De ontstellende corruptie van graai-echtpaar de Clintons; Kijk die docu!

Door Joost Niemöller

De Amerikaanse presidentsverkiezingen zijn belangrijk voor ons, want de VS is nog steeds het machtigste land ter wereld. We mogen niet stemmen, maar we krijgen direct te maken met de uitslag. Wie de Amerikaanse president wordt is helaas aanzienlijk belangrijker dan wie de Nederlandse premier wordt; Hillary of Donald.

Ik zag nogal eens linkse mensen hautain verklaren dat Hillary Clinton die verkiezingen natuurlijk gaat winnen, want zij heeft nu eenmaal de meest professionele, best betaalde campagne.

Er is inderdaad geen twijfel over dat de campagne van Hillary Clinton over verreweg het meeste geld beschikt. The New York Times berekende dat de campagnekas van Clinton vijf keer zo groot is als die van Trump.

De vraag is natuurlijk waar al dat geld vandaan komt. Vaak zijn er links met allerlei buitenlandse belangen. En dat leidt tot schimmige connecties. Zo is er een intense relatie tussen Gülen en Clinton.

Gülen betaalt haar.

Het is zomaar een voorbeeldje. Gülen is bij lange na niet een grote Clinton sponsor. De speculant George Soros, bijvoorbeeld, is een veel grotere. Die heeft ook nogal wat vlekjes weg te werken, en daar kan president Hillary hem vast goed bij helpen. Want dat zijn de regels van het spel: Je geeft wat en je krijgt er wat voor terug.

Het blijkt trouwens nog veel ingewikkelder in elkaar te zitten, want er zijn ook connecties met Erdogan en er valt veel te zeggen voor de stelling dat de Clintons verdienden aan de zogenaamde Turkse coup!

Welk ondoorgrondelijke buitenlandse beleid zal president Clinton gaan volgen? Wil je de duistere agenda van de Clintons leren kennen, dan moet je de weg terug voeren van het Clinton geld. Kapitaal van zichzelf hadden ze nauwelijks, maar macht wel. En via die machtsbasis klauwden ze het geld naar binnen. Om in ruil daarvoor gunsten te verlenen.

Zo is er de ‘goede doelen organisatie’, de Clinton Foundation, die vooral zelf rijk wordt met die zogenaamde goede doelen van ze. Dat is al uit en te na naar buiten gebracht. Je kunt het tegenwoordig bij wijze van spreken zo terug vinden op de Wikipedia pagina.

Veel Amerikanen zijn inmiddels goed op de hoogte. Hoe de Clintons rijk werden door corruptie, werd uiteen gezet in een bestseller die vorig jaar verscheen: Clinton Cash.

Het patroon is heel simpel: Internationals met goede connecties met de Clintons betalen het echtpaar en krijgen in ruil daarvoor opdrachten. Die opdrachten kunnen regelrecht ingaan tegen het met veel bombast uitgedragen Gutmensch beleid van de Clintons. Bedrijven die corrupte regimes in Afrika steunen. Bedrijven die voor de VS vijandige landen steunen, zoals Iran en Rusland. Bedrijven die het milieu kapot maken, door het kappen van oerwoud voor mijnen, of het aanleggen van pijlijnen voor olie. De met de Clintons bevriende CEO’s van die bedrijven storten af en toe wat op het goede doelen fonds van de Clinton Foundation, of ze geven miljoenen voor de bombastische flutlezingen van Bill Clinton door de hele wereld. Als de miljoenen waren over gemaakt, wijzigde minister van buitenlandse zaken Hillary Clinton het beleid in hun voordeel.

Ook de Nederlandse Postcode Loterij, geleid door snelle linkse jongens, stort trouwens braaf bij in de kassen van de Clinton Foundation.

