Golf moslimaanslagen. Media schoffelen het weg met smoesjes. Update Ansbach.

Door Joost Niemöller

Update: …en dan was er de zelfmoordaanslag van de Syrische ‘vluchtelingen in Ansbach. Hij moest terug naar Bulgarije, maar door de massaliteit functioneert het systeem niet meer. En wat lezen we dan in de Duitse pers?

Noch ist unklar, ob der Täter aus extremistischen Motiven handelte.

Dat heet: Politiek correcte misvorming.

De linkse Engelse pers sluit zelfs niet uit dat de uitzetting naar Bulgarije die de man boven het hoofd hing, een factor zou kunnen zijn. Stress? Psychische belasting?

A 27-year-old Syrian man who killed himself and injured 12 others when he detonated a rucksack of explosives outside a music festival in southern Germany was due to be deported to Bulgaria after having his application for asylum turned down.

Bavaria’s interior minister, Joachim Herrmann, said his personal opinion was that the attack in Ansbach appeared to have been driven by Islamic extremism, but other authorities cautioned against a rush to judgement.

“My personal view is that I unfortunately think it’s very likely this really was an Islamist suicide attack,” Herrmann said. However, a spokesman for the prosecutor’s office in Ansbach said the attacker’s motive was unclear. “If there is an Islamist link or not is purely speculation at this point,” said the spokesman, Michael Schrotberger.

Ja, je weet het niet hè? 

Bij het NOS Journaal was de aanslag met een machette door een Syrische ‘vluchteling’ in de Duitse stad Rettingen maar een heel klein berichtje. In Duitsland zelf is het nog steeds groot nieuws.  Bild suggereert dat het om een relatieprobleem zou gaan, en noemt de kille moordenaar ‘verliefd.’

Die Welt uit de kritiek dat de politie al snel vrijgaf dat het ging om een Syrische asielzoeker. Want dit had als gevolg dat er buitenlandervijandige berichten op het internet verschenen:

Auf die schriftliche Mitteilung der Polizei, dass es sich bei dem Tatverdächtigen «um einen 21-jährigen Asylbewerber aus Syrien» handele, reagierten Menschen im Internet mit fremdenfeindlichen Kommentaren.

Overigens: Zelfs toen de Duitse politie al bekend had gemaakt dat het ging om een Syrische asielzoeker bleven er in de Nederlandse pers nog enige tijd berichten verschijnen dat het zou gaan om een ‘Duitse man.’ Toen was al overal de foto te zien van de gearresteerde Syriër met baard. Pas later werd dat recht gezet.

De politie laat weten dat ze niet hebben vastgesteld of de achtergrond van de man iets met zijn daad te maken heeft.  Maar ze willen man en paard noemen. Nou ja. De man hakte wild om zich heen en was ongetwijfeld een moslim. Toch weet de politie zeker dat het geen terreurdaad was. Het zal wel door de warme zomer komen. dan krijg je dat met verliefde mannen. dan hakken ze in op een zwangere vrouw.

Dat de politie toch met een beetje openheid komt kan ook komen omdat ze (en de media) zo enorm in de mist gingen bij de verkrachtingen en de aanrandingen in Keulen. Het woord ‘verkrachting’ werd toen zelfs geschrapt uit een rapport.

Ja, dan geloof je als snel niet veel meer.

Op de Duitse tv is vanavond in een talkshow te horen hoe opgelucht de ‘deskundigen zijn dat de aanslag in München slechts de daad was van een psychisch gestoorde enkeling en dat het niets met ISIS of de islam te maken had. Tegelijkertijd verschijnt op het internet het bericht dat er nu ook een vriend van de  slachtende Iraniër in München is opgepakt. Die zou op de hoogte zijn geweest. En mogelijk betrokken. Hoe valt dat te rijmen?

De man blijkt bovendien een manifest opgesteld te hebben, maar daarover doet de politie geen verdere mededelingen.

Dat alles is op zijn minst schimmig te noemen.

De hyper politiek correcte BBC schrapte zelfs zijn naam ‘Ali.’ De mensen moesten eens gaan denken.

We hebben dus te maken met drie aanslagen door moslims, dan wel wrede moordenaars uit moslimlanden, binnen een week in Duitsland. Het is een patroon. Datzelfde patroon zien we al een tijdje in Frankrijk met nog veel grotere moslimaanslagen. Dat patroon van moslimaanslagen wordt weg geschoffeld in de media. Ondertussen lees je in de verslagen van elke aanslag dat de mensen meteen in extreme paniek zijn. Ze weten dus precies wat er speelt. Ze zijn er op voorbereid.

Maar ze worden geacht elk geval apart te beschouwen:

De Afghaan in Würzburg had een probleem met een vriend die was vermoord.

De Iraniër in München was depressief.

De Syriër is  Rettingen was verliefd.

Tja. zo hebben we allemaal wel eens wat.

Trouwens: alsof blanken geen moorden plegen, toch?

