Waarom zwijgt de heilige Van der Laan over het Fatima Elatik schandaal?

Door gastauteur Prof. dr. David Pinto

Fatima Elatik is ‘slachtoffer van haar eigen netwerk’. Dat is het beeld dat de Volkskrant wilde neerzetten zaterdag 26 augustus j.l. De naïeve interviewer trapte in haar praatjes vol met taqqui’a (islamitisch voorschrift om tegen niet-moslims te liegen). Waarom werd Elatik niets gevraagd over haar sympathie voor Hamas, Hezbollah en haar medewerking aan hun afschuwelijke antisemitische manifestaties?De dubbele agenda van Fatima, net als die van haar broeders en zusters de Ahmeds, Karimas, Aishas en Khadijas, heeft Elatik onverbloemd verwoord toen ze het had over de ‘witte werkelijkheid’ en de verandering die zij daarin wenst te realiseren: “Die verandering gaat er komen”, zei ze. Kennelijk is zij ervan overtuigd dat het aan de nog maar recentelijk toegetreden gemeenschappen tot dit land is voorbehouden hun toevluchtsoord (of dat van hun ouders, respectievelijk grootouders) maar eens grondig op de schop te nemen. De Marokkaanse –moslimgemeenschap waar zij toe behoort heeft het ruimhartige vertrouwen van de gastmaatschappij echter op schandalige wijze misbruikt en verspeeld. Het wordt tijd om dat te erkennen en om nu eens niet in de verkrampte slachtofferrol te kruipen. Niet dit land of de daar al duizenden jaren aanwezige oorspronkelijke bevolking speelt haar parten, maar haar eigen islamitisch geïndoctrineerde en achterhaalde premoderne wereldbeeld.

Wie ‘de werken’ van Fatima en haar hartsvriendin Saaida T. eens bekijkt, zal zich al gauw realiseren dat niet de belangen van de stad of dit land, maar van de eigen vriendenkring en de verwante Marokkaanse gemeenschap hun bijzondere belangstelling hebben mogen genieten. Beide dames hebben geen andere werkervaring dan in circuits die met overheidsgeld overeind worden gehouden. Met andere woorden: in de gewone maatschappij waar écht gewerkt moet worden, falen zij binnen 5 minuten. Waren de ‘adviezen’ die Fatima a raison van € 12.000, = per maand aan de politie Amsterdam verstrekte beperkt tot hoofddoek-adviezen, daar draaide hartsvriendin Saaida haar hand er niet voor om een jihadist te benoemen tot de-radicaliseringsmedewerker.

“Het is een heksenjacht, een Marokkanen-jacht” meent Elatik nu. Dat is natuurlijk nonsens. Het gaat erom ambtenaren te ontmaskeren die niets anders presteren dan het leveren van een bijdrage aan de afbraak van een seculier opererende maatschappij. Om ambtenaren, die de fundamenten en verworvenheden van de NL-rechtsstaat niet erkennen en die willens en wetens ondermijnen, af te voeren. Terecht.

De verandering die gaat komen, zoals Fatima Elatik dat aankondigde, gaat in dit land niet komen op de manier die zij zich wenst. In Marokko is echter nog meer dan genoeg te veranderen voor Fatima en haar vrienden. In die cultuur past zij ook het beste…

Mogelijk nog meer interesse mag het aanstellingsbeleid in Amsterdam wekken. Wie heeft deze deerniswekkende brekebenen aangesteld op dergelijk, voor onze veiligheid cruciale plaatsen? Waar is Aalbersberg nu, eerder nog zo onder de indruk van de manier waarop Elatik hem ‘scherp’ hield? Waar is de leiding van de PvdA die als vervoermiddel voor deze graaiers functioneerde? Waar is Van der Laan die in een programma van de NPO nog een voortrekkersrol vervulde voor Jesse Klaver? Hij hield toch ook deze dames geruime tijd uit de wind onder de titels van ‘verbinden’ en ‘insluiten’.

Waarom weigert iedereen het woord ineens?

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

56 Reacties

 1. MH17 debat vandaag en een lege Tweede Kamer.
  Zelfs Baudet was er niet.
  Nederland is ver gezonken, hopeloos en verloren.
  Triest.

 2. @ Arjen
  Hiddema zaait onduidelijkheid: Hij noemde Marokkanen en hij zei dat het met moslims niet zou lukken. Hoeveel christelijke of atheïstische Marokkanen zijn er dan? Marokkanen noemen zich allemaal moslim, zelfs als ze er tijdelijk iets minder aan doen.
  De islam is op heerschappij uit: daarom mogen hun vrouwen niet met ongelovigen trouwen en hun mannen wel met ongelovige vrouwen. De kinderen worden dan moslims en de vrouwen worden voor 99% bekeerd. Dat is een manier van jihad.

