De islam in Nederland beschermen? Een ex-moslima reageert.

De kamer nam een motie aan om de islam te beschermen tegen ‘discriminatie.’ Wat dit alles in de praktijk gaat betekenen is nog  niet duidelijk, want er wordt in de motie niet gevraagd om concrete stappen naar nieuwe rechtsvorming. Maar het is wel een duidelijk signaal van de meerderheid van de Kamer. Dat signaal is: De islam is in ons land bedreigd. En de bedreiging die van de islam uitgaat ten aanzien van de Nederlandse samenleving, wordt dus niet als een probleem gezien. Wat ook niet als een probleem wordt gezien is de bedreiging die er van dezelfde islam uitgaat naar ex-moslims en moslima’s, die in stilte en angst moeten leven, ook in dit land.

Met een van die moslima’s die buiten de islam in Nederland proberen te leven, heb ik contact. Onder een fictieve naam schreef ze onderstaand stuk. Alleen in anonimiteit durft ze zich te uiten.

Door gastauteur Hajara

 

Bedankt GroenLinks, socialisten en feministen!

 

Wat lief dat jullie zulke waakhonden van Islam zijn! Dat geeft elke moslimman in uw land zo’n heerlijk gevoel dat ze gelijk hebben! Jullie beschermen mijn vader, broer of man tegen discriminatie. Zij zien zich als de slachtoffers van onheuse behandeling van kafirs, hun islam zou bedreigd worden. Volgens jullie hebben ze een punt en moeten ze beschermd worden.

Maar … gelijk hadden ze allang in hun ogen. Zij zien zich als de superieure wezens die het recht hebben om de wereld naar hun hand te zetten. In hun grondwet, de koran, staat dat zijn daartoe dat recht hebben.

Al jullie moeite is dus eigenlijk voor niets. Wat jullie maar niet lijken te snappen is dat er achter elke moslimballendrager minstens drie vrouwelijke slavinnen gevangen zitten. In uw land dus.

En achter elke bewering van iedere moslima ‘het is mijn keuze!’, zit geen andere keuze dan de plicht om horig te zijn aan weer zo’n ‘onderdrukte’, want  ‘zielige’ moslimballendrager.

Wij, de vrouwen geboren in de islam, wij hebben geen keuze! Vanaf mijn geboorte ben ik achter gesteld. Mijn vrijheid werd me ontnomen, ik werd geïndoctrineerd, als kind geslagen en mishandeld, bang gemaakt, hersendood gemaakt, religieus gemaakt, er werd een zak over mijn hoofd getrokken. Voor ik het wist, was ik uitgehuwelijkt en moest ik klaar liggen om dozijnen nieuwe slavinnen te produceren.

Wanneer komen jullie in actie om mijn sekse te bevrijden van de moslimballendragers? Wanneer gaat u mijn vader, broers, en man straffen voor al mijn ellende en voor de ellende van nog meer dan een half miljoen vrouwen die ongevraagd onder het juk van de islam zijn geboren? Wanneer mag ik net als jullie gewoon gelukkig zijn in plaats van mij heel de tijd ellendig te voelen, de schuld aan de kafirs te geven, en af te wachten tot dit leven voorbij is en ik naar het paradijs mag? Wanneer mag ik ongestraft mijn mooie haren in de zon laten wapperen, in een zacht briesje?

Trouwens, dat wil ik nog vragen; hoe voelt het eigenlijk om beetje wind in je haren te voelen? Dat lijkt mij een heerlijk gevoel. Hoe zal het zijn om openlijk die leuke blonde jongen op mijn werk leuk te vinden? Hoe voelt het om verliefd te worden op zijn blauwe ogen? Hoe voelt het om als gelijke door hem behandeld te worden?

Als moslima zal ik er nooit achter mogen komen. Fijn hoor dat zelfs in dit vrije land mijn vader, broer of man uitmaakt dat ik nooit mag genieten van zulke ‘zonden.’

U wilt de islam gaan beschermen in Nederland, en daarom mag ik geen volwaardig mens zijn. Want de door u beschermde islam beschermt mij niet. Dankzij jullie ben ik voor de rest van mijn leven een slavin. Voor mij geen leven. Ik moet wachten op de verlossing door de dood.