Gisteren verscheen de documentaire naar aanleiding van het boek Clinton Cash. Hij werd meteen gratis op YouTube geplaatst. En ja, hij duurt meer dan een uur. Maar het is de moeite waard. En je kijkt het zo uit omdat het gelikt in elkaar is gestoken en je van de ene verbijstering in de andere stort. Na het zien ervan ben je in staat recht door het meest corrupte machtsechtpaar ter wereld te kijken. Nooit eerder had hypocrisie zo’n lelijke smoel. Een stel uit de hel. Ik kan er niet meer van maken. Kijken!

 

 

 

 

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

52 Reacties

 1. Overal hetzelfde liegen bedriegen verhullen en verzwijgen……. deze aardbol is in mijn beleving ziek….. pedofielen leugenaars , landverraders en ga zo maar door……persoonlijk ben ik er helemaal klaar mee….

  https://www.youtube.com/watch?v=afvcvzseJJU
  En ja natuurlijk wordt Hillary president…… niet als het aan mij ligt …..natuurlijk… zou ik zeggen Hillary not for the white house ….but for the jailhouse….
  sjonge jonge wat een wereld ….de meeste democraten in de VS zijn echt doof , blind
  en steunen een crimineel…..ik heb er geen woorden meer voor….welterusten weer.

 2. Ik heb dat filmpje een half uur volgehouden. Vond het niet zo goed. Veel niet-onderbouwde statements. Natuurlijk zijn die Clintons niet pluis. Wanneer je een kwart miljoen voor een speech krijgt van Goldman Sachs en een serie speeches geeft, dan is het duidelijk dat iemand gekocht wordt. Het is een moderne variant van een bruine envelop die onder de tafel wordt doorgegeven.

  Maar wat had je dan eigenlijk verwacht? Denk je dat het ooit anders geweest is? Nu zijn de zogenaamde populisten de enigen die nog oprecht in democratie geloven en daadwerkelijk lijken te menen wat ze zeggen. Maar ook die mensen worden vervangen en op een gegeven moment door types als de Clintons.

  Wanneer een systeem consequent foute leiders voortbrengt, is er een fout in dat systeem. Misschien toch maar eens overwegen waarom je eigenlijk zo graag bestuurd wilt worden.

 3. Doen de Clintons niet op global wat velen hen al vooraf deden ? Hoe zegt men het in het filmpje .. Desaster kapitalisme? Vind ik trouwens een heel goed nieuw woord die goed vertaalt waar het linkse en rechtse goed doeners om gaat. Verdienen aan iemands ander ellende en er bovenop de ellendige verder met de voet in de grond stampen. Waar gieren cirkelen , vindt men lijken ? Waar geld is onze politieke sociologen ? Regentjes en centjes ? Waarheden als een koe.

 4. Niets aan de hand …gewoon verder slapen wereld…..welterusten…
  https://www.youtube.com/watch?v=TniJbEfJOWs

 5. robbertdeberk

  26 juli 2016 op 17:42

  Joost begint wakker te worden hahaha.

  Kijk gelijk even naar ” loose change ” Joost.

  Van heel lang geleden , maar toch sluit mooi aan op die Clintons.

  Niets is meer wat het lijkt.

  En begin daarna maar eens na te denken wat de eerste prioriteit is. De islam of de elite?

  Hahaha die Joost wat heeft ie nog een hoop te doen.

  Sterkte

 6. Zo ik ben er weer even klaar mee…welterusten VS.

  https://www.youtube.com/watch?v=OgYozPlj-Gc

 7. Leo KarelJan

  26 juli 2016 op 15:22

  De Clintons zijn gewoon door en door verrotte Gutmenschen die alleen op geld en macht uit zijn. Met hun politieke correctheid over de islam, de multikul, de immigratie en hun smerige “groene” klimaathysterie. Alles om maar macht en geld te verzamelen. Zo ziet de linkse Gutmensch eruit: door en door slecht. Dat sommige CEO’s van multinationals ( niet het zelfde als de aandeelhouders ) dit “steunen” zal hun opbreken: de belangen van de bedrijven zijn er op lange termijn niet mee gediend. Ook voor bedrijven zijn islamisering, politieke correctheid en groene hysterie uiteindelijk fataal.

