Bijl en Allah Akbar in Würzburg; Merkel, opkrassen! (update)

Door Joost Niemöller

Update: In de woning van de dader werd een ISIS vlag gevonden. Maar of er een islamitisch motief is? De Duitse pers is nog niet zeker.  Een getuige: ‘Ik heb van mijn leven nog niet zoveel bloed gezien.’ Twee gewonden verkeren nog in levensgevaar.

Gaan we weer. Würzburg, een stad in Noord-Beieren, een regionaal centrum van beschaving. In de regionale trein erheen zat een 17-jarige illegale immigrant. Zo een waarover Merkel had gezegd: ‘Wir schaffen das.’ De moslim haalde een bijl tevoorschijn, en een mes, riep ‘alluh akbar!’ en begon om zich heen te hakken. Drie zwaar gewonden, mogelijk in levensgevaar, veertien anderen in shock.

Hij wilde vluchten, maar werd toen neergeschoten.

Dit was Duitsland. Daarvoor was het Frankrijk. In Nice een moslim in een vrachtwagen. Bij Würzburg een moslim met een bijl. Met open armen binnengehaald door Merkel. Hij woonde in de buurt, maar van enige dankbaarheid was kennelijk geen sprake. Je zit er gewoon op te wachten. Alleen van haat.

Het valt nog mee dat in Duitsland de feiten zo snel op tafel komen, ook door medewerking van de autoriteiten. Ook al zei de minister van BZ van Beieren voor ARD tv in eerste instantie alleen dat de man ‘iets’hadden geroepen. Hij moet het toen al geweten hebben.

Maar goed. Misschien hebben de Duitse media en de Duitse bestuurders iets geleerd van de massale aanrandingen in Keulen.

Ondertussen word je hier natuurlijk doodziek van. Weer zo’n geval in Europa. Weer een moslim die willekeurige, onschuldige, burgers meent te moeten doden omdat die walgelijke ideologie hem dat heeft ingefluisterd: het doden van ongelovigen, dat is een plicht, opdat de Ummah moet komen.

Mevrouw Merkel, denkt u niet een heel klein beetje dat het nu toch echt hoog tijd is om op te krassen? Die vent met die bijl was er zonder u niet geweest!

 

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this pageEmail this to someone

50 Reacties

 1. Ik vernam dat de dader geen Afghaan is maar een Pakistani. Op grond waarvan kan een jihadistische Pakistani nu asielzoeker in Duitsland zijn?
  http://nos.nl/artikel/2118694-twijfel-over-afkomst-aanvaller-wurzburg.html

 2. g.h.m.leferink

  20 juli 2016 op 15:02

  Vervolg 1.
  Toen voor die twee landen visa niet meer vereist waren was het eerste wat, in het jaar 2002, uit Bulgarije in dat Vooroploopdorp aan de Amstel aankwam een bus met zakkenrollers, gevolgd door een bus met hoeren….
  Maar toch had dat ook ‘voordelen’: die Bulgaarse dames deden het al voor 1 €. Zodat geen mens meer kon zeggen “dat de euro alles duurder maakte”…..
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 3. Als islam moet mogen zoals het zich nu manifesteert, moet nationaal-socialisme ook mogen. Fact.
  En ik wil een keus. Zeg het maar.

 4. B.E. Slagen

  20 juli 2016 op 13:42

  Ik zie nog al de nuttige idioten (Gutmenschen) van hoog tot laag tekeer gaan als bezetenen tegen de komst van de film fitna van de heer Wilders………… (die uiteindelijk alleen maar een blik op de werkelijkheid toonde, en die zich nu nog vreselijker voor vooral de autochtonen aan het uitrollen is).

  Het verdoezelen van de harde werkelijkheid, namelijk dat de islam mensen tot krankzinnige daden aanzet, wordt door (te) veel gezagsdragers angstvallig verhult, en nog eens verhult, tot er geen verhullen meer mogelijk is. Ging in de jaren 30 van de vorige eeuw precies zo. En “onze leiders” hebben er geen reet van geleerd of van willen leren. Dus moet er bij de leiders sprake zijn van een dubbele agenda (het zogenaamde humane is niets anders dan de bewuste vervanging van de autochtonen).