 

Bedankt GroenLinks, Socialisten en Feministen, bedankt!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

60 Reacties

 1. De islam zegt dat zij de overtreffende trap is van respectievelijk, het jodendom en het christendom. Abraham is ook hun voorvader en Jeshua is ook hun profeet, maar daarna kwam Mohammed, de laatste profeet. De islam omvat als het ware het joden -en het christendom. Een islamitische man die een andergelovige vrouw trouwt of zelfs verkracht verheft haar desondanks. Een islamitische vrouw die een andersgelovige man trouwt is een afvallige en zondares. Daarom zal zelfs een moderne islamiet als Aboutaleb nimmer toestaan dat zijn dochters een andersgelovige trouwen, tenzij die zich bekeert tot de islam. Er is absoluut geen sprake van integratie. Dat maakt de islam onmogelijk. En zo gebeurt het dat een Islamitische vrouw, lerares aan een MBO wiens man een chirurg, dus moderne erudiete “geïntegreerde” burgers van Nederland, plotseling overleed, vervolgens werd opgeeist door haar zwager uit Afghanistan. Zij durfde niet te weigeren, bang voor eerwraak en om uit de familie te worden…

  • Islam bestaat uit pure plagiaat, de islam erkent jezus inderdaad als profeet maar niet als zoon van god. De aartsengel Gabriël zou de woorden van god aan mo gedicteerd hebben (toen hij 40 was), dus duizenden jaren nadat Gabriël al genoemd werd in het OT zou Gabriël plots de ware woorden van god aan mo dicteren? Dus Gabriël had tot die tijd gezwegen of gelogen? Tot z’n 40e hing mo een andere religie aan, welke weet ik niet maar het is wel bekend dat hij veel omging met joden en christenen. Hij zal op een gegeven moment bij zichzelf gedacht hebben: wat jullie kunnen dat kan ik ook, en begon z’n eigen toko / religie. Het is ongelofelijk allemaal, maar wel effectief want het verspreidt zich al een virus, door middel van geweld maar ook mede dankzij de slachtofferrol en mensen die die slachtofferrol faciliteren. Wat een wereld, hoe is het mogelijk?!

 2. We zij n dus in oorlog met de islam. En nee, niet WIJ verklaarden de oorlog, maar de islam verklaarde en verklaart de oorlog met het ‘christelijke’ westen. Dat zijn de feiten.
  Dat links dit niet wil zien, toont haar totale falen omtrent inzichten.
  Dat Umar nu twee aanklachten aan de broek heeft, toont dit duidelijk. Ze zou zowel de Turkse dictator als dictator Mohammed beledigd hebben. Dat is de oorlog van de islam. De islam is ALTIJD beledigd!! En zelfs onderling is men voortdurend beledigd!!
  Dat ‘beledigd’ zijn kent GEEN grenzen. Ze vermoorden elkaar onderling dus ook, vanwege het ‘beledigen’ van de islam. Dat geloof is de totale terreur.
  Wie dit steunt, steunt iets als het neo-nazisme.

 3. Deze vrouw geeft precies aan waarom Moslimmannen zoveel haat dragen: hun moeders hebben hun kinderen moeten baren zonder liefde voor hun vaders. Uitgehuwd. Verkracht, zoniet fysiek dan wel moreel.
  Moslimmannen worden dan ook zelden met echte liefde grootgebracht. Het bewijs is de haat in hun ogen.

  • g.h.m.leferink

   8 juni 2016 op 13:59

   ‘observer59’, hier kon je de spijker wel eens 100 % op zijn kop slaan!
   Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 4. Edmond V.O. Katusz

  7 juni 2016 op 03:49

  De volgende SP uiting is interessant:

  Sadet Karabulut op 29 november 2015
  Stop met aparte behandeling Islam
  https://www.sp.nl/opinie/sadet-karabulut/2015/stop-met-aparte-behandeling-islam

  Salut! Edmond V.O. Katusz

 5. Edmond V.O. Katusz

  7 juni 2016 op 03:22

  Keek net even op de webstek van de SP. Staat in vo ornaat: “Menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit”
  Hoe zeggen dat ook al weer, met holle stem: Moewhaha o.i.d.

  Veertien mensen op en rijtje op die foto boven de tekst. Daarvan zijn er – even tellen- acht vrouw. Hoe’st mogelijk, hoe’st mogelijk. Gaan die deze motie-ondersteuning uitleggen aan Hajara. Ben toch zo benieuwd, zo benieuwd!
  Salut! Edmond V.O. Katusz

 6. Edmond V.O. Katusz

  7 juni 2016 op 03:15

  Deze waanzin-motie was nog niet tot mij gekomen. De indieners en de stemmers zijn geheel gestoord en dienen opgeborgen te worden in een gesloten inrichting in een bosrijke omg…

  Nee, soms schrijf of denk ik dit wel een als een echt geestelijk gestoorde weer eens uithaalt in de maatschappij om zijn atavistische driften uit te leven.

