Aanslagpleger Ansbach was de ideale Pechtold vluchteling

Door Joost Niemöller

Pechtold riep met de van hem bekende ferme aanpaktoon op een ‘actieplan vluchtelingen’ in te voeren. (PDF). En wel direct! Dit kabinet moest nu eens eindelijk visie vertonen! Aanpakken! En niet blijven hangen bij dat populistische geschreeuw van Wilders over testosteronbommen!

Pechtold sloeg de taal aan van Merkel: handen uit de mouwen! We kunnen het als we maar willen! Maar we moeten wel ‘realistisch’ blijven, niet? Deze mensen zullen blijven, dus laten we zo snel mogelijk beginnen met de integratie. Maar we moeten ook niet gekke Henkie zijn, dus snel een onderscheid maken tussen de echte vluchtelingen en de profiteurs. Niks mis met die mensen die de oorlog in Syrië ontvluchten. Maar die Nigeriaan hoort hier niet:

Het grootste deel van de asielzoekers dat aankomt in Nederland, is daadwerkelijk op de vlucht voor oorlogsgeweld en heeft dus recht op asiel. Dit geldt momenteel voor maar liefst 70% van de asielzoekers, vanwege het hoge aandeel Syriërs en Eritreërs. Maar de realiteit is dat er ook mensen bij zitten die niet vluchten voor geweld, maar die proberen te profiteren van deze noodsituatie. Er moet daarom eerder en beter onderscheid gemaakt worden tussen bijvoorbeeld een vluchtende Syrische moeder en een Nigeriaan op zoek naar een baan.

Hoe maken we dat onderscheid? Ach, dat kan toch heel eenvoudig:

D66 stelt voor dat asielzoekers bij registratie in Nederland een korte bandopname inspreken. Tolken kunnen deze opnames vervolgens analyseren om te bepalen waar iemand vandaan komt. Als dan blijkt dat iemand die beweert Syriër te zijn eigenlijk uit Egypte komt, of iemand die beweert Eritreeër te zijn eigenlijk Ethiopiër is, dan pikken we die eruit, onderzoeken we hoe het zit en of deze persoon inderdaad niet in aanmerking komt voor een asielstatus. Zo nee, dan sturen we hem of haar zo snel mogelijk terug naar het land van herkomst. Op die manier zitten er geen mensen in de noodopvang die daar niet horen.

Alleen echte Syriërs. En ze dan zo snel mogelijk laten integreren, door taalcursussen. Want we moeten ‘realistisch’ zijn: Deze mensen blijven. Hupsaké. Doorpakken. Niet doorzeuren over de problemen, maar kijken naar de oplossingen.

In de Duitse stad Ansbach blies zich afgelopen zondag een asielzoeker op. Hij voldeed aan alle voorwaarden van Pechtold:

De uit Aleppo afkomstige man stelde zich voor als een wiskundeleraar die zijn gezin had verloren en daarop had beslist zijn land te ontvluchten. Tegenover de camera’s toonde hij op zijn benen wat hij voorstelde als littekens van de ontploffing van obussen.

In een ander vraaggesprek vertelde hij samen met andere migranten slachtoffer te zijn van lokale afpersers die hem geld hadden afgetroggeld, in ruil voor de belofte van een onderkomen, maar die hem aan zijn lot overlieten.

Probleemloos was deze klootzak door de sneltest van Pechtold gekomen en hier had hij zijn gratis taalcursus kunnen doen om zijn slachtoffers nog beter uit te leggen dat ze dood moesten in naam van zijn religie, waarover we van Pechtold niet mogen spreken, want die heeft er niets mee te maken.

Zou Pechtold wel eens in zijn bedje liggen te woelen van al het kleverige bloed dat hij aan zijn handen heeft? Ik denk zomaar van niet.

Met je  ‘oplossingen.’

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

63 Reacties

 1. Goed filmpje over Trump, het bewijst hoe ziek en hypocriet links is geworden.
  .
  https://www.youtube.com/watch?v=OCabT_O0YSM

  • Bedankt helemaal goed dat filmpje….en hij heeft het ook over de staatsschuld …
   ik hoor er niemand anders over….ook in Nederland niet….iedereen slaapt .. 🙂
   Als die heks president wordt …..zijn de rapen gaar wat mij betreft…

 2. Morgen wordt in Keulen door 30.0000 erdo-aanhangers een demonstratie gehouden langs de oeverpromenade. Voorwaarde is dat er geen politici uit Turkije spreken.
  Een uiting van ‘nationale’ trots door dubbele paspoorthouders.
  Onder de tegendemonstraties wordt een afvaardiging van Holigans Gegen Salafisten verwacht.

 3. Als politicus wordt je geacht het volk te vertegenwoordigen, maar tegenwoordig zijn er maar enkelen, of geen, die dit ook echt doen.
  http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=10517:bewijs-dat-alexander-pechtold-een-gekochte-politicus-is&catid

 4. g.h.m.leferink

  30 juli 2016 op 08:21

  “Fort Europa staat wagenwijd open voor criminelen.”
  ‘Arjen’: volgens mij moet het zijn “VERGIET Europa staat wagenwijd open…”.
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 5. g.h.m.leferink

  30 juli 2016 op 08:17

  “…. en een Nigeriaan op zoek naar een baan.”.
  Pechtold vergeet één letter: het moet zijn “….. en een Nigeriaan op zoek naar Geen baan”.
  Tja, als je zó vaak meedoet aan de wedstrijd snelkwekken, dan wil zo’n klein detail wel eens vergeten worden….
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 6. En dan horen we een FBI-hoge meneer zeggen dat, als IS verpletterd is, duizenden van deze grootste beestachtige sadisten, naar Europa zullen gaan met het doel hier burgers te vermoorden. Een Nederlandse terreurexpert valt hem daarin bij.
  Dan vraag ik mij af: gaan die beesten een visum aanvragen om hier te mogen verblijven? Of gaan ze zich mengen onder de illegale ‘vluchtelingen’stroom?
  Kiest u maar.
  Wordt gelijk duidelijk hoe mevrouw Merkel zich enorm gevaarlijk zit te vergissen!
  Fort Europa staat wagenwijd open voor criminelen.

