Turkse veldslag Rotterdam is het historische gelijk van Wilders

 

Erdogan beschouwt Nederlanders met een Turkse achtergrond als ‘zijn staatsburgers.’ Hij kan ermee schuiven zoals hij dat wenst. Hij weet zich gesteund omdat de Nederlandse bestuurselite propagandeert dat Nederlandse Turken een dubbele nationaliteit hebben. Turken, ook als ze hier geboren zijn kunnen daarom hun loyaliteit aan Turkije verzilveren met stemrecht in Turkije en deelname in het Turkse leger. Om zijn macht over ‘zijn’ Turken in Europa te bewijzen, organiseert Erdogan een quasi spontane demonstratie in Rotterdam, en stuurt hij Turkse ministers naar Nederland, ook al heeft de Nederlandse regering aangekondigd dit niet te willen. De straten in Rotterdam vielen eventjes onder de Turkse macht, die zoals altijd de macht van het geweld is.

Op het Nederlandse consulaat in Istanbul werd voor korte tijd de Nederlandse vlag vervangen door de Turkse. Een ongehoorde belediging.

Dit is het gelijk van Geert Wilders.

Laten we even kijken naar de afgelopen geschiedenis.

Ach, u weet het nog wel. Wilders stapte uit de VVD omdat hij het onaanvaardbaar vond dat Turkije deel zou uitmaken van de EU. De VVD wilde dat principiële standpunt niet innemen.

Toen Geert Wilders in 2010 Erdogan een ‘total freak’ noemde in Londen, werd hij door de toenmalige premier Balkenende tot de orde geroepen. Want, vond het piepstemmetje van de VOC mentaliteit (‘Toch?’):

Dat leidt tot grote problemen en kan ten koste gaan van de werkgelegenheid in Nederland.

Wat waren de Turkse kranten in 2012 blij toen Wilders het slecht deed in de verkiezingen!

In 2013 demonstreerden Turken in Nederland tegen het opnemen van Turkse pleegkinderen in Nederlandse gezinnen. Als je er zo over denkt, zei Wilders toen, ga dan terug naar Turkije.

In 2013 diende Wilders een motie in:

De Kamer,

gehoord de beraadslaging,

van mening dat het een horrorscenario is dat in de toekomst mogelijk 76 miljoen Turken visumvrij naar Europa kunnen komen;

verzoekt de regering om onder geen enkele voorwaarde te accepteren dat Turken in de toekomst het recht krijgen om zonder visum naar de EU te reizen,

en gaat over tot de orde van de dag.

Niet aangenomen natuurlijk.

In 2015 riep Wilders Turken die op Erdogan hebben gestemd op om Nederland te verlaten.

Ook in 2015 maakte Wilders een videoboodschap aan de Turken.

Hij zei onder andere:

‘Jullie zijn geen Europeanen en jullie zullen dat nooit worden.’

Erdogan noemde hij

‘een gevaarlijke islamist die de islamitische vlag hijst.’

En hij sloot af met:

‘Turkije blijf weg bij ons. Je bent hier niet welkom.’

Een boodschap die luid en duidelijk overkwam in Turkije. Gisteravond werd hij nog eens uitgezonden via de Turkse staats televisie.

Vorig jaar liet de EU zich chanteren door Turkije, in de hoop dat er eventjes wat minder illegale migranten via Turkije naar net Noordwesten van Europa zouden komen. Het oordeel van Wilders:

 “De totale overgave van Europa onder leiding van premier Mark Rutte aan de Turken, die zich nooit aan afspraken houden en alles gekregen hebben wat ze wilden.”

Vier dagen terug demonstreerde Wilders tegen de komst van het Turkse kabinet naar Nederland.

Had Wilders nog duidelijker kunnen zijn?

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

53 Reacties

 1. Edmond V.O. Katusz

  16 maart 2017 op 17:07

  Helaas wil het maar niet doordringen bij de politici en zeker niet bij onze mede-medelanders dat we allang in oorlog zijn met Turkije. Geen pang-pang-geweertjes, maar diplomatiek. Erdogan koester al heel lang de natte droom van het Neo-Ottomaanse rijk en het neo-Sultanaat voor hem; hij stuurt daar allang op aan.

  Dankzij de volidioten van de PvdA zit er nu een Erdoganfractie in onze Tweede Kamer. T.z.t mag er wat mij betreft een tribunaal komen waarbij deze heren geoordeeld worden.

  Rutte heeft gewonnen, helaas! Zijn rol bij het tot stand komen van de migrantendeal met Davutoğlu is vrijwel onbekend of totaal onderbelicht. Daarom hier een pleidooi voor het aanschaffen van: DIE GETRIEBENEN Merkel und die Flüchtlingspolitik: Report aus dem Innern der Macht van Alexander, Robin. Siedler Verlag. Leest! Je schrikt je de pleurus!
  Tschüß, Edmond V.O. Katusz

 2. Erdogan heeft de “vluchtelingen deal” met de EU opgeschort. We kunnen dus grote stromen “vluchtelingen” naar Europa verwachten. Grenzen moeten weer gecontroleerd worden, NU!

