Omar Mateen was een voorbeeldmoslim. #Orlando

Door Joost Niemöller

Wie was de man die in een gay disco in Orlando 50 mensen doodschoot? In de media wordt er heel veel aandacht besteed aan de bijzondere persoonlijke omstandigheden die Omar Mateen tot zijn daad zouden hebben geleid.

Bijvoorbeeld in dit stuk in Trouw. Hij had een kort lontje, zou bipolair zijn. mishandelde zijn eerste vrouw, had een hekel aan zwarten, een hekel aan homo’s, enzovoort. Maar zelfs in dat stuk in Trouw ontkomt men niet aan één aspect van hem; het feit dat hij een keurige moslim was. Het wordt met trots verteld door zijn imam:

Ook een imam van de moskee in Orlando die hij regelmatig bezocht zegt niets te hebben gemerkt van IS-sympathieën. Mateen kwam ongeveer drie a vier keer per week, zei imam Syed Shafeeq Rahman. De laatste keer was afgelopen vrijdag, toen hij zijn zoontje meenam. Volgens Amerikaanse media was hij hertrouwd en had een zoontje van drie.
Stille man
“Na zijn gebed vertrok hij weer, zonder met anderen te praten. Hij was een stille man”, aldus Rahman. De imam had niet de indruk dat Mateen was geradicaliseerd tot moslimterrorist. “Mijn persoonlijke mening is dat dit niets met IS te maken heeft.”

Ook zijn vader had niets dan goede woorden over hem na zijn daad:

My son, Omar Mateen, was a very good boy, an educated boy, who had a child and a wife, very respectful of his parents.

Een goed opgeleide goede jongen, en een goede moslims die drie a vier keer per week naar zijn moskee in Orlando ging om te bidden. Maar mogen we de media geloven, dan heeft het feit dat hij een rustige, gerespecteerde, goed opgeleide moslim was, er niets mee te maken. Niets met het feit dat hij zijn eerste vrouw mishandelde. Niets met zijn homohaat. Niets met zijn racisme. Dat stond er allemaal los van. Het was gewoon een gestoorde man.

Die heb je.

Ja, die heb je.

Maar waarom schreeuwde hij dan Allu Akhbar tijdens zijn aanval, volgens getuigen? Was dat misschien onderdeel van zijn heel specifieke persoonlijke stoornis? Ja, dat kan natuurlijk ook.  De ene gek waant zich Jezus, de andere gek waant zich moslimterrorist, een derde waant zich moslim. Zo ongeveer moet je dan wel redeneren. O, was hij ook moslim? Dat kan toch? Hij had toch net zo goed katholiek kunnen wezen? Of atheïst? Dan had deze gek toch ook Allah Akhbar kunnen roepen?

Kan. Alles kan.

Mateen zou verschillende gaydiscotheken hebben bekeken voor hij zijn doelwit had gekozen. Het lijkt er dus op dat homo’s zijn bijzondere doelwit waren. Nu is afkeer van homo’s typisch iets wat je onder moslims zeer veel aantreft. Ook in Orlando. Daar zei notabene een moslimspreker nog in een moskee: ‘Homo’s moeten sterven.’

Homoseksualiteit is trouwens verboden in de islam. Een meerderheid in Engeland, bijvoorbeeld, bleek te vinden dat homoseksualiteit illegaal gemaakt moest worden. Gewoon een van die vele onderzoeken die allemaal in dezelfde richting wijzen: De islam verafschuwt homo’s. Een goede moslim haat homo’s.

En Mateen was een goede moslim. Dat zegt zijn imam. En zijn vader zei ook dat het een goede jongen was.

Mateen maakte zelf een duidelijk statement. Nog terwijl hij aan het schieten was, belde hij 911 met de mededeling dat hij dit deed voor ISIS.

Ja, maar, klinkt het dan weer, ISIS is geen islam. O nee? Dat is wel wat ISIS zelf zegt. En aan wie is het dan om uit te maken wat wel of niet islam zou zijn? En hoe kan datzelfde ISIS dan toch zo populair zijn onder moslims?

Dat zijn dus de smaken in de media:

 1. Hij was een gestoorde gek.
 2. Er is in algemene zin ‘homohaat’ in de maatschappij.
 3. Met wapencontrole had dit bloedbad voorkomen kunnen worden.
 4. Mateen was een gewone moslim, maar dat had er niets mee te maken.
 5. Dat homoseksualiteit verboden is in de islam heeft er ook niets mee te maken.
 6. Hij was een geradicaliseerde ISIS aanhanger, maar dat heeft dan weer niets met de islam te maken.

En zo draaien we in cirkeltjes rond. Omdat we het maar niet willen weten; waar het om draait in de moslimideologie. Om haat tegen alles wat de macht van de heteroseksuele man ondermijnt.

 

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

87 Reacties

 1. Toch maar dit erbij zetten: http://boinnk.nl/116523/orlando-en-acteurs-ontmaskerd-niets-is-wat-het-lijkt/

 2. President Obama deed zoals hij altijd doet alle moeite om de terreuraanslag in Orlando als een enkele daad van een ‘verwarde man’ neer te zetten, iets dat helemaal niets te maken zou hebben met de islamitische religie van de dader Omar Mateen . Eén dader, die urenlang ongestoord zijn gang kon gaan en met twee vuurwapens 49 mensen wist te vermoorden, en er nog eens 53 verwondde? Diverse getuigen spreken van niet één, maar over drie tot vijf moslimterroristen. Amerika’s links-liberale establishment bekent ondertussen opnieuw kleur door conservatieve christenen de schuld te geven van deze islamitische terreuraanslag op homo’s – hoe krankzinniger en haatdragender kan het nog worden?
  Bron: Xandernieuws.
  https://www.youtube.com/watch?v=GVEqdH7QGWs

 3. @Dick
  Discussie met een samenzweringsgelovige is absoluut zinloos. Ze hebben een fantasie en zijn er niet meer van af te brengen. Elke redelijke waarheid laten ze gewoon niet toe. Ze leven in een eigen wereld.
  Het is duidelijk dat de resten van de 4 vliegtuigen zijn gevonden en dat het gros van de omgekomen passagiers is geidentificeerd. Maar fantasten noemen dat een leugen die hoort bij het scenario van de samenzweringstheorie, terwijl geen enkele overheid 4 vliegtuigen met passagiers zomaar ongemerkt kan laten verdwijnen. Dat vergt een onmogelijke organisatie, met veel te veel mensen die geheimhouding moet beloven. Daar laat ik maar bij, hoewel er veel meer over te zeggen valt.