  Er is een begin van verzet. En zolang deze gelovige Nederlanders (soldiers van Odin) de ondeugende jongens en meisjes geweldloos aanhouden en overdragen aan de politie, is dit een goede…

  • g.h.m.leferink

   20 juli 2016 op 14:55

   Ach, ‘B.E.Slagen’, die groep zogenaamde Gutmenschen gaat alleen tekeer tegen die personen/groepen waarbij ze dat ongestraft kunnen! Omdat ze scheitbang zijn voor bomgordeldieren. Ze kombineren twee dingen: ACHTERBAKSHEID en LAFHEID. Het zijn twee dingen die heel vaak samen voorkomen. Het komt er dus op neer dat ze DISKRIMINEREN! Omdat ze bij misdrijven van allochtone afkomst zich steeds maar weer uitputten in allerlei SMOEZEN! Om die smerigheden goed te praten, wat ze NIET doen bij autochtonen….
   Persoonlijk stem ik dan ook nooit op een politicus of politieke partij die ACHTERBAKS is. Voorbeeld: Wim van de Camp, lid voor het CDA van het Europarlement, pleitte destijds voor het toelaten van Bulgarije en Roemenië tot de EU. “Want ze waren hard bezig om de corruptie aan te pakken”, enz. (blabla dus). Gevolg: we kregen twee Maffialanden erbij.
   Zie vervolg 1.

 5. En die varkens die ‘het westen’ pervers vinden (wat doen ze hier dan eigenlijk), geloven wel in een sekshemel met eeuwig wippen (kennelijk zonder kinderen te krijgen); dat vind ik dan weer pervers. Seks is kennelijk hun enige drijfveer.

  • Sint Nicolaas

   20 juli 2016 op 14:07

   En men stond op zijn achterste benen toen Geert het over testosteronbommen had. Wederom heeft hij het gelijk aan zijn kant gekregen. Verder nog iets Meneer Prutte en Co. ?

 6. Een moslim gaat naar een vakantiepark en eist vervolgens dat zijn buren zich qua kleding aanpassen aan zijn normen. En doen ze dat niet, dan steekt hij in op totaal weerloze kinderen!! Ziedaar de totaal verrotte instelling van zo’n enorm misbaksel. Er zijn geen woorden voor.
  En vertel mij niet dat zijn inspiratie niet in zijn religie ligt.

  • Sint Nicolaas

   20 juli 2016 op 10:41

   Beste Arjen, dit hele circus ontspringt aan de bron, en deze bron heet islam. Alles wat die varkens flikken, de inspiratie ligt in dat sprookjesboek waarin de hoofdrol is weggelegd voor een moordlustige, satanistische pedofiel. Nu zijn er lieden die blaten “niet mijn islam”. Bullshit. Et is slechts een islam en waar dat voor staat weten we. Islam light bestaat niet.

 7. Interessant filmpje, hoewel ik niet weet hoe nauwkeurig het geschetste beeld is.
  .
  Wat ik me wel al een tijd afvraag is waarom de pil ooit in het ziekenfondspakket kwam en kleine gezinnen gepredikt werden door onze overheden?
  .
  En…. dat de Europese bevolking te langzaam groeit of zelfs stagneert heeft alleen nadelige gevolgen wanneer naar continue economische groei wordt gestreefd, wat natuurlijk vroeg of laat ook eindig is plus alle andere negatieve gevolgen.
  .
  Ongelofelijk de waanzin waarin we zijn beland, het lijkt wel of de duivel regeert, en dan is het een hele sadistische duivel.
  .
  Wat ik niet echt begrijp uit het filmpje is waarom de stagnerende bevolkingsgroei van Europa niet onomkeerbaar zou kunnen zijn met de autochtone bevolking, gewoon een kwestie van meer kinderen krijgen. Ja, dan zou het te lang duren. So what? We hebben toch geen haast!! Ze hebben zelf kleine gezinnen gepredikt.
  .
  Enniewees
  .
  https://www.youtube.com/watch?v=q5SdF-YdDFY