  • Klopt als een bus…..en in mijn persoonlijke beleving klopt er helemaal niets van…Rutte en Aboutaleb hebben ons land verkocht …verkwanseld zoals vele andere leiders ….sorry ik bedoel lijders met een lange ij….ik mag morgen 2 x stemmen dwz 1 x PVV en 1 x FvD ….elke politicus die een Bilderberg meeting bezoekt is in mijn ogen een landverrader….maar dat is zoals altijd mijn persoonlijke mening…
   https://www.youtube.com/watch?v=KK6JutBDWu4
   Dit is verboden …mag niet ..en wat mij betreft strafbaar…..niemand zegt er iets van …best wel raar net zo vreemd als dat de ECB 80 miljard euro uit een hoge hoed kan toveren ter waarde van 20 vliegtuigschepen per maand nota bene..wat een achterlijke bedoeling…de Hond zijn peilingen slaan echt helemaal nergens op …er wordt gepeild bij ong. 5000 mensen sjonge jonge dat is een klein Fries dorp….niet meer en niet minder…

   • Zojuist gekopt in de Telegraaf; “grote meerderheid scholieren stemmen op GL.” Indien dit al waar is, deze krant lijdt nu eenmaal aan het Pinokkio syndroom, dan zijn onze scholieren volledig gehersenspoeld, waar ik al bang voor was. Mochten deze verkiezingen toch weer een overwinning van de zittende partijen worden, dan is het echt afgelopen met NL zoals we het gekend hebben. En zal ik me wel twee keer bedenken om nog eens terug te komen. En toekomst van de NL jeugd? Ach, de zielepoten weten niet beter, kennen hun geschiedenis niet, dus weten ze niet hoe goed het was in NL een tiental jaren terug. Morgen wordt over de toekomst van NL beslist. Ik hoop het beste maar houd mijn hart vast…

 3. Sint Nicolaas

  16 maart 2017 op 18:32

  Waar heeft u dat gelezen beste Cale. Sint had wel gehoord dat sultan Erdogan dit als dreigmiddel wilde inzetten maar dat het al een feit is wist Sint nog niet. Meneer de dictator gaat wel klagen bij de VN, de OVSE en andere instanties. Gelijk een kleuter die zijn zin niet krijgt, dus gaat hij lopen jengelen en drammen om zijn gelijk te halen. Het begint gewoon een zielige vertoning te worden maar ja, die Erdogan is ook wel een trieste figuur ook. En die Turkse bananenrepubliek moet bij de €U ? Wat een giller ! Straks gaan ze nog het patent claimen op de tulp om NL dwars te zitten want de tulp is immers Ottomaans zoals Erdogans slaafje van buitenlandse zaken vertelde op het vliegveld van Istanbul. Wat een stelletje druiloren daar in Ankara. Het theater van de lach is er niks bij.

 4. Als wereld bewoner kan je kiezen welk soort respect verdiend. Op een lijst van nul tot honderd zit Nederland goed. Neem het gemak waarmee Pim en Theo vermoord werden. Dan was vermoorden Kennedy andere koek. Nog een verdien respect punt is gas opbrengsten. De totale bevolking werd gepromoveerd tot koe. Het, hun, nationale symbool voor domheid. Respect voor dat geeft een verdiende eerste plaats.

  • @Bas
   Wereldbewoner? Had jou toch wat meer ruimdenkend en progressiever ingeschat, dit neigt zelfs een beetje naar fascisme mijns inziens 🙂

   Zie mezelf als een kosmosbewoner. De kosmos is van iedereen, stop racisme!! :-p

   • “De kosmos is van iedereen, stop racisme!!”

    Dat ga ik uiteraard niet blaten op een willekeurig onbewoonde- of achenebbisj planeet. Nee natuurlijk niet, ben gekke Henkie niet, dat ga ik alleen uit volle borst moreel verheven schreeuwen op uiterst mooie planeten met zeer goede sociale voorzieningen etc.. Sna wa bedoel!!

    • De zwevende kiezer

     13 maart 2017 op 22:47

     De kosmos is van iedereen. Dan is jouw huis, woonwagen, studentenkamer, kraakpand ook van iedereen. Jij hebt er natuurlijk geen problemen mee als wij allemaal volgend weekend al je bier komen opzuipen. Als wij vervolgens je hele huis onderkotsen na het eten van de bedorven shoarma van de plaatselijk Turkse slager dan mag jij die opruimen. Indien je het hier niet mee eens bent ben je een racist en een fascist.