 7. Welkom in Turkije ….oeps sorry in Nederland…het land waar alles mag en kan als je maar geen Nederlander bent ..ik bedoel Hollander met 1 paspoort…
  https://twitter.com/Grijzewolf_TR?lang=nl

  • Sint Nicolaas

   29 juli 2016 op 15:14

   Tja Cliff, en dan hebben die Turken nog de gore lef om NL te vragen om steun bij de aanpak van Gülen ! Die gore potentaat daar in Ankara organiseert zijn eigen coup zodat hij zich kan verschonen van zijn tegenstanders en vervolgens andere landen vragen om er bij te helpen. Stel je voor ; Prutte zit in zijn torentje en Wilders leeft in ballingschap in Belgie. Hij zoekt een manier om zich van Wilders te ontdoen. Hij organiseert een staatsgreep, laat die ( uiteraard ) mislukken en geeft Wilders de schuld. Vervolgens legt hij het zwijgen op aan alle media die kritisch tegenover Prutte staan, sluit Joost Niemoller op en vraagt Belgie om uitlevering van Wilders en Duitsland om hem daarbij te helpen. Zoek de verschillen en kleur de plaatjes. Dit is wel zo doortrapt en tegelijkertijd zo helder als glas. En ‘wij’ doen zaken met die aanhanger van Hitler daar in Ankara ? Onvoorstelbaar ! De wereld is zo verrot als maar zijn kan !

   • Inderdaad Sint zo verrot als het maar zijn kan……dit is ook niet te geloven…
    Voor de EU is vooral Turkije interessant. Het land is al jaren de grootste ontvanger van ontwikkelingshulp van de Europese Unie met jaarlijks 2,4 miljard euro, zo blijkt uit gegevens van de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling . Daarbovenop kende de EU onlangs 3 miljard euro toe aan Turkije, zodat het land kan helpen bij de opvang van Syrische vluchtelingen.
    Toetredingssteun ????? sjonge jonge wat een schande…
    http://www.hpdetijd.nl/2015-12-17/naar-wie-het-eu-ontwikkelingsgeld-gaat-het-zal-u-verrassen/

    • Je vergeet als aspirant EU land ontvangt Turkije ook nog eens een 2,4 miljard
     Daarbij EU=NAVO=USA wij vechten in Irak Syrië , tegen Iran waar Europa goede relaties mee onderhield nu gooien wij in opdracht van Obama daar de boel plat Leuk want al die gefrustreerde mensen met een PWS syndrome komen nu hier heen Heel het MO moet leeg lijkt Stalin wel met zijn deportaties

 8. … ‘rechts’ zou aanhangen. Einde.

 9. De linkse kliek beschouwt moslims als de nieuwe (vervolgde) Joden en speelt daarom de naoorlogse verzetsheld. Merkel idem. De moordenaar van Fortuyn, idem.
  Joden werden vervolgd vanwege een rassenleer die het nazisme had ontwikkeld; men droomde er van een ‘rein’ ras zonder ‘besmettingen’. Rassenstrijd in plaats van klassenstrijd. En in dat kader werden Joden vervolgd.
  Dat is heel andere situatie dan waarin islamieten verkeren. Kritiek op islam komt niet voort uit een rassenleer (daarom is “racisme” een belachelijke aanklacht), maar vanuit de vrees dat islam de pluriformiteit en de democratie bedreigt en eveneens gaat streven naar een “zuivere” natie, net als de nazi’s.
  Erdogan is al bezig met “zuiveren” en andere islamitische leiders gingen hem voor.
  Erdogan noemt het westen ‘ziek’ en gelooft dat hij het medicijn heeft: islam.
  Men gelooft niet in het begrip ‘vrijheid’, behalve voor henzelf.
  En DAT maakt dat men die islam vreest.
  NIET een rassenleer die…

 10. Een buitengewoon somber beeld over waar het heen gaat met de immigratie door Bob Hoogland:
  https://www.youtube.com/watch?v=uhxxOjGjsZc&feature=youtu.be

  Er zal niets veranderen, de macht van de elite is te groot. Het vluchtelingenverdrag, leidend tot een grote immigratie van migranten, zal echt niet veranderen, strijden als een don quishot blijft over als enige optie.

  De grote obstakel in de EU is niet Merkel, maar het Duitse volk die nog steeds massaal achter Merkel staat en vastbesloten is Duitsland, en daarmee ook andere EU landen, te omvolken met alle vernietigende consequenties van dien.

  En dat, beste mensen, zal ook niet veranderen. Opnieuw is het De Duitser die Europa in het verderf stort, alleen nu niet nadat zij kapot gemaakt zijn door hun Europese tegenstanders waarbij een WO in feite een logisch afwendbaar gevolg was maar uit vrije wil.

