Linksfascistische aanslag op Baudet. Blijven de daders vrij?

Door Joost Niemöller

Het is steeds hetzelfde patroon. Fortuyn werd in de media afgeschilderd als racist, fascist en nazi. Zijn moordenaar loopt alweer vrij rond. Geert Wilders werd in de media afgeschilderd als racist, fascist en nazi. Hij leidt het leven van een gevangene. Thierry Baudet werd in de media afgeschilderd als racist, fascist en nazi. Vannacht is zijn huis beklad en is er viezigheid door zijn brievenbus gepropt. Dat laatste aldus de website IndyMedia, die zich met schaamteloos cynisme ‘Vrij Media Centrum Nederland’ noemt.  Ook is zijn adres bekend gemaakt. Met als onuitgesproken boodschap: Het is nu vrij schieten op Thierry Baudet. Voor iedere antifascistische fascist in Nederland.

Dit is op IndyMedia de motivatie van de aanslag in hun eigen jargon, dat sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw niet veranderd is:

We protesteren met deze aktie tegen het verderfelijke gedachtengoed van Baudet. Zie de citaten hieronder. We verzetten ons tegen het groeiende gevaar van Forum voor Democratie dat een nieuwe fascistische beweging probeert op te bouwen van hordes (jonge) witte mannen. Baudet en consorten verpakken hun racisme, seksisme en nationalisme in pseudo-intellectuele gewichtigdoenerij. Zo verhullen ze hun frustratie over het feit dat hun eeuwenlange machtspositie steeds verder dreigt af te kalven doordat niet-mannen en niet-witte mensen steeds duidelijker hun stem laten horen.

Baudet zegt:

“De realiteit is dat vrouwen overrompeld, overheerst, ja: overmand willen worden.”
“Ik weet wel dat vrouwen over het algemeen minder excelleren in een heleboel beroepen en minder ambitie hebben.”
“Onze steden exploderen door de immigratieproblematiek. (…) We zullen ze moeten tegenhouden.”
“Ik wil graag dat Europa dominant blank en cultureel blijft zoals het is.”
“Gewelddadig optreden in Geldermalsen tegen komst asielzoekerscentrum is noodweer tegen een injectie van criminaliteit.”
“Een christelijke school moet een homoseksuele leraar kunnen weigeren of ontslaan. (…) Het probleem zijn de islamitische scholen.”
“De zelfhaat die we proberen te ontstijgen (…) door de Nederlandse bevolking homeopatisch te verdunnen met alle volkeren van de wereld, zodat er nooit meer een Nederlander zal bestaan.”
“Cultuurverschillen zijn uiterst hardnekkig. Daarom: stoppen met massa immigratie.”

Gun Baudet en trawanten geen rust!

Radicaal Anarchistisch Feministisch Front

 

Een regelrechte oorlogsverklaring dus. Thierry Baudet, democratisch gekozen politicus die zelfs meer democratie nastreeft, moet opgejaagd worden. Dat wordt bedoeld met de uitdrukking ‘Gun Baudet en trawanten geen rust’, en dat kan gezien de geschiedenis maar beter echt serieus genomen worden.

Politiek geweld in Nederland is altijd extreemlinks geweld. Dit is uitgebreid onderzocht. Maar niet in de gevestigde media, die het linkse geweld altijd de hand boven het hoofd heeft gehouden en is doorgegaan met het demoniseren van de sprekers die de heersende politiek van de omvolking bekritiseren.

Baudet (en Wilders) trachten door middel van het gebruik van de vrijheid van meningsuiting langs democratische weg de wankelende Europese beschaving te redden. Het vernietigende geweldwerk van de zich ‘antifascisten’ noemden fascisten, vindt juist anoniem plaats. Het bekladden van een huis, het vrijgeven van adressen, het gooien van viezigheid door een brievenbus, is het standaard repertoire van hen. Dat wil zeggen: dit zijn de inleidende beschietingen.

Daarna volgen bommen en moordaanslagen.

We hebben het hele geweldsrepertoire al eerder gezien bij de Centrumpartij van Hans Janmaat. Ik heb die in mijn boek vastgelegd. Ook hoe er ook toen al een informele samenwerking bestond tussen deze aanslagplegers, de media, en de heersende politiek die liever de andere kant uitkeek.

