De levensgevaarlijke mediasteun voor Antifa

 

Door gastauteur Frank Kremers

Naast dat echt extreemrechts wel degelijk bestaat en onder ogen gezien moet worden, zijn na de rellen in Charlottesville twee dingen duidelijk geworden:

 1. De totale hypocrisie van de Westerse MSM in vergelijking met de berichtgeving over de moslimaanslag in Barcelona
 2. Dat de Westerse MSM openlijk sympathiseert met Antifa en geweld gerechtvaardigd vindt mits het voor strijd om het ‘goede’ is.

Bij een moslimaanslag  is het narratief dat de extremisten een andere ideologie aanhangen en het niks te maken heeft met de Islam. Dat we niet alle moslims verantwoordelijk moeten houden en de grote meerderheid vredelievend is en dat we een aanslag niet moeten beantwoorden met haat, maar door schouder aan schouder te staan met moslims. Betreft het echter een aanslag van extreemrecht,s dan is deze opgehitst door de haatideologie van rechts’populistiche’ politici. Wordt het gevaar opgeblazen alsof iedereen die rechts is even gewelddadig is en wordt opgeroepen om deze haat te bestrijden want anders is het een glijdende schaal, met natuurlijk de uitroeiing van de moslims als gevolg. De media zijn zelfs zo ‘objectief’ dat ze in het geval van een moslimaanslag de identiteit van de dader verzwijgen. Of een moslimaanslag bewust neerzetten als een ‘ongeval’. Zoals in dit geval in Amerika. Natuurlijk om Trump niet in de kaart te spelen, waarmee ze tegelijkertijd het gelijk van Trump en ook andere rechts’populistische’ politici aantonen. Als je feiten moet verzwijgen of verdraaien om je waarheid in stand te houden, dan heb je dus blijkbaar geen gelijk. Dit heeft allemaal niks meer met journalistiek te maken, maar met propaganda. En een staat waarin met propaganda het denken van het volk getracht wordt te beïnvloeden heet een totalitaire staat.

Nog kwalijker dan deze twee propagandanarratieven waarmee de media continu haat aanwakkeren tegen alles wat ‘rechts-populistisch’ is, valt op dat de MSM zich nu ook solidair hebben verklaard met Antifa. Volgens hen is er maar één schuldige bij de rellen in Charlottesville: extreemrechts. Antifa’s strijdt volgens hen immers tegen racisme en neonazi’s en dan is blijkbaar alles geoorloofd, zelfs geweld. CNN is zelfs zo solidair met Antifa dat ze een kop van een artikel aanpassen omdat het Antifa niet bevalt. Op NPO Radio komt extreemlinkse (sorry, meer kan ik er niet van maken na wat ik in het interview gehoord heb) historicus Dennis Bos ons zelfs vertellen dat Antifa broodnodig is om het opsluimerende fascisme het hoofd te bieden en dat er eigenlijk nog meer Antifaleden door de straten zouden moeten marcheren om ons te beschermen (ziet u de historische vergelijking?).

Het zou nog enig hout snijden als Antifa echt zou strijden tegen fascisme. Hier wringt echter de schoen. Allereerst wie bepaalt wat ‘goed’ en ‘fout’ is en wanneer geweld dus gerechtvaardigd is? Iets wat iemand anders ‘fout’ vindt kan iemand anders juist ‘goed’ vinden. We leven in een tijd waarin alles door populistische linkse politici geframed wordt als ‘racistisch’ en ‘fascistisch’ waarna het direct luid overgenomen wordt door hun aanhang, waaronder de Antifa’s. Paul Cliteur besteedde er al aandacht aan in dit artikel waarin hij aangeeft dat er steeds nieuwe minderheidsgroepen verzonnen worden waarvoor de linkse politiek op moet komen. En met die gekwetste minderheidsgroepen komen er ook weer steeds nieuwe zaken bij die als ‘racistisch’ en ‘fascistisch’ te boek staan en die dus bestreden moeten worden. Hiervoor zijn twee redenen aan te wijzen. Allereerst halen linkse partijen en Antifa’s al van oudsher hun bestaansrecht uit het opkomen voor bevolkingsgroepen die sociaal onder druk staan. Vroeger waren dit de arbeiders die in fabrieken werden uitgebuit. In het verleden heeft het socialisme goed werk geleverd om voor hun rechten op te komen, alleen zijn de linkse partijen vergeten zich te ontwikkelen. De arbeider heeft nu dusdanige rechten dat voor hen niet meer bij voorbaat hoeft te worden opgekomen. Daarom gaan linkse partijen steeds weer op zoek naar nieuwe groepen waarvoor ze ‘sociaal’ moeten zijn, simpelweg omdat het socialisme anders zijn bestaansrecht verliest. De tweede reden is dat links het multiculturalisme totaal verkeerd heeft ingeschat. Er zijn nu problemen die simpelweg niet meer te ontkennen zijn, maar om hun machtspositie te behouden en geen stemmen te verliezen zet links elke opkomende ‘rechts-populistische’ partij die wel de problemem met het multiculturalisme aankaart en dus een bedreiging vormt voor hun machtspositie bij voorbaat in het racistenhokje. Daarom worden er steeds nieuwe dingen verzonnen die zogenaamd ‘racistisch zijn’. Dit is puur opportunisme.