  Deze mensen wens ik een langdurig verblijf in een goelag toe, te huren van president Poetin, ergens in de buurt van Kolyma, daar hebben ze nog wel wat barakken staan. Ook deze locatie is bij mij favoriet voor allerlei smerig ascociaal tuig, Passen ze dus goed bij.
  Salut! Edmond V.O. Katusz

  Het maakt duidelijk dat dhr. Marcouch dus een kast-Islamist is en dat dat anderen zich nog voor geen millimeter in de daartoe geëigende Mohammedaanse voorschriften verdiept hebben. Ja, misschien hebben ze Karen Amstrong gelezen. Bekwaam opdweilster van bloed gevloeid hebbende in de echte officiële verhalen.

 7. Wat vind ik het jammer dat ons parlement er voor kiest de islam te gaan beschermen. Zijn we eindelijk deels verlost van het Christelijke juk krijgen we dit. Weet je wat mij het beste lijkt; alle godsdiensten in de ban. Allemaal pretenderen ze de waarheid in pacht te hebben en daar is al heel veel narigheid van gekomen in de loop der eeuwen.

 8. Weet je dat gezeur over racisme is vergelijkbaar met wat er rond Schiphol gebeurde een tijd geleden. (Ik weet niet of het nog zo is). In de buurt van Schiphol waren de huizen goedkoper vanwege de kans op geluidsoverlast. Mensen kochten die huizen toch want lekker goedkoop, en gingen na verloop van tijd klagen dat die vliegtuigen zo’n herrie maakten. Deze vergelijking gaat op voor veel Surinamers, Antillianen en moslims in het algemeen. Met een gespreid bedje in Nederland ontvangen worden, vaak inclusief gratis uitkeringsgeld en daarna gaan klagen. Gezien de huidskleur is racisme de logische keuze voor die klacht. Gezien de dominante islam cultuur is “vrijheid van godsdienst” ook een goede keuze. Nederland biedt alles wat die ontevredenen maar wensen kunnen. Niet goed genoeg? Ga dan aub op zoek naar een betere plek. Zo niet? Niet zeuren en gewoon, als dank en tegenprestatie, meedoen en bijdragen aan de Nederlandse maatschappij die jou helpt en beschermt. Hoe moeilijk kan het zijn?

 9. Hier iemand die de situatie van binnenuit kent. Net als Hirsi Ali. Maar deze mensen worden niet gehoord, het is verbijsterend. Maar met de Sovjet-dissidenten was het ook al zo. Men wilde roze dromen dromen, ondanks de werkelijkheid.
  Vreemd overigens dat linksen zo bekommerd zijn om een zeer reactionaire islam. Nog nooit heb ik dezulken betrapt op medeleven met christenen en de kerk.
  Maar ook dat is niet nieuw: socialistiische leiders onderhielden steeds warme banden met islamitische dictators en een land als Iran.
  Er ligt een zwarte schaduw over links en de islam.

  • g.h.m.leferink

   4 juni 2016 op 20:54

   ‘Arjen’. Kort en goed: die roze dromers zijn op hun eigen droompjes VERLIEFD. En keutelen als kippen-zonder-kop achter de islam aan. Wanneer dit soort de werkelijkheid onder ogen ziet? NOOIT! Het is een soort collectieve gekte, waar, altijd beginnend in Drugsdorp aan de Amstel, die hele meute tijdelijk last van heeft. “Want iedereen heeft het er over…” Iets dergelijks heb ik in de 60er jaren meegemaakt in dat Kakelhuizen. Toen heette de gekte VIETNAM. En oh wee, als je niet meedeed! Dan lag je eruit! Vietnam nu? In dat Vooroplopersveen praat er geen mens meer over! GEEN MODETJE MEER!
   Want ze zijn nu enorm druk met een ander knuffelding: de islam! Nee, niet met gelijke behandeling van ‘andersdenkenden’, of vrouwenrechten, enz. Nee, ze zijn heel druk met SLAP TOEGEVEN. En hun woede richt zich UITSLUITEND op groepen die niet op hun af komen met een bomgordel om!
   Of ze nog logisch kunnen nadenken? Nee, is al lang geleden met de vuilnis afgevoerd…
   Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 10. Opvallend dat dit nieuws nergens is vermeld in de media. Benieuwd of de straffen voor het ‘discrimineren’ van moslims ook shariah zijn. Wordt je b.v van een gebouw gegooid, wordt je hand er af gehakt, of snijden ze gewoon je keel door.

 11. Het was rond het jaar 2000 dat ik een bezoek bracht aan een kennisje in Pakistan. Ik had de gelegenheid om met de lokale bevolking kennis te maken. En tal van keren heb ik gesprekken gehad over de moeilijke positie van de vrouwen in dat land. Ze waren jaloers op mij.

