Noodzaak: de woede van westerse jongeren

Door Joost Niemöller

Ik ken veel, en steeds meer, mensen, die in opstand komen tegen de dictatuur van de open grenzen, de multicultuur en het verval van de westerse waarden. Ook onder de babyboomers. Ook onder de mensen van de oorlogsgeneratie. Ook onder mijn eigen, zogeheten ‘verloren generatie.’

Maar het mooie van de Alt Right beweging, voor zover je dit een beweging kunt noemen, is dat het gedragen wordt door veel opstandige jongen mensen, die vaak welbespraakt, fel, met gevoel voor humor, de moed hebben om in opstand te komen tegen de dreigende ondergang.

Zoals deze Lauren Southern uit Canada, met haar eigen, veelbekeken YouTube kanaal, en schrijfster van How Baby Boomers, Immigrants, and Islam Screwed My Generation. Na de meest recente moslimaanslagen in Londen, heeft zij de guts om niet mee te gaan in het koor van de melancholieke, georkestreerde overgave, maar om oprecht uiting te geven aan haar woede. Want we zitten niet meer te wachten op nog meer berustende rouw. Het is tijd om de woede vrijuit te laten. Alleen woede zal de neergang kunnen stuiten. En ja, vooral de woede van jonge mensen. Woede die het bedrukkende gordijn van de censuur openscheurt.

Luister en kijk naar haar energieke verhaal. 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

38 Reacties

 1. Het meest ergerniswekkende is dat multicultuur nog steeds als “Westerse waarde” wordt geframed.
  Per definitie is multicultuur alleen een “Westerse waarde” als ermee wordt bedoeld: het samengaan van Franse, Duitse, Hollandse etc (dus WESTERSE) culturen. De barbarij uit het MO is juist strijdig met de Westerse waarden.

  • Van Lotje (getikt)

   7 juni 2017 op 09:54

   Ligt ook een bak naiviteit aan ten grondslag:

   Op microniveau is het idee: als een niet Westerling hier binnenkomt wandelen – dan gaat hij/zij automatisch het goede doen (whatever that maybe). Wordt automatische democratisch enzovoorts, enzovoorts.

   Maar ook op macroniveau… (geexporteerde naiviteit), we gaan ergens de boel opstoken. MO, of Oerkraine ofzo. Hangen een bordje in de hoofstad bij een mooi gebouw “parlement”. Zo – nu zijn jullie “democratie” – nemen we ook weer aan dat mensen daar als vanzelf naar gaan handelen.

   Terwijl ik denk – wat onze voorouders hier hebben opgebouwd, dat kan kapot. Moet je hard aan werken om dat een beetje in goed vaarwater te houden. Dat wil er bij links niet in…

   • Liefde voor de eigen cultuur moet in onderwijs heel expliciet worden bijgebracht. Anders verwatert het.
    In plaats daarvan wordt onze cultuur op de scholen gedemoniseerd, en door niet-westerse immigratie ondermijnd.

 2. De bewering dat wij zelf schuldig zouden zijn, doordat we bijvoorbeeld Irak hebben gebombardeerd, klopt niet. Het waren om te beginnen de Amerikanen (en niet wij Europeanen). Maar vooral: de bombardementen werden door dezelfde internationale elite uitgevoerd die ons nu omvolken. Mogelijk zelfs waren de bombardementen bedoeld om de migratiestromen op gang te brengen.

 3. En ja, vooral de woede van jonge mensen. Woede die het bedrukkende gordijn van de censuur openscheurt.
  ________
  Nog zo’n jongere, Caolan Robertson:

  ‘Islamophobia? Shut the f**k up’ :

  https://www.youtube.com/watch?v=ro4hsTSY1JE

 4. Werkelijk om te huilen zo waar. Als zelfdenkend mens ga je dit nooit meer winnen. We worden altijd, nu en in de toekomst, weggezet als extremist, racist en fascist… en dat zal niet veranderen. Om droevig van te worden, en haar opmerking over Tommy Robinson is een heel duidelijk voorbeeld dat ook mensen die echt niets, maar dan ook niets, racistisch zeggen, tóch worden op- en aangepakt door de media en zelfs de overheid. Hij wordt opgesloten, zwart gemaakt, aangeklaagd, en zelfs wanneer hij aangevallen wordt is HIJ degene die de cel in mag.
  .
  Laat alsjeblieft de (figuurlijke) bom barsten. We (A) verdienen als westerse wereld blijkbaar niet beter, en (B) ’t zal de enige manier zijn om weer wat logica en realiteit in de mensen te krijgen.