Laten we voorop stellen dat er wel degelijk neonazi’s bestaan die er kwaadaardige gedachten op nahouden over andere rassen of bevolkingsgroepen. In het overgrote geval strijdt Antifa echter niet tegen fascisten. Pleegt een moslim een aanslag en pleit ik voor betere grenscontroles om de kans op aanslagen te verkleinen, dan komt Antifa mij in elkaar slaan als ik een betoging houdt omdat ‘grenzen dicht’ zogenaamd racisme is. Om voorgaande twee opportunistische redenen wordt een onschuldig kinderfeestje geframed als racistisch. Ben ik het hier niet mee eens en ga ik de straat op omdat ik voor het behoud van Zwarte Piet ben dan komt Antifa mij in elkaar meppen omdat Zwarte Piet zogenaamd racistisch is. Wordt er door overheden steeds meer censuur gepleegd omdat kritiek op migranten niet is toegestaan en ga ik daarvoor de straat op dan komt Antifa mij in elkaar meppen omdat dat zogenaamd racistisch is. Wordt het Kerstfeest omgedoopt in Winterfeest en ga ik de straat op omdat ik het niet nodig vindt omdat al onze gebruiken worden aangepast om nieuwkomers niet te kwetsen dan wordt ik door Antifa in elkaar gemept omdat ik zogenaamd racistisch ben. Nee, historicus Dennis Bos, we hebben niet meer gedachtepolitie nodig op straat, dat brengt ons namelijk terug in die tijd waarvoor jullie zo waarschuwen.

Het wordt ook eens tijd de ware aard van Antifa onder ogen te zien. Antifa zijn namelijk geen antifascisten. Het grootste gedeelte van Antifa bestaat uit anti-kapitalisten. Werkschuwvolk dat geen zin heeft om te werken en aan de subsidiestroom van de overheid hangt (exemplarische voorbeelden zijn Frank van der Linde en Volkert van der Graaf). Daarnaast is er ook een groep die wel wil werken, maar simpelweg geen werk kan vinden. Ze rollen vanzelf de armen van het socialisme in en dat ze geen werk hebben is natuurlijk de schuld van het kapitalisme en de ‘rijken’ moet hun geld worden afgepakt om het aan hen te geven. Het is niet voor niets dat bij Antifa bijna uitsluitend mensen uit de sociale wetenschap te vinden zijn. Voor hen is het veel moeilijker om werk te vinden. Dit is echter niet direct de schuld van het kapitalisme, maar omdat er veel te veel fopstudies zijn waaraan in het bedrijfsleven totaal geen behoefte is. Hier zou iets aan gedaan moeten worden. Dat gaan linkse partijen natuurlijk niet zo snel doen: ze gaan de hofleverancier van het socialisme niet aanpakken.

De Antifa’s van nu zijn de krakers van de jaren ’70. Volgens hen is alles de schuld van het kapitalisme, uiteraard om voor zichzelf te rechtvaardigen waarom ze niet hoeven te werken. Ze hebben dan ook een godsgruwelijke hekel aan alles wat rechts is. Het anti-racisme is slechts een farce om hun haat tegen rechts te kunnen etaleren. Ze strijden helemaal niet tegen racisme. Als moslims als ware neo-nazi’s ‘dood aan de Joden’ scanderen hoor je ze niet. Als moslims een homo in elkaar slaan hoor je niet. Als moslims massaal vrouwen in Keulen aanranden (veel seksistischer wordt het niet) hoor je ze niet. Je hoort ze alleen als ze rechts kunnen pakken. Antifa’s willen hun gratis-geldstroom in stand houden en hun ‘way of life’ en het is daarom ook niet de bedoeling dat rechtse politici aan de macht komen, die daarvoor wel eens een bedreiging kunnen zijn. Daarom ontkennen of spinnen ze elke gebeurtenis die het gelijk van rechtse partijen bevestigd, zoals Keulen, en proberen ze overal rechts de racismekaart op te spelden. Niet omdat het echt racistisch is, maar het gaat om de beeldvorming. Rechtse partijen wegzetten als racistisch moet mensen ervan weerhouden erop te stemmen zodat de gratis-geldstroom van de Antifa’s door de linkse partijen in stand gehouden kunnen worden. En linkspopulistische partijen maken hier dankbaar gebruik van door hun achterban naar de mond te praten en ook bij het minste of geringste hun politieke rivalen de racismekaart toe te spelen.

