet mocht gebruiken, omdat 1 vd Pakistaanse familieleden dat aan moest houden. Die was er zelf nooit, maar dit was om de post te blijven ontvangen van de Sociale Dienst en dergelijke en om te kunnen claimen, dat hij er woonde.

  Zie: zo gaat het tegenwoordig in Nederland.

 9. D. G. Neree

  15 mei 2016 op 11:42

  Een Engelse kennis van me huurde een benedenwoning in Amsterdam bij het Muiderpoortstation. Naast zijn woning was een snackbar en het was de gewoonte van de Marokkaanse bezoekertjes om zittend op zijn vensterbank hun vette hap te verorberen, met al het geschreeuw en gedoe dat meteen begint als er meer dan drie of vier van die gasten bij elkaar komen. Hoewel dit al irritant genoeg was, besloot hij, toen hij zag dat er een iets in zijn vensterbank aan het krassen was met een mes, om er iets van te zeggen. Het gevolg was een rel. De berbermeute keerde zich massaal tegen hem, samen met toegestroomde vriendjes. Op een gegeven moment kwam er een op hem afgerend, zwaaiend met een fietsketting. Die wist hij te ontwijken en tegelijkertijd de aanvaller tegen de grond te meppen. Daarop barstte de hel los. De meute stortte zich op hem en hij werd zo geschopt en geslagen, dat hij later in het ziekenhuis behandeld moest worden. Hij werd gered doordat de politie inmiddels was gekomen. (zie verder)

  • D. G. Neree

   15 mei 2016 op 11:49

   Hij werd meegenomen naar het politiebureau en daarna naar het ziekenhuis gebracht. Maar toen hij terug kwam bij zijn huis was er een raam ingegooid en zaten zijn hele gevel, voordeur en overgebleven ramen onder de graffiti.
   Een paar dagen later kreeg hij van de politie te horen, dat er door die miesgassers een aanklacht tegen hem was ingediend omdat hij ze zou hebben aangevallen.
   Hij vertelde me dit toen ik hem tegenkwam en hem vroeg waarom zijn gezicht onder de plekken zat en zijn ene oog dicht was. Hij is daarna uit Amsterdam vertrokken en heb ik geen contact meer met hem gehad, zodat ik niet weet hoe het is afgelopen met die aanklacht.

   • @DG
    Komt vast door Wilders en extreem rechts, Pegida enzovoort.
    Bepaalde groepen mensen blijven wegkijken, ze willen het niet zien en als het helemaal mis gaat, beweren ze nog dat ze het niet wisten.

    Intens triest verhaal trouwens, en ik weet 100% zeker dat het slechts het topje van de ijsberg is.

 10. Even wat tactische tips om te overleven in een kansenwijk. Doe nooit zomaar je deur open. Ik lees dat deze meneer naar beneden liep om het onopgevoede mormel toe te spreken. Niet op de begane grond wonen is een voordeel. Doe je verhaal vanaf je balkon of uit het raam. Nog beter, bespaar jezelf de nutteloze uitwisseling en maak foto’s. Op de ongetwijfeld op hoge toon verlangde uitleg hoef je alleen maar te zeggen dat het een verzoek van de politie is. Bluffen werkt vaak prima, ook al weet je dat de politie van geen enkel nut is . Het houdt in elk geval de blèrende wijven binnen omdat die calculerend genoeg zijn om niet ook op de foto te willen. Daarna is het afwachten , maar dat doe je dan tenminste niet in een cel.

 11. Waarom zijn er wel sterke landen die dit niet pikken
  China
  Japan
  Rusland
  Er zijn er nog wel een paar.
  Of zijn het allemaal E U landen die dit pikken.
  Ik heb er niet zoveel verstand van .
  Maar zie wel dat het fout gaat

  • Die landen hebben grenzen en laten niemand toe..de EU heeft geen grenzen en illegalen sturen ze niet eens terug…persoonlijk zou ik ze oppakken en opsluiten..en als ik een vliegtuig vol had dan uitzetten…maar ja met onze slappe hap regering zal dat wel nooit gebeuren…

 12. Is toch een bepaalde tactiek van allochtonen, met zo veel mogelijk mensen eromheen gaan staan en hysterisch gaan doen. Afleiden van het probleem. Helaas zijn Nederlanders niet solidair en daarom gaan we het onderspit delven. Net zoals bij ‘Robert’ waren er geen Nederlanders bereid om hem te helpen. Ik lees ook wel eens dat er een burgeroorlog van komt, vergeet het maar.Zij hebben de wapens al, wij niet.

