Zo jaagt de VVD de omvolking op. Met leugens over de Turkije deal.

Door Joost Niemöller

Afgelopen maandag verscheen Han ten Broeke, woordvoerder Buitenlandse Zaken in het programma Nieuwsuur om te spreken over Turkije. Daarbij zei hij onder andere het  volgende:

“Rutte is een van de leiders geweest die de moed gehad hebben een deal te sluiten met Turkije, die nu spectaculair succesvol blijkt te zijn. In februari hadden we nog tussen de drie- en de zesduizend vluchtelingen die in Griekenland aankwamen en zagen we ook in uw programma de verschrikkelijke beelden van de aangespoelde kleuter Aylan. Die beelden zijn ondertussen weg. Wat in Europa aankomt is met de factor tien verminderd, dus spectaculair succesvol.”

Die beelden van Aylan zijn ondertussen weg? Hoe krijg je het uit je mond! De illegalenstroom is alleen maar gedraaid, zo bleek ook uit vandaag bekend gemaakte cijfers van The International Organisation for Migration, het IOM, een internationale organisatie die al tientallen jaren de migratiestromen monitort. Daaruit blijkt juist helemaal niet dat het aantal doden als gevolg van migratie over de Middellandse zee naar Europa is afgenomen. Precies het omgekeerde is het geval:

So far this year an estimated 2,977 deaths have been recorded, compared with 1,906 through 30 July last year. These figures do not include thousands of migrants and refugees rescued on the Mediterranean during the past 48 hours, nor the recovery of nearly two dozen additional corpses believed to be en route to Italian ports Friday morning (22 July).

Het aantal doden neemt dus juist spectaculair toe dankzij de Turkijedeal.

Volgens Han Ten Broeke is de Turkije deal ‘spectaculair succesvol’ want het aantal illegale immigranten is enorm afgenomen. Maar het aantal illegale immigranten is nog steeds enorm, afgaande op de recente cijfers van het IOM:

IOM reports an estimated 242,179 migrants and refugees entered Europe by sea in 2016 through 20 July, arriving mostly in Italy and Greece.

Niet alleen kletst Han Ten Broeke dus maar wat. Het beleid van dit VVD PvdA kabinet (aanvankelijk werd gesproken van ‘het plan Samsom’) heeft dus ook  geleid tot spectaculaire verhoging van het aantal doden. Logisch, want:

 1. De route die nu afgelegd moet worden is veel gevaarlijker.
 2. De EU blijft de illegale immigranten aanmoedigen het risico te nemen. Wie het heeft gehaald hoeft nooit meer terug.

Het moordende beleid van Merkel gaat dus gewoon door. Moordend voor de illegalen zelf.

Maar vooral moordend voor de Europese beschaving, die wordt ondergraven door omvolking.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

25 Reacties

 1. Hier nog een informatief filmpje van Arnold Karskens, waarin hij Edwin Wagensveld en Tatjana Festerling interviewt over de achterbakse opvang van ontelbare “vluchtelingen” op Sicilië.
  https://www.youtube.com/watch?v=TT8_pkrYeOU

 2. Han ten Broeke, een van de grootste leugenaars die rond loopt in Den Haag. Deze man is in en in slecht. Ik heb deze rat ook bezig gezien tijdens het Oekraine referendum. Deze man braakt alleen leugens uit en is het beste te vergelijken met Verhofstadt. Het is een door de multinationals betaalde lobbyist .

 3. g.h.m.leferink

  23 juli 2016 op 08:00

  “Het succes van Rutte is een sharia Turkije met zijn 5e kolonisten in Enschede.” Theo, dit begrijp ik niet. Als Tukker ken in Enschedé wel, heb er een aantal jaren gewerkt, maar dat ‘5e kolonisten’? Hè? Wabbedoelje?
  Zelfs als het een verschrijving is en er “5e colonne” moet staan is het nòg zo helder als koffiedik.
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 4. Nederlandse journalist wordt vastgehouden en ondervraagt in Turkije:
  https://twitter.com/spekkers

