Jarenlang vluchtelingen als bovenburen.  Logboek van woedende huurder.

Door Joost Niemöller

Na de klachten van een inwoner uit W. door extreme overlast vanwege vluchtelingen in de straat, kreeg ik veel reacties binnen via de sociale media met vergelijkbare verhalen. Vluchtelingen worden geplaatst in woonwijken met veel huurwoningen en de leefomgeving wordt onleefbaar. Iets waar de bestuurselite geen rekening mee hoeft te houden aangezien die in dure wijken met koopwoningen leven.

Een persoon in een flat in Naaldwijk, stuurde me de klachten toe zoals deze genoteerd zijn in het logboek van de woningbouwvereniging. De klachten duren al tweeënhalf jaar en worden veroorzaak door een gezin uit Eritrea dat er pal boven woont. Niets helpt. De geluidsoverlast en de stankoverlast blijft.  Ik heb een selectie gemaakt van de klachten. Zo wordt leven in het eigen huis onmogelijk gemaakt.

Deze bewoner mailde ook:

Tientallen klachten van andere buren en meerdere keren politie aan de deur heeft niks geholpen. Vluchtelingenwerk en vitis en meditation alles is al langs geweest bij de bovenburen maar niks helpt. Er is in juli en december 2016 2 x een geluidsmeting geweest en dat gaf zware overlast aan. We zitten nu te wachten op een rechtszaak maar of dat helpt betwijfel ik.

 

Hieronder delen uit het zeer uitvoerige en gedetailleerde logboek:

Schreeuwende ouders en een kind dat tot s’avonds laat loopt te bonken en te trappen op de vloer door het hele huis heen. Soms denk ik weleens dat het kind mishandeld wordt.

Meneer heeft aangegeven zich niet aan te passen omdat hij een andere woning wilt hebben.

Vuil naar beneden gooien vanuit de doucheraam, lege flesjes champoo, lege tube,s tandpasta, lege flesjes kleurspoeling, oude tandenborstels en meer afval van allerlei dingen.

Ze luisteren toch niet dus praten heeft geen zin meer. Ik denk kindermishandeling ook. Ouders hebben aangegeven dat ze niet stoppen want ze willen een andere woning.

Stampen en hard gebonk wat helemaal niet nodig is. Hard geschreeuw en gestamp van een kind wat nooit buiten komt. Ouders die hard schreeuwen naar elkaar wat ook niet nodig is. Veel dingen op de grond laten vallen wat ook niet nodig is. KLINKT BIJ MIJ ALS MOKERSLAGEN HIER BENEDEN.

Ik wil niet meer praten met deze lui anders ben ik bang dat het helemaal uit de hand loopt hier in de flat door hun toedoen want nooit eerder zijn zulke beesten hier gehuisvest. Wat zullen wij blij zijn als deze mensen een ander huis kregen.

Nog steeds veel gestamp en gebonk wat totaal niet nodig is zo hard. Die lui zouden eens met hun kind een stuk moeten gaan lopen en de buurt verkennen zodat ze moe is,avonds in plaats altijd maar binnen zitten en overlast geven. Een mooie speeltuin waar ze nooit komen met dat kind. Het zijn waardeloze ouders voor dat kind.

Geen zin meer om naar boven te lopen want het helpt niet met deze achterlijke familie. Dit zeg ik al 1.5 jaar. Er zijn afspraken gemaakt maar houden zich daar niet aan.

Stampen en harde gebonk een paar uur lang. Deze familie is zo erg eigenwijs om toch maar overlast te blijven geven. Ik kan niet eens rustig TV kijken of op mijn PC werken door dat gestamp achter elkaar met en zonder visite.

Niks helpt tot nu toe. Het word alleen maar weer erger zoals ik al had voorspeld. Na een tijdje rust word het weer net als vroeger. Alle afspraken en brieven zijn voor niks geweest. Niks helpt tot nu toe. Het word alleen maar weer erger zoals ik al had voorspeld. Na een tijdje rust word het weer net als vroeger. Alle afspraken en brieven zijn voor niks geweest. Niks helpt tot nu toe. Het word alleen maar weer erger zoals ik al had voorspeld. Na een tijdje rust word het weer net als vroeger. Alle afspraken en brieven zijn voor niks geweest.

Ik kan niet eens even lekker een krantje lezen op de computer en rustig een bakkie koffie drinken door het gebonk en getrap en geschreeuw op de zondagochtend. Is dit normaal?? Het is na die brief van Vestia geen minuut stiller geworden.

