Gelekt! Mailruzie met Frans Timmermans over massamigratie, EU en islam.

Door Joost Niemöller

Hans van der Linde, een bezorgde Nederlandse burger, begon een mailcorrespondentie met Frans Timmermans,  eurocommissaris en eerste vicevoorzitter van de commissie-Juncker. Over de massamigratie, de islamisering en de aanhoudende aanslagen op onschuldige Europese burgers. Van der Linde werd witheet en Timmermans niet minder. Het was weer eens roepen tegen een muur.

Hans van der Linde mailde me deze correspondentie toe en met zijn toestemming publiceer ik die hier.

Hans van der Linde:

Geachte heer Timmermans,

U ziet wat de Islamisering in de afgelopen maanden aan ellende heeft opgeleverd.  Aanslagen, doden en ellende. Alleen omdat Europa niet ingrijpt.

Zie wat Oostenrijk en Hongarije doen. Vluchtelingen? Nog niet 1%,  meer de rest allemaal kerels van net in de 20 met een Iphone!!!!!!!!!!

Dus oppakken, zonder aanzien des persoons in Herculessen laden en ze boven die landen waar ze vandaan komen aan een parachute weer laten landen.

Middellandse Zee met de marines afgrendelen en op elke zg vluchtelingenboot vuren. Schiet er een paar in puin, dan is het gedonder binnen 1 maand afgelopen.

Lees maar eens wat deze meneer ons voorhoudt:

Aangezien niemand binnen de EU dit aandurft moeten we wachten tot de Italianen en Spanjaarden het gaan doen en ik voorspel u; dat gaat gebeuren want ze kunnen niet anders.

Er mankeert toch niets aan uw intelligentie? U bent verantwoordelijk nu, voor de ellende van straks.

Frans Timmermans:

Legt u mij eens uit wat “de houding van de EU inzake moslims” is?

Hans van der Linde:

Heel simpel. Onder het mom van godsdienstvrijheid een verraderlijke ideologie in Europa toestaan, terwijl ik 35 jaar geleden moslims hoorde zeggen dat de Islam wereldheerschappij wil door de Jihad.

Niemand schijnt door te hebben dat het ook werkelijk gaat gebeuren. Verzet ertegen? Geen hond durft dat aan. Ook u niet en niemand binnen de EU.

De Islam is geen godsdienst, het is een ideologie van de haat.  Een godsdienst geeft je de keuze, de Islam dwingt. Lees de stukken uit de Koran die ik u eerder stuurde maar eens goed na.

Hongarije en Oostenrijk wensen dit tuig niet en wat doen wij? Juist, ze worden op onze kosten opgevangen, terwijl wij geen geld hebben voor propere ouderenzorg.

Wat mij betreft, Islam verbieden, Moskeeën afbreken en terug naar hun eigen gebied. Alle terroristen tot op heden waren allemaal islamiet, dat zegt genoeg.

Kijk maar eens hoe de Zweedse politie met de handen in het haar zit. De ex Calais bewoners die nu naar het Noorden uitzwermen in Frankrijk. In Hoek van Holland waar de KMAR handenvol heeft om te voorkomen dat ze naar Engeland vluchten.  Jullie regeren niet meer, jullie gedogen alles en degenen, zoals ik, die hier tegen zijn wordt niet naar geluisterd of worden voor racist o.i.d. uitgemaakt.

Ik ben lid geweest van Islamitische Internet sites, waarbij ik mijn identiteit na een paar weken onthulde en hen duidelijk maakte dat de Islam verkeerd bezig is. Het gevolg:  Ik werd met de dood bedreigd.

Ik heb in een groep zg gematigde Marokkaanse moslims gestaan en gevraagd of zij in een ISIS situatie bereid waren hun nek uit te steken voor Christenen zoals ik, die men onthoofdt.

Ik vroeg springen jullie er dan tussen?  Antwoord:  STILTE ze zeiden niets, dus ik zei, het is mij duidelijk jullie zijn islamiet!

Een voorbeeld wat een hier geboren Marokkaanse aan mij schrijft:  “Nou toevallig ik ook geboren en getogen en Yes met een dubbele nationaliteit waar ik trots op ben!! Zo zie je maar dat je zeer zeker laag bent qua niveau. Vuile rotzooi dat je bent. De grootste pedo’s zijn toch echt volk zoals jij… gelukkig houden wij het bij de criminaliteit. Dus pleur lekker een eind op!!”

Dat is het denkwerk waar wij mee te maken hebben, geleid door haatbaarden. Dus ik ben benieuwd wanneer jullie de ogen open gaan.

Verder had u zelf het antwoord op uw vraag kunnen verzinnen, daar heeft u mij niet voor nodig. Wees een vent met ruggengraat en pak de zaken aan. De Italianen zitten totaal overspoeld door het tuig uit Arabische en Afrikaanse landen met de handen in het haar. Stop ermee en trap ze de EU uit. Geef mij een jaar honderd Herculessen en 200 Commando’s en ongelimiteerd parachutes, ik los het probleem in 6 maanden op.

Ik ben niet de enige die er zo over denkt.

 

Frans Timmermans:

Wat een gebrek aan zelfvertrouwen, zeg. Wij staan zoveel sterker dan de jihadisten. Zij kunnen nooit winnen en dat weten ze ook. Zij kunnen alleen maar winnen als wij in de val trappen te denken dat we zwak zijn, te denken dat haat een oplossing is, te denken dat we moeten worden zoals zij om te winnen. Helemaal niet nodig. Vasthouden aan onze waarden van rechtsstaat, openheid, democratie, respect voor mensenrechten. Dat maakt ons sterker dan wie dan ook. Vervallen in apocalyptische beelden over een salafistische wereldheerschappij is volstrekt onnodig en is de enige manier om ons echt te verzwakken. Ook die onzin als zou er een soort geheim complot zijn om ons uit te leveren aan de salafisten is te zot voor woorden.

De stroom migranten en vluchtelingen uit met name Afrika is een grote uitdaging. Maar ook die kunnen we aan. De aantallen aankomenden in Italië zijn fors gedaald als gevolg van, inderdaad, Europees en Italiaans beleid. Net zoals dat eerder met Turkije is gelukt. Is daarmee het probleem van tafel? Nee, zeker niet. Dit probleem zal zeker nog een generatie ons uitdagingen opleveren. Geen enkele twijfel daarover. Maar dat heeft  niets met een complot van moslims te maken. Het is het gevolg van het grote gebrek aan perspectief voor honderden miljoenen met name Afrikanen en Aziaten.

Vergeet bovendien niet dat de overgrote meerderheid van de terroristen die onze manier van leven willen vernietigen HIER en niet daar geboren of opgegroeid is. Dat is pas echt een uitdaging van formaat: hoe nemen we de voedingsbodem voor die nihilistische ideologie weg? De antwoorden zijn niet overdreven ingewikkeld, maar op basis van die antwoorden beleid maken en uitvoeren is een zaak die vraagt om onverzettelijkheid, doorzettingsvermogen, kracht, geduld en eerlijkheid. Daarbij is de overgrote meerderheid van de moslimgemeenschap veel meer een potentiële bondgenoot dan een bedreiging.

Mijn punt is:  wat meer vertrouwen in eigen kracht; wat meer inzicht in de achtergronden van de problemen, wat meer gezamenlijkheid in het uitwerken van een goede aanpak.

Hans van der Linde:

Geachte Heer Timmermans,

Dank voor uw antwoord. Ik vind uw reactie onbegrijpelijk en werkelijk onvoorstelbaar. Een bevriende Fransman zei: “Heeft deze meneer geen TV?” Dat zegt dus in één zin genoeg. Het is niet een gebrek aan zelfvertrouwen. Ik constateer dat sinds het gedonder in het Midden Oosten en de stroom aan migranten, doorlopend aanslagen zijn gepleegd met veel dode en zwaargewonde Europeanen.