 4. Sint Nicolaas

  15 juni 2016 op 19:38

  Weet u wat Sint nou zo mateloos irriteert ? Daags na de aanslagen in Brussel had een flink stelletje hotemetoten in Den Haag de wandelschoenen aangetrokken , inclusief koning Pils en trok naar de Schilderswijk en Transvaal. Spreken met de mensen en vragen hoe ze zich thuis voelen. Helaas heeft Sint ze nog niet kunnen spotten in de Reguliersdwarsstraat in Amsterdam om de Homo’s een hart onder de riem te steken na wat er in Orlando is gebeurd. Blijkbaar moeten we er direct op uit als een stelletje reli-malloten in naam van Allaaaf Hakkenbar tientallen mensen in Brussel opblazen want oh jee, het is Islam. Dan moeten de paplepel uit de la om pappen en nat te houden. De homoseksuele medemens staat wat dat betreft toch weer een trede lager in de pikorde. Smerige hypocrieten.

 5. Leo KarelJan

  15 juni 2016 op 19:29

  @hana333
  Totaal met je oneens. Trump maakt geen deel uit van de politieke kaste. Of vind je iedereen verkeerd die geld heeft verdiend? Dan ben je een communist.

  • @Leo KarelJan
   Ik vermoed dat, als hij geen deel uitmaakt van de politieke kaste en hij het systeem werkelijk wil veranderen, hij het wel niet lang meer zal maken (denk daarbij bv aan Fortuyn), óf dat men hem heel slim (!) zal gebruiken als het vonkje om de boel te laten ontploffen.
   Als het werkelijk zo is dat dit heerschap verregaande veranderingen weet door te voeren, zonder bijkomende calamiteiten, zal ik weer hoop krijgen op een zonniger toekomst voor mijn kinderen.
   Vooralsnog zie ik het duister in… Dus voor mij geldt (helaas): eerst zien, dan geloven!
   En nee … ik ben geen communist, maar ik begrijp uw gedachtengang.

 6. Leo KarelJan

  15 juni 2016 op 15:09

  De politiek correcte baggerreacties van Obama en vele anderen en van haast alle media: je wordt er dood en dood ziek van. Maar blijven ontkennen dat DE ISLAM de oorzaak is. Gelul over wapenwetgeving, zogenaamde kleine groepjes die niets met de islam te maken hebben, dat ook andere religies homo’s haten enz enz. Alleen maar smoesjes verzinnen om de islam te beschermen. Stelletje onwetenden laffe figuren.
  Trump is een verademing: laten we hopen dat hij Clinton verslaat.

  • Ook Trump is part of the game, want u gelooft toch niet dat iemand die zó hoog op de ladder komt te staan binnen een corrupt systeem, vrij is van corruptie?
   Verkiezingen vormen gewoon een mooie afleidingstool,
   oftewel: geef het volk een klein beetje brood en heel veel spelen!
   De toekomst is voor de komende 20 jaar al in grote lijnen door de elite vastgelegd.

   • Dus is het zaak juist dát te doen wat men niet heeft geïncalculeerd, en waar men ook geen vat op heeft 😉

 7. Sint Nicolaas

  14 juni 2016 op 21:00

  Gek he, het zijn altijd van die lieve jongens die geen vlieg kwaad zouden doen. Net als dat groepje Mrokko’s die vrouw Sint van de fiets trokken en onderspuugden toen we nog in NL woonden. Aangifte doen ? Vergeet het maar. De politie zei letterlijk dat vrouw Sint het aan zich zelf te danken had omdat ze een rok droeg op de fiets. Tja, dat schijnt als een rode lap op een stier te werken bij die gasten. Moeten we ons maar aanpassen nietwaar ? Krijg de laatste tijd verdacht veel begrip en gelijk vanwege ons vertrek uit NL. Joost schreef laatst nog over de populariteit van het programma ik Vertrek. Ook al was het maar tijdelijk vanwege werk, Sint en co. heeft inmiddels besloten weg te blijven. Wij zijn klaar met NL of moet ik zeggen Hollandistan og Nederrokko zoals u wilt ?

  • @Sinterklaas
   Beste Sint,
   u bent vertrokken, zoals ik lees.
   Misschien bent u reeds een Chinees?
   Of wellicht bent u voorgoed naar Spanje.
   In ieder geval weg van Oranje…

   Nu ben ik dus mijn baantje kwijt.
   Wat gedaan als All-round-piet met al mijn tijd?
   Zwartwerken is het enige dat mij rest,
   U zegt het maar! Barcelona, Peking of Boedapest… 😉

   Piet

 8. D. G. Neree

  14 juni 2016 op 19:30

  @Joost, er is nog een 7e spin die opgeld maakt en naar mijn mening zorgwekkend is:

  7: Mateen is geradicaliseerd door de sociale media. Dixit Obama

  • @D.G.Neree
   Uw bericht was gericht aan Joost, maar ik heb toch meegelezen.
   Ik deel uw mening …
   Maar voor mij geen donderslag bij heldere hemel!
   It’s just a next step in the game…

 9. @Cornelis.
  Ik heb mij jaren geleden zeer verdiept in alle conspiracy en debunkingsites omtrent 9/11. Dit is helaas niet de plaats dit uitvoerig weer te behandelen. Ik kan u vertellen dat er niks overblijft van de wereld die de samenzweringsgelovigen hebben bedacht. Zelfmoord-islamisten is nog steeds het meest logische scenario. Elk ander scenario blijkt nergens te kloppen; zelfs natuurwetten komen in het geding.
  Maar u zegt dan eenvoudig: opzouten. Zeg ik niet eens aangaande u.