 13. Volgens van Aartsen gaat het harstikke goed in de Schilderswijk. Een burgemeester liegt toch niet?

 14. Dit zijn toch verhalen waarvan de tranen in je ogen schieten of niet… moeten we als westers land nu echt onze fatsoensregels laten varen, een knuppel in huis nemen en de eerste de beste allochtoon die zich niet fatsoenlijk kan gedragen kort en klein slaan, vóórdat ze dat bij ons doen? Je bent er bijna toe in staat als je dit zo leest in ieder geval.
  .
  Ik ben al jaren vóór het heft in eigen hand nemen. Zowel om jezelf en je eigen familie en spullen te kunnen beschermen, maar ook om een duidelijk signaal aan tuig af te geven: gedraag je, want anders krijg je een les op de ouderwetse manier.
  .
  Over ouderwets gesproken, ouderwetse opvoeding, ouderwetse straffen, ouderwetse fatsoensregels… ouderwets, dat klinkt allemaal lang zo slecht niet als je ziet wat “praten, kansen en aai over de bolletjes” allemaal kapot maakt hier.

 15. Als ik Harry Jekkers draai op youtube ga ik spontaan janken van weemoed. En dan ben ik een Amsterdammer. Wij kunnen met Hagenezen goed door 1 deur, De schilderswijk was altijd berucht om het schorum dat niet van leugens houd, schorum met een grens van normen en waarden, ons schorum. Hoe in Gods naam moet je wat er nou woont noemen? Ja dat is een strikvraag? Waarom! Omdat daar geen woorden voor zijn! Me hele leven moet ik al uitleggen dat ik geen racist ben!
  Ik heb alleen een bloedschurft aan ASOCIALEN!!!!!!!!
  Zoals de bestuurders de schilderwijk hebben aangepakt, zo moeten we hun aanpakken. Dan weten ze meteen wat ontheemd inhoud.
  Ik leef met jullie mee, en begrijp de pijn van onmacht!

  Petrov.

 16. m.i. wordt het gewoon tijd om het heft in eigen handen te nemen wanneer de overheid zodanig faalt of zelfs vijandig is jegens de autochtone bevolking.

 17. Beste mensen, kijk even naar deze video uit Denemarken. Onze vriendelijke vrienden eisen nu een deel van Denemarken op. En worden beschermd door de politie.
  Welterusten en morgen gezond weer op…
  https://fenixx.org/2016/05/15/duizenden-moslims-met-honderden-jihadvlaggen-eisen-delen-van-denemarken-op/

 18. http://hoeiboei.blogspot.nl/2016/04/is-het-u-bekend-dat-in-islamitische.html

 19. Er zijn veel meer allochtone dan autochtone Nederlanders die vinden dat ze “altijd de schuld krijgen” en opgepikt worden door de politie na een willekeurige klacht. Dat heb ik uit zeer betrouwbare bron overigens… 😉

  • @DirkM, mee eens, behalve dan dat die klachten wel degelijk kloppen anders wordt je niet opgesloten na rechtspraak. De Nederlandse jeugdgevangenissen zijn namelijk voor 80% gevuld met Marokkanen. En ze zijn nog steeds een minderheidsgroep, kun je nagaan wat de hoeveelheid tuig die groep herbergt.

 20. Heb je agent provocateur Dirk weer. Hoe weet jij dat nou, als een autochtoon klaagt dab heb jij het enkel over allochtonen, en dan heb je het uiteraard enkel over allochtonen die zich theatraal in de slachtofferrol wentelen want voor allochtonen die dat niet doen ben je meedogenloos en laat je je ware racistische fascistische xenofobe intolerante aard zien. Jij bent de ware fascist en nsb’er, daarom kom je hier continu trollen. Ik zal een uitspraak van je citeren waarmee je onlangs weer zwaar door de mand gevallen bent:
  .
  ‘“We wisten al dat de gemiddelde Berber niet overloopt van intelligentie”’
  .
  Zie je wat een smerige hypocriet je bent, dus rot aub een eind op.