  Een wrange conclusie

 11. En diezelfde politici beschouwden Erdogan niet als een geradicaliseerde moslim. Toch zei Erdogan dat hij een islamitisch Europa wil en dat hij de grondtroepen voor die wens ziet in alle Turkse islamieten. Diezelfde Erdogan die nu tienduizenden burgers vervolgt omdat ze betrokken zouden zijn bij de coup (grote onzin, dat begrijpt iedereen). Dezelfde Erdogan die zijn tegenstanders zonder vorm van proces ’terroristen’ noemt. Erdogan die overal vijanden ziet en een Turkije wil waarbij alle neuzen zijn kant op staan. Dat is dus een gematigde islam??

  • uitspraak erdogan…
   De moskeeën zijn onze kazernes, de koepels zijn onze helmen, de minaretten onze bajonetten en de gelovigen onze soldaten…”
   Avraham Krispin uit Tel Aviv is een voormalige schoolkameraad van de Turkse minister-president Recep Tayyip Erdoğan. Hij herinnert zich dat de jonge Recep op school altijd een exemplaar van Hitler´s “Mein Kampf” bij zich had.
   https://ejbron.wordpress.com/2014/04/10/erdogan-was-een-fervent-aanhanger-van-mein-kampf/

 12. Opvallend vaak komen “vluchtelingen” uit Afghanistan. Wie zegt mij dat we niet met leden van al-Qaida te maken hebben? Of met Talibanfiguren? Waarom wordt zulke geheel terechte onrust niet beantwoord door de lieden die open grenzen zo ontzettend mooi vinden vinden voor het verbroederen van de volken?
  En waarom denkt men in politieke kringen dat islam zich wil verbroederen met “ongelovigen”? Daar is geen geschiedkundig bewijs voor.
  Maar zet iedereen die er tegen is, maar weg als rechts-extremist. Na een tijdje wordt die aantijging leeg en hol. Zolang men terechte vragen over islamterreur niet wil beantwoorden.

 13. Er worden gemiddeld per dag ongeveer 500 kinderen geboren. Daar staat tegenover dat er op jaarbasis elke dag 370 mensen overlijden. Verder vestigen zich gemiddeld 400 immigranten per dag in Nederland, terwijl er 305 emigranten vertrekken.
  Op jaarbasis groeit de bevolking van Nederland met gemiddeld 235 personen per dag.
  Even rekenen ……ach laat maar…..welterusten Flutte en vazallen…
  http://www.bevolkingsmeter.nl/

 14. Racist en virulente Duitse rhater Anetta Kahane, voor wie Duitsland en Europa moeten veranderen in één groot geïslamiseerd gebied dat zoveel mogelijk ontdaan is van mensen met een blanke huidskleur. En deze vrouw heeft van Merkel volledig de vrije hand gekregen om het vrije internet te terroriseren met haar politiek-correcte ‘zuiveringen’.

  Vorig jaar richtte Angela Merkels minister van Justitie Heiko Maas zijn eigen private internetpolitie op, zogenaamd om ‘haatboodschappen’ te bestrijden. Eén van de belangrijkste leiders van deze ‘task force’ is het hoofd van de extreemlinkse globalistische Amadeu Antonio Stiftung, Anetta Kahane. Zij was ooit spion voor de even gevreesde als gehate Oost Duitse Stasi. Haar stichting maakt zich bovendien zélf schuldig aan racisme en haatboodschappen, maar dan ‘politiek correcte’, door Berlijn goedgekeurde.
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/07/Angel-Merkel-laat-deze-ex-Stasi-spion-het-vrije-internet-terroriseren

  • David Icke zei ongeveer een jaar geleden dat we nog voor 2 tot 3 jaar de beschikking hebben over een “vrij” internet, daarna zal het afgelopen zijn met deze vrijheid. Hij kon wel eens gelijk hebben. De “controle” verspreidt zich razendsnel, zie FB, Twitter, Youtube, etc. – het oogt nog vrij maar dat is het natuurlijk al lang niet meer.

 15. Duits parlementariër Weinberg moet moet slechter slapen dan Pechtold omdat hij uitzetting van deze man persoonlijk voorkwam. Maar het tegendeel blijkt
  “Met de kennis van toen zou ik het nu weer doen”.
  http://politiek.tpo.nl/2016/07/26/duitse-linkse-parlementarier-probeerde-uitzetting-terrorist-ansbach-te-voorkomen/

  Maar goed, je kunt alles wel aan fundi- islam ophangen als boeman maar FEIT blijft dat uit niks blijkt dat deze man (zoals zoveel aanslagplegers) zou zo gelovig was of zelfs maar een dag radicaal, fundamenteel gedachtegoed aanhing (iaw “geloofde” of “leefde volgens Sharia”).

  Al wat je leest is verheerlijking van geweld, snelle omslag, een soort zelfmoordbereidheid die er vaak al was en een verleden met ellende, in dit geval zelfmoordpogingen, opnames in klinieken, in anders woorden alweer een basket case.
  http://www.demorgen.be/buitenland/dit-is-terrorist-die-toesloeg-in-ansbach-wraak-omdat-duitsers-moslims-doden-b161ec51/

 16. En nog even dit.
  Een heel groot probleem in Nederland zijn de ambtenaren. Bijna allemaal D66 en PvdA kiezers. Op hun positie gezet toen de PvdA nog “machtig” was. Dus zodra er (misschien) een grote politieke wissel gaat plaatsvinden in NL volgend jaar, dan valt nog maar te bezien of de uitvoering daarvan gaat lukken.
  Dit video gesprek gaat op een gemoedelijke toon, maar toch… luistert en huivert:
  https://www.youtube.com/watch?v=uhxxOjGjsZc

  • Dank je wel Cale. Ik lees af en toe de columns van Rob Hoogland. Ik ben best wel een beetje teleurgesteld na dit interview. Hij denkt namelijk dat er nog heel wat leed en ellende moet gebeuren voordat “onze” bestuurders gaan inzien dat ze fout zitten en dingen gaan veranderen. Feitelijk zegt hij hiermee dat als een seriemoordenaar maar voldoende slachtoffers maakt hij wel vanzelf gaat inzien dat hij verkeerd bezig is. En dat is nu is juist de essentiële ziekte waaraan onze samenleving lijdt. Het denken dat onze bestuurders het probleem uiteindelijk wel zullen oplossen,, terwijl zij zelf de veroorzakers van het probleem zijn. Politieke correctheid ten top. Helaas. Best wel een zeperd. Ik had meer van de man verwacht.