Wij moeten vasthouden aan onze rechtsstaat, dat is een ding wat zeker is. Door de stroom met bezemen te keren is geen teken van zwakte, het maakt duidelijk dat wij deze stroom niet wensen en afstoppen met de hardste middelen die wij hebben. Het is geen complot wat u stelt, het is gewoon een keihard gegeven wat de Islam wenst. De link die ik u stuurde met een statement van een Arabier is toch meer dan duidelijk dacht ik.

Enige jaren geleden werd Ibiza overbevolkt door Afrikanen die daar zonnebrillen kwamen verkopen. Je werd daar als vakantieganger doorlopend lastig gevallen.

Een paar jaar later zag ik er nauwelijks meer één. Ik heb nagevraagd waar ze gebleven waren. Men vertelde mij dat plotseling een groot detachement Guardia Civil het hele eiland had schoongeveegd en een paar duizend van die lui had opgepakt en van het eiland had verwijderd. Het merendeel zat ook in de drugshandel. Waar ze gebleven waren wist niemand. Vermoedelijk door de GC met boten afgevoerd naar Noord Afrika. Het was een zegen.

U las hoe een Marokkaanse vrouw mij betitelde en dat ze trots was dat zij in de misdaad zitten.

Ik heb geen vertrouwen in de Moslim gemeenschap. Wij krijgen hier binnen een aantal jaren een cultuur die de gemiddelde Nederlander/Europeaan niet wenst. Dan krijgen wij hoe dan ook lui die als Milosevic die nog meer ellende gaan brengen. De voedingsbodem van de nihilistische ideologie vindt u niet. Zolang Moslims geloven dat martelaars in de hemel 70 maagden krijgen is elke gedachtegang van een nette oplossing totaal zinloos.

Het inzicht in de achtergrond is dat het assimileren van deze lieden in onze samenleving, net zoals Chinezen, Indische mensen etc totaal kansloos zal zijn. Ik was enige jaren geleden in Qatar en sprak met Saeed Abdullah ben Nazer, een neef van  Al Thani, de sheik. Ik heb lange gesprekken met hem gevoerd en moest concluderen dat de gemiddelde Islamiet volstrekt onbetrouwbaar is. De koran leert hen dat ook. Een islamiet is verplicht om aan de Jihad deel te nemen. Dat leren de Imams en het staat letterlijk in de koran. Het enige wat zij leren is haat tegen de ongelovigen, dat zijn wij dus. Denkt u dat Qatar migranten opvangt? Een Qatari wil alleen maar dollars. Hun gasinkomsten bedragen 15 miljard dollar in 2 dagen. Daarvan gaat nul dollar naar migranten of vluchtelingen. Erger nog, ze huisvesten ISIS gelieerde idioten, daarom hebben ze nu zelf gedonder in de Gulf region.

Dus hoelang gaat het duren en hoeveel doden gaat het kosten voordat u uw mening wijzigt? Ik ben nu 70 jaar, stond toen ik 21 jaar was op het punt om jachtvlieger te worden bij de Koninklijke Luchtmacht, wat door een ongeval helaas  niet door kon gaan. Ik ben de zoon van 2 verzetsstrijders WWII. Ben goed geschoold en zie met lede ogen aan dat wij politici hebben die geen vuist durven te maken. Het is een grote verzameling Chamberlains geworden.

U heeft te maken met een verderfelijke ideologie die bestaat uit lui die ons haten. Ik heb u dat meerdere malen voorgehouden.  Ik adviseer u ga persoonlijk kijken in de migrantengebieden. Ga naar Rome waar ze stad bevolken. Stel dan gelijk vast dat de stroom niet afneemt zoals u stelt. Kijk even in Zuid Spanje, vaar mee met de Italiaanse Marine en zie dat het merendeel bestaat uit jonge kerels met een Iphone op zak die daar aankomen.

Als Erdogan de grens weer opengooit gaat u helemaal de bietenbrug op. Heb eens een gesprek met de Zweedse hoogste baas van Politie. Spreek met inwoners van Molenbeek en Vilvoorde.

Dan hoort u direct wat er werkelijk aan de hand is. De kans is groot dat u de wijk daar uit getimmerd wordt.

Frans Timmermans:

Iets minder tv kijken en iets meer verdiepen in de feiten en achtergronden, is helemaal niet zo slecht hoor. En de achtergronden van wat u omschrijft op Ibiza heeft minder met de Guardia Civil te maken dan met de afspraken die de Spaanse overheid heeft gemaakt, in alle rust, met de landen van oorsprong in Afrika.

Hans van der Linde:

U haalt elke keer dezelfde truc uit. U licht 1 klein onderdeel uit mijn betoog en gaat voorbij aan de essentie van mijn verhaal, de Jihad die de Islam wereldwijd is begonnen.

Bij een volgende aanslag gaat u natuurlijk haarfijn uitleggen aan de nabestaanden waarom de EU niet hard ingreep.

Even een feit: alle aanslagen de afgelopen jaren werden gepleegd door Moslims!  Waarom wenst u dat niet te erkennen? Gewoon simpelweg de feiten hanteren. Wat u mij verwijt doet u zelf.

Hetgeen op Ibiza gebeurde geeft aan dat het dus kan. De zaak schoonvegen en wegwezen. Dat is mijn stelling. Wie wil die kan. Je moet alleen de moed hebben dat te doen.

Wij hebben kennelijk een soort kapitein Westerling nodig die dat zonder pardon zou hebben uitgevoerd. Daar waar politici de boel uit de hand laten lopen moeten militairen er voor opdraaien en worden vervolgens als oorlogsmisdadiger aan de paal genageld. Het EU beleid jaagt ons na verloop van tijd een oorlog in.

Frans Timmermans:

En u reageert totaal niet op mijn argumenten.

Hans van der Linde:

Geachte heer Timmermans,

Ik begrijp nu u werkwijze. U roept maar gewoon wat. Als u goed gelezen zou hebben had u kunnen zien dat ik uitgebreid op uw argumenten ben in gegaan.

Ik heb anderen laten meelezen en het commentaar was: “Deze meneer leeft in een ander universum.”

Ik ben dus ook niet van plan mijn uitgebreide argumentatie te gaan herhalen, alleen omdat u weigert goed te lezen. En waarom? Omdat u uw eigen mening de juiste acht en niet wil inzien wat u de huidige samenleving aan doet.

Het is werkelijke een schande dat dit momenteel kan en dat politici zoals u niet leren van de fouten van het verleden. Het vervelende is ook dat politici niet strafrechtelijk worden afgerekend op hun daden. Dus medeschuldig worden geacht op grond van hun beleid. Lees Joris Voorhoeve tijdens Scebrenica. Nu Timmermans tijdens de miljoenenmigratie van grote groepen criminelen uit Afrika en Moslims die in Europa de Jihad willen voeren. Met als gevolg een enorme toename van criminaliteit en aanslagen. U kunt de nabestaanden nu niet meer recht in de ogen kijken en zeggen dat uw beleid deugde. Er klopt geen donder van.

U moet zich schamen, heel diep schamen.

U zult pas reageren als u persoonlijk geraakt wordt, dat wil zeggen dat u familieleden verliest als gevolg van een aanslag. Dan kunt u daar heel lang de pijn daar van voelen.

 

Ik stop deze zinloze discussie, maar zal het doen publiceren opdat Nederland mee kan lezen waar u voor staat.

Frans Timmermans:

Nee, meneer Vd Linde, ik roep niet zo maar wat. U maakt zich schuldig aan schandelijke hyperbolen en grove onwaarheden. Wat een kletskoek dat de EU allerlei mensen naar Europa gehaald zou hebben. Hoe komt u erbij. En dan ook nog eens appels met peren vergelijken. Neem even de moeite te kijken wie verantwoordelijk zijn voor de overgrote meerderheid van de aanslagen. Haal nu eens niet vluchtelingen en economische migranten door elkaar. Houd eens op met niet relevante casuïstiek als de verkopers van zonnebrillen op Spaanse stranden. En kijk eens naar het beleid dat wij hebben gevoerd in de afgelopen jaren dat juist heeft geleid tot een drastische vermindering van de vluchtelingenstroom.

Hans van der Linde:

Nader onderzoek levert even deze cijfers op:

Is Adolf Erdogan begonnen jullie te belazeren?