Er is 1 ding wat helpt en dat is uitzetting want na 2 jaar onrust brengen is wel duidelijk dat deze mensen niet in een flat horen en totaal geen rekening houden met de onder bewoners of andere bewoners in de flat. Ik ben om 13.00 maar naar een kennis gegaan want ik wordt gek hier. Kan in m’n eigen huis niet eens meer normaal leven zonder geschreeuw en gestamp en gebonk van de kinderen en ouders en constant visite over de vloer.

Veel getrap en gebonk van alles en weer veel andere mensen boven. Daardoor is er weer veel overlast bij mij. Er wonen meer mensen daar dan is toegestaan.

Ik wil rust s’ avonds in m’n huis. Kan NIET normaal tv kijken door dat getrap en gebonk en geschreeuw. Kinderen lopen nog te stampen en te gillen door het huis om 22.00 pm. Die kinderen kunnen geen trauma’s hebben allemaal want daar zijn ze veel te jong voor. Die ouders kunnen geen opvoeding geven. Waarom hoor ik daar niemand over? Die kinderen zitten de hele dag thuis en binnen en gaan nooit eens buiten spelen. Andere kinderen van die leeftijd zie je allemaal samen spelen maar deze kinderen worden 24 uur per dag opgesloten in een flat. Daar moet ook eens naar gekeken worden vind ik hoor. Ze worden pas wakker na 10.00 am.

Praten helpt niet want dat blijkt nu wel na 2 jaar ellende van deze familie mee te maken. Deze familie hebben mij al zoveel ellende bezorgd door mijn rust te ontnemen in m’n huisje dat er nooit meer gepraat kan worden tussen ons als buren. Dit komt in mijn geval nooit meer goed en zal ze ook nooit meer gedag zeggen of groeten.

Het blijft maar doorgaan. Ze trekken zich nergens van aan. HOE MEER ASIELZOEKERS HIER IN BUURT HOE MEER OVERLAST ZE GEVEN HIERBOVEN.

Als ik elke keer naar boven moet ben ik uitgeput. Zij moeten eens in een container gezet worden die eigenwijze familie. Zou er 1 gemeenteambtenaar of 1 rechter 1 week in m,n huis willen gaan wonen om mee te maken wat ik meemaak hier????

Het is echt ongelooflijk wat ik elke dag moet meemaken sinds die lui hier boven wonen. Hoe meer asielzoekers uit Eritrea hoe luidruchtiger het hier boven wordt. Toch niet normaal dat ik straks elke dag moet luisteren naar 3 RENNENDE EN STAMPENDE kinderen. Waar zijn mijn rechten om normaal te kunnen leven in mijn huis???

Met stok tegen mijn plafond geslagen zodat ze weten dat ik last van ze heb. Praten helpt niet dus ik moet wat anders. Na 22.30 was het rustig omdat ik terug sloeg. Zij haten dat ik tegen het plafond slaat maar ik haat dat ik al 2 jaar last van hun heb. Het wordt toch echt oorlog binnenkort als er niks gebeurt.

Vandaag bij dokter geweest en die verklaarde en heeft geconstateerd dat ik zeer overspannen bent door het geruzie met bijhorende geluidsoverlast met de bovenbewoners

Door de nu al 2 jr durende overlast ben ik op een moment gekomen dat ik straks niet meer voor m’n eigen veiligheid instaat laat staan voor de bovenburen die mij het leven verzieken en waardoor ik het recht straks in eigen hand kan gaan nemen omdat er niet naar me geluisterd word na 150 klachten.

Ik neem al 2 jr actie maar het wordt niet opgelost. Ik verwijt alles naar m,n bovenburen waar de schuld ligt. Ik KAN NIET EENS RUSTIG EEN BOEK LEZEN IN MIJN EIGEN HUIS WAAR IK WOON.

Ik noteer alles netjes in de hoop dat er wat gedaan wordt. Ik ben overspannen geworden van de herrie die maar niet ophoud.