 5. Beetje Turken moe.
  En laat die verkiezingen maar beginnen. De berichten over 75% weet niet waarop te stemmen kom op mij erg overdreven over ik denk dat 75% al jaren weet waarop te stemmen en dat ook gaat doen. Al die stemfluctuaties lijken eerder ingegeven om het peilbureau bestaansrecht te verlenen. Met een flinke dosis manipulatie om de PVV kiezers te ontmoedigen. Wat een toeval!. Hopelijk 35 + en iedereen weer verbijstert om de onverwachte uitkomst. Klaver zou toch winnen?? en nu heeft de PVV drie keer zoveel, waar komen die mensen dan allemaal vandaan?
  Antwoord: Nou buiten Amsterdam wonen er ook mensen…

 6. Nederlanders in oude tijden. Neem de periode 1945/65. Emigreren was de enigste manier om nog wat van aards Nederlands leven te maken. Duizenden gingen en kwamen, de meesten, nooit meer terug. Die brug was door knappe landgenoten omhoog gehaald door het èèn paspoort/nationaliteit beleid. Een bezoek aan het geboorte land mocht, maar opdonderen, op tijd, was wel vereist. Vergelijk die tijd met wat Joost vandaag schreef over Turken in Nederland. Hun eisen, macht, en aanzien. In pakweg vijftig jaar werd dit land verkocht, met alles er op en er aan, voor een appel. Het eitje zijn de inwoners die, zachtjes aan, wakker worden. Hun IQ levels, hoog, door media bewezen, zijn bezig met windmolens en groen denken. Respect is hun kenmerk.

 7. Piet Karbiet

  13 maart 2017 op 12:51

  Erdogan is een bewonderaar van Hitler: https://www.groene.nl/artikel/we-gaan-het-land-zuiveren
  Leestip.

 8. martinvrijland

  13 maart 2017 op 12:23

  Het afgelopen weekend sloeg de vlam in de pan. Dat vond plaats, twee dagen nadat ik een artikel aan de oplopende spanning tussen Turkije en Nederland, maar ook Duitsland, had gewijd. Beide landen wilden geen ja-kamp campagnes van Turkse ministers toelaten. Het ja-kamp mocht geen campagne voeren, terwijl het nee-kamp wel die toestemming kreeg. De campagne voor referendum dat president Erdogan feitelijk volledige macht geeft, gaf daarom extra brandstof aan het oplopende spanningsveld tussen Turkije en Europa. De Nederlandse regering weigerde zaterdag de vlucht van de Turkse minister van Buitenlandse Zaken, Mevlüt Çavuşoğlu, te landen in Nederland. De Turkse minister voor Familiezaken, Sayan Kaya, reed zaterdagmiddag vanuit Duitsland per auto naar Rotterdam om er te spreken. Haar konvooi werd bij het consulaat tegengehouden. Twee weigeringen op 1 dag, is natuurlijk reden tot een flinke rel. Daarom noemde Erdogan Nederlanders nazi-restanten en fascisten.
  In zeker zin zou je kunnen zeggen…

  • Wilfred Bakker

   13 maart 2017 op 16:33

   Martin, dat is een hele heldere uiteenzetting, ik heb hier wel eens wat linkjes van je geplaatst, en ik heb het gevoel dat er langzamerhand wat verschuiving plaats vind in het bewustzijn van de mensen, mensen die gaan zien dat alles van bovenaf aangestuurd word, Hulde! Erdogan had ook een punt, hij weet exact de geschiedenis van Nederland.
   https://youtu.be/7Nf5KeC4dAs

   • Martin & Wilfred
    Kan me niet herinneren dat ooit NL politici naar Australië of Canada afgereisd waren, desnoods via sluiproutes, om daar campagne te voeren voor NL aangelegenheden. Oh nee, tuurlijk niet, als je als NL’er een andere nationaliteit aanneemt dan wordt automatisch je NL nationaliteit stopgezet, iets met loyaliteit, zo zou het ook andersom gebeurd moeten zijn met de pretletters die naar hier kwamen ipv ze te behandelen als het nieuwe Herrrenvolk. Oh nee, ze mogen hun andere nationaliteit niet opheffen, ze zijn eigendom van een fascistische ideologie. Weet niet of jullie het doorhebben maar wat we nu met eigen ogen hebben mogen aanschouwen is het imperialisme 2.0. Maar goed er waren ook NL’ers die doodziek waren toen de moffen hier moesten vertrekken. Wellicht zien sommige NL’ers hier mogelijk een revanche, het is niet dezelfde fascistische ideologie maar iedere fascistische ideologie is nog altijd beter dan geen fascistische ideologie, toch?!

 9. De Turkse media krijsen racisme in Nederland. Ook wel eens goed voor “onze” linkse medemens om zo onterecht bejegent te worden. En hoe voelt dat nou?
  De Turken verlangen een excuus.
  Laten ze eerst eens beginnen met alle kosten te betalen voor de puinhoop die ze hebben aangericht in Rotterdam. Ook de kosten voor extra politie en speciale brigades die blijkbaar nodig waren om 1 krijsende minister als ongewenste vreemdeling af te voeren. Hopelijk is voor veel Turken de maat nu vol en verbranden ze hun Nederlandse paspoort om daarna terug naar het vaderland te reizen. Weg uit dit vreselijke racistische land>>> Dagggg….