Dit klinkt dus even anders als wat u stelt. Begrijpt u nu dat politici niet meer “zo maar” gelooft worden?

Frans Timmermans:

Ik begrijp steeds beter wat u drijft en het is bepaald niet onherkenbaar. U bent heel erg bang voor de islam. Zo erg zelfs, dat u die godsdienst in Europa het liefst zou willen verbieden. Dat klopt toch? En u komt met dezelfde onzin die we al jaren van Wilders horen: “Het is geen religie, maar een ideologie”. Klopt toch ook? Wilt u in een land wonen waar we mensen verbieden zelf te kiezen wat ze willen geloven? Ik niet.

Hans van der Linde:

Ik ben wil niet dat in Nederland een ideologie wordt toegestaan die mensen dwingt en waar alles draait om haat. Zolang men zich rustig houdt, be my guest. De Islam is geen godsdienst, lees de koran.

Ik ben bang voor systemen en ideologieën die dwang uitoefenen. De Islam wil een wereldheerschappij en de Jihad roept op om andersdenkenden te vervolgen en te doden. Dat hoort niet thuis in een democratische samenleving. Dus zo gauw men overgaat tot crimineel gedrag, verkrachtingen, aanslagen en meer van dat fraais, inderdaad oppakken en met de hele familie uitwijzen. Ik heb voldoende kennis opgedaan over de diverse godsdiensten om daaronder een ideologie te herkennen. Mijn oude leraar op het Joh. Calvijn lyceum te Kampen zei, wil je weten wat de ander drijft of gelooft, lees zijn boekwerken en zie wat hun kennis is. De koran is een haatboek eerste klas. De eerste ca 30% is uit het oude testament gejat, de rest is erbij verzonnen.

Probeer het maar uit. Zeg tegen een islamiet dat man en vrouw gelijkwaardig zijn. Of roep even dat het een goede zaak zou zijn dat de vrouw boven de man wordt geplaatst. Ik wens u sterkte ermee. Ik heb dat gedaan en ze werden razend en ik werd met de dood bedreigd.

Ik lees dat leerlingen van christelijke scholen omwille van islamitische leerlingen het Suikerfeest moeten vieren, kennis moeten nemen van de sharia en allah akbar moeten roepen. Dat noem ik dus dwang!

Ik wil in een veilig land wonen. Ik heb geen zin een Zweedse toestanden, waar in bepaalde delen van het land Islamieten de dienst uitmaken. In Duitsland verenigen zich nu reeds ultrarechtse krachten om op Moskeeën aanslagen te plegen. Net zo erg.

Ik lees dat men moeite heeft om lieden die illegaal hier zijn snel uit te wijzen omdat het land van herkomst niet meewerkt dus uiteindelijk zetten wij ze maar op straat.

Dus wat moeten we doen; de toestroom keihard afstoppen en zorgen dat iedereen weet dat wanneer je illegaal je jezelf toegang verschaft tot Europa je met geweld zult worden tegengehouden. Dus dat het vuur op je wordt geopend.

Doe wat ik u adviseerde, ga praten op de “werkvloer” Ik merk aan u dat u vermoedelijk niet gelovig bent, dus wanneer je geen gevoel op kunt brengen wat geloof eigenlijk inhoudt, mis je een belangrijk gevoelsinstrument.

Verder ben ik niet bang, niemand uit mijn familie is ooit bang geweest. Mijn vader kwam de oorlog uit met een prijs van 100.000 gulden dood of levend die de Duitsers op zijn hoofd hadden gezet. Wij hebben ons verzet tegen tirannie. Ik verzet mij tegen de Islam die overal dood en verderf zaait.

Om mijn mening te vormen, heb ik geen Wilders nodig, die de meest ondemocratische partij leidt van Nederland. Een groot aantal van mijn vrienden, en dat zijn er nog al wat, denken precies zoals ik. Wij zijn het zat. Mocht ooit Nederland gebukt gaan onder aanslagen, dan zullen die krachten zich bundelen en zeer hardhandig gaan optreden, daar ben ik van overtuigd. Daarmee geef je de Wildersfiguren alle kans om hun gelijk te bewijzen. Deze voedingsbodem is door politici zoals u gecreëerd.

 

Wat ik uit de EU wil horen is:

 1. Bent u hier illegaal en kunt u zich niet legitimeren, dan wordt u opgesloten en binnen 1 maand het land uitgezet. Hetgeen door ieder EU land moet worden overgenomen tot zuid Europa is bereikt. Dan wordt u door militairen op de Libische kust gedropt.
 2. Pleegt u hier een strafbaar feit, dan gaat u voor de maximale straf de gevangenis in. Pleegt u een feit waarbij doden vallen dan wordt ook uw hele familie opgepakt en volgt vervolgens punt 1.
 3. Bent u zonder papieren hier aangekomen, dan wordt u opgesloten in een kamp. Dit kamp wordt bewaakt als Alcatraz. Probeert u te ontsnappen, dan zal met scherp worden geschoten. Bent u echt gevlucht voor uw leven, dan wordt bezien of u toegang krijgt. Bent u moslim, dan wordt u uitgezet naar een moslim land.

Ik wil de politicus nog zien die dit durft te doen. Jullie willen allemaal schone handen houden en zg mededogen tonen. U ziet wat het heeft opgeleverd.

Als laatste ik wil in een land wonen waar ideologieën worden verboden. Als er morgen een 2e Hitler opstaat zit hij binnen één dag in de gevangenis, dan kan het ineens wel.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

69 Reacties

 1. Het is beangstigend hoe beïnvloedbaar de massa is. De hele dag door worden we gebrainwashed op de radio, TV, kranten, kortom via de media. Het doet me soms denken aan een gevangenkamp met overal luidsprekers die 24/7 op ons inspreken. We zijn niet echt meer in staat zelf een mening over welk onderwerp dan ook te vormen. De hele dag door wordt er op ingesproken door alle media, bijvoorbeeld dat Poetin slecht is. Nu dat N.Korea een gevaar is Het framen, demoniseren, gaslighten en rampenscenario’s, het gaat maar door en het werkt voor 100%. Waarom? Omdat niemand de feiten kent.
  Daarom feiten feiten feiten.
  General George S. Patton kreeg opdracht van HenryMorgenthau, secretaty of the Treasury top adviser van President Roosevelt om het “Morgenthau Plan” voor Duitsland uit te voeren. Dit hield in het uitroeien van 30 miljoen Duitsers.
  Duitse families uit hun huizen te zetten om plaats te maken voor gevluchte Joden uit O.Europa(Khazaren dus). Patton weigerde Hij werd op 23 december 1945…

  • Hij werd op 23 december 1945 vermoordt. Alles te lezen in de Patton diary of The Patton papers
   Dit alles om de zogenaamde Holocaust. Op de Yad Vashem website e.a. kunt u de officiële Int Rode Kruis lijst met het aantal gestorvenen in de werkkampen downloaden Of op Google Het aantal zal u doen omvallen en dan nog te weten dat dit voornamelijk niet-Joden waren.
   Zoals Willem Middelkoop stelde in “Patronen van bedrog ” Alle feiten zijn te vinden U moet alleen weten waar

 2. Remus Mcmillan

  3 september 2017 op 10:24

  Timmermans put uit beproefde dogma’s zoals gebezigd door de gehele Linkse kliek; oren dicht voor de feiten, de feiten verdraaien tot liegen aan toe, de bezorger van deze feiten wegzetten als een extremist en vervolgens negeren.
  Het moralisme viert hoogtij maar is louter een ‘means to an end’.
  In haar hart is de EU een Rechts bolwerk maar lult Links voor de bühne.
  Het doel is omvolking dat zal leiden tot een burgeroorlog
  Het spelletje verdeel en heers is zo oud als de weg naar Rome, en het lukt!
  Iedereen zit in diens politieke of ideologische schuttersputje en polariseert of radicaliseert almaar verder.
  De waarheid die in het midden ligt, is gekaapt door de EU en geknecht door de Vrije Markt.
  Ik ben het met beide extremen oneens en zie het gevaar van Links en Islam, maar ik sluit mijn ogen niet voor opkomende extreem rechtse stromingen.
  Ik zie de EU het liefst gisteren worden ontbonden, maar mijn realiteitszin zegt dat dit nooit zal gebeuren.
  Europa wordt één land, één…

 3. Van Lotje (getikt)

  30 augustus 2017 op 10:22

  De aangifte van Arnold Karskens tegen Timmerfrans verdwijnt natuurlijk in de diepste la die er ten burele van het OM voorhanden is. En eigenlijk is dat een schande. Zou MSM zich drukker om moeten maken dan genderneutrale toiletten.

