Waarom verraadt klassiek rechts Trump?

Door Joost Niemöller

Waarom was de Bush familie niet op de Republikeinse conventie?

Waarom trekt de Republikeinse bestuurselite zijn handen af van Trump?

Waarom doet de klassiek rechtse pers er alles aan om Trump in de grond te stampen?

Waarom is Bill Kristol van het conservatieve Weekly Standard op de grote Amerikaanse nieuwszenders te zien terwijl hij Trump kapot stampt?

Waarom steunt het rechtse National Review Obama tegen Trump?

Waarom stampt ook hier de muis Van Rossem van GeenStijl een beetje na op de olifant Trump?

Dat alles is heel logisch: Klassiek rechts staat overal in de wereld aan de kant van de machtselite, die, om de eigen belangen veilig te stellen, Rusland als wingewest ziet en de islam als willige medestander. Klassiek rechts is net als klassiek links tegen het volk, tegen democratie, en daarom voor globalisering. Het is een duivels verbond. In verkiezingstijd zijn klassiek rechts en klassiek links  zogenaamd elkaars tegenstanders, (om, zoals in Nederland, daarna weer net zo geruisloos met elkaar te regeren) behalve als er een kandidaat van het volk kans lijkt te krijgen. Veel mensen zien dat niet en laten zich verblinden door de retoriek.

Maar het gaat niet om de woorden lieve mensen.

Het gaat om de macht.

Het geld dat de Clintonclan in de greep heeft is hetzelfde geld dat de Bushclan in de greep heeft. De slechtheid van deze mensen is onvoorstelbaar. U bent stront voor hen.

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

39 Reacties

 1. Wat ik sterk vind van Trump: hij lijkt zijn speeches voor de vuist weg te houden. Geen stiekum gedoe, geen tot in het detail voorbereide toneelstukjes, geen lezen van doorzichtig scherm, geen mannetjesmakers die zeggen hoe hij zich moet gedragen.
  Ik vind dat echt heel sterk.
  En ik beschouw mij als een zeer gemiddelde burger; een nette, ook nog.
  Obama werd gekozen omdat hij zo mooi kon voorlezen vanaf een doorzichtig scherm. EN omdat Amerika de wereld wilde laten zien dat het niet racistisch was.
  Intussen is de wereld er niet veiliger op geworden, ondanks die Nobelprijs voor de vrede.
  Trump is behoorlijk onafhankelijk en dat kan een heersende macht zeer steken. Vergeet dat niet. Liefst hebben zij ingekapselde politici: ons kent ons.
  De Nederlandse journalistiek zit gewoon de Amerikaanse ‘progressieve’ pers na te kakelen. Eerst lezen wat daar gezegd wordt en vervolgens wordt het op ons bordje aangeboden.
  Verslaggevers (zij die verslag geven) als opinieleiders?? Ome Piet dan…

 2. Robert Michels, de Duits-Italiaanse socioloog, noemt dit: de ijzeren wet van de oligarchie. Hij bedoelde hiermee dat het weinig uitmaakt welke politieke structuur je hebt; uiteindelijk zullen zij die macht hebben elkaar ontmoeten en deals gaan maken. Dat is wel zo’n beetje wat we heden ten dage meemaken waar zowel rechts als links hun ideologische veren hebben afgeschud en vol voor de macht gaan. Alleen de populisten lijken nog te denken dat de democratie te redden valt en bescherming kan bieden tegen de ijzeren wet van de oligarchie. Wat nogal schattig aandoet. Niet in de laatste plaats omdat de populistische partijen zelf, na verloop van tijd, op hun beurt, ten prooi zullen vallen aan hetzelfde principe. Het lijkt me eerder van belang om de mechanismen waarmee bestuurd wordt, dusdanig te decentraliseren dat er van centrale aansturing geen sprake meer kan zijn. Dat kan, als ik mij niet vergis, eigenlijk alleen in een anarchistische structuur.