  • Jawel, waarom die miljoenen niet spenderen aan gezinshulp, drie kids per gezin, ipv dit geld uit te geven aan moslims die niet zouden vergrijzen??? Geef jonge gezinnen geld voor een woning, voor een grotere auto, maak kinderopvang dezelfde prijs als elders in Europa, namelijk een tiende van de prijs.
   In Rusland krijgen beginnende families een aanzienlijk start bedrag. In notabene Khadaffi’s Lybie kregen startende gezinnen een gratis huis naast gratis educatie en medische zorg voor iedereen. Wij haten deze landen, we willen/hebben ze kapot gemaakt. Maar laten we eens een keer de realiteit inzien en dan gaan nadenken? Sorry, nadenken is wel heel veel gevraagd. Onze politici maken ons en onze samenleving kapot en bijna niemand ziet dit gebeuren.

   • Precies: de kip en het ei: mensen nemen geen kinderen omdat ze ze niet tussen die islamitische ‘apen’ willen laten opgroeien. Houd dat kutvolk buiten het land en je kunt de lasten verlichten zodat het voor de werkende BLANKE mens (and proud of it, choke on it) ook weer wat betaalbaarder wordt om meer dan een half kind te nemen.

 8. g.h.m.leferink

  19 juli 2016 op 19:55

  ‘Sint Nicolaas’, het is een collectieve gekte van de zich ‘progressief’ wanenden. Dat is een aantal figuren met een veel te grote invloed bij de MSM. Die gekte is, uiteraard, begonnen in Drugsdorp aan de Amstel, waarna die zich weer verspreid heeft over de rest van Nederland. In dat Vooroploopveen tussen Zaandam en Abcoude steekt men elkaar namelijk aan met telkens weer een andere variant van het Nieuwstemodetjes-virus. Dat was al zo in mijn studietijd daar: Er was toen, daar eind 60er jaren, PER DAG wel een anti-Amerikaanse demonstratie over de Vietnamoorlog, en steeds van ontzettend kwaad kijkende ‘zich progressief noemenden’. Mokum een voorbeeld van tolerantie? Dat geloof ik al lang niet meer sinds ik die haat-demo’s daar gezien heb. En als je een andere mening had? Dan was het begrip 0,0 %!
  Maar het maakt me er niet geruster op dat die ziekte van het Trendyisme zich nu ook al op het Binnenhof verspreid heeft!
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 9. Likoed Nederland

  19 juli 2016 op 19:33

  En Nederland blijft ‘gewoon’ de jihad promotie financieren.
  http://likud.nl/2016/07/nederland-financiert-promotie-jihad/

  • Een politieke partij uit Israël heeft zich niet met de politieke situatie in Noord-Europa te bemoeien. U compliceert zaken met uw belangen en leidt af van de belangen van de inheemse bevolking in Noord-Europa. Overigens ben ik het zat om door zandnegers voor zionist uitgemaakt te worden alsof mijn volk niet zou bestaan.

 10. Sint Nicolaas

  19 juli 2016 op 18:28

  Inderdaad Joost, daar gaan we weer. Parijs, Brussel, Keulen, Nice en nu weer Würzburg. En dan hebben we het niet over de andere plaatsen in het ( recente ) verleden. De “incidenten” stapelen zich op en ook de frequentie lijkt opgeschroefd te worden. Vanmiddag ook nog weer aan de Franse riviera. Een of andere mrokko idioot steekt om zich heen omdat hij vond dat men te luchtig gekleed ging. Tja, wij in het westen plegen ons wat luchtiger te kleden als het mooi weer is. Wij lopen niet rond in camping accessoires. Als zo’n figuur daar problemen mee heeft zou Sint zeggen sodemieter dan lekker op, je hoeft hier niet te zijn namelijk. Als wij die zandbakken daar bezoeken wordt men geacht de hele boel te bedekken en kopvodden te dragen. Doen wij moeilijk ? Neen. En elke keer is het weer een eenzame wolf en wat Sint nog meer ergert is het feit dat ze zo goed als allemaal al bekend waren bij de “instanties” Wat doen die “instanties” dan met die info ?