Politie gebeld om 22.45 en die zijn hier geweest en daarna boven geweest. Toen politie bij mij aanbelde ging net de visite weg van nr XXX en liepen langs de agenten. Niks helpt bij deze lui dat blijkt wel uit het verleden. Deze flats zijn totaal niet geschikt voor dit soort families die elke dag erg veel mensen over de vloer hebben s’ avonds. Dat blijkt wel want nooit eerder hebben hier zulke eigenwijze mensen gewoond die geen respect voor andere bewoners hebben. Jammer dat de andere bewoners wel tegen mij verklaren dat ze overlast ervaren van nr XXX maar zelf geen klacht indienen. Waar is mijn woongenot wat Vestia belooft als je wat huurt bij hun? Bewoners op nr XXX en XXX verklaren tegen mij dat ze ook overlast hebben van nr XXX. Ik maak elke zaterdagochtend het portiek en trappen schoon en je krijg nog geen bedankje van die lui alleen maar narigheid. Is het normaal dat je bovenburen met al hun dagelijkse visite zoveel overlast zoals stampen en trappen en schreeuwen veroorzaken? Het maakt niet uit of ik in de woonkamer zit of de slaapkamer je hoort dat geschreeuw en gebonk en getrap overal net zo hard. Nog nooit heeft iemand van mij last gehad hier waarom moet ik nu zoveel last van anderen ondervinden???? In plaats van woongenot loop ik nu bij de dokter door de bovenburen die totaal niet willen integreren.

Weer een feestje boven met erg veel gestamp en getrap van ongeveer 20/25 mensen in zo’n klein huisje. Weer zuipen allemaal. MIJN ZONDAG NAAR DE KLOTE DOOR DE BOVENBUREN.

Weer zware overlast door keihard getrap op de vloer en keihard geschreeuw door de ouders. Weer met visite boven. Het is geen buurthuis want daar lijkt het wel op. Waarom moet al die visite hierboven boven en overlast veroorzaken en waarom gaan zij nooit eens ergens op VISITE. Altijd maar visite hierboven waardoor ik geen rust heb in mijn woning.

Erg hard getrap en gebonk op de vloer. Ik zit alleen maar naar boven te kijken en schrik me rot elke keer van die herrie. Dit zijn geen huisgeluiden maar dit is zware overlast wat ik nu hoor. Doodziek wordt je van deze familie op nr XXX. Waarom moeten deze lui ook altijd zo hard schreeuwen s’ avonds last nog? Gek wordt je ervan.

Constant harde klappen die ik hoor door voorwerpen die op de grond gegooid worden en ander hard gebonk door hard stampen op de vloer. Die vrouw loopt ook zo hard te schreeuwen wat ook niet normaal is met zo’n stem. Gek wordt je van deze buren en zeer kwaad ook.

Zeer zware klappen op de grond waardoor ik weer wakker werd gemaakt midden in de nacht. Stampen en bonken is het enige wat ze kennen geloof ik. En van15.00 s’ middags tot 18.00 in de stank gezeten van hun koken en ook in het portiek stonk als een bunzing, heb alle ramen van m’n huis moeten openzetten en de portiek deur naar buiten ook, zo stonk het ook in het algemene portiek. Niet te geloven dat deze mensen nog hier wonen???

Toen ik om 17.00 thuis kwam moest ik alle ramen openzetten om de stank uit m’n huis en portiek te krijgen van de bovenburen. Het stampen en trappen houdt ook maar niet op. Deze mensen doen ook niks om maar iets beter te worden. Totaal niks. Alleen maar over last veroorzaken ze.

Werd wakker midden in de nacht van de buurman die buiten dronken stond te schreeuwen naar zijn vrouw die op bed lag. Andere buurman van Nr XXX vroeg of hij rustig wilde doen maar had overal schijt aan. Toen zijn vrouw eindelijk de deur open deed konden we weer gaan slapen.

Abnormaal hard gestamp en gebonk op de vloer boven mij. Erg hard geschreeuw en gekrijs ook. Volgens mij moet de kinderbescherming eens meer langskomen want dit kan nooit goed zijn wat boven allemaal gebeurd met die kinderen.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

31 Reacties

 1. Tim Pietersen

  14 juni 2017 op 21:11

  je zult maar ontvanger zijn van diversiteitskadootjes………………………

  valt nog mee dat ze geen diabetes hebben (ramadan)

  propaganda media wordt aangestuurd door slimme mensen, de domme mensen in de lagere regionen fungeren als buffer. aangezien meerderheid nederlanders zich als consument gedraagt opereren zij op een laag niveau, precies waar de propaganda media ze wil hebben