  • Hiddema maakt duidelijk dat de Marokkanen slimme mannetjes zijn op hun manier Iets waar wij absolute niet tegen op kunnen
   Zoals eerder gezegd De open gemeenschappen zijn een paradijs voor de gesloten gemeenschappen, t.w. de gesloten stammen, de families. Hun leden zitten nu in Marokko, Spanje, en door heel Europa en zij zien hun kansen Hoe is het mogelijk dat de drugs handel met miljarden winst geheel in hun handen is en zij nu met hun kapitaal de bovenwereld gaan beheersen Want ze kunnen heel charmant zijn met hun misdaad geld

 3. Goed stuk van de heer Pinto. Maar zal er ooit iets ten goede veranderen? Ik vrees het niet. Er worden wat decorstukken verzet en de (moedwillige) afbraak gaat gewoon verder.

 4. HIDDEMA ( Forum voor Democratie ) : “Marokkanen moeten met NL vrouwen trouwen, dat is goed voor de integratie”.
  Is deze man seniel geworden of weet hij niets van de islam?
  Moslimvrouwen mogen nooit met ongelovigen trouwen. Moslimmannen wel , maar in 99% van de gevallen eindigen de niet moslimvrouwen dan als moslima’s . Zelfs als ze zich niet laten bekeren, worden hun kinderen sowieso moslims.
  Nog maar niet gesproken over de behandeling van vrouwen door moslims.
  Hiddema pleit dus voor verdere islamisering! Ongehoord en daarmee is het FvD alle geloofwaardigheid kwijt. De PVV blijft de enige geloofwaardige anti islam partij. Mijn grote twijfels over FvD zijn hiermede meer dan bevestigd! Weg met dit soort ondeskundig gelul. Of wilde hij zich bij de Gutmensch als anti racist bewijzen. Dat doen alleen angsthazen.

  • Hiddema had beter kunnen zeggen: “Marokkaanse vrouwen moeten met NL mannen trouwen, dat is goed voor de integratie”.

 5. U reageert nu op wat de nieuwsvoedering heeft gemaakt van de woorden van Hiddema. Hiddema heeft al langer geleden gezegd dat integratie plaatsvindt tussen de lakens, met volgens mij een hoog ironie-gehalte. Hij herhaalde het weer, maar voegde toe dat het met de islam waarschijnlijk niet zou lukken.

 6. @Arjen, Mee eens. Hiddema is intelligent genoeg en heeft een heel speciale humor. Deze uitspraak is ironisch bedoeld vermoed ik. Maar tegelijkertijd is het waar, indien het realistisch zou zijn. Echte integratie kan alleen maar tussen de lakens plaatsvinden. Echter moslim vrouwen mogen niet het niet doen met kafirs dus wordt deze integratie helemaal niets. Waarom zouden de moren Spanje uitgeschopt zijn na een overheersing van bijna 800 jaar? Er had duidelijk dus geen effectieve integratie plaatsgevonden, ik herhaal, na 800 jaar! Het wordt niets met die moslims in het westen. Hopeloos pre-middeleeuws zootje. Veel meer kun je er niet van te maken. Op een enkeling na dan.

  • @Cale
   100% . Mijn zoon (1 van de 3) mengde naadloos met een Chinese, no problems. Zijn vriend huwde een Indiase die nu in Nederland woont en zo goed Nederlands spreekt dat het duidelijk maakt dat het kán als er maar een wil is.
   Vermenging van rassen is geen enkel probleem, wat men veelal uit het oog verliest is IQ.
   Ik ben geen Einstein, maar scoor op de befaamde ladder op 125 en mijn vrouw idem. Zoons scoren twee gelijk met ons eentje (spoiled brat), ver erboven. Wat overigens dan weer eenzaamheid scoort ware het niet dat hij nu in een gelijkwaardig Chinees vaarwater zit.
   Ras, pfff. Nobody cares.

   • @Toetssteen
    Inderdaad.
    Een normaal intelligent mens maakt zich niet druk om “ras”. Waarom zou je? Ik ben ook al jaren met een buitenlandse getrouwd. Ik heb het grootste deel van mijn leven buiten Nederland gewerkt en woon nog steeds elders. Geen enkel probleem. Het zijn de linkse betweters die teveel tijd hebben om het volk met hun barkruk wijsheden te dwingen tot bizarre inzichten. Beroeps politici zijn niet veel beter. De overheid verzaakt ondertussen haar plichten: Veiligheid, infrastuctuur, onderwijs en zorg. Integratie daar zorgt het volk zelf wel voor, daar heb je geen politicus voor nodig. Het is nu toch wel duidelijk dat integratie met moslims niet lukt. Helaas, figuren als Timmermans, Rutte en Merkel begrijpen dat nog niet zo goed.

 7. @Cale
  Yep, het gaat helemaal niet om het andere dat ‘we’ niet blieven. Dat is hélemaal niet waar.