 8. Daar gaan we weer vandaag:
  Frankrijk; een priester de keel doorgesneden.
  Berlijn: een arts doodgeschoten.
  Calais: een Ethopier gedood.
  En nog een prettige dag verder.

  • De verklaring : De dader was geestelijk niet in orde ……. Ja natuurlijk de dader is niet meer dan een werktuig in handen van een Jihad strijder De opdrachtgever zoekt jongens die geestelijk niet in orde zijn

   • De generatie politici die hiervoor verantwoordelijk is zal de rest van hun leven over hun schouder moeten blijven kijken en altijd voor hun veiligheid moeten vrezen. Niet omdat ik dat wil maar omdat dat niet anders kan als je zoveel mensen op een dergelijke manier benadeelt en schoffeert.

 9. Prachtig verwoord: “Nooit eerder had hypocrisie zo’n lelijke smoel. “

 10. BREAKING NEWS: Julian Assange states that he will “release a new set of documents that will ensure @HillaryClinton’s arrest.” #DNCLeaks

 11. Bij mijn weten is Donald Trump (multi-)miljardair, dus hoe u erbij komt dat de campagnekas van Clinton ‘vijf keer zo groot’ is snap ik niet helemaal. Zou trouwens wel eens interessant zijn uit te zoeken hoe Trump aan dat fortuin is gekomen… Overigens geloof ik niet dat Clinton de verkiezingen zou winnen omdat zij de meest professionele campagne heeft, maar simpelweg omdat de overgrote meerderheid van de Amerikanen er he-le-maal niéts bij te winnen zou hebben als zij op Trump zouden stemmen. De enigen voor wie Trump als president interessant is, dat zijn de leden van het selecte clubje superrijken. De enige succesvolle strategie voor Trump is dan ook om stemmen te kopen, en het zou mij niet verbazen als hij met zijn team daar nu al druk mee bezig is.

  • Outin Theopen

   26 juli 2016 op 11:54

   In Nederland kennen we Trump niet zo goed. We beoordelen hem voornamelijk op zijn idiosyncratische verschijning. Zijn bombastische optreden doet bij velen van ons de nekharen rijzen. De ideologisch gemotiveerde Nederlandse media doen er alles aan om deze louter esthetische reactie te ondersteunen. Dat is zeer betreurenswaardig. Het beleidsprogramma van Trump is namelijk helemaal niet zo gek. Vooral op het economische vlak is het traditioneel conservatief, in de beste Amerikaanse traditie. Het neoconservatisme dat zijn hoogtepunt bereikte onder G.W. Bush en werd voortgezet onder Obama is eindelijk op zijn retour. Trump stuurt de Republikeinse Partij terug naar een eenvoudig patriottisme dat zich louter richt op het verbeteren van het eigen land: America First! Hij zet de humanitaire zendingsdrang overboord en legt de nadruk op het behalen van tastbare resultaten op eigen grond; geen buitenlandse avonturen meer. Een meer nationalistisch Amerika is een zegen voor de wereld.

 12. “De enigen voor wie Trump als president interessant is, dat zijn de leden van het selecte clubje superrijken”
  .
  Nee, zo wil Trump bv die muur bouwen en daar heeft de gewone man baat bij omdat bv werk wat anders door illegalen ingenomen zou worden beschikbaar blijft plus dat de instroom al zo hevig is geweest dat in diverse delen van de VS Spaans nu de voertaal is. Daar hebben ze hetzelfde probleem als wat wij nu in Europa meemaken met de massale instroom alleen zij zijn een stuk verder. Wat wel in hun voordeel is is dat de Mexicaanse cultuur veel dichter bij de Amerikaanse cultuur ligt dan de Europese cultuur ten opzichte van de islamitische cultuur waarmee Europa overspoeld wordt.
  .
  Wat ik echt niet begrijp is hoe mensen tegen instroom van ILLEGALEN kan zijn? Trump is niet tegen migratie maar tegen ILLEGALE migratie, hoe kan je daar niet tegen zijn?? Hoe slecht ben je als je hem daardoor voor racist uitmaakt! Hij is NIET tegen LEGALE migratie maar tegen ILLEGALE migratie!

