Zo zet de EU aan tot massamoord op zee

Door Joost Niemoller

Net binnen:

Deskundigen hebben 217 lichamen geborgen uit het wrak van een schip dat vorig jaar met honderden asielzoekers aan boord verging op de Middellandse Zee voor de kust van Libië. Dat maakte de Italiaanse marine donderdag bekend.

Het is maar een deel van het totaal aantal doden:

Aan boord van het schip, dat in april vorig jaar in de golven verdween, waren volgens ooggetuigen zevenhonderd tot achthonderd mensen. Honderden van hen zaten in het laadruim dat door mensensmokkelaars op slot was gedaan.

Een gruwelijke dood, die ik niemand toewens. Maar waarom hebben deze mensen zoveel op het spel gezet? Daar hoef je niet lang over na te denken. Hen is wijs gemaakt dat ze maar een keer een groot risico hoeven te nemen, namelijk een zee oversteken in een wrakke boot. Ze moesten daartoe de plaatselijke maffia betalen. Daarna, zo is keer op keer gebleken, zouden ze door Frontex schepen uit het water worden gevist. Vervolgens moeten ze asiel aanvragen, en daarna is het slechts een kwestie van wachten. Niemand keert ooit terug. Je krijgt je leven lang geld, huis, verzorging. Vergelijk dat eens met het leven in Afrika en het Midden Oosten, of Centraal Azie.

En dan kwam daarbij de lokroep van Merkel. Het in de praktijk opheffen van het Dublin akkoord. Het opheffen van de interne EU grenzen.

Tja, dan wordt het wel erg aanlokkelijk om een keer in je leven dat enorme risico te nemen.

De EU lokt dus uit tot massamoord. Door geen schip terug te slepen. Door een losgezongen, zelfbevestigende ‘welkomscultuur.’ Door totale verdwazing en morele op de borst klopperij. Kortom, door een doorgeslagen Gutmensch-cultuur.

Wanneer dringt dat nu eens in die botte koppen in Brussel door? Hoeveel duizenden moeten er nog omkomen in de afgesloten ruimen van wrakke schepen?

 

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

32 Reacties

 1. @ Mastermattie 10 juli 2016 om 18:59
  ZH lees ik sinds jaren en is zeker betrouwbaar. Dit artikel is van Garret/Galland Research, maar inhoudelijk zeer solide. Zie ook dit
  https://www.youtube.com/watch?v=NhgH0Hmp8KQ

 2. Mastermattie

  10 juli 2016 op 18:59

  Beste Joost,
  ik heb geen idee of de website “Zero Hedge” betrouwbaar is maar als dit artikel klopt zou het een hoop kunnen verklaren: http://www.zerohedge.com/news/2016-07-08/how-george-soros-singlehandedly-created-european-refugee-crisis-and-why

 3. Wat door Rutte en Samsom in januari 2016 is gepresenteerd als hun vluchtelingenplan, en later door Rutte werd voorgehouden als de Turkije deal, wat volgens de VVD “een grote doorbraak” was, is eigenlijk het Merkelplan uit oktober 2015 (zie bestand hieronder):
  http://www.esiweb.org/pdf/ESI%20-%20The%20Merkel%20Plan%20-%20Compassion%20and%20Control%20-%204%20October%202015.pdf
  Het Merkelplan is van de door Soros gesponsorde Council for Foreign Relations afdeling Europa (voorzitters Carl Bildt, Emma Bonino, Mabel van Oranje) waar ook de VVD deel van uitmaakt (Soros is ook betrokken bij de invasie en eerder de Oekraïne coup). Een doel is om met de invasie als alibi Turkije aan Duitsland (en EU) te verbinden ten behoeve van de campagne tegen Rusland. “But with the far right resurgent across Europe, the window of opportunity for decisive action is closing fast,” waarschuwden de CFR-neocons hun vazallen.