 3. Hillary Clinton de gevaarlijkste vrouw op deze aardbol…. sorry ik moet natuurlijk zeggen verwarde zieke vrouw… dat is meer politiek correct….toch ?
  Dat ze corrupt is tot op het bot en over lijken gaat , overal schijt aan heeft , haar pedofiele dementerende man een hand boven zijn hoofd houdt , een buitenechtelijk kind heeft , het liegen en bedriegen een tweede natuur heeft gemaakt dat mag de pret natuurlijk niet drukken …
  Gelukkig zijn al die geesteszieke verwarde mensen ( Soros , schauble enz enz ) al aardig op leeftijd….en 1 ding kunnen ze gelukkig nooit kopen …onsterfelijkheid ..prachtig toch ( in mijn beleving dan )
  https://www.youtube.com/watch?v=nNZSmrRTDcQ

 4. Ik weet nog goed hoe in de NL-media tekeer werd gegaan tegen de media invloed van, die oh zo slechte en gevaarlijke, Berlusconi in Italië. Maar wat dan te denken van de volledige grip van de meedogenloze Links-Rechts- bestuurselite op de Main Stream Media?
  .
  De goedgelovige Nederlander slikt dit nog steeds voor zoete koek, en wordt zodoende helemaal de mist ingestuurd. Wat een smerige verborgen corruptie is dat toch!
  .
  Maar de dominantie is totaal, en zeker in verkiezingstijd gaan alle registers open. De moord op Fortuyn heeft hier helemaal niets aan veranderd. Sterker nog, het heeft die linksrechts machtswellustelingen alleen maar stiekem gesterkt in hun grootheidswaan. Ze weten dat ze overal mee wegkomen, en ik ben bang dat ze daarin gewoon gelijk hebben..

 5. En toch worden deze “duivelse verbonden” bij elke democratische verkiezing weer in het zadel geholpen of gehouden. Structureel en in alle grote landen. Is er dus iets fout met de democratie? Met het principe van stemmen? Met de informatievoorziening cq propaganda? Met de hersenen van kiezers? (ja?)

  Je kunt niet de heersende politieke cultuur afvallen zonder ook levensgrote vraagtekens te stellen bij de manier dat ze verkozen worden. En waar de serieuze oppositie dan blijft? In Amerika kozen zelfs Bern & Trum gebruik te maken van heersende partijplatformen. In Nederland heeft SP het socialisme te hoog staan en de Wilders beweging de islamofobie, om ooit een regering te vormen.

  Het probleem zit meer in het geloven in mythes ipv geschiedenis: hoe VS, Frankrijk, VK en de NAVO van huis uit oorlogszuchtig zijn en bloedige crisis op crisis hebben veroorzaakt en nog steeds zo werken. Men weet niet anders. O ja en altijd de schuld elders leggen. De westerse…

  • …schijnheiligheid. De ironie begint zo levensgroot te worden dat zelfs een vage vingewijzing al een crisis veroorzaakt. Het is te makkelijk nu bijv voor een Poetin om in een paar woorden het Westen als blind of krankzinnig weg te zetten met het verwijzen naar een paar feiten. Daar kom je niet uit als je niet eerst het verleden accepteert en toegeeft wat je veroorzaakt hebt door een verkeerd geloof, een verkeerde ideologie. Revisie komt eerst anders maakt je dezelfde fouten WEER, zelfs bij een Trump, Wilders, Le Pen, wie dan ook.

 6. De MSM heeft altijd als taak gehad, door de eeuwen heen, om geesten rijp te maken voor oorlog die gewild wordt door de elite. Dat zie je ook bij het demoniseren van Poetin, hetgeen erger zal worden als Hilary wint, want dan zit eigenlijk Soros cum suis op de troon en moet Rusland dus een kopje kleiner gemaakt worden.

  Thans is er internet en kun je ook de keerzijde van de medaille lezen, bijvoorbeeld omstandigheden waaronder WO2 begon, die je niet te horen krijgt bij de NPO, resultaten van forensische onderzoek die niet stroken met de officiële staatsleer omtrent de geschiedenis, of het verzwijgen van documenten die op zaken een ander licht werpen. Ik zou zeggen, ga op zoek nu kan het nog.
  Het zal dus niet lang meer duren of internet komt ook onder controle van dezelfde mensen die van de wereld een dorp willen maken, zodat ze nog meer geld kunnen verdienen en macht kunnen uitoefenen over het volk waarop ze schijten.

 7. Je bdoelt 9000, neem ik aan.

 8. Het probleem In Amerika is dat er nog te weinig problemen zijn met Moslims. Dat gaat wel veranderen nu Obama bijna 900.000 green cards heeft verstrekt aan moslims. Je kunt Obama maar op een manier boos maken, en dat is de profeet van zijn papa op de hak nemen. Volgens Obama zal de future niet zijn aan hen die de profeet van de Islam bespotten.

