Open brief aan Geert Wilders

Door gastauteur Dr. Gert Jan Mulder

 

OPEN BRIEF

 

Aan de weledele heer Geert Wilders

Fractie Voorzitter PVV

 

Estancia Wekerom, Uruguay, 17 Juli 2016

 

 

Geachte heer Wilders,

 

Hartelijk dank voor het bezoek aan de prachtige Veluwe op vrijdag avond 1 juli jongstleden. Dank voor uw gesigneerde boek , Marked for death. Een episch boek.

 

Er zijn volgens sommigen twee echt belangrijke gebeurtenissen in het leven van een man: de dag waarop hij wordt geboren, en de dag waarop hij er achter komt waarom!

 

U bent een man met een ongelofelijke visie. Een politicus met een missie. Die missie bestaat erin om Nederland te verlossen van de vreselijke dreiging die uitgaat van islam. U begon uw reis vrijwel alleen en miljoenen Nederlanders hebben zich inmiddels achter u en uw partij  geschaard. Het zal uitmonden in een regering waarvan de meerderheid door de PVV zal worden gedomineerd en u premier van Nederland zal zijn. Het is onafwendbaar.

 

Uw vertrouwen is de afgelopen jaren enkele malen ernstig op de proef gesteld. Door vertrouwelingen die de PVV verlieten, de noodzakelijke stap om een VVD/CDA kabinet te gedogen, verkiezingsuitslagen die niet aan verwachtingen voldeden, een dieptepunt na de ‘minderminder’ episode, vrienden die de PVV in de steek lieten, opnieuw voor de rechter te worden gebracht voor het spreken van de waarheid, soms vrijwel alles en iedereen tegen en toch ongestoord volharden in de strijd. “Wie islam zaait zal sharia oogsten”, (uitspraak van uw helaas veel te vroeg overleden vriend en arabist Dr. Hans Jansen) wordt steeds meer kiezers duidelijk. Ook duidelijk is dat andere partijen de uitdaging niet aannemen. Ze zijn extreem links, extreem naïef, ziende blind en horende doof. De meeste politici zijn bang, zijn angstig en zijn verwijfd.  Het is daarom aan de PVV, het is aan u.

 

Ik moedig u aan vertrouwen te hebben. Vertrouwen op een onvermijdelijk   goede afloop. Vertrouwen in de Nederlandse kiezer. Vertrouwen in al die honderden mensen die zich actief en zichtbaar inzetten voor de PVV. Vertrouwen in al die keren dat de PVV de afgelopen jaren tegen de stroom een ander geluid liet horen: de-islamiseren, kritisch over Turkije, geen Euro naar Griekenland, tegen het ESM, voor een terugkeer naar de gulden, voor uittreding uit de EU #Nexit, vierkant en onvoorwaardelijk achter Israël, voor een harde aanpak van criminelen, uitzetten van criminelen met een dubbele nationaliteit, pontificaal voor de ouderen van Nederland die het land hebben opgebouwd, grenzen dicht, geen asielzoekers/immigranten toelaten, vooral niet uit islamitische landen: het ondemocratische Brussel de middelvinger geven.

 

Het blindelingse vertrouwen in de missie, in combinatie met het vertrouwen door blijvend de groeiende en aanzwellende stroom nieuwe PVV sympathisanten en stemmers te verwelkomen, wordt dan vertaald in een stevig mandaat van de Nederlandse kiezer, voor een geheel ander beleid. Een sterk PVV gekleurd beleid, voor een onafhankelijk vrij ge-de-islamiseerd en patriottisch Nederland.  Het is onafwendbaar, het is onvermijdelijk en het kan niet anders.

 

Ik roep anderen op mijn voorbeeld te volgen. Wees eerlijk, wees niet angstig steun de PVV, steun Geert Wilders, sta achter uw landgenoten, spreek u uit.

 

Mocht er voordien nog gelegenheid zijn om ons te bezoeken in Uruguay dan bent u meer dan van harte welkom. Het zal u goed doen.

 

Met beleefde groet,

 

 

Dr. Gert Jan Mulder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

12 Reacties

 1. Maar kan Wilders regeren? Heeft hij toch echt goed personeel nodig.
  De Volkskrant zegt dat Wilders toegejuicht werd: “Kurt, Kurt, Kurt!” Wilders als de de SS-er Waldheim, dat is de suggestie.
  En natuurlijk: Wilders onder de ‘rednecks’. Wilders die roept dat het om vrijheid gaat (“Bouw die muur!”) dus zou Wilders een communist zijn die een muur wil. Islamofobie die het wint van homofobie (Wilders onder rechtse homo’s); het woord fobie moet suggereren dat men ziekelijk is.
  Links moet eens met argumenten komen i.p.v. van die eeuwige onder-de-gordel-journalistiek.

  • Het volkskrant stukje van Michael Persson http://www.volkskrant.nl/buitenland/wilders-enthousiast-onthaald-op-homofeestje-voor-trump~a4342987/
   Zeldzaam korte zinnen om maar vooral simpel over te komen.
   Het punt is: de bedoeling was om de Trump aanhangers en Wilders simpel en slecht te laten lijken. Het resultaat: De schrijver komt simpel en slecht over. Het druipt van de vooringenomenheid. Zoals gebruikelijk bij Trump en Wilders. Journalistiek is het in ieder geval niet.