Toen deed de Nederlandse geheime dienst niets om deze ondergrondse linksfascisten tegen te houden. Pim Fortuyn werd vervolgens evenmin beschermd door de overheid. Daarvan is geleerd bij Wilders. Wat gaat er nu gebeuren bij Baudet? Ik vrees niet veel. Baudet zal mogelijk meer bescherming krijgen. Maar de verantwoordelijken voor deze aanslag op iemands privébestaan zullen niet achterhaald worden.

Overheid, toon mijn ongelijk aan, laat nu eens zien dat deze linkse geweldspiraal gestopt kan worden voor er weer doden vallen. Breng deze linksfascisten bijtijds voor de rechter!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

55 Reacties

 1. joodse advocaat lionel en zijn ‘red pill moment’ (911) https://www.youtube.com/watch?v=mjBcig5YLRE&t=848s

  • The “PIGS” hebben de boer uit zijn huis gejaagd. [Orwell ]
   Het begon allemaal met de moord op JFK, daarna zijn broer en vervolgens zijn zoon. Lees de speech van JFK The Speech that got him killed. https://youtu.be/DznTND–4eI
   Het transcript http://www.jfklibrary.org/Research/Research-Aids/JFK-Speeches/American-Newspaper-Publishers-Association_19610427.aspx

 2. Even een observatie terzijde betreffende Sint Maarten. Sint Maarten is, zoals nog meer eilanden voor een groot deel verwoest door orkaan Irma.
  De Franse kant heeft reeds een hoop militairen ter plaatse om ongeregeldheden te voorkomen. Op de Britse Virgin eilanden met veel schade heeft de overheid preventief wapenbezit verboden en heerst er na de storm een positieve samenwerking onder de bevolking.
  Op Nederlands Sint Maarten is het nog steeds wachten op meer militairen. Nadat alle winkels leeggeroofd zijn worden achtergebleven toeristen in de hotels beroofd. Het is toch om je rot te schamen als Nederlander.

  • In Nederland ontbreekt het aan duidelijke leiding. De situatie op Sint Maarten toont dit. Boss Rutte straalt sowieso geen enkel leiderschap uit. Koning Willem gaat straks weer vrolijk op de foto met de gekleurde mede St Maarter, nadat alle winkels zijn leeggeplukt. Plassterk toont, uhhh, wacht op een handtekening van de Sint Maarten president en onze blonde Schoevers secretaresse, tja, die staat pal voor haar zaak, toch? Politie en militaire commandanten zijn in de eerste plaats politiek correct. Mogen die militairen op dat eiland eigenlijk wel hun wapens gebruiken? Hard nodig lijkt me. Wat een droevenis.

   • Het linkse wereldje zit zo keihard ‘racisme’ te roepen dat men ontoelaatbaar gedrag op St. Maarten niet als zodanig durft te benoemen. Doodsbang racist te zijn. Terwijl het tuig winkels, resorts en hotels loopt te plunderen, met wapens als machetes.
    Tuig is het, niet anders.
    Maar de nieuwsvoedering spreekt over ‘mensen die alles hebben verloren’ en dus zo enorm wanhopig zouden zijn dat ze wel bewapend op rooftocht moeten. Zum kotzen.
    Die orkaan zag men dagen tevoren aankomen, dus kon men op z’n minst de koelkast vullen met extra voedsel en drank. Geen enkele respect voor tuig dat daags erna begint te roven.
    En als onze mannen dan optreden tegen het tuig, is dat weer ‘witte’ suprematie.
    Dat soort denken vernietigt elke waardevolle moraal en vreet als houtworm aan een goede samenleving.

    • En waarom horen we niks van de positie van St. Maarten binnen ons koninkrijk? St. Maarten is GEEN Nederlandse gemeente, maar heeft een zelfstandige status binnen het koninkrijk. Onze hulp is dus een blijk van onze beschaving.

 3. Er was een tijd, dat linkse actiegroepen ageerden tegen regeringsbeleid. Nu vallen ze opkomende oppositie aan. Ze zijn voor migratie, voor de EU en tegen het zgn. “rechtse populisme”. Het is wel duidelijk dat ze aan de kant van de status quo staan.