 10. Waar de loyaliteit voor de Turken ligt is wel duidelijk. Eerst de islam en dan Erdogan-Turkije.
  Nederland is slechts een Turkse provincie die wat dwars ligt. De grootste fout is de massa immigratie geweest. Rutte beweerde nog even dat 95% goed is geïntegreerd in onze samenleving. Waar haalt hij die cijfers vandaan? Want ik lees overal dat men de islamwetten belangrijker vindt dan de wetten en regels die in dit land gelden.
  Volgens mij leven de meeste Marokkanen en Turken in een parallel universum wat niets met Nederland te maken heeft. Beter kwijt dan rijk is mijn mening.

  • Sint Nicolaas

   13 maart 2017 op 12:54

   Precies Pieter G. Waar Rutte die 95% vandaan haalt is inderdaad een raadsel. zou dat graag onderbouwd zien. En zoals al vaak door Sint geplempt, ze leven in een parallelle maatschappij NAAST die van ons. Integreren kunnen en mogen ze niet van meneer Alaaf. Maar ja, Rutte lijdt aan een ernstige vorm van Pseudologia phantastica en gaat er vann uit dat het electoraat een verzameling stem en klapvee is wat zo nu en dan even brood en spelen nodig heeft om ze zoet te houden. Maar ter zake ; als al die Nederturken nou zo begaan zijn met hun vaderland Turkije, kan dan misschien 1 ( EEN !? ) Nerderturk mij vertellen wat ze eigenlijk nog in Nederland doen of gaat deze retorische vraag wellicht te ver ?

   • @Sint Nicolaas. Dat is precies de vraag die ik hen zou willen stellen. “Als je het hier dan allemaal zo k*t vindt, wat dóe je hier dan nog?” Wij weten beiden het antwoord. Rutte, en de hele rest van de kliek, lijden allemaal aan OPS (Ostrich Parasitic Syndrome). Ze leven nog steeds in Lalaland en willen “de dialoog aangaan”. Je gaat toch ook de pyromaan niet uitnodigen om je huis te helpen blussen nadat hij dat zelf in brand heeft gestoken? De waanzin voorbij.

 11. Wat je nu ook goed ziet is dat de turken de retoriek hebben overgenomen die links gebruikt om het eigen autochtone volk te onderdrukken, kleineren en monddood te maken. Met dat verschil dat nu óók autochtoon links bedoeld wordt wanneer de turkse media spreekt over nazi’s en racistische honden (tenzij ze regelrecht en openlijk heulen met de turken omdat ze hun ideologie zouden belichamen *proest*), wat hebben de dromers er een ongelofelijke puinhoop van gemaakt. Als het aan hun ligt, of hopelijk gelegen had, dan duwen ze NL regelrecht naar de afgrond met hun onrealistisch idealistisch gezwam.

  • De Turken nemen van ons over wat ze gebruiken kunnen, maar uiteindelijk zijn wij autochtonen allemaal, van links tot rechts, slechts ongelovige honden die ze mogen misbruiken, beliegen en bedriegen naar gelang het hen uitkomt.
   Alhoewel een en ander voor iemand met enig gezond verstand overduidelijk zou moeten zijn, is het desalniettemin zeer onwaarschijnlijk dat de linkse Nederlander dit inziet en hier lering uit trekt. Immers, voor linksen telt de werkelijkheid niet, doch enkel de utopische, linkse wereld die niet echt bestaat, noch bestaan kan.

   • @Ekster. De Multikul zeepbel is keihard in het gezicht van Links uit elkaar gespat van het weekend. En nóg zien ze het niet. Wat mij betreft; NL paspoort en bezittingen verbeurd verklaren en allemaal een enkeltje Erdostan. Wégwezen, erúit! We hebben het lang genoeg over onze kant laten gaan. Die onhebbelijke “Herrenras” mentaliteit, die stuitende arrogantie, ik ben daar zó klaar mee. 50+ jaar hebben we ons echt alles maar laten aanleunen voor de goede lieve vrede. En kijk hoe ze ons in de bek schijten. Mocht NL nu wéér “progressief” of “strategisch” stemmen, dan verdienen ze alle ellende die nog over ze uitgestort gaat worden. De tijd van dagdromen en Lalaland is voorbij. Willen we als land en als volk nog een toekomst hebben, dan zal er nu een duidelijke grens moeten worden getrokken.