  Ik heb me eens suf zitten ergeren aan een Suri/Nederlandse die lag te simpen dat vrouwen weleens aan haar haar voelden. Nou dat doen ze in landen waar zwart de hoofdtoon is ook aan mijn vrouw haar haren. En so what??? Men is nieuwsgierig. Ook haar heel blanke huid waar ze niks op hoeft te smeren.
  Zij is op haar beurt dan vaak erg complimenteus terug. (lol, want haar pa was zwartharig en had bruine ogen…., mhhh typetje Mediterraan zullen we maar zeggen.
  Kleur? Het zal me aan mijn zolen roesten.

 8. Remus Mcmillan

  3 september 2017 op 09:42

  Van Gogh schreef al in 2000 over Elatik en haar aanstaande carrière.
  Hij was niet mals mbt deze PvdA pupil.
  Hij had (zoals zo vaak) gelijk.

  Bron: Allah weet het beter

  • Dat waren rake stukken van Van Gogh. Een verademing tussen de reguliere msm-bagger. Tragisch dat hij uit ons middden is weggerukt door een import-barbaar. Terzijde: Dat er een integratieprobleem zouden onstaan was de politiek al in de jaren ’60 bekend. Dat het “grote en kostbare inspanningen” zou vergen van “onoverzienbare proporties”, en grote schade zou kunnen toebrengen aan de samenleving als geheel, was eind 70’er jaren nog eens door de WRR uit de doeken gedaan in het rapport “Etnische Minderheden”. De politiek wist het, en wilde het.

 9. It’s the PvdA, stupid.
  Dat is de enige reden. En hopelijk binnenkort totaal verouderd en irrelevant.
  Als een integer plan econoom aan de hand van voorbeelden van Fatima E. kan begroten wat deze ellende ons land gekost heeft,
  En als een politicus de ballen heeft bestuurders van toen hoofdelijk aansprakelijk te stellen…
  Dan kunnen de Wim Koks van deze wereld tenminste de berg gratis geld voor lucratieve nonsense baantjes gelijk inleveren.

  • Ik weet niet of het ‘verdwijnen’ van de PvdA wel zo goed is voor het politiek landschap. Het zou goed zijn als hun stemmers op partijen stemmen waar ze zich thuis voelen, en die ook patriottisch zijn. De SP zou dat kunnen zijn maar is dat nu niet. Op economisch gebied is SP veel slechter dan PvdA.
   Het gevaar is dat andere partijen, zoals Groen Links, Denk en Sylvana Simons in het gat duiken.
   Vergeleken met de socialistische partijen in andere landen, alhoewel de ultra linkse (in de jaren 70/80) labour partij in GB ervoor gezorgd heeft dat Thatcher Engeland kon hervormen, is de PvdA een zegen geweest op economisch gebied, omdat zij de broodnodige liberaliseringen niet heeft teruggedraaid, waardoor wij een grote voorsprong hebben op socialistische landen in Zuid Europa. Ik ben geen PvdA man, noch ben ik een neo liberaal. Ik ben van het economische midden en een groot voorstander van een lage staatsschuld, het fundament van een sociale samenleving.

 10. Zojuist gelezen, alweer een paar jaartjes geleden geschreven maar nog steeds, zo niet meer, urgent en belangrijk! Een aanrader voor wie het nog niet kende…
  http://geertgeel.blogspot.com.es/2015/06/het-reli-nazisme-rukt-op-in-nederland.html

  • Ik heb net de betreffende link geopend en ademloos gelezen. Inderdaad, al is het al 8 jaar geleden geschreven, het is actueler dan ooit. Gelukkig heb ik het idee dat er toch wel wezenlijk wat aan het veranderen is en dan voor ons in positieve zin. Denk aan de schoonmaakbeurt in Amsterdam, waar ze nog wel even werk aan zullen hebben. En dan dat nieuwe onderzoek in de Telegraaf waarin dus duidelijk wordt dat 87% van de Nederlanders denkt dat de integratie niet zal lukken…. Dat zie ik als positieve geluiden. Ik heb ook een internetabonnement op Elsevier en daar vind ik toch heel veel medestanders. Dus hopelijk gaat het de goede kant op.

 11. Deze mevrouw doet alsof zij doet wat iedereen doet; zij heeft een netwerk, net als ‘iedereen’. Mijn antwoord is dat de maffia ook een netwerk heeft.
  Vervolgens duikt mevrouw in de rol van ‘vervolgde’, dus slachtoffer. We kennen dat bij deze stroming.
  Zelf zijn ze zogenaamd het eeuwige slachtoffer maar daarbij is er NUL inzicht voor de echte slachtoffers van de islam. Afvalligen vermoorden, handen afhakken, voeten afhakken enz. enz. nul begrip voor die echte slachtoffers van de islam. Een uiterst brutale en gewelddadige beweging die beweert slachtoffer te zijn. Het is zo geschift dat de psychiatrie dit ooit benoemde als psychotisch.

