Wordt kinderpardon kabinetsbreuk? Godsgeschenk PvdA en VVD.

Door Joost Niemöller

Wat is er mooier dan de kinderen een pardon te geven? Welke bruut zou daar überhaupt op tegen kunnen zijn?  Kinderen zijn onschuldig. Kinderen zijn lief. Kinderen breken je hart. Kinderen hebben het recht op het beste leven. Wie is het daar niet mee eens?

Dat het ‘kinderpardon’ een instant hit is in de linkse media en in de linkse politiek, spreekt vanzelf. Het raakt direct het hart en is daarom extreem goed bruikbaar als links populistisch vaartuig, net als die drogredenen over het kwetsen door Zwarte Piet en het ‘feit’ dat alle blanke Nederlanders ‘racisten’ zijn. Het gaat allemaal nergens over, maar wie dit er maar goed weet in te wrijven, weet de aandacht weg te halen van het enorme probleem waar we dag in dag uit mee geconfronteerd worden: De uitholling van de Europese beschaving door de massale omvolking.

Deze week is het ‘kinderpardon’ weer enorm hot in de kranten. Het is een sentiment wat sterk onder de zo betrokken PvdA leden heerst. Logisch, want zij zijn de goede mensen. Die druk wordt uitgeoefend op de PvdA fractie. En we ‘weten’ natuurlijk allemaal: Ook die PvdA Kamerleden willen het liefst een eeuwig kinderpardon voor alle lieve kindjes in de wereld. Maar ze mogen niet, want ze zitten met die wrede VVD in een kabinet.

Nu zijn de verkiezingen niet meer zo ver weg. De PvdA doet het extreem slecht in de peilingen, en moet nu ook nog eens stemmen gaan terugpakken van dat DENK, plus van een sterk op de looks van wonderboy Jesse draaiend GroenLinks. Dat probleem kunnen ze maar op één manier oplossen: Door in dat laatste half jaar opnieuw een schijntegenstelling te creëren met diezelfde VVD. Het is een beproefd middel en pakt goed uit voor beide partijen: De VVD kan stemmen terugpakken van de PVV, door weer te doen alsof ze weldegelijk nationalistische sentimenten hebben en niet alles aan Brussel uit te verkopen. De PvdA kan weer op links stemmen vergaren. Emoties laaien op over de kindjes. Theater! Tranen! Wilders raakt uit beeld, kiezers stinken er weer in, en het politieke establishment blijft na de verkiezingen opnieuw in het zadel zitten alsof er niets gebeurd is. Dat, althans, is het gedroomde scenario.

De voorzet werd vandaag al gegeven door VVD krant De Telegraaf. En verder: deze week al heel veel ‘nieuws‘ over dit ‘kinderpardon’ in de linkse media.

Klassiek links en rechts hebben elkaar nu weer hard nodig. Een win-win situatie. Een kabinet dat voor de eindstreep sneuvelt over zoveel emoties is een Godsgeschenk voor zowel de PvdA als de VVD.

U denkt dat dit allemaal toevallig is?

Denk nog eens.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

20 Reacties

 1. Wanneer er zoiets als een natie is dan is er ook een grondgebied. In deze tijd van verlies van landbouwgrond en grote droogten zal op een gegeven moment zelfs de grootste lieverd het bordje ‘ Vol’ ophangen en dat gaan handhaven.

 2. Leo KarelJan

  5 juni 2016 op 15:07

  De meerderheid van de NL kudde is helaas te dom, te onwetend, te lui, te ruggengraatloos en daardoor te vatbaar voor de gore politiek correcte indoctrinatie. Ook bij de volgende TK verkiezingen zal de kudde weer falen. Wellicht dat de PVV de grootste wordt, maar dan nog zullen alle andere partijen ( dus de hele regentenkliek met zijn politiek correcte dictatuur ) genoeg stemmen krijgen om gewoon door te gaan met de vernietiging van NL. Meer EUSSR, meer islam en meer import van achterlijkheid, criminaliteit en armoede. Het NL volk krijgt wellicht nog maar één kans bij de volgende verkiezing, maar ze zullen hem niet grijpen.
  Daarom verdient de meerderheid wat komen gaat: onvrijheid, islamisering, enorm welvaartsverlies, politiek correcte dictatuur en voortgaande import van achterlijkheid. En zeg dan niet dat er niet voldoende is gewaarschuwd.

 3. De Latijnen wisten het al: Quintilianus Mundus vult decipi, ergo decipiatur. De wereld wil bedrogen worden, dus bedrieg haar. Daar maken de doerakken die ons zogenaamd besturen handig gebruik van. Echter in die tijd “was de wereld nog dichtgeplakt met krantenpapier”. Gek eigenlijk dat in een tijd van massacommunicatie de mensen nog geen spat wijzer zijn geworden. Het zit blijkbaar erg diep in het systeem. ’t Zal daarom nog een hele toer worden dingen te veranderen. Laten we maar hopen dat Engeland nog een keer het vaste land komt redden en een duidelijk nee- stem tegen deze corrupte en op hol geslagen EU laat horen. Dan hebben we volgend jaar nog de troefkaart Le Pen achter de hand.