  Er zit denk ik 1 onvolkomenheid in het betoog van de heer van der Linde. Je kan op 2 manieren strafbaar zijn. Iets doen wat niet mag – opzettelijkheid. Of iets nalaten wat je had moeten doen – nalatigheid. En volgens mij zitten de verwijten aan de EU / Timmerfrans in die 2e categorie.

  Verwijtbaarheid is vermijdbaarheid[bewerken]
  Een cruciaal element voor vaststellen van schuld is vermijdbaarheid. Wie anders had kunnen handelen en dit niet heeft gedaan, heeft verwijtbaar gehandeld.

  Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Schuld_(strafrecht)

  • Een politieke agenda uitvoeren gebeurt met opzet.
   Daarvan de gevolgen niet willen inzien heet nalatigheid.
   Gedwongen omvolking teweeg brengen ten koste van de autochtone bevolking heet genocide.
   Import stimuleren van miljoenen ongeschoolde illegalen ondermijnt de economie, het onderwijs en de volksgezondheid.
   Timmermans & co. maken zich dus aan nogal wat misdrijven schuldig.
   Het probleem is dat de EU commissie zichzelf onschendbaar heeft verklaard.

   • Van Lotje (getikt)

    30 augustus 2017 op 13:44

    Houd me te goede hoor… ik kan ernaast zitten. Maar behalve dat ene beleidsstuk waar JN over heeft geschreven (waar in echt de gedachte in stond om zoveel miljoen Afrikanen te gaan ophalen), is het geen officiele beleidslijn op dit moment om zoveel mogelijk Afrikanen op te gaan halen. Kan natuurlijk dat Timmerfrans + EU vriendjes een verborgen agenda hebben. Dat weet ik echt niet.

    Waar ik op doelde is – in Nederland heeft de overheid een zorgplicht. Kort gezegd – ze mogen er geen puinhoop van maken. Als die zorgplicht er ook voor de EU is, dan kan je Merkel en Timmerfrans nalatigheid gaan verwijten in de zin, dat ze niet handelend optreden bij die enorme toestroom die maakt dat onze samenleving langzaam wordt ontwricht.

    • “in Nederland heeft de overheid een zorgplicht. Kort gezegd – ze mogen er geen puinhoop van maken.”
     Dat puinhoop maken doet de overheid al sinds medio ’60, zo niet eerder.

 4. Timmerfranzje zet hier alles nog even op een rijtje. Dan weten jullie tenminste waar je aan toe bent: http://www.ad.nl/politiek/timmermans-waarschuwt-voor-nationalisme-en-xenofobie~a680713a/

  • Met die uitspraak toont Timmerfransje de trekjes van een globalist, een bolsjewiekenmaatje in de dop.

   • Delecluze@ Uiteraard heb ik het boek “200 years together”Ik wist dat er zwaar in gecensureerd is. Immers de Khazaren zijn de enige die Russische boeken “GOED” kunnen vertalen. Daarom dank voor de site.

    • Geen dank!
     En wat Timmerfrans betreft: “EU Vice President Admits To White Genocide Plan” https://www.youtube.com/watch?v=80eJwvShspA

 5. Het trio Timmermans, Juncker en Verhofstadt draagt alle kenmerken van een clown; dat van een kwaadaardige clown vooral.
  Ik zeg het in het Engels, omdat ik voor het woord ‘like’ geen goed Nederlands woord kan vinden.
  Maar ik zie het zo:
  ‘A nationalist is a person who likes and perhaps loves his own country, and from there he can understand other people who like and love there own country too’.
  Echt nationalisme kweekt juist begrip onder de naties.
  Timmermans is echt zo’n links type die een ‘liefde’ voor staatsapparaten verwart met goedmoedig nationalisme.

 6. Hans, het argument, PVV geen ledenpartij, is al tot op de draad versleten. Alsof bij die zogenaamd democratische partijen met hun partijdagen waar de afgevaardigde van de afgevaardigden etc. op komt draven om een ‘democratisch’ spelletje te spelen, zo democratisch zijn. Politieke partijen winnen hun zetels door de stemmen van kiezers. Als ze het alleen van hun leden moesten hebben, zou het er slecht voor ze uit zien. Maar een klein deel van de kiesgerechtigden is lid van een politieke partij en van dat kleine deel is een nog veel kleiner deel actief.
  En juist de kiezers worden democratisch bedrogen doordat al een dag na de verkiezingen de mooie beloften verdampen. Om nog maar niet te spreken van de arrogantie van de gekozenen, die o zo graag zich laten voorstaan op hun functioneren zonder last of ruggenspraak waardoor zij zich gelegitimeerd weten om tegen de wil van de kiezer in te gaan, want ja , eenmaal kamerlid dan heb je maling aan je kiezers. Pas als er weer verkiezingen zijn…

 7. Wat mij nog het meest irriteert is dat lieden als een Timmerfrans en Juncker een agenda doorvoeren die nooit in enig ( €uropees ) verkiezingsproramma heeft gestaan. Ze zitten ongekozen door het electoraat op functies die het lot van een geheel continent bepalen. Levensgevaarlijk en volstrekt ondemocratisch. De zogenaamde €uropese “verkiezingen” zijn een ware farce. De sleutelfiguren zoals daar zijn de €uropese commissie en zijn voorzitter en de zogenaamde €uropese president (KUCH!) maken de dienst uit. Sinds het bestaan van de €U stapelt de ellende zich op in de vorm van oa. de €uro, Schengen, immigratie, Rusland/Oekraine beleid, onnozele wetgeving en schoffering van de inheemse €uropeanen. Je kunt de Timmerfransen en Junckers met de feiten om de oren slaan zoals de heer van der Linden uitstekend doet, men krijgt slechts een onnozele niets zeggende tegenvraag waaruit de desinteresse en arrogantie van af druipt. De €U is er niet voor ons maar andersom en soms heb ik het idee dat men…

  • de boel opzettelijk op scherp zet en de elite ergens een ruimteschip klaar heeft staan die hen naar veiliger oorden brengt. Bij vertrek kijken Angela Merkel, Timmermans, Juncker en aanverwante €urofielen uit het raampje naar de rokende puinhopen van wat eens een mooi, welvarend, technisch hoogstaand en trots €uropa was en denkt men ; na ons de zondvloed…………..

 8. ‘rode frans’ werkt voor geldschieter en opdrachtgever van maatschappelijke chaos en regime change george soros (nazi collaborateur)

 9. Timmermans denkt op een enorm debiel niveau: niveau van een kind. Somt alleen wat politiek correcte cliché ’s op en weigert zich echt in de ideologie van de islam te verdiepen. Wat een niveau: dit is dan één van de leiders van de EUSSR!
  Wel jammer dat Van der Linde ook weer Wilders afkraakt: de grootste tegenstander van de islam met de grootste invloed. Dan breek je je eigen standpunten af: juist eenheid onder de tegenstanders van de islam is hard nodig. jammer Van der Linde! Zo win je niet van de islam!

  • Hans van der Linde

   28 augustus 2017 op 11:21

   Wilders roept best een aantal zaken die waar zijn, echter wanneer ik moet constateren dat de PVV niet democratisch is (probeer maar eens lid te worden, dat kan namelijk niet), dan hebben wij te maken met een partij waarvan het bestuur geen verantwoordelijkheid aan de leden van de partij verschuldigd is. Mijn insziens staa dat haaks op ons rechtsbestel.