  • “Wat ik echt niet begrijp is hoe mensen tegen instroom van ILLEGALEN kan zijn?”
   .
   Daar bedoelde ik natuurlijk te zeggen:
   .
   Wat ik echt niet begrijp is hoe mensen NIET tegen instroom van ILLEGALEN kan zijn?

 13. Moeilijk te begrijpen hoe je niet tegen illegalen kunt zijn. Zodra ik op Schiphol land met een vlucht van buiten de EU moet ik als onmiskenbare Hollander een geldig paspoort laten zien, zo niet, heb ik een probleem en mag ik mijn eigen land niet binnen. Maar afgezien daarvan, mensen die voor illegalen zijn, zijn volkomen de weg kwijt. Dat, samen met die Pokemon idioten, toont weer eens aan hoe volkomen gebrainwashed en leeg onze samenleving is. We moeten weer eens wat geschiedenis boeken gaan lezen. Dat is a) een volkomen onschuldige bezigheid en b) zeer leerzaam. Maar de huidige regenten willen juist voorkomen dat de mensen hun geschiedenis kennen. Zeer verontrustend.

 14. P. van Lenth

  26 juli 2016 op 11:08

  De reacties zo lezende ga ik vanaf nu toch wat voorzichtiger alle commentaren hier lezen. Mijn hemel, wat een conspiracy adepten schrijven hier. Ik zie de overeenkomsten met het type denken dat bepaalde antisemieten hanteren: alles is een complot. Sorry mensen, maar mij krijgen jullie niet mee in die hetze.

  • Outin Theopen

   26 juli 2016 op 12:22

   @P. van Lenth Complotten zijn overal. Wanneer de raad van bestuur van Apple zich vergadert om te bespreken welke sluwe methodes men kan toepassen om een marktaandeel op Samsung te veroveren, is dat dan geen complot? Denkt u dat Apple vertegenwoordigers van de concurrent uitnodigt om de strategische vergadering bij te wonen? Uiteraard niet. Dat zou de belangen van Apple schaden terwijl Apple juist zoekt naar een manier om Samsung te benadelen. Samsung tracht op hun beurt Apple te grazen te nemen en beraadt hierover in het geniep. In een competitieve wereld van tegenstrijdige belangen zijn complotten aan de orde van de dag. De georganiseerde misdaad is niets anders dan een groot complot, maar ook in de wereld van de professionele sport, het bedrijfsleven, en uiteraard in de politiek zijn complotten de normaalste zaak van de wereld. Onze wereld is een wereld van conflicterende belangen. In wiens belang is het om ‘complotdenken’ te ridiculiseren? Denkt u daar eens over na.

 15. Ik ben ook niet zo van de complotten, maar een ding vind ik wel opvallend: Amerika onder Obama heeft zo ongeveer de hele islamitische wereld in brand gezet en de enigen die daar in feite baat van ondervinden zijn Soennitische scherpslijpers. Ga er eens voor zitten en kijk wat deze dame te vertellen heeft, met name over de rol van het witte huis en Obama (adviseurswisseling)

  https://www.youtube.com/watch?v=aVD-aOvo-iU

  • Moslim Obama heeft ook het logo van het witte huis veranderd…..
   de Amerikaanse vlag is verdwenen ….
   http://www.adweek.com/adfreak/why-are-there-errors-white-house-logo-and-how-did-they-get-there-172003

   • Democratic national convention ? ook geen vlag te bekennen …of zie ik hem gewoon niet ?…..
    https://www.youtube.com/watch?v=iUFNNP1I-6g

