Schele hoofdpijn van Buitenhof

Door Joost Niemöller

Bij Buitenhof ging het over de ‘verkrachtingscultuur’ in Nederland. En daarmee werd gedoeld op Nederlandse studenten die flauwe grappen maken. Er zaten drie zeer bekakt sprekende dames aan tafel, plus de zeer bekakt sprekende presentatrice, die het allemaal met elkaar eens waren: De verkrachtingscultuur onder Nederlandse studenten is een enorm probleem, dat aangepakt moet worden, bijvoorbeeld door een advertentieboycot van de site Geenstijl.

In wat voor wereld leven deze dames?

Zouden ze er wel eens van gehoord hebben dat het woord ‘verkrachting’ niet eens voorkomt in de koran omdat vrouwen op het gebied van seksualiteit niet geacht worden een eigen wil te hebben?

Hebben deze Gooise vrouwen ooit wel eens stilgestaan bij wat er in Keulen gebeurde?

Hebben ze zich ooit afgevraagd waarom zwarte mannen zoveel vrouwen verkrachten?

Waarom verkrachting in India aan de orde van de dag is?

Zouden ze wel eens gehoord hebben over het Rotterham verkrachtingsschandaal? Dames, zelfs jullie BBC schreef er al eens over!

Zouden ze wel eens gehoord hebben over de verkrachtingsepidemie in Zweden als gevolg van de immigratie uit Afrika en het Midden Oosten?

Ik vrees dat ze daar allemaal best over gehoord hebben. Maar het staat niet op hun scheef afgestelde moraalradar. Het komt simpelweg niet in ze op om niet-Westerse mannen te beschuldigen van een verkrachtingscultuur. Het kan niet, het mag niet, ‘dat zouden we niet moeten willen met zijn allen.’ (Dat laatste is een gevleugelde uitdrukking in de linkse wereld, wanneer censuur afgedwongen moet worden.)

Er zit in hun hoofd een muur die verder denken onmogelijk maakt. Die muur heet ‘racisme.’ Natuurlijk levert dat in hun hoofd een stress veroorzakende verkramping op, want er is steeds meer energie nodig om de werkelijkheid weg te drukken.

Die stress uit zich dan in agressie over meligheid van studenten.  En deze wordt collectief beleefd door het mobiliseren van kranten en tv programma’s.

Dat alleen al aan te zien veroorzaakt schele hoofdpijn. Het is een typische uiting van een decadente ondergangscultuur die haar eigen ondergang heus wel aan voelt komen, maar zich ook machteloos voelt, en betrapt over de eigen verdwazing, angstig over niet ter zake doende details begint te piepen.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this pageEmail this to someone

62 Reacties

 1. Hier nog een leuke voor de dames die zo boos zijn over wat lullige commentaren op Geenstijl waar een normaal mens gewoon overheen leest. Saoedi Arabische prinsessen maakten zich (in 2008) schuldig aan slavernij in Belgie. Dat de rechtszaak nu pas plaatsvindt stinkt natuurlijk maar juist daarom. Die 100 vrouwelijke verontwaardigden zouden dit eens moeten lezen en in actie komen. Maar ja, dat zal wel nooit gebeuren.
  https://sputniknews.com/europe/201705121053544625-arab-princesses-modern-slavery/

 2. Kiev heeft het voor elkaar. Brussel heeft Oekraïne visum vrij reizen naar de EU gegeven. Nu waren we al wat geïrriteerd over die goedkope Poolse werkkrachten. Let op! Die Oekraïners zullen ons veel meer hoofdpijn gaan bezorgen, dit probleem is namelijk groter dan een paar plezante dames die daar vandaan komen. Ik durf te beweren dat die Oekraïners een groter gevaar voor onze samenleving vormen dan moslims. Wat al nauwelijks is voor te stellen. Enfin, eigen schuld. Slaap maar lekker door. Het wordt steeds gekker in Europa. Ik neem het in ieder geval niet serieus meer.