   • Bestuurders die na een hoop leed inzien dat er iets moet veranderen en de analogie met seriemoordenaars. Een moordende kinderverkrachter krijgt tbr-verlof bij 15% kans op recidive. 15%, dat zijn heel veel flippen de moslIms.

    • Ik hoop op een zodanig verpletterende pvv overwinning da de kans op complicaties tijdens de (in)formatie zeer gering is en er snel gehandeld kan worden.

 17. Die verblinde Merkel moet eens naar Israel kijken. Israel kan zich nog zo menselijk gedragen jegens “Palestijnen”, er is voortdurend 0 dankbaarheid. Denk aan het weggeven van Gaza (land voor vrede): als dank een terreurorganisatie Die Gaza als bruggenhoofd beschouwt. Want de fanatieke islam is alleen tevreden als alle Israelische grond “islamitisch” is. Tot die tijd is het haat, nijd en moord richting Israel.
  Moslims die Europa binnenwandelen, beschouwen zich als ‘fronttroepen’ die de Europese grond islamitisch gaan maken. Dat zijn de feiten!
  Het is werkelijk een grof schandaal dat Merkel hier de ogen voor sluit en voortdurend de term ‘vluchtelingen’ gebruikt, terwijl al lang is gebleken dat de meerderheid NIET vlucht uit een oorlogsgebied. Zij immigreren totaal illegaal en zien zichzelf als de eersten die Europese grond islamitisch gaan maken.
  Wat worden wij ongelooflijk misleid door deze blinde politici.

  • “Wat worden wij ongelooflijk misleid door deze blinde politici”.
   Die politici zijn niet blind maar voeren een plan uit. Dat plan heet “the new world order” en komt uit neo-con Washington. Orde uit Chaos. En een zwak Europa dat Rusland (onze beste buur) met oorlog dreigt via stompzinnige sancties en NATO militaire (=Washington) dreiging. Dat is de agenda. Onze regenten zijn uitvoerende volgelingen van dat plan. Zie ledenlijst Bilderberg conferenties. Pechthold en Rutte zijn daar kind aan huis, zelfs die vreselijk arrogante Samson. We worden er ingeluisd. Omdat onze regenten denken de strijd met het domme volk te hebben gewonnen gaan ze door met dit proces. Maar ze hebben het verkeerd. Meer en meer mensen worden wakker..? https://www.youtube.com/watch?v=41Q17MHcOH8

 18. Outin Theopen

  28 juli 2016 op 18:28

  @Sint Nicolaas
  Het is om diep triest van te worden. Maar we mogen de strijd niet opgeven. Ik berust in het feit dat ik geen vredige oude dag zal genieten in het land van mijn voorouders. Ik weet wat de toekomst voor mij in petto heeft. In die wetenschap ben ik bereid te doen wat gedaan moet worden. Als de nood aan de man komt, dan ben ik er klaar voor. Tot die tijd moeten we de waarheid openlijk en onverschrokken blijven verkondigen, ongeacht de mogelijk schadelijke gevolgen voor onze reputatie. Ik heb nooit een geheim gemaakt van mijn politiek incorrecte opvattingen. In mijn directe omgeving weet iedereen wat mijn standpunten zijn. En wat zie ik gebeuren? Wanneer er weer een aanslag is gepleegd komen mensen naar me toe om hun hart te luchten en hun woede uit te spreken zonder op hun woorden te hoeven letten. Via mij komen mensen met elkaar in contact. Ik zie de uitwerking hiervan in mijn buurt. Mensen durven hun mening weer uit te spreken, ze worden mondiger. Dat is een begin.

 19. Ik begin steeds meer te geloven dat Merkel een marionet is van de NWO.
  Ze heeft tijdens de Bilderbergconferentie opdracht gekregen om zoveel mogelijk immigranten toe te laten, en op deze manier Duitsland en Europa in chaos te storten. De EU is namelijk de enige die baat heeft bij deze wanorde, vandaar dat Merkel geen millimeter wijkt van haar ‘wir schaffen das’: het is allemaal onderdeel van het plan.
  Op de langere termijn is het doel om de autochtone bevolking van Europa te vervangen; een etnische en culturele genocide dus.

  • “Ik begin steeds meer te geloven dat Merkel een marionet is van de NWO.”
   .
   NWO is een beladen term en geeft niet exact aan wie dat zouden zijn maar één ding is zeker en dat is dat Merkel het niet in haar eentje beslist heeft en het lijkt me zelfs sterk dat het überhaupt haar idee is geweest. M.a.w. ik acht de kans 99.9999….% dat Merkel het ingefluisterd heeft gekregen, of dat ze zelfs in dienst is van de opdrachtgevers. Die opdrachtgevers zou je de nwo kunnen noemen maar het is slechts een term. Wat je ook met enige zekerheid over de opdrachtgevers kan stellen is dat ze de blanke ‘gewone man’ liever van de aardbodem zien verdwijnen. Waarom dat is? Waarschijnlijk omdat ze te verheven zijn (het zogenaamde doel van links) en misschien ook omdat nog maar 15% van de wereldbevolking blank is en dat percentage daalt gestaag terwijl het percentage van niet-blanken gestaag stijgt. Dus heel simpel gezegd zien ze als ware koopmannen in de blanke man geen brood en geen toekomst meer.

