Hoe een Tweet van een Duits ministerie de sluizen opende voor ISIS in de EU

Door Joost Niemöller

Na lang ontkennen gaf de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) in een vandaag verschenen rapport (PDF) vandaag toe dat ISIS met de megagolf van illegale immigratie is meegekomen:

Jihadistische organisaties maken onder meer gebruik van dezelfde reisroutes als asielzoekers. Inmiddels is gebleken dat ISIS-operatives veelvuldig gebruik hebben gemaakt van de vluchtelingenstroom om op heimelijke wijze naar Europa te reizen. In enkele gevallen vroegen operatives ook asiel aan in Europese landen, waaronder mogelijk ook in Nederland. Vanwege de mogelijkheden tot fraude met documenten, het ontbreken van een sluitende EU-buitengrenzencontrole en de mogelijkheden tot vrij reizen binnen het Schengengebied, is het risico reëel dat niet alle reisbewegingen (tijdig) onderkend worden.

Geert Wilders verklaarde bij herhaling dat ISIS mee zou komen met deze zogenaamde vluchtelingen. Ze hadden het tenslotte zelf al aangekondigd.

Maar dat argument mocht niet meespelen in het ‘vluchtelingendebat’, wat overigens helemaal geen debat is, omdat alles achter de schermen in Brussel afgehamerd wordt.

De onverantwoordelijkheid van de bestuursklasse in Brussel, maar ook in de andere West-Europese hoofdsteden is ongehoord.

Er werd vandaag door de NCTV vastgesteld dat er een duidelijke link is tussen de professionalisering van het terrorisme in Europa en de operaties van ISIS in Syrië en Irak:

De professionaliteit van het ISIS-netwerk dat de aanslagen in Parijs en Brussel uitvoerde, is verontrustend. Ze beschikken over automatische wapens en weten hiermee om te gaan, vervaardigen grote hoeveelheden explosieven (TATP), hebben heimelijke communicatie en weten langere tijd buiten het zicht van de autoriteiten te blijven. Een dergelijke professionaliteit wijst op een mate aan kennis en vaardigheden die waarschijnlijk in Syrië of Irak is opgedaan. Het is voorstelbaar dat ook andere ISIS-operatives in Europa dergelijke vaardigheden, bijvoorbeeld voor de vervaardiging van explosieven, in huis hebben.

Dit was dus allang bekend bij de autoriteiten. En na de aanslagen in Parijs was het al helemaal bekend dat ISIS was meegereisd met de zogenaamde vluchtelingen. Met die kennis heeft de zittende bestuursklasse de Europese bevolking dus willens en wetens in levensgevaar gebracht door niet de grenzen te willen sluiten, en de schepen met illegale immigranten terug te sturen. In plaats daarvan werd er een wanhopige deal met Turkije gesloten, die de stroom in eerste instantie verplaatste van de Griekse eilanden naar Italië. Van de regen in de drup dus.

 

Er verscheen enkele dagen terug ook een jaarrapport (PDF) van het European Asylum Support Office (een EU organisatie) over de immigratiegolf in 2015.

In dit zeer uitputtende rapport vallen twee staatjes in het bijzonder op. Allereerst de enorme hoeveelheid ‘onverwerkte gevallen.’ Het waren er het afgelopen jaar ruim meer dan een miljoen. Veel meer dan in de voorgaande vier jaren. Van deze mensen kan dus nog helemaal niet gezegd worden of het ‘vluchtelingen’ zijn. Er kan alleen vastgesteld worden dat ze illegaal Europa zijn binnen gekomen. Het is een zwarte doos. Hoeveel ISIS terroristen zitten er tussen? Hoeveel fundamentalistische moslims? Niemand die het bij benadering kan zeggen. Wat hier op ons af is gekomen, is dus enorm beangstigend, dat is het enige wat we erover weten. Maar wie daarover spreekt is een populistische handelaar in angst.