  • Ja groot gelijk,visumvrij reizen?Alsof die Oekraïners hier op vakantie komen,ze verdienen daar 200 euro per maand dus dat hele reisvisum is onzin,ze hebben hun koffers al gepakt.
   45 miljoen Oekrainers staan klaar om hier de arbeidsmarkt te ontregelen,de EU leiders hebben totaal geen respect voor hun bevolking.
   De democratie stelt geen klote meer voor,ik zag laatst de Zembla aflevering over Trump,die schoonzoon van hem heeft de boel compleet overgenomen,de goede bedoelingen van Trump worden 1 voor 1 overboord geworpen en het tuig achter de schermen gaat weer gewoon op oude voet verder!

 3. Tim Pietersen

  10 mei 2017 op 12:56

  @ katusz https://www.hawaii.edu/powerkills/DBG.TAB1.2.GIF deze zeer conservatieve grafiek laat zien dat communisme veruit de grootste slachter is van de afgelopen eeuw.

  dus ze zijn niet allemaal ‘hetzelfde’ dat is cultureel marxistische prietpraat. Joost en anderen laten juist de verschillen en de nuances zien mbt onderwerpen, niet dat alles ‘hetzelfde’ is.

  • Lees de boeken van Frank Dikotter over de Chinese hel van Mao. Veel informatie uit archieven die geopend zijn. Miljoenen gewone burgers werden vermoord, gemarteld, opgesloten in werkkampen vanwege een willekeurig ‘klasse’stempel. Wie maar iets rijker was, maar nog arm, kreeg al gauw het stempel ‘landheer’ bij de landhervormingen; waarna het gezin genadeloos werd vervolgd. Alles in naam van ‘de gelijkheid’. Dat streven naar ‘gelijkheid’ heeft tientallen miljoenen gewone mensen het leven gekost; de gruwelen zijn niet te beschrijven en veel te gemakkelijk vergeten. Daarom moeten we elk politiek steven dat ‘gelijkheid’ wil, diep wantrouwen.

   • Paul Rozenmoller was een overtuigd MAO’ist hij onving zelfs een onderscheiding van Mao. Idem die eerdere leider van de SP .
    De macht van het Volk is goed te gebuiken voor hele andre doeleinden Als vakbondleider met 1000 woedende arbeiders voor de fabriek is het goed praten met de fabrieksdirecteur Dat begreep ik al op mijn 18de In Amerika was de vakbond in handen van de Maffia. Hier heeft het Rozenmoller, Rottenberg, Sonja Barend en Kok goed geholpen

    • Hij is nu voorzitter van de VO raad. Zodat ook het onderwijs volgens linkse normen kan worden ingericht.

   • @Arjen. Niet alleen Mao kon er wat van. Wat dacht u van de Khmer Rouge, Pol Pot? Diens “Killing Fields” zijn een schandvlek van jewelste. Dát is wat Links doet met mensen die niet mee willen in hun wanen. Men heeft het kunnen zien in o.a. De Sovjet Unie, China, Cambodja, en recentelijk gaat Venezuela ook lekker wat dat betreft. En hier is het niet veel beter. O.a. de SP, PvdA en GL. Allemaal van hetzelfde laken een pak. Een wat mooier papiertje erom en de mensen vallen ervoor als bakstenen. De rottige binnenkant is echter hetzelfde!

 4. Kijk er dan niet naar !
  Beter nog, schrijf er ook niet over, dat zal je heel wat schele hoofdpijn besparen.

  Je hoeft dan niet de 50 reacties op dit stuk door te ploegen.

  Geloof me, ik ben nu meer als een jaar afgekickt van de tele-visie. Ik voelde me als een soort Winston Smith op het laatst. Wat een opluchting als jeens een paar weken geen televisie meer kijkt. Het is echt een bevrijding.

  Totdat je dan op zorgvuldig geselecteerde media ineens weer artikelen zoals deze tegenkomt.
  Bah, bah, driewerf bah !

  Het gaat nergens over. Artikelen zoals deze gaan dus ook over uitzendingen die nergens over gaan. Misschien moet ik deze website in het vervolg ook wel over gaan slaan. Nonsens, nietsigheid. Die uitzendingen hebben als kenmerk gemeen dat ze niet zozeer ergens over gaan, maar dat ze spraak willen maken. Door het hier te bespreken geeft u hen dus precies wat zij willen.

  • Iemand moet zich opofferen om in de peiling te houden wat de Staatsomroep vindt wat jij en ik moeten denken,. Lousy job, someone gotta do it…..

