München: Moslimaanslag? Ja.

Door Joost Niemöller

Tien doden gisteren in een winkelcentrum in München, nadat ‘een man’  om zich heen schoot. De vraag is: Hebben we te maken met een gek, of met een moslimaanslag?

Het was in elk geval een 18-jarige Iraniër met een dubbel paspoort. Er zijn in Europa redelijk veel Iraniërs die geen moslim zijn. Overigens bestaan er ook Soennitische Iraniërs.

De dader zou zichzelf om het leven gebracht hebben, zegt de politie. Zelfmoord is niet direct een signaal dat het om een moslimaanslag gaan, ook al zijn er zelfmoord aanslagen waarbij mensen zichzelf opblazen, of waarbij de aanslagplegers direct de confrontatie met de politie opzoeken, zodat ze neergeschoten worden.  Dat maakt ze tot ‘martelaren.’  Maar wie zelfmoord pleegt is geen ‘martelaar’ en komt niet in de hemel. Het is natuurlijk een dunne lijn, maar Allah weet, dus je kunt het maar beter goed doen.

De politie heeft een woning doorzocht. Waarschijnlijk de woning waar hij bij zijn ouders woonde. De politie kwam naar buiten met kartonnen dozen met bewijsmateriaal. Dat zegt nog niets.

Die Polizei hat am Morgen eine Wohnung im Stadtteil Maxvorstadt durchsucht. Das mehrstöckige Wohnhaus wurde weiträumig abgesperrt, Ermittler trugen Kartons aus dem Haus. Nicht bestätigen wollte die Polizei zunächst, dass der Einsatz der Wohnung des Täters oder der Wohnung von dessen Vater gegolten habe.

Hij ging in München naar school, en is daar diezelfde dag nog gezien. Dat is voor een ‘gek’ toch wel atypisch gedrag.

Hier, im Bezirk Maxvorstadt, soll der Todesschütze von München mit seinen Eltern gewohnt haben. In der Nähe des Wohnorts ist er auch zur Schule gegangen. Sein Nachbarn haben ihn gestern noch gesehen.

Hij was een rustig type, zo wordt hij omschreven door iemand die bij hem op school zat, al is dat een via via verhaal.

„Er wohnte genau neben mir. Ich habe ihn nur ab und zu gesehen und kannte ihn nicht wirklich. Ein Freund von mir war sein Klassenkamerad und sagt, dass er eher ein ruhiger Typ war. Er hat ihn in den Tatvideos erkannt“, sagt der Nachbar zu BILD.

Een moslima in de McDonalds waar de aanslag begon, vertelde dat hij ‘Allah Akhbar’ riep. En dat hij specifiek op kinderen schoot.

An eyewitness has given a shocking account of how the shooting unfolded last night.

She said her eight-year-old son saw the shooter loading his gun in the toilets of McDonald’s before leaving and opening fire on children as they ate.

The woman named Loretta told CNN: “I come out of the toilet and I hear like an alarm, boom, boom, boom. He’s killing the children. The children were sitting to eat. They can’t run.”

She also said the man yelled: ‘Allahu Akbar!’

She said she recognised this phrase as she herself is Muslim, according to CNN.

De slachtoffers blijken inderdaad vooral jonge mensen te zijn. Maar dat kan natuurlijk toeval wezen.

En dat was er dat veelbesproken filmpje van de man op het dak van een parkeergarage, waarbij hij in een soort schreeuwdialoog met omstanders was betrokken. Er werd gescholden dat het Turk was, een buitenlander. Kennelijk hadden die omstanders zicht op hem. Hij schreeuwde terug dat hij een Duitser was en dat hij uit een omgeving kwam van mensen met een uittrekking. Dit alles is atypisch voor een moslimaanslag:

The teenage killer was filmed on the roof of a car park in Munich. This is what he was heard saying…

Balcony man: ‘You f***ing a*****e you…’

Gunman: ‘Because of you I was bullied for 7 years…’

Balcony man: ‘You w****r you. you’re a w****r’

Gunman: ‘…and now I have to buy a gun to shoot you’

Balcony man: ‘A gun! F**k off! Your head should be cut off you a*****e’

An unidentified voice is heard to say: ‘F*****g Turks!’ before the balcony man says ‘f*****g foreigner’

The man filming is then heard to say: “He’s got a gun! He has loaded his gun. Get the cops here. He’s walking around here the w****r.”

The gunman then says “I am German”, to which the man filming replies with “You’re a w****r is what you are. What the f**k are you doing?”

The gunman is then heard to say “I was born here.”

“I grew up here in the Hartz 4 (unemployment benefits in Germany) area.”

He pleads with the onlooker “please shut your mouth.”

Aanvankelijk bleef de Duitse pers spreken van een mogelijke extreem-rechtse aanslag, mogelijk op basis van dit filmpje. Maar het geroep over de ‘buitenlanders’ kwam niet van hem, maar van de omstanders.

Er komt in de loop van de ochtend weer een persconferentie. Ik ga er vanuit dat iedereen denkt wat ik ook denk: dit was een moslimaanslag.

 

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

84 Reacties

 1. Het zou wel eens niet om een lone wolve maar om een duo wolve actie kunnen gaan.

  En dan is er ook nog het manifest, geschreven door Ali, die van Merkel onder de pet gehouden moet worden, naast diverse aanwijzingen dat de jongen een Syrisch/Turkse achtergrond heeft, zoals linkjes van reaguurders hier al aangeven. Zie de_mol 24 juli 2016 om 17:48

  Hier de andere wolve, zou er ook een derde zijn?;
  https://www.facebook.com/polizeimuenchen/posts/944069882405427

 2. In de Duitse stad Reutlingen heeft een 21 jarige Syrische asielzoeker met een machete een -volgens sommige berichten zwangere- vrouw doodgestoken. Twee andere raakten gewond. Afgelopen nacht was er opnieuw grote angst in een Duitse trein toen een jonge man, vermoedelijk een migrant, op passagiers begon in te steken nadat hij geen plaatsbewijs had kunnen tonen aan de conducteur. In Göttingen viel een 39 jarige Iraanse migrant in het voetgangersgebied mensen met een mes aan, al ‘Duitsers zijn honden!’ schreeuwend; twee mannen raakten zwaargewond, twee anderen hielden er lichte verwondingen aan over .
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/07/Duitse-terreurzomer-Syrische-asielzoeker-steekt-vrouw-op-straat-dood-Opnieuw-aanval-in-trein-Twee-mannen-ernstig-gewond-na-aanval-migrant-in-Gttingen
  Allemaal verwarde mannen Duitsland….niets aan de hand ..gewoon verder slapen.
  Goed gedaan Merkel ( en vazallen )…echt helemaal top…

 3. De lone wolves vallen als rotte appelen uit de EU boom.

  En wie is op het idee gekomen die ratjes Amok makers te noemen?