  • Sint Nicolaas

   19 juli 2016 op 18:38

   Sint zou ze bij kop en kont grijpen en direct het land uitkieperen. Paspoort verbranden na gedane zaken. Weg met het zooitje. Bekend bij de inlichtingen en veiligheidsdienst is een veel gehoorde kreet. Ondertussen lopen ze vrij rond, zijn het misschien uw buren of is het die lieve jongen die nooit een vlieg kwaad zou doen. Maar, zijn de grenzen inmiddels dicht ? Neen hoor, die staan wagenwijd open. Sint reed zo door een paar weken geleden NL in en uit. geen blauw te zien. In Denemarken was controle, Zweden ook en Noorwegen idem dito. Prima ! Controleer je grenzen NL ! Maar ach, NL is het braafste jongetje van de Schengen klas dus kom maar binnen met je knecht allemaal. Hoeveel van die eenzame wolven zijn er zo al de grens gepasseerd ? Veel wolven maken een troep wolven met dank aan die taart van een Merkel die zich verplicht voelde dit schorremorrie op te vangen en ons opzadelde met de ellende. Nee Angela, wir schaffen das NICHT !

   • Sint Nicolaas

    19 juli 2016 op 18:47

    Weet je wie het wel schafft ? De eenzame wolven die als dank voor de opvang dood en verderf zaaien in €uropa, De gastheer haten en schijten in en lak hebben aan het opvangnest. En de (s)links kerk en knuffelaars blijven wegkijken gelijk die Irakese generaal op TV tijdens de oorlog daar. Nee hoor, niets aan de hand terwijl de bommen en granaten hem op TV om de oren vlogen. De €U, Merkel, Rutte en al die misselijke figuren hebben bloed aan hun handen. Die laten het gebeuren en brengen willens en wetens hun eigen mensen in gevaar en zetten het voortbestaan van €uropa op het spel. Laten zich intimideren door die islamofscistische potentaat daar in Turkije die even en coup organiseerde om zo zijn tegenstanders uit te schakelen. Duizenden en duizenden mensen zijn opgepakt. Je maakt Sint niet wijs dat je in een lang weekend van al die mensen weet dat ze er “iets” mee te maken hadden. die lijsten lagen al lang klaar. Die coup is een farce, net al de bedenker er van.

    • Sint Nicolaas

     19 juli 2016 op 18:56

     En ziedaar ziedaar, de “Nederlandse” Turken gaan aan het rellen in NL. Ze nemen de problemen gewoon mee hier naar toe. Hoezo mislukte integratie ? Als je zo met je land en dictator begaan bent, WTF doe je hier dan ? En dan meneer Asscher, meneer Aboutaleb. Rustig aan jongens, hoofd koel houden. Valt mee dat hij ze nog niet op de thee heeft gevraagd zoals meneer Cohen zou doen. Pappen en nathouden zoals gewoonlijk. Dat deze heren niet snappen dat de tijd van praten en thee drinken voorbij is moge duidelijk zijn. Islam en verwante aanhang past NIET in de westerse maatschappij. Ze integreren niet en volgen het grote sprookjesboek waarin letterlijk staat dat alle ongelovigen vernietigd moeten worden. Ze kunnen net zo goed Mijn Kamp van Adolf Hitler volgen maar dat mag dan weer niet van de club der wegkijkers. Nu was het dus Würzburg en geen illusies dat het de laatste keer was. De vijfde colonne wint aan kracht. Who’s next ?

    • Sint Nicolaas

     19 juli 2016 op 21:23

     Oeps, bijna vergeten. Laat meneer Erdogan niet vergeten aangifte te doen tegen Sint. Ik heb hem immers een islamofascistische potentaat genoemd nietwaar? Sint mag aannemen dat u de voorgedrukte aangifteformulieren in de lade voor het grijpen hebt liggen beste Recep Tayyip ? Net als toen bij Geert die graag wat minder Mrokko’s in NL wil hebben ? Islam is een kankergezwel wat dankzij onze Rutte en Co. Kan doorettteren tot het voor de patient ( lees NL ) te laat is. Wat een vooruitzicht voor uw ( klein ) kinderen.