    • Sint Nicolaas

     13 maart 2017 op 14:05

     En beste Sjefke, wat het gros van het stemvee zich blijkbaar niet realiseert ( allicht niet want dit wordt niet aan de grote klok gehangen door onze (s)linkse vrienden op het Binnenhof ) is dat Turkije jaarlijks 4,5 miljard €uropees ( dus ook NL belasting geld !!! ) krijgt overgemaakt in het kader van €uropese financiële pre-toetredingshulp. En alsof dat nog niet genoeg was krijgen ze ook nog elke maand 2 miljoen euro voor de verbetering van het Turkse gevangenissysteem. Dat staat dus los van de miljarden die ze krijgen (!) ivm de nepvluchtelingendeal. Tel uit je winst ! Echt, sultan Erdogan lacht zich de ballen uit de broek, schoffeert voor het vaderland weg en de €U maar buigen om de dikke Turkse dildo in ontvangst te nemen. Wat een ongelooflijke k*tzooi hebben ze gebakken daar in Brussel en Den Haag !

     • @Sint Nicolaas. Is het niet compleet van de pot gepleurd? Die hele “vluchtelingendeal” had er nooit moeten zijn! Daarmee hebben ze zich de-facto uitgeleverd aan een dictator in wording. Wat mij betreft kanonneerboten voor de Griekse kust en laat die “vluchtelingen” maar komen. Maar het klapvee zal zich nu weer mooi laten verleiden tot het stemmen op de Gevestigde orde zodat deze pus bult gewoon verder kan zweren. Totdat deze de volgende keer open springt. En dan kon het er wel eens een stuk minder vriendelijk aan toegaan. Nederlanders zijn een Germaans volk. Ze zijn open, meegaand en vriendelijk, totdat ze te ver gepusht worden en dat niet meer zijn. En dat zijn ze het ook écht niet meer.

 12. De rellende turken zijn een mooi voorbeeld van de nieuwe samenleving die we in NL aan het opbouwen zijn volgens van Riessen, en voor die prachtige samenleving die niets meer met NL te maken heeft moeten alle pvv stemmers gedeporteerd en Wilders gemold worden zoals hij dat bij P&W verkondigde.

  Dan vraag me toch één ding af; waarom migreer je dan niet gewoon naar turkije, is toch veel makkelijker?!

 13. De zwevende kiezer

  13 maart 2017 op 04:52

  Volgens mij worden we allemaal zoals gewoonlijk weer voor de gek gehouden door Erdogan en Rutte. Dit is de ultieme promotie van DENK. Hier kan geen NPO tegenop. Alle Turken en Marokkanen rennen massaal naar de stembus en dit levert DENK 20 zetels op. Die gaan dan gewoon regeren samen met de VVD. Rutte moet wel want hij wordt gechanteerd door middel van het dossier Joris Demmink. We staan gewoon schaakmat als Wilders niet meer dan 75 zetels haalt.

  • Tja, indien “denk” 20 zetels haalt dan heeft NL echt een probleem. Als dan ook nog eens blijkt dat dit akkefietje met de Turkse regering opzet is geweest dan is het hek van de dam. Dan moeten Nederlanders in NL leven onder een regering die landverraad heeft gepleegd. Wat een bizar scenario… Wordt dit de toekomst van onze kinderen? Wat hier beneden al scherp werd opgemerkt; wel alles over hebben voor een beetje meer CO2 in de atmosfeer, wat overigens goed is voor de natuur, en tegelijkertijd het land kapot maken met het binnen laten van moslims waarvan velen ons haten en slechts ons land willen consumeren?

   • Laat u nooit misleiden: Politiek gaat over belangen, macht en geld en niets anders. Ik begrijp niet dat mensen stemmen op religie of Idealisme. Wat de uitkomst op 15 maart ook is U gaat betalen Wij allemaal De een minder en de andere meer
    Het vreemdste is dat beroepspolitici een Partij-keuzelijst voor ons maken Dus u zoekt een Partij-menu’tje en kiest Zo ontzettend dom en ondemocratisch.
    Wij de kiezers moeten ons groeperen in belangengroepen en kiesmannen afvaardigen (uit ons midden) die in de 2e kamer onze belangen gaan behartigen voor 4 jaar
    Idealisme, nog religie horen niet in de politiek dat zijn Burgerinitiatieven.

    • @Hugoden,
     M.i. zit u heel goed met uw analyse over de politiek alsmede uw aangedragen oplossing cq idee over kiesmannen etc……echter……wanneer en waar beleggen WIJ de eerste vergadering over het plan van aanpak en…….

     W.g. Gladiator

 14. De zwevende kiezer

  13 maart 2017 op 14:18

  Dat overname van Europa door Islam een vooropgezet plan is van de UN kun je op verschillende plekken lezen. Kijk maar eens op de Wikipedia pagina van Peter Sutherland. De Europese politici doen natuurlijk precies wat de UN ze opdraagt. Als het tij niet snel keert dan kunnen we alleen nog maar van dat volk afkomen als we de dijken lek steken omdat de meerderheid van dat tuig kan niet zwemmen.

 15. Gewone burger

  13 maart 2017 op 13:21

  @zwevende kiezer

  Als Mark R dit schouwspel in Rotjeknor serieus van te voren wist dan zou hij berecht moeten worden door een onafhankelijk democratisch gekozen volkstribunaal.