  Ik maakte die onderdrukking mee o.a. toen ik een busrit maakte van Lahore naar Islamabad. Ik zat toen naast een vrouw die me vertelde dat er voor in de bus een stel zat waarvan de vrouw haar man smeekte om tijdens de lunchstop, naar het toilet te mogen gaan. Hij wel, zij mocht niet. En zo zijn de vrouwen afhankelijk van de ‘goedwilligheid’ van de man en zijn familie en anders heb je het slecht. De status vd vrouw is een afspiegeling vd status van de man binnen de goegemeenschap. Vele voorbeelden van, naar onze westerse maatstaven, onderdrukking die de staat voortaan beschermt als islamitisch cultuurgoed. Westerse vrijheden blijven ook hier v. islamitische vrouwen een droom. Voor ons, tja, wat de toekomst brenge…

 12. U gelooft nog steeds, dat de islam een godsdienst is. Islam is een ideologie, die haaks staat op van alles en nog wat, en bovendien alle ruimte krijgt….. door misdadige bestuurders gefaciliteerd.
  Alsof er een guillotine over een samenleving wordt gedrapeerd.
  Dat woord gedrapeerd gebruik ik vanwege de harmonie met het taalgebruik van die bestuurders.

 13. Voor de dialoogzoekers onder ons, alle partijen cordon sanitaire uitgezonderd PVV, SGP en groepBvK. Weet wat je NIET stemt!
  En,
  in het verlengde daarvan (@Snurker)
  Niet de Islam valt onze grondwet aan (beschuldiging van een doctrinatie, militant gedachtegoed en zelfs ..handelen is de islam allemaal toe te dichten)
  Maar, mensen vallen onze grondwet aan.
  Stuitend om te zien hoe dat gebeurt en hoe achterlijk/verradelijk de gerenomeerde partijvertegenwoordigers zijn.
  Als je echt moslims zou beschermen of iets meer en als westerse samenleving wat minder hypocriet en gewoon gaat voor algemeen belang, redelijkheid, waarheid en rechtvaardigheid – dus oa staat en godsdienst gescheiden houden- dan zouden we mss al een gereformeerde Islam hebben of iig gelukkige moslims die zich verbonden voelen met Nederland en haar vrijheid waarderen. Waar moslimvrouwen met wapperende haren op de fiets naar werk gaan en radicale mannen alleen en eenzaam achter de brievenbus zitten te kniezen.

 14. Ik begrijp onze regering niet…. te zot voor woorden.
  https://martienpennings.wordpress.com/2016/06/03/de-tweede-kamer-stemde-met-90-voor-speciale-bescherming-van-de-islam/
  Waar zijn ze in hemelsnaam mee bezig ?
  Welterusten weer Nederland..

 15. Leo KarelJan

  3 juni 2016 op 17:13

  De islam behoort als achterlijke en intolerante ideologie NIET thuis in het Westen. Dat de meerderheid in de TK heult met deze achterlijkheid is van een totale imbeciliteit en onwetendheid. Deze lieden deugen niet: het zijn landverraders. Deze ex-moslima heeft nog een sterk punt: NL laat ex-moslims en ex-moslima’s volledig in de kou staan. Daarom is de huidige regentenkliek ( alles minus PVV ) zo smerig crimineel: ze laten de onderdrukking van vrouwen en uittreders gewoon voortbestaan. Het zijn door en door slechte en laffe lieden. Overigens: Tegen deze motie stemden alleen PVV, VNL en de twee kleine christelijke partijen. De baggerclub van Rutte was voor: een bende huichelaars , die VVD.
  De VVD begint op te rukken naar de eerste plaats als het gaat om heulen met de islam en politieke correctheid. Maar wat verwacht je anders van leugenaar en bedrieger Rutte. Neemt het zelfs op voor Denk en Simons.
  Walgelijke vent.

 16. Of ze zijn een slaaf van hun man of ze hebben een fetish …..wie kan mij vertellen waarom ze dat aan doen ?
  https://www.youtube.com/watch?v=bD9MrArPVVE
  Wat mij betreft …gewoon verbieden …en ja als ze thuis zo willen rondlopen prima ieder zijn meug… 🙂

 17. Moslimterrorisme bestaat inmiddels niet meer, wel is er regelmatig sprake van een “verwarde man”. Ook in Den Haag zijn veel verwarde mannen en vrouwen te vinden. Verwarring alom.

 18. Mastermattie

  3 juni 2016 op 11:51

  Toevallig dook bij de buren van GS in de reacties dit filmpje op. Het is in 2014 al op JijBuis gezet maar past zeker bij het onderwerp van dit artikel:

  “Afvallige moslima’s in het nauw (zonder hoofddoek) – Rauw & Puur”
  https://youtu.be/aa-CseemqWM .