 2. Goede brief.
  Voorlopig zit Geert in de USA. Uitgenodigd door Republikeinen is hij warempel wat aan het vakantie vieren. Erg ontspannen allemaal. http://www.telegraaf.nl/tv/nieuws/buitenland/26240557/___Wilders_is_net_Mick_Jagger___.html

 3. oet_grunnen

  18 juli 2016 op 22:45

  Ja!. Zoals al in een eerdere reactie gememoreerd: ik ben nog 4 jaar afhankelijk van Poco-middenkader bij gemeenten voor opdrachten als zelfstandig professional, maar het is mooi geweest. Dan maar eerder stoppen met werken. Ik kom er nu openlijk voor uit dat ik PVV stem en wel vanaf het moment dat groep Wilders zich losmaakte van de vvd. De reacties zijn positief … Steeds meer mensen geloven de weerzinwekkende samenklontering van politici, bestuurders, rechters en media niet meer. Het wordt tijd ons te realiseren dat zij er zijn om ons te dienen en niet andersom.

 4. @Nico Spaak, het was Drs Hans Janmaat.
  @Leo Kareljan, Inderdaad slappe houding. We komen niet verder dan kaarsjes branden, bloemen en beren neerleggen en stille marsen.

 5. Leo KarelJan

  18 juli 2016 op 15:27

  Geert Wilders zal ongetwijfeld een hoop stemmen trekken ( wordt wellicht ook wel de grootste ), maar ik heb er weinig vertrouwen in dat de bevolking de PVV echt aan zo veel zetels zal helpen dat de anderen voor hem moeten buigen. ( Minstens 40-50 zetels )
  NL is in de ijzeren greep van de politieke correctheid en alle media, alle andere partijen en onderwijs, ambtenarij en rechters staan als één blok achter deze smerige politieke correctheid.
  Als je b.v. een krant als het AD neemt: dagelijks een hoop politiek correcte bagger. En men blijft het vod lezen. Indoctrinatiejournaals van NOS en RTL: het gaat maar door. Die volstrekt imbeciele BN’ers met hun Gutmenschen cliché ‘s: dagelijks worden de mensen geïndoctrineerd. Ook vandaag in De Telegraaf weer een sneer naar Wilders door een zekere Peereboom, een kwaliteitsarme stupide columnist.
  Zal de grote meerderheid van de kudde er nu eens doorheen prikken?
  Eerst zien, dan geloven. Zie slappe reacties op elke aanslag.

  • Helemaal waar wat je zegt. Dhr Mulder ziet het van de zonnige kant. Dat is natuurlijk mooi, maar niet erg realistisch. Daarvoor is de omvolking al te ver heen. In Amsterdam bijvoorbeeld zijn de Jan, Piet en Klaasen sterk in de minderheid. https://joostniemoller.nl/2014/11/sterke-toename-niet-westerse-allochtone-jongeren-in-amsterdam/ Deze gaan heus niet massaal Wilders stemmen. Eerder op een partij als Denk. We leven tenslotte niet meer in de tijd van Jan Maat. Hoe belangrijk en lovenswaardig het streven van Wilders ook is, voor een ad hoc-partij als de PVV zie ik toch echt niet meer zetels in het verschiet dan 30. Blijven er dus nog 120 over.

 6. Hans Holtrop

  18 juli 2016 op 15:10

  Geachte heer Dr. Gert Jan Mulder,

  Profetisch beschrijft u in krachtige woorden de plaats en positie,
  die Geert Wilders in onze samenleving gaat innemen en
  nu al inneemt.
  Met iedere domme islamitische aanslag, waarmee wordt gepoogd angst te zaaien
  onder de Hollanders, groeit de aanhang van Geert Wilders.
  Daar hoeft hij niets voor te doen.
  Het wordt voor hem gedaan.
  Met nu al drie miljoen Hollanders achter hem, wordt de politieke ontwikkeling
  van en in Nederland door hem bepaald.
  Bravo !

  M.vr.gr.Hans.Holtrop..holtrophans@gmail.com

 7. Prachtige brief. Stuur het aub naar alle politieke leiders in Nederland!
  Wij worden door onze slappe leiders constant verraden. Ik begrijp vele nuchtere Nederlanders die vertrekken uit Nederland. Laten we net als Geert de rug rechthouden en ons niet laten tiranniseren door slappe linkse knietjes en import ( islamitisch) volk.

 8. shariaantje

  18 juli 2016 op 11:54

  Ik zou Geert ook wel openlijk willen steunen, maar helaas, mijn buren zijn maroc’s. Met een grote vinger in de politiek van mijn gemeente. Heeft te maken met een coffeeshop. Gedogen om zgn. het probleem beheersbaar te houden. Als ik bij overlast ’s nachts de “politie” bel en vertel om wiens kinderen het gaat, ben ik een racist. Omdat ik het woord marokkanen gebruik. Gesprek opgenomen, zoals ieder gesprek dat ik belangrijk ( denk) te vinden. En ik weet zeker, minder-minder-minder is in ieder geval minder-minder-minder overlast!

 9. Broeva!! Haro!! Gedeeld……