Ik kan me goed voorstellen dat de mensen door al deze mis-informatie kwaaier en kwaaier worden.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

68 Reacties

 1. D. G. Neree

  27 juli 2016 op 01:16

  Wie kijken er eigenlijk nog televisie? Wie is er nog geabonneerd op een krant?
  Ik heb die rotzooi jaren geleden de deur uit gedaan en ik ben 100x beter geïnformeerd door wat ik op onternet vind. Toegegeven, er zit ook veel onwaarheid en bagger op, maar door van alle kanten info te krijgen komt de waarheid bovendrijven,
  Wie kranten leest of (staats)televisie kijkt, wordt, ook al is hij zich ervan bewust dat het smerige troep is, ongemerkt gif ingespoten.

  • @DG
   Niet/niet/niet. Mijn vrouw luistert tot aan debiele Plag , van dat mens krijgt ze zoveel jeuk dat de geur van koffie mij naar binnen noodt ( ben aan het tegel sjouwen, heb m’n sixpack weer terug!) en dan hoor ik van haar dat wat ik beter wat ik aan me voorbij kan laten gaan.
   Maar, zoals het gaat, zij was bezig met de elektriciteit (jawel, vrouwen kunnen dat) en de radio stond nog aan. Mijn bek viel open: ‘bellingcat!!!!’ Ow my, een jongeman die zoveel wist, zo ingelezen en blablabla!
   Samenvattend kunnen we ons inzake de Turkse shit opmaken voor bullshit.
   Moslimaanslagen, nou dat gaat onder hetzelfde kopje, zie de wanhoopspogingen op Joop.nl.
   Zal het lukken? Na volgend jaar niet.

 2. Ik vraag me af wie er tegenwoordig nog een krant leest of naar NPO kijkt of luistert? Je weet bij voorbaat dat je bedonderd wordt. Men moet gewoon massaal de krant opzeggen en niet langer NPO kijken. Minder abonnees, minder kijkers en minder luisteraars betekenen minder advertentie inkomsten. Voorts blijf ik hopen dat de volgende regering fors gaat bezuinigen op de subsidiefabriek NPO. Die euro 1 miljard kan veel beter besteed worden. Daar kan makkelijk 75% vanaf. 3 zenders met ellende, 1 zender is meer als genoeg.

 3. Sint Nicolaas

  26 juli 2016 op 19:11

  Opkrassen allemaal, en neem je islamitische pedovriendjes en vriendinnetjes mee. We zijn TE beschaafd geraakt in het westen en komen niet meer op voor ons eigen belang en laten ons onder voet lopen. Er is hier al eerder geplempt hoe het mogelijk is dat een volk zich willens en wetens zo laat behandelen, het gelaten ondergaat. Naar de slachtbank allemaal, het kalifaat €uropa. En dan verder op zoek naar nieuwe horizonten want als er een ding is wat die gasten wel goed kunnen is er in eigen land een teringzooi van maken en het door anderen laten opknappen. Die Saddam Hoessein en Khadaffi hadden beter kunnen blijven zitten, die hadden het tuig nog enigzins onder controle. blijkbaar hebben die lui een dictator nodig om ze in bedwang te houden. Nu zijn alle remmen los en hebben wij de geneugten er van. Bedankt USA, €U. Komende generaties zullen dankbaar zijn. NOT ! Als er nog generaties komen tenminste.

 4. Sint Nicolaas

  26 juli 2016 op 18:51

  Joost, wellicht tijd voor een nieuwe update. Je zou het haast niet meer bij kunnen benen maar vandaag in Saint-Etienne-du-Rouvray ( Normandië ) een priester de keel doorgesneden en vier gegijzelden. En dan lees je vervolgens dit : “Franse media melden dat een van de daders vorig jaar naar Syrië probeerde af te reizen. Hij werd aan de grens van Turkije met Syrië opgepakt en teruggestuurd naar Frankrijk, meldt de krant Le Point. Hij werd onder toezicht gesteld en moest een enkelband om. De dader zou in de systemen met een ‘fiche S’ zijn geregistreerd; dat betekent dat de autoriteiten hem zagen als een groot risico voor de nationale veiligheid”. Sint bedoelt maar, waarom werd die zuurstofverspiller terug gestuurd en waarom liep hij los rond ? Alsof een enkelband wat helpt. NOT ! Weer een dode en gegijzelden dankzij de welkomst en knuffel politiek van de bestuurlijke elite. En daar gaan we weer met de bloemen, kaarsjes, condoleances en medeleven.

  • Sint Nicolaas

   26 juli 2016 op 19:05

   Zoals al zo vaak geplemt, wij worden willens en wetens bloot gesteld aan dit geweld door de smerige landverraders in Brussel, Den Haag, Parijs, Berlijn en noem ze maar op allemaal. En dan nog zijn er lieden die dit allemaal relativeren, niet mijn islam. u kent het wel, dat werk. De pislam IS de vijand van alles waar de westerse wereld voor staat. Onder andere vrijheid, Islam heeft niets met vrijheid, het is een moordlustige, onderdrukkende, levensgevaarlijke middeleeuwse ideologie waarvan de aanhangers stilzwijgend akkoord gaan met alle moordpartijen die gepleegd worden door dat uitschot. En masse zijn ze de afgelopen jaren binnengestroomd en zetten zich af tegen onze maatschappij en leven in een eigen, parallelle wereld. En nog hoor je geen GVD, nu is het genoeg ! van de politieke vaatdoeken in voornoemde steden. Wegkijken, ontkennen, vooral niet discrimineren. Aan al deze slappe lullen : Het bloed kleeft aan jullie handen en het volk is verraden !