 5. Leo KarelJan

  6 juni 2017 op 16:44

  Ik ben babyboomer en ik ben ALTIJD, mijn hele leven, tegen islam, tegen multiculti, tegen EUSSR en tegen linkse politieke correctheid geweest. En altijd tegen mijn generatiegenoten die het tegendeel zijn.
  Helaas zijn ALLE generaties in meerderheid nu politiek correct. En komen mensen die dit doorzien ook voor in alle generaties.

  • @LKJ, ik kan dit alleen maar beamen.
   Ik heb het grootste deel van mijn leven gereisd en buiten NL gewoond, wat ik nog steeds doe. Ik kan die pc ook niet begrijpen. Ik kan al helemaal die moslim liefhebbers niet begrijpen. Ben in vele islam landen geweest. Niet leuk, niet interessant, niet aardig. Gewoon vervelend, leeg en niks, over het algemeen. Het enige interessante daar zijn de overblijfselen van pre-islam. Wat moeten wij toch met die lui? Vraag ook ik me al meer dan 30 jaar af. En kijk nu eens. Wat een doffe ellende.

   • Conservatief

    6 juni 2017 op 18:14

    Er bestaan ook geen argumenten voor die massa-import, alleen leugens, smoezen en drogredenen. Haat tegen blanken (durven ze wel tegen), debiel gelijkheidsdenken en het erbij slepen van slavernij en kolonialisme (ook al zijn de linksrakkers evengoed nazaten daarvan en zijn alle daders en slachtoffers allang dood en vergaan). Kortom, als ze maar rotzooi kunnen schoppen. Als ze hun sadisme maar kunnen uitleven. Zoek er geen wereldverbeteraars achter, maar precies de leugenaars waar de geschiedenisboeken mee vol staan. Ze zijn terug van nooit weggeweest.

 6. Conservatief

  6 juni 2017 op 16:40

  Heel Europa wordt door de progressieve bestuurselite tot een concentratiekamp gemaakt. Dit keer worden mensen niet afgevoerd, maar worden de beulen geïmporteerd, of zijn hier opgegroeid en hebben vrij spel. De lijken stapelen zich op. Wie protesteert en wil ingrijpen, wordt voor “fascist” uitgescholden door de meelopers en wordt buitengesloten. De policor bestuurders denken alleen om hun macht, hullen zich in clichépraatjes en willen niet terugkeren op hun schreden. Als de grenzen maar open blijven, als EU en euro maar niet in gevaar komen; het lot van de burgers is ondergeschikt. Tot hun overlevingsinstinct terugslaat.

 7. Stand van vandaag: 2 meisjes vermoord en 3 meisjes vermist. Twee vermoedelijke daders opgepakt. Zullen vast geen blanken zijn anders had de politie dat wel laten weten maar misschien heb ik dit mis.
  Twee getinte mannen in zwarte auto probeerden meisjes klem te rijden. (Is mijn dochter ook overkomen, een tijdje geleden met goede afloop, gelukkig).
  Het wordt hoog tijd dat we onze woede laten zien. Echte woede. De maat is vol. Of kan er nog meer bij?