   • “(het zogenaamde doel van links)”
    .
    Dat plaatste ik bewust met ‘zogenaamde’ erbij omdat het verheffen van het volk idd door links bewerkstelligd is maar nu begint het me pas duidelijk te worden dat het links uiteindelijk niet ging om het volk daadwerkelijk beter te maken maar dat slechts hun ideaal uitgevoerd werd. Want nu het volk verheven en daardoor mondig en wereldwijs is wil links dat het volk hun mond houdt, tenzij je een mening hebt die links accepteert. In het verleden is weleens de gedachte bij me opgekomen dat het verheffen van het volk niet echt als doel had het volk beter te maken maar dat het beter zou zijn voor de werkgevers en grootkapitaal, een soort heropvoeding waardoor het betere producenten en consumenten zouden worden. Want ik heb het toch altijd vreemd gevonden dat bij links van die elitaire types rondliepen die zogenaamd zo begaan waren met het klootjesvolk. Nu links steeds verder in het nauw komt komt eindelijk de ware linkse aap de uit de mouw.

 20. “Wir schaffen das” is een uitspraak van
  een volksmenner of een megalomaan (die graag de pluralis majestatis hanteert).
  Beiden behoren tot de gevaarlijkste soort op aarde, en zouden in quarantaine geplaatst moeten worden …

 21. Heel veel wereldleiders zijn trekpoppen van de NWO. Merkel is daar geen uitzondering. op. De Nieuwe Wereldorde, waar o.a. de oude Bush al over sprak is in feite een coupe van de rijken die d.m.v. de banken en het geld de wereld willen regeren. De organisatie heeft de piramidestructuur zoals die op het een dollar biljet. Met het alziend oog in de top en organisaties als Council on forein relations, Trilaterale Commissie, Bilderberggroep e.d. hieronder. Zie voor een gedocumenteerde uitleg: http://www.franklinterhorst.nl/Nieuwe%20Wereldorde%20in%20opmars.htm

  • Klopt het zijn allemaal puppets om de luchtbubbel in stand te houden….
   en de puppetmaster is de geldpers ( in prive handen )
   Je kunt geen geld uitgeven dat er niet is…het is allemaal gebakken lucht.
   Hoe kun je in hemelsnaam miljarden uitgeven die je niet hebt ??
   Door nog meer schulden te maken …..ja klopt zo kan iedereen een land regeren.
   http://www.destaatsschuldmeter.nl/
   Kijk ook een bij de werkloosheidsmeter op dezelfde site….ja gaat echt goed met Nederland….bedankt EU..
   Welterusten weer…

 22. Sint Nicolaas

  28 juli 2016 op 17:06

  maatregelen treffen, wapenwet aanpassen, informatie beter uitwisselen. Allemaal loze troep dat geen enkel effect heeft. Voor elke uitgeschakelde muzelman staan er weer twee andere op. Grenzen dicht, die honderden en honderdduizenden er uit ! Misschien eens aan je eigen mensen denken voor de verandering ? Je eigen daklozen, je eigen (eenzame) bejaarden, zieken, gehandicapten en verdere Duitsers. De grootste giller is nog dat ze van het CDU is. De Christlich Demokratische Union. Tegelijkertijd haalt ze miljoenen moslims binnen, de aartsvijand van de Christenen. Naïever kun je gewoon niet zijn ! Net als de paus, we moeten bidden voor vrede. Bidden helpt niet beste Franciscus. Vroeger gingen ze op kruistocht om de muzelman te lijf te gaan, Te vuur en te zwaard werden ze bestreden.

  • Sint Nicolaas

   28 juli 2016 op 17:06

   nu bidden we en hopen we op het beste. Wie er dan het onderspit delft zal geen verrassing worden. De muzelmannetjes en vrouwtjes lachen je vierkant in de rondte uit. Zie het als de Koekoek. Je ei in andermans nest leggen en vervolgens kiepert het Koekoeksjong de eigen jongen van de gastvrouw er uit. Het muzelei is inmiddels gelegd in €uropa, zodra het jong groot genoeg is kiepert ze de €uropeanen er uit.

   • Een andere koekoek. Boer Koekoek uit de jaren 60 politiek.
    https://www.youtube.com/watch?v=5TebizUGUeU

 23. Sint Nicolaas

  28 juli 2016 op 17:04

  En wat zegt tante Angela vandaag weer op haar persconferentie ?
  ‘ Wir schaffen das’ Weer dezelfde retoriek, ‘wir’. Dat mens is geestesgestoord ! ‘wij’ kunnen dat, ‘wij’ blijven bij onze principes. ‘ze’ vind het de plicht (!?) van ‘de’ Duitsers om mensen op te vangen.
  In de godesnaam, namens WIE spreekt dit mens ? Meer dan 50% van de Duitsers maakt zich grote zorgen en staat pessimistisch tegenover nog meer opvang en de reeds bestaande opvang van dit ongedierte. De ellende stapelt zich op en ze blijft maar doordrammen ‘wir’, ‘ze’, ‘de’. Nee muts, je spreekt niet namens iedereen ! Ja, ze had wel gezegd dat het niet makkelijk zou worden. Zal best, helaas te laat voor de reeds gesneuvelden van de afgelopen week. Ach,en ze gaat de daders opsporen ( yeah, right ! En dan, komen ze in de gevangenis waar die kakkerlakken bekant nog meer rechten, verzorging en privileges hebben dan een doorsnee eenzame bejaarde ),