  • Het is inderdaad heerlijk om bevrijd te zijn van die dwingende televisie; die eeuwige linkse problemenfabriek. Zeker 20 jaar geen televisie in huis; bevalt uitstekend. Het scheelt veel ergernissen; ergernissen die lopen van stompzinnige programma’s, eindeloos links geleuter en linkse wijsvingertjes tot de irritante reclames. Dat incrowd wereldje, dat eindeloze linkse geleuter, die nepfiguren. Niet meer voor u.

   • Ik begrijp de ergernissen, die zijn ook bij mij aanwezig. Maar mag ik u erop attenderen dat er een afstandsbediening bij het toestel wordt geleverd? De zenderkeuze is immens.

 5. Ik heb jarenlang een studenten café gehad en ontgroeningen meegemaakt. Een wedstrijd met kleren, dus iedereen trok hun broek en T-shirt uit, een rij voor de jongens en een voor de meisjes kleding. Jongens hebben langere benen en toen besloten de meiden om hun BH in de strijd te gooien. Dit was op ons binnenplaats terras maar wel op de Wallen. Heb het hek in de steeg dicht gedaan voor nieuwsgierige toeristen. Meisjes stonden alleen in hun slipje maar geen van de jongens werd handtastelijk. Eigenlijk waren de jongens een beetje beduusd over deze vrije meiden.

  • toetssteen

   9 mei 2017 op 23:18

   Owww. Ik ben zo’n bèta die te druk was met de uitdagingen van de schrijftaal naar digitaal. Studentenvereniging, ze boeiden me niet, was met wat anders bezig.

 6. Deze reactie staat onder een recente video van filosoof Stefan Molyneux:


  Ik krijg hoe langer hoe meer de overtuiging dat de traditionele karakterisering van vrouwen in het algemeen niet van een onredelijk inzicht is gespeend.
  a. Franse vrouwen die om een good-feel-dreamlet tegen zichzelf stemmen.
  b. Nederlandse vrouwen die zeuren over de digitale Geenstijl-onfatsoen maar hun tater potdicht houden over FGM, kindhuwelijken en keiharde, dus echte verkrachtingen door moslims.

  Wat is er mentaal en emotioneel verkeerd aan dat geslacht?

  Nog meer van de reacties onder Molyneux’ video over Macrons zege:
  – 80% women and 98% Muslims voted for Macron.
  – Now is the time to start accepting Christian political refugees from France.
  -…

 7. Westerse feministen neem ik met een korrel zout,ze zijn net als negers,ze hebben alleen een grote mond wanneer het mag.
  Ze hebben hun rechten nooit bevochten mag gekregen,je hebt feministen die het opnemen voor de onderdrukte moslim vrouw maar er is geen westerse feminist die bv in Saoedi -Arabie gaat demonstreren,hetzelfde geld ook voor de negers,toen ze geen gelijke rechten hadden waren ze nog onderdanig maar nu het mag nu lopen ze te gillen dat alles en iedereen racistisch is terwijl ze in vergelijking met vroeger bijna niet meer gediscrimineerd worden!
  Feministen zijn ook net als negers blind voor de waarheid,neem nu Obama 99% koos voor hem omdat die zwart was maar wat heeft die nu eigenlijk gedaan voor de negers waarschijnlijk nog minder dan zijn blanke voorgangers!
  Feministen kozen massaal voor Hillary Clinton puur een en alleen omdat ze een vrouw is maar dat Hillary zo corrupt als de pest is daar willen ze niets van horen.
  Nee feministen kunnen voor mijn part de tyfus…

  • ……..krijgen,stelletje nep revolutionairen!

  • Edmond V.O. Katusz

   9 mei 2017 op 00:53

   “Westerse feministen … Ze hebben hun rechten nooit bevochten mag gekregen”

   1. Ik zag graag het woord feministes, want u bedoelt toch vrouwen?
   2. Voor de rest humbug in deze zin van u; verdiept u eens in de strijd van de suffragettes in Engeland en de vroege Amerikaanse vrouwenbeweging.
   Sub omni canone is uw geschrijf. Edmond V.O. Katusz

   • Hou toch eens een keertje op man met dat interessante geschrijf van je en nee ik ga me niet verdiepen in de vroege Amerikaanse vrouwenbeweging!