 4. Alle gelukszoekers , uitvreters linea recta terug …..geen uitzonderingen…
  multiculti werkt niet ..gaat niet werken nooit niet.
  Aangezien onze politici steeds schijt aan ons hebben zullen de volgende verkiezingen in Nederland grote gevolgen hebben voor de nu zittende regering, er zal ook een Nexit komen en onze grenzen zullen weer gewoon bewaakt worden, alle illegalen ,boeven en ander gespuis die als vluchteling in ons land zijn verzeild zullen vriendelijk ons land worden uitgezet…en nee geen dure vliegtuigen maar ..hup naar Farkel oeps sorry ik bedoel Merkel.( Farkel is plat duits voor ….. )
  Dit kan zo echt niet doorgaan het slaat helemaal nergens op ….op een dag zullen de verantwoordelijke politici verantwoording moeten afleggen ja aan ons…en dan geen smoesjes
  bedenken Flutte en vazallen van ik handelde in opdracht …. van Brussel of iets dergelijks…..welterusten weer.
  https://www.youtube.com/watch?v=BPKqM-TV2i8

 5. En het gaat maar door:
  http://langleveeuropa.nl/2016/07/de-onzichtbare-hand-afrikaanse-unie-wil-gemeenschappelijke-munt/

 6. g.h.m.leferink

  7 juli 2016 op 21:27

  Inderdaad, ‘Koffij’, het is te gek voor woorden: Die superdomme belofte van Merkel, natuurlijk op ONZE kosten, die van de belastingbetalers: “Ihr seid willkommen”. En de daarmee gepaard gaande NIET-MAATREGELEN om de toen op gang gekomen vloedgolf in te dammen. We hebben in de EU teveel LAFFE politici, die BANG zijn voor wat het schreeuwerige en zich progressief noemende deel van de politiek wel zal zeggen van de NOODZAKELIJKE maatregelen. Omdat die schreeuwers vrindjes hebben bij de media…. En ze BANG zijn dat die Farizeïsche media dan een hetze tegen hun beginnen!
  Geen handvol van die Jan Slapzak politici die DURVEN te zeggen dat de voor meer dan 95 % pseudo-vluchtelingen en nep-asielzoekers HIER NIET HOREN. En een politicus die DURFT te zeggen “terugsturen”? Die zoek je tevergeefs!
  Opvang in eigen regio voor maar 10 % van de kosten? Zelfs dàt DURVEN ze niet te zeggen!
  Wàt een LAFBEK-POLITICI hebben we……
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 7. Het humanitaire interventiemodel is de achterliggende boosdoener — wellicht gekoppeld aan wat Protestants schuldbesef over volkerenmoorden en kolonisaties.

  Bijvoorbeeld het verwijderen van de heersende elite in Irak. Het zou de honderdduizend burgerlevens waard kunnen zijn als het nu goed ging. Maar alles holt achteruit en nog grotere oorlogen en andere wreedheden lijken op te bloeien.

  Ooit werden de Nazileiders veroordeeld voor het beginnen van een Europese oorlog omdat die stap ze uiteindelijk verantwoordelijk maakten voor alle verschrikkingen die uit die keuze voortvloeide. Zo werd het ook uitgesproken in Neurenberg en er zit veel waarheid in.

  Nu moeten we naar EU buitenlands beleid kijken. Maar ook NAVO en de VS. En de vraag moet gesteld worden hoeveel kapot voordat men eindelijk durft te zeggen : het waren monsterlijk slechte keuzes die de deur open deden naar massamoord. Zo ook de massa-immigratie, zo ook Oekraïne, zo ook rommelen in Syrië, enzovoorts. Zelfde…

  • …. fundamentele fout. Iets met er compleet naast zitten over macht, democratie, vooruitgang en andere principes die verkeerd begrepen zijn door teveel mensen.

 8. DirkM,
  De linksidioten willen niet inzien (of toegeven) dat massaimmigratie racisme veroorzaakt, en misschien wel een nieuwe holocaust. Maar verzet tegen massaimmigratie zou toch racistisch zijn! Misschien moeten we racisme in die zin maar beschouwen als een wijze voorzorg tegen geweld, en komt het binnenhalen van migranten neer op het zaaien van verdeeldheid.

 9. @DirkM. Ik ben het volledig eens met dat “wij” niets te zoeken hadden in A’stan, Irak, etc.. Echter dat waren “wij” ook niet maar het Grootkapitaal die de westerse legers misbruiken als hun privé knokploegen, het Grootkapitaal dat nu zorgt dat Europa volstroomt met “vluchtelingen”.
  .
  “Bijvoorbeeld het verwijderen van de heersende elite in Irak”
  .
  Onder Saddam waren soennieten aan de macht die sjiieten onderdrukten, met het verdwijnen van Saddam kwamen sjiieten aan de macht die op hun beurt soennieten onderdrukken, met IS als gevolg.
  .
  Wanneer in de blanke / westerse wereld de niet-blanken het voor het zeggen krijgen dan zullen de blanken gediscrimineerd worden, echter dan zal niet (meer) over racisme gesproken worden maar over ‘verdiende loon’.
  .
  Iedere blanke die denkt dat dat hem / haar bespaard zal blijven omdat ze ‘antiracisten’ zijn zal van een koude kermis thuiskomen, dus maak je borst maar nat. Wat net in Dalles gebeurd is is daar slechts een klein…

  • ….voorbeeld van.