 12. @aderooss
  Elatik vangt 12.000 euro per maand als adviseur van Aalbersberg. Ze geeft bv het advies om vrouwelijke agenten met kopvodden uit te rusten. En jij keurt dergelijke waanzin goed? Zeker lid van de Partij van de Allahaanbidders. Dit soort lieden laat ons kaal plunderen en praat alle waanzin subsidies en parasiteren op de belastingbetaler goed.
  Ga je schamen!

 13. Een uurtarief voor externen van iets boven de 80 euro is vrij normaal. Het probleem lijkt nu dat het hierbij om een Marokkaanse gaat, want ik hoor normaliter niemand over de tarieven van externen. Mevrouw Elatik is stadsdeelvoorzitter geweest en heeft daarmee een boel bestuurlijke ervaring en bekend met het integratiedossier.

  • U moet uw oren eens laten uitspuiten,want er is al wat gezegd over het veelal onnodig aantrekken van zg externe adviseurs ivm met de meest torenhoge kosten en niet te meten prestaties van die lieden. Mevrouw Elatik heeft als voorzitter van een overbodig politiek bestuursorgaan inderdaad in het graaien en declareren in de duistere krochten van de regelingen veel ervaring opgedaan. Onder de vleugels van van der Laan en/of meneer Cohen. Helaas niet met remigreren,maar dat wordt nog steeds meer een einddoel om van dit soort uitvreters en parasieten af te komen.
   Al een vluchteling in huis Geoefend met het koor misschien? Of richting Mekka geknield misschien,als fysiotherapeutische oefening natuurlijk.

 14. Het probleem is niet dat het om een Marokkaanse gaat. Maar om een verwerpelijk sujet met een achterlijke moraal die voor het geld niets noemenswaardigs levert of toevoegt.

 15. Van Lotje (getikt)

  4 september 2017 op 09:19

  Mevrouw Elatik is stadsdeelvoorzitter geweest en heeft daarmee een boel bestuurlijke ervaring en bekend met het integratiedossier.

  @ Aderooss – ik zou u erop willen wijzen dat het hebben van bestuurlijke ervaring nog niet betekend dat Mw Elatik naar behoren bestuurlijk gepresteerd heeft. Daar valt het 1 en ander op af te dingen.

  Voorts lijkt ze niet te zijn aangenomen bij de politie om het integratievraagstuk verder te helpen (dat is meer een bestuurlijke taak, vlg), maar eerder om de politie-organisatie te islamiseren.

  Mw. Elatik lijkt onderdeel van een tendens – dat Marokkanen bestuurlijke posities weten te verwerven, terwijl ze niet het beste voor hebben met de stad, maar zich vooral richten op het Marokkaans belang. Dat hoort niet thuis bij een politie-organisatie. De grote vraag is – wie daar achter zit. Ik denk zelf – wereldvreemde lokale politieke / bestuurlijke elite. Zeer zorgelijk.

  • Van Lotje (getikt)

   4 september 2017 op 10:58

   … waarbij ik hoop dat men mij de spelling niet te veel kwalijk neemt (“nog niet betekent”). En dat ik met “wie zit daar achter” niet een plan of een puppetmaster bedoel.

   Maar wat mij interesseert is de dynamiek binnen organisaties / gemeenschap. Opeens onstaat er de waarheid dat de politie-organisatie etnische en religieus congruent zou moeten zij met de Amsterdamse bevolking. Want vertrouwen. Hoe kan het dat mensen opeens denken – goed idee. Moeten we doen.

   Te bizar voor woorden – daarmee stimuleer je volgens mij etnische en culturele loyaliteit: de politieman of vrouw moet van het juist kleurtje zijn, wil je hem of haar vertrouwen. En het is een gebed zonder eind – wat doen we met de overige 150 nationaliteiten en de variatie van godsdiensten?

 16. @ Dominic
  Waar slaan deze smerige antisemitische opmerkingen op? Ik weet niet of je een nazi of een islamiet bent, je bent in elk geval een Jodenhater. Walgelijk mannetje.

 17. Islam laat de mensen niet met rust, dat is het probleem. En het ligt niet in de lijn der verwachtingen dat dit zal veranderen. Het is anders dan de kerk die heeft toegegeven. Omdat de kerk geen totalitair beginsel heeft en omdat die de scheiding tussen kerk en staat kon accepteren volgens de woorden van Christus “Mijn rijk is niet van deze wereld”.
  Degenen die de agenda bepalen, streven naar islamisering van een natie. Politiek hoort bij dat jihadistische streven, net als toen bij hun profeet. Het is behoorlijk totalitair en dat moeten we niet willen. Dat hadden we toch afgezworen toen we iets als democratie hadden ingevoerd? Dit laten we toch niet afpakken door lieden die democratie gebruiken om deze te vertrappen? Denk aan de uitspraak van Erdogan over de democratie; we gaan mee zolang het ons doel dient, maar eenmaal aangekomen, stappen we uit. Volgens mij leeft dat soort denken heel breed binnen de islam.