 5. De landelijke hoogopgeleide domheid mens, in al zijn glorie, is uiteindelijk bestuurder geworden. Hij/zij zit eenzaam, niet alleen, u aan te sturen . Wat hun leiding bedenkt verkopen zij als zoete koek. Dat merk je vooral als je het oude niet van mijn vader land weer eens bezoekt. Neem fietsers. Zij gaan over weg en pad als ridders ooit te paard. Heldenmoed straalt van hun af. Hun ik gedrag is tekenend voor Nederland, media, en regering.

 6. De bedoeling is dat weer aan wennen. Het is de realiteit en daarmee houdt het op. Vaststellen dat het echt gebeurt alsof dat het dan is. Cursussen in buurtcentra: ‘Omgaan met angst voor terreur’. Meer hoef je niet te verwachten. Iedere dag een schoon vaatdoekje. Dat soort adviezen.

 7. Geschiedenis geeft de oplossing. Oorlog is de oude naam. Dat loste alles op wat fout ging. De veroorzaker in het verleden was Koning of Keizer met religie als dirigent.
  Vandaag is oud nieuws, in een nieuwe jas, gemaakt door dezelfde domheid van denken. Leven op planeet aarde is compleet gereguleerd door de vorm mens. E.T bezoek, vroeger, en vandaag, heeft en had vermoedelijk een andere mening. Een mug of mieren als meer interessante levensvorm, om mee te beginnen.

 8. Bewijs dat Duitse media en politiek liegen over München: Ali Sonboly was bekende terreur sympathisant; Inlichtingendiensten geloven niet dat dader alleen gehandeld kan hebben – Smartphone filmpje van mogelijke andere, verzwegen aanslag in restaurant München – Duitse onderzoeksjournalist: ‘Gewetenloze politici en leugenmedia willen ons laten afslachten’

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/07/9-aanslagen-in-12-dagen-maar-Europese-politiek-blijft-islamitische-terreurgolf-ontkennen

  • Elke boerenlul in een gemiddeld café voorspelde dit al, alleen Merkel wilde hoe dan ook doorgaan met haar strijd, of, haar verdomde plicht of wat dan ook met het naar binnen halen van miljoenen immigranten in de EU. Schauble verzon er nog een nieuwe rassenleer bij ook. Iets van immigratie tegen inteelt.

   Veel is er niet veranderd in al die jaren.

 9. In een uitzending over de nos was duidelijk te zien dat de redactie spierwit is, zouden die mensen zich nou niet een keer afvragen waarom ze zelf continu om de hete brij heendraaien met als mogelijk gevolg dat het enkel heftiger wordt en dat zij daar ook een keer slachtoffer van kunnen zijn terwijl het voorkomen had kunnen worden als het beestje direct bij de naam genoemd was? Of zijn deze mensen echt zo ver heen dat ze geloven in een parallel universum te leven waar dat soort zaken niet voor komen?
  .
  Het mooie is, het ‘gewone’ volk zijn de kanaries in de mijn en hebben het allemaal al meegemaakt maar zij in hun roomblanke wijken moeten het allemaal nog gaan meemaken en dan zullen ze van een koude kermis thuiskomen met hun ‘je bent wéélkóóm’.
  .
  Laten we ondertussen van het negatieve iets ‘positiefs’ maken zoals bijvoorbeeld een pooltje over waar en wanneer de volgende aanslag zal plaatsvinden 🙂
  .
  Jaja, zo zijn de kanaries die nog leven, geen sitting duck maar wel cynisch.

  • “Laten we ondertussen van het negatieve iets ‘positiefs’ maken zoals bijvoorbeeld een pooltje over waar en wanneer de volgende aanslag zal plaatsvinden”
   .
   Tsja.. zelfs de grootste “paranoia fascistische racisten” op deze site hadden niet voorspeld dat de volgende aanslag zo snel zou plaatsvinden, nu zijn katholieken aan de beurt waarvan eentje is onthoofd.
   .
   Maar goed, volgens mij is officieel nog niet bekend wie de daders en hun motieven zijn. Dus kom er maar in met eens tukje politiek correcte (verraders) duiding @DirkM. Kan jou het schelen dat je dat ten koste moet doen van een onthoofd persoon, jij en je centjes zijn veel belangrijker, wiens brood men eet diens woord met spreekt.

   • Twee verwarde mannen zou Merkel zeggen…
    https://www.youtube.com/watch?v=y60wDzZt8yg

 10. weet iemand of er van dit stuk een Nl vertaling is.
  het zijn de harde conclusies van de fransen over de aanslagen

  http://www.assemblee-nationale.fr/14/rap-enq/r3922-t2.asp

 11. Het zijn gewoon door isis gestuurde jihadisten, waar voor werd gewaarschuwd en waar men nu, koste wat het kost, een ander stempel op wil drukken.
  Jihadisten die gemakkelijk, door de woordvoerders van de correcte politici, te weten de polizei, als verward, depressief of psychisch gestoord kunnen worden gekwalificeerd.
  Juist omdat ze verward en depressief zijn, want moslim, en door van de brainwash door de islamclub isis.
  Ze hebben dan in zekere zin gelijk alleen het waarom moet natuurljk politiek correct blijven
  Ze doen nu steeds voorkomen dat het normale mensen/burgers zijn die psychisch gestoord zijn geraakt door oorlog.
  Hoe vaak zie je dit gedrag bij niet-moslim burgers die uit oorlogsgebied komen?
  Er zit sleet in het excuus riedeltje van politici, …ik ben benieuwd waar ze na de volgende aanslag mee komen.
  Trouwens in hoeverre is het onderzoek van de polizei een juiste weergave van hoe het was?
  Als je toch de boel wilt spinnen kun je ook ‘feiten’ weglaten of…

  • Laatste zin:
   Als je toch de boel moet spinnen kun je ook de ‘feiten’ zo weglaten of verzinnen dat jouw verhaal door de goegemeente gepruimd gaat worden.