 19. _Mediaevist_

  3 juni 2016 op 09:29

  De enige logische conclusie is dat Westeuropese regeringen hun landen actief willen islamiseren. Het Christendom lijkt uitgewerkt in deze contreien en zonder geloof komt er veel te weinig reproductie. oa Buchanan en Cioran gaven al aan dat het Westen in zeker opzicht down in the dumps zit na WO II. De geweldsexplosies, de slachtpartijen, de onderdrukking, de verkrachtingen en de pedofilie, gedwongen bekering en vele andere nare zaken -> ze worden allemaal op de koop toegenomen voor de vorming van Eurabië.

  • _Mediaevist_

   3 juni 2016 op 09:38

   Het treurige is dat het erop zou kunnen uitdraaien dat islamisering straks de enige keuze is om het uitroeien van de witte mensch te vermijden.

   • De enige manier om deze planeet voor de korte termijn te redden van de ondergang is bevolkingskrimp.
    Tegenwoordig hebben we geen groei van de bevolking meer nodig om overeind te blijven.

    Niet alleen in Europa, ook in Azie zou de bevolking moeten krimpen. Maar dat gebeurt niet, sterker nog, als het aan gn ERdogan ligt wonen hier over een paar eeuwen 3000 triljoen moslims.

 20. Dat lijkt me toch een paardenmiddel. Bovendien komen er dan alleen arabieren bij. En die zijn niet productief op economisch gebied.
  Als het lage geboortecijfer het probleem is, dan kun je beter alle werkende vrouwen hun baan laten afstaan aan werkloze mannen, en een hoge fokpremie uitloven. Of iets anders. Er zijn tal van oplossingen denkbaar. Bijvoorbeeld een fokprogramma op z’n Duits, maar dan met een menselijk gezicht. Dat kan!
  Overigens lijkt het me sowieso onzin. Met een klein aantal Europeanen (en nul arabieren), is het met robots toch allemaal opgelost?

 21. Godsdienstvrijheid valt onder de vrijheid van denken. Dat is niet hetzelfde als vrijheid van HANDELEN. Het bouwen van een moskee, of het maken van stampij vanwege zogenaamde discriminatie, heeft niets met vrijheid van denken te maken. Het zijn handelingen waar wij autochtonen LAST van hebben.
  Het wordt hoog tijd dat de merkbare aanwezigheid van de islam volledig wordt verboden. Dan maar een schuilmoskee. Daar kun je “denken” wat je maar wilt, of anders opkrassen naar het land van de kleine denkers.

 22. Theo Joubert

  3 juni 2016 op 08:06

  overwegende dat de vrijheid van geloofsuitingen onder druk staat, staat in de motie.
  Wat is dat voor vrijheid? Zo staat het echt niet in de grondwet.

  Ik vind het prima als uitingen van de islam onder druk staan. Dat is een natuurlijk gevolg van die uitingen.

 23. “En achter elke bewering van iedere moslima ‘het is mijn keuze!’, zit geen andere keuze dan de plicht om horig te zijn”

  Tja, dat is weer zo’n bewering, die eigenlijk de vrijheid neemt de keuzes van andere mensen uit te leggen, die keuzes te ontkrachten op een manier die zo uitkomt. Je kunt ook wel over moslimmannen zeggen dat ze geen andere keuze hebben dan ” de wereld naar hun hand te zetten” (iets dat net zo goed Bijbels of zelfs existentialistisch is, Nietzscheaans bijna maar goed) of bepaalde gedachtegoed aanhangen of zich zo en zo gedragen.

  Wat er eigenlijk gezegd wordt: ik hou niet van de cultuur waarin ik opgroeide, hij is inferieur en ik haat die cultuur. De westerse cultuur moet de enige ware zijn en zo ook opgelegd worden in die landen die van oorsprong Westers zijn. In een oorlog tussen culturen moet de superieure eigenlijk de minderwaardige uitroeien en niet laten doorwoekeren.

  En ik ben het niet zozeer oneens. Het zou alleen duidelijker gezegd moeten…

  • (…w orden.) Alleen kom je dan wel bij de uitdaging om te beantwoorden wat westerse of zelfs gewoon Nederlandse cultuur dan *is*. En dan stuit je al op problemen. De sterkere cultuur lijkt dan ook altijd de inclusieve, absorberende en plurale geweest. Zolang er een kernidee overheerst. Voorbeelden: Hollandse Gouden tijd waarop we nog teren,, Amerikaanse droom en vlag, Romeins burgerschap en militaire dominantie zelfs Napoleontische standaardisatie binnen Europa. Tegenvoorbeelden de Sovjetoverheersing, Mao of Ottomaanse bureaucratie.