 4. Grappig, dat je in de alternatieve media net een wat genuanceerder verhaal leest over de Rohingya, zich eerder illegaal vestigde in het rijke Birma en die nu verdreven worden door de boze Boeddhistische (nu wordt de Godsdienst ineens wel nadrukkelijk genoemd) mensen in Birma.

  Er blijken veel overeenkomsten te zijn met de situatie hier in West Europa.

  • Juist De christenen in Syrië en Irak hebben onze media nooit geboeid. Nederland wordt als christelijk land gezien of u geloofd of niet. Dus eigen geloof eerst is hetzelfde als eigen volk eerst en dus verwerpelijk.

   • De Joodse revisionist, David Cole schreef onlangs in Taki Magazin dat de MSM biassed is en dat toont door de keuze van onderwerpen waarover zij schrijven. Ik kan hier vele voorbeelden van geven, een voorbeeld is het onderzoek van James Bacque naar de Rheinwiesental camps van Eisenhower, waarover wij nooit iets hoorde in de media. We weten ook weinig over andere misdaden die begaan zijn door geallieerden, gewoonweg omdat die genegeerd worden door MSM. Wellicht vind je dit ook wel interessant, leestip:
    https://www.amazon.com/Other-Losses-Investigation-Prisoners-Americans/dp/0889226652

 5. J. C. Th. Köhler

  12 september 2017 op 12:04

  Koffij,

  er zijn inderdaad veel overeenkomsten met onze situatie, maar één groot verschil valt direct op. Hier in Europa zijn we nog niet begonnen met het eruit sodemieteren van de moslims. Die vredelievende boeddhisten zijn dus wel vredelievend, maar niet op hun hoofd gevallen.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

 6. Relativeren. Dit gedrag was vroeger het domein van kinderen. Eèn stap hoger als belletje trekken. Eenmaal volwassen breekt de waarheid aan, zoals een loopbaan.
  Dat kan van alles wezen. Met een grote zekerheid om te behoren tot de werkende klasse mens. Andere mogelijkheden, veel kleiner, zijn de leiding gevende en wetenschappelijk ingestelde mens. De keuze sleutel is IQ hoeveelheid en het gebruik. De niet vooruit te bewegen mens had historisch gezien twee keuze mogelijkheden. Het leger of religie als loopbaan. Daar kwam een derde bij, de gerechtigde mens. Samen zijn zij tussen de 20/30% van elke samenleving. In een democratie, de reden van domheid regeert, meestal.

 7. het geweld (en de leugens) komen meestal van links………….

  https://www.youtube.com/watch?v=j6Mwm3ofcfo Rep. Dana Rohrabacher: Russian Fake Scandal Is Biggest Political Scandal in Our History

  https://www.youtube.com/watch?v=H5ExWW9LanI Congressman Dana Rohrabacher talks Julian Assange

 8. MH17 debat een paar dagen geleden. Tweede kamer was leeg. MH17 bestaat blijkbaar niet meer. Theo van Gogh lijkt vergeten. Zelfde geldt voor Pim Fortuyn en nog een paar politici die hun hoofd boven het maaiveld durfden uit te steken. Ook het Oekraine referendum is vergeten. En Zwarte Piet? We zullen zien…
  Nu is Thierry Baudet aan de beurt (die overigens ook niet bij het MH17 debat aanwezig was).
  Het gaat verkeerd met Nederland.
  Zoals Bram van Leeuwen, alias de Prince de Lignac, eens opmerkte; ik jank liever in de schaduw van een palmboom dan in een koude regenbui op de Dam. Of iets van dien aard. Zo denk ik er ook over. En ben zeer gelukkig elders – buiten Nederland.