Antifa bestaat ook gewoon uit types als Volkert van der Graaf. Types die maximaal profiteren van het systeem om zoveel mogelijk gratis geld binnen te harken en geweld niet schuwen om deze geldstroom in stand te houden. Van der Graaf heeft Fortuyn dan ook niet vermoord omdat hij hem een racist vond, maar omdat hij een bedreiging vormde voor zijn ‘way of life’. In de VS wordt door Volkert-van-der-Graaf-look-a-likes dagelijks opgroepen Trump te vermoorden. Overheden laten Antifa echter veelal ongemoeid. Ze vormen de ideale knokploegen voor de status quo. Zolang ze gratis geld ontvangen van de status quo zullen ze deze met alle geweld verdedigen, omdat dit corrupte systeem hen immers in hun onderhoud verziet. Daarom traden Antifa’s ook geweldadig op bij de ‘Free Speech’ demonstratie in Amerika. Antifa heeft net als de overheid niet zo met ‘Free Speech’. ‘Free speech’ mag van beide afgeschaft worden omdat deze feiten aan het licht brengen die de status quo bedreigen. In steeds meer Westerse landen zie je hoe Islamkritiek wordt gecensureerd. Deze problematiek toont namelijk het totale falen van onze beleidsbepalers aan en de politiek doet er daan ook alles aan deze weg te moffelen zodat andere partijen niet aan de macht kunnen komen.

Veel West-Europese landen beginnen steeds meer te polariseren. Enerzijds heb je degenen die in hun onderhoud worden voorzien of profiteren van het corrupte syteem en er alles aan de doen dit systeem in stand te houden, waaronder de media. Anderzijds heb je de slachtoffers van het corrupte systeem. De belastingbetalers die steeds grotere bakken belastinggeld moeten doneren aan beroepspolitici die het met bakken tegelijkertijd over de balk smijten om meer macht te kopen en tegelijkertijd hun aanhang van gratis geld voorzien om ze tevreden te houden. Deze slachtoffers van het systeem wille  verandering en richten zich op met name rechts’populistische’ partijen. De profiteurs van het corrupte systeem, waaronder de Antifa’s, doen er echter alles aan deze verandering tegen te gaan. Het wegzetten van opkomende ‘rechts-populistische’ partijen als racistisch en fascistisch vormt hiervoor een beproefd middel.

Met deze gewelddadige groep Antifa’s hebben Westerse media zich dus solidair verklaard. Volgens hen zijn Antifa’s niet slecht omdat ze strijden voor het ‘goede’ waarbij geweld eventueel gerechtvaardigd is. Was de moord op Fortuyn dan ook gerechtvaardigd omdat hij een fascist was? Is een moordaanslag op Trump gerechtvaardigd? Je zou het bijna gaan denken kijkende hoe de Amerikaanse MSM met leugens de bevolking loopt op te hitsen. Hoeveel moslims zijn er onder Trump al in concentratiekampen gegooid? Dit was volgens linkspopulistiche politici immers de reden waarom een ‘rechts-populistische’ politicus nooit aan de macht zou mogen komen. Het lijkt erop dat ook dit ‘argument’ steeds meer onhoudbaar begint te worden. Benieuwd wat links dan uit de kast trekt om zijn machtspositie te handhaven. Hetzelfde geldt voor status quo partijen als CDA en VVD die onder druk van Brussel nauwelijks meer rechts te noemen zijn. Met één ding ben ik het wel eens. We gaan inderdaad gevaarlijke tijden tegemoet. Alleen kunnen sommigen beter eens in de spiegel kijken…

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

21 Reacties

 1. ondertussen…… : Julian Assange: Ron Paul censored by YouTube #Wikileaks F ‘in ANTIFATUBE

 2. Een glimp van licht. Radio 1 sprak bij de nieuwsvoedering over ‘molsimterrisme’. Dat was een verrassing. Dat men het benoemt voor wat het is.
  Maar na 40 jaar nieuwsvoedering word ik niet direct blij. Zo hoort men bij de nachtradio soms zaken die de dagradio niet meer wenst te benoemen.