  Vorig jaar heeft op de site van Martin Vrijland> B the Matrix al een bewijs gestaan dat Rutte medogenloos het volk voor gelogen heeft in kwestie Poelenburg, waarin POWned filmpjes gemaakt heeft die het volk opzet tegen zogenaamde minderheids groeperingen. Al die filmpjes van die media bron Powned zijn bewezen in scene gezet. Daar moet Rutte (regering) vanaf geweten hebben terwijl hij wel de toon gezet heeft en de acterende Ismael Illgun en consorte benoemd heeft als tuig van de riggel. (die Ismael Illgun en consorte waren actieve acteurs die door de staat notabene zijn uitgekozen) Dit is pure opruiing en misleidende volksverlakkerij en dus verdient hij op zich al een goeie taak straf , die Heer Mark R.

  Nu is hij Mark R weer niet de kalmerende factor, er wordt flink geprovoceerd waar het volk de…

 16. Beste mensen,
  Ben nieuw hier echter ik volg Joost al geruime tijd. Man naar mijn hart en m.i. eerlijk.
  Als reactie op uw reacties, althans de meeste, wil ik toch even het volgende kwijt. Daar ik nooit geloofd heb in het hele multiculti gebeuren en het daarmee gepaard gaande positief discrimineren van buitenlanders welke hier hun “geluk” kwamen en komen zoeken, kan ik niet anders concluderen dat “onze regeringen” (niet de mijne) keer op keer hebben gefaald in hun PLICHT om het beste te doen en te regelen voor HUN volk. Dat heeft mij in de loop van mijn leven flink afgestompt en vertrouwen doen verliezen in alles wat met den Haag te maken heeft. Wil niet weer op de KLEUR VAN HET HEK gaan kiezen. (het hek blijft staan namelijk)
  V.w.m. betreft is de tijd dan ook aangebroken om te kiezen voor een hardere aanpak echter het is elke keer gebleven bij schreeuwen van achter het toetsenbord. Dat is makkelijk…toch….! Parijs staat in brand, Duitsland krijgt aanslag na aanslag te…

 17. Hoop dat hierdoor iig wel wat goedmensen en sneeuwvolkjes uit hun multiculti-roes ontwaakt zijn want oa dit volk hebben ze gepamperd ten koste van het eigen/autochtone volk, maar als je naar de beelden kijkt van de demonstrerende turken waar is de diversiteit, de multiculti? Wat zien ze terug in die groep waar ze zo van droomden? Zien ze homo stelletjes hand in hand, zien ze allerlei mensen vrolijk met een gitaar rond een kampvuur, zien ze mensen met bloemen in het haar schaars gekleed dansen, etc..?? Nee, vrouwen hebben hoofddoeken, mannen een snor, zijn zwaar agressief, en dat is het. Daar moest van die zweefkezen het autochtone volk voor wijken?! Sjongejonge.. ik hoop dat ze nog wakker kunnen worden want als mensen als die turken het hier voor het zeggen krijgen dan moeten ze als de wiedeweerga pleitte want ze worden met haar en huid opgevreten, die sukkels.

  • En oh ja, het zou zomaar kunnen dat we heel blij gaan zijn dat Trump de president van de VS is want militair gezien walsen de turken over ons heen.

   • Brave Hendrik

    12 maart 2017 op 23:23

    @Dick
    Turken die “over ons heen walsen” gaat echt nooit gebeuren….
    Er is ook nog zoiets als de NAVO waar beide landen lid van zijn.
    https://nl.wikipedia.org/wiki/Noord-Atlantische_Verdragsorganisatie

    • @Brave
     Idd, de VS zie ik als de grootste aandeelhouder en daarom zouden we nog weleens blij met Trump kunnen zijn ipv zo’n schimmig figuur als ene obama. Het feit blijft dat we militair ten opzichte van turkije niets voorstellen. En nog iets; zeg nooit nooit, leef en leer, het is allemaal slechts een dun laagje chroom.

     • @Brave en @Dick,
      Een islamitische dictator zijn gedrag voorspellen is nagenoeg onmogelijk en het kan dus zomaar zijn dat deze malloot zomaar uit de NAVO (criminele organisatie) stapt. Met zijn al jaren steeds grotere, beter bewapende en super fanatieke moderne leger en daarbij in nagenoeg alle West-Europese landen zijn “infiltranten” die, zoals we al konden zien EN proeven in Rotterdam onvoorwaardelijk achter hun sultan staan………geef ik ONS…..geen schijn van kans!!!
      En dan huilie huilie doen, tja…you say it!!

 18. Sint Nicolaas

  13 maart 2017 op 11:15

  Inderdaad Gladiator, sultan Erdogan zal Nederland in theorie militair aftroeven, dat staat buiten kijf. Het NL leger is zo uitgehold dat ze geen eens kogels mogen kopen en dus pang pang moeten roepen. Nee, Erdootje ziet ze aankomen………….hahahahaha…….
  Zuiver theorie natuurlijk want mag toch aannemen dat de NAVO niet toestaat dat leden onderling op de vuist gaan. Maar, dit gezegd hebbende, vergeet niet dat alleen in west-€uropa al een dikke 5 miljoen Turken wonen. Dat zijn een heleboel “lone wolves”. T’ is maar dat u het weet.