  • De enige die het goed doet bij MH17 is Pieter Omtzigt die elke keer weer een stapje verder gaat met zijn vragen en deze ook vast laat leggen. Als feit in nu vastgelegd dat de regering geen inzage geeft in de afspraken met Oekraïne over de veiligheid in het Oekraïense Luchtruim Het is een feit dat Nederland criminele zaken moest verhullen . Nederland fungeerde als kat-vanger. Ongelofelijk naïef en dat na Kosovo.
   Carl Gershman president of the National Endowment for Democraty, wrote : Ukraine is our biggest prize https://richardedmondson.net/2014/03/01/ned-jewish-neocons-provoke-crisis-in-ukraine/
   National Endowment for Democraty is Soros is Josua Livestro is Michiel van Hulten is Venster op Rusland is Hubert Smeets
   Lees dit artikel van Laura Starink over Dnepro petrovsk Igor Kolomoisky http://www.nrcreader.nl/artikel/5337/poetin-krijgt-geen-voet-aan-de-grond-hier-aan-de-dnjepr Er wordt een bijdrage verlangt evt kan ik het art mailen

 9. Helaas moeten we constateren dat linkse agressie wederom onbestraft blijft.
  Dat deze agressie gevoed wordt door de bekende media die alles wat niet in hun straatje past demoniseert staat buiten kijf.
  Hetzelfde zien we nu ook bij de berichten over de Rohingya in Myanmar.
  Websites als nu,trouw en nrc verspreiden berichten over de “vervolging”van moslims in dat land.
  De NL overheid gaat zelfs geld geven.
  De waarheid ziet er toch wat anders uit.
  https://swarajyamag.com/world/whats-the-truth-about-the-rohingya-crisis

  http://rohingyaaremurderers.blogspot.nl/

 10. Mocht Baudet iets overkomen zoals Pim Fortuyn, wat zullen de mensen dan doen? zullen ze even ach en wee en schande roepen en zich daarna schikken in de steeds fascistischer wordende maatschappij? Is er nog sprake van democratie als politici met een ander geluid uit de weg worden geruimd? Waarom worden mensen die andermans eigendom vernielen en die persoon bedreigen niet opgepakt?

  Ik kan maar 1 reden bedenken: Dit anarchistische tuig dient als buitenparlementair moordcommando voor de linkse politieke partijen.

  • @D.G.Neree,
   Ik zal uw antwoorden kort beantwoorden voor de goede orde….
   Bij Baudet….de mensen doen dan idd niets, helemaal niets!!
   Yep, de sheeple zullen zich heel erg netjes schikken!!
   Nee, sprake van een democratie is er niet, was er niet en is er ook helemaal nooit geweest, althans niet hier in Nederland! Wie anders beweerd liegt simpelweg!!
   Deze mensen worden om de navolgende reden niet opgepakt…..het zijn door de Nederlandse of indien een ander land door die staat betaalde regeringsTROLLEN en niets anders!! Maar de sheeple vinden dit prima….toch!!??
   De reden welke u bedacht heeft klopt als een bus……!!!

   Zo…..en nu????
   Avé,
   Gladiator

   • tja, en nu….
    Stuur me maar een mailtje op dgneree @ hotmail punt com (Ik schrijf het zo aangezien anders deze reactie als spam wordt gezien) want het is me niet duidelijk wat uw plan voor een oplossing is.

 11. we leven in een facade democratie,geen echte,levende. En inderdaad dit afa/anarcisten tuig is het nacht un nebel commando van de belanghebbende machthebbers,die zich allen niet noodzakelijkerwijs hoeven te etiketteren als links. Het hele Kartel profiteert van de intimidatie van rechts-conservatieve democratische krachten en mensen. Kijk maar eens,welke groezelige lieden en krachten er aan het ‘formeren’ zijn.

  • Ik denk dat deze politieke kliek die steeds meer averechts tegenover de mensen staat zijn langste tijd gehad heeft. Het is alleen de vraag of de vervanging vreedzaam gebeurt doordat er iets beters voor in de plaats komt of dat het gaat gebeuren in chaos en vernietiging. Dat laatste is op het moment het meest waarschijnlijke. Zullen de verantwoordelijken dan ter verantwoording worden geroepen? Ik denk dat ze dan al gevlucht zijn naar veiliger oorden om de ellende die ze geschapen hebben niet zelf te hoeven ervaren.