 3. Een redacteur van De Correspondent komt ook weer gewoon met een leugen om haat aan te wakeren tegen FvD en ze in de fascistenhoek te zetten:

  https://twitter.com/dennislami/status/900662613473976320

  Gretig geretweet door linkse ‘activist’ Anne-Fleur Dekker:

  https://twitter.com/annefleurdd/status/900815721692901376

  Dit bewijst precies het punt van de column. Feiten boeien linkse activisten helemaal niet. Het gaat puur om haatzaaien tegen alles dat rechts is omdat ze daar gewoon een godsgruwelijke hekel aan hebben. De Islamproblematiek wordt gewoon door linkse activisten misbruikt om haat te kunne zaaien tegen rechts…

  • Sluit trouwens ook niet uit dat de linkse activist uithangen voor mensen als Anne-Fleur Dekker gewoon een businessmodel is en een manier om ‘beroemd’ te worden. Mogelijk hoopt ze voor allerlei programma’s uitgenodigd te worden of een column te krijgen in een blad (had ze bijna bij GeenStijl) en er geld mee te verdienen

 4. Het AD heeft gewoon weer fake news in hun artikel staan:
  “Direct na zijn inauguratie liet Trump al een beeld van Martin Luther King vervangen door een buste van de voormalige Britse premier Winston Churchill.”
  http://www.ad.nl/buitenland/trump-richt-oval-office-opnieuw-in-zoek-de-verschillen~a9f35d1c/

  Is al langer bekend dat dit gewoon fake news was: http://www.snopes.com/mlk-bust-oval-office/

  Geloof er niks van dat het AD dit niet weet. Anders mogen ze hun werk wel eens beter doen. Zal wel weer in het propagandaverhaal passen van ‘Trump is een racist’ dat de media helemaal aan het uitmelken zijn sinds Charlottesville. Deze propagandaterreur houdt maar niet op…

 5. 2.

  Pers en Antifa hebben dus grosso modo eenzelfde aansturing vanuit de Pc Macht en de mediasteun hoort daar als vanzelfsprekend bij. Past in beeld van policor te omwaarding van alle waarden als norm er in te rammen.
  Dat narratief is minstens zo kwaadaardig en fataal als de nazi mentaliteit, of het stalinisme of de kwaadaardige geschiftheid die uit Noord Korea tot ons komt.
  Links/policor is verworden tot absolute terreur van en voor de vrije mens en geest. Het is de verwording van het denken en het riool van de menselijke uitingen geworden.

 6. Vrijwel alle media in het Westen zijn onderdeel van de policore dus op Links georiënteerde macht. In de VS noem je dat de Democratische Partij met figuren als Obama,(door die media met opzet tot halfgod verheven,maar een kwalitatief zeer kwestieuze president. In Nederland is dat Het Kartel, een samenklontering van links policor in de variaties CDA/CU tm SP. Je ziet die blokken in heel Europa,ook Merkel Duitsland (CDU/SPD,de fascistische Grünen,Die Linke)
  Die MSM, incl de Publieke Omroepen beschermen en promoten die policore machtcentra. Antifa wordt in geen enkel land noemenswaardig vervolgd,omdat ze dienstbaar zijn aan het instandhouden van die PC Macht.

 7. Het is toch zonder meer duidelijk: die zogenaamde anti fascisten zijn de nieuwe FASCISTEN. Kenmerken van fascisme: onderdrukken vrijheid van meningsuiting, andersdenkenden demoniseren en vervolgen, geweld gebruiken en alle demonstraties van andersdenkenden met geweld verstoren enz. Gewoon echt fascisme.
  En daarbij: fascisme was een linkse ideologie en nazi’s e.d. hebben niets bij rechts te zoeken. Rechts staat voor de vrijheden, de vrije markt en tegen collectivistische ideologieën als fascisme, nazisme, marxisme/communisme en islam.
  Churchill zei het al: de nieuwe fascisten zullen zich anti fascisten noemen.