 4. De nieuwe kinderombudsvrouw Margarite Haverboer is hoogleraar vreemdelingenrecht en heeft dit als eerste geagendeerd. sinds haar aanstelling.
  Tineke Strik, senator van GL en hoogleraar migratierecht rapporteert namens de raad van Europa hoe slecht de ‘vluchtelingen’ het wel niet hebben in Griekenland.
  We worden een oor aangenaaid door links extremisten die overal belangrijke posten hebben ingenomen, zowel nationaal als internationaal. De niet benoeming van Van Woerkom tot nationale ombudsman is veelzeggend, is gesaboteerd door GL (Voortman). De reden mag duidelijk zijn.

 5. Totale Remigratie, minder is Capitulatie

  • Ik denk dat stiekem de meeste Nederlanders dit zouden willen, maar ja, dit vergt een politieke correctie van jarenlang policor beleid en indoctrinatie.
   Het zal nog wel even duren voordat dit salonfähig is.

 6. g.h.m.leferink

  4 juni 2016 op 21:15

  Uitgedacht door Gerolf Geraffineerd en Anita Aalglad. OP het partijbureau van de Partij van de Arglist.
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 7. g.h.m.leferink

  4 juni 2016 op 21:12

  Mij is de laatste tijd wèl opgevalllen dat snelkwekker Samsom en slobbertruier Spekman opvallend vaak in beeld zijn. Uiteraard OP ONZE KOSTEN.
  Zouden ze voor die tijd reklamezendtijd moeten kopen, dan was de PvdA nu een heel stuk armer. Dus herhaal ik het nog maar eens:.Bestrijd:
  Arie Achterbaks, Gijs Glibber, Durk Dubbelmoraal, Glenn Gluiper, Arnold Achter-de-elleboog, Vincent Viezelachje en Ulbe UItgestrekensmoel. Dan ben je meteen bij de kern van de smeerlapperij!
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 8. Wilders biedt inderdaad ‘gecontroleerd tegenstand’; dat bewijs is geleverd bij zijn ‘minder, minder’ toespraak. Lees de reconstructie er maar op na. Of zoek op PVV ‘controlled opposition’. Volledig geregisseerd. Op het moment dat hij in de flow zit om iets te bereiken, doet of zegt hij iets waardoor hij zijn geloofwaardigheid verliest en zijn positie verspeelt. Het is een patroon. Hij is niet van plan ook maar iets wezenlijks te bereiken.

  • Daarom moet massaal op ‘m gestemd worden, dan wordt het onomstotelijk bewezen mocht de complottheorie kloppen. Tenzij je van mening bent dat we op de goede weg zijn en op deze manier een prachtige toekomst tegemoet gaan, dan moet je gewoon op de pvda vvd cda d66 of whatever stemmen. Echter…. mocht hij daadwerkelijk een gecontroleerde oppositie zijn dan kan je ook net zo goed op ‘m stemmen want hij wordt dan tenslotte gecontroleerd.
   .
   Hoe je het draait of keert, we zijn in een zeer vreemde situatie terechtgekomen.

 9. “Wat als de PVV zelf ook een soort Bismarckiaans complot is”
  .
  Ik moet eerlijk bekennen dat die gedachte ook wel eens bij me opgekomen is, dan is de gehele politiek volledig onder controle. Het grappige is, de enige manier om daar achter te komen is om massaal op de pvv te stemmen zodat we aan den lijve kunnen ondervinden of hij iig z’n woorden probeert waar te maken. Een ander voordeel hiervan is dat het dan iig democratisch geprobeerd is, en als dan blijkt dat Wilders een acteur is, dan hebben we het via de officiële en democratische weg geprobeerd, dan blijft als enige een revolutie over, viva la revolution 🙂
  .
  Zover is het gelukkig nog niet, ik heb nog niet eerder op Wilders gestemd maar ik zie dat nog als de enige uitweg, om diverse redenen, al vind je het nog zo’n klootzak. Als we op dezelfde voet verder gaan dan is het binnen een aantal decennia einde verhaal met onze samenleving zoals we die kennen, er valt weinig tot niets te verliezen, helaas!!

 10. Wat als de PVV zelf ook een soort Bismarckiaans complot is van de VVD om de rechtervleugel te controleren? Ik geloof het niet maar dat zou geniaal zijn. Rechts/conservatief NL is slecht georganiseerd momenteel en niet salon fähig.
  Een paar overlopers hier en daar, wat SER en WRR mensen… het zit er niet in.

 11. Het interesseert me allemaal geen reet meer. Kleine moslimpjes worden moslims. Weg van hier a.u.b..

 12. Kinderen zijn gewoon kleine volwassenen. Al de miljoenen islamitische terreurstrijders zijn ooit jong en kind geweest. Waren ze niet geboren, scheelde dat gelijk al ontiegelijk veel leed menselijk leed. Maar ze zijn wel geboren, in een situatie waar ze een moordcultuur omarmden. Dit is inherent aan de islam. Daarom is minder of liefst geen islam het beste voor de wereld. Of het nou kinderen zijn of volwassenen. Dat doet er niet toe. Islam en overbevolking is een dodelijke combinatie. Onze landverraad partijen hebben dit land niets goeds te bieden.
  Er blijft slechts 1 partij over. De PVV. De grote winnaar van de volgende verkiezingen waar de rest verliezers zijn. Ook de euronazi’s naderen hun eindpunt….