  Obama is net zo gehersenspoeld als al die fanatieke moslims. Toen hij de Moslims een goed Ramadam wenste begon hij helemaal te stralen en te glunderen.

  De MSM steunt de gevestigde orde, want journalisten komen doorgaans uit de betere wijken en zijn grootgebracht met het idee dat het volk dom is en opgevoed moet worden. Zij geloven in utopische ideeën en zouden het liefste de wereld als een dorp zien.

  De mensen in de verkeerde wijken weten dat dit niet kan. Maar juist die mensen moeten bekeerd worden, vindt de MSM. Vandaar de staatsopvoeding via nieuwsuur en de haat tegen Trump die het opneemt voor hen die weten dat het verkeerd gaat.

  • Obama is wel echt vernieuwend geweest: de eerste homo moslim president van de VS en naar alle waarschijnlijkheid ook geen Amerikaans staatsburger…wat mij betreft krijgt hij de titel : puppet van de eeuw , zelfs boefje Hillary en haar pedofiele man zullen dit niet kunnen verbeteren, valt mij wel op dat alleen maar oplichters en boeven de laatste jaren president geweest zijn in de VS.
   https://www.youtube.com/watch?v=L7KjzAH_OkM
   Zoals altijd is dit natuurlijk mijn persoonlijke mening…

   • Obama heeft geluk dat hij democraat is, daarom wordt de first ‘lady’ uit de wind gehouden door de pro Obama media.

    Hier een samenvatting, oordeel zelf:
    http://usadailypolitics.com/shocking-michael-lavaughn-robinson-first-lady-actually-first-man-video-documentation/

    • 🙂 en niemand zegt er iets van…..niet te geloven toch ? of ben ik nu aan het dementeren ?
     Maakt mij persoonlijk natuurlijk niets uit of hij homo is.. maar het liegen , bedriegen verhullen en verzwijgen dat zint mij niet …alsmede al die onzin oorlogen om niets …zogenaamd om democratie en veiligheid te brengen.
     Dat er honderdduizenden zijn gestorven , instabiliteit , anarchie , terrorisme ,extremisme en nog veel meer ellende op ons af komt dankzij de buitenlandse politiek van de VS en de EU vazallen dat maakt mij kwaad ……en onze ruggengraatloze corrupte politici ( die ook clinton financieel met miljoenen steunen ???? snapt u het nog ???? ) die zonder blikken of blozen naar een Bilderberg meeting gaan zegt mij persoonlijk genoeg hoe de vork in de steel zit…..
     En als een politicus roept het gaat goed met Nederland…kijk dan even hier naar:
     http://www.destaatsschuldmeter.nl/
     De EU voor uw welvaart en veiligheid….zum kotzen vind ik het.

 9. Ik heb een tijdlang gedacht dat Trump controlled opposition was. Daar ben ik nu niet meer zo zeker van. Echter, mocht Trump inderdaad een lonely wolf zijn, dan moet hij oppassen. Zijn leven zal gevaar lopen. De huidige globalistische machthebbers zijn grotendeels, of ze nu rechts of links zijn, twee handen op een buik. Alles vanuit de orde van de illuminatie http://www.pateo.nl/illuminati.htm zoals afgebeeld op de keerzijde van het een dollar biljet. Vandaar dan de reactie van deze zelfverklaarde machtigen op Trump.

  • @Nico Spaak
   Yep, maar in de wereldwijde manipulatie lopen ze nu tegen machten aan die het verder nog vertikken. Ow de dreiging zal almaar toenemen zie de laatste dreiging in de richting van Singapore:

   http://www.channelnewsasia.com/news/singapore/indonesia-foils-plot-to/3016798.html

   Geen troepen in het Midden Oosten, geen onderdrukking, nada. En toch staan daar hoppa geheime lanceer installaties.
   China heeft zijn eigen sores met de VS en idem India. Aardig (wat heet) verhaal op information Clearinghouse over Diego Garcia, een eiland behorend tot India waar de bevolking gewoon per direct indertijd is verdreven. Nu is het een VS basis. Goh, welk een toeval.