 18. dat de dames alleen met overheids subsidie,s kunnen werken geloof ik best maar dat geld trouwens voor joden nog meer,waarom hoor ik de heer Pinto trouwens nooit over Joodse fraudeurs,mischien omdat meneer zelf Joods is,en waarom heeft de heer Pinto trouwens een Portugese naam,mr Pinto is toch gewoon Joods,probeert mr iets te verbergen!

  • @Dominic. Kunt u ons eenmaal, echt maar eenmaal, verschonen van uw virulente Jodenhaat? Het zijn op dit moment niet de Joden die met vrachtwagens van de vrede mensen en masse plat rijden op boulevards. Het zijn niet de Joden die hele wijken onleefbaar maken. Het zijn niet de Joden die homo’s in elkaar slaan, vrouwen aanranden en verkrachten. Sterker nog; zij zijn zélf slachtoffer van een bepaalde ideologie. Gaat u uw blaartrekkende nonsens a.u.b. elders verkondigen. U draagt verder niets zinnigs bij aan de discussie, alwéér.

 19. Wederom een walgelijke en vooral domme reactie van Dominic. Kent Uw geschiedenis. In de 16e eeuw zijn er vele Spaanse en Portugese Joden naar de Nederlanden gevlucht. Maar enige kennis van geschiedenis is tegenwoordig voorbehouden aan blanke racisten, aldus idiote linkse mafkezen.

  • Oh ja Cale en kan je ons ook vertellen waarom deze Joden uit Spanje en Portugal zijn gevlucht!?
   Ik kan je wel een stukje latijnse geschiedenis leren aangezien de gemiddelde Hollander zijn eigen geschiedenis geeneens kent laat staan de Latijnse geschiedenis!
   Wel Spanje en Portugal hadden genoeg van de Joden omdat het uitzuigers waren die samenhulden met de Moslims!
   Kijk het verschil met de Portugezen en de Spanjaarden is dat ze niet alleen de Moslims aanpakte maar ook degene die daadwerkelijk de problemen veroorzaakte.
   Grappig dat ze het zelfde geintje weer flikken 400 jaar later maar de Neder Duitsers niet lijken te begrijpen waar de essentie van het probleem ligt!

   • Het ging om de naam Pinto. Maar nu geef je er weer een vreemde draai aan.
    De Moren hadden voor enige tijd een sterke cultuur, bouwknst in Spanje bewijst dat. Maar van die cultuur is niets meer over. Tegenwoordig gedragen moslims als een stelletje pre-middeleeuwse idioten zonder enig doel in het leven dan het islamiseren van de wereld en de 72 maagden in het paradijs. Verder konden Joden en Moren in een ver verleden het in sommige gebieden redelijk met elkaar vinden maar ook daar is niets van overgebleven.
    Dat de Joden in Katholieke landen vervolgd werden en gedwongen werden zich te bekeren is ons bekend. Echter waren dat niet alleen Joden, maar ook andere geloofsaanhangers. De katholieken duldden geen competitie, vandaar dat de Noordelijke Nederlanden een veilige plek werd voor “ongelovigen”. Dat is tot nu toe zo gebleven, behalve gedurende het zwarte gat 40-45. In de jaren daarna werden ook moslims welkom geheten en zie wat een puinhoop het is geworden. Lastig om daar de Joden de…

 20. Grappig Cale,je geeft me in je tegenreactie bijna volledig gelijk om aan het eind van je betoog weer over te gaan op wat gebrabbel.
  Het gaat er niet om dat IK de Joden de schuld geeft van bepaalde problemen maar dat Spanje en Portugal als land de schuld bij hen legde en geloof me als je als volk een land uitgeknikkerd wordt dan moet je wel heel wat op je geweten hebben,is het niet!
  Ik heb een vraagje voor jouw en al die anderen die op mij reageren,luistert…………HOE KOMT HET DAT NEDERLAND ZOVEEL MOSLIMS TOELAAT TERWIJL EIGENLIJK NIEMAND DAAR OP ZIT TE WACHTEN!
  Je zou denken dat een normale politicus luistert naar zijn volk en denkt ” Wel als de mensen dit niet willen dan doen we het niet” maar toch gebeurt het,zou dat mischien komen omdat er een onzichtbare hand is die ons dit oplegt en waar zelfs onze politici niet tegenin mogen gaan of zouden onze blanke politici meer van moslims houden dan van hun eigen soort zoals veel mensen beweren,lijkt me sterk!