   • Nee, ik had geen ‘voorbeeld’ maar ‘voorproefje’ geschreven. Irritant dat je nooit weet hoeveel letters ingeslikt worden door de site, ik had 13 letters overgelaten en nog verdwenen twee worden:
    .
    ‘Wat net in Dallas gebeurd is is daar slechts een klein voorproefje van.’
    .
    Dat had ik geschreven.

 10. “Wanneer in de blanke / westerse wereld de niet-blanken het voor het zeggen krijgen dan zullen de blanken gediscrimineerd worden, echter dan zal niet (meer) over racisme gesproken worden maar over ‘verdiende loon’.”
  .
  https://www.youtube.com/watch?v=AQ6cp2T76lY&feature=youtu.be

 11. Ja natuurlijk gebeurt dat. Door delen van uitkeringen van de nieuwe Europese onderklasse via baargeldtransactie-ondernemingen en het hawala financiële systeem daarheen te transfereren. Door delen van inkomsten belasting van de Europese middenklasse in de vorm van ontwikkelingshulp daarheen te transferen. Door de reserves van de Europese oudgeld bovenklasse af te romen. Door de Europese nieuwgeld bovenklasse verplicht veel aan zogenaamde liefdadigheid te laten doen. Waar denk je dat het idee uit 2008 van rentevrije financiering en renteloze spaargeldtegoeden vandaan komt? Lijkt als twee druppels water op hawala.

 12. Er gebeuren zulke idiote dingen tegenwoordig. Het zou me niets verbazen als de mensensmokkelaars rechtstreeks door de EU worden betaald. Mogelijk afgeperst, door te dreigen met aanslagen etc.

  • @Koos
   Mij ook niet! De volgende leestips zijn mi dan ook niet off-topic:
   https://nieuwewereldorde.wordpress.com/2012/02/17/de-revolutieprofessionals-revolutie-op-bestelling/
   en de volgende is ook een aanrader:
   https://nieuwewereldorde.wordpress.com/2012/03/10/syrie-duistere-machten-in-het-spel-om-een-nieuwe-wereldorde-te-vestigen/

 13. Omdat mijn reactie wellicht te lang was, heb ik hem in stukjes geknipt
  @Koos
  Mij ook niet! De volgende leestip is mi dan ook niet off-topic:
  https://nieuwewereldorde.wordpress.com/2012/02/17/de-revolutieprofessionals-revolutie-op-bestelling/

  • En de volgende is ook een aanrader:

   https://nieuwewereldorde.wordpress.com/2012/03/10/syrie-duistere-machten-in-het-spel-om-een-nieuwe-wereldorde-te-vestigen/

 14. Achter de schermen heeft Merkel het “gut” of “koud” berekend. Net zoals Rusland een middenklasse nodig had om te bestaan, heeft Europa dringend een lage of onderklasse nodig.

 15. “Hen is wijs gemaakt dat ze maar een keer een groot risico hoeven te nemen, namelijk een zee oversteken in een wrakke boot.” Waar het (west-) Eritreers betreft, menen zij het ergste al achter de rug te hebben, de meesten van hen hebben nog nooit een boot gezien, immers het is het lastig varen in de woestijn rondom te enorme vluchtelingen kampen. Naar eigen zeggen duurt de reis door Soedan en Libië wel tot een jaar. Een jaar van honger, dorst, afpersing en marteling door de smokkelaars, de reis kost ongeveer duizend euro. De oversteek naar Europa kost zo’n vierduizend euro en ze hebben geen idee van de gevaren op zee. Eenmaal in Europa moeten zij de lening terug betalen en daar zijn inkomsten voor nodig. Hoe? Nou gewoon, door van een deel van hun uitkering (90% van hen werkt niet) andere landgenoten een lening voor de oversteek tegen woekerrente te verstrekken, een ponzi schema dat zichzelf in stand houdt zolang er vluchtelingen zijn die naar Europa willen.