   De kans was naar mijn idee al verkeken toen Kennedy niet wilde tekenen voor Vietnam. Johnson tekende voor Kennedy’s lichaam koud was.
   O ja en executive order 11110:

   http://humansarefree.com/2013/11/jfk-killed-after-shutting-down.html

   Broer Robert was next in line.

   • @toetssteen. En daarom houd ik mijn hart vast. Want als Trump werkelijk authentiek is dan loopt hij echt groot gevaar. Immers: It seems very apparent that President Kennedy challenged the “powers that exist behind U.S. and world finance”. En daarna werd hij vermoord.

 10. Ze doen alles open en bloot …en niemand die er wat van zegt…de mensen zijn blind en willen het niet weten….
  https://www.youtube.com/watch?v=Br6_hIguCY0

 11. “Ook lijkt u te suggereren dat ‘linkse mensen’ en moslims geen baan hebben. Dergelijke generalisaties willen we ook niet zien.”
  .
  En wat zei jij toen?:
  .
  ‘Nee dat suggereerde ik niet, ik veronderstelde dat ze na 5en klaar zijn met hun politiek correcte werk en in hun vrijetijd dan geen behoefte meer hebben om te plussen en te minnen.’? 🙂
  .
  Dat nu.nl en nujij.nl zijn door en door verrot.

 12. De correcten hebben de macht bij de media en misbruiken dat schaamteloos.
  Waarheid is niet belangrijk, als de boodschap maar aankomt en blijft aankomen.
  In NL is het ook treurig gesteld.

  voorbeeldje:Ik kreeg een ban bij NU
  het ging over Turkije en Erdogan.

  ik schreef het volgende:
  wat me altijd opvalt is dat, bij dit soort onderwerpen overdag er veel minnetjes worden gegeven door links en door moslims.
  en pas als werkend Nederland thuis komt,zo na 5 uur. is het andersom.
  raar hé

  Nu antwoordde als volgt:

  Allereerst; u kunt uw opmerkingen over minnetjes en plusjes voortaan voor u houden. Dit draagt namelijk niets bij aan de discussie. Ook lijkt u te suggereren dat ‘linkse mensen’ en moslims geen baan hebben. Dergelijke generalisaties willen we ook niet zien.

  • Als de waarneming juist is, dan zit NU er met hun generalisatie-argwaan dus echt naast. De ban is hoe dan ook onterecht.

 13. Leest dit, zelfs de republikeinse speaker:
  http://www.breitbart.com/big-government/2016/08/05/janesville-wisconsin-never-trump-movement-leader-bill-kristol-weekly-standard-seemingly-accidentally-let-cat-bag-house-speaker-paul-ryan-krist/

  • Trump heeft dus alles en iedereen tegen zich, behalve een groot deel van het volk.
   .
   Dat is natuurlijk de grootste nachtmerrie van de elite, een beleid uitvoeren naar wens van de meerderheid van het volk (die ze dus blijkbaar niet hebben kunnen manipuleren).
   .
   Dat staat in hun beleving gelijk aan een kudde schapen die de leiding hebben overgenomen en de herder (inclusief z’n honden) zijn gaan hoeden.
   .
   Misschien dat de herder dan uit wraak en als laatste optie zal proberen de wolven op de schapen los te laten.

 14. De defacto constatering van Joost,dat erg geen verschil meer is in machtsuitoefening door klassiek links en idem rechts is volkomen juist en wordt in Nederland overduidelijk belichaamd door ‘klassiek rechts’ CDA,VVD en CU enerzijds en PvdA,D’66, SP ,GL klassiek links anderzijds. Dat hele gedooggordijn is mogelijk omdat dezelfde doelen nagestreefd worden en de partijen vrijwel volledig onderling uitwisselbaar zijn. Nieuwkomers worden dan door beide (schijn) kampen aangevallen en gedemoniseerd: Fortuyn, Wilders en in de US natuurlijk Trump. Het sinds kort ingezette strontwerpen van de machtselites verraadt het belangenverband tussen het niet meer bestaande ‘klassiek rechts en links’, het is 1 pot nat ,hoezeer men ook verbaal probeert en,hier via propaganda als TROS Kamerbreed,om de mythe van regering en oppositie links en rechts in stand te houden.. De enige oppositie heeft 12 zetels hier.
  Als Trump verliest,valt het doek voor het Westen en rijst de islam definitief hier.