    • Edmond V.O. Katusz

     11 mei 2017 op 11:30

     Beste Dominic,

     Hartelijk dank dat u mijn commentaren interessant vind. Doe er uw voordeel mee.

     Maar het is eenvoudig als iemand kletskoek verkoopt, dan wil ik die persoon daar wel op wijzen, opdat dit een discussie ten goede. Is daar iets op tegen? Bovendien doe ik een suggestie opdat men beter gaat weten. Helaas is niet aan u besteed.

     Alleen maar woedende ongenuanceerde uitvallen doen is niet erg constructief, maar het lucht u waarschijnlijk op. Scheelt weer een psychiater.
     Ik wens u veel geestelijke rust.
     Salut! Edmond V.O. Katusz

 8. Dit linkse volk kan alleen bestaan door tegen te zijn. Nu zijn ze dan tegen ‘witte’ mannen. Gekker kan het niet worden. Ze zijn zelfs niet voor vrouwen, want ze verachtten vrouwen als Thatcher en Le Pen. Altijd maar schoppen want altijd is er ERGENS wel een ‘ongelijkheid’ te ontdekken. Zo blijven ze aan het janken en zaniken, eeuwig. Want het zijn parasieten die geen enkele succesvolle onderneming op poten kunnen zetten. Alleen uitzuigen, dat kunnen ze.
  Waarna, als de situatie van de totale gelijkheid bereikt is, we in een nieuwe USSR terecht zijn gekomen, met een elite die meer gelijk is dan de andere kameraden. Je hoopte dat de USSR dit volk de ogen had geopend. Maar nee hoor. Ze gaan autistisch gewoon verder met hun belachelijk gedram. Nu schijnen dan ondernemers te worden aangeklaagd die Zwarte Piet in hun etalages hadden. Dit is zo totaal krankzinnig dat een cartoon hierover niet eens geloofwaardig is. Ik beschouw zulk volk als ziek. En heb zelfs mijn twijfels over hun…

  • ,,, twijfels over hun goede bedoelingen.

   • En uiteraard bent u niet vrouwonvriendelijk als u vindt dat er sprake is van domme wijven. Want u kunt met groot gemak veel verstandiger vrouwen opnoemen. Rechts vrouwen met groot verstand en veel gezond verstand. Types als Thatcher b.v.
    Want als u kotst op types als Sunny Bergman en Sylvana, bent u geen foute verkeerde witte man. Want u kotst dus NIET op allerlei andere verstandiger vrouwen. Want verstandige, niet linkse vrouwen, bestaan. Gelukkig wel. Feminisme gaat alleen over linkse vrouwen.

    • Actueel voorbeeld. Ebru Umar is ongeveer het toppunt van een onafhankelijke vrouw, die tegen allerlei conventies durft in te gaan. Een zeer moedige vrouw. Veel ge-emancipeerder kan het haast niet. Toch spugen die linkse wijven op haar. Want ‘rechtse’ emancipatie, dat telt niet. Wat heb ik toch een enorme hekel aan dat linkse gedram met hun monopolie op morele correctheid. Morele correctheid die steeds weer leidt tot een USSR of een Jacobijns fanatisme.

  • Edmond V.O. Katusz

   9 mei 2017 op 01:07

   Stop eens met dat gedram de USSR, want uiteindelijk worden we allemaal er onder gehouden door de zgn. leiders die wij “kiezen”. De democratie in Nederland is een schijnvertoning alleen stukken vriendelijker.

   In Rusland en nog meer in Azië telt een mensenleven nauwelijks, dat is vroeger altijd zo geweest en dat dreunde gruwelijk door in de Sovjet-Unie. Weet ik.