 4. Ja, ook in Rietlinger gaat het om een lone wolve, ook wel Amok maker genoemd, die met een kapmens tenminste 1 dode op zijn geweten heeft, een Syrische asielzoeker:
  http://www.presseportal.de/blaulicht/pm/110976/3386419

  Wir schaffen das, zullen we maar zeggen.

 5. Ali was waarschijnlijk geen Iraniër, maar een pro-Turkse Syriër.

  Dus toch een Soenniet:
  http://shoebat.com/2016/07/23/the-munich-massacre-is-a-complete-coverup-the-munich-shooters-facebook-including-his-family-background-shows-he-is-not-iranian-but-a-syrian-islamist-pro-turkey/

  • “Ali was waarschijnlijk geen Iraniër, maar een pro-Turkse Syriër.”
   .
   Bizar verhaal. Moest wel meteen denken aan een afa mannetje die zich voor de camera als rechts voordeed met ‘alle marrokanen terug naar ankara’ toen ik een persoon vlak na deze aanslag voor de camera hoorde zeggen dat de dader iets geschreeuwd zou hebben als ‘alle buitenlanders eruit’, ik weet niet waarom die gedachte ter plekke bij me opkwam. Wat in het artikel staat en wat mij ook opviel is dat een foto van de dader wordt getoond waarin hij duidelijk een stuk jonger is.
   .
   Het punt is natuurlijk dat het hier niet bij blijft, net nog iemand afgeslacht in D door een vluchteling. Dus hoelang denken ze het vol te houden rookgordijnen op te trekken? Het is zo dat ze vluchtelingen graag uit de wind willen houden maar waar het ze voornamelijk om gaat is de islam uit de wind te houden, dus met veel kunst en vliegwerk kan dat nog een tijdje volgehouden worden. Hoewel de geloofwaardigheid evenredig zal afnemen.

 6. Als variant op de ‘verwarde man’ duiding heeft Duitsland de ‘amoklaufer’. Feiten (etnische- en religieuse achtergrond) worden weggepoetst ten gunste van een nietszeggend predikaat waarmee de dader tot slachtoffer wordt, slachtoffer van de maatschappij en cultuur van zijn slachtoffers.
  Dat de daders als een immigranten- en moslim achtergrond hebben is niet relevant wanneer de slachtoffers schuldig zijn. Ook dat blonde meisje van 8 op de boulevard in Nice dat kort daarvoor haar laatste Slush had genuttigd en haar hand niet aan moeders jurk wilde afvegen (ik doe een Timmerfrans) was schuldig en zo klopt het toch nog allemaal in Policor Allochtonia voorheen NL.

 7. Nog eens de feiten tot zover:

  – David schoot zichzelf overhoop: zelfmoord is verboden voor islamieten behalve bij direct oorlogshandelingen (bomgordels, kamikaze enz)
  – Zijn link met Iran is Sjiitisch, ideologische aartsvijanden van Sunni ISIS en AQ.
  – Video waarin hij zich lijkt te verdedigen tegen boze anti-immigratie kreten met “Ik ben Duitser” en “ik ben hier geboren”
  – Boeken gevonden over geweld bijv “Why Kids Kill: Inside the Minds of School Shooters.”
  – Aanslag op de herdenkingsdag van Wilders-bewonderaar Breivik zijn aanslag op kinderen in Noorwegen.

  Lijkt me toch aardig duidelijk waar dan de eerste conclusies heen wijzen. De onaangename waarheid dat ziek denken universeel is en niet ideologisch? (maar ideologie kan altijd als rechtvaardiger dienen natuurlijk).

  • Liegen bedriegen verhullen en verzwijgen…..Duitsland zal er alles aan doen om de waarheid te verhullen.
   http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/07/Moslima-ooggetuige-tegen-CNN-Dader-schreeuwde-Allahu-Akbar-schoot-op-kinderen
   Toevallig heb ik het die avond en nacht gevolgd…en er werd duidelijk verteld dat een getuige Allahu Akbar had gehoord uit de mond van de dader…
   Later die nacht werd het niet meer vermeld.

 8. “zelfmoord is verboden voor islamieten”
  .
  Is een verwarde moslim geen moslim? Volgens mij gaat het een niet zonder het ander, hahaha…. 🙂
  .
  “Aanslag op de herdenkingsdag van Wilders-bewonderaar Breivik zijn aanslag op kinderen in Noorwegen.”
  .
  Oké, dus wat hebben we dan. Een rechts-extremistische iraanse islamiet. En nu wat? Want nu wordt het pas echt interessant:
  .
  Laten we er even hypothetisch vanuit gaan dat deze iraanse islamiet een aanhanger van Breivik was. Dan is dus volgens de goedmens dogma iedere vorm van kritiek op deze islamitische iraniër fascistisch, racistisch, intolerant, xenofoob en islamofoob!!
  .
  Dus wat wou je nog zeggen over deze aanhanger van Breivik?
  .
  Tsja.. pikkie, daar sta je dan met al je demobandjes.

 9. @Dirk M
  De volgende die dat hele manifesto niet heeft gelezen, laat staan weet dat Breivik voor driekwart teksten van andere schrijvers ( sommigen zijn nota bene al lang dood) aanhaalt. Ja daar wordt Wilders zo af en toe aangehaald (juist ja, aangehaald). Iets dat logisch is, want e.e.a. speelt namelijk op bepaalde momenten. (lees het is ongeveer als Einstein aanhalen uit geciteerde artikelen als het gaat over de relativiteitstheorie).
  Breivik himself haalt Wilders drie maal aan en daar noemt hij hem een watje, niet bereid tot actief verzet. Breivik is meer van de methode, en dat zegt hij ook, Al Qaida. Mooi Dirk M. en nu dat ding maar eens echt lezen plus alle uitleg, want u blaat dus maar wat.

 10. http://www.rd.nl/oud/isla/011019isla18.html

  En nu eerst wat lezen voor u meent anderen op het verkeerde been te kunnen zetten.

 11. Hier, im Bezirk Maxvorstadt, soll der Todesschütze von München mit seinen Eltern gewohnt haben. In der Nähe des Wohnorts ist er auch zur Schule gegangen.

  Sein Nachbarn haben ihn gestern noch gesehen.

  Hier staan twee dingen.
  1e. Dat hij naar school ging.
  2e. Dat zijn buren hem gisteren nog hebben gezien.

  Er staat dus niet (en dit was de conclusie van Joost) dat het om de buren van school gaat.

  Het verwondert mij dat niemand dit heeft opgepikt. Het typeert de slechte scholing en ook het slechte lezen van veel mensen.

 12. Duitsland heef eventuele vervolg aanslagen reeds geduid, namelijk als na-aap aanslagen gebaseerd op die van de MC Donalds:
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/26278852/__Vrees_voor_na-apers_Munchen__.html

  • Hier de eerste al: http://www.telegraaf.nl/buitenland/26279492/__Paniek_door_messentrekker_in_Duitse_trein__.html
   Volgens de politie heeft de man psychische problemen en was hij op het moment van het incident onder invloed van alcohol.