 12. Leo KarelJan

  25 juli 2016 op 15:19

  Wanneer rekent de kudde nou eens af met die verrotte politiek correcte media en die regentenkliek van imbeciele Gutmenschen?
  Waarom lezen er nog mensen het AD , dat elke dag vol staat met pro islamitische multikul bagger en goede contacten heeft met Nida, die weer aansluit bij Hamas en Moslim broederschap. Nida zit met twee zetels in de raad van Rotterdam. Nida wordt bij elk onderwerp uitgebreid aan het woord gelaten. AD hoort op lijst van extremistische organisaties.
  Kudde : word wakker en gooi die bagger de deur uit! Gooi ook die TV gidsen de deur uit: ook EénVandaag ( avro-tros ) is smerige bagger.
  De Telegraaf is al niet beter, alleen hebben zij nog de columns van Leon de Winter en Marbe.
  Het begint met goed stemmen ( alles is bagger behalve PVV ) en ons ontdoen van die gore media.

  • @Leo KarelJan
   25 JULI 2016 OM 15:19
   .
   Het AD is overgenomen door de nrc :
   Hans Nijenhuis nieuwe hoofdredacteur van het AD.
   Nijenhuis, kind van NRC Handelsblad waar hij in 1987 als verslaggever begon, barst van het enthousiasme.
   .
   http://www.ad.nl/home/hans-nijenhuis-nieuwe-hoofdredacteur-van-het-ad~a7b1b230/

 13. Verward , agressief , depressief volgens de Duitse regering en gutmenschen…
  last van inteelt misschien ?
  Ik zou ook verward zijn als mijn vader en moeder neef en nicht waren en ik met mijn achternichtje moest trouwen….en elke dag mijn haatboek lezen tja daar wordt ik agressief van met al die ongelovigen om mij heen…

 14. Jan Stemerdink

  25 juli 2016 op 14:20

  Merkel hat es geschaft.

 15. Breaking, voor de eerste keer luistert de EU naar de groeiende massa waar de EU eigenlijk van walgt, Turkije wordt op korte termijn geen EU lid.

  Juncker: Turkije op korte termijn geen EU-lid

  Als Turkije de doodstraf invoert kan ze sowieso geen lid worden van de EU. Blijkbaar mogen alleen landen als Amerika dat.

  Dat had ik niet verwacht. Ik heb altijd gedacht dat Turkije met geweld door onze strot geslagen en getrapt zou worden, met Rutte als wegbereider met de tekenpen in de aanslag, en schijt hebbend aan het klootjesvolk

  • g.h.m.leferink

   25 juli 2016 op 23:57

   ‘Koffij’, een aanvulling: de V.S. zijn bepaald niet het enige land dat de doodstraf heeft: wat dacht je van de V.R. China? Per jaar honderden executies, waarna de lijken geplunderd worden om ze van nog verkoopbare organen te ontdoen? Dat is niet iets waar de NOSgluipers zich erg druk om maken. Zoals ze ook over de eer- en bloedwraak en rechteloosheid van vrouwen in islamitische landen niet berichten met ‘Sacha de Boer’-gespeelde-verontwaardiging. Dat register wordt alleen vol opengetrokken als een BLANKE politieagent een ZWARTE crimineel/amokmaker/verkrachter doodschiet. Dàn mag Wouter Pikzwart zijn ‘betrokkenheid’ en ‘grote begrip’ voor op politieagenten schietend en plunderend tuig vanaf de Washington D.C.-daken verkondigen.
   Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 16. Dankeschön ihr Gutmenschen für euren Multikultiwahn uns stolz seit ihr sicherlich auch noch!
  http://www.mdr.de/nachrichten/politik/inland/ansbach-anschlag-100.html

  • “Erweiterter Suizid oder extremistischer Anschlag?” Alles om maar geen conclusies te hoeven trekken.

 17. München, Reutlingen, Aansbach – drei abscheuliche Verbrechen durch Merkels Gäste an einem Wochenende. Wieviele Unschuldige müssen noch sterben, bevor manche Menschen Ihr Gehirn einschalten und die dafür Verantwortlichen dafür endlich zur Rechenschaft gezogen werden? Wenn ich lese, daß die Täter bereits polizeibekannt wegen mehrfacher Körperverletzungen ist, dann muß man diejenigen, die ermöglicht haben, daß er immer noch frei herumläufen kann, wegen erheblicher Mitschuld vor Gericht bringen. Asylbewerber, deren Antrag bereits vor ein oder zwei Jahren abgelehnt wurde, sind immer noch hier und bekommen Geld und können nahezu ungehindert weitere Straftaten begehen. Ein Rechtsstaat kann das nicht sein, die Polizei ist ja derzeit auch eher damit beschäftigt, die eigenen Bürger wegen unbequemer Meinungen vor Gericht zu zerren.
  De Duitsers worden wakker….

