Beroving door Marokkaan. Het vrouwelijke slachtoffer vertelt.

 

Bij het verschijnen van mijn boek ‘Kwaad’, met de levensverhalen van Nederlanders in reactie op de massamigratie, kreeg ik zeer veel reacties van mensen. Veel persoonlijke tekenen van herkenning, maar ook weer nieuwe levenservaringen en dramatische gebeurtenissen. De traumatische gevolgen van 40 jaar immigratie, en met name veel harde aanvaringen met Marokkanen, zijn lang, te lang, weggestopt geweest.

De onderstaande reactie van een Nederlandse vrouw is er één van. Ik heb de reactie geanonimiseerd om haar als slachtoffer niet nog verder te beschadigen. Haar identiteit is bij mij bekend.

Lieve Joost, heb je boek inmiddels ontvangen en ben het driftig aan het lezen. Kan niet aan één stuk, daarvoor is het te heftig en trek ik het niet meer. Van kwaadheid en herkenning.

Een goede vriend van mij is afgelopen weekend, terwijl hij de inboedel van zijn moeder overbracht naar een verzorgingshuis, om niets in elkaar gebeukt op een toilet in een café. Zwaar gekneusde ribben, arm uit de kom, tand uit zijn mond… En gewoon een lieverd, niet iemand die confrontatie zoekt, integendeel. Ook geen homo. Door Marokkanen.

Zelf ook slachtoffer geweest van een gewelddadige beroving. Kwam ’s nachts om ca. 00.30 uur thuis van mijn bridgeclub. Was in gedachten over iets dat die avond voorgevallen was en derhalve waarschijnlijk niet zo alert. Parkeer mijn auto en loop naar mijn huis. Staat ineens een Marokkaan naast me, ik weet nog steeds niet waar die ineens vandaan kwam. Die vervolgens tegen me zegt: “Hallo, zullen we nog even wat gaan drinken?” Waarop ik argeloos antwoordde: “Lijkt me niet, je zou mijn zoon kunnen zijn. Ik ga naar mijn bed en stel voor dat jij dat ook doet”. Vervolgens pak ik mijn huissleutel en doe de voordeur open. Op dat moment nam hij me te grazen. Duwde me naar binnen, gaf een klap op mijn kin waardoor ik buiten bewustzijn raakte en heeft een gouden ketting ( aandenken van mijn man) van mijn nek gerukt ( je kunt het litteken nog zien) horloge van mijn pols getrokken en mijn tas met inhoud meegenomen. Ik ben volgens mij niet lang buiten bewustzijn geweest, want toen ik mijn ogen open deed zag ik hem naar me kijken – en dat vergeet ik NOOIT meer – om daarna weer naar buiten te gaan, de deur achter zich sluitend. Door de klap was ik vrij ongelukkig op mijn enkel gevallen die ongeveer tot de grootte van een tennisbal opzette. Gelukkig had ik mijn huissleutels nog wel in mijn hand dus ben naar boven gekropen ( vanwege die enkel, 39 treden) en heb 112 gebeld. Politie kwam meteen, heeft telefoon en pasjes geblokkeerd en enkel met ijs verzorgd. Middels een Gemeenteraadslid veel stampij hierover gemaakt. Het gebeurde begin september en ergens in november werd ik uitgenodigd om foto’s te bekijken. Eén grote flop. Ik had een duidelijk signalement afgegeven ( dat stond op mijn netvlies gebrand) maar kreeg slechts foto’s te zien die nog niet daarbij in de buurt kwamen. Werd toen behoorlijk pissig en ben uit dat politiebureau weggelopen, daarbij zeggende: “Dat jullie tijd verspillen aan deze kolder, soit, maar verwacht niet dat ik dat ook doe.” Waarop de agente, zich duidelijk aangesproken voelend, zei: “Mevrouw, het spijt me, maar we moeten volgens een bepaalde standaard procedure te werk gaan die inmiddels duidelijk verouderd is. Tattoos b.v. zijn daar niet in opgenomen” Niet dat dat voor mij veel verschil maakte, maar toch. Dit is de 1e keer na het voorval dat ik in staat ben het te beschrijven. Niet tot in detail, maar het lucht wel op. Op voorhand dank dat je hebt willen kijken/luisteren.