  • @arjen geef dan gewoon antwoord hoeveel vliegtuigen
   er zijn gebruikt en ik blijf gewoon reageren zo moeilijk is het niet en ik geef je gewoon antwoord

   • @ Cale bedankt voor je bijdrage ik ben weer weg hier tenzij arjen nog reageerd

    • @Cornelis
     Ik hou niet van die hoedjes, maar er was wel degelijk wat vreemds. In de eerste plaats zouden alle gevechtstoestellen op missie ergems in Canada zijn, uhuh, dat lijkt me kolder.

     Laat het me kort houden, insiders wisten het en negeerden het in nog erger.

     Het waarom? Het financiële systeem is kapot en daar kan big bank niet aan toegeven, Eerder een oorlog tegen de rising markets of beter nog, we brengen er democratie.
     Het is in feite een elitaire oorlog die alles zal grijpen wat binnen de mogelijkheden ligt. Maar de Romeinen faalden en zij zullen falen. De ellende is dat u en ik dan stof zijn terwijl zij in de bunkers veilig adem kunnen halen.
     Mijn wat Schadefreude is als zij de verwoeste en dorre aarde zien…..

     • @Toetssteen
      Ik huiver van herkenning wanneer ik je woorden lees…
      Persoonlijk vind ik het heel moeilijk mij tevreden te stellen met die Schadefreude.

 10. Er is die dag geen enkel vliegtuig gebruikt,
  te moeilijk ?
  https://youtu.be/nN0UPcgfS5I

 11. Volgens @Cornelis is deze man dus geen moslim maar een niet-moslim die werkzaam is voor de/een westerse geheime dienst.
  .
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/06/en_dan_nu_een_paar_minuutjes_m.html#comments
  .
  Nou, ik ben benieuwd hoe @Cronelisje dat gaat onderbouwen.

  • “Volgens @Cornelis is deze man dus geen moslim maar een niet-moslim die werkzaam is voor de/een westerse geheime dienst.”
   .
   Niet ‘is’ maar ‘was’ want hij is door zijn ‘collega’s’ (als ik @Cornelis moet geloven) doodgeschoten. Of zal @Cornelis gaan verkondigen dat hij nog gewoon leeft zoals die 50 vermoorde homo’s in de VS, die leven nog want het was een valse vlag, en die Omar leeft natuurlijk ook nog, etc etc.. toch @Cornelis?!

 12. Het ging toch over Orlando?
  ik heb nooit gezegd wel of geen moslims
  ik zeg de aanslagen zijn georkestreerd door de veiligheidsdiensten
  en natuurlijk worden daar moslims bij gebruikt
  om mensen zoals jij te laten denken dat het de moslims zijn die de aanslagen plegen

 13. http://www.ad.nl/buitenland/arts-deelt-foto-van-bebloede-schoenen-uit-operatiekamer-orlando~abf47a5e/
  .
  Allemaal leugens van acteurs in dienst van westerse geheime diensten.
  .
  Net zoals de vrouw en vader van Omar, allemaal in dienst van westerse geheime diensten, blablablabla…. dussssss……

 14. Je hebt nog een lange weg te gaan Dick,
  komt ie met een bebloede schoen uit het AD!
  advies aan jou geen tv kijken en of kranten lezen anders kom je geen stap verder

 15. “”en natuurlijk worden daar moslims bij gebruikt
  om mensen zoals jij te laten denken dat het de moslims zijn die de aanslagen plegen”
  .
  Whoehoehahaha…. de moslims die door westerse geheime diensten gebruikt worden zijn dus geen moslim? Als het geen moslims zijn waarom noem je ze dan moslims?
  .
  Waarom zouden moslims in dienst treden van westerse geheime diensten met als doel moslims zwart te maken (wat daar draait het volgens jou toch om) en zelfs bereid zijn hun leven daar voor op te offeren? Die gedachtekronkel slaat echt nergens op, totale onzin.
  .
  Je kan wel verkondigen dat ik een lange weg te gaan heb maar ondertussen komt je met geen enkele onderbouwing en/of weerlegging.
  .
  Wat ik uit het AD linkte gaat niet om de schoen maar om het verhaal van het ziekenhuis. Dat snapte je ook wel maar je doet alsof je gekke henkie bent, en dat bevestigt dat je niet oprecht bent.

 16. Paul Craig Roberts,
  niet de eerste de beste
  http://www.opednews.com/articles/Orlando-Shooting-Still-No-by-Paul-Craig-Roberts-Orlando-Shooting_People_Readers_Video-160614-98.html

 17. @Cornelis
  In jouw linkje staat ijskoud dat er geen bewijs is voor de dode lichamen, ik gaf zojuist toch een link van een ziekenhuis waar slachtoffers behandeld worden?! Hou toch op die onzin, waar ben je mee bezig?
  .
  Leg eens uit waarom moslims in dienst zullen treden van niet-islamitische westerse geheime diensten met als doel moslims zwart te maken in de ogen van niet-moslims en zelfs bereid zijn daar hun leven voor op te offeren. Leg dat eens uit!!

 18. @Dick, het zit wel diep he die moslimhaat bij jou,
  volgens mij denk je ook nog steeds dat het moslimterroristen waren die aanslagen van 9-11 op hun geweten hebben?

 19. @Cornelis
  Leg eens uit waarom moslims in dienst zullen treden van niet-islamitische westerse geheime diensten met als doel moslims zwart te maken in de ogen van niet-moslims en zelfs bereid zijn daar hun leven voor op te offeren. Leg dat eens uit!!

 20. Ben je echt zo simpel?
  nooit gehoord van NSB of Contra spionage of cointel pro of controlled opposition ?
  jij dernkt de ene moslim kan nooit iets negatiefs tegen eeen andere moslim doen nou welterusten Dick hier kap ik mee!!

 21. Tuurlijk jonge, als je het antwoord niet weet ga je maar agressief doen, je speelde al op de man en nu dit. Het is goed met je, steek er nog een op.

 22. Transgender vermoord in Nederland door ISIS.
  http://www.msn.com/nl-nl/nieuws/wereld/transgender-in-etterbeek-neergestoken-door-twee-individus-die-claimen-is-aanhangers-te-zijn/ar-AAh20SL?ocid=spartandhp

  Het bos zit vol wolven en verwarde mensen.