   • En hier de tweede, alweer een lone wolve die wellicht een vredige religie aanhangt?
    http://nieuws.tpo.nl/2016/07/24/man-valt-kapmes-mensen-aan-duitsland-dode/

    • Ben benieuwd of Merkel het nog steeds schaft….met alle verwarde amok makende migrantjes….ja Duitsland heeft ze echt nodig een echte verrijking voor de Duitse gevangenissen….eh sorry ik bedoel voor de samenleving.
     Welterusten Duitsland …..gute nacht.

 13. Dus kunnen we de titel inmiddels bijstellen?

  “Moslimaanslag? Nee toch niet”

  En kunnen we misschien een intelligentere thesis bedenken? Zoals mensen met een verlangen naar geweld en zoekend naar een excuus voor wraakzuchtige fantasieën, door vele verschillende zaken naar actueel handelen gedreven kunnen worden? Een partijprogramma, een cult, een stem in het hoofd, een trauma enz?

  De onaangename waarheid: dat (te veel) mensen donker duistere dromen hebben (en misschien leven ze diep in ons allen, als een Freudiaans ID, vandaar de entertainmentindustrie met al de horror en geweld) die je niet moet aanwakkeren met verkrijgbare middelen, rechtvaardigingen, oproepen, overbelichting van andere gekken, verwaarlozing enzovoorts. Misschien vervaagt bij mensen het verschil tussen fantasie en realiteit. Men “scheidt” af van de normale zinnen en raakt erbuiten. En groepen als het Kalifaat kapitaliseren gewoon op deze vervreemding.

  • @DirkM
   “Zoals mensen met een verlangen naar geweld en zoekend naar een excuus voor wraakzuchtige fantasieën”
   .
   Wat vind je van het idee voortaan iedere aanslag zo te duiden ongeacht welke ideologie de dader zegt aan te hangen? Dat gebeurt deels sowieso als door types zoals jij want als een dader zegt uit naam van de islam een aanslag te plegen dan zeggen types zoals jij doodleuk dat het niets met de islam te maken heeft.
   .
   Dus wanneer bijvoorbeeld een moskee wordt opgeblazen door niet-moslims dan roepen we enkel dat de dader naar geweld en een excuus zocht blabla.. en de ideologie laten we achterwegen. Goed plan? Uiteraard, wanneer moslims een moskee opblazen dan horen we types zoals jij vanzelfsprekend niet, dan kijken types zoals jij uit de ogen alsof jullie net uit het ei gekropen zijn en fluiten achteloos ‘is hier wat gebeurd dan, daar weet ik niets van’.
   .
   Maar goed, dus voortaan benoemen we niet meer de ideologische-, xenofobe- en/of politieke drijfveren?

   • @DirkM
    .
    Ik vraag mezelf al een tijdje serieus het volgende af:
    .
    Toen de Europeanen Amerika en Australië binnenvielen en koloniseerden, waren er toen ook (goed)indianen en (goed)aboriginals die hun eigen mensen voor de meest verschrikkelijke zaken uitmaakten die weinig goeds voorspelden met de massale instroom van Europeanen? Zouden de indianen en aboriginals die niet enthousiast waren over de massale instroom van Europeanen ook door andere (goed)indianen en (goed)aboriginals uitgemaakt zijn voor racistische fascistische intolerante xenofoben?
    .
    Als dat het geval is dan hebben de racistische fascistische intolerante xenofobe indianen en aboriginals wel hun gelijk gekregen, en de (goed)indianen en (goed)aboriginals zijn keihard op hun bek gegaan en hebben hun volken nagenoeg uitgeroeid zien worden.
    .
    Of zou de ‘goedmens’ een typisch blanke kwaal zijn die enkel voorkomt bij blanken met een bepaalde psychische afwijking die voortkomt uit een megalomaan superioriteitsgevoel?

    • Dick,
     Laatst nog erica Terpstra nog gezien die een bezoekje aan Panama bracht om van de cultuur te proeven. Ook een bezoek aan de autochtone bevolking waarbij ze het zo prachtig vond dat ze hun cultuur behielden. Een groot stuk land was hun territorium. Mooi hoor!

     Daarbij volledig voorgaand aan de eigen cultuur die van alle kanten opgeheven moet worden en gemixt tegen de wensen van een groot deel van de bevolking.
     Onze cultuur- bestaat niet,niet over zeuren want is buitenlander haat, racisme, enz.
     Buitenlandse cultuur is sprookjesachtig mooi en moet eeuwig zo blijven om van te genieten.
     Overigens deden de Westerlingen gewoon landjepik met hun kolonisatie.
     In een in hun ogen leeg land. Wat vanuit onze ogen vaak romantisch verbeeld wordt als de pioniers cowboys en westerns waar de indiaan steevast als de wilde barbaar geportretteerd wordt. Dankzij het geweer en pistool werd het een ongelijke strijdt. In zekere zin krijgen we een koekje eigen deeg.

     • “In zekere zin krijgen we een koekje eigen deeg.”
      .
      Was dat maar waar want dan kwamen ze met geweld binnen en dan konden we tenminste terugvechten. Nu worden we verraden en staan “onze” autoriteiten en leger achter de nieuwe bezetter waardoor we vleugellam zijn gemaakt.
      .
      Was het maar zo dat ze net zoals de Europeanen toentertijd hier gewapend binnenvallen, dan was de situatie niet zo ziekelijk als nu. We worden nu gewoon verraden, onteigend en doorverkocht door eigen mensen. Het is echt te triest voor woorden. Ik vraag me af of er in de gehele geschiedenis een gelijksoortige situatie is voorgevallen waar een volk zichzelf gewillig, vrijwillig uit- en overlevert aan een nieuwe bezetter en daarbij het eigen volk dat niet voorovergebogen van achter genomen wil worden voor de meest smerige zaken uitgemaakt, bedreigd, fysiek mishandeld en zelfs vermoord wordt.
      .
      En het vreemde is, een groot deel van de goedmensen zullen zelf uiteindelijk daar ook zelf slachtoffer van worden.

 14. Dick hieronder : Ik vraag me af of er in de gehele geschiedenis een gelijksoortige situatie is voorgevallen waar een volk zichzelf gewillig, vrijwillig uit- en overlevert aan een nieuwe bezetter en daarbij het eigen volk dat niet voorovergebogen van achter genomen wil worden voor de meest smerige zaken uitgemaakt, bedreigd, fysiek mishandeld en zelfs vermoord wordt.
  ———-
  Dit geld zo’n beetje voor alle Europeanen behalve een paar oosterburen, in het noorden en Zwitserland. Die laatste is al een mengelmoes van talen, toch hebben ze op hun manier dat zeer handig opgelost met referenda.
  De islam zal uiteindelijk aan het kortste eind trekken. Er zit geen toekomst muziek in. De vraag is alleen: hoe lang zal het duren. Ik denk dat het omslagpunt aanstaande is. Wat de doorslag zal geven zijn de figuren die in een machtspositie zitten en het zelf niet doorhebben. De sleutelfiguren die een islamverlichting kunnen bewerkstelligen nemen geen actie. Iemand moet ze verenigen.