Het heeft me zeker 2 jaar gekost voor ik weer gewoon op het trottoir durfde lopen en niet meer dicht tegen de huizen aan.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

24 Reacties

 1. EXCLUSIVE: Geert Wilders talks with Ezra Levant:
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=457&v=06IN2MbdF_I
  .
  Gepubliceerd op 27 feb. 2017

 2. Wat een bericht weer… ik hoop dat jullie m’n ietwat botte reactie kunnen vergeven, maar goed:
  .
  Dat er nog steeds mensen zijn die op o.a. Groenlinks, VVD, PvdA etc. stemmen vind ik werkelijk waar onvoorstelbaar. Het is voornamelijk dankzij deze (maar niet beperkt tot) partijen dat het zover is gekomen. Die eindeloze diepe buigingen naar de wensen van de EU, die eindeloze drift om maar iedereen altijd en overal te willen helpen… en dit soort tuig gaat steeds vaker, steeds ongegeneerder te werk. Maar is er een gevestigde partij die hun fout durft toe te geven en er iets aan wilt doen? Nee.
  .
  Maar vreemd genoeg blijven mensen maar geloven in die leugens. Men blijft geloven dat deze partijen het de volgende keer (met de gemaakte beloftes) weer goed maken. Maar dat gebeurt nóóit. Hoe kan het toch dat zóveel mensen, zó ontzettend goedgelovig en/of dom kunnen zijn? En dan nog boos worden als de mensen die wél nadenken, steeds “extremer” stemmen? (met extremer bedoel ik…

  • … (met extremer bedoel ik ongenuanceerd stemmen overigens). Echt, dat is toch om ontzettend kwaad, beschaamd, teleurgesteld en geirriteerd van te worden?

 3. Indien dit zo doorgaat, voorzie ik de situatie dat er actief door zelfverdedigingsorganisaties jacht gemaakt zal worden op marocs.
  De politie laat het al decennia afweten, doe het zelven wordt op deze manier uitgelokt door de failliete regenten kliek.
  Jammer dat de rechtstaat op deze manier kapot is gemaakt, hij was ooit goed.

  • Indien dit zo doorgaat, voorzie ik de situatie dat er actief door zelfverdedigingsorganisaties jacht gemaakt zal worden op marocs.

   _____

   Er moet veel meer met lokmethodes worden gewerkt.
   Niet door de politie want die heeft de handen op de rug gebonden door de politiek.
   En juridische blijkt het ook al heel lastig.
   .
   Nee, door burger initiatief.
   Gooi wat rood vlees in de arena en de hyena’s springen er op af.
   Lok woningen die aantrekkelijk zijn gemaakt voor …ja hoe zal ik ze noemen.
   Lokwoningen die random bezet worden door een ‘ontvangstcomité’.
   Lok oma’s.
   Lok homo’s
   Loktieners
   enz.
   Als er veel ruchtbaarheid wordt gegeven aan zo’n lokfenomeen en je
   weet dat je bijvoorbeeld als overvaller door een ontvangstcomité
   ( surprise) wordt ‘begroet’, denk je wel twee keer na voordat je iets gaat uithalen.

 4. Ik heb het hier al eerder beschreven: Een paar maanden geleden Op een avond in Den Haag is mijn dochter, student, op de fiets in het centrum eerst door een auto met Marokkanen geprobeerd klem te rijden en een eindje verderop door een scooter met Marokkanen dezelfde aanval. Beide pogingen mislukten omdat ze tussen geparkeerde auto’s kon ontsnappen. Familie, allemaal hoog opgeleid met goede banen, wil er niets over horen en maakt het bespreken van Marokkanen, de EU, euro en open grenzen geheel onmogelijk. Het onderwerp wordt gewoon genegeerd. Ik loop dus regelmatig tegen een muur aan. Dat is het probleem. Veel Nederlanders willen de problemen niet zien en kijken weg. Daarom gaat waarschijnlijk -helaas- Rutte weer MP worden en zal er niets veranderen. Jammer voor de slachtoffers. Schande.