 21. @Dominic
  Ik ken het verleden. En ja u heeft op de merites beschouwt gelijk als u erbij zou zeggen dat het om de elite zou gaan. En dat is nu juist het griezelige aan de hele ontwikkeling.
  Ja de elite zette de stadspoorten van Toledo open waardoor er een ongekende slachting plaatsvond. De joden zijn erop afgerekend, maar de elite bevond zich al happy levend in Mooristan.
  Ik weet dat ik me erg schuldig maak aan, maar het is wel waar!!! De elite sticht iets aan en smeert hem en de rest mag er voor opdraaien.
  Warburg/ Rothshild Napoleon won!!!! De aandelen kelderden. Rothschild kocht, kocht. kocht en toen kwam de bode van de koning: Napoleon lost. Mja, drie keer raden wie zich op de dikke buiken wreven?

 22. De Joden moeten zich in deze wereld nog steeds twee keer dubbel en dwars bewijzen en worden de facto nog steeds uitgeroeid.
  Als ik een slecht mens zou zijn, dan zou ik het liefst Marokkaan in Nederland zijn. Man (m/v), wat een ongelooflijke kansen krijg ik dan. En als ik er een potje van maak, hoef ik maar discriminatie te roepen en mijn PvdA-lidmaatschap te laten zien, en zelfs dan word ik er beter van.

  Wat is uw punt? Joden zijn geen lieverdjes, maar echt niet minder dan Palestijnen of dubbel -gepaspoorte Nederlanders. Ze hebben wel nationale trots en proberen wat van hun land -Israel- te maken. Wat dat betreft zijn ze superieur wijzer dan het weg-met-ons-welkom-welkom-avond-land volk van kaaskoppen hier.

  • Jij hebt het volgens mij niet helemaal begrepen Ger,want het zijn niet de kaaskoppen die een weg-met-ons beleid voeren maar de Joodse machthebbers die hier een verdeel en heers beleid voeren terwijl ze hun eigen land rein houden!
   Het zijn de Job Cohen,s en Barbara Spectre,s die dit beleid voeren en niet de blonde PVV er of de roomblanke LPF er!

 23. Ger, lees:
  De zijde routes van Peter Frankopan wetenschapper, Historicus Cambridge en Directeur Byzantijnse Geschiedenis Oxford
  of
  Cultural Atlas of Russia and the Sovjet Union by Robin Milner-Guilard (Cambridge) Nikolay Dejevsky, Sir Dimitri Obolensky Yale, Berkely
  Of The Diaries van General Patton
  of de Int Rode Kruis Gegevens over hoeveel “mensen” er totaal zijn omgekomen in alle KZ werkkampen bij elkaar.
  Het rode Kruis, de Engelsen en de Duitsers wisten dat precies Dit in tegenstelling van de USA kampen Rhein Meadow Camps voor Duitse Soldaten waar het Rode Kruis niet binnen mocht komen en waar naar schatting 1,5 milj Soldaten door uithongering gestorven zijn.

 24. Remus Mcmillan

  3 september 2017 op 09:46

  Dominic.
  Ach u is racist.
  U hekelt joden en moslims, kleurlingen en kleurlozen en éénieder die deze afkeer niet deelt.
  U rept over de geschiedenis?
  Over uw soort zijn boeken vol te vinden.
  Triest.

  • Ik ben blij dat er over mijn soort boeken vol te vinden zijn,zo kunnen veel mensen ook eens een andere versie van de geschiedenis leren,is niet triest eerder vreugdevol,Remus AC.millan.

 25. Helder artikel en duidelijke commentaren.
  De deksel van de beerput staat slechts op een kier en de stank is al niet te harden. Nu is het wachten op degene die moedig genoeg is om deze walm te weerstaan en het deksel helemaal te openen. Ik heb overigens weinig hoop. Het wordt net zoiets als de onderste MH17 steen van Rutte. Walgelijke vertoning.

 26. Lieden als Van der Laan, Aaldersberg, Marcouch en de hele Partij van de Allahaanbidders kliek, voelen zich gesteund door de heersende politiek correcte dictatuur. De andere partijen leggen ze geen strobreed in de weg: inderdaad, zo werkt het partijkartel van de regentenkliek, gesteund door de verrotte media.
  Daarom blaast dit wijf zo hoog van de toren: ze ziet alleen maar blanke zelfhaters en verraders in haar buurt. Heb je die Aaldersberg wel eens zien speechen op zijn iftarmaaltijden. Je reinste politiek correct heulen met de islam. En hij kan daar jaar in jaar uit mee doorgaan. Elatik ziet deze politiek correcte idioot dagelijks en denkt: zo gaat de islamisering goed! Deze verrotte Gutmenschen zijn een net zo groot gevaar als de liegende en bedriegende islam.

 27. Van Lotje (getikt)

  31 augustus 2017 op 12:17

  … het aanstellingsbeleid in Amsterdam… Wie heeft deze deerniswekkende brekebenen aangesteld op dergelijk, voor onze veiligheid cruciale plaatsen?