 15. Moet zijn Dick hierboven.

 16. Sint Nicolaas

  25 juli 2016 op 07:15

  @DirkM : Afgelopen nacht weer raak in Ansbach. Zelfmoordaanslag door afgewezen Syrische “asielzoeker”met psychische problemen. Verder nog iets, meneer Dirk M ?

 17. Linken aanirfan komen niet goed door want systeem zegt spam dus www ervoor zetten.

 18. Gladio is weer erg actief de laatste tijd. Als ik zo al die filmpjes bekijk (in feite zie je niets) vind ik het allemaal erg knullig. http://21stcenturywire.com/2016/07/22/munich-terror-immanuel-goldstein-strikes-again/ en aanirfan.blogspot.nl/2016/07/munich-mall-false-flag.html
  En vooral dat knullige filmpje van de terrorist die daar buiten staat de schieten. Wie staat er in godsnaam een ingang van McDonalds te filmen??? Geluid lijkt op blanks bullets.
  Nice: http://21stcenturywire.com/2016/07/18/nice-massacre-another-known-wolf-spawned-from-gladios-cointelpro-litter-in-europe/ en aanirfan.blogspot.nl/2016/07/nice-attack-2016-false-flag.html
  Dit ook nog maar eens lezen en filmpjes bekijken. En er staan nog meer drills in de planning.

 19. What a fuss about this loser. 10 Doden. We zijn inmiddels wel beter gewend. En dan nu de hamvraag: Ik heb een kippenhok met 5000 kippen. Hierin zet ik een vos uit die vervolgens 100 kippen doodbijt. Wie heeft dit misdrijf gepleegd? Inderdaad, De Vos. Welterusten allemaal.

  • Nou, nee.
   Er is geen misdrijf gepleegd wanneer een predator gewoon zijn natuurlijke gedrag vertoont. Behalve wanneer een persoon bij een ander een vos loslaat in zijn kippenhok om schade te berokkenen.

 20. Ik ben geneigd niet de vos maar degene die hem in dat kippenhok heeft toegelaten de schuld te geven, want je weet dat het resultaat een slachting zal zijn. Precies zoals Merkel & co al die ongelukkige eenzame gelukzoekers toelaten.

  En vandaag weer een arme eenzame Syrische “vluchteling” die omdat ie een beetje gefrustreerd is maar wat omstanders neersabelt. Zielig, moeten we respect en begrip voor tonen, toch Merkel?
  Dat dat mens nog niet gelynched is geworden in Duitsland is onbegrijpelijk.

 21. Vandaag ook weer een islam aanslag in Afghanistan met ik dacht 62 doden.
  Op RTL viel het me op dat de verwarde jongen in München meer dan 5 minuten kreeg waarbij er uitvoerig over de verwardheid gesproken werd met een soort opluchting dat het niets met de islam te maken heeft. (wat helemaal niet vaststaat, want hoe is hij opgevoed) Op het eind nog even snel een melding van de afgrijselijke aanslag met 62 doden door moslim terroristen maar het was meer een item tussen neus en lippen door. Eigenlijk niet de moeite om het te melden (wat op zichzelf al aangeeft hoe blasé men wordt en hoe normaal gevonden)

  • Update

   Bij een zelfmoordaanslag in de Afghaanse hoofdstad Kabul zijn zaterdag 80 mensen gedood en 230 mensen gewond geraakt, dat melden de Afghaanse autoriteiten. Terreurbeweging Islamitische Staat heeft de aanslag, die werd uitgevoerd tijdens een demonstratie van shi’itische Hazara, opgeëist. Twee terroristen zouden zichzelf in de mensenmassa hebben opgeblazen.
   —–
   De totaal geweldloze demonstratie ging over een elektrische aansluiting voor hun leefgebied. Als reactie dood en verderf. Wanneer wordt de islam nou eens tegengehouden? Het is heel goed mogelijk als de wil er is.

   • Pieter G
    Religie is net zo’n lolly als het Marxisme, misschien wel opium van het volk.
    Ik denk dat er weinig anders opzit dan buitensluiten en neen dat heeft in het geheel niets van doen met xenofobie.

    Ik zie ook in het buitenland (oost Aziatisch) met lede ogen de ontwikkelingen aan. Ik zit er een aantal maanden per jaar, mijn zoon woont er, dus mijn bron is close. Maar ik word er niet echt vrolijker van. Islam eist, eist, eist.

    • Outin Theopen

     24 juli 2016 op 11:29

     Het buitensluiten van vreemdelingen uit angst voor de eventuele gevaren die ze met zich meebrengen heeft natuurlijk ‘wel iets’ te maken met xenofobie. Xenofobie wordt gedefinieerd als een ‘irrationele angst voor vreemdelingen’. Uiteraard is onze angst met betrekking tot moslims allerminst ‘irrationeel’. Xenofobie is dus niet het juiste woord. ‘Islamofobie’ ook niet, want angst voor de islam is nooit irrationeel, maar geheel gerechtvaardigd door de aard van de godsdienst. De toenemende invloed van de islam in Europa is gevaarlijk en bedreigt de toekomst van onze beschaving en traditionele levenswijze. Wie zich geen zorgen maakt over dit proces is niet moedig, maar naïef, roekeloos of suïcidaal. Onze rationele angst voor islamitische vreemdelingen kan de toekomst van onze kinderen redden; een naïeve xenofilie daarentegen vermoordt die toekomst. Angst is geen misdaad. Het verspelen van de toekomst van je kinderen en medeburgers is dat wel, dat noemt men ‘verwijtbare…

 22. Het is duidelijk in het belang van het Merkel regime,dat we het moeten doen met verduisterde berichtgeving. Toen er reeds een foto van een getinte dader circuleerde op het Net, zat de woordvoerder van de Lügenpolizei in politiek correct München nog steeds stug rechts extremisme te spinnen,alles werd van een islam connectie weggetrokken,weg geredeneerd door dit Regime,nu in de Lügenpresse.Ik zag een Duitser elders de Süd Deutsche Zeitung de ‘Alpen Pravda’ noemen,dat tekent de voorlichting die de Duitser mag verwachten. We zullen het nooit weten,wat we weten is dat het Merkel-Maas-Gabriel policor terreurregime ALLES wat er islam gerelateerd misgaat,zal wegredeneren met gretige medewerking van de treurig gedegenereerde journalistiek daar (propaganda).Nu het een getintiër blijkt te zijn, een islamiet volgens de moslima nota bene, spinnen regering en pershoeren ,dat de aanslag tóch een Breivik element in zich heeft.. Als bliksemafleider en leugen.Pervers,die Merkel ten voeten uit.