  • Sint Nicolaas

   1 maart 2017 op 10:57

   Inderdaad Cale, ik herinner me uw verhaal. Helaas staat u niet alleen wat dat betreft. Mijn twee zoons zaten op een katholieke school. Onze buurt was door de jaren heen een dumpplaats geworden voor immigranten. Wij woonden aan de rand van de wijk en in het midden stonden de verloederde, uitgewoonde huurwoningen bevolkt door voornamelijk moslims. De hel die wij meegemaakt hebben met die lui is onbeschrijfelijk. Er kwamen steeds meer kinderen uit die moslimgezinnen op de katholieke school ( !? ) en de ene na de andere Nederlandse leerling verdween. Onze kinderen werden op een gegeven moment het doelwit van pesterijen, intimidatie en uiteindelijk mishandeling. Gesprekken met de rector haalden niets uit. Er werd niets aan gedaan. Het was duidelijk dat ook zij bang was voor de gevolgen als de ouders van die kansenpareltjes zouden worden aangesproken. Ten einde raad hebben we onze kinderen op een andere school geplaatst, weggepest door de “zielige” immigranten en hun families.

   • Sint Nicolaas

    1 maart 2017 op 10:59

    In de buurt stond het regelmatig vol met drommen soepjurken en opgeschoten kort geschoren tuig. Toegangswegen naar de wijk werden ontoegankelijk. Als je met de auto er langs wilde werd je aangekeken, als blikken konden doden. Toeterde maar niet want dan kon je auto wel eens uitgebrand voor de deur staan s’morgens. Dat werd ons ook regelmatig sissend duidelijk gemaakt. Tientallen kinderen zo jong als 2 jaar tot na middernacht alleen op straat, schreeuwen, huilen, vechten, het was vreselijk. Regelmatige vernielingen in mijn tuin, rommel werd over de heg gegooid, potten vernield, takken van bomen afgebroken, auto’s bekrast en zo verder.

    • Sint Nicolaas

     1 maart 2017 op 11:01

     Vrouw Sint werd op weg naar het centrum regelmatig na gesist en voor hoer uitgemaakt. Een dag werd ze zelfs van haar fiets getrokken, bespuugd en betast door deze zogenaamde kansenpareltjes. Onze jongste kwam een keer met een moslim kind thuis, ze wilden samen spelen. Totdat vaderlief aan de deur kwam en ons sommeerde uit de buurt van zijn kinderen te blijven want moslims spelen niet met ongelovige honden ( letterlijk zo gezegd ! ) Hoezo integratie ? Ze willen het helemaal niet ! Ze mogen het ook niet want dat staat in de koran. Neemt geen ongelovigen tot vriend. Letterlijk ! Uiteraard deden wij aangifte van wat ons overkwam maar de politie kwam niet eens kijken. Toen we aangifte deden van het fietsincident zij de persoon die de aangifte opnam dat mijn vrouw het zelf had uitgelokt omdat ze een rok droeg op de fiets ! Aan wie zijn kant staan we hier eigenlijk ? Wat mij dan zo kwaad maakt is dat de regenten het maar over de rechtsstaat hebben. Welke rechtsstaat ? Die waarin eigen volk…

     • Sint Nicolaas

      1 maart 2017 op 11:04

      geen recht ( op bescherming ) meer heeft ? ( letterteller Joost !!! ) Dit zijn slechts een paar voorbeelden, de werkelijkheid was nog erger maar dat gaat te ver om allemaal te vermelden. U begrijpt dat alles bij elkaar ons deed besluiten om te emigreren. Wij voelden ons enorm in de steek gelaten, vervreemd, verraden zelfs door onze eigen regering en ambtenarenapparaat. Met lede ogen zag ik aan hoe meer macht er naar Brussel overgeheveld werd, de zakkenvullerij, de bureaucratie, het uithollen van de Nederlandse identiteit die de laatste jaren aan de gang is. Het verontschuldigen zelfs voor onze eigen tradities, normen en waarden. Alles wat Nederland tot Nederland maakt staat ter discussie. Waarom ? Om dat gajes te plezieren ?

 5. Sint Nicolaas

  1 maart 2017 op 11:07

  En dan nu verkiezingen. Eindelijk zou je zeggen. Eindelijk de kans om iets te veranderen. Ik kies niet meer want ik ben inmiddels Noor maar zie met lede ogen aan hoe Nederland afglijdt tot het niveau van vazalstaat van Brussel en overspoeld wordt door nepvluchtelingen, profiteurs, terroristen en onze maatschappij hatende maar wel uitkering consumerende moslims. Waarom laat men dit gebeuren ? Waarom is het volk zo blind ? Waarom stemt men in hemelsnaam nog op een Rutte, een Pechtold, een Klaver, een Roemer. Ik kan er niet bij !