 12. Wat opvalt,al jaren. is dat vervolging van links en rood-fascistisch activisme eigenlijk niet plaatsvindt. Antifa is altijd ingeseind en aanwezig bij de minste manifestatie van niet-links op straat. Ze ruimen in wezen voor de gevestigde machten en orde de opposanten van de straat (in Duitsland Pegida,door bv auto’s van demonstranten te verbranden)zodat deze uit beeld blijven of ongunstig geframed door de policor nieuwsmangel/deformatie van de aangestuurde msm en staatsmedia gehaald worden. De vrienden van de AFA zitten tegenover Wilders en/of Baudet in de rechtszaal hun links/activistische vorm van recht te spreken. Justitie is dus ook zwaar besmet,werktuig van het machtsKartel. Verwacht slechts lippendienst,ook in de TK,maar hol en deel van de misleiding.Zoals na Fortuyn.

 13. Het is al verloren, met dank aan Markie visieloze Rutte die ons straks ook gaat uitleveren aan Macron om de Euro te redden (maar eigenlijk om Frankrijk te redden) en met dank aan de ideoloog van het cultureel marxisme, de NPO.

  Luister maar naar de suicide of Europe door Pat Condell:
  https://www.youtube.com/watch?v=ydPZRoLzu-E&feature=youtu.be

  • Beste @Koffij,

   Dit bedoel ik nu…..naar Pat Condell luisteren…..wat hebben WIJ daar nu in godsnaam aan??
   Ik luister al jaren naar mensen op dit verrekte achterlijke internet en wat ben ik daar mee opgeschoten, niets, nakkes, nada mijn beste!!!
   Jij en de rest zouden ook eens naar mij thuis kunnen komen om aan te horen wat ik te zeggen heb over mijn idee!!!
   DAT ZAL ZODEN AAN DE DIJK GAAN ZETTEN met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid!!!
   Hier de rest van jullie leven te roeptoeteren, te klagen, Rutte en zijn 40 psychopatische rovers voor van alles en nog wat uitmaken met de zekerheid dat deze met zijn rovers dit niet zullen lezen en als dan zal hun dit helemaal niets boeien.
   Naar MIJ zal hij moeten gaan luisteren, en dat kan ik garanderen…..dus……I’m waiting…..maar ik ben natuurlijk niet Pat Condell……toch….
   Nee,
   I’m Gladiator who wants to fuck the system,

   Avé,
   Gladiator

 14. Nederland een DEMOCRATIE…..laat me aub niet lachen!! Nederland is een oligarchie en niets anders. Ons worden door niet gekozen psychopaten wetten door de strot geduwd waarmee we het niet eens zijn, er worden ons zaken beloofd welke nooit worden nagekomen en zo kan ik nog wel eventjes doorgaan.
  Het achterbakse linkse geweld blijft maar doorgaan en wordt met de dag meer en gewelddadiger. Pim Fortuyn is vermoord en niet door die groene volslagen malloot maar door een professionele killer. Hij werd gewoonweg te gevaarlijk!! Twee verschillende calibers uit 1 wapen, gekker moet het niet worden. En er worden nog veel meer spelletjes gespeeld die niemand maar dan ook niemand ziet! De elite kijkt zoals gewoonlijk de andere kant op en wij…….wij blijven alles maar pikken en doen niets, helemaal niets dan toetsenbordroeptoeteren!!!!!
  Kom toch verdorie eens eindelijk in actie en sluit je aan bij mensen die ECHT IETS willen doen aan deze neverending ellende story!!!
  Wie er nu echt…

  • ….denkt dat een en ander gaat veranderen in de komende tijd, no way.
   Mensen, zie nu eens eindelijk in dat hier en op andere blogs klagen geen zoden aan de dijk zet. Niemand die het leest dan wat reageerders én uzelf, that’s it!
   Word hier zo moe van.
   IK WIL ER IETS AAN GAAN DOEN EN DOE NOGMAALS EEN OPENLIJKE OPROEP om mee te doen.
   Maar zou u dat wel willen, of doen……of toch maar blijven roeptoeteren……..is wel zo veilig…..toch……en geeft misschien toch wel een goed gevoel.
   Bah………doodziek word ik ervan, stelletje klagers!!!
   Avé,
   Gladiator

   • Precies Gladiator,revolutie,s worden niet met de pen gewonnen,je zal het slachtveld opmoeten,maarja Nederlanders he die schijten al in hun broek als iemand kiekeboe roept,dus vergeet het maar!