 23. Sint Nicolaas

  23 juli 2016 op 19:59

  Viel het u ook op hoe de media er als de kippen bij was om te verslaan dat het vooral GEEN “vluchteling”was ? En even later komt het bericht dat het een depressieve eenling was (?) Hee, Sint had gedacht dat ze het op een verwarde man zouden gooien maar depressieve eenling ? Die hadden we nog niet gehad. Verbazingwekkend hoe snel de conclusies je om de oren vliegen. En dat allemaal binnen 24 uur. Knap hoor. Maar, wederom een eenling. Als we nu even Parijs terug in gedachten nemen. 129 doden en 8 daders. Dat zijn zo’n 16 doden per aanslagpleger. Brussel, 32 doden en 5 daders. Ongeveer 6 doden per aanslagpleger. Die soepjurk in Nice was alleen en kon 84 doden op zijn konto schrijven. Voelt u waar Sint naar toe wil ? Is dit de nieuwe tactiek van onze IS vrienden. In plaats van een groepje teringlijders die fouten kunnen maken of elkaar verkeerd begrijpen zetten we nu onze eenzame wolven in om dood en verderf te zaaien. We hebben er immers genoeg naar €uropa gesmokkeld ?

  • Sint Nicolaas

   23 juli 2016 op 20:11

   Gezellig tussen de “vluchtelingen” wandelden ze het beloofde land binnen, werden met open armen ontvangen, hele koren langs de weg met knuffels en spandoeken. Wat zullen die gasten gedacht hebben toen ze dat zagen ? En zo kwam Nice, Würzburg en nu München. Een depressieve eenling. Yeah right ! En daar kwam meneer Prutte warempel op de proppen ( via Facebook dan ) om zijn condoleances aan Tante Angela over te brengen. Medeleven alom, NL staat klaar blah blah blah. Zoals eerder door Sint geplempt, een lading politiek correcte verbale diarree van een politiek correcte vaatdoek. En dan verschijnt Tante Angela op de persconferentie ; “we moeten alles in het werk stellen om de veiligheid en vrijheid van iedereen in Duitsland te beschermen”. Tja, je laat er dik een miljoen van binnen die uiteraard lid worden en blijven van de reeds bestaande parallelle muzelman maatschappij die NAAST ons leven, niets hebben met vrijheid en onze veiligheid vakkundig ondermijnen.

   • Sint Nicolaas

    23 juli 2016 op 20:23

    IS hoeft maar te kikken en de eenzame wolven blijken plots een troep te zijn. Ze zeggen het nota bene zelf “onze martelaren zitten overal” en wie zou ze eens ongelijk durven geven ? Maar goed, de herdenking zal er wel aankomen, stille tochten, bloemen, kaarsjes het hele circus. En Merkel en Prutte ? Die staan nog steeds met knuffels en spandoeken bij de grens, Wilkommen, Welkom Freunde und Freundinnen. Es gibt noch andere Leute hier auch, Holländer und Deutschen oder sowas aber das macht nichts. Machen sie es sich gemütlich !

 24. In de Duitse media heet het jochie Davis S , best wel raar in de rest van de wereld gaat het om Ali S.
  En dit was echt een jochie …. en persoonlijk geloof ik ook niet in sprookjes…
  Welterusten Duitsland…

 25. Helemaal eens met de commentaren:
  Politici doen niets om dit moslim probleem op te lossen; dus meer aanslagen, meer onschuldige mensen worden vermoord zodat de komende verkiezingen duidelijkheid gaan brengen.
  Hoe bestaat het dat van deze moordaanslag verschillende videos van verschillende schietende mannen op verschillende plaatsen, zelfs op een dak, uiteindelijk blijkt 1 jochie van 18 jaar te zijn die een revolver met 300 (!) patronen in zijn rugzakje had en uiteindelijk “zelfmoord” pleegde zodat hij niet meer kan praten. Tja, voor sprookjes moet je in de Efteling zijn, maar zelfs daar heerst racisme heb ik me laten vertellen. Waarom stinken mensen hier toch in?

  • @Cale
   Helemaal met u eens hoor. Maar of de komende verkiezingen duidelijkheid gaan brengen dat betwijfel ik. Onderschat de invloed van de verkiezingscampagnes niet. Aardige man/vrouw, vlotte babbel, mooie praatjes, geweldige beloftes… Ik weet het niet… Eerst zien, dan geloven.

 26. Het verhaal gaat over moorden. Over angst zaaien, en over terreur. Het beeld past ook in verwarring. En dat lees je ook in de reacties hierboven. Verwarring. Zelfs een Breivik wordt erbij gesleept.
  Wanneer je met een helicopterview Europa bekijkt en haar situatie kun je maar 1 ding concluderen. Er wordt verwarring gezaaid. Angst gepredikt en boosheid aangewakkerd. Mensen worden uitgespeeld tegenover elkaar. Burgeroorlogen moeten worden ontketend. En dat beste mensen, is een belangrijke taak die de media op zich neemt.
  Bevolkingsgroepen uitspelen. Haat creëren. Brussel lacht in z’n vuistje. Wanneer meer en meer de pleuris uitbreekt is een algehele noodtoestand nodig met zijn noodverordeningen en vrijheid die u gaat inleveren.
  En dat alles voor uw eigen veiligheid. Toch?

  • Breivik werd er door de Duitse pers bijgehaald. Hier is niemand verward en verwarring zaaien is ook niet de opzet vd EU. De verwarring die er is, is bij brave mensen die zich realiseren dat de geweldsmonopolie van hun staat zich tegen hen keert terwijl hun grondgebied, levenswijze en vrijheid bedreigd worden. Dat is verwarrend voor een brave gezagsgetrouwe burger.

   • Outin Theopen

    23 juli 2016 op 16:17

    Inderdaad. Onze tijd wordt gekenmerkt door een algemene staat van verwarring. Dit fenomeen – aanwezig in alle westerse landen – wordt ijverig misbruikt door de gevestigde orde. Het onophoudelijke mediabombardement van narigheid leidt tot emotionele afstomping. We worden opgedragen onze natuurlijke, intuïtieve reacties van boosheid, verontwaardiging en wantrouwen te onderdrukken: gezond verstand wordt weggezet als racistisch, xenofobisch of anderszins moreel verwerpelijk. Dit maakt ons na verloop van tijd apathisch. Cognitief lamgeslagen burgers voelen zich onzeker in hun eigen hoofd, wantrouwen hun eigen gevoel, durven geen stelling te nemen. Dit alles is gunstig voor de gevestigde orde, want een verwarde en tot moedeloosheid gedreven massa laat zich makkelijker besturen. Doffe ellende, zeker. Maar ik houd de moed erin. Het tij zal keren. Mensen beginnen wakker te worden.

    • @Outin Theopen
     In zekere zin zou men voorzichtig kunnen zeggen dat het islam vehikel welkom is om meer dwang uit te kunnen oefenen op de schapen. Lekker veilig achter de hekken. Oeps, komen er toch weer wolven binnen. In de stal dan maar, want jullie willen toch veilig zijn.
     En zo is straks elke vrijheid fietsen en heeft het communisme het toch voor elkaar.
     Alleen, ik denk niet dat islam zich zal gaan plooien.