 8. Volgens Joop.nl is Baudet al extreem rechts. Maar wat zijn de feiten: In een onderzoek naar rechts-extremisme uit 2000 werd vastgesteld dat rechts-extremisme in Nederland altijd een marginaal fenomeen was gebleven. Naar schatting van de AIVD (2010) zijn er minder dan 300 actieve aanhangers van extreemrechts in Nederland, een ruime halvering ten opzichte van 2007.
  Bron Wik..
  Merkwaardig genoeg worden er geen aantallen genoemd over extreem links.
  Wel een rijtje organisaties en groepen. Mijn inschatting is dat het een veelvoud is (misschien wel 100 x )van de “gevaarlijke” rechterkant. In zijn jaarverslag van 2009 schrijft de AIVD dat er sprake is van “een opleving van links-activisme en links-extremisme. Verder een veel kleiner artikel op Wik.

  In de VS vonden alleen al in Chicago 2016… 750 moorden plaats tussen latino’s en zwarte amerikanen. Voornamelijk in 1 buurt waar die genoemde bevolkingsgroepen wonen. … Om de ophef over die ene dode op het conto van extreem rechts…

  • Om de ophef over die ene dode op het conto van extreem rechts in het juiste perspectief te plaatsen.
   Daarbij gezegd: elke moord is er 1 teveel.

 9. Van Lotje (getikt)

  24 augustus 2017 op 09:02

  1 van de briljantste commentaren in deze panelen was een opmerking van Sjefke, mutatis mutandis: “1984 van George Orwell was als waarschuwing bedoeld, niet als f%^&ck^&#$ng handleiding”… Dat is wat er gaande is.

  Ik ben groot gebracht met de logica… is iemand in mijn omgeving gekwetst. OK, uithuilen, opstaan, en verder gaan. Ben ik zelf gekwetst – tanden op elkaar, schouders eronder en doorgaan.

  En ik zou wel ’s ’n analyse willen lezen hoe media er aan bij gedragen hebben om dat te veranderen: ben jij gekwetst? Oh, dan gaan we naar de rechter, onze wetgeving aanpassen, onze hele samenleving aanpassen om er voor te zorgen dat jij je inclusief behandeld voelt. Diversiteit = alles moet statistisch congruent zijn met de kleurtjes en de nieuwe 31 geslachten (and counting). Zonder ondersteuning van de MSM had die paradigma shift nooit kunnen plaats vinden.

  • Mensen willen tegenwoordig uniek en speciaal zijn, maar tegelijkertijd ook gelijk behandeld worden én het liefst alles met zo min mogelijk moeite verkrijgen. Werken voor je bestaan? Te zwaar. Werken áán je bestaan? Niet eerlijk. Je best doen voor je eigen geluk? Geluk moet je blijkbaar krijgen. Vinden mensen je een eenheidsworst? Ik ben ook uniek hoor!
   .
   De hele nieuwe generatie, plus de vorige generatie(s) die destijds ook al bekend stonden om hun dubieuze “linkse” gevoelens, staan nu garant voor gelijke behandeling voor iedereen. Ongeacht of je nu links, moslim of een van de vele “geslachten” bent, iedereen moet vrij zijn om alles in hun schoot geworpen te krijgen met alle zorg die de “elite” over hun rug vergaard heeft. Oh en rechts? Nee, die krijgen niets want die zijn racistisch/fascistisch. Allemaal.

   Ja er zijn elites die ongepast rijk zijn geworden over de rug van de werkende mens. Maar voor (extreem)links is iedereen met wat meer geld ook onderdeel van deze elite,…

   • …Maar voor (extreem)links is iedereen met wat meer geld ook onderdeel van deze elite, en dan maakt ’t niet uit dat je je het snot voor de ogen hebt gewerkt en hard hebt gespaard i.p.v. gefeest.

    • Van Lotje (getikt)

     24 augustus 2017 op 10:17

     Maar voor (extreem)links is iedereen met wat meer geld ook onderdeel van deze elite, en dan maakt ’t niet uit dat je je het snot voor de ogen hebt gewerkt

     … terwijl je ook net zo goed zou kunnen reageren als: fantastisch dat je dat hebt weten te bereiken. Wat kan jij leren of vertellen aan jonge mensen die dat ook willen?

     Anders gezegd – in plaats van de strategie toepassen “afvlakken en uitgummen dat wat een mogelijke bron van kwetsen kan zijn”, een houding stimuleren van “aanpakken”. Wil je wat? Dahz goe – dan gaan we je proberen zo weerbaar mogelijk te maken dat je zelf je weg kan vinden.