  • Tja beste Cale,
   Je zegt “de maat is vol…”
   Deze is bij mij al heel lang vol en ik heb al veel en veel eerder opgeroepen om eens samen ideeën uit te wisselen en te bekijken hoe en wat we kunnen doen aan dit hele plaatje….
   Echter, ikzelf heb 1 heel groot probleem….en dat is dat ik gewoon zie dat op forums als o.a. dit, en natuurlijk ook andere zoals dit, WIJ elkaar afmaken en ongelijk geven, elkaar het bos in redeneren en zelfs aanvallen op nieuwsfeiten of fakenieuws!!
   Zolang WIJ dit doen, hoe moet het dan zodadelijk gaan in een evt ECHTE bijeenkomst. Slaan we elkaar dan onderling de koppen in of….????
   Ik sta klaar om een en ander te regelen, maar alleen is ook niets……..toch?
   Maar ik laat me heel graag verrassen!
   Gegroet,
   Gladiator

   • Gladiator! Je hebt helemaal gelijk! Meteen regelen! Organiseren! Ik doe mee..meteen. Hoe vaak moet ik het nog aandragen? We moeten samen komen..overleggen. Crisis beraad zonder prietpraat. Bereid zijn naar elkaar te luisteren. De vaste en trouwe groep die vaak hier een reactie achterlaten….kom in actie. Sluit aan bij de gedachtengang van Gladiator. Inloggen bij samenkomst is het bewijs dat we te maken hebben met de echte forum leden. Lijkt mij geen onbelangrijk detail. Dus…..wie heeft een idee? KOM IN ACTIE!!!!!

    • Kom in elk geval 18 juni naar Pegida-demo in Enschede
     http://pegidanederland.com/

 8. @Cale
  Meisje uit Zwolle is terecht, gelukkig. De andere twee uit Tilburg zijn nog steeds vermist.
  Ik heb een kleindochter van 13 die door het weideland naar de middelbare school fietst. Ze wil niet gebracht en gehaald….. Moet je dan? Erachteraan fietsen wil ze ook niet.
  Maar zorgen maken we ons wel.

 9. Kahn wil dat Trump – de democratisch gekozen president van het machtigste land ter wereld – de toegang tot GB ontzegd wordt vanwege een paar tweets die Kahn niet bevallen, tegelijkertijd veroordeelt hij Trump vanwege zijn tijdelijke inreisverbod uit falende staten vanwege levensbedreigende risico’s. Dat zijn volgens Kahn geen geldige argumenten voor een inreisverbod, onwelgevallige tweets wel!!

  Kahn wil dat Trump een inreisverbod krijgt vanwege een paar onwelgevallige tweets naar aanleiding van islamitische slachtpartijen in de westerse(?) stad londen waar hij burgemeester is, daarentegen moeten jihadisten wel weer terug kunnen keren naar GB want anders fascistisch.

  Hoeveel voorbeelden moeten we hebben om te beseffen dat een anti-westerse staatsgreep heeft plaatsgevonden? We spreken over omvolken en daarmee doelen we op de onderlagen maar het omvolken heeft in de bovenlagen allang plaatsgevonden en de overwonnen autochtone bovenlagen heulen nu met de nieuwe machthebbers…

  • …vanwege eigen behoud of om er nog beter van te worden.

   De boer heeft zijn veestapel niet verruild voor een andere veestapel (omvolken), de veestapel heeft een andere boer als herder gekregen.

   • Sint Nicolaas

    6 juni 2017 op 15:06

    U heeft toch meneer Kahn wel gehoord ook beste Dick op maandag. Deze moslim is ook alle schaamte voorbij. IJskoud staat meneer te verkondigen dat hij een trotse, patriottische moslim is en zich ergert aan de perverse ideologie die de terroristen aanhangen. Deze ideologie heeft niets met de echte waarden van de islam te maken volgens deze burgervader. Dan rijst bij Sint de vraag , welke waarden doelt deze man op ? Sint heeft de koran gelezen en het enige wat deze baardapen gedaan hebben op zaterdagavond is het in uitvoer brengen van wat er in de koran beschreven en geboden wordt. Niets meer maar vooral, niets minder dan dat. In 1 ruim 100 verzen wordt opgeroepen ongelovigen te doden. Daarbij wordt soms ook expliciet vermeld dat hoofden en vingers moeten worden afgehakt. Not my islam ? MY ASS !