 27. Breivik is niet ‘off topic’. Ik moet die vent niet, het is een eikel, maar met de keuze van zijn doelen, de ’targeting’ was niets mis. Een eiland vol policolor. Haat is er toch. Hoeveel Joop-lezers zouden het niet helemaal toppie vinden als op die manier een PVV-meeting eraan moest geloven. Anyway, je moet de mensen laten betalen die al die ellende veroorzaken. Alleen doet een eenling niet veel. Als je iets wil bereiken, heb je meer mensen en sturing nodig. We kunnen de overheids- en islamterreur niet eindeloos blijven ondergaan. Es kommt ein Moment, an dem zurückgeschossen wird. En bovendien: terreur is een vak. Als je de drempel van een irreguliere / asymmetrische oorlog over bent, gelden regels van fatsoen niet meer anders red je het niet. Dan telt alleen hardheid en uithoudingsvermogen. Zoals islamieten dat hebben, ergens 100 jaar wrikken tot ze hun zin hebben. Kun je leren.

  • @Heikneuter
   Op Joop is te lezen dat Wilders de inspirator zou zijn van Breivik. Duidelijk hebben dezen het manifesto niet gelezen. Immers het grootste deel van dat manifesto bestaat uit aangehaalde teksten. Slechts drie maal noemt Breivik Wilders op eigen titel. Hij vond hem een watje en had meer met de methode Al Qaida. Well, dat klopt in zijn uitvoering.
   Overigens zijn de epistels van Theodoor Holman in deze zaak een aanrader. Holman snapt wel de redenatie van Breivik, want die is op de keper beschouwd niet eens zo mal. (rondje Joop en lezen hoe men daar een lans breekt voor islam en het socialistische/ collectivistische/ communistisch gedachtegoed, maakt zulks duidelijk).
   Echter, Holman gruwt van de daden van Breivik en staat zelf voor de democratische weg. En terecht.

   • In de gedachtenwereld van Joop-adepten is Wilders soms ook al schuld aan dingen van voor zijn tijd. Ik weet het niet, ik denk toch dat ik eerder VNL ga stemmen. Wilders is een zegen en een vloek. Door de manier van functioneren van de PVV is de PVV als geheel niet intelligenter dan Wilders als persoon. En met HAVO/HBO-niveau gaan we het niet redden, vooral niet met iemand die het concept geweld en oorlog niet begrijpt, terwijl we langzaamaan in een steeds intensere asymmetrische oorlog aan het belanden zijn. Die mallotige PVV-voorstellen om het leger af te schaffen, omdat de Amerikanen ons wel komen redden (Trump??). Dan spoor je toch niet helemaal in mijn ogen. De aanwezigheid van Wilders was voor Balkenende destijds aanleiding om voor bepaalde topics versneld bevoegdheden naar Brussel over te dragen, dan had de PVV daar bij verkiezingen geen argumenten meer aan. Dat heeft toch ook mede tot de EU geleid, waar we nu zo’n problemen mee hebben. Dus: een zegen en een vloek.

 28. @Heikneuter
  Dat u VNL wilt gaat stemmen, prima. Echter, kijkend naar alle partijen kom ik ook niet veel verder dan hoog opgeleide onzin. Ik bedoel: Rutte e Pechtold, ze zijn historici, Nou big deal! Buma, meester in de rechten, dat schijnt na sociologie de beste keuze te zijn in de hoge alfa studies.
  Feitelijk heeft alleen Samson heeft als het gaat over de partijleider een bèta afgestudeerde te zijn, maar hij zet zijn hele beroepsgroep volkomen voor schut. Ook particulier.

  Samenvattend zijn er verdraaide weinig bèta mensen in de Kamer. Oh, wacht, Teun van Dijck van de PVV.

 29. Maakt allemaal niks uit, laat ze lekker doormoorden tot de volgende verkiezingen in de diverse landen. Kost wat, maar dan krijg je ook wat. En iedereen moet een keer dood, ben je mooi van al dat gezeik af.

  • In plaats van grenzen hebben we de staat van beleg. De oorlog is nog niet begonnen maar de vrede zijn we kwijt.’ Losing the peace’ diskwalificeert.

 30. Persoonlijk vind ik het best wel vreemd dat een jochie van 18 dit alleen voor elkaar kreeg met 1 pistool….of heeft hij ergens een militaire opleiding genoten ??
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/07/Merkel-probeert-immigratie-te-redden-door-terreuraanslag-Mnchen-te-ontkennen

  • Het is sowieso vreemd dat een ‘zielig jochie’ van 18 (hij werd gepest) wel een wapen met 300 patronen in z’n bezit heeft, hoe komen die gasten daar aan?
   .
   Net zoals het verhaal van de vader in A’dam die met zijn baby uit het raam sprong, dat was de vriend van de zuster van Fajah Lourens, die had een handgranaat in bezit. Wat zijn dat voor mensen? Is het tegenwoordig normaal als je wapens en granaten in bezit hebt? Maar wel protesteren tegen de wapenwet in de VS en continu politiek correct zijn?! Volgens mij worden we onderhand bestuurd door (semi) criminelen, bijvoorbeeld het geweten van Nederland Peter R. de Vries had als beste vriend een crimineel uit de georganiseerde misdaad maar toch wordt hij door alle media uitgenodigd om zaken te duiden en wordt door de goedmensen op handen gedragen. We leven echt in een krankzinnige periode.

 31. @Cliff
  Eh een geoefend schutter maakt met 300 patronen in elk geval 150 (ongewapende) slachtoffers, maar nog hoger is waarschijnlijker.
  Eigenlijk zouden de bewakers van zo’n mall goed getraind en bewapend moeten worden. Gaat er wat mis is het allemaal op de grond liggen zodat het schootsveld vrij komt.

  • Klopt helemaal mee eens ….een geoefend schutter ,maar dit was een jochie met een krantenwijk……of heeft hij het wapen uit zijn vader zijn kast gepakt ?? in mijn beleving zou dat veel verklaren…….

 32. g.h.m.leferink

  23 juli 2016 op 13:29

  Vervolg, deel 2:
  Het lijkt warempel wel of de LEUGEN DOOR WEGLATING van de film “Die met de wolf danst” weer helemaal terug is. Dus de BLANKEN zijn de notoire ORKS van deze planeet, en alle andere volken zijn de onschuld zelf! Dus de ELFEN en DWERGEN van dit Hobbit-verhaal van de 21e eeuw.
  En, ‘Inheems’: De media in Duitsland hebben het LIEGEN DAT HET GEDRUKT STAAT de laatste tijd van de Nederlandse MSM (door mij HoofdRioolMedia genoemd) overgenomen. Samen met het gevoel van ONAANTASTBAARHEID en het idee BOVEN DE WET TE STAAN. Een zó rappe teruggang in OBJECTIEVE berichtgeving heb ik nog niet eerder meegemaakt en is me uit de geschiedenis ook niet bekend!
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 33. Outin Theopen

  23 juli 2016 op 14:54

  De stuitende doctrinaire versmalling van de gevestigde media in het Westen is niet zonder historisch precedent. Echter, wat de huidige mediasituatie in het Westen onderscheidt van bijvoorbeeld de afgedwongen ideologische orthodoxie in de toenmalige Sovjet-Unie en andere communistische staten, is dat journalisten de heersende politieke ideologie op eigen initiatief uit de wind te houden en ondersteunen door feiten te verdraaien en te onderdrukken. Toch baart dit mij geen zorgen. In tegendeel, het verheugt mij. De aperte leugens, de schaamteloosheid, maar vooral de hautaine en zichtbaar toenemende minachting van journalisten en opiniemakers ten opzichte van hun publiek, maken dat steeds meer mensen zich van de gevestigde media afkeren. Een fenomeen dat ik van ganse harte toejuich.