 16. Men dacht slim te zijn om Moslims te bewapenen “Train & Equip Program” en tegen de Sovjets op te zetten in Afghanistan Al-Qaaida was geboren Idem In Syrië en Irak “Train & Equip Program” en IS was geboren Ze wilden totale Chaos want in de chaos trekt de meester aan touwtjes. Helaas ook andere landen kunnen dat en nu zijn ze boos Ik kan alles wel begrijpen maar die enorme aantallen omgekomen mensen en kinderen D enorme aantallen vluchtelingen Het zijn oorlogsmisdaden en niets anders. Op 8 uur vliegen over een Oceaan van USA af maar wel te dichtbij Europa Nederland lopend te bereiken Te veel politici hebben zich laten inpalmen ritsel ritsel van de $ met een nep baantje NATO, Thinktank, NOG’s

 17. Deze video bewijst weer eens dat de waarheid omtrent de jihad op straat ligt maar (bijna) niemand wil het zien. Ook wordt Sharia reeds in NL toegepast, dat is de reden waarom die Marokkaanse schoften overal mee wegkomen.

 18. robbertdeberk

  26 juli 2016 op 17:52

  Slaap lekker verder van Lenth

 19. Ik begrijp die mensen niet die op haar stemmen zijn ze blind en doof ? maar goed
  mag ik even voorstellen …..deze familie trekt aan alle touwtjes , oorlogen , migratie , media, bilderberg , en bezit bijna alles op deze aardbol …ja achter de schermen zijn zij overal groot aandeelhouder van, facebook , wapenindustrie, banken ,shell , monsanto echt zo goed als alles.
  Money is power or shall we say the monopoly to create money and charge interest is absolute power.
  Geef mij de macht over het geld van een natie en het is mij om het even wie haar wetten maakt…..Mayer Amschel Rothschild
  ( centrale banken / IMF / ECB / federal reserve enz enz allemaal van deze familie )
  http://achterdesamenleving.nl/de-top-van-de-geldpiramide-de-rothschilds/#.V5cerNKLSt9

 20. Voor mij is de moord op President John F, Kennedy en zijn broer het keerpunt geweest voor mij en de Amerikaanse politiek naar Maffia staat. President Eisenhower waarschuwde Kennedy voor de over machtige wapenlobby Hij zei ; nog een President of een congresman kan hen ter verantwoording roepen – U heeft ongetwijfeld Kennedy’s speech gelezen, hoop ik. De speech that got him Killed
  27-04-1961 In Waldorf Hotel New York # http://www.iturl.nl/snib0uM # Moet U Lezen Hij waarschuwt hierin voor een monolithic conspiracy die hij wilde aanpakken Hij werd vermoordt Ze hadden even hun macht getoond Momenteel lijken ze door niemand aangepakt te kunnen worden De groep is alleen maar groter, machtiger en internationaler geworden. Elke Oekrainier, Rus die hen dwarszit wordt weggekocht Noem U prijs 1 miljoen 5 US Nationaliteit geen probleem

 21. Ik neem aan dat Trump dit ook allemaal weet, en een geschikt moment afwacht om Hillary te verpletteren!

 22. Het internet slaat rood uit als je zoekt op Hillary Clinton corrupt and evil. En vergeet niet de vele doden die de Clintons hebben gediend. Vreemde omstandigheden waarbij moorden afgedaan worden als zelfmoord.
  Lijstje is niet compleet want ouder artikel:www.wnd.com/2015/05/here-they-are-hillarys-22-biggest-scandals-ever/
  Een grotere evil satanische warmonger bestaat niet. /shoebat.com/2016/06/07/on-a-major-satanic-holiday-in-california-hillary-clinton-clinches-democratic-presidental-nomination/ (even ww ervoor zetten)