Hoe die administratieve inhaalslag ooit uitgevoerd moet worden, is overigens al helemaal een raadsel.  En daar lees je niets over.

In een ander staatje zien we de plotselinge toename van de illegale immigratiestroom vorig jaar. Eerst een langzame toename in 2014, die kennelijk door niemand werd waargenomen. Of liever gezegd: die door niemand van de bestuursklasse waargenomen wilde worden. In 2015 verscherpte die toename ineens, om vanaf mei in een steile lijn recht omhoog te gaan, en al accelererend te culmineren in oktober, waarna er een seizoenscorrectie inzette, nog steeds ver boven het gemiddelde.

Toen die lijn in mei 2015 zo snel omhoog begon te klimmen, had de politiek op zijn minst signalen af kunnen geven, en, nog veel belangrijker,  beslissingen moeten nemen om de stroom te stoppen.

Maar in Duitsland gebeurde precies het omgekeerde. Op 25 augustus 2015 verscheen er een Tweet van het Duitse miniserie van Binnenlandse Zaken, waarin de Duitse regering eenzijdig afkondigde zich niets meer gelegen te laten liggen aan het verdrag van Dublin. Met andere woorden: Illegale immigranten die Duitsland binnenkwamen, werden niet langer volgens de EU regels teruggestuurd naar het eerste EU land waar ze binnen waren gekomen:

A tweet by Germany’s Interior Ministry, the federal states and the Federal Office for Migration and Refugees (BAMF) on 25 August 2015 said “We are at present largely no longer enforcing #Dublin procedures for Syrian citizens.”

Die Tweet werd duizenden keren verspreid, ook onder immigranten en immigrantenorganisaties. Het was een open uitnodiging, die nog eens werd versterkt toen Merkel een kleine week daarna dat berichte zinnetje uitsprak: ‘Wir schaffen das.’

Toen was het hek helemaal van de dam. En dat is te zien aan de grafiek.

Interessant is dat het over het algemeen bepaalde niet kritische nieuwsbureau EurActiv de woordvoerder van het European Asylum Support Office  vroeg naar de relatie tussen dit politieke handelen van de Duitse regering en de opmerkelijke grafiek van de sterk toenemende illegalengolf. De woordvoerder liet weten dat men niet eens de moeite had genomen om zelfs maar te kijken naar oorzaak en gevolg:

Asked how he would interpret the graph against the background of a famous statement by German Chancellor Angela Merkel, an EASO official said that journalists were free to interpret it themselves.

“You can look at the report and make your own conclusions,” said Jean-Pierre Schembri, EASO spokesperson.

Zoek het maar uit, kortom. Maar de relatie tussen de Tweet van het ministerie van binnenlandse zaken en de maar doorlopende migratiegolf is natuurlijk evident.

Vroeg of laat zal Merkel toch ter verantwoording geroepen moeten worden voor haar aandeel in de aanslagen die we meegemaakt hebben. En in de aanslagen die we nog gaan krijgen. Want ook daarover maakt de NCTV in zijn rapport van vandaag zich ook geen enkele illusie meer:

Op grond van verschillende inlichtingen schat de AIVD in dat er vele tientallen ISIS-operatives in Europa aanwezig zijn of naar Europa onderweg zijn, van wie vermoed wordt dat zij betrokken kunnen zijn of worden bij het voorbereiden of uitvoeren van aanslagen.

De inlichtingen lopen dus definitief achter de feiten aan, dankzij de stroom die ontstond door de welkomscultuur van ‘Mama Merkel’.

Zullen de onverantwoordelijke bestuurders rondom Merkel ooit nog ter verantwoording worden geroepen?