 23. Nog maar eens van een ander: Paul Joseph Watson.
  https://www.youtube.com/watch?v=zYyrPHg_ag0
  Er zijn 11 islam landen waar homo’s geëxecuteerd worden! Gewoon omdat de wet dit voorschrijft.
  Wordt hier keihard tegen geprotesteerd?
  Waar zou die wrede niet te bevatten achterlijkheid toch allemaal vandaan komen?
  Gewoon landen waar het Westen zaken mee doet.
  Hoelang nog boter op het hoofd en zwijgen over de verderfelijke islam??

 24. Voorbeeldmoslims bestaan niet voor niet-moslims. Geen een.
  Excuusmoslims wel, maar dat zijn minkukels.

 25. De neocons in Washington zijn in paniek en als de dood zo bang voor hun eigen (doorgaans bewapende) bevolking. Daarom weer een aanval door een “terrorist”, moslim, natuurlijk niets met islam te maken. Dus meer wereldwijd terrorisme bestrijding (goed voor de militair industrie) en wapenbeperking onder de bevolking (makkelijker te controleren).
  Ook is Frankrijk weer van de partij. Weer een terrorist aanval (niets met de islam te maken) en daarom terrorisme bestrijding, dwz, handhaving van de staat van beleg. Komt Holande prima uit om de aandacht van zijn echte problemen af te wenden. Zo ook het EK. De Russische hooligans hebben het weer eens gedaan, zeker niet de Engelse hooligans, ja, ja. Dus meer Navo actie want de Russen (lees voetbal fans) bevinden zich nu al in Frankrijk… Het is werkelijk zo simpel en voorspelbaar. Maar het is paniek alom onder onze regenten. Het gaat dus de goeie kant op.

  • @Cale.
   Ik proef uit jouw reactie dat die aanslag een valse vlag of misschien niet eens gebeurd is en verband heeft met het MIC en het vergroten van wereldwijde controle?
   .
   Ik ben niet vies van een complottheorietje op z’n tijd maar na iedere aanslag in het westen uit naam van de islam verschijnen de complottheorieën, na iedere aanslag, geen een uitgezonderd, sterker nog zelfs isis zou een valse vlag zijn en de onthoofding filmpjes niet echt.
   .
   Dat gaat mij veel te ver, helemaal omdat je nooit complottheorieën leest wanneer soennieten aanslagen plegen op sjiieten en visa versa terwijl die aanslagen veel frequenter voorkomen dat islamitische aanslagen in het westen.
   .
   Ik wil wel eens weten hoe de mensen die continu ‘valse vlag’ roepen de aanslagen in het MO door moslims onderling duiden??

   • In het algemeen: Bij elke terroristische aanslag is er een reactie van de overheid die hen meer bevoegdheden geeft. Het begon bij 911 en het wordt steeds erger. De zogenaamde oorzaak, de oorlogen en destructie van het MO worden nooit vermeld. Voor mij is er slechts een logische verklaring, wie heeft er voordeel bij?
    Dan kom ik niet veel verder dan dat het allemaal opzet is. In Frankrijk; een groot deel van de bevolking roert zich maandenlang. Boem, weer een terrorist aanslag en dus meer politie en militairen op straat en de demonstraties zijn, voor het moment, vergeten. Dat er moslims gebruikt worden voor deze aanslagen is duidelijk. Dat deze (simpele) moslims dit soort aanslagen zelf organiseren is minder duidelijk. 1 man in Florida vermoord 50 mensen en nog meer gewonden? Hoe in godsnaam doe je dat? Iedere militair en politie agent kan je vertellen dat dit niet mogelijk is. Dus was er hulp. Dus is het een false flag.

    • @ Cale, goed gezien . vergeet daarbij niet dat het ook de LGBT agenda dient !
     tegenwoordig moet je eigenlijk LGBTQ schrijven die Q staat dan voor questioning, maar al met al False Flag!!
     neem je grootmoeder in de maling Joost Niemoller dat dit een moslim aanval was
     net zoals hebdo ,bataclan en zaventem zeker?
     nogmaals ik waardeer jouw mh 17 werk

     • Sorry hoor, maar u zit kennelijk die terreur-islamieten vrij te pleiten en ‘het westen’ te beschuldigen van al die aanslagen. Ik vraag mij af of u zich werkelijk verdiept. Want als u blijft hangen aan de vraag ‘wie profiteert’ , bent u beperkt bezig. Als ik een erfenis krijg, profiteer ik, maar het is NIET gezegd dat ik de dood van de erflater op mijn geweten heb. U zult meer details moeten meenemen in uw analyses, maar dat doet u niet.
      Islam-zelfmoordaanslagen zijn de werkelijkheid. Geheel door deze lieden zelf georganiseerd. Helaas. En dan moet een regering optreden, want laksheid in deze zou zeer, zeer verwijtbaar zijn.

 26. @ Arjen ik pleit niemand vrij,
  maar ik kan u wel een simpele vraag stellen:
  hoeveel vliegtuigen zijn er gebruikt bij de aanslagen van 9-11 ?
  als je het goede antwoord geeft leg ik alles uit,
  zo niet gewoon wegwezen !

 27. Als terreur aanslagen echt zijn en geen hoaxes zijn ze in beide gevallen georkestreerd door de staat/veiligheidsdiensten

 28. @Cale.
  Hoe duid jij dan de continue aanslagen van soennieten op sjiieten en visa versa? Een strijd die nota ben gaande is sinds de dood van mohamed.
  .
  Als je concludeert dat moslims het het MIC etc.. het wel erg makkelijk maken dan ben ik het met je eens, maar dat het valse vlag aanslagen zijn daar geloof ik helemaal niets van, tenzij je gaat vertellen dat de islam een zionistisch complot is en mohamed een zionist was.
  .
  Is de islam een zionistisch complot en was mohamed een zionist?

  • Zou het mss zo kunnen zijn dat men ”gewoon” dankbaar gebruik maakt van de intens domme en wrede religie, die islam heet?
   Ikzelf heb nog geen moslimterrorist ontmoet, en alles wat ik mbt aanslagen weet (behalve igv MH17), hoor ik van derden, vierden etc. Zeer verneukeratief (vergeef mijn woordgebruik).
   We worden belazerd waar we bijstaan! Wake up!