   Reken maar dat de kapitalistische leiders onderhand ook millioenen doden op hun conto kunnen schrijven.Even gruwelijk als de dertiger jaren onder Stalin. Bush + Blair + Clinton hebben hele landen bewust verwoest en Trump deed ook al een paar duiten in het zakje

   Het maakt niet uit. Leiders van landen zijn vrijwel altijd sociopaten. Wij zijn er voor hen. Om de dood ingejaagd te worden als het hun zo uitkomt.
   Ah! ça ira, ça ira, ça ira! Edmond V. O. Katusz

 9. observer59

  8 mei 2017 op 16:15

  Je zou toch haast gaan denken dat deze dames alleen bezwaar zouden hebben als zij door blanken zouden worden verkracht.
  Ik bedoel, misschien moeten we het zo zien: blanke vrouwen kiezen graag zelf met welke blanke mannen zij het doen. Als een niet gekozen blanke aan hen zit, dan is dat erg en ongewenst en heet het verkrachting. Maar als een niet blanke dat zou doen dan is het exotisch en alles wat exotisch is bijzonder en dus lekker…ik bedoel, oke.
  Tja, het blijft moeilijk voor mannen om vrouwen te snappen.
  Kijk maar naar als die vrouwen die op stations staan/stonden te wachten op al die “asielzoekers /oorlogsslachtoffers”.
  Wat mij nog meer verbaast zijn die mannen die zich daartussen bevinden. Zouden ze allemaal verwijfd zijn of alleen verdwaald?

 10. Tim Pietersen

  8 mei 2017 op 16:11

  het masker van ‘journalistiek’ is volledig afgevallen. stel voor dat npo haar logo in hamer en sikkel veranderd

 11. Leo KarelJan

  8 mei 2017 op 13:59

  Ik kijk al jaren niet meer naar politiek correcte TROEP zoals Buitenhof. Het is smerigheid uit de onderste lagen van het riool. Vol “weg met ons”, zogenaamd racisme, blankenhaat ( vooral blanke mannen ) en een door en door verrot “feminisme” , dat overigens samen blijkt te gaan met islamknuffelen. Dat laatste laat goed zien hoe imbeciel en onwetend die troep daar is: feministen die de islam knuffelen en blanke mannen die daar tegen strijden ( Wilders ) verketteren. Zwaar gestoorde wijven: meer niet.
  Ik bewonder je Joost, dat je je gezondheid opoffert om nog naar deze troep te kijken!!

  • Edmond V.O. Katusz

   9 mei 2017 op 01:10

   Keep your friends close, but keep your enemies closer!
   Dus niet kijken naar Buitenhof lijkt mij niet zo slim.
   Salut! Edmond V.O. Katusz

 12. Wat is er toch aan de hand?
  Geenstijl dat naast ongecensureerde journalistiek ook jongens-stoere-praat-teksten produceert en wat mooie vrouwen billen vertoont moet “uit de lucht” gehaald worden, net als toen Radio Noordzee en Veronica omdat… ehhh… waarom eigenlijk? Nadat deze destijds zeer populaire radiozenders op zee gevolg gaven onder overheidscontrole te opereren was het plots wel ok?
  Toen stond justitie klaar om in te grijpen tegen die “piraten” zenders, nu staan een grote groep eigen mensen klaar de “moderne piraten zender” Geenstijl, uit de lucht te halen?
  Feministen die Marine Le Pen, opkomend voor Frankrijk, als vrouwelijke president verwerpen en liever voor een Rothschildt bankier en moslim sympathisant kiezen? Macron die doodleuk verkondigt dat de Franse cultuur niet bestaat? Huh? Feministen waren tegen Trump omdat hij een macho-anti-vrouw-man zou zijn en prefereerden een totaal corrupte vrouw als president?
  Het is een feit en bij iedereen bekend dat moslims/islam…

  • … dat moslims/islam vrouwen onderdrukken.
   Wie snapt het nog? Wat is er toch aan de hand? Is iedereen in de war?
   Heeft het tientallen jaren slechte niveau van het onderwijs hier wat mee te maken?
   Ik ben bang van wel. Er is geen andere verklaring.

   • @ Cale

    “Wie snapt het nog? Wat is er toch aan de hand? Is iedereen in de war?”

    Je verzwakt een samenleving door verdeelheid, door bevolkingsgroepen tegen elkaar uit te spelen. Daarbij steun je een minderheidsgroepering. Die wordt daardoor afhankelijk van je. Van propaganda in de media tot wapens aan toe. ’t Is een eeuwenoud recept. De vraag is natuurlijk: wie trekt in dit geval aan de touwtjes aan de touwtjes?