  En dit mens werd en door de staatsloterij en Sharon Dijksma ondersteund. De laatste had het gore lef om 5 miljoen van ons belastinggeld aan de Clinton Foundation te doneren (staatsloterij 25 miljoen!!!),

  • Klopt en zij was ook bij de Bilderberg meeting in Dresden.
   In mijn beleving moet het verboden worden voor onze politici om daar heen te gaan en deel te nemen.
   Wij de elite ( het volk ) moeten ons beleid bepalen, niet Brussel en al helemaal geen buitenlandse vertegenwoordigers van bedrijven, banken…onze politici moeten voor ons op komen …ja klopt ik droom wel weer even verder….zzzzzzzz

   • Wie wat waar ?
    https://www.youtube.com/watch?v=KK6JutBDWu4
    Is dit in ons belang ? nee natuurlijk niet…
    Welterusten…

 23. Schenkingen aan de Clinton Foundation; voor wat hoort wat. Maar dat Clinton “succes” blijft niet door gaan. Ze zijn al door de mand gevallen. De Clinton’s proberen nu te overleven door te dreigen met alle informatie over corruptie die ze hebben over hun “collega’s” naar buiten te brengen. Daarom staat o.a. Obama plotseling achter haar, terwijl het feitelijk oorlog is tussen de Obama en Clinton.
  Zodra Trump het witte huis in gaat, dan zullen de Clinton’s van het toneel verdwijnen of zelfs de bak in draaien.
  Sharon Dijksma en vele anderen zullen hier erg zenuwachtig van worden.

 24. Thanks Joost. Je bent onderzoeksjournalist of niet tenslotte. Ik ga die docu eens op Facebook gooien voor mijn familie in de VS. Die stemmen overigens toch al op Trump, maar ik wil eens zien of het op dit medium beklijft. Je hoort nogal eens over censuur namelijk.

 25. Waarom geeft economische zake 4 miljoen aan de Clintons?

  • Misschien omdat de Clintons ooit zo arm waren dat de bij vertrek de inventaris van het Witte Huis moesten stelen?

 26. En dit is de andere: https://www.youtube.com/watch?v=eGiuSASHZbc

  Enfin, na het in brand steken van het Midden Oosten door deze dame en ná het entameren van de ‘vluchtelingenstroom’ naar Europa en na alle andere brandhaarden die deze verkrachtings-enabler heeft gerealiseerd, hoef je je echt niet meer af te vragen of je bronnen wel kloppen, je kan het gewoon op je eigen blauwe ogen geloven. Of op je klompen aanvoelen, tenzij je in Haïti woont want dan heb je niet eens geen klompen, maar dat hoeft ook niet, want dan wist je het allemaal al.

 27. Oei, 2 links, dit is de ene: https://www.youtube.com/watch?v=r7e6gLht6OQ

 28. g.h.m.leferink

  25 juli 2016 op 23:42

  Laten we ze ‘Echtpaar Marcos II’ noemen.
  En vanaf nu ben ik ervan overtuigd dat Donald de volgende president van de V.S. gaat worden. Daar draagt ook de recente verklaring van Bernie Sanders voor een behoorlijk deel aan bij.
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

  • Via onze Amerika correspondenten Twan Huys, Tom Kleijn en Eelco Bosch van Rosenthal had ik nog nooit van Bernie Sanders gehoord Het was Clinton Clinton Clinton Tot mijn verrassing en opluchting denken veel Amerikanen zoals wij Het Amerikaanse Center for Citizen Initiatives bezocht Rusland en de Krim en sprak met daar met Burgers # We as citizens of the United States MUST be better informed. Our mainstream media doesn’t give us the accurate information that we need. We must be part of a growing informed population of Americans who understand and take the responsibility to stand up for a future safe from wars. # Kijk zo kan het ook Ik dacht dat iedereen begrijpt dat wij voor elkaar moeten opkomen op deze kleine wereld Ik heb mij gelijk aangemeld Burgers voor burgers omdat politici verzaken