 24. Sint Nicolaas

  28 juli 2016 op 17:00

  Onlangs nog op NOS app die stukjes gelezen over die zogenaamde ‘vluchtelingen’ uit Syrie ? Na de vlucht heet het. Een nieuw thuis. Hoezo nieuw thuis ? Met andere woorden, je komt er nooit meer vanaf. Alsof dat een verrassing was. Onpasselijk wordt je van dit soort stukjes. Met zieligheden en vooringenomenheid wordt er verslag gedaan om de werkelijke ellende die WIJ er van ondervinden te verhullen. De vijfde colonne wordt met knuffels en spandoeken welkom geheten en de ellende stapelt zich op. En ze krijgen alles voor mekaar. Waar jij als inboorling jaren op School voor hebt gezeten, eindelijk een baantje vond, geld gespaard ( indien mogelijk ) krom ligt om de huur, hypotheek, ziektekostenpremie, water, licht, stroom, belasting en de hele verdere teringbende te betalen krijgen die parasieten alles op een presenteerblaadje aangeboden. Jaren en jaren worden ze door de staat ( lees : uw belasting geld ) onderhouden en als dank ondergraven ze de hele westerse maatschappij.

  • Sint Nicolaas

   28 juli 2016 op 17:01

   Er wordt hier een ‘volk’ binnengehaald dat een ideologie aanhangt waar haat, terreur, moord en doodslag de norm is. En vertel Sint niet dat het niet zo is. Het grote sprookjesboek der muzelmannen staat er vol mee. Deze lieden komen regelrecht uit de middeleeuwen, hebben een zieke mentaliteit, zijn geen vrijheden gewend zoals wij die in het westen kennen en worden gelijk een kat op het spek gebonden zo onze straten, dorpen en steden ingegooid en daar begint de ellende. Diefstal, berovingen, aanrandingen, verkrachtingen, onthoofdingen, gijzelingen, overlast veroorzaken, respectloosheid met als gevolg de verloedering van de samenleving als geheel. Angst en onveiligheid heerst onder het volk en het politiek establishment zag dat het goed is.

   • Sint Nicolaas

    28 juli 2016 op 17:03

    Inderdaad, Pechtold, een van de gevaarlijkste landverraders die er in NL rondlopen. De glibberige €urofiel. Een die zijn moeder nog liever verkoopt dan de €uro op te geven. Wat een ongelooflijke minnegeest is dat. Zelden zijn de NL’ers zo verraden, geschoffeerd en afgeserveerd als in de afgelopen periode door meneer Prutte en Co met de nodige steun en het stilzwijgen van dommecraten 66. Dat is geen partij, het is een scheet in de wind die meewaait waar het hem het beste uitkomt. Het liefst nog meer multi-culti, meer €uropa dus nog meer narigheid voor u en Sint. Meneer Pechtold, die vind dat wij allen te stom zijn om een oordeel te vellen over de €U. Onvoorstelbaar dat er nog stemvee rondloopt dat op die vaatdoek stemt. Wegkijken, relativeren en bagatelliseren als de beste. Problemen benoemen ? Welke problemen ? Alles gaat toch goed ?

 25. De lichaamstaal van Merkel zegt het een en ander. Ze spreekt mensen aan en draait daarna meteen haar hoofd weg en maakt geen contact meer. M.a.w. je hebt je zegje kunnen doen en bekijk het verder maar. Ik heb andere dingen te doen. Arrogant kutwijf. Die verdient het zelf niet meer om te leven.

 26. De vraag waarom al die mensen ineens in beweging komen Huis en haard verlaten, is helemaal niet belangrijk . Het is wel zo dat onze jongens daar moeten bombarderen en de boel daar plat gooien. Waarom? wij hebben toch niets tegen Syrië, Irak,
  Nee natuurlijk niet maar we zijn lid van de NAVO en de Amerikanen zijn de baas van de NAVO Zolang de NAVO bestaat kan Europa geen eigen buitenland beleid voeren.
  Zie: https://youtu.be/HcNVC44rFTc

 27. Leo KarelJan

  28 juli 2016 op 16:19

  Pechtold is niet alleen een stupide, door en door politiek correct Gutmensch, maar ook nog eens iemand met een fabelachtig GEBREK aan kennis en inzicht over hoe de werkelijke wereld in elkaar steekt. Dat is HET KENMERK van de linkse Gutmensch: doordat ze feiten en waarheid ondergeschikt maken aan hun eigen politiek correcte cliché’s, missen zij het inzicht en de echte kennis. Ze zullen geen uren besteden aan studie om inzicht te krijgen in koran, hadith en sharia, maar zullen alleen op zoek gaan naar goedkope politiek correcte cliché’s die ook de andere leden van de kliek en media gebruiken. Zo blijven ze rondtollen in hun eigen beperkte wereldje: het zijn gewoon imbecielen.

 28. Vroeger moest je nog als land vechten om een ander land te veroveren, tegenwoordig mag je gewoon binnenlopen en je gang gaan, bijvoorbeeld met oud en nieuw.
  En dat alles omdat Merkel wil laten zien dat ze een gutmensch is.

  Nog een aantal miljoenen immigranten en dan bestaat Duitsland niet meer zoals wij dat kennen. Dat heeft Merkel maar mooi geschaft. Dan kan ze van haar rust verdienen in een mooi huis ergens in zuid Amerika, en aan haar memoires werken.

  Een echte gutmensch!