    • Dat is precies wat ik bedoel. Mochten er werkelijk figuren zijn die aan de touwtjes trekken, dan is de situatie zorgwekkend maar begrijpelijk. Maar hoe komt het dat een heel groot deel van de bevolking nog steeds valt voor de mooie praatjes van bvb de VVD, GL en die Dieren partij? Een beetje op internet kijken doet je beseffen dat GL en de PvdDieren een behoorlijk dubieus verleden en zeker dubieuze contacten hebben. Waarom stemt men blind op die partijen? Waarom stellen mensen geen vragen meer? Omdat ze niet meer kritisch kunnen nadenken? Omdat ze dat nooit geleerd hebben? Daar gaan we weer; onderwijs.

   • observer59

    8 mei 2017 op 16:17

    Eerder ruim 40 jaar media indoctrinatie via de NOS/NPO en de verwijfde RTL

  • Edmond V.O. Katusz

   9 mei 2017 op 01:14

   “Het is een feit en bij iedereen bekend dat moslims/islam vrouwen onderdrukken.”

   Neuh, ik denk het dat dat door u veronderstelde bekend zijn met het gewelddadig karakter van het Mohammedanisme, juist niet het geval is.

   Hoeveel mensen nemen werkelijk de moeite die boeken echt te lezen. Dat zijn er zeer weinig, naar ik vrees.
   Tschüß, Edmond V.O. Katusz

 13. Jet, Linda en Hadjar, verkrachters van de realiteit

 14. En wat is er met die vriendjes/echtgenoten van deze Buitenhof dames aan de hand? Laten die zich doorlopend koeieneren door hun vrouw die vindt dat elke blanke man een racistische verkrachter is? Dit is echt voer voor psychiaters. En al die feministen die tegen madame Le Pen protesteren? Nu heb je de kans om een vrouw als president te krijgen en is het weer niet goed. Ik snap er geen biet meer van. Rothschildt bankier Macron wint en laat meer totaal vrouwonvriendelijke moslim migranten toe? Hoofddoeken = vrijheid? Zijn ze nu geheel van de pot gerukt? Ja, dus. En in Nederland: Niets geleerd van de moord op Fortuyn en van Gogh. Nog steeds is linksgroen en VVD “rechts” heimelijk opgelucht lijkt het, zoiets van opgeruimd staat netjes. Deze nazi mentaliteit leeft nog heel sterk. Het wordt nu echt oppassen geblazen in de EU.

  • In de Franse kiosken had bijna elk opinieblad Macron op zijn cover, over Le Pen alleen smalende berichten.
   Toch heeft bijna 35% van de Fransen op Le Pen gestemd. Zo kun je het ook zien. Als je een hersenpan van een fransman openmaakt dan lees je: ‘Le Pen is een fascist en is fout’. Dat is er dagelijks met de paplepel ingegoten. Ook in Nederland zie je dat een grote minderheid zich niet laat ringeloren door propaganda, maar het blijft een minderheid. Zelfde in dictaturen. Nu Le Pen potentie heeft op 35% zou het kunnen dat de rechtse partijen bang worden en wellicht standpunten gaan overnemen. Dat is een stro halmpje, alhoewel in Nederland hoeft Rutte het alleen te roepen en het, waarschijnlijk tot zijn grote opluchting, niet uit te voeren. Er verandert daarom helegaar niets in Nederland op dat gebied met Rutte.

   • toetssteen

    7 mei 2017 op 23:05

    @Koffij
    Vandaar dat Fillon die zeker zou hebben gewonnen uitgeschakeld moest.

 15. Beertender

  7 mei 2017 op 20:18

  Nederlandse studenten een ‘verkrachtingscultuur’ Omdat iemand oproept tot reacties en mensen laten ff hun fantasie gaan? Schei uit. ik weet niet in wat voor een Satanistische studenten vereniging deze dames hebben gezeten maar dit is niet gangbaar wat hun vertellen.
  Tja je hebt mensen die sex onder de dekens hebben met het licht uit kan ik me voorstellen dat die zo denken. (mvr. Bussemakers)
  De studententijd is juist een manier om jezelf je ontdekken. Op economisch spiritueel en seksueel niveau. We beginnen op de USA te lijken, preuts en alles in een hokje plaatsen.
  Kinderen/ mensen tussen 14/25 jaar plegen zelfmoord omdat een naaktfoto’s op internet beland door wat dan ook. Dit is te gek voor woorden, maar de maatschappij probeert deze gedachtegang ons op de dringen.
  Wees gewoon vrij en jezelf, dit heeft niks met een verkrachtingscultuur te maken. Sommige mensen ja JET vinden sex/sexualiteit een vorm om JEZELF kunnen zijn. Hierbij noem ik bijvoorbeeld ook Naturisme,…