 16. “…voor de kust van Libië.” Wat hebben die Italianen voor rechten om zich binnen de territoriale wateren van Libië te begeven? Heeft Libië die Italianen ingehuurd om dit werk te verrichten? Zo ja, wat betaalt Libië voor deze klus? En waarom levert de Italiaanse Marine de geborgen lichamen in Melilli bij Syracus op Sicilië af en niet in Libië?

  In dit geval viel er niet eens het schip terug te slepen. Het vrachtschip King Jacob kwam op het noodsignaal af en bij benadering is het in nood verkerende schip tegen het vrachtschip aan gevaren. Wat doet dat met de bemanning? Eerst uit goede wil op de noodroep af komen en dan ramt het te redden schip tegen de redders aan. De kapitein en stuurman, die zich wilden verstoppen, zijn gered. Zijn zij wegens moord met opzet veroordeeld? De bemanning van de King Jacob zal er een flink trauma aan over hebben gehouden. Een week na dit drama is het vrachtschip verkocht, de rederij König&Cie is uiteindelijk failliet gegaan.

 17. Rutte/Merkel die hoopt het op te lossen door de migranten te versprijden over heel de EU. Ze willen desnoods onwillige landen dwingen. Het problem is alleen, de 10 miljoen p/j worden er 20 miljoen worden er op een gegeven moment 100 miljoen, nog steeds zal de NOS spreken van zielige vluchtelingen, en dan is ons volk en cultuur uitgewist, bij ons en in heel de EU.

  Maar misschien is dat hetgeen Merkel wil. Ze haat misschien niet alleen Duitsland

  Eventuele bijeffecten, zoals verkrachtingen worden afgedaan als: “schuld van de computerspelletjes” zoals nu in Zweden wordt beweerd.

  De kiezer heeft eenmaal de kans. Stemmen op een partij die volgens banken, journalisten en werkgevers de ondergang betekent van je land.

  In Engeland had de bevolking het op tijd door, maar in Engeland is een deel van de pers op de hand van het gewone volk. In Nederland kunnen de mensen uitsluitend hoop putten uit de alternatieve media op internet, het nieuwe verzet.

 18. Joost, je zet dat fotootje van Merkel boven je stuk, ze maakt het baarmoeder teken van de feministen.
  Ik mocht hopen dat ze indertijd wel gebruik zou hebben gemaakt van dat orgaan, dan zou ze een aandeel in de toekomst, ook voor haar kinderen hebben gehad.
  Nu is dat afwezig, en het kan haar dus blijkbaar niet schelen.

 19. Niets aan de hand toch ? gewoon doorgaan EU….en o ja karma is a bitch …komt allemaal goed … ( ooit )

  https://www.youtube.com/watch?v=ZV315xqbRK8

  Welterusten weer……

  • De vergrijzing van Europa proberen op deze manier op te lossen gaat niet werken, want die jonge kerels zijn vanwege hun geslacht niet zwanger te maken. De Duitse minfin Wolfgang Schäuble is te achterlijk om dat te kunnen begrijpen, terwijl de vergrijzing van Europa binnen een jaar op te lossen is. In plaats van jonge kerels uit het midden oosten en afrika te importeren kan men beter een miljoen deernes gaan halen. Stel daarna de aankomende autochtone europese vaders (ik meld me aan als vrijwilliger) vrij van werk om de nazaten fulltime op te kunnen voeden en onderwijzen, subsidieer de nieuwe haremkroosten met veel kindergeld en het probleem der vergrijzing is na negen maanden opgelost. Klinkt misschien niet zo politiek correct, maar het is wel een echte oplossing voor het vergrijzingsprobleem.

 20. Bij Australië verdrinkt niemand meer dankzij de push-back politiek, dat is dus humaan.
  Door de oplopende spanningen wegens immigratie en islamisering dreigt het hele continent af te glijden naar een nationale bevrijdingsstrijd, let wel geen burgeroorlog want het gaat niet om echte burgers hoeveel verblijfsvergunningen en dubbele paspoorten de opvolgers ook moge uitdelen.
  Dit is inhumaan, dit hebben de burgers niet verdiend nog voor gestemd.
  Het wordt pas een burgeroorlog wanneer de elites de kant van de invasie kiezen.
  Dan kunnen we wellicht de Russen nog als bevrijders verwelkomen.