 21. @DirkM. Kwam afgelopen week lopend uit de Action met spullen in mijn handen/armen. Op de stoep fietsen 2 lichtgetinten me tegemoet en bleven naast elkaar rijden. Ondanks dat ik voor zover mogelijk ruimte maakte, werd ik aan een elleboog geraakt door een van de twee. Ik riep hen na dat ze moesten uitkijken. Een antwoordde: sorry. Mijn antwoord: daar heb ik geen fuck aan. Reply: maar ik zeg toch sorry. Ik ben maar doorgelopen tegen zoveel onbenul in de sorrymaatschappij kun je je niet verdedigen. Alhoewel (het moet gezegd) ik inwendig de neiging kreeg de spullen neer te gooien en er eens flink op los te beuken.

 22. Nog een trieste anekdote waaruit blijkt hoe bang mensen zijn om voor racist uitgemaakt te worden:

  Een paar weken geleden zat ik in de trein. Deze vertrok ongeveer 10:45. Een drogisterijketen heeft een tijdje trein dagkaartjen verkocht voor weinig geld die vanaf 11:00 uur geldig zijn. Om 10:45 dus nog niet geldig.

  Voor mij zaten twee Afrikanen. De conducteur komt direct na vertrek van de trein controleren. Die Afrikanen hebben beide zo’n dagkaart die na 11:00 uur geldig is. De conducteur zei: “Ik heb toch gezegd dat jullie pas de volgende trein konden nemen?”. Die twee negers wisten dus dondersgoed dat ze fout zaten. Die dagkaart is in een trein die om 10:45 vertrekt geen geldig ticket dus moet er een boete volgen. Maar de conducteur liep verder..

 23. Totaal onvoorbereid en wereldvreemd. Hulpeloos! Ik weet hoe het voelt, als kind ben ik opgegroeid in een beschermde omgeving. Mijn ouders gingen om met tal van mensen die allemaal een ding gemeen hadden, de gesprekken waren beschaafd en met mate was er ruimte voor andersdenkenden. Nooit kwam ik in contact met mensen die op een andere manier van gedachten wisselden, niet discussiëren maar met de vuist op tafel de mening opleggen.

  Toen moest ik naar school, en daar waren kinderen met een andere achtergrond. Het was over en uit met de veiligheid. Het heeft een lange tijd geduurd voor ik er mee over weg kon. Ik heb toen geleerd dat het eenvoudig is om slachtoffer te worden, men moet leren om zichzelf te verdedigen, niemand anders kan dat voor je doen.

  En dan lees ik hier dat een volwassen man wordt ingepakt door een kind van acht, kennelijk heeft de man iets te veel beschaving om in de huidige maatschappij overeind te blijven.

  • @vanhetgoor. “En dan lees ik hier dat een volwassen man wordt ingepakt door een kind van acht, kennelijk heeft de man iets te veel beschaving om in de huidige maatschappij overeind te blijven”.
   Je vergeet een paar deelnemers aan dit drama; 20 vrouwen en de politie. Dan volgt de klaarblijkelijk valse aangifte en 6 uur cel. Je verdedigen tegen een agressief 8 jarig kind mag niet, je mag haar zeker als man zijnde niet aanraken. Je verdedigen tegen vrouwen van hetzelfde laken en pak. Maar dat blijkt niet eens nodig. Je wordt toch wel gearresteerd. En je mag geen beklag doen. Dat is het verhaal en dit is onze huidige beschaving onder sharia. De kaffir moet boeten, zelfs voor iets wat hij niet heeft gedaan. Zodra er moslims in het spel zijn heeft de niet-gelovige, de kaffir, (lees de autochtone Nederlander) niets meer in te brengen in de huidige Nederlandse maatschappij. Sharia heerst in NL. Maar een ding is duidelijk; we laten het allemaal gebeuren, als gedwee slachtvee.

   • Wat had die man anders moeten doen. Hij had de vrouw met de grootste bek een pak rammel kunnen geven, maar dan zou hij nu nog in de cel zitten. Het probleem is dat de politie ook achter de islamitisch/Afrikaanse invasie staat.

 24. Eerlijk is eerlijk, we willen dit toch vrijwel allemaal zelf!. Kijk naar ons stemgedrag, kijk wie de kamervoorzitter is, wie de burgemeester van R”dam. En hoevelen er op groen links stemmen, en kijk naar het gedrag van de nederlandse burgemeesters. En de burger kijkt liever naar dwdd, of andere rommel.