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

32 Reacties

 1. Ik begrijp niet dat zo’n clown als Dick Schoof nog gewoon op zijn plaats zit. Eerst ontkende hij wat iedereen met maar een beetje gezond verstand al lang wist. Nee hoor, er waren geen aanwijzingen dat IS terroristen meekomen met de “vluchtelingen”. Dat was een leugen want IS had nota bene zelf aangekondigd dit te zullen doen. Dus dat was wel degelijk een (heel duidelijke) aanwijzing.
  Nu zijn we een half jaar en vele duizenden gelukzoekers verder, is er een onbekend aantal mohammedaanse mensenslachters onder ons, en nu zegt Dick dat hij zich vergist heeft. Goh, en dat gelieg en gedraai heeft geen enkele consequentie? Ik weet het, Dick is ook maar een stroman die zegt wat hij opgedragen krijgt. Men speelt met onze levens…

 2. Merkel heeft al toegegeven dat er terroristen zitten tussen de vluchtelingen die kwamen op haar lokroep, wat eigenlijk haar verdomde plicht was. Een plicht ,niet t.o.v. haar volk, misschien wel t.o.v. haar mentors, die al sinds 1945 Duitsland onder curatele hebben, wie zal het zeggen.

  En er speelt nog iets anders. Er is afgesproken (en ik ben het daarmee eens) dat allereerst de aandeelhouders en risico volle spaarders moeten bloeden voor de banken die omvallen. Maar Italie die wil dat niet. Die willen meteen een injectie hebben van de ESM.
  Ik voorspel, zij krijgen dat! Ik ben benieuwd hoe Rutte, Merkel en de NOS dit gaan uitleggen tegen dat oerstomme klootjesvolk die het maar niet wil begrijpen en dreigen af te glijden naar Zwitserse toestanden waar domme mensen regeren.

  Hoe gaat de EU de omvallende banken in Italië wegkoppen? En kunnen die wel weggekopt worden?

 3. Pas nog hoorde ik iemand er weer aan refereren, en het lijkt heel plausibel. Duitsland (en de buren) krijgen alsnog wat sommigen al sinds de vorige eeuw trachten te bewerkstelligen. Denk aan het Kaufman Plan uit 1941 (Duitsland opheffen en Duitsers uitroeien middels gedwongen sterilisaatie), het Hooton Plan uit 1943 (Duitse mannen als arbeidsslaven inzetten, vrouwen laten bezwangeren door “non-German men” en het bevorderen van “the immigration …of non-German nationals, especially males”), en het Morgenthau Plan uit 1944 (economisch ruïneren, liquideren, isoleren en “death by starvation and pestilence”). Het Kaufman Plan heeft de Duitsers woest gemaakt (Kaufman was van Joodse afkomst, net als Morgenthau) en mede de Jodenvervolging aangewakkerd en met de andere plannen de pas afgesneden naar onderhandelingen. Zie ook “Genocidal Kaufman and Hooton Plans for Germany, became the Reality for all of Western Europe” en dit videotje:
  https://www.youtube.com/watch?v=3W2i_8izzjM

 4. Het belangrijkste lek bestaat in de mogelijkheid dat “vluchtelingen” rechtstreeks door bevriende moslims, die hier al wonen, worden opgevangen. Deze groep is ook onzichtbaar in de statistieken.
  Dat reeds lang bestaande bruggenhoofd is een enorm militair-logistiek voordeel.

 5. Misschien is het wel de Duitse ziekte van uitersten, van übermensch naar weg met ons, 2 kanten van dezelfde medaille .

 6. Je reinste ‘gaslighting’:

  https://infobron.nl/Wat-is-het-effect-van-gaslighting
  .
  Voorbeelden van gaslighting

  ‘Ik heb dat nooit tegen jou gezegd’
  Wanneer iemand gaslighting toepast wordt er soms gedaan of je iets niet gezegd hebt terwijl dit wel zo is. Je gaat op deze manier twijfelen en dat is volgens hem of haar precies de bedoeling van gaslighting.
  .
  ‘Waarom vertrouw je mij nooit?’
  Het is moeilijk om aan iemand te twijfelen die continu ontkent. Narcisten passen vaak gaslighting toe en proberen je opnieuw te programmeren waardoor je hen vertrouwt, maar het absoluut niet gegrond is.
  .
  ‘Jij maakt van alles een probleem’
  Wanneer iemand je keer op keer belazert maak je daar uiteraard een probleem van. Bij gaslighting wordt je commentaar volledig genegeerd en kan iemand er zelfs boos om worden.
  ____
  Is dit trouwens bewust beleid om ’n argument te hebben voor een europees leger of eufemistische security policy genoemd ?
  http://eeas.europa…