 16. veelminder

  7 mei 2017 op 19:23

  Ik wist niet wat ik zag, toen mede ondertekenaar van de boycotoproep, de ultra linkse Mevrouw Luyten daar van ons belastinggeld een zg ‘discussie’ ging leiden tussen 4 gelijkgezinden, het droomscenario van de machthebbers in alle autoritair geregeerde staten.
  Alles is door en door verrot aan Buitenhof: er zit een hele PvdA (Luyten, Witteman) en D’66 sectie (Hagens) te presenteren en Corinne Houtman, eindredacteur sinds 1880 haalt haar inspiratie duidelijk uit de linkse partijburelen. Je krijgt dan situaties waarin de kraakster en communiste,ene Jet duiten in zakjes zit te doen en actief zit mee te helpen een persmedium -waarvoor ik maar een zeer beperkte sympathie heb – om zeep te helpen. Deze dames nemen het woord islam/koran en de ideologische relatie tussen vrouwenverkrachtingen en een verdere seksuele verleiding en perversie in de islam (doden van ongelovigen wordt met 72 maagden hemels beloond) niet in de mond. Ze zijn politiek verziekt en dus mentaal verrot. Idem Buitenhof,…

 17. “Haha. Dus presentatrice @Luyte ondertekent zelf een manifest, en leidt daarna een gesprek met drie gelijkgestemden daarover in @Buitenhoftv?”

  https://twitter.com/Sywert/status/861163649561448448

  We hebben het natuurlijk wel over de Staatstv en daar mag alleen netjes binnen de nauwkeurig afgebakende grenzen van de toegestane mening worden ‘gedebatteerd’.

  Niet alles wat Geen Stijl doet is even tof, maar nog steeds snijden ze topics aan die de Staatsomroep zorgvuldig mijdt. Gaat het misschien niet om tieten, maar is het misschien weer een van die aanzetjes om vvmu op het internet aan banden te leggen?

 18. toetssteen

  7 mei 2017 op 17:34

  Inzake Grolsch zelf:

  http://www.nicoliendejong.nl/Grolsch-Playboy

  Ook boter op het hoofd.

 19. toetssteen

  7 mei 2017 op 17:31

  https://petersiebelt.wordpress.com/2008/09/16/wie-boter-op-zijn-hoofd-heeft-kan-maar-beter-uit-de-zon-blijven/

  Tot zover mevrouw hypocriet Bussemaker. Lekker clubje trouwen waar Siebelt over schrijft…..

 20. Heb dit geleuter gelukkig niet gezien. Maar als je beweert dat er onder de Nederlandse studenten een ‘verkrachtingscultuur’ (= algemeen aanvaard gedrag) heerst, dan zit je gewoon te liegen. Keihard te liegen! Wat een totale blamage!

 21. Ik heb ook wel kritiek op geenstijl maar het blog is niet het grote probleem als het gaat om misbruik van vrouwen, en dan is het inderdaad gek dat je deze vrouwen nooit hoort als het gaat over misbruik van vrouwen binnen de islam. De MSM is ook huiverig om het beestje bij de naam te noemen, al durft de MSM nu wel meer te benoemen dan in de knettergekke periode van Janmaat begin jaren 80 toen je een grote heksenjacht had door de MSM op iedereen die kritiek had op immigratie.

  Laten we hopen dat de MSM vandaag de tweede nederlaag leidt, en wel in Frankrijk.

 22. ‘Samen voor ons eigen een beetje netwerken’. Dat is zo’n beetje de invulling die de club van 100 selectief verontwaardigden aan het feminisme lijken te geven. Dat Bussemaker als exponent van dit ‘parelkettingfeminisme ‘ was uitgenodigd zegt genoeg.