 15. Gladiator,

  Ik voel jouw woede. Ook ik ben woedend. Ik kanaliseer mijn woede nog goed tot nu toe, gelukkig. Het tuig kan zijn borst nat maken. De Nederlandse geheime dienst kan zijn borst nat maken. Rutte en zijn secondanten idem dito. Aalbersberg niet te vergeten! ‘Waar is je muze’? Elatik. Oh…’ze is opgestapt’? Leugenaar! Daarom zitten er 3000 agenten ziek thuis. Mede daarom! Zet er 50 neer bij Baudet! Voor zijn huis! Wat een volslagen van de pot afgerukte samenleving is deze verrotte Nederlandse ‘samenleving’. Iedere dag brokkelt het beetje voor beetje af. Iedere dag ben ik getuige van leugens en hypocrisie. De dure perceptie bril doet zijn werk goed. Wat een stelletje conformisten bij elkaar. Tot snel Gladiator! Op naar het zoet van de overwinning…

  • Gladiator,die ik best wel kan volgen, heeft helaas 1 ding tegen en dat is de onbeschrijfelijke lafheid van dit kiezerkorps,lees dus de harde kern van de ‘volwassen’ Nederlandse bevolking. Het zijn niet de islamieten ,die het kartel zo machtig maken met 80% van de uitgebrachte stemmen. Daarmee zegt dit deel van de bevolking formeel ja tegen islamisering,de behandeling van Wilders,nu ook Baudet, de multi culturele samenleving en de terreur in woord,geschrift en daad van de policor machthebbers incl. hun ontkende hulptroepen. Ik denk dat bij een blijk geven van meer zorg,verstand en minder lafheid het Verzet tegen het policor gekonkel een veel grotere kans zou hebben ,maar de lafaards durven nauwelijks meer te zeggen op wie ze stemmen,blijven maar lid van die stinkende omroepen met miljoenen b.v.. Moet je voor zo’n potverterend,klef boer zoekt vrouw volk ,met hun vingertjes omhoog tegen Wilders en Trump, gaan vechten?

   • Kijk er zijn gewoon goede mensen Mensen die wij moeten steunen en achter hen moeten gaan staan eventueel met een massale stille tocht.
    https://www.nd.nl/nieuws/politiek/strijd-tegen-corruptie-in-mensenrechtenraad.2786758.lynkx
    Ja Pieter Omtzigt de man van MH17 en de man die wel christenen uit Irak en Syrië een gezicht gaf en ze in de 2e kamer hun verhaal lieten doen en velen hier in Nederland opving en die geluidloos integreren Ik ben absolute geen CDA man Toch moeten we zo’n man ondersteunen Dat is echt het enige effectieve dat we kunnen doen in onze democratie Misschien een massale ondersteunende stille bijeenkomst op het Binnenhof. Let goed op als wij als zwijgende meerderheid niet bereid zijn om onze stem (netjes en beheerst) te laten horen dan pakken de schreeuwers ons alles af

 16. Droom toch niet zo openbaar man,je maakt jezelf alleen maar belachelijk,politiek maak je helemaal niets klaar.
  Als je de strijdt tegen de islam wilt winnen dan zal je net als zij bereid moeten zijn om je leven te geven.
  Volkert loopt weer vrij rond maar heeft wel jaren gezeten voor zijn daad,nu vraag ik jouw ben jij ook bereid te brommen voor jouw ideaal,zolang types als jij alleen maar achter het toetsenbord groot doen wordt er helemaal niets gewonnen!

 17. Dominic..je moest eens weten. Maar..ik laat mij door jou niet uit mijn tentje lokken. Achter het toetsenbord is het ooit begonnen,dat is waar. Anno nu is er een hoop gaande. Ik reageer hier sporadisch maar ben er wel elke dag. Ik zou zeggen, blijf in de buurt. Misschien ben je nodig binnenkort….