 13. Kleine kinderen worden groot, kijk maar:

  https://papundits.files.wordpress.com/2010/09/rageboy.jpg

  En deze:
  http://shoebat.com/wp-content/uploads/2015/03/Tribunal2.jpg

  Enzovoorts, enzovoorts….

  Gaza ’s got talent:
  https://www.youtube.com/watch?v=01e2eLdRSek

 14. Zou Rutte nog af en toe met Obama of Merkel bellen?

  Geen paniek, Angela, desnoods gaan we met de SP in zee, Sybrand Buma is de geesten van zijn achterban al aan het rijp maken, om zodoende onze EU agenda erdoor te jassen. De grenzen blijven geopend voor Afrika, het is immer jouw verdomde plicht.

  Geen paniek Obama. Helaas heeft die oelewapper uit Oekraïne al het geheim door getwitterd, maar voor een paar vage beloften zal de Oekraïne uiteindelijk een bijzonder lid worden van de EU.

  Linksom of rechtsom, de elite zal zijn agenda erdoor jassen. Wat u ook stemt. Wen er maar aan. De NOS mag dan met lede ogen aanzien dat hun propaganda lijkt uitgewerkt maar met de juiste triggers en leugens krijgen we de komende 4 jaar opnieuw een regering die de agenda van de elite, dus Obama, Merkel, Werkgevers gaat uitvoeren.
  Belangrijk wordt, hoeveel honderd miljard er nog in het Griekse zwarte gat verdwijnt voordat het zelfs Rutte te veel wordt. Het gat wil meer meer geld.

 15. Over prietpraat gesproken. Eh bien.

  Bijna al vaststaand ritueel om de geindoctrineerde kiezer, althans die 72% correcten, van factie binnen de Eenheidspartij te laten wisselen. Straks komt het Omroeppark los en zullen de Atttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttje
  Kuikens en blaaskakende verkwisters en misleiders weer door ons betaald, hun onfrisse opinies en daden op het propagandascherm brengen.

  We gaan kapot,omdat kiezers en daarbinnen de indolente middenmoot voortdurend de bedriegerspartijen blijft faciliteren. Een bijna Europees verschijnsel. Omdat de tijd opraakt,zal deze houding via de machinaties van MSM en Omroep ons verder kapot maken. Het trackrecord van de kiezer belooft slechts een voortgang van de sloop van wat we ooit tot stand brachten in van Nederland. En de opheffing ervan. Met de democratie is dit al gebeurd,want democratie zonder onafhankelijke pers kan niet bestaan. De Pers is onderdeel van de policor staatsmoloch.

 16. Nee geen toeval. Geeft ook wel aan het failliet van de politiek weer aan. Hoewel ik niet de PVV als een verandering zie, integendeel! Die politiseren op een bankroete manier het failliet zelf met geen duidelijk doel voor ogen. Behalve een taal vol illusies en onmogelijkheden (meer “prietpraat” dus).

  Joost, maar wat is nu die “Europese beschaving” eigenlijk? Post-1990 hebben we (volgens model Huntington?) het Westen, Latijns-Amerikaans, Afrikaans, Islamistische, Sino, Hindoe, orthodox, boeddhistisch en Japans. Maar dat is een model dat beperkingen kent. We praten in veel gevallen eigenlijk over één modernisme die tot nu toe het meest agressief en succesvol opbloeide in overblijfselen van West-christelijke en West-Romaanse landen. Maar modernistische krachten bloeien overal op, niet altijd met succes omdat ze ook conservatieve en fascistische krachten oproepen gezien het grote probleem van modernisme wanneer ongebreideld toegepast: de afbraak en aantasting van identiteit.

  • “Joost, maar wat is nu die “Europese beschaving” eigenlijk? ”
   .
   Is dat een strikvraag? Jongejonge.. 🙂
   .
   Maar goed, je vraagt er zelf om:
   .
   De Europese beschaving is het tegenovergestelde van de islamitische beschaving: Bijvoorbeeld, islamitische vrouwen hoofddoek of totaal bedekt. Europese vrouwen lekker luchtig gekleed en met dit weer op het strand in bikini of zelfs topless. Oohh, hihi, jahaa @DirkM, dat is zwaar haram gabber tijger, maar je vindt het stiekum toch wel spannend. En onder andere daarom woon jij bewust en hypocriet in een Europese beschaving en niet in een islamitische beschaving (>wat trouwens een contradictio in terminis is).
   .
   Bedankt voor de prachtige voorzet.

 17. Zo, Dirk…..
  De PVV geen doel voor ogen?
  Hmmmmm snap het al…. je bent betoverd door GL….. of, nog erger, het verraderlijke VNL…… 🙂
  Geert W. heeft al die jaren ook helemaal geen gelijk gehad hè?
  Mvg