 7. g.h.m.leferink

  11 juli 2016 op 21:49

  Je vraagt je toch af of ze daar in de Duitse regering helemaal gek geworden zijn!
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 8. “Zullen de onverantwoordelijke bestuurders rondom Merkel ooit nog ter verantwoording worden geroepen?”
  Ik acht de kans op”merkelijk” klein!
  Bovendien vraag ik mij dan ook direct af door wie dit dan wel uitgevoerd zou moeten worden?!…

  • En hoe lang zou dit dan wel weer moeten duren?!…
   Tegen de tijd dat ik weet niet wie hier eventueel, heel misschien daadwerkelijk aan zou beginnen, ligt Europa helemaal in puin, en zijn de verantwoordelijken al lang met de noorderzon vertrokken…

 9. 20.000 Isis uniformen onderschept;
  http://www.nu.nl/12025/video/spaanse-politie-onderschept-duizenden-is-uniformen.html

  Blijft alleen de vraag; Waar liggen de wapens…?
  Iemand een ideetje ?
  Ik wel…
  Vraag maar aan Erdo…

 10. Haha, Leferink. Toevallig ben ik onlangs begonnen met het aanleren van het Russische alfabet. Dus ik kan het lezen, maar herken alleen ‘po Ruskiji’. Ik zal niet meewerken als Europa tegen Rusland gaat vechten. Ik zal dan anti-EU zijn.

  • g.h.m.leferink

   11 juli 2016 op 21:46

   ‘arjen’. Twee kursussen Russisch deed ik, omdat je daarmee in veel vroegere Sovjetlanden terecht kunt. En mijn hele zin luidt vertaald: “Anders begin ik in het Russisch!”
   Het Russisch is bepaald niet de makkelijkste taal om te leren. Maar je kunt ermee terecht in b.v. Armenië, Tojikiston, Kazachstan, de voormalige DDR-landen, Kyrgyzstan en Azerbeidsjan. En ook in Bjelaroesj/Witrusland verstaan ze je.

   Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 11. g.h.m.leferink

  11 juli 2016 op 21:08

  ‘ ISIS-operatives’. Joost, wat zijn dat voor dingen? Opstandelingen? Terroristen? Sluipmoordenaars?
  Het wordt op De Dagelijkse Standaard toch niet net zo’n Engelse kermis als bij het NOS-opiniesjenaal? Waar totaal geen rekening gehouden wordt met de Nederlanders die geen Engels op school gehad hebben? Maar ik heb er wat op gevonden: Иначе я начинаю по русский!
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 12. .
  De Nationale Coördinator geeft schoorvoetend toe:
  er zijn tóch heel wat terroristen meegereisd,
  al heeft zij dat krampachtig steeds ontkend !
  .
  nu beseft zij wat haar ongelijk bewijst:
  we zijn vergeven van de terroristen in de tent,
  zó veel dat we ons écht zorgen moeten maken !
  .
  daar zij aan “onderduiken” duidelijk zijn gewend
  en steeds op zoek ons ergens onverwacht “te raken”
  die terroristen raken Islam-opdrachten nooit moe !
  .
  die terroristen, hoe vakkundig steeds ook genegeerd,
  erkennen slechts de moord-opdrachten die hen zijn geleerd…
  .