 29. Voor de geïnteresseerden:
  https://irmaschiffers2014.wordpress.com/2016/06/17/ole-dammegard-over-orlando-en-acteurs-ontmaskerd/

 30. @ hana333 18 juni 2016 om 12:14
  Dank voor de linktip! Ook Paul Craig Roberts had zo zijn bedenkingen:
  http://www.paulcraigroberts.org/2016/06/13/orlando-shooting-paul-craig-roberts/
  Uit een opvolgend stuk (‘Orlando Shooting: Still No Evidence’) : “It is not an unreasonable conclusion that a government that will lie to us about Iraq, Libya, Syria, the economic condition of the country and that will lie to the 9/11 Commission might also lie to us about Boston, Sandy Hook, San Bernandino, and Orlando.”
  Dat lijkt mij inderdaad geen “unreasonable conclusion”. De globalisten hebben de westerse regeringen en de media in hun zak, nu de burgers nog.

 31. PS: De vermeende schutter had gewerkt voor 4GS, en die organisatie staat in de “Clients & Associates” lijst van deze organisatie (“Our role play actors are psychologically trained in criminal and victim behaviour.”):
  http://crisiscast.com/
  (zie het logo onderin).

 32. @Cale
  Het is zeer wrang, maar die kneus heeft daar drie uur rond kunnen moorden vóór de politie binnenviel. 3 uur vrij schieten op ongewapende mensen. Het was dat een barbediende kans zag om de nooduitgang te openen, anders was het aantal vele malen hoger geweest.
  Ik hoorde vanmorgen een getuigenis van een man die daar gewond lag en vertelde hoe dat beest een rondje maken langs alles dat op de grond lag om te zien of er nog wat bewoog……
  Drie uur in angst. En dan eindelijk de politie en in luttele minuten was het pleit beslecht.
  Beter had het barpersoneel en de portiers/uitsmijters een kanon gehad.

 33. Weg met Merkel, weg met Rutte, weg met de EU-dictatuur. Herstel van soevereiniteit op eigen grondgebied, herstel van democratie. Leve de vrije Europese volkeren.

 34. Moordende moslims zijn altijd goede moslims. Wat veel zegt over goede moslims.

 35. Je zou bijna medelijden krijgen met de journalisten van Trouw. De bochten waarin zij zich moeten wringen om duidelijk te blijven maken dat dit ‘niets met de islam te maken heeft’, of de ideologie erachter, of met haatpredikers, maar dat dit, wederom, een ‘geïsoleerde eenmansactie’ was: daar moet je onderhand een professionele contortionist voor zijn! Benieuwd of ze bij Trouw al stoomcursussen contortie aanbieden aan nieuwkomers…Voor de oudgedienden is dit natuurlijk ondoenlijk, maar ja, die lopen met zulke grote oogkleppen op, die hoeven zich in geen enkele bocht te wringen, die zien toch niets meer van de werkelijkheid…

 36. Bekijk je Orlando video beelden dan krijg je het gevoel dat iets niet klopt. Het media verhaal wat beelden begeleid is net zo vreemd. Je zou verwachten dat beelden een vloot van ambulances zou laten zien. En veel met bloed bevlekte overlevenden. Die zijn er niet. Wel veel ach en wee roeptoeters. Dat veroorzaakt een gevoel dat je belazert word, er bij staat, en stil moet blijven.

  • Ah, dus jij was in Orlando?
   .
   Maar laat me raden, wat gisteravond in Frankrijk gebeurd is was ook een valse vlag?!
   .
   Aanslagen van soennieten op sjiieten en visa versa in het MO zijn ook allemaal niet echt maar valse vlaggen. Ja toch?! Sterker nog, die hele islam is een valse vlag, mohamed was een zionist.
   .
   Word je nou niet moe van jezelf?

   • Veel dingen die op deze planeet gebeuren. De media, betrouwbaar, Goebels als getuige, houd u op de hoogte. Vanaf 1940 tot 48 een verhaal waarin goed van slecht won. Bilderberg mens en geboorte begon daarna. Met als doel, eerlijk zullen we alles delen. Voor 1948 mislukte dit volgens overgrootvader. Door communisten en ander tuig. E.T zou zeggen, ik wil naar huis!!!

 37. Men zegt wel eens dat het immoreel is om alle moslims hierop aan te kijken.
  Het gaat echter niet om moraliteit. Het gaat om waarschijnlijkheidsrekening. Als 1 op de 100 moslims gewelddadig/homohater/etc is, dan neemt de kans op een ramp evenredig toe met het aantal moslims dat men hier uitnodigt/toestaat dat er gefokt mogen worden.
  Vergeet niet om zaterdag as naar Breda te komen om tegen de Islam te demonstreren. Zonder reden thuisblijven is ook een vorm van verraad!
  https://www.facebook.com/pegidanederland/

 38. Hier een leider die ons niet wil uitleveren aan de lone wolves, Donald Trump:
  https://www.youtube.com/watch?v=FFIVXkJWzfA&feature=youtu.be

  Volgens Trump moet je geen Syrie vluchtelingen naar Amerika halen, omdat dit gevaarlijk is. We have to stop the Syrian Refugeees We do not know who they are! We letting all of this people come in, hondreds of thousands, and we do not know who they are. That is dangerous!

  MERKEL, Hoor je dit ook van de toekomstige Amerikaanse leider?

  Angela Merkel moet weg Angela Merkel moet weg Angela Merkel moet weeeeheeeheeg.

 39. Weer een gevalletje zelfradicalisatie, en dus niets te maken met de Islam. In Frankrijk is een politieman (9 messteken) en diens vrouw (keel doorgesneden) vermoord, is opgeeist door ISIS. Obama zal wel zeggen: Lone Wolve, en dus niets te maken met de Godsdienst van zijn familie. Het bos zit vol lone wolves!!!

  Ondertussen hebben we in Duitsland een volkshater die samen met Schauble zo snel mogelijk de schotten wil weghalen om het volk te laten opgaan, opgaan in wat? Vul dat zelf maar in.

  Merkel is de meest gevaarlijke leider die Europa ooit gehad heeft.

  Zelfradicalisatie staat overigens nog niet in de van dale.