 18. op de radio NPO1 ging het zonet ook over de aanslagen.
  het was allemaal copycat gedrag van psychisch verwarde mensen.
  veel gelul en vooral niks over islam en moslims.
  het kleinere leed (aanranding,verkrachting,zinloos geweld,bedreiging,diefstal) door asielzoekers en moslims wordt zelfs niet meer genoemd, terwijl veel mensen daar ook trauma’s van kunnen krijgen.aangifte doen heeft geen zin,politieke correctheid heeft de boventoon en we moeten vooral niet boos worden.
  de slachtoffers zijn nooit politici of bestuurders want die hebben bescherming.

 19. Ik snap trouwens ook de logica niet: is het minder erg om vermoord te worden door een verwarde moslim van het ‘losertype’ (de grote meerderheid) dan door een professionele terrorist. Dat suggereert men toch op de een of andere manier. Ze moorden allemaal OMDAT ze moslims zijn en dat heeft dus ALLES met islam te maken. Ook als een dader niet ‘centraal’ aangestuurd wordt. Islam = hive-mind. Van stageloze koekwaus tot beroeps ageren ze allemaal vanuit hun wij/zij-beleving. De parallelle samenleving. We hebben blijkbaar wel een collectieve schuld die wij anderen van policolor niet mogen aanwrijven en vooral niet aan moslims.

  • Het gedrag van de huidige overheid en media doet denken aan de affaire rond de leidse crimonoloog Buikhuizen. In dit geval zijn wij allemaal Buikhuizen. Buikhuizen had gelijk en kreeg uiteindelijk gelijk en eerherstel maar niet nadat links hem op de gebruikelijke wijze gedemoniseerd had en zijn carrière kapot gemaakt had. Ook hier gold de visie bij links dat de dader het slachtoffer was. Buikhuizen wilde biologische factoren betrekken bij zijn onderzoek om crimineel gedrag te verklaren.

   • Het wereldbeeld van links klopt gewoon niet. Ze denken daar dat mensen kameraden van elkaar zijn. In werkelijkheid zijn mensen elkaars’ concurrent. Ze denken dat wangedrag verklaard kan worden uit sociale omstandigheden en miskennen de invloed van een geloof. Terwijl ‘geloof’ toch een sociale omstandigheid bij uitstek is.
    Ze proberen nog steeds het islamitische geweld te verklaren vanuit het idee van gekoloniseerden tegen de kolonisten en ‘het’ imperialisme. Ook zo’n idee klopt van geen kant. Islam is imperialistisch en aldus strategisch denkend.
    Het wereldbeeld en mensbeeld van links is gewoon vals (in 2 betekenissen).
    Intussen heeft ‘rechts’ geen bezwaar tegen Aziaten en andere goedwillende buitenlanders.

 20. In ieder geval beginnen de media nu ook in te zien dat moslims gestoorde gekken zijn. Als er een de kop boven het maaiveld uitsteekt, blijkt het iedere keer een verwarde gek in psychiatrische behandeling (wat kost dat?). Maar ja wat wil je: die denken dat die pedoprofeet van ze op een gevleugeld paard naar de hemel gevlogen is en dat wij allemaal dood moeten als we ons niet onderwerpen aan dat flutboekje van ze. Dat gaat hem niet worden, mafklappers.

 21. Nog steeds lees je overal: Wilders heeft geen oplossingen. Vooral bij wegkijk en demoniseer links Nederland. Kijk op Joop.nl
  Waarom vragen ze zich nooit af: Wie heeft dan alle moordenaars met veel vlagvertoon binnengelaten?
  Moet daar dan de oplossing van komen?
  De politieke leiding heeft zelf de problemen binnen gehaald. Zij ZIJN het probleem.
  Daarom moet de enige juiste conclusie zijn: De politieke leiding heeft gefaald. Inclusief de politici met de controlerende macht. De tweede kamer. Behalve de PVV. Als we 40 jaar lang PVV beleid hadden in heel Europa was er geen enkel groot probleem geweest. Geen Marok. Geen Turk geen moslim immigrant. Of het nou de volledig uit de rails lopende EU of de islamisering. Het was niet gebeurd.
  We hebben gezien hoe Janmaat, Fortuyn, en Wilders gedemoniseerd werden en nog steeds gaan de ogen bij sommigen niet open. Onvoorstelbaar achterlijk en landverraders.

 22. Bij de laatste aanslag werd inderdaad door de minister van Beieren weer zo’n omslachtige niets zeggende verklaring gedaan.
  Het kwam er inderdaad op neer dat we vooral geen voorbarige conclusies moesten trekken enz.
  Ik zou dan graag willen vragen of wij in Europa ook dit soort incidenten en aanslagen zouden hebben gehad als er geen enkele moslim binnen onze grenzen zou wonen.
  We (Europese landen) hebben meer dan genoeg emigranten naar landen als Nieuw-Zeeland, Australië en Canada gestuurd, all vanaf de jaren 50 (Nederland was te vol).
  Kan mij niet voor de geest halen dat één van deze mensen de krant heeft gehaald vanwege een terreurdaad.
  Kan iemand mij uitleggen hoe dit kan? Of is het gewoon zo dat niet moslims beter aangepaste mensen zijn?
  Liever nog, laat een politicus dit even uitleggen. Wat hun verklaring is.