 13. Langzamerhand gaan we anders leren denken. Heel langzaam. Als de politie en overheid door eigen toedoen de oorspronkelijke bevolking niet meer kan beschermen zijn we overgeleverd aan diegenen die de wapens hebben. Volgens mij bestaat er nog ergens een wet dat duidelijk maakt dat zelfverdediging mag. Als bezorgde burger sta ik dus ongewapend tegen barbaren die gewoon wapens hebben in grote hoeveelheden.. Dan komt bij de vraag op wat hebben we in deze tijd aan een wet dat bepaald dat burgers geen wapen mogen hebben? Ter eventuele zelfverdediging natuurlijk. Als overheden mij en burgers niet meer kan beschermen dan wil ik gewoon een wapen hebben om mijn huis, gezin en familie te kunnen beschermen. De politiek zal geen antwoord geven op de onvermijdelijke confrontatie tussen moslim barbaren en burgers. Want dat dit gaat komen is overduidelijk. Ik voorspel binnen 5 jaar. Als het geweld in onze samenleving een feit is, staan de meesten met hun pik in de hand te wachten op uitroeiing.

 14. Stuitend propaganda verhaaltje weer bij het 6 uur hoernaal vanavond. Gerust stellende woorden van een asiel advocaat (lekker objectief) en volgens Dick Schoof zijn het gewoon Europeanen die door ISIS Europa zijn gestuurd. Eigenlijk is er dus niks aan de hand met de ruim een miljoen moslims die Europa zijn binnen gewandeld. Gaat u maar rustig slapen er is niks aan de hand.

  • Sint Nicolaas

   11 juli 2016 op 19:27

   Tja johan, dat rustig slapen hebben we al eens eerder gehoord. Op 11 maart 1936 om precies te zijn. Minister President Colijn sprak : Ik verzoek den luisteraars dan ook om, wanneer zij straks hun legersteden opzoeken, even rustig te gaan slapen als zij dat ook andere nachten doen. Er is voorshands geen enkele reden om ongerust te zijn”. Hoe het verder afliep weten we. De 5e colonne komt op volle sterkte en Rutte zou het zelfde zeggen. Maar ach, hij moet zijn verdere carrière veilig stellen nietwaar ? Na ons de zondvloed, dat werk.

 15. Sint Nicolaas

  11 juli 2016 op 19:07

  Ach meneer Schoof toch. Eerst lopen verkondigen dat er geen terroristen met de “vluchtelingen”meeliften. Althans, daar was toen hij dit ventileerde in november 2015 blijkbaar “geen bewijs” voor. Niet veel later komt hij op de proppen met de uitspraak dat dankzij de “vluchtelingen” er een nieuw Parijs komt en warempel vandaag geeft hij dan eindelijk toe dat de routes veelvuldig gebruikt zijn door onze vrienden bij IS. Wat moet je met zo’n figuur ? Is dat onze NCTV ? Sint heeft al maanden geleden geplempt dat er terroristen meeliften ( en fysiek gesignaleerd cq. herkend waren ! ) Elke Jan Boerenfluitjes kon en kan op zijn klompen aanvoelen dat ze meekomen. Maar nee hoor, het klootjesvolk moeten we niet ongerust maken anders gaan ze nog meer tegengas geven als er weer een paar busladingen parasieten ergens onderdak gebracht moeten worden ( lees : door de strotten van de plaatselijke bevolking gedrukt worden ) Maar gelukkig heeft hij ook nog wat sussende woorden vandaag :