 2. Leo KarelJan

  12 juni 2017 op 15:30

  Even iets anders: hoe imbeciel en onbetrouwbaar zijn de media?
  Even 3 recente voorbeelden:
  1. De Conservatieven gaan van 36.9% in 2015 naar 42,4% in 2017. Door districtenstelsel verliezen ze toch enkele zetels, maar stijgen dus 5,5% in aantal stemmen. Maar volgens de media is May afgegaan.
  Op komst: ongeveer 70%
  2. Macron kreeg gisteren bij de parlementsverkiezingen ruim 32%, maar door districtenstelsel krijgt hij veel zetels. Opkomst: 48,8 %.
  Dus 16% van de Fransen heeft op hem gestemd. Volgens media een gigantische zege!
  3. Cowey werd volledig afgemaakt door Republikeinse senatoren: leugenaar en lekker. In NL media wordt gedaan alsof hij gehakt van Trump had gemaakt. NOS en RTL lieten alleen Democratische senatoren zien! Er was niets aan de hand voor Trump, maar volgens RTL moet hij vrezen voor een afzetting.
  Media: totaal imbeciel, debiel, kwaadaardig en totaal onbekwaam.

 3. In Artis. Lopen langs de apen. Aanwezig in alle soorten. Voederen verboden. Daar word voor gezorgd door mensen. Wat opvalt is soort bij soort. Zet ze bij elkaar dan word het een ruzie makende teringzooi. Bij mensen werkt het net zo. Dat levenssoort word geleid door domheid met geërfde rijkdom. Bekend onder veel namen zoals Bilderberg. Hun voorlopers veroorzaakten twee wereld oorlogen. De eerste als tijdverdrijf en opruiming overbodige mensen. Nummer twee was meer direct en toekomst gericht. Adolf was de juiste man om dat waar te maken. Ein Europa, volk, en leider was de voorloper van de E.U vandaag. Wegvoeren, toen, heet nu immigratie en vluchteling. Met als enigst doel verdeel en heers. Dat werkt als een zwerende vinger. Denk PVV en de clowns die formeren en hun mèèr. Dan is dat bedonderd worden waar je bijstaat.

 4. Beste mensen.
  Advies van mij, klaag niet te veel hier. Dat helpt niet.
  https://www.tweedekamer.nl/kamerleden_en_commissies/fracties
  Doe het daar, per fractie of per Kamerlid.
  Tip van mij, neem diverse email adressen want geheid dat je na een paar keer wordt geblokkeerd. In plaats van te antwoorden blokkeren de dames en heren je liever.
  Vooral de linkse partijen zijn hier erg vlot mee. Sharon Gesthuizen ( ex SP) was kampioen. Als ik zo’n stuk als dit tegen kom stuur ik de link op.

  • Sint Nicolaas

   12 juni 2017 op 13:14

   Heb dit een keer gedaan nav. het Oekraine referendum beste AaHunze. Mail gestuurd naar diegenen die, ondanks het NEE bij het referendum, toch voor het verdrag stemden. En surprise surprise : Op een handjevol standaard antwoorden na waarin men elkaar domweg napraat en het in hun ogen achterlijke electoraat tevergeefs duidelijk probeert te maken dat het goed is voor de stabiliteit, solidariteit en blah blah blah, kreeg ik : of geen antwoord of de mail werd ongelezen gedeleted. Tot zover de interesse van onze regenten in de mening van het voetvolk. Goed dat Joost er is en wij ons ei hier kwijt kunnen. Hij vertaald dit weer naar oa. het boek ” kwaad” of het MH17 drama. Blijf alert en reageren dus.

 5. @Leo KarelJan. Gelijk heb je. Ben benieuwd wat al die klagers hebben gestemd. In feite hebben alleen de PVV en FvD stemmers recht van spreken. Alle anderen hebben erom gevraagd. Ze hadden kunnen voorzien dat die gigantische instroom niet for ever in de AZC’s zou blijven zitten…
  Wedden dat de klagers bij een herkansing weer niet op de enige partijen die voor hen opkomen zullen stemmen?