 29. Volgens Merkel is angst een slechte raadgever, angst is natuurlijk en daarom zeer nuttig want het kan je leven redden, daar is het dan ook voor bedoeld, dankzij angst worden oa al je zintuigen scherper. Tenzij je van angst versteend raakt en daarom geen actie kan ondernemen. Kortom; angst is enkel een slechte raadgever voor degenen bij wie het overlevingsmechanisme ontbreekt cq niet goed functioneert.
  .
  Weet je wat daadwerkelijk een slechte raadgever is?
  .
  De islam!

 30. g.h.m.leferink

  28 juli 2016 op 15:38

  Alwéér dataanstellerige haantje dat op kursus snelkwekken is geweest! Als je er lang naar luistert word je hondsmoe van al dat geratel. Die is zijn roeping misgelopen: Marktkoopman in bretels.
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 31. Volgens Merkel probeert ISIS een wig te slaan tussen het Duitse volk en de vluchtelingen. Maar dat zal niet lukken, zegt Merkel.

  Duitsland blijft de vluchtelingen met open armen ontvangen.

  Wir schaffen das nog steeds.

  Rutte, a.u.b. gooi de grens dicht tussen Duitsland en Nederland en België.

  Merkel wil over de ruggen van vele doden niet haar ongelijk erkennen. Zelfs bij een tweede nine eleven zal ze zeggen dat ISIS een wig probeert te drijven, maar dat alle miljarden en miljarden vluchtelingen welkom blijven in Duitsland. De gasten bij de NPO zullen het ongetwijfeld prachtig vinden en een traantje wegpinken, volkomen losgezongen van de realiteit.

 32. asiel wordt geweigerd en dan?
  dan naar de illegaliteit,zielig doen en wachten op een generaal pardon.
  in de tussentijd krijg je eten drinken en een slaapplek.
  er zijn al ruim 100.000 illegalen hier,waarvan de meerderheid man is .
  het is toch raar dat mensen tientallen grenzen overschrijden en dan hier asiel krijgen.
  er zijn toch verdragen die zeggen dat je het eerste land wat je aandoet asiel moet vragen.
  net als asiel krijgen en vervolgens op vakantie gaan naar het land dat je ontvlucht bent.
  dus ,daar opvangen en alleen hier tijdelijk asiel (als je een legitimatie hebt)en paspoort inleveren als je NLer wilt worden.

 33. Onze knappe leiders sturen het volk de dood in. Opvallend is dat nog geen politicus het loodje heeft gelegd. Beloning?

  • Nou Ni28 Pim Fortuyn heeft toch echt letterlijk het loodje gelegd. Als je teruggaat naar Janmaat is er weinig verandert in de reacties van politici. Het systeem is ook niet meer van deze tijd. De tijd van amateurs die de macht krijgen omdat ze nou eenmaal van de juiste partij zijn en het jargon spreken. Buikspreekpoppentaal uit de Merkel stal, goedmens retoriek en veel we werken hard aan verbetering dus geloof populisten niet die het allemaal veel eenvoudiger voorstellen dan het is. Of we zijn gebonden aan allerlei internationale wetten en regels waar we niet aan voorbij kunnen. Onzin natuurlijk want alles is politiek besloten en kan ongedaan gemaakt worden. Alles wordt uit de kast gehaald om geen verantwoordelijkheid te nemen en echt iets te doen. Alsof het een goddelijke in beton gegoten feit is dat terreur nou eenmaal hoort bij een open samenleving. Wen er maar aan! 100% veiligheid bestaat niet en bloemen, stille tochten, zingen, knuffels leggen bij het kinderlijk is het enige.

   • Tja, misschien wat extra beveiliging. Wat er moet gebeuren: de terreurkraan dichtdraaien en de islam aanpakken gebeurd niet. Stel je toch eens voor dat het zou helpen. Dan hebben de Wilders mensen gelijk. En dat NOOIT! Want wij zijn goed, en willen onze macht behouden tot in eeuwigheid…..Braak!

 34. PieterG, Fortuyn is vermoord vóórdat hij een functie in het landelijk bestuur zou krijgen, en wellicht wel juist daarom. Hij was wel politicus maar niet één die deel uitmaakte van de zittende macht (de officieel goedgekeurde politici). Aangaande Trump, toch echt onze enige hoop op het vermijden van WOIII (IV?) houd ik mijn hart dan ook vast.

 35. J. C. Th. Köhler

  28 juli 2016 op 11:25

  “Zou Pechtold wel eens in zijn bedje liggen te woelen van al het kleverige bloed dat hij aan zijn handen heeft?”

  Pechtold heeft al bloed aan z’n handen uit z’n tijd als wethouder in Leiden. Ik heb het hele verslag over zijn toenmalige (ambts)misdrijven ter beschikking, helaas is het te lang om hier als reactie te plaatsen. Maar wie geïnteresseerd is kan het zo van me krijgen.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

 36. Basic Dimension

  28 juli 2016 op 11:08

  ‘Realistisch’ duidt op de verwachting dat deze mensen hier zullen blijven. Dat klopt ook omdat zij merendeels uit zichzelf niet weg zullen gaan. Maar wat niet in dat ‘realisme’ zit is dat eerst kosten noch moeite werden gespaard om deze mensen hier binnen te halen. Zo scheppen onbewuste drijfveren een werkelijkheid waarin bewuste en onbewuste sporen. Omdat non-policor deze onbewuste drang niet heeft ontstaat er daar cognitieve dissonantie waardoor policor van bedrog wordt beticht. Maar hier maakt non-policor wel een gemakkelijke denkfout waardoor verdere analyse niet meer nodig lijkt. Hierdoor is al 40 jaar een onnodige patstelling ontstaan. De stelling zou moeten zijn dat policor – veelal goed opgeleide en intelligente mensen – oprecht een en ander niet weet te scheiden en dat er van een sterke aandrang sprake is om moslims onze cultuur binnen te halen. De vraag wordt dan: waar komt die drang vandaan?