 6. Sint Nicolaas

  1 maart 2017 op 11:08

  Deze lieden maken Nederland faliekant kapot, verraden het volk, verloochenen hun eigen land, afkomst en identiteit, liegen, bedriegen. Dat er partijen als DENK en Artikel 1 ontstaan en een platform krijgen is onvoorstelbaar ! Mevrouw Simons met haar kruistocht tegen Nederland, Zwarte Piet en de boze blanke man. Het is een farce, een trieste stuiptrekking van een dame die nota bene zelf als kind als immigrant vanuit Suriname naar Nederland kwam ( het gras in Nederland is immers veel groener dan in Suriname niet waar ? ) , jarenlang leuk, lief en aardig doet op TV, zich verrijkt met de inkomsten en zich vervolgens ontpopt tot een racisme naar heel Nederland schreeuwend viswijf. En men pikt het nog ook !

 7. Sint Nicolaas

  1 maart 2017 op 11:11

  Beste Nederlanders, ik wens jullie alle succes toe en hoop dat men zich bewust wordt van de afbraak van Nederland die gaande is en hoe men als volk terzijde wordt geschoven door de regenten, de elite, in Den Haag en Brussel. Wordt in vredesnaam wakker uit die links wegkijkende winterslaap. Het meest trieste van al is dat zovelen het zelf niet meer zien maar als je zoals ik af en toe eens over komt dan zie je de verschillen en wijs ik mensen er op.
  Nog 4 jaar Rutte en co ? of een (s)links kabinet ?
  Dan is het einde oefening voor Nederland en de Nederlander.

 8. Stemmen op Wilders: het enige dat kan helpen. Helaas ziet het er weer naar uit dat de gore strontmedia en de regentenkliek een pact hebben gesloten: alles en iedereen tegen Wilders en de nep verschillen tussen de rest aanzetten, terwijl ze allemaal ( uitgezonderd PVV ) pro islam, pro asielzoekers, pro open grenzen en pro EUSSR zijn. En de meeste mensen zullen er WEER intrappen: denken dat het een verschil maakt of je op Rutte of Buma stemt. Of op die andere kliekpartijen. Het is één groot kartel, want dat is de heersende politiek correcte DICTATUUR. Dat NOS wijf ( Dominique v.d. Heiden ) zei het op faceboek: “wij moeten ons als journalisten niet uit elkaar laten spelen”. Hoe goor en vuil kun je zijn? Een duidelijk bewijs voor dit smerige kartel.

  • Ik denk dat die journalisten het werkelijk menen, het probleem, de realiteit, niet willen of kunnen zien. Dat heeft te maken met wegkijken, de vrees je baan te verliezen, naiviteit en natuurlijk het deugen. Problemen die buiten de sociale- en werk kring vallen worden beoordeeld op deugen. Met de werkelijke problemen heeft het niets te maken.
   Daarom komen diezelfde journalisten er mee weg om bijvb Rusland te demoniseren. Ze zijn er nog nooit geweest, maar kennen misschien wel iemand die er ooit eens is geweest en dat is genoeg om van Rusland kwaad te spreken, wat nu bijna iedereen in Nederland doet, zonder enige kennis van dat land. Maar het deugt zo lekker binnen de groep. Deze verkiezingen worden een strijd tussen deugen en niet deugen en die gaat Rutte, onze kampioen deuger natuurlijk maar helaas, winnen.

 9. Exact. Naffers kiezen voor hun laffe straatroven bijna altijd bejaarde blanke autochtonen uit. Nooit wordt er een soepjurk gemolesteerd, beroofd en tot moes geslagen. Deze laffe overvallers doen 100% aan etnisch profileren bij de keuze van hun slachtoffers maar als een moslima over een bananenschil struikelt is het land te klein. Misselijkmakend.

 10. Het ergste van alles is dat dit nooit als racisme bestempeld wordt, de msm niet uit z’n voegen springt vanwege een hate crime, dit niet gezien wordt als een aanslag van moslims op niet-moslims, etc..