   • Ik schakelde gister kort in op het nieuwe seizoen van ‘de slimste mens’. Het is leuk, je ziet ook algemeen goed ontwikkelde en slimme mensen maar, het is wel typisch. De hele opzet is een bevestiging en kwalificering van voornamelijk de hoofdstroom van informatie. Kennisoverdracht van vroeger en duiding van huidige samenleving, wat weet je nog en hoe up to date is je kennis van het policor gebeuren. Allerlei weetjes van gezellige en bijzonder zaken als sport, muziek, kunst etc. die je ook als vermaak of afleiding kan betitelen. Onderwijl nog even wat meningen en staatspropaganda tegen kritische geluiden. Misleiding, afleiding, vorming en indoctrinatie.
    De schaduwkant van bijv. politiek en criminaliteit wordt erkend of verwacht en afhankelijk van de situatie aangedikt of afgezwakt. Diezelfde schaduwkant met haar invloed op wetenschap, onderwijs en media wordt steevast ontkend. Onwetendheid. Wie heeft daar nu baat bij.

    • gniffelgruwelgniffel – van verzetskrant tot hedendaags opinieblaadje
     Trouw weer met een stukje duiding, in deze woelige tijden, voor de mensen die dat nodig hebben – zonder reactiemogelijkheid uiteraard:

     Trouw; de verdieping, op internet. Wat nationalisten nooit willen zien
     Door: Hasna El Maroudi − 25/07/16, 22:15

 29. P. van Lenth

  25 juli 2016 op 23:40

  Momenteel ben ik bezig met het doorlezen van een boek waarin wordt ‘bewezen’ dat de joden de wereld naar hun hand zetten als voorbereiding op de komst van hun messias. Dit puur antisemitische boek is behoorlijk suggestief in zijn opbouw. Wat wil zeggen dat je van goede huize moet komen om te doorgronden hoe de schrijver je erin luist. Wie zegt me dat iets vergelijkbaars niet ook in die docu gebeurt? Ofwel, zijn WIJ nog wel in staat ONZE bronnen kritisch te beschouwen? Soms komen ‘resultaten’ ons wel heel goed uit, als je snapt wat ik bedoel. Ik wil ons behoeden voor een gebrek aan zelfkritiek. We zouden zomaar in eenzelfde soort valkuil kunnen stappen als we anderen verwijten.

  • Ik verwijt niemand iets, maar ik woon dan ook niet op Haïti 🙁

   https://www.youtube.com/watch?v=eGiuSASHZbc

   En deze ging dit weekend in premiere: https://www.youtube.com/watch?v=r7e6gLht6OQ

 30. List en bedrog. Hoe beter uitgevoerd des te lastig te doorzien. Het is van alle tijden.
  Maar, de afgelopen 80jaren hebben de meeste mensen vrij bewust meegemaakt.
  De scheurtjes van de afgelopen 25jaren die de mensen zien in hun eigen omgeving en het beeld zoals dat geschetst werd en wordt, maken meer bronnen onbetrouwbaar en doen meer mensen iig toch afvragen waarom vooral politici of media niet wat kritischer zijn. Het roept gelukkig bij een hoop mensen steeds meer vragen op, meer kritiek ook richting bestuurders etc -is nodig ook.
  nb. Veel vragen omtrent tegenstrijdige informatievoorziening en haar gevolgen zijn terecht, het ontwijken of diskwakificeren van vragenstellers moet meer mensen kritisch maken.

 31. Van Lenth,
  Je moet de dingen beoordelen op grond van hun resultaten. Wat nu in de VS, en in Europa gebeurt, KAN het resultaat zijn van een “complot”, of van een geniepige achterbakse politiek. In feite doet dat er niet toe. Het resultaat moet in elk geval worden bestreden. Indien niet goedschiks, dan kwaadschiks.