   • Misschien wordt het dan eens tijd om het rechtsbestel te herzien want wat Leo Kareljan zegt snijdt mijns inziens goed hout en zeker nu is eenheid jegens de islam broodnodig. Indien Wilders er een potje van zou maken dan heeft de kiezer de mogelijkheid hem af te straffen en dus verantwoordelijk te houden maar gezien de aanhang van de PVV zal dat nog wel meevallen. Ander voorbeeld. Wellicht een dwarsstraat maar hier in Noorwegen opperde de minister van integratie ( Sylvie Listhaug ) om de wet op de mensenrechten aan de kant te schuiven in geval van criminele/illegale immigranten. Die mensenrechten worden vaak misbruikt door deze lieden waardoor ze niet uitgezet kunnen worden. Zie de (haat)iman in spanje. Had al weg moeten zijn maar mensenrechten en zie daar het resultaat in Barcelona. Tijd om die discussie ook eens aan te gaan.

 10. En wat is het verschil met de regering die “wij” hebben gekozen? Zijn die ons dan verantwoording verschuldigd? waaruit blijkt dat?
  Ze vegen hun reet met onze mening. Zie daar het referendum.

 11. https://pauwnieuws.nl/news/1247/zwarte-afrikanen-worden-met-busladingen-tegelijk-duitsland-binnengesmokkeld

  Merkel en Timmermans liegen dat het gedrukt staat
  Zwarte Afrikanen worden met busladingen tegelijk Duitsland binnengesmokkeld

  Voormalig DDR Genossin/Kameraad Merkel liet eind 2016 weten dat de hulp aan “refugees” onverminderd door moest gaan. Ook de al in Italie en Griekenland “vastzittende” “refugees” moesten herverdeeld worden. Merkel noemde een getal van 500 “refugees” met verblijfsrechten om per maand uit deze landen om op te nemen.

  Wij worden gefopt, as usual and big time.

  Er is dus aan de ene kant openbaar beleid en aan de andere kant een geheim beleid van zoveel mogelijk “refugees” binnen te smokkelen. Maar van omvolking is geen sprake, zegt men.

  • https://www.youtube.com/watch?v=q94syUDDhxA

   Timmermans van de EU is ook zo’n karakter. Met bijna een huilende demagogische stem dwingt en manipuleert hij de mening van de Europeaan.

   Het is of diversiteit of oorlog!

 12. Ik geloof niets van dit artikel,de manier hoe Timmermans reageert klopt gewoon niet!
  Ik weet zeker dat als je Erdogan Adolf noemt dat Timmermans geen reactie meer zal geven,ik denk dan ook dat die hele Hans van der Linde niet bestaat maar een hersenspinsel van Joost is!

  • Lees de speeches en commentaren van Timmermans over de laatste jaren en je ziet dat dit geheel in lijn is met dit artikel. Gewoon wakker worden voordat je wat neerkalkt.

   • Nee hoor,ik weet wel hoe Timmermans denkt en wat die vaak zegt maar deze zogenaamde brief is nooit geschreven omdat Timmermans em nooit zo zou beantwoorden!

 13. Edmond V.O. Katusz

  28 augustus 2017 op 10:56

  Merkwaardige reactie van u en nogal beledigend voor dhr. Niemöller. Zou u mij enige redenen kunnen geven waarom hij dit zou doen?

  Wat voor voordeel haalt hij hier uit?

  Als u gelijk zou hebben dat zou dit m.i. slechts nadelen voor hem hebben. Dus onderbouw uw stelling en poneer niet slechts verdachtmakingen!
  Sub omni canone! Edmond V.O. Katusz

 14. Hans van der Linde

  28 augustus 2017 op 11:25

  Dominic, Ik vind je reactie uitermate vreemd. Toevallig besta ik wel en desgewenst kan ik de emails je zo laten lezen vanuit mijn outlook. Ik noem Erdogan al lange tijd Adolf omdat hij zich als een potentaat gedraagt.
  Joost heeft mij gevraagd de stukken te publiceren en houdt zich netjes aan de gemaakte afspraken. Suggestief even roepen dat hij hersenspinsels verzint, vind ik uitermate goedkoop.

  • @Hans van der Linde. Bespaar uzelf de moeite. Dominic is een zogen. internettrol. Diverse mensen, waaronder ikzelf, proberen met regelmaat een normale zinnige discussie met hem/haar aan te gaan en het komt nooit verder als verdachtmakingen, schelden en complete kolder uitkramen zonder enige vorm van onderbouwing. Ook heeft deze trol een enorme voorliefde voor de Islam en spreidt zijn virulente Jodenhaat met regelmaat tentoon in de comments hier.

   En hulde voor uw weldoorwrochte brief aan Timmerfrans! Diens reactie laat het totale falen van de EU en in het bijzonder het Linkse gedachtegoed zien. Zelfs al wordt men met de keiharde feiten om de oren geslagen dan nog zal men de vingers in de oren stoppen en heel hard Lalalalala! zingen. Wat er nu gebeurt is ronduit misdadig naar de Europese inheemse bevolkingen toe!

 15. Beste heer van der Linde, zoals Sjefke reeds schreef, spaar u de moeite. Het zal mij niet verbazen als blijkt dat deze Dominic in opdracht zijn ongefundeerde en vooral kinderachtige reacties hier op dit forum plemt. Het riekt mijns inziens naar links paniekvoetbal. Wild om je heen slaan, onzin uitkramen maar de feiten niet benoemen en geen oplossingen aandragen. Insinuaties ( ik zou immers in een kot in Belgie wonen en niet in Noorwegen waarna ik hem in het Noors een passend antwoord heb gegeven ) die nergens op slaan. Mischien tijd voor Joost om deze ( AntiFa ? ) plemper eens onder de loep te nemen en te blokkeren. Hoewel ik niet voor blokkeren ben ( ieder mag zijn zegje doen ) moet het wel gefundeerd en ter zake doend zijn. Dit wordt/is gewoon vervelend en leidt de aandacht af van waar het werkelijk om gaat. Overigens hulde voor uw publicatie en bevestigd weer eens het gelijk van de vele reaguurders hier en op Twitter aangaande Timmerfrans.

 16. Edmond V.O. Katusz

  26 augustus 2017 op 23:27

  Dhr. Timmermans: “Wilt u in een land wonen waar we mensen verbieden zelf te kiezen wat ze willen geloven? Ik niet.”

  Als ik even voor mijzelf spreek dan geef ik u gelijk, wil ik ook niet, maar er valt bar weinig te kiezen.
  Vanaf jongs af aan worden kinderen door hun opvoeders geïndoctrineerd.
  Kiezen? Muh-neus! Paplepelwerk.

  Als je christelijk wordt opgevoed heb je nog wel een kans om vrijelijk afstand te nemen of afstand te doen van je christelijke identiteit. Moeilijk, want er is altijd een kans op enige residuvorming, maar ’t is te doen

  Bij het Mohammedanisme ligt dat behoorlijk anders. Niet alleen indoctrinatie, maar datgene wat geïndoctrineerd wordt is dusdanig scherp en eenduidig van aard, dat je het gemiddeld wel uit je hoofd laat om ongelovige te worden, zeker ten overstaan van je familie en gemeenschap. D’r staat gewoon de doodstraf op.
  Is het te doen? Ja, maar ongelofelijk veel veel moeilijker!
  Keus? Ammehoela!
  Kletskoek, men Timmermans. Edmond V.O. Katusz

 17. Edmond V.O. Katusz

  26 augustus 2017 op 17:51

  Dhr. Timmermans: “Legt u mij eens uit wat “de houding van de EU inzake moslims” is?”
  Dat hoeven dhr. Van der Linde en ik u niet uit te leggen, wan dat deed u aardig zelf.

  Tijdens uw toespraak gedurende het EU Fundamental Right Collogium 2015 tot het Europees Parlement zei u dat diversity omvermijdelijk is dat humanty in die richting gaat, ergo we moeten de migranten binnen laten, want die tegenhouden zou tegen de algemene onveranderlijke historische ontwikkeling ingaan.
  https://youtu.be/Vl7mTm4zf8w?list=PLK3yPgVWaaEoCOmjlatBX8TwxpfRQUfvj

  En zelfs al zou dhr. Timmermans en de rest van dit soort volk gelijk henbben, dan nog, dan nog, ontbreekt het werkelijke democratische mandaat om dit door te voeren. Maatschappijen dermate schokkend fundamenteel willen veranderen is niet hun plicht en zeker niet hun recht .