  Maar oh wee, trek eens als autochtoon per ongeluk een hoofddoekje van een moslima haar hoofd. Heel deugend NL, msm, politiek, etc.. slaan op tilt. Moslimmannen stropen stad en land af opzoek naar de dader om iig verhaal te halen bij de racistische moslimhater waarom hij/zij deze hate crime heeft uitgevoerd bij hun geloofszuster (dit is daadwerkelijk gebeurd en als klap op de vuurpijl bleek het hoofddoek aftrekken een hoax!!).

  De elite, politici, beleidsmakers hebben ooit besloten dit land vol te laten stromen met vluchtelingen, nieuwkomers, asielzoekers, migranten, economische vluchtelingen, etc.. ongeacht de nadelige gevolgen en degenen die aan deze beslissing -met namen autochtonen- durven te twijfelen ook al zijn het directe slachtoffers moeten het zwaar ontgelden al waren het…

  • …Untermenschen. Alles moet wijken voor de vluchtelingen, asielzoekers, etc.., het nieuwe Herrenvolk.

   En het aller ergste zijn de autochtonen die aan deze zelfvernietiging meewerken.

   • Hey Dick,toen ik de laatste keer schreef dat ik teveel tussen de allochtonen opgroeide toen heb je de lachband nog opgestart maar nu valt er weinig meer te lachen voor je he!
    Maar een Untermensch heb ik mij gelukkig nooit gevoeld dus wat dat betreft heb ik het beter getroffen dan jij!
    ¨En het aller ergste zijn de autochtonen die aan deze zelfvernietiging meewerken¨.
    Dat zijn diezelfde autochtonen die eind jaren 70 wegtrokken uit de grote stad omdat er teveel allochtonen kwamen wonen,stelletje lafaards!

    • “stelletje lafaards!”

     Wat doe jij er dan aan? ( zal de lachband alvast starten 🙂

     “Maar een Untermensch heb ik mij gelukkig nooit gevoeld”

     Nee jongen, het gaat er niet om hoe je je voelt, het gaat erom hoe mensen behandeld worden. Maar ik denk dat jij al te ver heen bent. Je doet me enigszins denken aan dat edelhert in Duitsland die denkt een rund te zijn. Er wordt gespeculeerd dat het edelhert dat doet om zo te voorkomen door jagers doodgeschoten te worden. Je kan je accent, je praatjes, je loopje nog zo aanpassen maar je zal altijd een autochtoon zijn.

     • Dick,die van dat edelhert in Duitsland die zich als rund voordeed dat vond ik wel een goede,maar als je denkt dat ik zo,n blanke ben die Surinaams probeert te lullen dan heb je het echt mis hoor jongen!
      Het is al erg genoeg dat Surinamers praten zoals ze praten en daar moet je niet mee spotten en als een Turk of een Marokkaan wil ik al helemaal niet klinken!
      Over wat ik eraan zou doen,dat heb ik je al verteld,ik blijf wonen waar ik woon al komen er 100 allochtonen in mijn straat wonen dan nog laat ik me niet wegjagen,bij ons in Schiedam heb je De Gorzen dat is een wijk waar volgens de Vinex bewoners tokkies wonen maar wat ben ik blij dat ik tussen deze tokkies woon want ik zou er niet aan moeten denken om in zo,n achterlijke Vinex wijk te moeten wonen!
      Wist je trouwens dat Vinex wijken steeds meer in trek zijn bij allochtonen……..we lachen ons rot in de Gorzen en daar hoeven we geeneens de lachband voor op te starten!

 11. @Dominic
  Konden ze dan in de grote steden nog betaalbare woningen huren/kopen? Neen. Daarom werd er uitgeweken naar regio’s waar de huizen nog betaalbaar waren.

  • Toetssteen,niet net doen of het onbetaalbaar werd,de allochtonen konden er immers ook huren, men vertrok vanwege de komst van allochtonen.
   Wat ik al zij…………………lafaards! en nou hollen voor die allochtonen!

 12. @Dominic
  Het kan u zijn ontgaan, maar allochtonen hebben voorrang gekregen op de wachtlijsten. In de grote steden zijn daarom wachtlijsten voor mensen met één nationaliteit opgelopen tot meer dan 10 jaar!
  Veel mensen weken uit naar koopwoningen met als resultaat dat ook betaalbare koopwoningen weggestreept kon worden. Men week uit naar Almere, Rotterdamse randgemeenten enzovoort.
  De rest van uw domme stigmatiserende betoog laat ik voor wat het is.