  • en kijk dan ook eens naar de stemfraude die gepleegd wordt bij het stemmen tellen ?
   en het manipuleren der msm voor verkiezingstijd ?
   .
   een beetje te kort door de bocht dat het volk verdient wat die stemt …..

 25. Dit doet me toch echt denken aan leven in een terreurstaat. De autochtone Nederlander als de Jood en de moslims inclusief nu die hoofddoeken dus kennelijk ook, als de nazi’s. Niks godwinnen, dit is de realiteit in het Nederland en Den Haag van die akelige gestoorde blaaskaak Rutte,de green peace schurk Samson en lafaards als Asscher en vooral ook hier dat stuk politieke stront van Aartsen. Ik ben geboren en getogen Hagenaar,woon nu in een 98% autochtonen bevolkte gemeente- wel helaas één die toch een super policor gemeentebestuur (waarin de groene fascisten b.v. zitten) Toch is de PVV al weer 5 zetels kwijt sinds het hoogtepunt in de peilingen van 42 naar 37. De opmars naar de noodzakelijke 50 komt er niet. De kiezer geeft de oplossing niet aan,integendeel:ziet aan dat een kleine groep politici,hun trawanten (gaat misschien om totaal 700,800 man) het systeem democratie (incl. media) in hun macht en greep hebben en ons land kapot maken.Deze democratie doodt ons land.

 26. Het heeft allemaal niks met de islam te maken. Wat een racisten hier!

  https://www.youtube.com/watch?v=N46mIHEGHN0

  🙂

  • eerst een Brexit ….dan een Nexit en dan al die ongewenste gasten eruit en de grenzen dicht.
   Als er een Brexit komt hang ik de vlag uit..
   https://www.youtube.com/watch?v=eYqzcqDtL3k

   • Graag delen op facebook ..( heb ik zelf niet ) de mensen moeten echt wakker worden….

 27. Waldo Dewanand

  14 mei 2016 op 18:59

  maar wacht even, kunnen jullie niet gewoon het proces verbaal tegen deze blanke homoman robert scannen en hier zetten??? Wat is de aanklacht tegen hem, anonimiseer het document, haal alle namen weg, scan het en pleur het op facebook of online, kan op mijn site dus maak kontakt met mij.

  Wel is het zo dat de identiteit van veel blanke Hollanders gewoon geinverteerd is door die hele massa immigratie in Nederland en dit genocidale proces is biologisch geworteld en genetisch dus het probleem is heel erg geworden voor veel inheemse blanken, oa ook blanke kinderen die nu overal al min of meer een minderheid zijn in de klas of in hun buurt.

  Lastig probleem. Zwarte racisme en Islamtische rassenhaat is een absoluut taboe thema, dus hoe verder nu??? De wetenschappers mogen dit niet onderzoeken, want dan zijn zij nazi’s. Zo komen wij nergens. De Sharia staat is er al zo te zien, en deze case van robert is het harde bewijs.

  • Joost Niemöller

   15 mei 2016 op 12:34

   Beste Waldo, er staat nergens dat ‘Robert’ homo is. Alleen een nette man met goede manieren.

 28. Links zegt op te komen voor minderheden, behalve wanneer autochtonen de minderheid zijn, die krijgen in het gunstigste geval een trap na.
  .
  Dit is het zoveelste bewijs van Het Grote Verraad. Wanneer een autochtone niet-islamitische vrouw gestenigd wordt door moslimtuig zoals in Ede dan weet de politie niet hoe snel ze uit de voeten moeten maken *mijn naam is haas*. Willen autochtone niet-moslims een burgerwacht oprichten om zichzelf te kunnen beschermen tegen dat islamitisch tuig dan weet de politie niet hoe snel ze bij die mensen voor de deur moeten staan om ze te bedreigen etc..
  .
  Het loopt echt de spuigaten uit en ik vraag me af wat er door al die autochtonen hun hoofd gaat die meewerken aan dit Grote Verraad, wat bezielt die mensen? De kruik gaat zolang te water totdat hij barst, de laatste woorden zijn dus nog niet gesproken, en we vergeten niets.

 29. de vraag rest slechts… hoever willen we het nog laten komen….