 18. J. C. Th. Köhler

  12 september 2017 op 12:15

  Gladiator,

  wat bereikt wordt met het hier “roeptoeteren” is dat veel mensen wakker gemaakt worden. Dat onder “ons soort mensen” in elk geval het gevoel is ontstaan dat we iets moeten doen, iets moeten laten gebeuren. Iets meer dan eens in de vier jaar ter stembus gaan. Noem dat maar niets.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

 19. Nogal dom volk, die linkse kreten-roepers. ‘Eeuwenlange machtspositie van de ‘witte’ man? Kennelijk horen die ‘onderdrukte’ blanke arbeiders van ooit plotseling tot de ‘eeuwenlange’ onderdrukkers. Worden ze zo oud dan? Of wordt elke ‘witte’ man van nu verantwoordelijk gehouden voor alle ‘witte’ misdragingen in het verleden? Dat is nog eens racisme van het zuiverste water.
  De anti-fascisten zijn zelf de nieuwe fascistisch en als ‘anti-racist’ blijken ze zelf racistisch.
  Ik ben benieuwd naar het huidskleurtje van die aksie-feministen.
  Opmerkelijk dat van ‘rechts’ nauwelijks enig geweld komt. Het komt steeds van linkse groepen.

 20. Dit klinkt als een oorlogsverklaring.

  Kom met 1 vinger aan Thierry! Make my day.

  • Jongens we hier is ie dan,Jos Arends de man die Nederland met het zwaard gaat redden hahahaha krentebol!

   • reactie van Veelminder: “jij als neo nazi zou als eerste het verzet splijten.”

    waarvan akte.

 21. En over politieke correctheid gesproken: Vandaag in het vod Telegraaf schrijft een zekere Hans van Vliet ( hoofd buitenland ) “dat Churchill het Britse volk te veel superieur zou hebben gevonden”. Het ging over Nobelprijswinnaars met een “vlekje”. Zo’n totale nitwit die Churchill de maat denkt te kunnen nemen. De vent onthulde onlangs trouwens dat hij bij zijn sollicitatiegesprek met de Telegraaf al had aangegeven PvdA te stemmen. De linksheid druip van de pagina’s.
  Gooi dat vod de deur uit. Alleen Leon de Winter deugt bij deze krant.

 22. Dit gore tuig bestaat uit niets anders dan uit nazi’s en fascisten. Ik zie veel gelijkenissen met het optreden van de SA van Hitler. Dat zij zich zelf anti fascisten noemen, toont hun imbeciele geestelijke toestand.
  Het zijn gevaarlijke idioten. Lees vooral ook de column van Leon de Winter in de Telegraaf van 6 september. Daarin concludeert hij “dat we op weg zijn naar de dictatuur van het neomarxisme en het totaal verdwijnen van de vrijheid van meningsuiting.” Lees die man!
  En neomarxisme is natuurlijk een zelfde soort linkse ideologie als nazisme en fascisme. Churchill zei het al: de nieuwe fascisten zullen zich anti fascisten noemen.

 23. Het is heel kort en simpel : als je het niet eens bent met iemand of diens gedachtengoed dan ga je het debat aan. Wat (s)links weer (!) eens zonneklaar maakt is dat het uitblinkt in gebrek aan argumenten, oplossingen en weerwoord. Wederom blinkt (s)links weer uit in het scheppen van een klimaat waarin critici weggezet worden als racisten, fascisten en xenofoben en er is er maar 1 nodig die de trekker overhaalt om rechts WEDEROM het zwijgen op te leggen ! Wat hier gebeurd is walgelijk, verwerpelijk en uitermate laf want de afzender van de “tractatie” heeft uiteraard geen briefje achtergelaten met naam en telefoonnummer. Schofterig, schandalig en ZO in en in geniepig. Van de politieke elite hoeven we niet veel te verwachten, die vinden het wel best zo. Zolang hun baantjes, ego en partijbelang niet geschaadt worden zullen ze er misschien een cliche tweet aan wagen en dan houdt het wel op. Let wel : Volkert van der G is weer op vrije voeten ! Walgelijke linkse zuurstofverspillers !

  • Tja Volkert had in elk geal wel het lef om zijn tegenstander om te leggen terwijl de rechtse lulletjes die deze site bezoeken al bang worden van een scheet!