 24. Een duidelijke eerste fascistische aktie van onze volksvertegenwoordiging. Antisemitisme, homohaat, onverdraagzaamheid, uithuwelijken (van kinderen) ofwel de islam wordt bij wet beschermd in Nederland. Ik sta werkeljk perplext over de onwetendheid bij onze politici. Vervang Mark Rutte dan ook maar gelijk door Erdogan.

  • bestuurlijk fascisme.

   • Nee, niet slechts bestuurlijk fascime. Alleen al het feit dat het idee naar boven komt borrelen om een motie in te dienen om een fascistische ideologie te beschermen tegen disciminatie, lees: kritiek, geeft exact weer waar de loyaliteit ligt van de heren en dames politici. In ieder geval niet bij onze democratie. Welk onderzoek en/of welke gebeurtenissen liggen ten grondslag aan deze dwaling? Alleen de verwijzing naar wat schimmige resultaten uit een dito onderzoek lijkt me een wat magere basis om de ingediende motie te kunnen rechtvaardigen. Het lijkt eerder op politieke steun aan de “religie van vrede”aan de “verrijkers van onze cultuur”. Bovendien: de islam wordt in Nederland niet gediscrimineerd, evenmin als haar aanhangers. De aanhangers van deze ideologie voelen zich superieur tov ons, ongelovige varkens. Men hecht totaal geen waarde aan wat wij zeggen, doen of denken. Onze politici kunnen beter gaan nadenken over een mechanisme wat onze democratie beschermd (zie vervolg)

    • (vervolg) tegen infiltratie via verkiezingen. Het is mogelijk om democratie te misbruiken om deze vervolgens af te schaffen. Theoretisch heeft de partij van Doner en Keba een enorm electoraat. Denk zou in theorie een hele grote partij kunnen worden. In theorie zou ze zelfs een regeringspartij kunnen worden……..
     De islam gediscrimineerd? Dacht het niet, gezien de vele (politieke) sleutelposities die moslims reeds hebben in onze samenleving.

 25. g.h.m.leferink

  4 juni 2016 op 00:06

  ‘Dr. Robert’: Dat kan ik snel kortsluiten:
  De islam praat zijn, meestal niet de snuggerste, volgers aan dat ze méér zijn dan niet-islamieten! Voor mij is de beleving van een islamiet tegenover niet-islamieten dezelfde als van de Nazi tegenover niet-Nazi’s: “Wir sind das Herrenvolk, und ihr nur Untermenschen!” Daaruit volgt direkt dat een islamiet de niet-islamiet gerust mag beliegen en bedriegen. Het speciale woord daarvoor is Taq’qijeh. Voor mij is het duidelijk: Dat soort DISKRIMINATIE kàn en màg niet in Nederland. Had dus allang aangepakt moeten worden! Dus: waarom zit op dit punt het OM uit de neus te vreten? Mijn mening: aanpakken die handel, en wel NU!
  Waarom dat niet gebeurt? Hen die dat moeten doen zijn stuk voor stuk LAF. Hebben de 2e Wereldoorlog alweer vergeten, toen MOEDIG ZIJN gewoon absoluut NODIG was. De lafbekken! En de MSM zijn geen haar beter! Draaien ook om de hete brij heen!
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

  • Goedemiddag heer Leferink,
   Liegen is binnen de islam in de meeste gevallen niet toegestaan. Onderling moet men altijd zoveel als mogelijk eerlijk zijn. Wanneer er bij meningsverschillen één partij de werkelijkheid middels een leugen een beetje anders weergeeft om de scherpe kantjes uit een meningsverschil te halen of om de andere partij te ontzien, is het geaccepteerd. Liegen voor eigen gewin mag niet. Liegen tegen- en misleiden van niet-gelovigen is iets anders. Hiervan zijn verschillende vormen waarvan Taqiyya er één is. Taqiyya is misleiding van ongelovigen door leugens en bedrog. Het doel is het verkrijgen van het vertrouwen van de ongelovigen om ze vervolgens te kunnen verslaan.
   Een moslim mag zelf zijn islamitische achtergrond verbergen als dit maar leidt tot het verslaan van de ongelovigen.
   Het hogere doel hiervan is om uiteindelijk alle ongelovigen ter wereld te onderwerpen aan de islam.