 11. Breinbrouwsels

  19 juli 2016 op 17:16

  @Inheems 19 juli 2016 om 13:56

  …Israel interesseert me net zo min als de rest van het midden-oosten. Noord-Europa is het voorouderlijk grondgebied. Andere belangen leiden daar van af…

  Dit is de mooiste en kortse omschrijving van mijn gevoelens die ik over deze ingewikkelde materie heb. Dit is de kern van het verhaal. Bedankt.

 12. Breinbrouwsels

  19 juli 2016 op 17:09

  We zijn op de goede weg. als ik het goed heb gehoord wil mevrouw Schippers die over onze mafklappers gaat gedwongen onderbrenging gaan invoeren. De geschiedenis leert dat er na het vastzetten van levensgevaarlijke idioten in kooien onvermijdelijk het vastbinden aan bomen in het bos komt als vraat voor de tijger en na enkele jaren en in de juiste atmosfeer wordt het nog simpeler met spuitjes. Voordeel is dan wel dat de ene helft van de halvezolen dan niet meer op de andere helft kan stemmen waar wij als gewone zolen het slachtoffer van zijn omdat ons soort democratie dat niet is. In een echte democratie bepaalt de meerheid ten gunste van allen. En niet ten gunste van zichzelf of een paar individuen. Als ik straks met het grootste deel van ons gelijkgestemde volk mijn gram stemmend mag halen, komen we snelwegen met lantarenpalen ter volstrekking van mijn democratische stemgedrag tekort..

 13. “de Duitse pers” is medeplichtig aan dit onheil aangericht door de Duitse regering.

 14. Leo KarelJan

  19 juli 2016 op 14:37

  Als de meerderheid van de kuddes op verraders als Merkel, Rutte e.d. blijft stemmen, verandert er niets. De kuddes zullen eerst door de politiek correcte pro islamitische propaganda van media en regentenkliek moeten prikken. Daarvoor zijn velen helaas te stom, te lui, te onwetend en te ruggengraatloos. Wie niet horen wil, zal moeten voelen. Het bloed zal blijven vloeien : dit is nog maar het begin.

 15. Laatste nieuw uit Frankrijk: nu schijnt weer een mocro een moeder en drie kinderen neergestoken te hebben wegens ’te luchtig gekleed’.

  • @Heikneuter
   .
   Ja en daarom heb ik zwaar behoefte aan een stukje duiding van mensen als @DirkM zodat ik het gevoel krijg dat er eigenlijk helemaal niets aan de hand is 🙂
   .
   Tot die tijd blijf ik maar neuriën ‘zeg me dat het niet zo is, zeg me dat het niet waar is’ met een vervelend ander melodietje in m’n achterhoofd ‘hoeveel moeten er nog komen, hoeveel moeten er nog gaan?’.
   .
   Nou @DrikM haal je kop even uit het zand en kom er maar in met je vooraf ingevulde excuus lijstje zodat we ‘rustig kunnen slapen’.

   • DirkM wordt op dit moment voorgelicht door de imam, die hem uitlegt hoe je in het hiernamaals onbeperkt door Allah kan worden bemind als je je open stelt voor de religie van de vrede.

 16. Vandaag de Telegraaf. Zomaar een blik op de online pagina:
  Explosieven bij geradicaliseerde taxi chauffeur in Parijs gevonden.
  Burgerwacht soldiers of Odin nu ook actief in Nederland.
  Drie doden bij een zwembad schietpartij in Engeland.
  Man valt vrouw en drie kids aan omdat ze te luchtig gekleed zouden zijn in Zuid Frankrijk. (dochterje van 8 is levensgevaarlijk gewond).
  1 op de 5 kinderen ondervoed in Nigeria. (Dat olie rijke land wat miljarden aan “ontwikkelings hulp” ontvangt).
  Enfin, zoals gezegd, zomaar een greep uit een krant op een maandag middag in Juli 2016.
  En de politiek verandert niets, blijft gewoon hetzelfde pad bewandelen. Zijn we nu echt helemaal gestoord geworden in Europa?