  • Jan Stemerdink

   28 juli 2016 op 12:44

   1. Het voelt goed om het beter te weten dan het volk. Het “gelukkig zijn wij verstandiger”-syndroom.
   2. Men denkt goed te doen door arme mensen te helpen en het voelt weldadig om goed te doen.
   *. Daar heb je je drijfveren. Zie ook https://janstemerdink.wordpress.com/2016/03/27/het-spook-van-adolf-hitler/

   • Basic Dimension

    28 juli 2016 op 13:59

    Een stevige stellingname waarin ik mij goeddeels kan vinden. Maar over het spanningsveld tussen enerzijds de versterking van de groepsidentiteit en anderzijds het buiten de deur houden van erfelijke ziekten is het laatste woord nog niet gezegd. Het leidde al vroeg in de evolutie tot inteelt- en uitteelt culturen.

    Hitler koos ideologisch voor de inteeltcultuur, net zoals moslims die in rechte lijn de erfopvolgers zijn van de inteeltcultuur van de homininae (7 mya; 400cc). Daarentegen ging met enige zekerheid homo erectus (2 mya; 900cc) al over op uitteelt. De huidige Westerse volkeren zijn voornamelijk uitteelt culturen, de nazies waren op de terugweg.

    Het spanningsveld tussen moslims en voormalige christenen heeft daarom wel degelijk met erfelijkheid te maken.

    • “inteeltcultuur”
     .
     Ik vind dat een non argument, kijk bv naar hoe weinig tijgers nog in Siberië leven en die hebben niet eens last van inteelt.
     .
     Broers en zussen neven en nichten kunnen idd beter geen kinderen krijgen.
     .
     Er bestaat maar één menselijk ras nl de homo sapiens dus als het inteelt argument zou kloppen dan zou de mens gedoemd zijn ten onder te gaan aan inteelt. Daarentegen ken ik geen enkel diersoort die ten onder is gegaan aan inteelt, en diersoorten doen het enkel en exclusief met hun eigen soort. Het is wel zo dat in de natuur alles wat niet voldoet of afwijkt direct uitgeselecteerd wordt en zich dus niet voort kan planten, de natuur is behoorlijk racistisch fascistisch en intolerant wat dat betreft.
     .
     Zolang broers zussen neven nichten geen nakomelingen krijgen dan is inteelt geen argument voor wat dan ook want met zoveel mensen, bv alleen al in de westerse wereld, is dat absoluut uitgesloten. En daarbij gaat het uiteindelijk niet om ‘ras’ maar om cultuur.

     • @Basic Dimension
      .
      ps
      .
      Ik ga/ging ervan uit dat je met ‘inteeltcultuur’ letterlijk op inteelt doelde zoals Wolfgang Schäuble dat onlangs als argument gebruikte.

 37. Basic Dimension

  28 juli 2016 op 17:26

  Wel, daar kan ik het gedeeltelijk mee eens zijn. Overigens gaat het niet zozeer om het aantal tijgers maar om de genetische variatie in de overblijvers.
  Homo sapiens is een verzamelras geëvolueerd uit vele voorgaande rassen; een mooi voorbeeld is homo naledi (2.3 mya (?); 550cc) waarin Australopithecus Afarensis (Lucy) mogelijk met homo erectus is gemengd. Een kwalijk punt is wel dat er door natuurgeweld op een gegeven moment nog maar 2000 exemplaren van homo sapiens over waren.
  Een voorbeeld van een bijna uitgestorven diersoort is de cheetah die 10.000 jaar geleden door de genetische bottle neck ging en waarvan er toen nog maar enkele dieren over waren. Nog steeds een twijfelgeval overigens.
  Met de ‘inteeltcultuur’ wordt de eerste samenlevingsvorm van mensachtigen bedoeld die overigens nog steeds de blauwdruk vormt van de islamitische cultuur.

 38. Merkel, Pechtold, Klaver, Samsom, EU,Ze vechten tegen de verkeerde vijand. In hun ogen extreem rechts, buitenlander hater, racist en islamofoob. Terwijl ze de echte vijand met bloemen en gezang binnen halen. De MSM doet daar nog een schepje bovenop.
  Of moet ik zeggen deed daar nog een schepje bovenop omdat men traag als stroop toch wel een tikkeltje nerveus begint te worden onder de niet aflatende stroom terreurdaden. Wat dan wel afgedaan wordt als psychisch gestoord, dus niets met de islam te maken heeft. Elke dode die valt door een te makkelijk binnen gelaten immigrant had voorkomen kunnen worden. 40 jaar beleid met strenge toelating (geen islam)zou niet alleen de terreur tegengehouden hebben maar heel veel bijkomstig leed van straatterreur, overvallen, en meer. Nooit zullen de verantwoordelijken dit toegeven. Want hun beleid is nou eenmaal gebaseerd op meer problemen veroorzaken om de eigen gemaakte problemen op te lossen om zogenaamd onmisbaar te zijn met veel bla, bla, bla,

  • Helemaal eens.
   40 jaar moslim immigratie veroorzaakt door politiek correcte criminelen.
   Hier de oogst van slechts een paar dagen:
   http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/07/Afgelopen-dagen-tientallen-islamitische-aanvallen-aanrandingen-en-misdaden-door-media-verzwegen

 39. g.h.m.leferink

  30 juli 2016 op 13:15

  Prima gezegd, ‘Pieter G’.
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink