Zo verdraaien de media de waarheid over de illegale immigranten

Door Joost Niemöller

Afrikanen gingen illegaal over de grens tussen Italië en Frankrijk. Met geweld. De berichtgeving erover in de media getuigt weer van een wanhopige poging om recht te breien wat krom is. En u, de mediaconsument, moet daar instinken.

De NOS noemt deze Afrikanen in de kop ‘vluchtelingen’ en gebruikt het positieve woord ‘verrassen’. Surprise!

Doen vluchtelingen toch iets goeds, zo moeten we dan maar denken kennelijk van de NOS. Een aangename verrassing voor de Italiaanse grenspolitie.

In de eerste twee alinea’s van het stuk worden ineens twee andere termen gebruikt: ‘migranten.’ En: ‘asielzoekers.’

Een paar honderd migranten zijn in de Italiaanse grensplaats Ventimiglia met succes de grens naar Frankrijk overgestoken. Ze verrasten daarmee de Italiaanse en Franse grenspolitie.

Een aantal rende plotseling langs de versperringen naar de Franse grensplaats Menton en andere braken door een politiekordon. Eén asielzoeker raakte gewond.

Deze drie termen zijn een typisch voorbeeld van framen en draaien.  Op de foto is duidelijk te zien dat het uitsluitend om zwarte Afrikanen gaat.

Vluchtelingen. Waarom vluchten ze uit Italië naar Frankrijk? Worden zwarte Afrikanen in Italië soms politiek vervolgd?

Immigranten. Dit suggereert een legaal proces. Maar in dit voorbeeld is er duidelijk geen sprake van enige vorm van legaliteit. Ze doorbreken de grensbewaking namelijk.

Asielzoekers. Waar zoeken ze dan dit asiel? Als ze het in Italië op zoek waren naar asiel, dan hadden ze zich kunnen melden bij de betreffende Italiaanse autoriteiten. Er is geen enkele reden om met geweld de Italiaans-Franse grens te doorbreken om daar weer verder te gaan met de zoektocht naar asiel. Italië is net als Frankrijk een EU land. Overal gelden dezelfde regels.

Er is maar één neutrale term voor deze zwarte Afrikanen: Het zijn illegale immigranten. Om die reden moeten ze ook onmiddellijk teruggezet worden naar de Afrikaanse landen waar ze vandaan komen.

In de kop van weer een ander NOS bericht heten deze ‘vluchtelingen’ ineens weer wel ‘immigranten.’ Maar de NOS vindt het kennelijk een objectief nieuwsfeit dat deze immigranten ‘paniek’ in de ogen zouden hebben.

Je zag de paniek in hun ogen”, vertelt ooggetuige Patrick de Leeuw.

Iemand anders zou voor hetzelfde geld  zeggen dat ze ‘woede’ in hun ogen hadden. Of ‘hebzucht.’ Of ‘geilheid.’ Het is maar net wat je in die ogen ziet, maar dat willen ze er bij de NOS duidelijk niet in zien, en dat dient ons dan ook voorgeschoteld te worden als ‘nieuws.’ En misschien heeft iemand anders dat ter plekke ook wel gezegd, maar vonden ze dat bij de NOS niet de moeite waard om te noteren, laat staan om er een kop van te maken.

Nu.nl heeft het over een ‘handgemeen’ tussen deze zogenaamde ‘asielzoekers’ en de politie.

In het handgemeen tussen politie en migranten raakte één asielzoeker gewond.

Een handgemeen. Dat suggereert dat het een ruzie was. En waar er twee vechten, daar hebben er twee schuld, niet?

Qua idiote koppen weet Elsevier er ook wel raad mee.

Asielzoekers doorbreken politiekordon en belanden in Frankrijk

Oeps. Ineens in Frankrijk, op zoek naar dat asiel. Wat ze makkelijk in Italië hadden kunnen vinden, want de Italianen hadden er nog een speciaal kantoortje voor opgericht aan de grens. Lees je dan weer ergens.

Maar nee, deze Afrikanen wilden door, naar het noorden waar ze makkelijker hun handje kunnen ophouden, zo is het ze verteld. Als ze daar het asiel ‘zoeken’,  dan zijn ze namelijk binnen als ‘vluchteling’ en worden ze ‘immigrant.’ Begrijpt u.

Of u die politiek correcte shit maar even wilt doorslikken. U doet dat al jaren tenslotte. 

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

46 Reacties

 1. Hier hoor of lees je ook niets van…..75000 nep vluchtelingen voor alleen de maand juli in Duitsland waarvan 80% geen papieren / paspoort heeft , ja klopt die hebben ze weggegooid …..
  http://www.mmnews.de/index.php/politik/80498-zahl-der-asyl-juli
  en om het helemaal ongeloofwaardig te maken ….als men in Duitsland op social media haatdragende dingen verkondigd kan men ( wil men ) binnenkort het rijbewijs invorderen….kan het nog gekker …nee dat dacht ik ook van niet….
  ( ook te vinden op dezelfde site )

 2. Duitsland spant de kroon, ben benieuwd wanneer het volk het niet meer pikt….

  Duitse rechters en officieren van justitie zijn buitengewoon gefrustreerd, omdat van de regering Merkel het uitdrukkelijke bevel hebben gekregen om moslimmigranten slechts in zeer uitzonderlijke gevallen straffen op te leggen. Zo kan het dat een Turk die een politieman bijna dood schopte, een Duitser die nooit meer aan het werk kan, overdag gewoon weer de straat op kan. Een andere Turk die een agent in zijn hoofd schoot, hoeft overdag niet eens vast te zitten, en kan gewoon in zijn gestolen Mercedes blijven rijden. Dit zijn slechts twee van de dagelijks tientallen gevallen waarbij migranten een vrijbrief krijgen om bijna alles te doen en laten wat ze willen, terwijl autochtone Duitsers zelfs voor kleine vergrijpen extreem zwaar worden gestraft.
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/08/Rechters-Van-regering-mogen-wij-criminaliteit-migranten-niet-bestraffen

 3. De media zakken door het diepste punt: zie ook de hetze tegen Trump. De media zijn bagger, rotzooi uit het riool en totaal ONDESKUNDIG. En uiteraard vies politiek correct. Eén ding kunnen ze heel goed: nog beter indoctrineren dan de vuile nazi Goebbels.

 4. ik krijg hier echt braakneigingen van.
  net zoals ze bij dat ISIS meisje wat terug kwam.de hele tijd hebben ze het over Laura zus en Laura zo.
  alsof het je buurmeisje is.terwijl ze misschien snode plannen heeft

 5. NU is hetzelfde laken een pak als de NOS, onderdeel van de misleidende,framende MSM. Elsevier glijdt steeds verder af ,nadat de ‘negatieve’ reaguurders aan de dijk zijn gezet,te storend voor het VVD verhaal. Elsevier zet Trump neer als de man die de verkiezingen in de US gaat verliezen,en citeert nooit nader genoemde peilingen,alleen maar ‘de’ waarin Trump plotseling,als door een magische hand op achterstand is gezet van de slachter van Libië en Syrië.
  Propaganda,Joost, blijft effectief,afnemend,maar nog steeds voldoende. Het houdt de PVV op 35 zetels,koestert een beetje b.v. de partij van Krol,die de PVV beneden de 40 zetels houdt. Krol is dan ook een marionet van de links,misschien zonder dat ie het weet. De pers in den brede, de journalistiek van de MSM heeft zichzelf intussen wel ontluisterd en ‘die ‘pers zal nooit meer mijn vertrouwen kunnen terugwinnen,ook niet in andere bezetting. Er is teveel gebeurd,l beschadigd en ik zie de bedrijfstak als een politieke hoerenkast.

 6. Hier de Oostenrijkse minister, die kritiek uit op Merkel en vindt dat we meer moeten gaan naar het Australische model, zo niet dan ziet Oostenrijk zich genoodzaakt zelf de migranten tegen te houden.
  https://www.youtube.com/watch?v=NYXaskWmi_w&feature=youtu.be

  Heel interessant, tijd dat nieuwsuur deze man interviewt?

  En wat is het standpunt van Rutte? Oh ja, hij is de galeislaaf van Merkel, haar kwispelende poedel.

 7. En hier hoor je ook niets over…..
  Turkse hooggerechtshof schrapt misbruik en staat seks met kinderen vanaf 12 jaar toe…waar is Flutte ? waar is onze regering ? dit kan toch niet waar zijn ? niemand zegt er iets van ….nee de slinke pedofielen zullen helemaal in hun nopjes zijn ..nietwaar Joris ? waar zijn die vaders en moeders die dit onacceptabel vinden…als dit de nieuwe norm wordt dan ben ik er helemaal klaar mee….ja klopt dat was ik al maar nu begint mijn bloed echt te koken…
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/08/Turkse-hooggerechtshof-schrapt-misbruik-en-staat-seks-met-kinderen-vanaf-12-jaar-toe
  Wat mij betreft wordt de straf voor dit delict minimaal castratie en 10 jaar cel …wat een k.t wereld…

  • g.h.m.leferink

   8 augustus 2016 op 00:16

   “Er is maar één neutrale term voor deze zwarte Afrikanen: Het zijn illegale immigranten. Om die reden moeten ze ook onmiddellijk teruggezet worden naar de Afrikaanse landen waar ze vandaan komen.”
   Helemaal ook mijn mening. En die heb ik al meer dan 10 jaar. Helpen? Prima, maar dan in hun EIGEN land/regio! Wij moeten hier ook onze eigen broek ophouden, dus is het niet teveel gevraagd aan hen om dat ook te doen.
   En wat zijn dat voor idiote uitspraken van Merkel, Schäuble en anderen in de politiek. Die populair willen doen OP ONZE KOSTEN?
   En waarom hoor ik nog nergens roepen: “De uitnodiger betaalt de gevolgen van zijn welkom heten zèlf!”? Zoals ook milieuvervuilers de door hun aangerichte schade zèlf moeten betalen?
   Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 8. Ondanks mijn kritiek op GS viel mijn oog op dit scherpe artikel over het visum vrij reizen van Turken.
  Wat de schrijver Feynman vergeet te melden is dat de miljoenen Turken (en noord-Afrikanen) die onze west Europese cultuur rijk is al sinds tientallen jaren binnen komen, terwijl er voor hen (officieel, voor zover wij weten) geen visum vrij reizen bestond. Dus deze nieuwe kreet van visum vrij reizen is idd niets meer dan een soort van witwassen van migranten. Iedereen komend uit Turkije heeft nu een visum vrije status, dus legaal – enfin, lees dit goede artikel maar…
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/08/feynman_enof_feiten_visumvrij.html#more

 9. Milosovic vrijgesproken van oorlogsmisdaden door het ‘objectieve’ navo, sorrie, Yougoslavie tribunaal, en de MSM is hierover muisstil.

  Tijdens het bombarderen van Kosovo wisten de media nog te vertellen dat er op grote schaal volkerenmoord plaatsvond in Kosovo, de vluchtelingenstromen als gevolg van de bombardementen, geloof het of niet, was HET bewijs voor de MSM.

  Helaas, de gevolgen van de bombardementen kwamen wat minder duidelijk in het nieuws.

  • Dit is een aanrader: https://groups.google.com/forum/#!topic/nl.politiek/Q9S6NuPHKWI
   Ruim vier maanden na de oorlog in Kosovo blijft het bewijs van de
   genocide die de Serven op de Albanezen zouden hebben gepleegd almaar
   uit. In plaats van de tienduizenden slachtoffers – in sommige kringen
   van nl.politiek circuleerden zelfs monstrueuze getallen van 300.000 –
   hebben de onderzoeksteams die in het gevolg van KFOR Kosovo binenkwamen,
   slechts enkele honderden lijken gevonden.
   Eigenlijk zou de NAVO voor het tribunaal moeten verschijnen. Zij hebben
   waarschijnlijk meer doden op hun geweten dan de Albanezen en Serven
   tezamen, hebben om valse redenen de staatssoevereiniteit van Servie
   geschonden, hebben de etnische zuivering van Kosovo gefaciliteerd en
   hebben stelselmatig de eigen publieke opinie voorgelogen.

   Maar iets zegt me dat het Joegoslavietribunaal niet zal overgaan tot
   vervolging van Bambi Blair, Bill “the cigar” Clinton en de rest van die
   Angelsaksische belangenclub.

 10. De media is muisstil omdat ze samen met dat krankzinnige tribunaal de waarheid omtrent die Joegoslavie oorlog volledig bij elkaar hebben gelogen met als gevolg dat Milosovic in zijn cel, onder verdachte omstandigheden, is overleden. Precies een 1940-45 verhaal. Vraag maar aan Karremans, die verstandigerwijs ook Nederland verlaten heeft. Nederland wordt steeds meer kapot gemaakt. Ik lees hierboven dat er nu stemmen op gaan om zich te bewapenen. In Nederland, huh? Omdat men zich niet meer veilig voelt. Nederland is daarmee verloren. Het land bevindt zich in een gigantische crisis en er is geen leiderschap. De ondergang heeft zich ingezet. Jammer.

 11. Hartelijk bedankt voor het fileren van die valse Main Stream Media berichten Joost! Dat is de manier om de leugens aan te pakken, telkens weer de moeite nemen om die vuiligheid te ontmaskeren. Ik wou dat er meer echt objectieve journalisten van jou nivo rondliepen.

  • g.h.m.leferink

   8 augustus 2016 op 16:16

   Bij het kommentaar van ‘Machteloze’ sluit ik me helemaal aan.
   Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 12. Edmond V.O. Katusz

  7 augustus 2016 op 03:18

  Ach, de NPO, het NOS Journaal en Nieuwsuur. Keurig de lijn der bazen, de regerende politici hanteren. “Manufacturing consent.” Zie Chomsky & Herman daarover, die “linkse” boeven, zei deze anarchist.

  Laatst ook weer zo’n mooi voorbeeld van bewuste misrepresentatie van zaken. Het NOS Journaal meldde dat de NLse bevolking gegroeid was m.n. door de immigratie en kon het natuurlijk niet over het hart verkijgen om te melden hoeveel NLers wel vertrokken waren. Wat dat betreft sloot het perfect aan op het eerdere bericht van Joost hierover.

  Maar natuurlijk kan ’t nog gekker. Ze hadden ook wel gehoord over die emigratie van NLers, kan bijna niet anders. Ze kregen een brilliant idee. Hoe is het in Rusland en gelukkig kon dhr David Jan Godfroid meldden dat Russen bij bosjes vertrokken uit hun moederland.

  Twee vliegen in 1 klap. Meer Nederlanders dank zij de migranten en minder Russen vanwege de Westerse sancties. Klap in ’t gezicht van president Poetin is nooit weg.
  Tschüß,…

 13. Outin Theopen

  6 augustus 2016 op 22:09

  Patriotten! Een paar dagen geleden hebben enkelen Realisten hier gesproken over de behoefte om met elkaar in contact te treden. Dat is iets waar ik daadwerkelijk naartoe wil werken. Echter, dit is niet de plek om concrete plannen te smeden. Daarom vermeld ik onderaan dit bericht mijn e-mailadres. Via dat adres kunnen geïnteresseerde patriotten mij bereiken. De noodzaak van direct contact met medestanders is evident in het licht van recente ontwikkelingen op het gebied van internetcensuur in Europa. Wanneer de autoriteiten het internet actief gaan zuiveren van dissidente bronnen (en die dag nadert met rasse schreden) dan wordt het voor ons nagenoeg onmogelijk om elkaar te vinden. Laten we de politiestaat voor zijn. Men kan mij bereiken via het onderstaande e-mailadres.
  outin.theopen@safe-mail.net

  • Ga er maar van uit dat zich ook een mol aanmeldt. Wat heet, misschien ben jij zelf wel de mol.

   • Of AIVD .
    Hoezo is dit antwoord te kort?

    • Edmond V.O. Katusz

     7 augustus 2016 op 03:19

     Volgens WordPress waarsachijnlijk. Had er vorige keer ook last van. Knoop er dus maar een zinnetje aan vast, dan lukt het wel… Tja.
     Tschüß, Edmond V.O. Katusz

 14. Outin Theopen

  7 augustus 2016 op 10:30

  Tja, wie weet? Dus om het zekere voor het onzekere te nemen blijven we geïsoleerd en krijgen we niets gedaan.

 15. Goed plan Outin
  Geen zorgen over de mollen, ook zij hebben kinderen die in deze wereld moeten opgroeien, ook zij zien het gevaar, naar hun waarschuwingen word ook niet geluisterd. Ik nodig u uit om onze site een keer te bekijken.

  http://valkyries.nl

  Valkyrie is bekend vanwege de Duitse ‘Operatie Walkure’ tijdens Nazi-Duitsland. Om het verhaal kort te houden skip ik het een en ander aan uitleg. ‘Operatie Walkure’ werd gepland door een groep moedige Duitse militairen. Zij accepteerde namelijk niet langer hoe het Naziregime Duitsland naar de ondergang bracht. Zij kwamen daarom in verzet om het Naziregime omver te werpen en zodoende Duitsland van de totale ondergang te redden. Helaas mislukte de gehele operatie met de welbekende gevolgen van dien.

  Natuurlijk wil ik onze regering niet vergelijken met het Naziregime, dat is absoluut niet mijn bedoeling. Maar waar wij wel bezorgd over zijn is de veiligheid en stabiliteit van Nederland. Wij zijn dan ook van mening dat hier…

  • Outin Theopen

   7 augustus 2016 op 20:18

   @valkyries
   Ik heb jullie website enkele dagen geleden voor het eerst ontdekt. Ik heb inmiddels alle artikelen gelezen. Jullie toewijding aan de veiligheid van ons land en het welzijn van ons naïeve volk is een voorbeeld voor alle patriotten. Ik deel jullie bezorgdheid over de toekomst van onze natie. Echter, vanwege mijn louter civiele achtergrond val ik buiten de specifieke doelgroep waar jullie organisatie zich op richt. Ik beweeg me voornamelijk in ondernemerskringen, waar ik mensen die beschikken over industriële productiemiddelen probeer te werven voor onze gemeenschappelijke taak Nederland te beschermen. Verder probeer ik zoveel mogelijk mensen met praktische vaardigheden te rekruteren voor deze taak; vakmensen die dingen kunnen maken en bouwen, want praters hebben we al genoeg. (Tot die laatste categorie reken ik ook mijzelf.) Goed. Jullie hebben nu mijn e-mailadres, dus indien jullie zaken verder willen bespreken, dan kunnen jullie mij via die weg bereiken.

 16. g.h.m.leferink

  8 augustus 2016 op 16:14

  ‘valkyries’, die webpagina waar je naar verwijst heb ik bezocht. En mijn indruk is dat het een soort pagina is van het ‘Oud GeDEformeerd Somber’-type. Wat ik gelezen heb was zwartgallig, dus daar kijk ik niet zo gauw weer!
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 17. Nogmaals,
  De beste manier om met elkaar in contact te komen zijn de Pegida-demonstraties.
  11-september in Den Haag.
  Daar kunnen de banden worden aangehaald, en eventuele vervolgafspraken worden gemaakt..
  http://pegidanederland.com/as-demonstratie/default.html

 18. “Er is maar één neutrale term … illegale immigranten”.

  Ik vind dat eigenlijk wel erg PC. Zijn dit niet een soort rooftochten? Want er is duidelijk geen legaal “eindspel” mogelijk. Ze kunnen nooit never geen asielprocedure beginnen in het land waar ze heen rennen, volgens de regels althans, en zullen dus via illegaliteit een bestaan moeten beginnen. En dat is ingecalculeerd. Dus zwart werken op z’n minst, criminele hand en spandiensten na een periode van steun trekken (maar ik denk niet dat men voor de bijstand komt eerlijk gezegd… dan is het beter in Afrika toeven dan in een wegwerpflat in een betondorp)

  Het gaat terug naar de primitieve drijfveren van de mens: die tocht wagen, de grote oversteek, de Homeriaanse trek naar het land van magie, maagden, reuzen en het lot van de goden. Omdat het kan. Omdat je een droom kan vinden en waar je vandaan komt lijkt het uitzichtloos.

  Toch wat stevigere grenzen dan.

 19. Idem vandaag op NOS Het vrije Syrische leger = de rebellen houdt Aleppo bezet Weer u nog de onthoofding van het Palestijnse jochie nou dat leger dus. Vandaag het artikel de rebellen = het vrije Syrische leger dus, doorbreken de omsingeling . NOS dat is goed voor burgers dan krijgen die lucht

  • Edmond V.O. Katusz

   7 augustus 2016 op 03:25

   Over de aangeboden vluchtcorridors horen we ook niets meer. Was wel benieuwd of daarover iets meer te melden was.

   Ach, dhr. Gelauf heeft communisten leren wantrouwen (haten?) van zijn vader, volgens eigen zeggen, en die attitude zit er nog steeds in. Alles wat de Rus doet is bij voorbaat verdacht.
   Tschüß, Edmond V.O. Katusz

 20. Spanje is nu het enige middellandse zee-land dat geen linkse regering heeft, en waar vrijwel geen immigranten binnenkomen. Maar hoe lang nog? De rechtse regering is demissionair.

 21. Ben een tijdje lid geweest van een praatgroepje.
  Onderwerp werd altijd maar weer “vluchtelingen”.

  De paar kritische mensen waren vrij snel ‘omgeturned’ en deden net zo makkelijk, na een paar vergaderingen, mee met de verafgoding van islam en de vluchtelingen industrie.

  Hmmmm, ik zie dat men vindt dat ik , blijkbaar op FB in elk geval, nog lid ben…. 🙁

  https://www.facebook.com/groups/107400089664884/?fref=ts

  Toch duidelijk opgezegd…. 🙁
  Maar, het is blijkbaar een virus: de angst om ‘patriot’, PVVer of haatzaaier genoemd te worden….

  • Rectificatie……..
   Had mij op de Whatsapp groep blijkbaar wel afgemeld, maar niet op FB…..
   Excuus……

 22. Hoe gaat dat omturnen dan?
  Zo erg kritisch kunnen ze niet geweest zijn! (waren het soms vrouwen?)

 23. Niet Westerse Immigratie verhevigt terwijl Europese bevolking afneemt. Een rampscenario, in Europa wordteen capabele hardwerkende bevoling door sektarische incapabelen vervangen. Wanneer zal de politiek eens begrijpen dat het belangrijkste kapitaal van een land is het volk wat er woont. Als we alle duitsers in de Kongo huisvesten en alle Kongolezen in Duitsland dan is de Kongo met ‘wirtschaftswonder’ een goed geordend welvarend land en Duitsland met alleen Kongolezen een schijt-riool. Daarom moet deze trend gestopt worden anders vernietigen we het Europa zo het nu is. Er moet een muur omheen en de 100-den miljarden die uitgegeven worden aan opvang, onderwijs, integratie en levensonderhoud van niet Westerse migranten moet uitgekeerd worden als kinderbijslag aan blanke Europese vrouwen voor het 3e en 4e kind. Niet Westerse volkeren zullen hun enorm intensieve mensen fokkerij en reproduktie zelf moeten voeden en hun sektarisch geweld zelf moeten uitvechten.

 24. De kapitalistische linksachtige westerse Leiders en de Paus idealiseren een grenzeloze wereld. Is in die visie ook ruimte voor westerlingen, die zich bijvoorbeeld in Turkije, Kalifaatstaat of Saudi-Arabië vestigen en hun kerk daar bouwen? En wat doen zij eraan om dat mogelijk te maken? Over Saoedi-Arabië gesproken, in het nieuws was, dat er veel Aziatische arbeiders aldaar van honger omkomen. Ik bemerk minder gedrevenheid bij de kapitalistische linksachtige westerse Leiders om de koning van Saudi-Arabië weg te krijgen dan bijvoorbeeld Assad.Hoe liggen de belangen ook alweer? In ieder geval niet bij het volk…… van de westerse landen.

 25. Interessante beschouwing over leugens en misleiding:
  .
  https://www.youtube.com/watch?v=f6KRKEYcdDs

  • Inderdaad, interessant.

   Gelukkig kunnen de alternatieve media nu ook aan duiding doen, een krachtig tegengif tegen propaganda.

 26. Wat de meesten in west Europa zich niet realiseren is dat in landen als Italie, Spanje en Portugal het vrijwel onmogelijk is een uitkering, laat staan een woning of verdere sociale lekkernijen te krijgen. Daarom gaan al die “vluchtelingen” naar Nederland of Duitsland of Denemarken of Zweden waar het geld ze zelfs wordt aangeboden door die verdraaide “welkom” mentaliteit. Noorwegen wordt al wat lastiger voor ze. Die “vluchtelingen” weten precies waar ze naar toe moeten. Vandaar dat je in bovengenoemde Middellandse zee landen minder “vluchtelingen” ziet. Vergeet daarbij niet dat de politie in deze landen niet politiek correct is, wat in de praktijk inhoud dat het rustig en veilig is op straat. Toerisme is een belangrijke industrie, dus worden vrouwen in bikini nauwelijks lastig gevallen want dat staat de lokale politiek, dus de lokale politie, niet toe. We kunnen nog heel wat leren van die “knoflook landen”…

 27. Helemaal eens.
  “Staken met succes de grens over”. Ach, hoe positief.
  Fijn voor die reizigers, nietwaar?
  “Paniek in hun ogen”. Ach, hoe zielig. Maar als je eerst geweld gebruikt en vervolgens de gendarme achter je aan krijgt, kan blinde waanzin de uitdrukking verklaren.
  Je leest ook steeds dat ze op zoek zijn naar een beter leven. Ook zo’n gotspe. Nederlanders die emigreerden waren ook op zoek naar een beter leven en deden dat volgens de legale regels! Dit volk bewandelt vanaf dag 1 heel bewust de illegale weg (ze komen NIET uit oorlogsgebied) en daarom wantrouw ik ze al.
  Heb geen enkel medelijden meer.
  Als uw zontje uit de boom valt, bent u bereid te helpen.
  Als uw zoontje zich opzettelijk uit de boom laat vallen, spreekt u eens een hartig woordje met hem. Dat laatste heb ik ook bij illegalen die zeer bewust zich in gevaar begeven en zeer bewust illegaal talloze grenzen oversteken op weg naar de vetste gratis verzorging. En dan ook nog gaan dreigen en vernielen. Ik vind…

  • … dat soort lieden: tuig.

   • En voor iedere linkse zwakkere die meent dat ik een racist ben: voor uw geruststelling: linksen die straten en gebouwen bezet hielden, die werkenden het leven zuur maakten tijdens het staken, die de publieke ruimte vanwege “acties” bezet hielden: dat vind ik ook tuig, zulk gedrag.
    Zo. Is links ook weer tevreden.
    Want die racismekaart is het ultieme zwaktebod. Burgers die elkaar beschuldigen van racisme; dommer kan het niet. Racisme is alleen een probleem als de overheid racistisch is (zoals in de vijftiger jaren, waar Amerikaanse staten officieel nog rassenscheiding hadden). In Nederland kennen we geen overheidsracisme, dus opzouten met dat gezanik over racisme.

 28. Iemand die met geweld een grens passeert is een criminele bezetter en geen asielzoeker. Zoals Khadaffi ooit voorspelde zullen de 50 miljoen moslims ons zonder wapen overrompelen en de EU leiders zijn nog zo gek dat zij niets tegen doen, erger nog zij zeggen welkom. En de EU burger die uiteindelijk de klos is wordt zo door eigen regeringen verraden. Als Rutte zegt, wij zijn met meer, getuigt dit over zijn capaciteiten als leider die nihil zijn. En wij zijn nog met meer maar niet erg lang meer.

  • Het verschil tussen Europeanen en Amerikanen is dat wij hier ons Tweede Amendement hebben en de meesten hier die gezond verstand hebben gewapend zijn. Ik adviseer mensen in Europa een weekendtripje naar Oost Europa te maken zodat u zichzelf ook kunt bewapenen. So what als het illegaal is. De Nederlandse regering staat achter de gelukszoekers en achter links, daar hoeft u geen persoonlijke bescherming van te verwachten. Mocht u hulp nodig hebben bij het zoeken naar het juiste wapen, bezoek dan een van de vele Amerikaanse gunfora, daar zal men u graag advies geven welk voor uw persoonlijke situatie het beste is.

   • Hartelijk dank. Ik overweeg serieus mij te gaan bewapenen. Want van links verwacht ik NUL bescherming terwijl het geweldsmandaat ook bij een linkse regering ligt.
    Nooit had ik dergelijke plannen. Maar het gevaar loert nu werkelijk van ALLE kanten (winkelcentra, bussen, metro, stations, gewone openbare weg) en de politie is dus altijd te laat. Intussen sterven wandelaars een totaal zinloze dood. Dat wil ik niet.
    Ik wil het recht om mij te bewapenen.

 29. Ach, de mensen die er niet in trappen zijn altijd in de minderheid, en de gevestigde orde heeft nu eenmaal besloten om het beleid zoals eerder uitgelegd door Schauble, vorm te geven, namelijk de EU overspoelen met Afrikanen. Dat willen de werkgevers, dat wil Soros, dat Wil Amerika en dus wil de politiek en in hun kielzog de correcte media dat ook.

  Overigens, in België is weer een verwarde man aangetroffen, toevallig riep hij Allahu Akbar en had hij ook een slagersmes in zijn hand.

  Nu is het nog een verwarde man en over een week of 8 staat op pagina 8 van de krant dat hij contact had met zijn makkers uit het Midden Oosten.

  • Dat wil Amerika? Hou toch op, wij hebben hier diezelfde shit met van alles wat ten zuiden van de Rio Grande komt. Met duizenden tegelijk arriveren ze, overal vanuit Mexico, Centraal en Zuid Amerika, en van Obama onze supermoslim mogen ze allemaal naar binnen. Nooit iets bijgedragen aan de Amerikaanse samenleving, maar meteen handje ophouden en ook gelijk kunnen stemmen, want dat is natuurlijk het allerbelangrijkste, dat ze meteen De mocraat stemmen. Dit is een linkse wereldwijde wens, geen grenzen meer, dat is bij jullie in Europa zo en ook bij ons in Amerika. We mogen hopen dat links zich lelijlk bezeren aan deze ongein maar intussen zitten wij allemaal ook met deze pokkenzooi opgescheept en we krijgen ze NOOIT MEER WEG want links vindt dat we eerlijk moeten delen. Of zoiets. Werkt u maar fijn door om die hele hap te bekostigen, want zelf werken ze dus niet.

 30. De media verzwijgt en verhult meer dan wij denken ….helaas.
  Verwarde groenteboer baast een moskee in Duitsland vulde zijn koelcel met wapens….
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/08/Londen-Duitsland-Moslims-steken-op-straat-willekeurig-voorbijgangers-neer-n-dode