    • Sint Nicolaas

     6 juni 2017 op 15:23

     ( Correctie : In 1 ruim 100 moet in ruim 100 zijn ) Het hele boekwerk is een aaneenschakeling van haat en nijd en roept links en rechts op tot intolerantie, geweld, moord en doodslag en beschrijft en verheerlijkt de verderfelijke praktijken van struikrover Mohammed en de zijnen. Antisemitisme en wereldheerschappij, Mijn Kamp is er niks bij en toch ; het is overal verkrijgbaar, wordt soms hier en daar op straat uitgedeelt en Mijn Kamp ligt in het verdomhoekje want Hitler. En je ziet het, hoe groter het aantal moslims in een land, des te groter de problemen worden. Frankrijk en Duitsland alleen al rond 10 miljoen ( geregistreerd ! ) Hoe meer er zijn, hoe veeleisender ze worden totdat de oorspronkelijke bevolking in de minderheid raakt en verdreven wordt. Voorbeelden te over in de geschiedenis van dit proces maar NL beloonde D66 en Groen (s)links in maart. Herzlich wilkommen Untergang.

 10. @ Dick

  Economen weten al heel lang dat de massaimmigratie naar omvang en naar kwalitatieve samenstelling Nederland geen enkel economisch voordeel biedt. Noch afgezien van de sociale ontwrichting. Toch……..

  http://www.mejudice.nl/video/detail/joop-hartog-over-immigratie-in-nederland

  Videoclip ( +/- 5 min.) met econoom Joop Hartog die opbiecht dat door de angst voor sociale uitsluiting en veroordeling een hele beroepsgroep zich het zwijgen liet opzeggen. Zich niet durfde uit te spreken tegen de massaimmigratie.

  Vraag me wel eens af in hoeverre de almaar voortschrijdende afluister- en spionagetechnieken politici aan de top van de foodchain in toenemende mate chantabel hebben gemaakt.

  • Politici die de macht hebben zijn sowieso chantabel: Doe dit en dat, anders aanslag.

 11. Er gaat in de VS het gerucht dat van een belangrijk deel van de Washingtonse politici belastend materiaal is waarmee ze in de pas worden gehouden.

  • Je bedoelt Pizzagate. Alleen pedofielen zouden op hoge posten worden toegelaten, met als doel ze te allen tijde te kunnen chanteren.

 12. PS: Lieden zoals Rutte hebben ooit erkend dat “de multiculturele samenleving is mislukt”. Merkel vond het in 2010 zelfs “volkomen mislukt”. Toch gaan ze fanatiek door met het uitbreiden van die mislukking, en blijven mensen op hen stemmen.

  • Dat zou erop kunnen wijzen dat ze inderdaad gedwongen (gechanteerd) worden om het beleid dat ze zelf niet willen, uit te voeren. Als je er goed over nadenkt, is dat de enige logische verklaring voor hun gedrag.

 13. @Koos – Met u eens. Chantabele sociopaten (en een naïef electoraat en frauduleuze verkiezingen, ook dat nog). Bedenk daarbij dat de “Childless genetic dead rules Europe, 12 EU leaders have no children” (eutimes.net 20.05.2017). Een kneedbare “après nous, le déluge”-klasse.

 14. Misschien dat het bij nader inzien juist goed is wanneer het OM Wilders gaat vervolgen voor wat hij in Oostenrijk gezegd heeft (de koran creëert terroristen) want als hij vervolgd gaat worden dan kan hij aan de hand van koranteksten aantonen waar hij zijn uitspraak op baseert. Denk dat de enige redding zal zijn wanneer de koran blootgelegd wordt en dan net zo behandeld zal worden als mein kampf. Maar ja, alles wijst erop dat enige tijd geleden in de bovenste lagen een anti-westerse staatsgreep heeft plaatsgevonden, die delen nu de lakens uit en de msm, autoriteiten, etc.. lopen daar zoals gewoonlijk slaafs achteraan, hun eigen ondergang tegemoet. Daarom denk ik dat het OM bij nader inzien Wilders toch maar niet gaat vervolgen voor die uitspraak.