  Maar ja, straks weer een nieuw hoogtepunt voor de NPO en de NOS. Suikerfeest.

  Rutte glundert helemaal als hij Merkel ophemelt, en hij haat de mening van het volk via referenda.

  IK BEN ER HELEMAAL KLAAR MEE!

 40. Zolang Obama, de grote baas van het Westen, het probleem van de vijandige islam ontkent, voelen de wegkijkers zich veilig om zelfs de meest belachelijke argumenten publiek te gebruiken. Veilig onder de hoede van de heersende macht, onaantastbaar in hun posities.
  .
  Mocht Trump de nieuwe president worden en terecht wel de islam als het probleem benoemen, verandert er naar ik vrees niet zo veel aan dit laffe wegkijken omdat ‘ze’, de linksen in de bestuurslagen, hem al hebben gediskwalificeerd net zoals ze bij Wilders en Fortuyn deden. Deze mensen zijn het eigelijke probleem.

 41. Deze man leed volgens CNN aan “Self-Radicalization” Let op, want dit woord wordt dit jaar nog aan de dikke van Dale toegevoegd; “Zelfradicalisatie”. Hetgeen zoveel betekent dat je op eigen houtje allerlei zware misdrijven pleegt, die door niets of niemand anders kunnen zijn geïnspireerd. En al helemaal niet natuurlijk door het religieus fascistische gedachtegoed van de islam. Hooguit veroorzaakt door armoede, achterstelling, discriminatie en racisme. Dat dan weer wel.

  • Vroeger had je de mythe van zelfbevlekking, het enige wat Löw nog niet in het openbaar doet.

 42. De kern is: Homo’s moeten dood volgens islam regels. In islamitische landen is homo verboden. Dit is niet radicaal, maar gewoon het dagelijkse leven. Dus waar die ophef vandaan komt is mij een raadsel. Gewoon een goed moslim die de regels uitvoert.
  In islamitische landen is het de staat zelf die de straf uitvoert. Daar zal men ook erg verbaast zijn over alle ophef… Immers nooit worden ze daarop aangesproken door de westerse politieke leiders. De Olie zal ook wel een rol spelen. Maar het is ultiem hypocriet om nu erg verbaast te zijn. De regels zijn voor iedereen duidelijk.
  Wat mij steekt is de totale afwezigheid om de inktzwarte kern van de islam ideologie af te wijzen door alle politieke leiders. De islam leeft op nog op een platte wereld waar voortschrijdend inzicht in onze biologie enz. ontbreekt. De mens is een primaat met bepaalde genetische eigenschappen die normaal zijn en het juist de islam is die abnormaal is waar we van af moeten. Dat wil ik horen en niets anders

  • Het is ook bizar om te zeggen: Dit kan men nooit voorkomen.
   Gekken blijven er altijd bestaan.
   Daar gaat het niet om.
   Het gaat om de ideologie die de wrede onmenselijke regels hersens inpompt als zijnde heilig en rechtstreeks van een god afkomstig. Een archaische ideologie die mensen weerhoudt om een normaal leven te leiden. Ze zijn zombies. En kunnen elk moment toeslaan als er een reden voor is. Een cartoon, een boek, een kledingvoorschrift een keertje elkaar kussen.
   Een keer elkaar kussen??
   Jazeker.
   Daarom werd onze laatste islamzombie getriggerd en moest zijn daad wel doen om een plaatsje in de hemel te verkrijgen. Allah houdt niet van liefde of genegenheid als het hem niet zint. Dus wie er ooit nog als moslimvertegenwoordiger het heeft over religie van de liefde weet dat het beperkt is tot de liefde voor Allah. Een nooit bestaand sprookjesfiguur die het slechtste in een mens als positief effect verkoopt. Niet zelf natuurlijk, maar alle meelopers incl. de politiek.

 43. The Truth About the Gay Nightclub Massacre:
  .
  https://www.youtube.com/watch?v=zYyrPHg_ag0

 44. g.h.m.leferink

  13 juni 2016 op 22:50

  Toen ik dat NOSsjenaal om 2000 uur had gezien was ik er helemaal zat van. Van wat ik NIET gezien en gehoord had! Zoals een vraag aan die ‘grootste moslimorganisatie’ die in beeld kwam:. De vraag “Of die moordpartij voortkwam uit wat Omar Mateen in de koran gelezen had?” Óf dit nou een voorbeeld was van de ‘Herrenvolk-mentaliteit’ die veel moslims hebben tegenover niet-moslims?”
  Inplaats van de NOSsjenaal-Pavlofreaktie om meteen maar weer te proberen de politie, hier de FBI, de schuld in de schoenen te schuiven. En natuurlijk hadden die wapenwetten het weer gedaan. Alsof Mateen met strengere waoenwetten niet nèt zo makkelijk binnen 24 uur aan een machinegeweer had kunnen komen……. Het sjenaal meldde natuurlijk, ik zat er al op te wachten, “dat Obama tevergeefs had geprobeerd om het vrije wapenbezit te beperken.” Ze zeiden nog nèt niet “HEILIGE OBAMA”…..
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

  • @g.h.m.leferink
   13 JUNI 2016 OM 22:50
   Alsof Mateen met strengere waoenwetten niet nèt zo makkelijk binnen 24 uur aan een machinegeweer had kunnen komen…
   .
   —–
   In Europese landen zijn die wetten veel strenger.
   En ziedaar, ….voor terroristen bliijkt dat geen enkele belemmering om aan wapentuig en explosieven te komen.

   • P. van Lenth

    13 juni 2016 op 23:11

    Het was een zgn. wapenvrije zone. Ik denk nu dat er lang niet zoveel doden waren gevallen als het niet een wapenvrije zone was geweest. Wat dat betreft, heel Europa is een wapenvrije zone. In vergelijkbare gevallen zal niemand van ons zich kunnen verweren.