     Laat ik het zo zeggen – een vriend van mij heeft 7 man in dienst. Ik zou me 2X bedenken voordat ik hem ga lastig vallen met inclusiviteit en welke verkeerde meningen hij wel of niet heeft. Ik vind het een fijne vent, en hij doet iets wat ik hem niet nadoe.

     • Precies. Nu je ’t zo zegt valt ’t eigenlijk op hoe jaloers links lijkt te zijn op iedereen die met hard werken wat succes weet te boeken. Een aantal graaiers daargelaten natuurlijk, maar waarom plukken van iemand die al veel belasting betaalt en hard werkt, als je ook een paar ferme tikken kan uitdelen aan de mensen die niet wíllen werken? Dat lijkt me veel productiever. Misschien dat ze eens bij Antifa kunnen polsen hoeveel van die aanhangers ook daadwerkelijk wat doen met al die vrije tijd?

 10. Er schijnt een Engelse rechter te hebben bepaald dat, als je je beledigd voelt, je dan ook beledigd bent.
  Dit is absurd en het einde van het vrije woord. Want als je dan kritiek of een of andere leer hebt, dan zou een aanhanger van die leer zich beledigd voelen en van de rechter gelijk krijgen. Wat betekent dat de kritiekgever in overtreding is!
  Die kan zich op zijn beurt ook weer beledigd gaan voelen; als hij dan ook gelijk krijgt, zijn beide partijen zowel slachtoffer als dader geworden. Dan eindigt men waar men begon, alleen met dure rechters en moeilijke procedures; bovendien totaal Kafka.
  De kracht van de westerse samenleving is juist de vrijheid van kritiek, ook op regeringen.
  Dat zo’n rechter dat niet snapt.
  Vrijheid is niet vanzelfsprekend, maar ligt voortdurend onder vuur.

 11. Ik zag ook een filmpje uit een artikel (kan, stom, de link even niet vinden) waarin Antifa een demonstratie houdt met leuzen als “Soros, where is our money”… alsof Soros ze financieert om te demonstreren. Nu weet ik niet hoeveel hier waarheid van is, ik heb ’t gezien op een media-site ten slotte, maar het zou me niets verbazen als er rijken extreem-linksen zijn die dit soort dingen onzichtbaar financieren.
  .
  Maar goed, alles wat Joost hier omschrijft klopt in mijn ogen als een bus. Het is ook dé reden dat ieder weldenkend mens (veelal rechts, liberaal, nationalistisch of andersoortig zelfdenkende) weet dat we dit de komende decennia nog wel blijven houden. Er zijn zoveel mensen die óf (extreem)links zijn, óf moslim, dat je als minderheid (hè, daar heb je dat woord weer) gewoon de komende jaren nog je mond hebt te houden. We zijn nu eenmaal de minderheid die géén hulp nodig heeft maar wel ziet wat voor slechts er allemaal gebeurt, en we zijn blijkbaar niet nodig. Succes er mee…

  • Succes er mee dan. Ik houd m’n mond grotendeels wel, spaar lekker m’n geld op, en smeer ‘m zodra ik de kans heb. Kook maar lekker gaar in je eigen sop: de rommel is dan ook voor jullie Antifa-aanhangers. Ik denk dat ze nog van een koude kermis thuis gaan komen als er dalijk te weinig mensen meer werken (Antifa-volk dus), er tegelijkertijd steeds meer aanslagen voorkomen, en er te weinig zelfdenkenden of zelfreddenden zijn om nog een beetje tegenwicht te geven.

 12. De nieuwe fascisten zullen de ” anti fascisten ” zijn en dat wordt in dit artikel op grandioze wijze verwoord.

  • Men noemt zich anti-fascistisch, maar is in feite neo-marxistisch. Dat blijkt als je hun doelstellingen leest. Over het fascistisch gedrag van marxisten zijn boeken vol te schrijven. Al die miljoenen onschuldige doden vanwege marxistische regimes, het is om te huilen.

 13. Keer op keer verbaasd het mij hoe de linkse gutmensch zich zo profileert dat zij op een of andere wijze de macht weet te behouden of naar zich toe weet te trekken .
  Antifa is dan een goed voorbeeld om de denk en werkwijze te doorgronden .
  Vooral de jeugd word dagelijks bespeeld door de linkse goeroes door brood en spelen te verkondigen en overal een media hype van te maken zodat zij de de linkse extremist hun geitenwollen sokken kunnen aanhouden in hun banen carrousel om de islamterreur in stand te houden .
  En ja , dat is inderdaad een gevaarlijke mediasteun voor Antifa .