  Zie bijv. wat er met Rusland gebeurt is nadat Jeltsin met hulp van de Amerikanen en de eigen sovjettop dat land een schoktherapie heeft opgelegd. Daar plukken we nu…

 18. Edmond V.O. Katusz

  26 augustus 2017 op 17:20

  Dhr. Timmermans: “Zo erg zelfs, dat u die godsdienst in Europa het liefst zou willen verbieden. Dat klopt toch? En u komt met dezelfde onzin die we al jaren van Wilders horen: “Het is geen religie, maar een ideologie”.

  Dus dhr. Wilders praat onzin als hij het Mohammedanisme een ideologie noemt, dhr. Van der Linde dus ook.

  Iedere godsdienst is een ideologie, men. Timmermans. Het oer-Boeddhisme en bijv. het Daoisme uitgezonderd, want die leggen geen dogma’s, de rest zo ongeveer wel.

  Daarbij de kans gevende aan machtswellustige figuren om die ideologieën ten eigen bate te gebruiken, te misbruiken liever gezegd.

  Welaan, het Mohammedanisme is het voorbeeld par excellence. Leest die heilige boeken, zelf en men weet het!
  Dhr. Timmermans leest niet! Alweer sub omni canone! Edmond V.O. Katusz

 19. Edmond V.O. Katusz

  26 augustus 2017 op 17:12

  Dhr. Timmermans: “Ik begrijp steeds beter wat u drijft en het is bepaald niet onherkenbaar. U bent heel erg bang voor de islam.

  Hier wordt gedaan, alsof bang zijn iets ergs is, iets wat men mensen kan verwijten. Dit is apakool, demagogische onzin. Verdomme nog-an-toe Timmermans, mag een mens gewoon bang zijn zonder dat u vanuit uw ivoren toren hem dat aanwrijft als iets schandelijks!
  Sub omni canone! Edmond V. O. Katusz

 20. Edmond V.O. Katusz

  26 augustus 2017 op 17:08

  Excuus meneer Van der Linde, ik had natuurlijk moten beginnen met u te feliciteren met uw weloverwogen standpunten, hoe hard die soms ook mogen zijn; ze kloppen binnen ue redenering. Alleen jammer van dat afgeven op dhr. Wilders, was onnodig, denk ik.
  Salut! Edmond V.O. Katusz

 21. Edmond V.O. Katusz

  26 augustus 2017 op 17:02

  Ja, dhr. Timmermans knijpt hem, niet alleen vele individuele personen beginnen hem steeds meer het vuur na aan de schenen te leggen, het zijn bijv. ook Hongarije en Polen, die binnen de EU m.b.t het migratiedossier een geheel eigen standpunt innemen, tot groot ongenoegen van de heren Timmermans en Juncker. Dat is op dat niveau zéér gevaarlijk

  In Hongarije kunnen de grenzen kennelijk wel dicht; menig Nederlander zal denken: “Waarom hier niet?” en “Wilders heeft gewoon gelijk.”
  Tschö, Edmond V.O. Katusz

 22. Edmond V.O. Katusz

  26 augustus 2017 op 16:55

  Toch is er positiefs uit de reactie van dhr. Timmermans te peuren, nl dat probeert een discussie aan te gaan. Dat is al heel wat!

  Ik herinner mij uitstekend dat ik hem op Faecesboek aansprak: Dat men moest ophouden met het pesten van de Russen. Kreeg gelijk de reactie om de oren dat ik een stalinist was. Om vrolijk van te worden, de man had niets beters in huis, laat staan dat hij de moeite zou nemen om uit te zoeken wat mijn politieke thuishaven is.

  Korte tijd later katte hij ook iemand anders op Feesboek enorm af door die persoon onder de neus te wrijven hoeveel keer hij, Timmermans dus, wel niet verkozen was en hoe vaak dat de boze commentator dan wel gebeurt was.

  Nu gaat het anders, ruik je a.h.w. het beginnend angstzweet van dhr. Timmermans! Tschö, Edmond V.O. Katusz

 23. Jan Stemerdink

  26 augustus 2017 op 15:24

  De hele discussie is als volgt samen te vatten. “De dijken breken door. Timmermans zegt tegen de getroffenen, maakt u zich niet zo druk, we zijn echt hard aan het werk om heel goed beleid te maken.”

 24. De antwoorden van Timmermans zijn, zoals verwacht, niet alleen ondoordacht maar ook zo voorspelbaar! Deze Eurofiele fanaat heeft geen enkel besef van de ondermijning van onze democratie, onze rechtsstaat, de mensenrechten en onze normen en waarden, die hij zogenaamd beweert te beschermen! Hij is en blijft een (gevaarlijke) Nitwit!

  • Dat Timmermans geen besef heeft van wat hij aanricht, is voor mij ongeloofwaardig. Klachten van landen als Italië, Spanje en nog veel andere landen moeten hem bereiken. Dat hij e.e.a. keihard ontkent zijn we van politici gewend. Dat doen ze allemaal. De situatie van moslims in Europa, de illegalen die maar blijven toestromen is geheel uit de hand gelopen. De misdaad, de druk op het sociale systeem, de medische zorg, het onderwijs, etc. is onhoudbaar. En daar heeft Timmermans geen besef van? Natuurlijk weet hij dit. Maar hij heeft blijkbaar een agenda te volgen, wat dat precies is weet ik niet. Maar het is wel heel destructief voor (west) Europa.

   • @Cale. En dan wordt de demografische tijdbom die steeds harder en sneller tikt voor het gemak nog maar even vergeten. Timmerfrans en de zijnen richten een schade aan die generaties(!) lang gevoeld zal worden. Waar ze de euvele moed vandaan halen om hele volken zo te schofferen in eigen land.

    • Tja, wat bezielt figuren als Timmermans? Geld en macht denk ik. Eens zei een collega nadat er een zeer lucratief contract was afgelopen; “be aware that a lot of money changes people’s mentality”. Dat is wat je ziet gebeuren. Wijlen journalist Ulfkotte schreef het al; alle journalisten zijn corrupt. In Nederland zijn journalisten bang hun baantje te verliezen dus schrijven ze wat de baas wil. De baas luistert naar politici om hun invloedsfeer niet te verliezen. Politici worden beinvloed via lobbyisten en lucratieve bijbaantjes door grote bedrijven en banken. Kijk maar eens waar de meeste “linkse” politici wonen. Dat soort woningen koop je niet van het salaris wat ze vangen. Het gaat om persoonlijk gewin. Guy Verhofstadt bezit vele huizen en een landgoed met kasteel van 100 hectare in Toscane. Tel uit je winst. Zo ook die linkse raddraaiers (veel te aardig woord voor die schoften) die uitkeringen vangen. Dan bedrijven die verdienen aan de “vluchtelingen” industrie. Dat zijn vele bazen…

     • … en werknemers. Het hele zootje is corrupt. En de mensen blijven maar op de verkeerde partijen stemmen. Hoe komt dat? Hersenspoeling. Via het onderwijs, de media en met name tv. In Barcelona lopen er duizenden in een mars om solidariteit met de islam te tonen. “We zijn niet bang” is het thema. Ingepompt door corrupte politici. Mensen zijn werkelijk stemvee. Volgzame bange schapen die uit angst met z’n allen roepen dat ze niet bang zijn…

 25. @Sjefke
  En dan is het oppassen als het gaat over demografie. Immers, wat zich nu optimaal voortplant is veelal autochtoon. Ja, ze hebben natuurlijk nog wel een nationaliteit, maar ze worden lekker opgeteld bij de autochtonen. Idem het misdaadcijfer; vandaar dat men ook daar die kromtrekking waarneemt.
  Ik heb indertijd eens met cijferframer Flip van Dyke een aanvaring gehad waar hij het uiteindelijk af moest laten weten, immers, hij kon niet verklaren hoe het mogelijk was dat een zwaar vergrijzende autochtone bevolking ineens nazaten kon produceren. En niet een paar duizend, maar het loopt in wat nullen meer.
  Ach Bram en Saar, stel deugnieten 🙁 .