 34. Duitsland probeert het weg te moffen …oeps sorry weg te moffelen..https://www.youtube.com/watch?v=qQrcPn8zW5Y
  Volgens de suddeutsche zeitung heeft het niets met Islam te maken…nee en daarom mogen asielzoekers , gelukszoekers die vrouwen lastig vielen in zwembaden ….badmeester worden, de verwarde regering in Duitsland dient zich direct te laten opnemen in een kliniek….
  Welterusten Duitsland.

 35. g.h.m.leferink

  23 juli 2016 op 13:17

  Alweer een feit waardoor het moment dichterbij komt dat de wal het schip gaat keren.. Iets waarvoor ik al meer dan 10 jaar bijdragen op het internet zet! Maar blijkbaar kan Merkel ook wat Samsom & Co zo goed kunnen: mooi weer spelen van andermans geld! Waardoor er nu zoveel tuig in de Bundesrepublik rondloopt!
  Blijkbaar is de ‘geest van Drugsdorp aan de Amstel’ overgewaaid naar Duitsland.
  Dus zingt nu ook daar in politieke kringen rond:
  Oh, wat zijn WIJ slecht. Want:
  # WIJ hadden koloniën,! En NIET vermelden dat de laatste Duitse kolonie al in 1919 de deur uit ging….
  # WIJ hadden slaven! Zelfs de oudste Duitser anno nu kan geen slaven meer gehad hebben, iets dat ook NIET vermeld wordt!
  # WIJ hebben die arme mensen genadeloos uitgebuit! Weer zo’n stomme kreet van “zich progressief noemenden”, om de rest een niet-bestaand schuldkomplex aan te praten over iets waar EEN KLEIN DEEL van de overgrootouders misschien aan heeft meegedaan!
  Zie deel 2.

  • Die slavernij, ook al zo’n links stokpaardje. We zouden ons schuldig moeten voelen. Maar we zouden ook trots op onszelf kunnen zijn omdat wij de slavernij officieel hebben afgeschaft. Wij zijn echt goed. Dat Afrikanen en Arabische Afrikanen er destijds OOK slaven op nahielden, daar hoor je de “slachtoffers” nooit over! Ga je maar eens schamen voor je Afrikaanse voorouders met hun slaven, “zielig slachtoffer!”

   • En de talloze ‘blanke slaven’ die werden verkocht aan Noord Afrika en Ottoman. Daar hoor je de zieligerds ook nooit over. Een totale NON-discussie, die aanklacht over slavernij.

    • @Arjen
     Plus dat de lijfeigenen en de arrebeiders een nog beroerder leven hadden. Ik heb me er meermalen over verbaasd hoe de levensverwachting lag van die uitgebuite slaaf met doktersverzorging omdat die slaaf immers kapitaal was en de arbeider die letterlijk dood kon vallen. Next.
     O, er waren zeker wel betrokken edelen die wat deden, zie de hofjes voor ouderen, maar laat men nou niet doen alsof Jan Rap in dikke weelde leefde door de slavernij. Hij was zelf nog minder dan een slaaf, hij was gelijk een voetveeg.

 36. De schietende man buiten op straat heeft een buik en x-benen waardoor zijn loopje duidelijk herkenbaar is. De man op het dak is slank en heeft geen buikje. Maar bezijden dat: De hele avond terwijl een schutter op straat ligt en geïdentificeerd kan zijn bleven de media in Duitsland herhalen dat het een rechts-radicale aanslag zou kunnen zijn. Rechts radicaal. Rechts radicaal. Rechts radikaal. De hele avond ging het over de toenemende radicalisering van rechts in afwachting van feiten.
  Zelfkastijdend Duitsland. Het blijkt uiteindelijk een ‘Deutsch-Iraner’ te zijn. Ook weer zo’n eufemisme. Wat een opluchting voor al die brave zelfkastijders na zo’n avond rechts-radikaal van eigen bodem gevreesd te hebben. Je zou bijna vergeten dat weer een moslim, weer in een westerse stad amok gemaakt heeft.

  • In plaats van ‘moslim’ in afwachting van bevestiging volstaat,’Scheiss Kanake’ .

 37. Het zou kunnen betekenen dat er inderdaad meerdere daders waren.

 38. Anwohner: “Du Arschloch, du Hund, du bleder, du Wichser.”
  Täter: “wegen euch wurde ich gemobbt, sieben jahre lang.”
  Anwohner: “Du bist ein Arschloch.”
  Täter: “und jetzt musst ich ne waffe kaufen, um euch alle abzuknallen”…”
  Anwohner:”ah Waffen?Dir gehört der Schädl obig’schnitten du Arschloch.”
  Täter:”Scheiß Türken.”
  Anwohner: “Scheißkanacken.”
  Täter: “Ich bin Deutscher.”
  Anwohner: “Ein Wichser bist Du!”
  Täter: “Ich bin in Deutschland geboren, in einer Hartz-4-Gegend” Anwohner: “Du bleder Hund du”
  Täter: “Ich war auch in stationärer Behandlung.”
  Anwohner: “Ja Behandlung, du gehörst in die Psychatrie du Arschloch, du blödes.”
  Täter: “Ich hab nix getan…halten sie die Schnauze, Mann.”
  https://www.youtube.com/watch?v=DewoigTrec8

  • Je wordt gepest en dan ga je ergens in een willekeurig winkelcentrum willekeurige onschuldige kinderen afslachten in plaats van degenen door wie je gepest zou worden?! Yeah, right.
   .
   Hoe zit het me die valse reclame advertentie dat in de betreffende McDonalds gratis gegeten zou kunnen worden die dag? Als die valse reclame van hem afkomstig is dan is het grondig voorbereid en over nagedacht.

 39. D. G. Neree

  23 juli 2016 op 12:06

  Er zijn 2 video’s op het net verschenen.
  1 van de man die op straat begon te schieten naar voorbijgangers
  1 van de schutter op het dak van de parkeergarage.
  Is dat dezelfde man?

  En als er 1 op het dak stond en de andere buiten, wie schoot er dan in de McDonalds?
  En wie heeft er zelfmoord gepleegd? De man op het dak?