 5. Sint Nicolaas

  22 juli 2016 op 21:45

  Die ten Broek is ook zo’n typische leugenaar uit het Pinokkio kamp. Werkelijk onvoorstelbaar hoe deze lieden het electoraat minachten. Strooien met leugens en het klootjesvolk gelooft het wel. Wellicht jammer voor hem maar het klootjesvolk heeft in grote getale de beschikking over internet en de daarmee toegankelijke nieuwsbronnen en info sites. Je hoeft dus maar even te Googelen en je bent in staat om de leugens die ze ons vertellen terzijde te schuiven. Dus nee meneer ten Broeke, de vluchtelingen ( pardon : uitvreter ) stroom is NIET opgedroogd en de een na de ander valt van zijn wrakke tobbe en verzuipt. En in plaats van al die parasieten linea recta terug af te leveren op het strand van vertrek worden ze “gered” en per (veer)boot naar Italië gebracht alwaar ze zich als een olievlek verder over €uropa verspreiden en gelijk een sprinkhanenplaag alles op hun pad verpesten. En wie was de gastvrouw die zei “Wir Schaffen das”??

  • Sint Nicolaas

   22 juli 2016 op 21:58

   Juist, Tante Angela. Dat mokkel dat zich verplicht voelde de vijfde colonne onderdak te verschaffen ten koste van eigen volk. En wat bedoelt u eigenlijk met “Wir” Frau Merkel ? Wir is Duits voor “Wij” als Sint goed heeft opgelet bij Duitse les 36 jaar geleden. Edoch, wat geeft u het recht te spreken over “Wir”? Wat bedoelt u daar mee ? Het Duitse volk ? Het €uropese volk ? Laat een ding duidelijk wezen Frau Angela, Sint hoort NIET bij die “Wir” personen. Waag het niet om voor Sint te spreken door de “Wir” vorm te gebruiken. Sint wil NIETS schaffen ! Sint wil dat tuig niet horen, zien, ruiken of voelen. Sint wil wel wat schaffen en dat is dat dit ongedierte augenblicklich €uropa rausgekiepert wordt ! Samen met uw schoothondje Prutte en de rest van de €uropese “leiders”kliek heeft u bloed aan uw handen brengt u alle samen ons en het voortbestaan van de natiestaten in gevaar. Allemaal faciliteren ze dat er een parallelle samenleving ontstaat die ons bedreigt en haat.

   • Sint Nicolaas

    22 juli 2016 op 22:14

    En alles gebaseerd op leugens die het electoraat verteld worden om ze onder controle te houden. Zie het als crowdmanagement. De leugens uit de koker van Prutte spannen ondertussen wel de kroon en zijn metgezellen lullen gezellig met hem mee. Is dat onze MP ? Zo een die iedereen € 1000 beloofde, Griekenland niet meer zou sponsoren, meewerkte aan dat pact met de duivel in de vorm van een “vluchtelingen”deal met Turkije en er nog trots op is ook ? Nou, die duvel is uit het doosje gekomen meneer Prutte ! En hoe ! Alles reeds door Sint voorspeld in eerdere plemps en warempel, u tekende braaf bij het kruisje ! Parijs, Nice, Brussel, Würzburg . Hoeveel ellende moet er nog volgen? En dan komt meneer Marcouch van de PvdAllah laatst nog om de hoek zeilen om zijn beklag te doen over de Soldiers of Odin. In plaats dat dit gebakkie zich zelf nou eens afvraagd WAAROM dit soort groepen ontstaan dan zal het antwoord zeer verhelderend werken. En nu weer München. Toch niet mijn Islam ? Ben benieuwd.

    • g.h.m.leferink

     23 juli 2016 op 08:10

     “Zo een die iedereen € 1000 beloofde,” Ja, Sint Nicolaas, ook ik wacht daar nog altijd op. Zo gauw ik hem een keer zie houd ik mijn hand op en bijt ik hem toe: “Èn? Komt er nog wat van die beloofde 1000 euro?”
     Die notoire egotripper moet zo snel mogelijk de laan uit. Zijn we tegelijk verlost van dat hij tot vervelens toe elke keer weer meent te moeten bewijzen dat hij op de Volksuniversiteit de kursus ‘Snelkwekken zonder Inhoud’ heeft gevolgd.
     Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 6. Han ten Broeke lult uit zijn nek. Zoals de meeste politiek correcte politici in Europa. Bovendien probeert hij wanhopig in te spelen op de emoties van de burger door weer eens aan te komen zetten met verhaaltjes over beelden van dat verzopen moslimpje destijds. Dat we die nu niet meer zien. Nee, stomkop, als er geen camera’s bij staan dan zien we ze ook niet. Hij draait het echter zo dat dat komt omdat de vluchtelingenstroom verminderd is, hetgeen natuurlijk een grove leugen is. Dat de Italianen het druk hebben met het bergen van verzopen moslims hoorde men hem niet over neem ik aan. Bovendien klopt de term vluchtelingen natuurlijk niet.
  Bij een groot deel van de Europeanen lukt het inspelen op emoties inmiddels al lang niet meer. De mensen zijn niet dom, ze komen tot besef dat de islam niets toevoegt hier en alleen maar ellende veroorzaakt. Leuk geprobeerd van Ten Broeke, maar hij zakt jammerlijk door het ijs. Net als al zijn andere politiek correcte vriendjes.