 26. Agenda zijn OLIEDOLLARS. mind my words.
  Er zijn genoeg lobbyisten aan het werk in het Europese en landelijke parlementen. De gehele Europese politiek is ervan vergeven.
  De meeste van deze lui doen alles voor geld. Veel geld.

 27. Geweldig betoog en en voorspelbare antwoorden. Wat ik mis in het geheel om Timmermans met historische feiten om zijn oren te slaan. De geschiedenis v.d. Islam en pre islam tijdperk, de ruim 250 miljoen doden die dat gekost heeft en niet het minst de eigen islamitische medemensen en dat de getallen met de dag groeien. De opdrachten van hun profeet en de overleveringen van hun ( zelfbenoemde ) profeet. De gruwelijke zaken die hijzelf heeft gedaan en opdracht toe heeft gegeven. Het feit dat de aanslagplegers geen extremisten zijn maar gewoon fundamentalisten die alles doen tot op de komma nauwkeurig wat die profeet hen heeft opgedragen en daarom er ook geen enkel probleem mee hebben om moslims af te slachten toen en nu. Daar gaat het mis met de benadering v.d. islam an sich door deze politici en hun volgers. Het is meer een cult dan een geloof of zelfs ideologie! Het heeft werkelijk alle kenmerken van een cult en zou daar alleen al om niet moeten vallen onder Godsdienstvrijheid! Ik kan…

  • @Carmen. Ik heb de laatste 5 jaar een studie van de Islam gemaakt en ik zou u volledig door kunnen zagen met de historische feiten. Iets zegt me dat dat niet nodig is. Ik poog op andere fora wel eens wat harde feiten, waaronder de Soera die mijn stelling onderbouwen, te plaatsen en het wordt zonder vorm van proces gejorist. Men zit, tegen beter weten in, nog steeds op de “Verlichting” te wachten. Die gaat er in de Islam nooit komen. Wat IS doet, dát is de ware Islam. Hele landen en volken zijn uitgewist door de Islam. De grootste Boeddhistische bibliotheek ter wereld in Mandala werd tot op de grond toe afgebrand. De generaal zijn orders: “Als het al in de Koran staat hebben we iets anders niet nodig, verbrand het. Staat het niet in de Koran? Dan zijn het leugens, verbrand het.” Zo verging het alle bibliotheken. Om die reden worden ook alle oudheden vernietigd. Men wil alle geschiedenis uitwissen zodat er alleen nog Islam bestaat.

 28. En ondertussen blijven de illegalen binnenstromen. Vandaag op Pauwnieuws; honderden zwarte Afrikanen worden per bus Duitsland binnen gesmokkeld. En Timmermans ontkent, natuurlijk.

 29. Weinig mensen brengen zo’n afkeer en walging bij mij teweeg als Timmerfrans. Wat een volgevreten narcistische huichelaar! Vandeweek nog een propaganda filmpje van hem over de EU waarin nationalisme en het willen behouden van de eigen identiteit als iets heel vileins werd weg gezet. De man weet werkelijk van toeten noch blazen als het de Islam betreft. Woont niet eens bijna in de buurt van een “Prachtwijk”, waar ondergetekende wel dagelijks de “geneugten” van de Multikul mag ervaren. En erger; hij staat een heilstaat voor gelijk de USSR. Wel, we weten allemaal hoeveel slachtoffers daar, en in elke andere Linkse dictatuur, gevallen zijn. Als je deze briefwisseling leest kun je maar tot één conclusie komen; Timmerfrans is totáál ongeschikt voor zijn functie en zou via de zijdeur naar het dichtstbijzijnde gesticht moeten worden afgevoerd wegens het in gevaar brengen van de gehele Europese bevolking…

  • @Sjefke
   Ik zat er gisteren met mijn vrouw over te babbelen en zij is van mening dat Timmermans het verdraaid goed weet. De elite gebruikt islam om de macht te consolideren. Dat ze dat niet zal lukken, benodigt slechts een duik in de archieven van diverse landen die door islam zij overlopen.

 30. Jan Stemerdink

  26 augustus 2017 op 12:10

  “Opa, was jij ook fout in de oorlog?”
  De oude Frans Timmermans voelde zijn ogen branden. “Ach, jongen,” begon hij.
  Maar wat wilde hij eigenlijk zeggen? Alle kinderen stelden die vraag. Je kon het ze niet kwalijk nemen.
  Tegen zijn zin joegen de beelden voor de zoveelste keer door zijn hoofd, hij kreeg dat niet onder controle. Achteraf bezien was de oorlog eigenlijk al in 2015 begonnen. De mensen van toen trokken aan zijn geestesoog voorbij. Diederik Samsom (PvdA), Emile Roemer (SP), Alexander Pechtold (D’66), Jesse Klaver (GL), Arie Slob (CU), allemaal waren ze fout in de oorlog. Het halve CDA was fout in de oorlog. Hannie van Leeuwen was fout in de oorlog. Zo onfortuynlijk was het nu eenmaal gelopen.

  November 2015 op https://www.yoo.rs/jan.stemerdink/blog/bericht-uit-de-toekomst-1447585642.html

 31. Dit is toch eigenlijk totaal niet verrassend? Iedereen die Timmermans een beetje heeft gevolgd weet dat hij zich zo tutoyerend uit laat tegen iedereen die een andere mening heeft. Hij doet het zeven kleuren voor de extremistische islam, en draait dan liever feiten dusdanig om dat hij ’t zelf niet meer lijkt te snappen dan dat hij z’n (slagroom) ruggengraat eens laat zien. Hij behoort bij mij in hetzelfde rijtje thuis als een groot deel van de rest van het zooitje in Brussel: slap, ontwijkend, bang tot op het bot, maar alles moet buigen voor de EU.

 32. Nostradamus heeft deze ontwikkeling al voorspeld: “Een godsdienst uit het Oosten zal Europa gaan overheersen.”
  DUS TIJD NU VOOR ACTIE MR TIMMERMANS

 33. Hans legt ‘keurig’ uit waarin hij met Timmermans verschilt. Maar hij valt door de mand met de obligate en diskwalificering van Wilders ‘die de meest ondemocratische partij leidt van Nederland’. Behalve dat op die uitspraak veel is af te dingen is het ook nog eens een vileine opmerking richting Wilders. Bedoelt Hans hiermee te zeggen : “Kijk mij, ik behoor heus wel tot de respectabele politieke kaste”? Zijn verhaal zou sterker zijn als hij dit soort buigingen voor het establishment achterwege zou laten.

  • Hans van der Linde

   28 augustus 2017 op 11:34

   Chris,

   Als een partijbestuur niet toestaat dat mensen zich kunnen opgeven als lid van een partij, niet toestaat dat leden het partijbestuur ter verantwoording kunnen roepen, is een dergelijke club volstrekt ondemocratisch. Probeer maar lid te worden, dat gaat niet. dan kan je dus geen deel uitmaken van onze democratie. Dat Wilders af en toe juiste dingen roept en waarschuwt voor de Islam ben ik het mee eens. Ik heb mij nooit met politiek bemoeit, behoor dus ook niet tot een respectabele politieke kaste.