  • @Chris2,
   Ik klaag niet….nou ja, misschien een beetje dan, maar stemmen, dat doe ik al heeeeel erg lang niet meer. Had meer dan, pak ‘m beet 35 jr geleden al door dat stemmen absoluut geen zin heeft. Het “programma” moet uitgevoerd worden en daar worden de poppetjes op afgestemd! That’s it!!
   En een herkansing…om wat te doen? Ons wederom door de strot laten duwen dat de verliezers als winnaars betiteld worden en de winnaars als verliezers! Hoewl ik er meer dan heilig van overtuigd ben dat ook ene heer Wilders aan dit “probleem” niets zal veranderen. U weet zelf wel waarom neem ik aan! (tipje vd sluier, veel partijen…..compromissen….en wat dies meer zei!!…toch??)
   En even voor alle duidelijkheid, ik stem niet omdat ik dan akkoord ga met het systeem, en dat systeem wil ik niet dus werk ik hier niet aan mee!
   Gegroet,
   Gladiator

   • “stemmen, dat doe ik al heeeeel erg lang niet meer.”

    Aha, nu vat ik ‘m. Met ‘de koppen bij elkaar steken’ bedoel je ‘de koppen in het zand steken’.

    • @Dick,
     Ondanks dat ik het vervelend begin te vinden…….
     Als je al leest wat ik te melden heb, dan graag goed alvorens respons te geven die nergens op slaat.
     Maar kom op, speciaal voor jou dan nog een keertje!

     Ik stem niet omdat ik dan akkoord ga met het systeem, en dat systeem wil ik niet dus werk ik hier niet aan mee!
     Hoop dat dit duidelijk was, speciaal voor jou……..pffff.
     Hier word ik nu echt zo moe van, dit verspillen van tijd en energie!

     Maar toch,
     Gegroet en fijne dag verder (met typen en veroordelen van vooral anderen!)
     Gladiator

     • @Gladiator. Ik snap uw standpunt maar helaas voor u heeft u indirect tóch mee gestemd al die jaren. Want als u niet komt opdagen bij het stemmen, om wat voor reden dan ook, wordt uw ongebruikte stem vanuit de grote hoop via de stemverdeler tussen de 3 grootste partijen verdeeld. En dat zal in het verleden zeker niet een partij zijn geweest waar u op gestemd zou hebben. Als u ze echt voor wilt zijn gaat u de volgende keer Blanco stemmen. Dat steekt u uw stem virtueel in de zak, neemt hem mee naar huis en krijgt niemand hem. En zeker niet de partijen die u niet wilt. Zomaar een tip.

 6. Dan heeft links het beter door dan u. Die probeert tot in de haarvaten van ‘het systeem’ te komen ook al vraagt dat een heel lange mars…
  Wat het oplevert zien we thans.
  Het systeem is zo slecht nog niet, maar je moet het wel benutten
  (nu het nog kan), want wat we thans zien is dat degenen die aan de knoppen zitten het systeem naar hun hand aan het zetten zijn. U weet wel – om maar enkele zaken aan te stippen- uitsluiten, controle van de pers, inzetten van hulptroepen zoals Antifa en het invoeren van censuur (zie artikel hierboven).
  Probeert u soms anderen van het stemmen (op Wilders?) af te houden?

 7. Gemiddeld gemeten IQ van bewoners Somalië en Eritrea ligt rond de 65. Daarbij hoort nou eenmaal een bepaald soort cultureel bepaald gedrag. Zeker als je massale immigratie toestaat. Nu ook zelfs in Naaldwijk. Ik woon al jaren in een Sharia buurt in een grote stad en het spijt me, maar gniffel een beetje nu ik steeds vaker lees, dat mensen in kleine steden en dorpen, die al jarenlang traditiegetrouw Pvda, CDA en Groenlinks stemmen, ook eens voelen, ervaren hoe het is, je niet meer thuis te voelen in eigen land. Hoe het is om praktisch geen Nederland taal meer te horen of de islamitische propaganda overal te zien. Zeker persoonlijke overlast zoals Niemoller laat zien, is verschrikkelijk, maar hoort simpelweg bij het Nieuwe Nederland, anno 2017.

 8. Ze gaan steeds weer op vacantie naar Eritrea en Somalië , dus trek die verblijfsvergunning nu eens in, een met de dood bedreigde zou nooit terug gaan.
  Het zijn geen vluchtelingen maar uitkerings afpersers, die uitkering is elke maand hoger dan een jaar inkomen daar.
  Stop nu!

  • @Sprx,
   Oké, IK zal gelijk hun “verblijfsvergunning” intrekken en hun “uitkering” stopzetten.
   Zo, dat is gebeurd, dus kunnen we nu rustig doorgaan met wat schrijven op diverse forums en kijken of er over iets anders iets te klagen valt, toch…?
   U begrijpt hoop ik wat ik hier mee wil zeggen, of….?
   Gegroet,
   Gladiator

   • @Gladiator
    Ben je nou wéér aan het kagen omdat anderen volgens jou klagen?