 19. Erdogan probeert ons nu voor de verkiezingen, bang te maken. Hij beseft kennelijk niet dat dit averechts zal uitpakken. Want we weten bijna allemaal dat zijn kritiek op Nederland helemaal op hemzelf terug slaat. In die kritiek herkennen wij Erdogan en zijn Turkije, en duidelijk NIET Nederland. Aldus geeft hij zichzelf bloot.
  Dit is dus het zoveelste internationale conflict dat Erdogan heeft. Daarmee is het duidelijk dat de man zelf de oorzaak is, en niet wij. Zijn Ottomaanse ambities maken hem tot een agressief leider.

  • Verder ben ik van mening dat onze partners in Oost Europa, met hun geweldige hekken, meer hebben bijgedragen aan het opdrogen van oostelijke stroom illegalen, dan de deal met Turkije. Ook hier hebben wij Erdogan helemaal niet nodig.
   Speel de kalief in uw eigen land en laat ons verder met rust! Maar zo werkt die islam dus niet. Ze beschouwen de wereld als HUN terrein.

 20. De maskers zijn definief afgevallen bij de Turkse “landgenoten”. Dingen die ieder zinnig mens van mijlen ver zag aankomen werden categorisch ontkent danwel recht gepraat. Het werd ons al tientallen jaren toe gesist. “Wacht maar, straks is dit land van ons!” Toen het e.e.a. los ging gister zat ik met Amerika aan de Skype. Ik heb de laptop naar de tv gedraaid en de camera erop gericht zodat ze live mee konden kijken wat er hier nu plaats vond. Mijn hartgrondige vloeken behoefden geen enkele vertaling naar het Engels/Lakȟóta. Men begreep precies waaróm ik dit deed. Want ook zij konden de onbegrensde arrogantie en de misselijke “Herrenras” mentaliteit overduidelijk zien die bij de divers Turken van het gelaat dropen en in hun stem door klonken. “The natives are finally stirring.” werd er gezegd aan de andere kant van de modem. Op de NL politie en échte Nederlanders doelend die er nu dan toch eindelijk schoon genoeg van hebben. Mensen die nu nog op Links danwel de anderen van de…

  • @Sjefke7807. Deel 2. …gevestigde kliek stemmen werken willens en wetens mee aan de ondergang van dit eens zo mooie land. Die moeten zichzelf maar eens goed hard en lang in de spiegel gaan staan bekijken. Is dit wat zij willen nalaten voor hun kinderen/kleinkinderen?!? Het wordt tijd dat we ons eens bij elkaar rapen en tot actie overgaan. Vanavond is het opnieuw onrustig. Men wil ons in ons EIGEN land de wil opleggen. Daar is maar één antwoord op; paspoort inleveren, Persona Non Grata en hup, de grens over. Er is geen plaats meer voor zoet gevoosde woorden. Keer je je tegen het land dat je álle ruimte heeft gegeven? Dan is hier geen plaats meer voor je.

   • Wat ik dus zo erg vind, is dat diezelfde mensen het altijd wel over hun kleinkinderen hebben als ze het over de vage en onbewezen klimaat stelling hebben. Dat mag alles kosten en daar mag alles voor wijken want onze decadentie kent geen grenzen. Terwijl ze met hetzelfde gemak of ten koste van verschrikkelijke oorlog hun kleinkinderen’s identiteit te grabbel gooien voor wat snelle makkelijke handel nu. Het zijn egoïsten van hun eigen deugen. De haat zit op links, het disrespect zit bij mij op rechts.

 21. T’is een beetje kort door de bocht om een stelletje provocerende Turkse ministers de schuld te geven van dit drama. Rutte & Koenders hebben diplomatiek gesukkeld en voor NL zeer schadelijke fouten gemaakt. Maar ja, wat verwacht je van die twee leugenaars. Liegen en bedriegen is hun dagelijkse kost geworden, ze kunnen blijkbaar niet anders meer. Een tweede paspoort verbieden lost niets op omdat Turkije hier niet in mee gaat. En hoe wil je dat verbod uitvoeren? We moeten eerlijk zijn en het echte probleem onder ogen zien: Er zijn te veel Turken en Marokkanen in NL (en west Europa). Die gaan voor steeds meer problemen zorgen, tenzij ze keihard aangepakt worden. Die klootzakken die gisteren opgepakt werden zijn al weer vrij. Dat is het probleem. Die gasten lachen ons gewoon uit. Moedwillige agressie tegen de politie is een misdrijf. Opsluiten dus, Nederlands paspoort afnemen en naar Turkije sturen, het land waar ze zoveel van houden. Win win, lijkt me. Maar je moet wel de politieke…

  • … de politieke moed kunnen opbrengen en daar ontbreekt het al veel te lang aan.