  Over Iran:
  De meeste Iraniërs in Europa zijn hiernaartoe gekomen na de Iraanse “revolutie” en zijn vooral niet-moslims, zoals christenen en vooral Bahai’s. Maar dat wil niet zeggen dat er geen islamitische Iraniërs in Europa zijn.

 40. Natuurlijk was het een “gek” of moet ik zeggen, iemand die niet kan aarden in het nieuwe land, de andere cultuur, een ontwortelde, iemand met een verstoorde manier van denken. “Ik red het hier niet en ZIJ zijn schuld en moeten boeten”, zo stel ik me dat ongeveer voor. Ik kon gisteravond op de Nederlandse tv het nieuws over München niet volgen en moest naar ZDF of CNN kijken. Nu zijn die doorgaans beter en sneller geïnformeerd maar mijn gedachte hierover was wel dat Nederlanders vooral niet moeten weten wat het toelaten van zoveel perspectiefloze asielzoekers aan gevaar met zich meebrengt. De slogan is nog steeds ” Ieder dorp een AZC” !

  • g.h.m.leferink

   25 juli 2016 op 21:32

   ‘Juliana’: En ik vraag me al jarenlang af wie ” Ieder dorp een AZC” !” heeft uitgedacht. Die moet toch wel heel ONprettig gestoord zijn.
   Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 41. “Maar dat kan natuurlijk toeval wezen.”Wezen zijn kinderen zonder ouders, Joost…..

  Verder zal een óriginele’ Duitser of Nederlander nooit roepen dat “hij hier geboren is”….
  Aanslag dus weer met islamitische motivatie:
  https://youtu.be/k6ePVxRLDM0

 42. Vreemd dat het de hele avond over 3 vermeende daders ging. Waar komt zoiets vandaan? En heel lang leek de tendens naar een rechts extremistische aanslag te gaan volgens de media. Natuurlijk zal het weer uitgelegd worden als een apart geval wat niets met islam terreur te maken heeft. Misschien niet maar het lijkt er wel erg op. Nu het geen blank kleurtje is lijkt de media aandacht weer vrij snel te verstommen. Het onder het tapijt vegen is weer begonnen. 100% veiligheid bestaat niet. En zo. Moet zijn: 0% veiligheid bestaat overal…. alleen dat zeggen ze niet.

 43. Ik weet niet of het een gek was maar als je dat filmpje als bewijs wilt aanvoeren moet je het wel in z’n geheel gebruiken. Anders lieg je eigenlijk. Bijvoorbeeld de uitspraak over “‘in behandeling” zijn. Maar te schreeuwen dat je Duitser bent en “hier geboren” lijkt me niet zozeer een religieuze uitspraak. Maar goed.

  Maar veel interessanter om te vermelden: 22 juli 2011 Noorwegen….

  Gaat het lichtje al aan? Kinderen? Rechts?

  • Voor de langzamen van geest: het was gisteren, vrijdag, 22 juli.

   • Wat wil je nu eigenlijk hier bereiken door over Breivik te beginnen? Dat “wij” een Breivik hebben? Laat je nakijken.
    Is het vermoorden van burgers in Munchen minder erg omdat er een Breivik was?
    Die Breivik is een net zo’n walgelijk figuur als die moordende moslims. Tevreden nu?

    • @DirkM. Types als jij zijn maar wat happig op Breivik maar verder kijken dan hem enkel als excuus gebruiken doe je niet. Ik zal de islamitische equivalent van Breivik schetsen.
     .
     Dat zou een streng islamitische nationalist zijn die islamitische kinderen afslacht van islamitische ouders die de migratie van moslims naar het ongelovige westen aanmoedigen.
     .
     Een westers equivalent van de islamterreur in het westen zouden bijvoorbeeld skinheads kunnen zijn die zich in islamitische landen opblazen of kalashnikovs leegschieten met als doel zoveel mogelijk moslims te doden (maar er zijn geen blanke ongelovige/christelijke westerse volksstammen naar islamitische landen gemigreerd om enkel van de lusten te profiteren).
     .
     Beide situaties zijn niet voorgevallen, m.a.w. Breivik gelijkstellen aan de islam terreur in het westen raakt kant noch wal.
     .
     Tuurlijk is Breivik totaal gestoord, hij is tegen de islam in het westen en gaat niet-islamitische kinderen afslachten, gestoorder kan niet.

     • @DirkM
      Lul toch niet zo dom man. Het was gewoon weer een muzelman. Je weet wel, zo’n achterlijk gedrocht dat het geloof van de vrede aanhangt. Geïnspireerd door dat boekje over de misdadiger Mo.
      Iemand van het soort dat we liever kwijt dan rijk zijn. Wat zeg ik? We MOETEN ze kwijt.

 44. g.h.m.leferink

  23 juli 2016 op 12:44

  Domme vergelijking van je! Uitgedacht in de spijbelbus?
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 45. http://pamelageller.com/2016/07/mainstream-media-covers-up-munich-killers-allahu-akbar-jihad-tries-to-link-him-to-mass-shooters-like-breivik.html/
  In Duitsland worden bijna alle misdaden begaan door moslims / migranten in een doofpot gestopt onder leiding van Merkel haar eigen sharia wet…..

 46. In het Duitse plaatsje Bornheim bij Keulen zijn mannelijke asielzoekers verbannen uit het openbare zwembad. Het zwembad zou van vrouwelijke bezoekers klachten hebben ontvangen over seksuele intimidatie door asielzoekers.
  Wat hebben de Duitsers nu bedacht ?
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/07/duits_plan_asielzoeker_opleide.html
  Echt ik begrijp er helemaal niets meer van …..het zal wel aan mij liggen….zucht.

  • Dit soort maatregelen dienen er vooral toe om anti-islamisten te provoceren.

 47. Weer een blad van de terreur scheurkalender; gisteren was het een aanslag door een 18 jarig moslim jochie, een beetje eenzaam figuur (zoals gewoonlijk) maar diezelfde dag gewoon naar school ging. Hoe komt zo’n gast aan een geweer met munitie en weet het te gebruiken, zonder dat iemand daar lucht van kreeg? Of werd ie geholpen (door te zwijgen bvb)? Kan bijna niet anders. Een grote politiemacht zoekt de hele nacht naar 3 man maar dat blijkt er nu maar 1 te zijn die ook nog zelfmoord heeft gepleegd en natuurlijk twee paspoorten op zak had, zodat om 3 uur s’nachts ineens bekend werd wie de dader was? Iedere keer weer hetzelfde deuntje. Wie gelooft dit verhaal nog? Verschrikkelijk voor de slachtoffers die zijn gestorven omdat de politiek geen echte maatregelen wil nemen.

 48. Bedankt EU , bedankt Merkel en vazallen voor het opnemen van veel verwarde mensen…..oftewel tbs patienten …
  Ik heb het helemaal gevolgd vannacht….en allahu akbar werd ineens onder het tapijt geveegd…ja klopt een Turks tapijt natuurlijk ..
  Een veilig en welvarend Europa was het toch ? een hele grote schande is het in mijn beleving en nu druk ik mij nog netjes uit….
  Welterusten weer….