  • Sint Nicolaas

   11 juli 2016 op 19:20

   “De vluchtelingenstroom is nu opgedroogd dus is die route niet aantrekkelijk meer” ik weet niet hoor maar op welke planeet leeft deze dwaas ? Dagelijks worden er duizenden van die dobbernegers en aanverwante artikelen uit de Middellandse zee gevist en per (veer)boot naar Italië gebracht. Stroom opgedroogd ? NOT ! En willens en wetens houden we de grenzen open en spelen de politici en €urocraten met de levens van miljoenen €uropeanen. Hoort u het Pinokkio nog zeggen ? Die beweerde ook enige tijd geleden dat het niet waarschijnlijk was dat er terroristen meekomen. De grootste giller was nog dat meneer Schoof beweerde dat ze het niet zouden doen omdat ze dan snel ontdekt zouden worden. Helaas kwam die ontdekking voor de Parijzenaars en Brusselaars te laat. Wat een naïef zooitje. Zoals gezegd, je kon op je klompen aanvoelen dat het gebeurd(e). Onderbuikgevoel, etnisch profilage zullen we maar zeggen. Gevoelens laten je meestal niet in de steek. Onze NCTV en Pinokkio wel helaas.

   • De vluchtelingenstroom (= illegale migratiestroom, vaak met valse paspoorten) vanuit het oosten is duidelijk verminderd. Dit is NIET aan Brussel te danken, maar aan landen die Brussel negeerden! Waarvan acte!
    Toen die landen, tegen alle linkse gekrijs in, hun grenzen weer begonnen te bewaken, werd die ingang duidelijk minder geliefd onder de illegale zwervers.
    Nu komen ze dan weer uit Noord Afrika (via Libie maar niet afkomstig uit Libie) uit niet-oorlogsgebieden! Uit profiteurs-motieven en/of jihadmotieven komen de illegalen nu van de andere kant. Want daar worden ze opgevangen door de EU grensbewaking. Grensbewaking die u, als illegaal, gaat opvangen en verwijzen naar de uitkeringsloketten, dat kan alleen de Brusselse linkse kliek verzinnen.

 16. Sint Nicolaas

  11 juli 2016 op 19:45

  Nog even terugkomen op mokkel Merkel. Die ziet/zag het als haar plicht om de eindeloze stroom ellendepukkels op te vangen. “Haar” plicht ? Maakt het dat dan ook onze plicht ? Geloof niet dat ons, laat staan de Duitsers ook maar iets is gevraagd. Die werden voor een voldongen feit gesteld, net als in NL. De gevolgen nemen we dan maar voor lief, zij heeft er weinig last van nietwaar ? Als klap op de vuurpijl krijgt ze nog de Four Freedoms Award. Je land verraden, je bevolking schofferen, zelfmoord promoten op de Middellandse Zee en voila, je krijgt er nog een prijs voor ook. Volledig geschift deze wereld.

 17. g.h.m.leferink

  11 juli 2016 op 21:37

  ‘Sint’: prima, helemaal mee eens.
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 18. Wel.
  Wanneer je (jezelf) wilt helpen door te duiden met ‘..want incapabel’ of er ‘niet genoeg capaciteit’ of ‘excuus x’ of ‘verwensing y’, dan kom je er niet.
  Dit is allemaal kwade wil.
  Iedereen is slachtoffer. En ik snap ook niet zo goed hoe het nageslacht van al die bestuurders denken de dans te ontspringen.
  Maar goed. Argumenten over 9/11 etc helpen weinig.
  Toch. Je hoeft niet intelligent te zijn om te zien dat een 1ste en 2de golfoorlog plus een oorlog in Afghanistan in eerste instantie (het verslaan van de vijand) een volledig succes was. Dat handhaven daarna ..kun je heel lang over uitweiden.
  Maar, als de schrik van het MO dwz IS kapot moest kon dat prima.
  Ik wordt iig kriegel van al dat nieuws dat alleen het framen is van een agenda in meer of minder goede stijlvormen. En een iedere mag consumeren zoals ‘ie wil.
  Het blog van dhr Niemoller is gelukkig een verademing. Mijn enige kanttekening is wel meedeinen met de officiele Newspeak.