  En die vraag heeft voor mij meerdere lagen – wie zet het op de agenda dat rassendiversiteit opeens aandacht verdient in een cruciale dienst als de politie. Wie komt op het idee – dat moet Elatik maar ’s doen. Wie keurt dat goed?

  En wie stelt zo’n idioot als Aalbersberg aan? Hoe loopt de ideologische aansturing van de politie precies? Dat is een verborgen dynamiek, maar tot mijn stomme verbazing kan het niet anders dat de politie-organisatie een politieke agenda moet hebben. Dat kan niet anders. Anders houden ze zich niet met deze onzin bezig. Die Elatik is voor mij verder een muppet. Een heel gehaaide, maar niet het echte probleem.

  • @Van Lotje (getikt). Ze is op staande voet ontslagen lees ik net. Strafontslag in ambtelijke termen (pdf alert); http://www.telegraaf.nl/binnenland/article29091467.ece/BINARY/Brief+Eberhard+van+der+Laan

   Ik denk dat zo hier en daar het vuur iets te heet werd aan de schenen. Maar het feit dat er dit soort dingen voor nodig zijn om iets dergelijks op gang te brengen is natuurlijk volledig de zotheid voorbij.

   • Van Lotje (getikt)

    1 september 2017 op 08:02

    @ Sjefke7807 – het telegraaf linkje is over haar gewaardeerde “zuster” mevrouw Saadia Ait-Taleb. Ik ben bang dat mevrouw Elatik nog volop en kundig loopt te adviseren.

    Desalnietemin is het pdf’je zeer lezenswaardig: met als doel het plegen van fraude en andere integriteitsschendingen moielijker te maken en te voorkomen. De burgemeester en de gemeentesecretaris hebben gesprekken gevoerd met alle 44 directeuren em 7 stadsdeelsecretarissen

    Als een Amsterdammer zich afvraagt waarom zijn OZB weer eens is gestegen… nou: ze moeten nog al wat mensen aan het werk houden. 44 + 7 koninkrijkjes met aanhang. Mw. Ait-Taleb weg, dat is heel goed. Maar het onderliggende probleem – dat blijft.

    • @Van Lotje (getikt). U heeft volkomen gelijk. Mijn excuses. *andere bril opzetten doet* Maar mijn hoop is dat nu deze domino omgegaan is dat het deksel van de beerput verder open getrokken wordt. Want het is daar één vieze incestueuze bedoening in Islamsterdam.

 28. Precies Van Lotje (getikt),jij hebt het begrepen!
  Je kan wel vliegen doodmeppen maar als er iemand in je tuin halflege plantenbakken vult met water dan blijf je aan de gang met die vliegen!

 29. Heel goed verwoord mijnheer Pinto. Ik ben het zo langzamerhand kotsbeu dat men hier de inheemse bevolking op alle mogelijke manieren voor schut zet, misbruikt, geweld aandoet en als minderwaardige schepsels beziet omdat het geen moslims zijn. We zijn hier in Nederland. Nederland is van oorsprong blank. Net als de rest van Europa en Scandinavië. Het zou de gehele 2eKamer en de ambtenarij verplicht moeten worden de Koran, Hadith en Sira te lezen, evenals een handboek Shariah wetgeving voor niet-moslims (ik heb ze allen gelezen ja). Het religieuze gedeelte van de Islam is voor ons als Kafir niet boeiend. De regels daarvan hebben slechts betrekking op de moslims zelf. De Shariah wetgeving echter heeft betrekking op ALLE mensen, óók de niet-moslims!

  • Deel 2. Onder de Shariah is er geen; Gelijkheid man/vrouw, géén gelijkheid van mensen – een Kafir zal nooit gelijk zijn aan een moslim. Geen vrijheid van meningsuiting, religie, denken, artistieke expressie, persvrijheid. Er is géén gelijkwaardige bescherming onder de Shariah voor de Kafir, vrouwen mogen worden geslagen. Er is géén democratie want een democratie zou betekenen dat Kafir en moslim gelijkwaardig zijn. Niet-moslims zijn Dhimmies, 2e-rangs burgers. Alle overheden moeten worden bestiert door de Shariah. Dit alles hebben haar (voor)ouders achter zich gelaten om het hier beter te krijgen. En wat doet mevrouw? Ons als dank in het gezicht spugen en ons land proberen in het hellegat te veranderen waaruit haar (voor)ouders zijn vertrokken.