 26. Taqiyya (vervolg)…
  Een goed voorbeeld is de partij van Doner en Kebab: Denk.
  Denk doet zich voor als een partij die de sociale samenhang terug wil in Nederland. Is tegen discriminatie, enz. Ze hebben alle punten waarvan “links” Nederland in ieder geval van zijn gecharmeerd. Op het eerste gezicht: Niets mis mee. Maar de beide heren zijn Moslim en de koran verbiedt iedere deelname aan van ieder facet van een niet islamitische samenleving. Democratie wordt als zwak gezien, de Nederlandse rechtbanken worden niet erkend, evenmin als de wet- en regelgeving. De samenleving wordt volledig genegeerd want deze wordt als minderwaardig gezien. De islam is superieur. De koran is niet alleen de religieuze leidraad, het is ook het wetboek, de sharia rechtbanken en haar rechtspraak vinden in de koran hun basis en last but not least: De koran is politiek partij programma. De westerse samenleving en democratie is hieraan inferieur en moet oa van binnen uit vernietigd worden. Daartoe dient…

 27. …Taqiyya.
  De democratie is een kwetsbare regeringsvorm die beschermd moeten worden tegen een vijandige overname of tenminste, beïnvloeding.
  We moeten er voor waken dat er ook maar de kleinste kans bestaat dat de islam grip krijgt op onze samenleving en politieke besluitvorming, zowel landelijk als regionaal. Het is daarom ook van een ongekende domheid dat mensen op politieke functies zitten met een dubbel paspoort. Een dubbel paspoort betekend een gespleten tong. De islam zou als criminele organisatie getypeerd moeten worden die als doel heeft de westerse samenleving te ontwrichten om deze vervolgens omver te werpen middels een gewelddadige- en een charme jihad.
  Dan kun er juridisch opgetreden worden. Helaas: Het tegenovergestelde gebeurt. De islam wordt beschermd tegen discriminatie. Mensen die waarschuwen voor deze ideologie worden weggezet als racist. We hebben nog een lange weg te gaan.

  Gegroet

 28. Het is 1934 en het Nederlandse parlement neemt een motie aan waarin het beschermen van het Nazisme wordt bepleit.

  MIJN, VERSTAND. STAAT. STIL.

 29. Heerlijk hoe de islam burgermeester gemaakt wordt.
  Wel jammer, dat we daar wat energie in moeten investeren ofschoon de politicus, die ik drekbak noem, boven komt drijven en dat is een meevaller.

 30. De westerse leiders die de islam gaan beschermen zijn net zo democratie onvriendelijk als de islam zelf en discrimineren daarmee de rest van de bevolking.

 31. Onze politici zien in moslims niet veel meer dan stemvee. En vanwege dat achterlijk Denkpartij gedoe is nu de strijd al begonnen om de moslim stem.

 32. https://www.youtube.com/watch?v=BPKqM-TV2i8
  Ik ben er weer helemaal klaar mee….

 33. Emotioneel!
  En zo onrechtvaardig.

  • Ja maar het is begrijpelijk Als jij je met vrouw naar buiten gaat en zij trekt dan een Burka aan Dan ga je je vrouw toch anders zien Ben veel in Arabische landen geweest Heb je wel eens een vrouw met een burka aan zien eten? of met een Neus/mondklem zou jij zo iemand als je gelijke kunnen zien . Het allerergste is dat wij dit hier tolereren Dat is het walgelijkste het ergste WIj vinden het OK prima – lafbekken Juist wij zouden het verschil kunnen maken

   • Of ze zijn een slaaf van hun man of ze hebben een fetish …..wie kan mij vertellen waarom ze dat aan doen ?
    https://www.youtube.com/watch?v=bD9MrArPVVE
    Wat mij betreft …gewoon verbieden …en ja als ze thuis zo willen rondlopen prima ieder zijn meug… 🙂

 34. De islam beschermen ? haha ja in een museum….en in een geschiedenis boekje…wel even opletten Flutte….dat is inderdaad jou vak 🙂
  https://www.youtube.com/watch?v=TBZcCAxgdzo
  De islam hoort niet in Europa thuis….iedereen weet dat …en niemand zegt er iets van..
  ik ga een baan zoeken in de politiek…om er iets aan te doen zonder geweld te gebruiken….weg met de islam weg met die onzin…en ja dat is natuurlijk mijn persoonlijke mening…geen kind bruidjes geen eerwraak geen middeleeuwse toestanden…oprutten met die bende….ik ben er weer helemaal klaar mee..

 35. In Pakistan nieuws. Een moslima werd verbrand, letterlijk. Door familie. Volgens hun religie wet moet zij luisteren als hij beveel. Dat deed zij niet na de opdracht huwelijk.
  Met genoemd middeleeuws resultaat.

  • @Bas,

   en dat willen ze beschermen ? wat een randdebielen….