 23. Mijn dochter is derde jaars student in Den Haag en Leiden en zit volop in het studentenleven. Ze is heel openlijk naar ons toe, met name naar haar moeder. Nog nooit ook maar 1 klacht gehoord over vervelende jongens en zeker niet over handtastelijke studenten. In tegendeel, ze vind vooral sommige Nederlandse jongens wat verlegen. Waar overigens niets mis mee is, het is zelfs charmant en soms aandoenelijk, naar haar zeggen. Sommigen zijn echte lady-killers, die, zolang ze beleefd blijven (en dat is haar ervaring) prima gasten zijn. Ook niks mis mee. Maar verkrachters? En een verkrachtingscultuur onder studenten? Onzin. Wel is ze 2 maal belaagd geworden door kut marokkanen. Maar die aanrandingspogingen mislukten. Gelukkig maar. Die wijven in deze BH uitzending sporen niet.

 24. Eerst duizenden (Afrikaanse en Arabische) verkrachters binnenhalen en pamperen en vervolgens een boycot eisen? Hoe hersenloos kunnen dit soort ‘machthebbers’ zijn?

 25. Verkrachters in de westerse cultuur zijn loosers, in de moslim cultuur bijna helden, vandaar dat groepsverkrachtingen in het westen bijna niet voorkwamen, nu wel door de moslim binnendringers.

 26. Breinbrouwsels

  7 mei 2017 op 15:18

  Die hele mafketelclub zit dijenschurend met een trilei in de doos te hunkeren. Manmanman..

 27. Toch wel apart dat een demissionair minister oproept tot een boycot van een mediabedrijf. Ben ook benieuwd hoe de eigenaar van NRC en de Telegraaf het vindt dat er opgeroepen wordt tot een boycot.

 28. Edmond V.O. Katusz

  7 mei 2017 op 15:04

  Sow, ik heb even genoeg van dit demagogisch gebabbel, ga later nog wel eens de rest beluisteren. Dit stukkie was wel voldoende. Misschien fileer ik later deze dames nog verder.
  Tschüß, Edmond V.O. Katusz

 29. Edmond V.O. Katusz

  7 mei 2017 op 15:02

  @Linda Duits
  “Volgens mij zijn het geen verkrachtingsfantasieën, maar oproepen tot verkrachting, … wat op GeenStijl enorm veel gebeurd dat zijn racistische uitlatingen.”

  Sow, dat eerste deel van het citaat moet ze maar eens even hard maken, want het is alleen maar “volgens mij” en alleen een aanval op diegenen die de smerigheid debiteren, maar bewijzen ter tafel brengen? Ho maar.

  Zelfde gorige discussietruuk als bij de ministeresse. Even met nog meer prut gooien, even gauw de racismekaart trekken. Beperk u tot het onderwerp van discussie, s.v.p!
  Sub omni canone. Edmond .O. Katusz

 30. Edmond V.O. Katusz

  7 mei 2017 op 14:49

  @Hadjar Benmiloud.
  De uitdrukking van “verkrachtingscultuur” werd gebezigd door
  Hadjar Benmiloud. Zij omschrijft zichzelf aldus: “is 26, multicultureel, intersectioneel, en intergalactisch feminist.” Natuurlijk “feminist” en niet “feministe” dus met die vrouwelijke “e” Die taalrot is al lang gemeen goed. Soit!

  Ik vraag me af of ze eigenlijk wel weet heeft van “verkrachtingen”, behalve buiten het politiek correcte boekje. Ik vind het vergelijken van gore rotopmerkingen, die ik ook zelf verachtelijk vind, niet gelijk aan echte verkrachtingen. Dat is, denk ik, nee weet ik zeker, heel wat anders!
  Sub omni canone, Edmond V.O. Katusz

 31. Edmond V.O. Katusz

  7 mei 2017 op 14:47

  Slordig discussieren.
  De ministeresse* mvrouw Jet Bussemaker, kon het weer even niet laten om politiek te bedrijven. Even trappen naar rechts en de PVV. Van mij mag ze die politieke hoek abject vinden, maar het is slordig discussieren om die zaak er nu bij te slepen. Dom, dom, dom en demagogisch.
  Sub omni canone, Edmond V.O. Katusz
  * Ja, expres.

© 2023 De Nieuwe Realist

Thema door Anders NorénOmhoog ↑