  • “Daarom denk ik dat het OM bij nader inzien Wilders toch maar niet gaat vervolgen voor die uitspraak.”

   Et voila:

   http://politiek.tpo.nl/2017/06/07/om-gaat-geert-wilders-vervolgen-vanwege-toespraak-oostenrijk/

 15. Via Twitter kwam ik van het weekend één van haar video’s tegen. Wat een heerlijk verfrissend en to the point geluid! Zou verplichte kijk kost moeten zijn in de 2eSlaapkamer. Al vrees ik dat zelfs dan de ogen nog steeds ferm gesloten blijven. Maar ze heeft gelijk. Er staat niets minder op het spel als onze toekomst, onze vrijheid. Hoe hard de “progressievelingen” het ook proberen te ontkrachten en ontkennen. Ook Tommie Robinson had een zeer oprechte video van het weekend. De man wordt in Engeland weg gezet als nazi en zijn Twitter en YT zijn al meerdere malen gesloten door de internbedrijven. De waarheid mag niet benoemd worden. Déugen zullen we, tot aan ons graf en onze ondergang als het moet. Om dood- en doodziek van te worden!

  • Zie ook dit boeiende interview met Tommy Robinson: “If The UK Continues To Fail Its Citizens…” (Youtube, The Alex Jones Channel, Jun 6, 2017)

 16. Die woede, waarom komt het niet? Uit angst voor fysiek geweld en achteraf problemen met justitie, dus laat maar. Zo iets. Als je reageert op een groep jonge moslims die zich misdragen op straat dan sta je alleen. Niemand die je zal helpen zodra je ingesloten wordt. Mocht je handig en sterk genoeg zijn en een paar van die kut jochies alle hoeken van de kamer laat zien, wordt je aangehouden. Is dat niet het antwoord?
  Een Londenaar en een Roemeense bakker gooiden wat ze voor handen kregen naar een aanvaller. Twee mannen. En wat deed de rest van al die mannen? Weg rennen met hun handen (vrijwillig) op het hoofd. Dat zien moslims ook en die lachen om dat gedrag. Woede achteraf is geen echte woede. Als je de adrenaline, veroorzaakt door zo’n aanval, gebruikt om sneller weg te rennen, zul je nooit vechten voor je leven. Dat is ook opvoeding. Woede is slecht. Eerst tot tien tellen. Tja. Zucht.

  • Een derde man trad moedig op. Zojuist gelezen. Een Spaanse kelner die de deur van zijn cafe blokkeerde tegen een van de aanvallers. Hij verklaarde bang te zijn geweest maar wilde zijn klanten niet alleen laten. Dat is wat ik bedoel. Waarom treden we zo niet vaker op?
   Dit is het begin. Meteen aanpakken dat tuig. We zijn tenslotte (nog steeds) in de meerderheid. Je zult zien hoe snel ze zullen dimmen.

 17. Sint Nicolaas

  6 juni 2017 op 11:13

  Er zijn inderdaad mensen die tabak hebben van de dictatuur van de open grenzen, de multicultuur en het verval van de westerse waarden. Maar beste Joost, waarom zie ik dit niet in de verkiezingsuitslag terug ? Keer op keer kiest het kuddevolk er weer voor om besodemietert, betuttelt, bestolen, verraden en afgeserveerd te worden door de walgelijke linkse kliek en de nepliberalen onder leiding van Neerlands grootste landverrader en volksverlakker Rutte. Een ezel stoot zich, affijn we kennen het wel maar Nederland zit blijkbaar boordevol met ezels die keer op keer tegen de steen aanstoten en er toch weer voor kiezen om besodemietert, betuttelt, bestolen, verraden en afgeserveerd te worden. Heeft dit met de overgave te maken waar je laatst over schreef ? Wellicht ook de decennialange indoctrinatie van het onderwijs, de media en de politieke correctheid ? Zoals laatst geplempt, die hebben hun vernietigende werk wel gedaan.