 34. Zolang men het verschil tussen het Islam als geloof, of het Islam als politieke ideologie niet kan of wil zien, en daarbij noem ik het ideologisch achtergrond bij Salafisme of Wahabisme, is het niet te doen.
  Net als bij het Semitische of het Zionisme. Het ene duidt een ras aan, waar zelfs 90% Arabisch is, het andere een ideologie waar 90% van uitgesloten is, maar zich voor de 100% als Semieten bestempelt.
  Feit is dat dit “Islam” tsunami al in 1890 werd onthuld als de wijze om Europa op haar knieën te krijgen. Daar schiet Frans tekort.
  Hans vanuit een partijdigheid of kamp.
  Deel en Heers. Dat is hoe het Zion werkt. En Hans en Frans trappen er in.
  Het maakt niet uit of je tegen het Zion bent, of voor het Zion bent. Zolang je in een van de twee kampen gelooft, dien je het Zion. Dat is hun kracht.
  Maar als je je tussen de twee kampen plaatst, dus zonder oordeel, dan kijk je recht in de ogen van je ware vijand.
  De elite werkt vanuit dat metafysische niveau.
  Ik pleit ervoor om…

 35. Wow. Dit is schokkend.
  Als er voldoende aandacht voor komt in de media, moet dit flink gevolgen hebben en vele ogen openen. Het zou daarom eigenlijk vertaald en gedistribueerd moeten worden zoals met alle EU propaganda wordt gedaan.

 36. Zoals koning Salomo, de zoon van koning David, in de Bijbel aangaf: “Het is beter dat een ander jou prijst dan dat jij jezelf uit je eigen mond prijst!” Laat die idioot van een Timmermans, die zichzelf al zo verheerlijkte om het “geslaagde” massa immigratie, de islam en de EU, anders gewoon een lange neus, net als Pinokkio, opzetten dat hem VEEL beter staat en bovendien heb ik altijd al een hekel gehad aan hooggeplaatste figuren die zichzelf steeds de Hemel in prijzen, gelijk naar de Farizeeër die God dankte dat hij zogenaamd geen zonden had en zo perfect leek terwijl de tollenaar zichzelf vernederde.
  Maar wie zichzelf verhoogd wordt ooit vernederd en wie zich vernederd eens verhoogd, net als Assepoester. Gelukkig is deze sympathieke jongedame veel leuker dan een dergelijke hooghartige kwal als die Timmermans en deze belediging zal iemand als Hans van der Linde vast geweldig vinden en vooral als Timmermans eens de straat wordt opgeschopt!
  Timmermans is niets anders dan een blauwe…

 37. Goed artikel! Hard nodig. Maar om te denken dat Timmermans met zijn volgelingen, en dat zijn er nog al wat, hun fouten zullen toegeven is niet reëel.
  Mocht het verkeerd aflopen met west Europa, en dat gaat gebeuren, dan nemen Timmermans en vriendjes de benen, met prachtige excuses. “Politici” zullen nooit hun fouten toegeven. Die gaan gewoon met een zak geld op de vlucht. Maar mensen, mensen. Waarom hebben we het toch zo ver laten komen? Ik roep het al meer dan 30 jaar; waarom al die moslims in Nederland? Er heeft nooit, echt nooit, een legitieme reden bestaan om die lui binnen te halen.

 38. Frans Flapdrol. meer tekst is-ie niet waard.

 39. Timmermans denkt dat we de moslims wel de baas zullen blijven.
  Met het huidige leger en politieapparaat is dat een illusie.

 40. Hahhahahaha.
  Denkt Timmermans nu werkelijk dat elke Europeaan onder de indruk is van zijn babbels?
  Hahahah. De gemiddelde Europeaan denkt gewoon rechtuit: Rot toch op man, met je salaris van 25.000 per maand dat de burger betaalt. En rot toch toch op met leugenachtige filmpjes waarbij je graven van oorlogsslachtoffers aan het bewandelen bent.
  Want jouw EUSSR vertoont veel te veel gelijkenissen met een dictatuur!!
  Dus is het ‘gewone volk’ beter in staat van alarm dan deze dikbetaalde, zelfvoldane, geprivilegieerde potentaat van linkse kleur.
  Die USSR potentaten wisten ook zo goed dat ‘nationalisme’ een groot gevaar was. Behalve als het ging om USSR nationalisme.
  Er bestaat goedmoedig nationalisme en wetgevend nationalisme. Beide zijn van groot belang voor ons geld.
  Die Timmermans zit te raaskallen als dat een ‘patriot’een EU LIEFHEBBER moet zijn. DOMDOMDOMDOMDOM.
  Leg mij eens uit wat het verschil is tussen een Nederlandse patriot en een EUROPESE ”patriot’. WELK een…

  • DOM onderscheid. En intussen betalen WIJ zijn 25.000 per maand om te helpen raaskallen. Zijn toespraak leidt tot grotere hoeveelheden kots. Die man denkt echt dat het volk zwakzinnig is.

 41. Hahhahahaha.
  Denkt Timmermans nu werkelijk dat elke Europeaan onder de indruk is van zijn babbels?
  Hahahah. De gemiddelde Europeaan denkt gewoon rechtuit: Rot toch op man, met je salaris van 25.000 per maand dat de burger betaalt. En rot toch toch op met leugenachtige filmpjes waarbij je graven van oorlogsslachtoffers aan het bewandelen bent.
  Want jouw EUSSR vertoont veel te veel gelijkenissen met een dictatuur!!
  Dus is het ‘gewone volk’ beter in staat van alarm dan deze dikbetaalde, zelfvoldane, geprivilegieerde potentaat van linkse kleur.
  Die USSR potentaten wisten ook zo zo goed dat ‘nationialisme’ een groot gevaar was. Behalve als het ging om USSR nationalisme.
  Er bestaat goedmoedig nationalisme en wetgevend nationalisme. Beide zijn van groot belang voor ons geld.
  Die Timmermans zit te raaskallen als dat een ‘patriot’een EU LIEFHEBBER moet zijn. DOMDOMDOMDOMDOM.
  Leg mij eens uit wat het verschil is tussen een Nederlandse patriot (

  • en een EUROPESE patriot. Het enige verschil is de omvang van het grondgebied, NIKS wezenlijks.
   Als er geen wezenlijk verschil is tussen Nederlands en Europees patriotisme , geef mij maar dan het Nederlands patriotisme; beperkter van omvang, dichter bij de burger dus, en directer qua democratie en invloed van de belanghebbenden. En directe democratie, dat moeten we willen. Hoe kleiner een bestuurseenheid, hoe beter.
   Timmermans omarmt een soort van linkse dictatuur op zeer grootschalig bureaucratisch niveau. Dat heeft dus NOOIT gewerkt.
   Die man is de farce in eigen persoon.

 42. Timmermans: “Wij staan zoveel sterker dan de jihadisten. Zij kunnen nooit winnen en dat weten ze ook.“

  Fout. De jihadisten zijn vol overtuiging met hun terreur bezig, wetende dat de bevolking min of meer weerloos is, juist dankzij de Timmermans types en decennialange policor indoctrinatie. Kaarsjes, knuffels, “haat is niet het antwoord“, aangepaste avatars, Lennon en Oasis: daar win je de oorlog niet mee. Evenmin met het gekwebbel over “waarden van rechtsstaat, openheid, democratie, respect voor mensenrechten“. Jihadisten vernietigen dat juist. Timmermans suggereert dat onze maatschappij niet ten onder KAN gaan, omdat die zo goed is. Naïef wensdenken.

 43. Wat een verademing deze man, en ik bedoel natuurlijk Hans van der Linde!!!
  En dat andere gedrocht, ik schaam me voor dat stuk vreten die door leugen en bedrog, het MH17 fabeltje o.a. welk hij bij de VN met een wrok in zijn keel tentoonspreidde en zich met name hierdoor het EU parlement inloog om daar het immer bezopen aars van Juncker, ook zo’n licht, te mogen likken.
  Schamen moet hij zich, Timmermans hetende en uit Zuid-Limburg komende, net als IK, krijg er trauma’s van…….pfffffffff.
  Wordt tijd dat hier verandering in komt en dit soort lieden wegens landverraad voor een rechter worden gebracht en daar keihard worden aangepakt.
  Maarrrrrrrr……wie weet gaat dat wel gebeuren……toch…???
  Avé,
  Gladiator

 44. Uitermate zwakke, policor antwoorden van Timmermans. Bijvoorbeeld:
  “Vervallen in apocalyptische beelden over een salafistische wereldheerschappij is volstrekt onnodig en is de enige manier om ons echt te verzwakken.”

  Fout. Juist het onderkennen van het BESTAANDE gevaar van een salafistische wereldheerschappij, maakt mensen wakker en weerbaar, niet zwak.