  • Waar halen de EU-machthebbers het gore lef vandaan de middellandse zee hun Mare Nostrum te noemen? Hebben de noordelijke soevereine Afrikaanse staten gelegen aan de middellandse zee ineens geen verantwoordelijkheden in hun eigen territoriale wateren meer? Zo nee, waarom dan niet? Zo ja, waarom voeren ze die dan niet onder EU druk uit? Meent de oppermachtige EU-elite dat de leiders van die landen allemaal arme zwakzinnige debielen zijn, die bevoogd moeten worden? Vanuit de slimme noordafrikaanse machthebbers gezien is het allemaal goed te begrijpen, de missie om van de dar al-harb Europa een dar al-islam te maken loopt wel lekker zo, alleen de sterksten bereiken Europa en dat is precies waarom het hun om gaat: territorium afbakening en nog gratis geld, inzet en hulp van de EU-Ansār toe.

   Zie verder mijn reacties hieronder.

 21. Outin Theopen

  7 juli 2016 op 19:33

  De Russen als bevrijders van Europa; een scenario dat met de dag aantrekkelijker klinkt. Uiteraard is de gevestigde orde in het Westen doodsbang dat die gedachte ingang vindt in de hoofden van de dagelijks door hen geschoffeerde – en met recht verontwaardigde – burgers. De angst voor de verbreiding van pro-Russisch (anti-establishment) sentiment onder de Europese volkeren verklaart ten dele de onaflatende demonisering van Rusland en president Poetin. Maar de hetze tegen Rusland is steeds minder effectief. Mensen beginnen de propaganda te doorzien. Natuurlijk zit ik niet te wachten op een Russische invasie. Echter, ik verwelkom liever tijdelijk wat dronken Russen (geenszins een aangename aangelegenheid) dan permanent honderdduizenden geile Arabieren.

  • Ik ben het geheel met je eens over dat demoniseren van Rusland. Meestal is het onzin en heel slecht voor onze economie. De stereotiepe immer dronken Rus: In de grote moderne steden in Rusland is roken en drinken onder de jeugd steeds minder populair en krijgt een gezonde levenshouding steeds meer status. Ook omdat president Poetin een fervent sporter (Judoka) is en sport heel erg promoot, hetgeen weer resulteert in het demoniseren van de Russische top sporters, zoals je in de krant kunt lezen. De Russen kunnen in onze westerse ogen werkelijk niets goed doen. Zodra ze winnen is het doping. Als er ergens gedronken wordt zijn het Russen. Hopeloos. Laten we toch eens proberen wederom een goede relatie met deze belangrijke buur aan te gaan. Op Camping de Appelhof op Terschelling en Salou aan de Costa Brava kun je overigens het puikje van de zalm aan coma zuipers uit NL vinden… Ook heel leuk voor de lokale bewoners…

 22. Daarom pér direct het Australisch Model invoeren! Iedere boot per ommegaande post terug sturen naar het dichtstbijzijnde Afrikaanse strand. Als we dat consequent een aantal maanden volhouden is het zo over. We kunnen hier simpelweg niet de hele wereld opvangen. De Linkse morele eigenpijperij wordt de ondergang van niet alleen onze Verzorgingsstaat maar ook van ons land en cultuur. Kijk naar Zweden, wat daar aan de orde van de dag is. Is dat de “dankbaarheid” van “vluchtelingen”?!? Neen, dat is het gedrag van een kolonisator die het gastland slechts met hoon en wangedrag “beloont” voor de geschonken welvaart en vrijheden. En de lutsers in Brussel hebben helemáál geen idee. Merkel zou voor het gerecht moeten worden gedaagd wegens malversatie en misdaden tegen de EU bevolking!

  • g.h.m.leferink

   7 juli 2016 op 17:24

   Aan ‘Sjefke7807’: Ben het 100 % met je eens. We hebben hier in de EU de verkeerde politici.
   Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 23. “Wanneer dringt dat nu eens in die botte koppen in Brussel door? Hoeveel duizenden moeten er nog omkomen in de afgesloten ruimen van wrakke schepen?”
  .
  Niet. Dit gaat net zo lang door tot we hier:
  – vervangen zijn door de “nieuwe Europeaan”
  – in oorlog zijn mét de “nieuwe Europeaan”
  – de overheden, inclusief de EU, eigenhandig afzetten
  .
  Op een andere manier gaat dit niet opgelost worden. Ja, er zijn langzaam aan steeds meer partijtjes die een tegengeluid laten horen, zoals PVV, VNL, UKIP e.d., maar dat gaat allemaal zo langzaam dat ik bang ben dat ze pas op volle kracht zijn als het te laat is.