    • Dat is steeds het argument van de pro-wapen-beweging: als men in die bar bewapend was, kon men direct zo’n duivel neerschieten.
     IK denk dat daar geen speld tussen te krijgen is. Ik heb altijd een afkeer gehad van geweld, maar intussen zou ik maar wat graag een wapen bij mij dragen. Dan kun je terug schieten voordat het te laat is.
     Zou bij veel moslimaanslagen vele slachtoffers gescheeld hebben. Ik ben dus intussen pro wapenbezit voor de burger. Dat was ik nooit. Maar de omstandigheden van dwazen die geloven in hemelse beloningen na een moordpartij op weerloze mensen, maken dat ik mij wil aanpassen aan de omstandigheden.
     Hopelijk wordt Trump de nieuwe president: want de wereld van het geweld slaat toe als men meent dat Amerika zwak is! Mevrouw Clinton wordt een zwaktebod in het kwadraat en wordt aldus een gevaar voor de wereld.

 45. “Allah Akhbar” kan als kreet overal ingezet worden. Het is niet alleen voor radikalen, hoewel het tegenwoordig wel min of meer geclaimed is.

  Maar goed 3.3 million Amerikaanse moslims… ongeveer 1% van de bevolking.

  En hoeveel % van de volgende lijst waren moslimschieters? Lijst: http://www.motherjones.com/politics/2012/12/mass-shootings-mother-jones-full-data

  Die lijst bevat 82 shootings. Drie procent islam geinspireerd? Vier dan? Zegt dat heus iets over een miljard moslims in deze wereld? Of iets over de VS?

  • Het is nogal een verschil of iemand vanuit een ideologie /religie geïnspireerd moorden pleegt , die door die religie gelegitimeerd worden, of dat iemand om ‘persoonlijke’ motieven ’n moord pleegt.
   (zoals bijvoorbeeld vanuit hebzucht (berovingen), relatieproblemen, geestelijk gestoordheid)

 46. “Allah Akhbar” kan als kreet overal ingezet worden”
  .
  Jaja, zoals het nazisme misbruikt werd om aanslagen tegen de menselijkheid te plegen, tssss….
  .
  Hoelang kan de mantra ‘het heeft niets met de islam te maken’ nog volgehouden worden?
  .
  Ik zit te wachten op het moment dat de ontkenners zo wanhopig worden dat ze maar gaan ontkennen dat de islam überhaupt bestaat, want als de islam niet bestaat kunnen ook geen moordpartijen uit naam van de islam gepleegd worden, sliiiiiiiim….
  .
  Dit lijkt complete onzin maar feitelijk gebeurt al iets soortgelijks door degenen die na een aanslag stamelen dat dé islam niet bestaat. Maar wanneer een moslima beweert bier over haar hoofddoek gegoten heeft gekregen door een niet-moslim (uiteraard, anders telt het niet) dan is dat het resultaat van islamofobie. Dan bestaat dé islam opeens wel, sterker nog dan maakt het opeens niet meer uit of de betreffende moslima een soenniet, sjiiet etc.. is, dan zijn moslims plots één.

 47. Pat Condell: Nothing To Do With Islam:
  .
  https://www.youtube.com/watch?v=N46mIHEGHN0

 48. Hillary Clinton had het over een virus waardoor de terrorist beïnvloed was. Ze vergat erbij te zeggen wat de naam is van de virus. Koran.

 49. Die massamoordenaar uit Orlando mag dan wel een goede moslim zijn geweest, maar is als moslimmoordenaar inderdaad een uitzondering. Immers, “massamoordenaars zijn doorgaans boze, blanke mannen” volgens Gerard Driehuis. Deze journalist en uitgever, oud-hoofdredacteur van HP/De Tijd en De Twentsche Courant/Tubantia, schrijft het zelf in z’n eigen nieuwssite wel.nl
  (Welingelichte Kringen).
  Een stevig tegengeluid is nodig om het in de juiste proporties te zien. En ‘gelukkig’, IS was niet de ‘opdrachtgever’. Nee, de moslimterrorist liet zich inspireren door een moskeeprediker uit Orlando die de doodstraf voor homo’s de enig juiste straf vindt.
  https://www.jihadwatch.org/2016/06/orlando-mosque-speaker-says-islam-mandates-gays-be-put-to-death

 50. Koendekoning

  13 juni 2016 op 21:07

  Gelukkig wordt er in de media ijverig verteld wat Mateen, behalve een goede moslim, nog meer was. Homohater, vrouwenhater, zwartenhater… Homo’s hebben de pest aan Trump, maar ze scharen zich nu wel achter hem. Zwarten hopelijk ook. En als de vrouwen nu even zijn enorm botte opmerkingen van zich af laten glijden, zou dat een hoop extra kiezers betekenen. Ze hebben in ieder geval gezien wat ze aan de Democraten hebben qua bescherming, namelijk NIKS.

  Als Bin Laden nu, in 2016, zijn 9-11 aanslagen zou laten plegen, dan kwam hij er ongestraft vanaf. “Jamaar, dit heeft niks met de Islam te maken. Dit zijn gewoon twee verwarde jongens, toevallig goede moslims, die de stress van al die vlieglessen naar het hoofd is gestegen. Eenmalig incident. Het ligt eerder aan de vliegtuigen, daar zijn er veel te veel van.”

 51. In Opsporing verzocht zijn het allemaal voorbeeld moslims. Die onze oudjes een “fijne” oude dag bezorgen door ze te slaan, te beroven en ze te verkrachten. Door onze vrouwen voor kankerhoer uit te schelden. Door de belastingdienst op te lichten.
  Door zwart te werken en zorg- en huurtoeslag aan te vragen. Door hun tweede en derde huis in Marokko te verzwijgen die gekocht zijn van hun zwarte geld. Door met z’n tweeen op een scooter je autoruit in te slaan en je spullen uit je auto te jatten. Door je auto in de fik te steken, door naar je te spugen. Allemaal voorbeeld moslims. En het zijn allemaal van die “goede” jongens.

 52. Een voorbeeldmoslim belegt een familieberaad, om te besluiten dat oom/broer/neef een familielid gaat doden wegens afvalligheid.
  Een voorbeeldmoslim volgt de profeet en vermoordt onbewapende mensen. En denkt dat deze uiterst laffe daad ‘strijd’ is.
  Een voorbeeldmoslim liegt als zo uitkomt.
  Een voorbeeldmoslim vereert het geweld van zijn profeet.
  Een voorbeeldmoslim denkt dat zijn godheid machteloos is en gaat dus zelf maar tot straffen over; je zou toch denken dat het straffen aan de godheid overgelaten kan worden. Maar nee, liever doodt de voorbeeldmoslim dus zelf. In zijn wanen.