 15. Ik denk dat dit de mensen zijn die op Trump gaan stemmen:
  .
  https://www.youtube.com/watch?v=hg85PHelWl8

 16. Links rechts antagonisme is iets van de vorige eeuw, sinds links haar anti these is geworden, heel dialectisch.
  Overgebleven zijn slechts systeem partijen met gelijkgeschakelde media die de democratie omzeep helpen, omdat vrijwel niemand in de westerse wereld zou stemmen voor een koers die nu al jaren gevoerd wordt, maar de echte keuzes worden noch in de media, noch in de verkiezingen ooit aan de orde gesteld.
  De echte keuzes liggen tussen de globalisten van big money en big business , en de polis, het volk de burgers en hun nationale staat.

 17. Hier nog sterk een “links-rechts” policor verhaal uit Duitsland, voor de liefhebber.
  http://www.unz.com/ldinh/a-letter-from-germany/#comments

  • Het is echt een hele grote schande …..en diep triest.
   Als er binnenkort niets verandert zal het volk zelf ingrijpen ( is mijn prognose voor 2017 )

 18. De president wordt geselecteerd ..in de VS en niet gekozen……
  https://www.youtube.com/watch?v=gndkcb12X1c
  Presidents are selected not elected…
  https://www.youtube.com/watch?v=Bb3X-B_EWx8
  En hier ( in Nederland ) als wij nee zeggen …wat doen onze vertegenwoordigers ?
  uitstellen en ja zeggen… ja klopt ze hebben gewoon lak aan ons …en Brussel ?
  yep als haar eigen regels niet uitkomen ..dan hebben ze er ook gewoon lak aan ….ik ben er weer helemaal klaar mee….weg met Flutte en vazallen….houdoe en bedankt.

 19. “Klassiek rechts”: de rioolpartijen zoals VVD en CDA. Deze zijn echter allang links en door en door politiek correct geworden. Het is allemaal bagger uit de diepste lagen van het riool.
  Alles, behalve de PVV, staat voor: islam knuffelen, EUSSR in stand houden, massale import van achterlijkheid, armoede en terrorisme, groene klimaathysterie en de politieke correctheid die vijandig is tegenover de autochtone bevolking. Deze regentenkliek van pure landverraders heeft de steun van alle media. Het onderwijs zorgt voor de politiek correcte aanwas.
  Wij gaan kapot door smeerlappen als Clinton, Rutte, Merkel en ander geboefte.

 20. @P. van Lenth. U haalt aan “Het is heel simpel”. Maar waar komt die quote vandaan? Niet uit het blog van Joost… Het blog mag dan te simpel zijn voor u. Lezen blijkt nog te moeilijk.

  • Ik wilde het al meteen verbeteren, maar internet vanaf de camping is lastig; de verbinding viel weg. De verbetering:
   “Het is heel simpel” moet zijn: “Dat alles is heel logisch”.

 21. De elite heeft altijd al zo over de gewone mensen gedacht, stemvee dat via de massamedia gemanipuleerd dient te worden om legitimatie te geven aan de lobbyplannen van het kapitaal. Zo noemen banken hun klanten ook minachtend ‘ muppets’. Democratie is een machtsvorm die werkt via controle over de media en het verketteren (of zelfs bedreigen/vermoorden door staatsveiligheidsdiensten) van echte volkse oppositie. Het geeft de illusie dat stemmers de macht hebben, maar de manipulatie van en greep op het volk is totaal.

  Zo kan je op nog grotere schaal ook spreken van eenzelfde ‘controlled opposition’. Zo werd de communistische revolutie in Rusland ook door de bankiers gefinancierd die ook achter de FED zaten, en werd in de eerste wereldoorlog alle strijdende partijen door dezelfde bankenfamilies bedolven onder leningen / lucratieve schulden.

  Zelfstandig opereren van deze bankclans is uit den boze, vandaar dat mensen als Trump, maar ook Gadaffi, Assad en Putin, zo worden…

 22. Edmond V.O. Katusz

  6 augustus 2016 op 11:07

  Gaddafi is al vermoord, dus de twee presidenten Assad en Poetin weten wat hen te wachten staat.

  Ik ga allang een stapje verder het gaat niet om macht, maar om machtswellust! Dit soort mensen, politici scheppen er groot behagen in om macht over anderen uit te oefenen en ze door hoepels te slaten springen die ze voor hen ophouden. Bij voorkeur hoepels die in brand staan en daarachter bevindt zich het ravijn van de dood.