 23. In Florida weer een depressieveling die kinderen, tieners eigenljjk, dood schiet. Weet nog niet of dit een gevalletje is van het lezen van een sprookjesboek en het leven in een moderne samenleving die haaks staat op dat sprookjesboek, want daar schijn je labiel van te worden.

 24. ze zijn niet alleen politiek correct maar dwingen anderen om dat ook te zijn
  http://www.bild.de/news/inland/sex-uebergriffe-silvesternacht/wird-verboten-die-wahrheit-zu-sagen-44077302.bild.html

  trouwens, vandaag was er weer een aanslag.
  wanneer nemen ze maatregelen

 25. Mag ik er ook op wijzen dat een therapeut in de ontmoeting met die andere cultuur diametraal tegenover elkaar staan. De therapeut is cultuurgebonden in zijn handelen.

 26. Liegen , bedriegen , verhullen en verzwijgen welkom in de EU ….. veel gelukszoekers zullen altijd bij het minste / geringste gewelddadig worden.
  Turken , Marokkanen , Afrikanen , Syriers enz enz het maakt helemaal niets uit
  waar ze vandaan komen 99,9 % van alle manlijke moslims staan allemaal op ontploffen en schuwen geen geweld met of zonder wapen….en daar kan geen therapeut iets aan veranderen het is nu eenmaal zo.
  Graag met spoed een Nexit en onze grenzen potdicht voordat het te laat is.
  Gaat dat geld en tijd kosten ? ja klopt maar als wij het niet doen weet ik zeker dat het nog veel meer gaat kosten …..en niet alleen maar geld maar ook onze vrijheid en veiligheid is in het geding.
  https://www.youtube.com/watch?v=44vzMNG2fZc

  • Er doemt een inktzwart scenario op. De Britten staan door hun Brexit al op afstand en het is best mogelijk dat Trump toch wordt gekozen tot president en vervolgens rigoureus orde op zaken gaat stellen. Inmiddels heeft men Poetin van vriend tot vijand omgedoopt en hebben we te maken met een fascistisch Turkije. Europa komt daardoor steeds meer alleen te staan. Het is weer het oude kruitvat, waar alleen nog één vonkje nodig is. Je moet wel ontzettend optimistisch zijn om te denken dat dit goed kan aflopen.

 27. R..E.C.O.N.Q.U.I.S.T.A.

 28. Was het slachtoffer eigenlijk “Biodeutsche”, en was ze moslima? En was ze zwanger van de dader zelf?
  Dat zijn ook wel interessante feiten, die we niet te horen krijgen.

 29. De MSM is een placebo, net zoals verkiezingen placebo’s zijn.

 30. robbertdeberk

  25 juli 2016 op 07:41

  ” Ik kan me goed voorstellen dat de mensen door al deze mis-informatie kwaaier en kwaaier worden.”

  En laat dat nu precies de bedoeling zijn Joost!

 31. Maar goed, even voor de duidelijkheid München dus GEEN door islam geinspireerde aanslag. Columbine ging ook over twee vriendjes rond de 18. Iets dat niet past in het wereldbeeldje dan natuurlijk gewoon blijven wegmoffelen. En natuurlijk de “pers” en “politiek” vooral van wegmoffelen beschuldigen. Hmmm.

  Maar patronen zijn er wel degelijk natuurlijk:

  Nu weer Ansbach: “tweemaal eerder geprobeerd zelfmoord te plegen en is daarvoor opgenomen geweest in een psychiatrische inrichting.”

  Daarvoor Reutlingen: ruzie met een vrouw, bekende van politie, ” eerder bij gewelddaden betrokken.”

  Let op: er is wel een levensgroot probleem hier. Maar je moet toch wel geobsedeerd zijn om het allemaal puur op “Islam” gebaseerd te noemen. Dat is zoiets als pedofilie Katholiek noemen. Europa heeft zich in de nesten gewerkt door veel labiele geesten te importeren die samen met alle gekken in onze samenleving en de vervreemding één voor één beginnen te ontsporen.

  • Labiele geesten, versta je er onder: Mensen die een sprookjesboek geloven van een pedofiele tot geweld oproepende massamoordenaar maar die leven in een westerse samenleving die haaks staat op hun imbeciele wereldbeeld, die bestaat uit Sharia en zich superieur wanen, terwijl de omgeving het tegenovergestelde toont, en jij een grote loser bent die moet geloven dat uitkeringen etc. krijgen in feite gewoon buit is van een toekomstige kalifaat, zoals hun moordende roerganger dat heeft uitgelegd?

   Ja, daar word je labiel van.

 32. Zozo, DirkM je kunt vandaag nog meer informatie opslurpen, de ARD/ZDF tovert de kijker een ontwikkelingspsycholoog uit de hoge hoed.

 33. DirkM,
  Het gaat om statistieken. Als 99% van dit soort misdrijven door moslims wordt gedaan, ligt het voor de hand geen moslims meer toe te laten. Met katholieken kan zoiets niet.
  En of de islam iets met de islam heeft te maken, dat doet er niet toe.