 7. Schietpartij in Olympia Einkaufszentrum München. Doden en gewonden. Daders nog los in de stad. Bewoners moeten binnen blijven. OV stilgelegd. Politie inzet nog gaande.

  • Het is voor die goedmensen natuurlijk wel prettig dat het allemaal zo snel achter elkaar gebeurt want dan hoeven ze de standaard vooraf ingevulde excuus briefjes niet tussen de mottenballen te zoeken, ze kunnen ze gewoon op de salontafel laten liggen, lekker makkelijk.
   .
   Oké, we weten nog niet wie de dader(s) is(zijn) maar op Joop gaan de goedmensjes er vanuit dat het moslim(s) is(zijn) want er wordt gesuggereerd dat de dader(s) wel een paspoort bij zich zal(zullen) hebben, m.a.w. daar wordt nu al gesuggereerd dat het een valse vlag is terwijl nog niet eens bekend is wie de dader(s) is(zijn)…. whoehoehahaha.
   .
   Het is enkel nog wachten op goedmensen die op hun knieën gehuld in een oranje overall met een mes op de keel en de waanzin in hun ogen verkondigen dat het niets met de islam te maken heeft terwijl de beul net het laatste stukje citaat uit de koran uitspreekt voordat de goedmensen halal geslacht worden, want ongelovige westerse honden.

 8. Wat weinig mensen opvalt, waarschijnlijk vanwege de newspeak en alle onlogische en leugenachtige handelingen, is het pochen dat de instroom dankzij die deal gedaald is. Hoezo is een daling positief volgens deze mensen want zij zijn degenen die riepen ‘wir schaffen das’ en de grenzen wagenwijd openzette, en iedereen die daar zijn bedenkingen over had waren allemaal racistische fascisten en de ‘vluchtelingen’ allemaal apothekers en hoogopgeleid. Dus waarom presenteren diezelfde mensen de dalende instroom als positief? Dat is toch de racistische fascistische insteek. Door minder instroom vergaat Europa toch, kan de vergrijzing niet opgevangen worden, kunnen we niet nog meer verrijkt worden, etc. Dus hoezo is het volgens mensen als Han ten Broeke positief dat de instroom daalt, hoezo is minder minder nu opeens positief? Godgloeiendegodverdomme, stelletje mafkezen. Iedereen voor rotte vis uitmaken die minder migranten wil maar wel de sier maken met een dalende instroom?! ZIEK!!

  • @Dick. Helemaal eens! Dit is dus het bewijs dat politici, hun ambtenaren en links gutmensch ongedierte de zaak belazeren, alles kapot maken voor hun krankzinnige politieke correctheid en om er maar een draai aan te geven, botweg dit alles ontkennen of bij elkaar liegen. Mensen, dit soort onbetrouwbaar tuig regeert ons dus! Ziekmakend, helemaal van de wereld en volledig krankzinnig. Ben benieuwd waarvoor “de aanslag van vandaag scheurkalender” in Munchen gebruikt gaat worden? Schuld van extreem rechts? Racisme door de autochtonen? Och, laat ook maar. Er wordt toch niets opgelost. Europa’s neergang is al begonnen.

 9. Ik heb het programma gezien: Wat waren de overwegingen van Nieuwsuur om twee politici uit te nodigen om hen over Turkije te ondervragen Je weet dan toch dat ze helemaal niets zeggen we kregen dan ook Politieke gebrabbel te horen.