 32. Ik hoop dat je dan zover bent dat je nu begrijpt dat het begrip “de Joden” niet bestaat.
  en dat Zionisten voornamelijk Christenen zijn

 33. Outin Theopen

  26 juli 2016 op 10:29

  @P. van Lenth

  Deze ontgoochelende filmpjes tonen slechts enkele voorbeelden van joodse animositeit ten opzichte van de gojim.

  https://www.youtube.com/watch?v=R5b-IOVKtlM

  https://www.youtube.com/watch?v=rFr4C2BPLeM

  Ikzelf kom uit een protestants nest met joodse wortels aan mijn vaders kant van de familie. Ik heb lang in stilte geworsteld met deze hoogst onaangename kwestie en nog steeds wordt ik soms onpasselijk van de waarheid. Het is enorm pijnlijk om je te realiseren dat de mensen met wie je je identificeert vaak helemaal geen respect voor je hebben. Dat is een verschrikkelijk koude douche. Ik ben er letterlijk ziek van geweest. Inmiddels berust ik in het feit dat de Joden, als volk, een eigen pad hebben te bewandelen in deze wereld, en dat zij en de gojim – of het nu gaat om moslims, christenen, of ongelovigen – met elkaar zullen botsen tot het einde der tijden. Zegen de kinderen van Abraham en vergeef het hun; want zij weten niet, wat zij doen. Ik wens u sterkte.

  • De protestanten Christenen voor Israël zijn in dit verband al jaren bezig om (vermeende) Joden uit Oekraïne naar Israël te brengen De VPRO heeft er een documentaire over gemaakt. Het bizarre is dat deze zo genoemde Oekraïense Joden, ook wel Russische Joden genoemd, Turks stammige Khazaren zijn, die ooit het Khazarian Khaganate vormde en als enige Volk ooit, massaal tot het Juda’isme zijn bekeerd op bevel van de Khan. Ze werden door de Russen verpletterend verslagen. Wat misschien nu nog de haat tegen de Russen verklaart. Ze leefde rond de Kaukasus Zwarte zee Krim. In 1904 richten deze Khazaren in Oekraine een rebellen groep op tegen de Tsaar Ze noemde zich Sociaal Democraten (grappig)
   Lees autobiografisch boek Coming out of the Ice blz 15. Wat later Resulteerde in de Jewish Bund en via Levy Bronstein (Trotsky) tot de Russische Revolutie (regime Change) in 1917. Bizar is dat de leiding nu in Oekraïne in “Joodse”? handen is. Ook de Olicharnen op een na Lees wat Laura Starink NRC mei…

   • Dit viel weg : Lees wat Laura Starink NRC mei 2014 over de Oligarch Igor Kolomoisky schrijft http://www.iturl.nl/sn7Er8L
    Het is maar dat u het weet en verklaart veel.

    • Outin Theopen

     26 juli 2016 op 12:59

     @Hugoden Ik ben van al die feiten op de hoogte, maar wat kunnen wij eraan doen? Móéten wij er iets aan doen? Is dat onze taak? Weten wij wat juist en goed is? Dat zijn vragen waarmee ik worstel. De onaangename ontdekking dat veel van mijn diep gekoesterde opvattingen aangaande de aard en de geschiedenis van de kinderen Israëls slechts prettige illusies waren, heeft mij lange tijd diep verontrust. Tot op de dag van vandaag vind ik het een moeilijk onderwerp. Ik was een oprechte filosemiet. Mijn desillusionering heeft mij dan ook echt verdriet gedaan. Toch is het goed dat de waarheid heeft gewonnen van de illusie. Hoewel mijn ontgoocheling geen bloeddorstige jodenhater van mij heeft gemaakt, kan ik niet langer optreden als onkritische apologeet voor een volk dat – hoe ik het ook wend of keer – niet mijn volk is. Ik wens de Joden alle goeds, maar de lofzang aanheffen, dat is verleden tijd.

 34. Je vergeet er een: https://youtu.be/QpQgJBmgymM