 34. Benoem de olifant nu maar. Het is niet of-of maar en-en. Labiele geesten, gefrustreerde geesten, interne woede, waanzin, MET islam. Je komt ze af en toe tegen, in een boosaardige stemming tegen alles en iedereen. Maar het is toch echt hun geloof dat hen aanmoedigt tot dit geweld.

 35. Outin Theopen

  25 juli 2016 op 16:39

  @DirkM Het is goed mogelijk dat deze aanslagen niet in de eerste plaats door ideologische of theologische motieven zijn gemotiveerd. Uiteraard is elke terrorist een psychiatrisch geval, of het nu gaat om een moslim of een Noor. Het verschil tussen de Noor en de moslim ligt in de rechtvaardiging van hun daden. De ontspoorde Noor heeft meer dan duizend pagina’s nodig om zijn daden naar zichzelf en anderen te rechtvaardigen. En dan nog blijft de twijfel. De moslim hoeft al die moeite niet te doen. Wanneer hij zijn moordlust zoekt te rechtvaardigen hoeft hij zich slechts tot zijn heilige schriften te wenden om een bevredigende rationalisering te vinden. De islam biedt talloze kant-en-klare rechtvaardigingen voor dit soort maniakale acties. Wanneer een moslim levensmoe is, biedt zijn godsdienst hem de ruimte om op een vrome wijze uit het leven te stappen en in het hiernamaals een prijs te incasseren. Het concept van de actieve martelaarsdood is wat de islam zo gevaarlijk maakt.

  • Precies. We hadden ook marxisten die burgers vermoordden, maar tot zelfontploffing kwamen die marxisten niet, omdat ze domweg niet geloofden in een beloning in het hiernamaals. islamisten geloven dus wel in een grote beloning in het hiernamaals als zij zichzelf opblazen in het bijzijn van onschuldige burgers. Zeker als zij het in hun kop hebben gezet dat zulke burgers “ongelovigen” zijn (zonder hen te kennen).
   Het verschil zit hem dus overduidelijk in het geloof dat de persoon aanhangt.
   Zoals aanhangers van Wodan geloofden dat Wodan een fraai walhalla zou aanbieden als zij stierven in een agressieve strijd.
   Islam lijkt op het Wodan geloof in dit opzicht.
   Christenen (althans de groep die de bijbel serieus neemt) zien in beide geloven de satan aan het werk (die een mensenmoordenaar was vanaf den beginne).

   • Outin Theopen

    25 juli 2016 op 19:08

    @arjen Interessante parallel. De primitieve Germaanse cultuur was, en de Arabische cultuur is, een agressieve krijgscultuur. Het is dus allerminst vreemd dat de strijd in hun beider godsdiensten een prominente plaats inneemt. Echter, wat de oude Germanen onderscheidt van de nog immer krijgszuchtige Arabieren is dat onze barbaarse voorouders het niet nodig achtten om hun louter wereldse rooftochten en moordpartijen te legitimeren als geloofsdaden te meerdere eer en glorie van hun God. De Germanen waren net als hun goden ruw en moreel verdorven, maar ze lieten geen twijfel over hun motieven; ze waren krijgers en schaamden zich niet voor hun zucht naar eer en glorie. Dit contrasteert scherp met de schijnheilige levensbeschouwing van moslims, die zichzelf beschouwen als volgelingen van ‘de religie van de vrede’, terwijl hun meest devote geloofsgenoten in navolging van hun profeet elke dag weer bloedvergieten in naam van een naar verluidt ‘barmhartige’ en ‘genadevolle’ God.

 36. Op de site van Robert Spencer staat dat het een moslim was.

 37. Vannacht was het weer raak in Duitsland. Waarschijnlijk een zieligert uit een moslim land die om meer begrip smeekte en zich daarom maar opblies op een feestje. Niks aan de hand hoor!

 38. Op “Bare Naked Islam” staat een stukje over een zgn. zelfmoordaanslag in Ansbach, tijdens een open lucht muziek festival heeft iemand zichzelf opgeblazen.
  De burgermeester Carda Seidel zou dit bevestigd hebben.

 39. Kwaad Joost? Het is werkelijk hemeltergend,waar die z.g autoriteiten en hun Leugenpers en bestuurlijke apparaat ons voor aanzien. Het zegt overigens alles over het minderwaardige soort politici dat ons via hun trucs ‘regeert’. Verder wil ik het netjes houden,maar het bedriegen en ons uitlachen en voor gek verslijten zal ze toch een keer fataal opbreken.

 40. Ik blijf het toch vreemd vinden dat op de reeds verwijderde facebookpagina van Ali vlaggen te vinden zijn van Turkije en Syrië en dat zijn clan ook afkomstig is van Syrie.

  Gelukkig is een deel nog bewaard:
  https://archive.is/Iacyz

  Eerlijk gezegd geloof ik helegaar niet dat hij een Iranier is. En als er in het manifest zou staan dat hij gepest werd, dan hadden we het al lang geweten.

  Sommige geheimen zullen wij nooit weten, sommigen van WO2 zullen pas over 70 jaar openbaar gemaakt worden. Pas die generatie zal de waarheid te horen krijgen.

  Laten we hopen dat wij de waarheid over de aanslag wel te horen krijgen. Maar volgens mij past die waarheid niet in het Merkel frame, dus ik vrees met grote vrees….