   • Kan ik uit deze uitspraak concluderen dat u symphatiseert met datgene wat de heer van der G de heer Fortuyn heeft aangedaan beste Dominic of was het weer een ongeleid projectiel van uw zijde op dit forum ? Ook insinueert u weer iets ( bang van een scheet ) wat u niet met feiten kunt onderbouwen immers, u kent de “rechtse lulletjes” niet persoonlijk dus wat u zegt snijdt geen hout tenzij bewezen. Uw plemps zijn van een bedenkelijk, kinderlijk niveau en u profileert zich als een linkse internettrol die op fora zoals dat van Joost een (s)links tegengeluid willen laten horen wat inhoudelijk niets voorstelt en onmiddelijk afgeschoten kan worden. Een ieder mag zijn zegje doen maar dan wel graag on topic en op een volwassen manier. Wat u produceert is beneden het niveau van een islamitische schoolkrant ( en ja, deze heeft Sint gelezen ! )

    • Ok Sint Oedelrode…Grapje niet boos worden,maar goed je wilt een serieuze en volwassen reactie van mij hebben,ok.
     Ik heb geen sympathie voor Volkert maar inderdaad wel voor zijn daad,aangezien Volkert iemand is van weinig worden maar wel daden en zo win je een oorlog.
     Als je tegen links ben dan zal je net als hen actie moeten ondernemen en ik ga niemand aanmoedigen om te moorden maar jullie zouden net als indyMedia huizen kunnen bekladen van linkse politici!
     Over dat (bang voor een scheet ) kan ik weldegelijk onderbouwen aangezien rechts weinig fysieke actie onderneemt dus onderbouwd schijterig! en verder heb ik nog nooit van mijn leven een Islamitische schoolkrant gelezen aangezien ik op een openbare school heb gezeten!

 24. J. C. Th. Köhler

  12 september 2017 op 12:24

  Sint Nicolaas:

  het stuk maatschappelijk afval heet Van der Graaf! Niet Van der G. Het beschermen van iemands privacy gebeurt bij verdachten, waarvan de schuld dus nog niet bewezen is. Van der Graaf is geen verdachte, maar dader! Hij is een veroordeelde moordenaar. Er is geen enkele reden om zijn privacy te beschermen. Integendeel. Nagel het vuiligheid maar aan de schandpaal. Hij verdient het dubbel en dwars.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

 25. Gerard Reve schreef ooit rond 1971 in een brief aan Simon Carmiggelt: Weet je wat Professor Jacques Presser vier en twintig jaar geleden tegen me zei: “Het nieuwe fascisme zal zichzelf ‘anti-fascisme’ noemen.”

 26. Men heeft níets geleerd van de periode Fortuyn. We zien nu een exacte herhaling van zetten. Ze winnen het niet op argumenten of intelligentie dus moet barbertje hangen. Wat is er mis met je van oorsprong blanke land nog een beetje authentiek willen houden? Dat is toch ons goed recht? Waarom moet NL haar eeuwenoude cultuur overboord zetten omdat die ineens “te blank” zou zijn? Over non-argumenten gesproken. Daar moet je elders in de wereld eens mee komen. En de cijfers wat betreft criminaliteit en het gebrek aan arbeidsparticipatie van de nieuwkomers zijn toch al jaren bekend. Daar heeft Baudet geen woord over gelogen. Die hele AntiFa club had allang achter slot en grendel moeten zitten. Kijk alleen al wat ze in Hamburg hebben aangericht. Zoals Churchill al zei; “De nieuwe fascisten zullen degenen zijn die zichzelf antifascisten noemen…” En wat heeft deze man gelijk gekregen, op meerdere fronten trouwens. Mocht Baudet iets overkomen dan kan de gehele Linkse politiek te samen met…

  • Deel 2. …de alles behalve objectieve Pers de hand wederom in eigen boezem steken. Zij hebben dan misschien niet zelf de lont in het kruitvat ontstoken maar wél de ideale omstandigheden geschapen waardoor een ander dit doet. Dit land is geen democratie, al een lief poosje niet meer. Het heeft inmiddels meer weg van een totalitaire Linkse dictatuur waar elke afwijkende mening met intimidatie en geweld gesmoord wordt. En de politieke non-valeurs in de 2eKamer zien het en vinden het goed….

 27. Benieuwd of de reguliere media het oppikken en dan met name of ze jouw pleidooi om het OM er werk van te laten maken zullen ondersteunen.
  Van de PVV valt te voorspellen dat die erop zullen aandringen. Interessanter is te letten op de andere politieke partijen; komen zij ook met een veroordeling? En zo ja, zullen zij aandringen op ingrijpen, bijv. bij Indymedia?