  • Ja, het zal. Ik ben zot.
   Iedereen vindt het verwerpelijk wanneer een drugsbende oid een verstandelijk beperkte misbruiken in wat voor rol dan ook. Of een terreur organisatie die een verstandelijk beperkte met een bomgordel op pad sturen. En het gebeurt en het is schrijnend.
   En net zo schrijnend is het dat de moslims zich in het westen laten gijzelen door een rigide godsdienst. En net zo verwerpelijk is het dat radicalen zich laten misbruiken door hun leiders/machten achter de schermen. En net zo schrijnend en verwerpelijk is het ‘wij’ door onze ‘bestuurders’ worden misbruikt en voorgelogen.
   Het meest stuitende is wel dat er zo massaal misleiding kan plaatsvinden. Nauwelijks een journalistiek weerwoord. Nauwelijks een politieke breuk. Want. Nauwelijks. Een verandering.
   De tegenstellingen, de polarisatie daarvan, de angst, de leugens, de tegenstand naar kanttekeningen, het schrikbarend gebrek aan verstandige of eerlijke antwoorden of mss zelfs een poging van een oprechte…

   • We lijken allemaal wel beperkt, er is in elk geval veel volk wat ‘misbruikt’ wordt.

 19. Men is doelbewust de oorspronkelijke bevolking aan het veranderen in de door hen gewenste samenstelling, met behulp van door hen uitgenodigde indringers, die de macht van de oorspronkelijke bevolking over hun eigen samenleving sterk laat afnemen en die van hen vermeerdert. De niet gekozenen nemen onze vrijheid af. We stevenen af op confrontatie. Kijk om je heen, probeer er achter te komen wie jou dit aandoet.

 20. Toen de site van Elsevier nog reacties toestond, was dit jaren geleden al, daar te lezen onder de verschillende reacties. Want je hoeft je maar te verplaatsen in de gedachten van zo’n crimineel om te beseffen dat open migratie een mooie kans biedt Europa binnen te komen, buiten alle controles om.
  Maar elke ‘rechtse’ schijnt een dombo en een populist te zijn. De feiten zeggen anders, maar dat deert de tendentieuze linkse berichtgeving niet.

  • Zelfs op Joop.nl wordt in de reacties met enige regelmaat op de mogelijkheid gewezen, dat terroristen meeliften.
   De kloof tussen de zotte artikelen en de realistische reacties is inmiddels enorm op Joop.

   • Outin Theopen

    12 juli 2016 op 13:30

    Over Joop.nl gesproken. Onlangs heeft men mijn account geblokkeerd op grond van een ‘schending van de huisregels’, te weten: het verspreiden van racistisch materiaal. En wat houdt dat precies in? Ik had in een reactie enkele onbetwistbare statistieken vermeld. Ik heb bezwaar gemaakt bij de redactie, maar men houdt voet bij stuk. Bij Joop.nl voert men kennelijk een beleid waarbij feiten worden genegeerd, verdraaid of gecensureerd wanneer ze strijdig zijn met hun ultralinkse ideologie. Uiteraard had ik dit kunnen weten.

    • Je kunt altijd een nieuw account aanmaken op Joop. Ik weet natuurlijk niet hoe bont je het gemaakt hebt, maar mijn laatste account heeft het inmiddels 2 jaar volgehouden. Ik krijg soms nog wel eens straf van Joop, maar mag dan na 24 uur weer gewoon meedoen (op hetzelfde account). Bij de redactie moet je nooit aankloppen! kwestie van principe, dat je niet met gekken in discussie moet gaan.

 21. Het EU tribunaal staat al in de stijgers, het wachten is op de capitulatie.

  http://eutribunal.com/

 22. Mastermattie

  11 juli 2016 op 18:53

  Politici zijn ook maar poinnen in het spel van multinationals. Ik had de link van de week al onder een ander artikel hier geplaatst maar iedere keer duikt de naam van George Soros weer op.
  In deze situatie als architect achter het “Merkel plan”: http://www.zerohedge.com/news/2016-07-08/how-george-soros-singlehandedly-created-european-refugee-crisis-and-why .
  Er worden spelletjes gespeeld met mensenlevens, politici liegen er over en in maart kruist iedereen weer braaf de door de NPO gepromote hokjes aan.