    Wanneer gaan jullie de koppen eindelijk eens bij elkaar steken? Of kan je ook dat niet vertellen omdat hetgeen jullie bespreken het daglicht niet kan verdragen, of omdat het gewoon bullshit is wat uit de trollenkoker komt?

    Wat val jij door de mand.

    • @Dick,
     Hey beste Dick, ik had niet verwacht dat jij, ondanks dat ik jou nog niet had aangeschreven hier, zich aangesproken voelt!!!
     En trollen, dat JIJ daar nu net over moet beginnen…..zet MIJ nu toch echt wel aan het denken.
     En als we dus de koppen bij elkaar zullen gaan steken, wil JIJ dan alleen maar langs de zijlijn staan kijken hoe WIJ proberen om middels goed overleg en uitwisselen van ideeën een eventuele oplossing te vinden.
     En zou er dan misschien wel een oplossing gevonden worden, ben jij dan zo iemand die wel graag mee doet om de VRUCHTEN te plukken, of vergis ik me nu schromelijk.
     En vwb een eerdere reactie aan mij met mijn respons daarop, (ik vond dat je nogal kritisch was naar mij toe) denk ik dat ik gelijk heb, maar de tijd zal het leren.
     Gegroet en fijne dag verder,
     Gladiator

     • @Gladiator
      Ben je nou wéééér aan het reageren hetgeen je anderen verwijt????

      Practice what you preach ipv proberen de boel op te stoken.

      Wat mij betreft ben jij een antifa-loser die op deze manier probeert te trollen en misschien mensen probeert aan te zetten tot geweld zodat afgerekend met ze kan worden.

      Idd, vertrouw je voor geen meter!!

      En dit is tevens het laatste wat ik aan je besteed want als je oprecht meende wat je een tijdje terug meldde dan was je hier nu allang pleite geweest omdat hier voor jou geen zieltjes te winnen zijn.

 9. @Gladiator. Wat had u dan zelf in gedachten qua plannen? Gewoon echt concrete oplossingen? Ben ik erg benieuwd naar. Misschien zit daar iets bij dat we echt zouden kunnen gebruiken om de diverse problemen op te lossen. Want tot dusver ben ik het met @ Sprx eens. Bij gebleken oneigenlijk verkregen vergunning; intrekken die hap en dikke doei. Je moet ergens beginnen met dweilen.

 10. Slaaf zijn, of er mee opgezadeld zitten, zijn kenmerken van elk tijdperk. De Romeinen vertolkten het juist. Een mens is vrij of slaaf. De vrije mens heeft als kenmerk macht.
  Een slaaf mist dat. Geëmmer over, en door, last van slaven onderling, werd normaal opgelost door oorlog. Minder, iets wat later kolonisatie werd genoemd. Vandaag plukken de thuis gebleven slaven de vruchten. Nederland, Molukkers, had geluk. Suriname, de helft kwam. Vandaag, overal waar oranje vlaggen ooit waaiden. Ukraine, oorlog, NATO, Rusland, Europa slaven zijn er klaar voor. Zoals gewoonlijk. Handelsland zijn heeft ook nadelen.

  • “…Suriname, de helft kwam…” Juist beste Bas.
   Na een hoop gedoe werd in de jaren 70 Suriname onafhankelijk en kreeg het een hoop NL guldens mee. Daarna mochten de Surinaamse vrijheid strijders voor een paspoort kiezen; of NL of Surinaams. Van de 500.000 Surinamers, kozen 300.000 “vrije” Surinamers voor een NL paspoort, zo begaand waren ze met hun nieuw verworven onafhankelijkheid. En toen met z’n allen gezellig naar de Bijlmer en Artikel 1 maar gillen over racisme, de dwazen. De NL overheid spoort al jaren niet. Nederland een voortvarend handelsland wordt al decennia lang kapot gemaakt door de linkse maffia. Door politiek correct gezwets waar een normaal mens geen tijd voor heeft.