   • @Cale. Dat zei ik dus^^ Het NL paspoort verbeurd verklaren en ze de grens over joppen als ongewenst vreemdeling. We hebben geen keuze meer. Als we nu niets doen gaat dit een keer zo gierend uit de klauwen lopen dat het niet mooi meer is.

 22. Leo KarelJan

  12 maart 2017 op 18:00

  Als Wilders nu nog geen daverende overwinning boekt ( 35-40 zetels plus ) dan verdient het NL volk voor 100% de verdere ellende met islamisering en import van achterlijkheid.

  • Conservatief

   12 maart 2017 op 19:05

   Inderdaad, al zullen er helaas ook onschuldige slachtoffers vallen: mensen net zo’n afkeer van Erdogan hebben als Wilders en daar ook naar stemmen. Wat zou Rutte hebben gedaan als die Turkse ministers NA de verkiezingen hierheen waren gekomen om campagne te voeren (ondanks het Turkse wettelijke verbod daarop)? Rutte had ze toegelaten natuurlijk. Als stromannetje van de EU en “handelsbelangen”, offert hij het belang van de Nederlanders keihard op.

   • Sint Nicolaas

    13 maart 2017 op 11:21

    Inderdaad Conservatief. Lees dit artikel in bild maar even.
    http://www.bild.de/politik/ausland/headlines/tuerkischer-aussenminister-sagte-zu-auf-auftritte-zu-verzichten-50811432.bild.html
    Na 15 maart had Rutte de Turkse minister met alle egards ontvangen want dan is de stemmenbuit binnen nietwaar ?

    • Sint Nicolaas

     13 maart 2017 op 11:45

     En hier nog een leuke :
     https://www.welt.de/politik/deutschland/article162778752/Merkel-machte-Tuerkei-konkrete-Zusage-bei-Fluechtlingszahl.html
     Lust u nog ( Rutte ) peultjes ?

 23. Opvallend stil is de Europese unie. Daaruit kun je afleiden dat ze zullen inbinden voor de leider Erdogan, maar dat ze dat nu nog niet doen om Rutte niet in de wielen te rijden. Een andere teken aan de wand is dat Frankrijk al door de knieën is gegaan, en wat Frankrijk wil (de Euro, protectionisme, Grieken en Italianen in de Eurozone) gebeurt. Duitsland zal, zoals Baudet eerder aangaf, vastberaden met de Euro en de EU ten onder gaan, ze moeten wel want ze moet zich houden aan beloftes na WO2. Gelukkig zit Obama er niet meer, anders waren ze al ingebonden t.o.v. Erdogan. Echter, Nederland kan nog ontsnappen door een Nexit.
  Wat Buma zegt, het opzeggen van het associatieverdrag met de Turken, is natuurlijk een goed plan, al is dat voor de Bühne. Het biedt de mogelijkheid om het tweede paspoort te vervangen door maar 1 paspoort.

 24. Ondertussen is het stof van de escalatie neergedwarreld en begint het spel duidelijk te worden.

  De Linkse, potentiële coalitiegenoten van Rutte prijzen hem nu zomaar de hemel in voor zijn ‘kordate’ optreden. Dat hij dit puur deed omdat hij de hete adem van Wilders in de nek voelt hoor je niemand..

  Door het beeld dat nu gevormd wordt heeft Rutte een voordeel om het premierschap wederom binnen te halen. Voor het Links rapaille is dit de enige kans om mee te doen in een coalitie met de rubberen VVD van Rutte, dus het ophemelen zal nog wel even doorgaan.

  Ondertussen begint CDA’er Buma onbeschaamd PVV-taal uit te slaan, zonder bronvermelding uiteraard. Dit alles onder het goedkeurend oog van de media, die het kaltstellen van de PVV als voornaamste uitgangspunt heeft.

  Als dit smerige spel lukt is Nederland natuurlijk de grote verliezer want alles blijft dan bij het huidige verrotte wegkijken door zielloze carrière politici.

  • Heel goed beantwoord. Deze laffe truc is door Rutte gedaan om ”staatsman” te lijken voor ons en de linkse reetkevers zijn al lekker warm in zijn holletje gekropen. Ik schaam me voor mijn regering, hoe zij een paar dagen voor de verkiezingen Wilders zo hebben verraden met deze ”heldhaftige” daad. Ik hoor geen enkele kritiek van de collega’s van Denk, op dat schijnheilig twitter berichtje, met die valse retweets bijvoorbeeld. Maar owee, als het Wilders betrof, dan wordt het weer dagenlang, op elk tv kanaal, lang en breed uitgemeten.
   Dit uitstekend geschreven stuk van Joost toont maar weer aan, dat Wilders zijn collegae ver is overstegen met zijn realistisch en helder denken….al jaren.