  • Sint Nicolaas

   6 juni 2017 op 11:26

   Als je van kinds af aan geleerd wordt WAT je moet denken en niet HOE je kunt denken dan is het kwaad al vroeg geschied en zal er heel wat €uropese en multi-culturele ellende moeten plaatsvinden voordat men een wenkbrauw fronst. Wat deze dame Lauren Southern laat horen op Youtube stemt tot hoop en dat er maar veel jongeren moge luisteren. Goed dat zij niet door de MSM, pc en het onderwijs tot een volgzame zombie is gekneed maar waar blijft het electoraat ? Die vele ezels komen helaas niet verder dan aanhoren wat de NOS dagelijks voor vooringenomen en ” verbindende” bagger uitbraakt en het opslaan van de (s)links geindoctrineerde MSM. De islam geralateerde aanslagen volgen elkaar in hoog tempe op, doden bij bosjes maar GTST komt straks op tv en Umberto Tan. Tja, dan kom je ook geen steek verder en verdien je het lot wat meneer Alah voor ons in petto heeft.

   • @Sint Nicolaas. Net als u pieker ik me ook helemaal suf over dit probleem. Hoe is het toch mogelijk dat mensen zich zó aan een neusringetje rond laten leiden terwijl de ongemakkelijke waarheid steeds vaker en sneller langs alle kieren naar buiten gutst. Ook nu weer na de laatst recente aanslagen. De NOS censureert en verandert actief wat mensen mogen zien. Ik heb e.e.a. Zaterdag live via internet zitten volgen terwijl ik met de States aan de Skype zat. Als je dan ziet wat er hier van gemaakt wordt…

    Maar u sneed het al aan; men wordt geleerd WAT je moet denken en niet HOE. En de repressieve Linkse politiek helpt er ook niet aan. Want je pleegt socio-economische zelfmoord in dit land als je tegen de stroom in roeit.

    • Sint Nicolaas

     6 juni 2017 op 14:04

     Precies beste Sjefke. ” wat ze er van maken” Tenenkrommend te zien hoe men zich in allerlei bochten wring om het “i” woord maar niet te hoeven noemen. Ik prijs mij gelukkig dat ik nog onderwijs heb genoten zonder indoctrinatie van (s)links georienteerde leerkrachten. Mijn jongens heb ik ook van jongs af aan geleerd kritisch te zijn en absoluut niet alles maar voor zoete koek te slikken. ” Question everything” zeker als het uit de politieke cq. overheidshoek komt. Raadpleeg alternatieve bronnen en hoor het verhaal van meerdere kanten. Pas dan kun je zelf een oordeel vellen en een standpunt innemen. Dat (s)linkse eenrichtingsverkeer is desastreus en zorgt ( zoals we wederom hebben gezien ) voor een zombieus electoraat wat niet verder kijkt dan hun Goede tijden, slechte tijden neus lang is. Triest !

 18. Van Lotje (getikt)

  6 juni 2017 op 07:48

  Voor mij mag er ook bij:

  De terrreur van de empathie – Jessias met z’n empathische samenleving…
  Het – #ikbenweereensgekwets.
  De claim op de juiste moraal – #datmoetenwenietwillen
  Het gedegenereerde journalistieke adagium – #watdeedhetmetupersoonlijk.

  Laat het gaan om feiten, gegevens en argumenten. De gevoelens van mensen moeten ze echt zelf mee overweg. Zakdoekje, vrienden die je hand vast houden en ach ach ach… Als het om het besturen van een samenleving gaat, dan moet je het echt van je ratio, je weerbaarheid en realiteitszin hebben.

 19. P. van Lenth

  6 juni 2017 op 02:58

  Helemaal goed, wat ze zegt. Ik zou willen dat Jesse Klaver gedwongen wordt ernaar te kijkluisteren. En dat hij vervolgens wordt gedwongen erop te reageren. En dat dan in een live-uitzending op primetime zodat we allen goed over hem kunnen oordelen. Waarom Jesse Klaver? Omdat uitgerekend links hèt probleem is. Zolang die de problemen blijven bagatelliseren, zullen we niet eendrachtig die problemen aanpakken.