 11. Die arme man (of vrouw) denkt in zijn onschuld nog dat die bovenburen eigenwijs zijn. Nee niet eigenwijs of een of andere vreemde geestes toestand. Ze ZIJN gewoon zo. Waarom denk je dat het zo’n puinhoop is in de landen waar ze vandaan komen? Dat is voor hen de normaal. Ze hebben gewoon geen besef om eens goed rond te kijken hoe het anders werkt in NL. Ze begrijpen het niet. Ze zien het niet. Mijn dochter in Den Haag kreeg een bekeuring van de gemeente voor het niet plaatsen van het afval in de bak, omdat die bak vol was. De zak keurig netjes naast de bak. 120 euro en betalen. Er wordt duidelijk met twee maten gemeten door overheid en politie. En dat allemaal voor een stel achterlijke sukkels die nooit zullen integreren maar slechts zullen souperen. Inclusief de volgende generaties want hun kinderen integreren ook niet. Hulp bieden in het land van herkomst is de enige uitkomst.

  • @Cale. Correct. Dit soort lieden zal hier never nooit niet ook maar 1 steek bijdragen. Ze kósten alleen maar. Want gaan ze uit die flat, kan men de boel van boven tot onder gaan renoveren/ontsmetten. Ik heb het al meer gezegd. Toen de 1e blanken daar voet aan wal zetten liep het nu niet bepaald over van de Einsteins, Edisons etc.. Het gemiddelde I.Q. in Somalië zit tussen de 67-74 in;

   http://www.targetmap.com/viewer.aspx?reportId=2812

   En Eritreëers doen het al niet veel beter. Die mensen hebben simpelweg de mentale bagage niet om mee te komen in een land als NL. Daarom is het onmenselijk ze met drommen tegelijk hierheen te halen. Voor zowel hen als voor ons. Maar ga dat de Deugd Brigade maar eens duidelijk maken zónder racisme! geschreeuw….

   • @Sjefke
    Het meest bizarre is dat sommigen menen dat als je mensen met een IQ van pakweg 70/80 maar alle kansen geeft en stimuleert, het IQ toeneemt. Nope.
    Tja en in de meerderheid van de gevallen zoekt IQ eenzelfde IQ. Dat kan men trachten te verkopen als racisme, maar er zijn zat interraciale huwelijken waar huidskleur er niet toe doet, maar wel het IQ.

 12. Sint Nicolaas

  12 juni 2017 op 15:34

  Eens beste Sjefke met wat u zegt over het renoveren/ontsmetten. Nichtje van Sint in NL heeft na jaren op de wachtlijst eindelijk een huurhuis weten te bemachtigen maar, nu komt het, de vorige bewoners waren een Marokkaans gezin. De verhuurder gaf aan dat de woning geaccepteerd moest worden in de staat waarin het zich bevindt. Werkelijk, de hele woning was te goor, vet en ranzig om aan te pakken. Echt om te kotsen, zo vies. Ze heeft de woning genomen want de nood was hoog maar tijdens de ( zelfbetaalde ! ) renovatie kwam het ene na het andere ranzige detail aan het licht tot en met ongedierte in de muur van de oorspronkelijk open keuken. Die was door de vorige bewoners dicht gemaakt want moederlief moet geisoleerd in de keuken kokkerellen zoals het een goed moslimfamilie betaamt.

  • Sint Nicolaas

   12 juni 2017 op 15:45

   Sint heeft ook in NL gehuurd maar moest bij vertrek alles in de oude staat achterlaten, tot en met het laatste spijkergaatje van de kalender op het toilet. De tuin was een grote woestenij, met de electra was gerotzooid. Uiteindelijk is er toch een klachtenbrief naar de verhuurder gegaan want dit was echt van de zotte. Dat men zaken als verhuurder uberhaupt zo ver laat komen. De buurt is blij dat ze weg zijn maar zoals u al aangaf, de rotzooi moet wel opgeruimd worden op onze kosten. Ze zitten inmiddels in een ander huis in een andere plaats en ongetwijfeld begint de ellende daar gewoon weer opnieuw. Beleid is veel te soft Ontruimen die hap als men er een puinhoop van maakt of overlast veroorzaakt. Ze moeten toch zo nodig integreren ? ( wat ze overigens toch nooit zullen doen ) dan hoort dit er bij. Aan de regels houden of opzouten. Geen rocketscience.

   • Gelijke monniken, gelijke kappen. Vrouwe Justitia draagt een blinddoek, opdat men oordeelt zonder aanzien des persoons. Naar boven noch naar beneden.