  Stront? Ja, We zijn vervangbaar door nieuwe schapen. Neuken we er niet genoeg bij elkaar dan importeren we wel volk. Liefst tikje lager intelligent en wat gehoorzamer aan machtswoorden, dus Mohammedanen is prima.

  “Leuke gegevens”
  https://iq-research.info/en/page/average-iq-by-country
  Nederland: Plaats 7
  Moet je kijken waar heel Midden-Oosten Noordelijk Afrika zit. Uitstekend machtsuitoefeningsmateriaal. (Afrika is natuurlijk niet verwonderlijk al die hongersnoden leveren kinderen op met minder ontwikkelde cognitieve mogelijkheden.)
  Tschüß, Edmond V.O…

  • Edmond V.O. Katusz

   6 augustus 2016 op 11:09

   Ow, Kennelijk telt de link wat heftiger mee. Dus komt in de ondertekening … Katusz er nog bij.

 23. “Het is heel simpel.”

  Dit blog is mij te simpel, Joost. In elk geval zijn de stappen die je hierin steeds maakt mij veel te groot. Of ik ben nog niet zover dat ik al die causale verbanden zie of jij denkt inderdaad nu net te gemakkelijk.

  • De kracht van eenvoud P. van Lenth
   ‘Als je het niet eenvoudig kunt uitleggen begrijp je het niet goed genoeg.’

 24. De aan de macht zijnde elite prefereert oorlogszuchtige Hillary Clinton boven Trump als president die duidelijk een dialoog en betere betrekkingen met bijvoorbeeld Rusland wil.
  Het gaat inderdaad om het behouden van de macht en geld verdienen aan het militair industriële complex, de grootste industrie in de US.
  Wereldhegemonie, illegale oorlogen, corruptie, MSM controleren, ziekmakende honger naar macht en geld, drugs handel en nog veel meer ongein, dat vormt de elite in de VS. Trump probeert dat te doorbreken en wil Amerika’s economie weer gezond en concurrerend maken, de daarmee gepaard gaande wereld positie volgt dan vanzelf, is zijn redenatie. Maar de huidige regeringskliek wil geen gezonde economie. Een nimmer aflatende politiek van schuld opbouwen en voor hen goedkoop geld printen is veel interessanter. De 1% elite heeft alle macht en het geld; de rest van de wereld moet slaaf worden en blijven.

 25. Overigens: de klassiek rechtse (???) pers en politici doen dit omdat ze graag lief gevonden willen worden door links. Op de een of andere manier heeft ‘ links’ de moral high ground weten te veroveren, dit ondanks alle bloedige debacles (Hitler, Mao, Stalin etc etc etc) van die club van dien. Gewoon doen of die er allemaal niet bijhoren, bij de verder door afwezigheid schitterende successen van links.

  Ook Clinton, the lady Macbeth van de Bevlekte Jurk, kan vrede preken terwijl ze de ene samenleving (ook in de VS) na de andere (ook die in Europa, zij jaagde de mensen in NAfrika op de vlucht) vernietigt. Het bloed kleeft haar in pers niet aan.

  Gesteld voor de keuze tussen iemand die een bom op je hotel gooit dan wel een bonbon op je kussen laat leggen, begrijp ik werkelijk niet dat zoiets als Corrupte Clinton nog onderwerp van gesprek kan zijn. Ze had al lang op de mestvaalt van haar geschiedenis moeten liggen.

 26. Vlgs mij is Trump hoogbegaafd (moest in die tijd nog om toegelaten te worden tot Wharton, https://en.wikipedia.org/wiki/Wharton_School_of_the_University_of_Pennsylvania) en uiterst succesvol, niet alleen als zakenman maar ook als schrijver en tv maker.

  Kortom, hij kan de kikker van de kant af duwen, het enige wat Clinton lijkt te lukken is de kikker laten neerschieten en zijn billen voor grof geld verkopen.

  Gesteld voor de keuze tussen een oorlogshitsende corrupte dame die vooral furore maakte als hoerenmadam voor haar echtgenoot en vernietigster van hele landen/volken tegelijk en Trump, hoop ik dat het Amerikaanse volk in meerderheid voor Trump kiest.

  Er zijn geen vagijnen genoeg op de wereld om een keuze voor Clinton te rechtvaardigen.