 53. Kortom, het is de schuld van vanalles behalve die van de islam, ies simpel.
  .
  Nou, tot de volgende slachtpartij in het westen onder het gebrul van alle snackbars wat de schuld van vanalles is behalve die van de islam.
  .
  Hoe ik weet dat er op kort termijn weer een aanslag in het westen zal plaatsvinden onder het gebrul alle snackbars die niets met de islam te maken heeft?
  .
  Jáááá…. goeie vraag, tegen niemand verder vertellen maar volgens mij heb ik een gave, ik weet niet waar het vandaan komt maar ik weet het gewoon. Ik moet wel heel bijzonder zijn want niemand verwacht dat, laat staan dat ze het voorspellen, behalve ik dan dankzij m’n gave 🙂
  .
  Oké, je kan je afvragen of dit wel het moment en een onderwerp is om grapjes over te maken. Weet je, de onmacht, bijvoorbeeld die achterlijke president daar die ijskoud beweert dat het niets met de islam te maken heeft zoals “onze” leiders ook continu verkondigen, doet m’n bloed koken en om wat af te koelen maak ik maar een…

  • Ik weet niet hoeveel letters ingeslikt zijn maar dat zijn er flink wat:
   .
   doet m’n bloed koken en om wat af te koelen maak ik maar een…grapje.
   .
   Ik had nog wat geschreven maar ik weet niet meer wat, wel bizar dat gewoon een paar regels verdwenen zijn terwijl ik bewust 8 letters overliet. Heel vreemd.

   • Oh, sorry…. bij nader inzien is toch alleen het woord ‘grapje’ ingeslikt, geloof ik.

    • @Dick
     Per ongeluk bij Joop.nl gelezen? If zo, dan is het volkomen verklaarbaar ;).

 54. Een paar uur na deze “profetische” woorden was het alweer raak in Frankrijk, ik moet wel een speciale gave hebben, ik ben echt heel bijzonder want niemand had dat verwacht 🙂 Veel van de mensen die dit niet zien cq zagen aankomen staan niet open voor mijn speciale gave maar vinden me een paranoia fascistische racistische intolerante xenofoob en zouden me het liefst op de (virtuele) brandstapel gooien.
  .
  Maar goed, ik zal nog even in de glazen bol kijken en m’n speciale gave z’n werk laten doen…….. effe wachten…. nog effe wachten…. oei.. oei.. bingo…. jahoor…. jammer maar helaas…… in de nabije toekomst zal in het westen weer een slachtpartij plaatsvinden onder het gebrul van alle snackbars die de schuld van vanalles is behalve die van de islam.
  .
  Nou, ik weet niet meer of ik nog wel zo blij ben met die speciale gave, ignorance is bliss.

 55. Volgens Mobama gaat het hier om een eenling. We weten allemaal dat dit niet waar is. Mohammed zei zelf dat de overwinning geboekt kan worden door terreur en door diens leiders te gehoorzamen.

  Hoe Islam echt bestreden kan worden ziet u in deze video: http://cult.tpo.nl/2016/06/13/did-orlando-massacre-something-to-do-with-islam-the-facts/

  Informed people is het wapen. Mohammedisme kan verslagen worden, niet door lafheid of politiek correctheid, maar door goed geïnformeerde mensen die kritiek durven te geven op Mohammed.
  Maar het tegenovergestelde gebeurt, want Merkel is de drijvende kracht om Islam kritiek te weren van social media en van internet.

  Maar hierdoor zullen we steeds verder in het moeras wegzinken van de Islam. Merkel cum suis zorgt ervoor dat Islam terreur groter wordt, de Islam lachen om nuttige idioten die denken moeder Theresa te kunnen spelen, en hiermee sympathie te kunnen winnen. In werkelijkheid is het een stimulans voor nog meer terreur.

 56. Moslimterrorisme bestaat niet, wel zijn er veel “verwarde mannen”. In o.a.. Den Haag en Brussel zijn ook veel verwarde mannen en vrouwen. Er is niets aan de hand, het zijn de groeistuipjes v d ideale samenleving.

 57. Klopt dit heeft niks met de Islam te maken. Daarom dus: http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/06/Dader-aanslag-Orlando-bekend-bij-politie-maar-niet-aangepakt-omdat-hij-moslim-was

 58. _Mediaevist_

  13 juni 2016 op 18:43

  Het is heel simpel verhaal voor het Westen: DE SOENNAH komt eraan en iedereen wordt afgemaakt!

 59. Volgens Obama kwam dit voort uit verkeerde wapenwetgeving en haat, allebei waar. Maar over de derde factor zweeg hij.

  Opvallend.

  • Telkens als er een aanslag plaatsvindt in Amerika wijst Obama (en Clinton) de wapenwetgeving als hoofdschuldig aan. Is de man intelectueel zo beperkt of gaat hij ervan uit dat de kiezers dat zijn?
   In Europa zijn dit soort wapens wel verboden maar dat weerhoudt terroristen niet om aanslagen te plegen.

   Over terrorisme en Moslims heb ik de volgende vergelijking:
   Ik ben geen actieve voetballer. Maar mijn favoriete club zou niet kunnen bestaan zonder de vele fans zoals ik.
   IS bestaat eveneens dankzij de steun van de zwijgende meerderheid. Dankzij de vele fans kunnen deze organisaties bestaan. Of je hen nou financieel of moreel steunt. Of je “hun” olie afneemt of van wapens en voedsel voorziet. Of collecteert in de Moskee of strijders ronselt. Achter iedere Moslim terrorist gaan tientallen handlangers schuil die hen direkt ondersteunen maar ook miljoenen die op een andere wijze bijdragen.

 60. Ik zag dat Donald Trump zich ook al afvroeg waarin het moslimterrorisme niet werd genoemd en of Obama wellicht andere motieven had. Op zerohedge een artikel dat er ooggetuigen waren die zeiden dat er meerdere schutters waren, dat iemand een deur dichthield zodat mensen niet konden vluchten. Ook zou er automatisch geweervuur zijn geweest. Hier hoor je inderdaad weinig over.