 13. @Sint Nicolaas. Ik herken me volledig in uw schrijven. Toen ik uit de vorige flat ging (en dat is nu 20 jaar geleden) moest ik inderdaad álles tot op de laatste spijker op orde hebben. Zo niet; dan deed de woningbouw het op míjn kosten! Wat u omschrijft is schering en inslag. Vrouwe Justitia is allang niet onpartijdig meer. Voor NL’s gelden hele andere regels schijnbaar als voor die lui. Hele woningen worden compleet uitgewoond en vernield en er kraait geen haan naar. En de kosten van dit alles worden op de NL Samenleving afgewenteld.

 14. Leo KarelJan

  11 juni 2017 op 15:02

  Deze verhalen gaan al jaren de ronde, maar er gebeurt NIETS. Het wordt alleen maar erger. En de meerderheid van de kudde heeft in maart jl. weer op de laffe wegkijkers en verrotte Gutmenschen gestemd, dus ook een kwestie van eigen schuld.
  Wet een doodziek land van softe lulletjes rozenwater zijn wij toch. Dat wij dit tuig hier tolereren en financieel volledig onderhouden! Dit toont de totale imbeciliteit en het verraad van de regentenkliek aan. Gesteund door infantiele media die ook volledig door linkse Gutmenschen en wegkijkers worden beheerst. Verloren land, want een zo laf en ruggengraat volk, gaat ten onder.

  • Sint Nicolaas

   12 juni 2017 op 09:31

   Volledig eens beste Leo Kareljan. De uitslag van de verkiezingen in maart spreekt wat dat betreft boekdelen. Ik heb echt zoiets van ok, stik er dan ook maar in. Helaas worden dan ook de weldenkenden meegesleurd in de apocalyps die onherroepelijk staat te gebeuren. Alleen de waanzin in het nieuws al de laatste tijd. Aanslagen her en der en wat mij ook weer witheet maakte is het nieuws over die baardaap in Belgie die sharia4Belgium heeft opgericht. Die laat men trouwen (!) in de cel waardoor het moeilijker zou worden om hem uit te zetten. WTF ! Niks trouwen ! In het vliegtuig ( laadruim moet voldoende zijn ) en oprotten. Levenslang ongewenst vreemdeling. Nee hoor, er loopt nu een procedure om zijn nationaliteit af te pakken (?!) *bonk-bonk-bonk* ( Hoofd op bureau bashen doet !!! ) Hoe achterlijk kun je nog worden ???

   • Sint Nicolaas

    12 juni 2017 op 09:46

    En zo komen er elke dag van die onbegrijpelijke zaken voorbij die aan alle logica en gezond verstand voorbij gaan. 2e pinksterdag inruilen voor suikerfeest, het racismegeblaat van huppelk*tje Simons, politievolk wat aan de ramadan meedoet, kopvodden bij de politie, paaseitjes die plotseling verstopeitjes heten, de Zwarte Pietdiscussie, scholen die ketstbomen niet meer plaatsen, het zwijgen/liegen van de MSM en ga zo maar door. De lijst wordt schier eindeloos. Enoch Powell voorspelde al deze ellende al in zijn ” rivers of blood” speech. Geert waarschuwt al jarenlang voor de islamisering en het wordt alleen maar erger en erger totdat het kruidvat echt een keer ontploft. Er heerst een schijnvrede in NL maar uit onder andere Joost zijn boek ” Kwaad” weten we dat er een sluimerende onvrede heerst en niet alleen bij de geinterviewden maar bij vele en vele meer.

 15. Dit verhaal moet je eens op een blank cq “wit” gezin hangen! Binnen 3 maanden uit huis zetting met de “sterke arm”!
  Mooi land toch, of niet soms, “ons Nederland”!!
  Maar door dit soort zaken, waar de archieven bij woningverenigingen inmiddels van overlopen, is wel hopelijk aanleiding tot het ontwaken van vele Nederlanders, want dit tuig, zeer zeker dat uit Afrika, zal nooit, maar dan ook nooit integreren. Daar kun je maar 1 ding mee, en dat is tevens het verstandigste, namelijk opvangen in een kampement, en liefst in de regio waar ze vandaan komen.
  Een x per week aan de poort bevoorraden en voor de rest de boel de boel laten.
  En dan te bedenken dat dit alleen nog maar erger gaat worden, en dat staat echt wel vast.
  Tja, Coudenhove-Kalergi plan ten volle in uitvoering en niemand die er iets van zegt of aan wil doen.
  Nu actie en terugdraaien wordt al mega ingewikkeld en elke dag langer…….!!!!
  Gegroet,
  Gladiator