 30. De teloorgang is dat de autochtone Nederlanders naar de wapens zullen gaan grijpen.. Een echte burgeroorlog dus. De tekenen laten het langzamerhand zien. Niemand wil dit, maar op een gegeven moment heb je geen keus meer. De overheid is de grote veroorzaker van dit kwaad. De mensen zullen huis, haard en familie beschermen ten koste van alles. Ook als het hun eigen leven zou kosten. Wat er bijvoorbeeld in Calais gebeurt elke dag zou voor mij de reden zijn ze direct uit te zetten en wel kwaadschiks… Zonder pardon. Het wordt steeds extremer en de autochtone bevolking in het westen zullen uiteindelikk extreem gaan reageren… En de goeden zullen met de kwaden het gevolg gaan dragen.. De politie wordt tegen de eigen bevolking ingezet, dus we betalen mee aan onze eigen ondergang.

  • Waldo Dewanand

   14 mei 2016 op 18:35

   jazeker, einde rechtsstaat is al bereikt. De Sharia staat is min of meer al lokaal een feit her en der. Ik ben al vaker uit islamitische winkels eruit gejaagd omdat ik een vieze bruine hindoe aap ben, en overal hoor je deze rassenoorlog nu tussen de lichtgekleurde arabieren en de afro’s en hindoe achtigen. Maar deze moslim achtigen gaan van ons winnen, want wij als zwarten zijn totaal inferieur en geen eenheid, de zwarte rassen zijn verdoemd in een arabische sharia staat en ik schrijf er nu alvast over. Ook praat ik er vaker over met mijn Afro kontakten. De Blanken zijn al min of meer verloren en ontmand. En ja hoor, het grootste deel van de blanke mannen is of homo of biseksueel. En een homo heeft niets om voor te leven en te vechten dus als je van alle blanke Hollandse mannen mietjes en pseudo homofielen maakt dan is Nederland al veroverd in praktische zin. Ik weet hier alles over, want ik ben toch geen zuivere hetero koelieman meer. Zielige zaak.

   • Die Andere Joost

    14 mei 2016 op 22:10

    Een homo heeft niets om voor te leven en te vechten? Meningen als die van jouw, en trollen, lijken me net zo ideaal om te bestrijden als de haat die de islam verspreidt.

 31. Daarom wil de nederlandse overheid ook zo graag van alle motorclubs af. DAAR zitten nog echte mannen, die niet alleen ja knikken, en die de kloten hebben om er wat aan te doen.

 32. Wat een treurnis. Ik zeg het al vaker; de sharia is reeds onder ons. De sharia is meer dan rechtspraak, het zijn regels voor het leven; het leven volgens de islam. De kaffir, de ongelovige, de niet-moslim, daar mag een moslim mee doen wat ie wil. Dat blijkt ook uit dit verhaal. En wij Nederlanders zijn die kaffirs. De sharia is reeds onder ons mensen. Aboutaleb, een zeer gelovige moslim naar eigen zeggen, wordt voorgesteld als de komende premier van Nederland? Wordt toch eens wakker.

 33. Tja…, ik sta er helaas niet van te kijken…..Iedereen is zó verschrikkelijk bang om voor racist uitgemaakt te worden…..

  • g.h.m.leferink

   14 mei 2016 op 19:51

   ‘Jan Van’: Al jarelang zit ik op verschillende internet-diskussiepagina’s mijn mening hierover te geven: De OORZAAK is een kombinatie van ACHTERBAKSHEID en LAFHEID. Met totnogtoe maar heel weinig reaktie’s. Deels is het wegkruipen van veel Nederlandse autochtonen te verklaren uit de BESMETTELIJKHEID van angst!
   In 2008 kwam ik tijdens een Bouworde-werkkamp in Taganrog, Zuidrusland, er achter wat de ‘nieuwste modetjes’ waren in Gluiperstad-aan-de-Amstelmonding. Omdat ik daar een student politicologie trof “die al een jaar Politicoligie gestudeerd had aan de Universiteit van Amsterdam. Het joch was uitgesproken FARIZEÏSCH en uiterst LAF!
   Wat me er niet gerust op maakte. Terecht, naar nu blijkt, want o.a. het NOSsjenaal is doordrenkt van GLUIPERMENTALITEIT. Helaas…..
   Soms denkt ik wel eens als Thilo Sarrazin: “Die Niederlande schafft sich ab!”
   Goodgoan: Gait H.M. Leferink