   • Ze, je bedoel links, gek, en groen? Elk ander soort kaaskop is vriendelijk maar eigen eerst. Wat in religie landen dood normaal is. Beter, het staat in hun lijfboek wat om te doen als moord of plunder mislukt. Met als resultaat de onbegrepen gelovige die goed bedoeld maar nooit begrepen word. Getekend het links kader.
    Op zoek naar mèèr en u als serf.

 36. Op GS staat nu een inzending over een moslima die continu uitgescholden, bedreigd en uiteindelijk aangevallen werd door een andere moslima omdat ze te verwesterd zou zijn. Dit gebeurde op een school (in Nederland!!) en de school inclusief politie wilde het in de doofpot stoppen door de schuld bij de verwesterde moslima te leggen.
  .
  Als hier je haren niet recht van overeind gaan staan dan verdien je het om onderworpen te worden.
  .
  Dus..

  • @Dick,
   inderdaad Dick mijn haren gaan er recht van overeind staan ….en diegene die mij wil onderwerpen ..zal van een koude kermis thuis komen…

 37. Mastermattie

  3 juni 2016 op 11:58

  Ik had mijn reactie hier al geplaatst voordat ik de uwe zag, maar dit is de link naar het bijbehorende filmpje:
  https://youtu.be/aa-CseemqWM

 38. Misschien heeft iemand het boek Allah & Eva van Betsy Udink gelezen (aanrader)
  Ze beschrijft hier helder en duidelijk hoe het met vrouwen gaat in Pakistan.
  Dit is niet anders dan hoe vele moslims de vrouw zien.

 39. In Artikel 6 van de Nederlandse Grondwet wordt de vrijheid van godsdienst gegarandeerd. Er is sinds de tijd van Pim Fortuyn veel discussie geweest over de vraag of dit artikel geschrapt zou moeten worden, omdat het overbodig zou zijn als er maar actief gewaakt zouden over de kracht van Artikel 7: vrijheid van meningsuiting.

  Het wijzigen van de Grondwet is een tijdrovend (en daarmee, in deze snelle tijd, een frustrerend) proces, en laten we niet vergeten dat dit ook grote voordelen heeft. Een praktische en betere oplossing is het te waken over een gebalanceerde toepassing van Art. 6. Het gaat vooral ook om de geloofsvrijheid van individuen. Zij hebben het recht een geloof aan te hangen, te beleven; maar ook om dat geloof af te zweren of in te ruilen voor ander geloof. Het ‘institutionele’ recht van ‘de islam’ preveleert nu boven de belangen van ex-moslims, en dat is een ten hemel schreiend onrecht.

  • g.h.m.leferink

   2 juni 2016 op 23:13

   ‘dickkraaij’: de islam is geen godsdienst! Het is een ALS RELIGIE VERMOMD politiek stelsel! Dat bovendien de aanhangers ook nog aanpraat dat “ze méér zijn dan Dhimmy’s” (meer dan wij dus, de niet-moslims). Wat in strijd is met Artikel 1 van onze Grondwet! Dus zeg ik: AANPAKKEN DIE HANDEL!
   Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 40. Blij om te zien dat er ook wakkere ex-moslima’s zijn, maar het is helaas een feit dat de meesten zo gehersenspoeld zijn dat ze eindeloos naast hun man blijven staan, ondanks dat ze ook écht achtergesteld worden. Laat ex-moslima’s de media eens opzoeken, en duidelijk maken aan de overheid dat wat ze aan het doen zijn compleet en volslagen achterlijk is. Eens zien of dat wel wat uit haalt.

  • @Joram

   Ex-moslima’s zoeken de media niet op, die vrouwen zijn hun leven niet zeker. Dat geeft maar weer eens aan hoe ernstig het gesteld is met het probleem islam. De schrijfster van bovenstaand stuk gebruikt ten slotte niet voor niets een fictieve naam.

   • Dat begrijp ik natuurlijk… het is niet voor niets dat er zoveel mensen zijn die de Islam (en mannelijke islamieten) als walgelijk beschouwt. Maar je moet toch érgens naar een oplossing zoeken? Want vanuit de overheid hoef je niet veel te verwachten. Van de meeste Nederlanders ook niet, gezien het feit dat die nog steeds liggen te slapen.

 41. Kunnen we die lui niet persoonlijk aansprakelijk stellen/aanklagen?
  In Nederland (en België) is het beginsel van de scheiding van kerk en staat inmiddels een fundamenteel uitgangspunt voor de inrichting van de huidige democratische rechtstaat;[1] alle politieke partijen scharen zich achter de scheiding van kerk en staat, ook de confessionele partijen, zoals de SGP.[2]

  In Nederland hangt de scheiding samen met het beginsel van gelijke behandeling, ——tekst te lang—- https://nl.wikipedia.org/wiki/Scheiding_van_kerk_en_staat#Nederland