 10. Helaas is het niet alleen de regering Rutte. Bijna alle EU landen maken een gigantische puinhoop van zowel de binnenlandse als buitenlandse politiek. Alhoewel politiek? Er wordt een levensgevaarlijke waanzin gecreëerd door machtswellustige politici die blijkbaar geen idee hebben waar ze mee bezig zijn behalve aan de macht blijven en de vruchten daarvan plukken. Legers ambtenaren doen hier hard aan mee. Wat een droefenis. Europa stevent af op een serieus drama, hetgeen niemand wil onderkennen: Italiaanse/Franse/Spaanse/Portugese/Griekse banken staan op springen, pensioen fondsen staan onder druk, Deutsche bank heeft een schuld vele malen groter dan Duitsland’s BNP, jeugd werkeloosheid binnen de EU is ongekend groot. EU binnen en buiten grenzen blijven open. De migratie golven blijven komen. De miljoenen moslims tonen in sterk toenemende mate crimineel gedrag. Dit wordt nauwelijks veroordeeld. Moordaanslagen zijn bijna aan de orde van de dag. Dit moet dus verkeerd aflopen.

  • En de gevaarlijke houding van de NAVO tov Rusland, natuurlijk. Ook dit is de waanzin van de dag waarbij de EU regeringen bij betrokken zijn.

 11. Helemaal mee eens….

 12. B.E. Slagen

  22 juli 2016 op 15:38

  De dramatisch dalende cijfers van het havenbedrijf Rotterdam, ook zo’n spectaculair succes van Rutte II?

  • shariaantje

   22 juli 2016 op 16:25

   Vast. En de spectaculair dalende werkloosheidscijfers. Ook zo een succes. Op naar het Captain’s Diner. Fatsoen heeft hij toch niet, dus dat zal ook wel weer gehouden worden. Spit on him!

 13. Theo Prinse

  22 juli 2016 op 14:39

  vervolg
  Twee dagen eerder waarschuwde ik op Omroep Zeeland rond de Navo atoombasis Incirlik in Turkije dat moslim krachten rond Erdogan de waterstofbommen willen en dat de Navo daarom die bommen daar moet weg halen.
  ———
  Erdogan heeft onder druk van Europa geen chantage middel meer met de gedaalde asielmaffia en ISIS stroom naar Europa en daarom is deze gefingeerde coup en noodtoestand zijn nieuwe alternatieve chantage om het Westen zijn islamizering door de strot te drukken. Het succes van Rutte is een sharia Turkije met zijn 5e kolonisten in Enschede

  • shariaantje

   22 juli 2016 op 16:20

   Als Zeeuws-Vlaamse (import) luister en kijk ik nooit naar Omroep Zeeland. Daar heb ik nu dus spijt van. Ben heel benieuwd of u nog reacties heeft gekregen van de Zeeuwen.

 14. Theo Prinse

  22 juli 2016 op 14:38

  Ik heb bij Omroep Zeeland live in de uitzending gedetailleerd uiteen gezet hoe Erdogan en Gulen achter de schermen samenwerken om de sharia als basis van de turkse rechtspleging in te voeren en het secularisme van Attaturk te vernietigen.
  Verder dat Erdogans noodtoestand en decreten regelmatig tot permanent zullen worden – met verwijzing naar de door Erdogan geinstigeerde bomaanslag op 22 Juli 2015 in Suruc op Koerdische studenten die Kobani zouden herbouwen waardoor de Koerdisch Turkse burgeroorlog weer begon – omdat Erdogan immers de coup zelf heeft geenceneerd en zijn waarschuwing voor een 2e coup dus deze noodsituatie is.
  Daardoor zullen binnen de moslim kringen rond Erdogan krachten voor uittreding uit de Nato opkomen.
  Verder dat Turks Koerdistan tegen die ontwikkeling van het westen steun moet krijgen zich van Erdogans Turkije af te scheiden om als onafhankelijk Koerdistan een vervangende Nato bondgenoot te kunnen dienen.

 15. Mastermattie

  22 juli 2016 op 14:32

  En dan te bedenken dat ze al die drenkelingen nu in Duitsland willen inzetten als badmeester… (Je gaat je bijna afvragen of het een grap is)

  • shariaantje

   22 juli 2016 op 16:23

   Sharia badmeesters? Alleen volledig gekleed en gesluierd het water in? Waarom ook niet. Ik sta nergens meer van te kijken. Het kan altijd nog gekker. Als het waar is. Maar dat zal niet. Leuk grapje.

 16. Een groot “succes” dan toch?
  Je moet jezelf een beetje kietelen….