 17. Wanneer zal er een eindoplossing komen voor de Islamitische kwestie?

 18. g.h.m.leferink

  19 juli 2016 op 11:37

  Alweer een gebeurtenis die het moment dichterbij brengt van de Massale Bekering van de Argelozen.
  “Frau Merkel: diese Masseneinwanderung schaffen wir NICHT! Und Sie gehören nicht im Kanzleramt, sondern im Irrenanstalt (NL: Verpleeghuis voor krankzinnigen). Und gehen Sie dann bitte zusammen mit Wolfgang Schäuble, der mit seinen weltfremden Rassentheorien! Denn bei dem sind mehr als eine Schraube locker….!”
  Het bevestigt nog eens mijn veronderstelling, die nu wel een stelling, dus bewezen, geworden is: Europa heeft voor het merendeel de VERKEERDE POLITICI! En zwaar besmette HRM, HoofdRioolMedia. Die helaas nu nog teveel luisteren naar His Masters Voice. Dus Rutteflutte in Nederland en Merkel in Duitsland. Waardoor je een STIEKEME afspraak tussen politiek en HRM gaat vermoeden.
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 19. “Merkel moet opkrassen!” Het lijkt wel dat een mens als Merkel geheel buiten de dagelijkse werkelijkheid leeft en niets, maar dan ook niets van de samenleving begrijpt. Of het kan haar geen lor schelen wat er gaande is onder het Duitse volk. Je ziet hetzelfde in Nederland met Rutte & co. En met Hollande in Frankrijk. En met Obama in de VS.
  De belangrijkste publieke posten in de wereld worden ingenomen door figuren die totaal geen raakvlak met de bevolking hebben. Wellicht moeten belangrijke politici eens wat psychiatrische tests ondergaan om er zeker van te zijn dat ze geschikt zijn voor hun ambt.

 20. Na 40 jaar moslims toelaten is gebleken dat mulitculturisme niet werkt. En het wordt steeds erger. De instroom gaat sneller, de controle wordt steeds minder en de agressie neemt toe, inclusief dagelijkse aanrandingen en moordaanslagen. Nu is het zo ver dat het westen op springen staat. In het door moslims bezette Frankrijk begint de autochtone bevolking flink te morren om het zachtjes uit te drukken. Dit gaat helemaal uit de hand lopen. Moslims horen niet thuis in het westen, dat hebben ze zelf bewezen. En de burgermeester van Rotterdam en de 2e kamer voorzitter? Uitzonderingen bevestigen de regel, blijkt een wijs gezegde te zijn.

 21. De 4 daagse is begonnen, meutes mensen, ongewapende soldaten en feesten………

  • Bij de ingang van het militaire kamp in het Heumense bos staat een militair met een geweer, was in het verleden niet.

  • Was altijd een fantastisch feest!
   Vorige week bedacht ik me dat zoveel (ongewapende) mensen voor de “boefjes” wel een heel gemakkelijke prooi zouden kunnen zijn.

   De oplossing voor de beveiliging van dit evenement lag voor mij voor de hand.
   De (duizenden) militairen zijn al bewapend dus geef ze allemaal 100 scherpe patronen mee + 2 handgranaten de man.
   Maak dat openbaar en de beveiliging is superieur.
   Je moet wel erg graag naar je god willen als je dan nog iets probeert…

   Of droom ik nu?

   • g.h.m.leferink

    25 juli 2016 op 23:26

    ‘Vangelre’: hangt ervan af hoe lang geleden dat was toen je geen bewapende wacht zag.
    Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 22. Er zullen vast “goede” moslims tussen lopen. Zo is Aboutaleb, hoewel niet mijn type met z’n opvattingen, wél een fatsoenlijke kerel.
  .
  Maar alle moslims die hier naar Nederland gekomen zijn in de afgelopen jaren, zouden in mijn ogen ruchzichlos over de grens gemikt moeten worden. Je weet gewoon niet wie de volgende gek gaat worden die met een vrachtwagen, automatiche wapens, bijlen of messen even z’n frustraties uit op de landen die ze opvangen. Het is dan jammer voor de goed bedoelende migranten (hoewel ik niet geloof dat dat er veel zullen zijn), maar op ’n moment als deze bescherm je eerst je eigen land en burger. Ik kan hier niet genoeg schrijven om alles op te noemen wat we in de afgelopen 4 jaar hebben meegemaakt met dit tuig… en dat zegt genoeg denk ik.