   • Deel 3. Het aanstellingsbeleid van de gemeente Amsterdam is ronduit naïef en amateuristisch. Men heeft geen idéé wat men binnen haalt. Het gaat er vooral om dat “we” déugen. Het diversiteitsgeneuzel moet en zal er door gedrukt worden, ongeacht de risico’s voor de veiligheid van dit land en haar inwoners. Dat komt ten beste tertiair voor deze bewindslieden. O.a. de PvdA heeft heel veel te verantwoorden als het hier uiteindelijk uit de klauwen gaat gieren. En dat gaat gebeuren, net zo zeker als de zon ’s morgens opkomt. Dan zal blijken dat men een gif adder aan de borst gedrukt heeft. Mensen als van der Laan en Aalbersberg zijn een gevaar voor de Samenleving, zijn totaal incapabel en zouden per direct voor een Parlementaire Commissie moeten verschijnen nadat ze uit hun ambt gezet zijn.

    • Prima verwoord Sjefke en volledig mee eens. Deze bijdrage van de heer ( mag ik dat nog zeggen in NL of is het “als man geboren zijnde en wellicht voelende persoon” ) Pinto maakt weer eens pijnlijk duidelijk hoe in en in verrot de bestuurlijke elite in NL is. Mede door de (s)linkse vriendjespolitiek en het eeuwig moeten deugen dringt de moslim steeds verder door in de haarvaten van het ambtenarenapparaat. Hoe in de godesnaam ooit zo’n kopvod op zo’n cruciale plek is neergezet is reden tot onderzoek en het ergste is nog. Je zet er iemand neer die vanuit eigen ideologie ( GEEN religie ! ) helamaal niet kan en mag integreren ! En zo iemand wordt gebombardeerd tot radicaliseringsdeskundige ! Werkelijk, je verzint het niet. Lieden uit deze kring juichen en masse de islamisering en bijbehorende terreur en maatschappelijke ontwrichting toe.

     • Dit zaakje stinkt wel zo verschrikkelijk en is reden tot grondige zuivering van het (Amsterdamse) ambtenarenapparaat en wellicht kamervragen maar ja, wat levert dat op in een nepdemocratie en parlement waarin ieder die een scheve schaats rijdt de hand boven het hoofd wordt gehouden ? De integratie van moslims heeft gefaald, big time. Maar dat komt omdat die lieden het niet willen en mogen en aldus woekert de radicalisatie verder. Daar helpt een radicaliseringsambtenaar totaal niets bij. Gecreeerde, vet overbetaalde baantjes voor maatschappelijke nietsnutten en graaiers. (s)links heeft NL echt de doodssteek gegeven. De patient bloedt langzaam maar zeker dood en de moslimgieren zwermen er om heen. Klaar om het kadaver leeg te pikken.

 30. @Sint Nicolaas. Met name de positie als de-radicaliseringsambtenaar. Echt, je krijgt het gewoon niet verzonnen. Het is net zoiets als een pyromaan commandant bij de lokale brandweer maken. En ik dnek dat u en ik nog zouden schrikken van hóe ver de moslims zich overal hebben binnen gewerkt. Maar ook dat is allemaal onderdeel van de Jihad. Je houdt je rustig zolang je nog in de minderheid bent (onder de 2%). Bij 2-5% begin je actief te werven bij de achterban. Bij 5% vraag je om disproportionele invloed in vergelijking met je aanwezigheid (Halal eten , gescheiden zwemmen etc.) . Ook begint dan de opkomst van Shariah politie verwerping van de overheid van het desbetreffende land en worden inheemse mensen de toegang ontzegd tot wijken etc.. Bij 10% toename van criminaliteit (autobranden etc.), iedere actie van de niet-moslim, hoe onschuldig ook, wordt als belediging opgevat en leidt tot opstanden en bedreigingen.

 31. @ Sint Nicolaas. Deel 2. Bij 20%; oproer om het minste, vorming Jihad milities, sporadische moordpartijen, het afbranden van kerken, synagogen etc.. 40%; wijdverspreide moordpartijen, terroristische aanvallen en militie geweld. 60%; openlijke geweldpleging en vervolging van niet-moslims, inclusief moslims(!) die zich niet genoeg conformeren, sporadische etnische zuiveringen, het gebruik van de Shariah wetgeving als wapen, invoering van de Jizya (belasting opgelegd aan de Kafir). 80%; dagelijkse jihad en geweld, Staat gerunde etnische zuiveringen en sporadische genocide als er actief gewerkt wordt aan het verdrijven van alle Kafir. 100%; er wordt een beroep gedaan op Dar al-Salaam (het Islamitische Huis van Vrede) en de Kafir zal; of niet langer aanwezig zijn, of een bestaan leiden als Dhimmi (2e-rangs slaven bestaan zonder enige vorm van rechten).

 32. Sjefke en Sint
  Van mij elk 10 punten. Niets aan toe te voegen.

  Van mijn zijde: complimenten voor de schrijver van het artikel.

 33. Omdat ze bang zijn om te worden ontmaskerd. Omdat ze bang zijn om antwoord te moeten geven op de vraag, waarom deze lui de hand boven het hoofd wordt gehouden. Met welke doel en vooral, wat levert het hen op?