  Bij stille tocht voor Mc.Donalds riep een Islamiet Allahu Akbar. Toen een Duitse deelnemer boos werd werd hij in de boeien geslagen, en het Duits publiek applaudiseerde want wist niet wat Allahu Akbar betekent, want leest allen Lugend presse. De Islamiet mocht verder.

  • Dit incident past mooi in het algemene beeld dat het huidige beleid een voortdurende provocatie is aan het adres van de patriotten. Patriotten zijn momenteel de meest gehate groep. Hard-core-links zou ons het liefst allemaal vergassen.

 41. delamontagne

  24 juli 2016 op 23:33

  Men moet wel bedenken dat indien het een inheemse oftewel autochtone Duitser was geweest bij al deze “incidentjes” afgelopen weken, het allemaal niet zo groots in de Media had gestaan………………!

 42. Kwaad? Nee, haat, diepgewortelde, smeulende haat jegens dat volk en hun blinde helpers. Ik hoop de reconquista nog mee te maken.

  • De Heikneuter heeft een afspraak met onze lieve heer, voor het onverhoopte geval dat die inderdaad mocht bestaan. Dat hij mijn zwarte ziel naar de donkerste krochten van de hel mag sturen, als ik van mijn levensdagen nog het begin van de volledige vernietiging van de islam en iedereen die dat kutgeloof de hand boven het hoofd houdt, mag meemaken. So be it.

 43. Het functioneren van de pers hier,maar zeker in Duitsland lijkt op die in een autoritaire,dictatoriale staat. We leven in een politiek correcte dictatuur,erger eigenlijk,ik vind het al een tirannie. Merkel is een tiran,die een land en volk kapot maakt, en die giechelende trut,die voor PM speelt in den Haag , doet daar nauwelijks voor onder, geholpen door zijn trawanten. Een onafhankelijke pers- dus beter geinformeerd kiezerscorps – onafhankelijke rechtspraak zijn een eerste vereiste voor een beetje redelijk functionerende democratie. Dit is hier en in Duitsland niet meer het geval, alles is verstrengeld met of afhankelijk van de door het breken van verkiezingsbeloften aan de macht gekomen zg bestuurlijke elite. Een circuit van lieden die of vreselijk kwaadaardig en doortrapt is óf indien niet: per direct in een gekkenhuis opgesloten dienen te worden met dwangverpleging.

 44. Volgens Schaubles rassenleer moet de immigratie ervoor zorgen dat de Duitsers niet ten onder gaan aan inteelt.

  Met andere woorden, het Duitse volk moet weg, vervagen, opgaan in andere culturen en verdwijnen. Je zou ook kunnen zeggen: vernietigen.

  De pers liet dit ook maar passeren, want het was wel Schauble en gericht tegen de AFD, dus ja, dan mag je de meest waanzinnige teksten uitkramen.

  • Er zijn toch regels voor wat genocide en dergelijke is. Een persoon op zo’n functie die dit soort dingen verkondigt, zit toch dicht tegen de grens aan van wat nog kan en mag en wat niet. Hij draagt toch mede regeringsverantwoordelijkheid. Op een gegeven moment komt ook schendig van de mensenrechten van de autochtone Duitse bevolking in beeld.

   • Hij staat ook hoog op mijn verlanglijstje van Neurenberg 2.0 die in de stijgers wordt gezet door vrijwilligers.

 45. g.h.m.leferink

  25 juli 2016 op 21:10

  ‘Koffij’: Schäuble is hierin volkomen de kluts èn de slagroomklopper kwijt! Want wat er b.v. binnenkomt uit het Atlasgebergte IS INTEELT! daar is het zelfs NORMAAL dat neef met nicht trouwt. Dus je kunt op je vingers natellen dat daar niet alteveel Nobelprijswinnaars wonen……!
  Nu kende ik Duitsland als het land van de ministers die altijd GEDEGEN UITRSPRAKEN deden, Maar opeens merken we dat Merkel en Schäuble zich niet meer in het land van de garen bevinden….
  En heb je al ergens vernomen dat Mama Merkel of Wolfgang zèlf al van die ‘mitleiderregende Asylanten’ of ‘hilfebedürftige Flüchtlinge’ hebben ondergebracht in het Kanzleramt (plek zat in dat kasteel van Kohl-Gigantomanie!) of het Finanzministerium?
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 46. Uitstekend geformuleerd, veelmeer. Merkel en Rutte (en nog diverse anderen) hebben zich ontpopt als gevaarlijke, anti-democratische figuren en het is de vraag hoe die nog kunnen worden afgestopt. Verkiezingen? Die worden desnoods gemanipuleerd. Burgeropstand? Stuur de marechaussee er maar op af, of anders eurogendfor.

  En als je nu al kritiek geeft op dit walgelijke wanbeleid, dan sturen ze zonder blikken of blozen de politie op je dak voor een keukentafelgesprek, dat natuurlijk een lachertje op zich is., want die kunnen alleen dreigen, dreigen.

  Maar dat de rechtelijke macht en de pers heulen met die giechelende trut en met die Duitse tiran, dat geeft te denken. Om die aan te pakken heb je erdogannetjes nodig, wat en dat is wat ik niet wil. Maar mogelijk is er geen andere weg.