  • Dat die “fatsoenlijke” Aboutaleb er problemen mee heeft dat zijn dochters omgang hebben met mannen buiten de eigen marokkaans-islamitische kring geeft alleen maar aan dat de integratie ook bij hem compleet is mislukt. Daarmee diskwalificeert hij zich volledig voor het predicaat “fatsoenlijk”.

   • g.h.m.leferink

    25 juli 2016 op 23:21

    ’tankard’: ook ik twijfel aan het ’taq’qi’jeh-vrij’ zijn van Aboutaleb! De Haagse kringen waaraan hij zijn benoeming dankt, en dan vooral de partij van de Arglist, hoe hebben die TOCH ZÓ NAÏEF KUNNEN ZIJN? Juist die lui!
    Goodgoan: Gait H.M. Leferink

  • Aboutaleb is een lookalike van de fatsoenlijk mens, hij klinkt netjes maar verder komt hij niet.

 23. Michael Jacobs

  19 juli 2016 op 06:28

  Bij het lezen van zo’n bericht moet ik even in mijn arm knijpen. Heb ik iets gemist? Tot nu toe had ik begrepen dat moslims die in navolging van hun profeet met een bijl op willekeurige reizigers of slapende kinderen inhakken, of die hun voertuig als wapen tegen voetgangers op straat gebruiken, buiten zinnen van woede zijn vanwege de ‘bezetting’ en de ‘nederzettingen’. Of zou dat excuus alleen gelden wanneer Joden en Israëli’s het slachtoffer zijn?

  • Israel interesseert me net zo min als de rest van het midden-oosten. Noord-Europa is het voorouderlijk grondgebied. Andere belangen leiden daar van af.

 24. Je zit op een terras en een moslim begint het terras te vermoorden.
  Je staat naar het vuurwerk te kijken met je kinderen en een moslim rijdt je opzettelijk dood.
  Je zit in de trein en een moslim begint je met een bijl te bewerken.
  Dat hebben we binnengehaald.
  Israel heeft het allemaal ook meegemaakt. Maar Israel kon beveiligd worden. “Fort” Europa heeft de bewaking opgeheven en elke idioot mag binnenwandelen.

  • juist, omdat de verantwoordelijke politici als glijmiddel van de sociaal economische entiteit Europa moet dienen i.p.v. het volk te dienen.
   Lang leve het volk.

  • plus: Je hebt een huisje gehuurd in Frankrijk:
   Een man heeft een moeder en haar drie dochters aangevallen in een vakantieoord in Zuid-Frankrijk. De vrouw en haar kinderen zouden ‘te luchtig gekleed’ zijn.

 25. Waarschijnlijk weer een lone wolf zoals er in Keulen honderden lone wolf zich aan Duitse dames vergrepen. Of de lone wolf in Parijs en Nice. Het barst van de lone wolf die allemaal de koran op het nachtkastje hebben om de instructies nog even door te nemen. Maar Merkel zei het: dit hoort bij Duitsland. Ik zei het vanmiddag nog; Stel je toch eens voor 40 jaar lang de PVV aan de macht. Geen islam in dit land of een maniakaal instituut als de EU. Geen scooters die opa en oma van de weg af rijden en overvallen. Met overal in Europa een vergelijkbare politiek: Geen islam in Europa en geen terreur in de straten. Geen Erdogan Turk? Kan je je dat nog voorstellen? Wat voor een gigantische puinhoop die gasten ervan gemaakt hebben in die paar jaar.
  Hoe zal de toekomst over die landverraders oordelen?
  Niet erg goed denk ik.
  Als die idioten weg zijn (Incl.Rutte) zal het nog een hele klus worden om ons weer op het goede spoor te krijgen. Maar met genoeg wilskracht en goede mensen lukt alles.

© 2023 De Nieuwe Realist

Thema door Anders NorénOmhoog ↑