Er kleeft Joods bloed aan de handen van Koenders

Door Prof. dr. David Pinto

Hoe erger de misdaden van Palestijnse terroristen en hoe langer de gevangenisstraf, des te hoger het salaris dat zij maandelijks krijgen van de Palestijnse Autoriteit (PA). U bent verbijsterd? Mooi! Dan heb ik er nog zo een voor u: De Palestijnse terrorist Baha Alyan doodde samen met nog een mededader op 13 oktober 2015 in een bus in Jeruzalem drie willekeurige passagiers (51, 76 en 78 jaar oud) en verwondde er nog zeventien. De jeugdige dader wordt met regelmaat door de PA geëerd en afgeschilderd als een onmisbare held en rolmodel voor andere Palestijnse jongeren.

Gevangen terroristen ontvangen nu meer dan 3.000 dollars per maand van de PA wanneer zij terreuraanslagen hebben gepleegd. Zoals de 19-jarige terrorist die onlangs drie Israëliërs in koelen bloede vermoordde en levenslang een salaris van ca. 3.120 per maand ontvangt, dat is zowat 10 keer meer dan het gemiddelde inkomen in de Palestijnse Autoriteit.

De Palestijnse ‘Organisatie voor de Ontwikkeling van Plattelandsvrouwen’ hield in Hebron een groots eerbetoon voor Baha Alyan, op de internationale vrouwendag van 8 maart 2016. Deze organisatie vermeldde destijds op haar website dat zij dat jaar subsidie had ontvangen van de Nederlandse overheid via de Nederlandse Vertegenwoordiging in Ramallah. Volgens een studie van het Institute for Contemporary Affairs (ICA) ontvangt de gehele PA momenteel 692.000.000 dollars per jaar in directe buitenlandse hulp, waarvan het meeste afkomstig is uit de Verenigde Staten en de Europese Unie. Van dit relatief royale budget aan buitenlandse hulp, besteedt de PA maar liefst 344 miljoen dollars per jaar, of 49,6 procent van alle buitenlandse hulp, aan terrorisme en premies plus salarissen voor gevangen terroristen en hun families.

Dit engagement met terrorisme maakt de Palestijnse zienswijze duidelijk zoals die werd vervat in de Palestijnse wet die naar de terroristen verwijst als de ‘vechtende sector’ van de Palestijnse samenleving. Dit voortdurende patroon staat in schril contrast met de Palestijnse toezeggingen in de Oslo-akkoorden en het internationaal recht en verschillende conventies. Het weerspiegelt ook het feit dat tot nu toe niet echt druk werd uitgeoefend op de Palestijnen om te stoppen met de betalingen.

Eerder nog, liet teleurstellend minister Koenders (PvdA) van het eveneens teleurstellende kabinet Rutte-2 de Kamer weten:
“Het kabinet is niet van plan te korten op de steun aan de Palestijnse Autoriteit omdat die veroordeelde Palestijnse terroristen of hun nabestaanden laat betalen. Dat zou er volgens het kabinet vrijdag in antwoord op Kamervragen van de CU alleen maar toe kunnen leiden dat de Palestijnen, „die toch al te kampen hebben met de gevolgen van de bezetting en de interne verdeeldheid van het Palestijns leiderschap, ook nog geconfronteerd worden met afnemende dienstverlening”.”

Op het moment dat een minister van PvdA-huize in de war is met de termen ‘dienstverlening’ en ‘terrorisme’ dan doemen uiteraard beelden op van AFA protesten in Hamburg, zakelijke deals van Greenpeace met Philips en poeptaarten (met steun van de NPO) die voorafgaan aan politieke moorden.

Als dat het geval is, wens ik alle fracties die weigeren de ‘steunbetalingen’ aan de Palestijnen op te schorten tot het moment dat zij terrorisme afzweren, veel poep in de brievenbussen.

Het is tijd dat ook Nederland in een volgend kabinet waarvan de PvdA (“Als Nederland zou stoppen met betalen, dan wordt de geloofwaardigheid van het Palestijnse bestuur ondermijnd”) geen deel meer uitmaakt, klare wijn schenkt en het financieren van terrorisme stopt.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

9 Reacties

 1. Al voordat er een ‘palestijnenprobleem’ was, was er Arabische haat richting Israel. Dus bij mij hoeven ze niet meer aan te komen met dat dat ‘probleem’ van zogenaamd onderdrukte palestijnen.
  Kijk ook naar Gaza dat een roversnest is met als voornaamste doel het vernietigen van Israel. Miljoenen Europees geld wordt gestort in Gaza, maar onlangs mochten we vernemen dat dat nest economisch er slecht aan toe was. Waar gaat al dat geld eigenlijk heen? Die EU is voor mij allang moreel failliet.

  • @Arjen. Het mooiste van dit alles; het Palestijnse volk bestaat niet! Palestina is een geografisch gebied waar de Joden woonden ten tijde van de Romeinse Bezetter. Die noemden het gebied Palestina;

   http://www.melaniephillips.com/melanie-at-berkeley/

   Leest u wat deze professor er over te melden heeft. Ze prikt even hard door de deugbubbel van Links heen met historisch accurate feiten.

 2. Goed verhaal!
  Maar …… deze uitsmijter
  “Als dat [PvdA-gesteund terrorisme, Greenpeace acties, poeptaarten die politieke moord aankondigen] het geval is, wens ik alle fracties die weigeren de ‘steunbetalingen’ aan de Palestijnen op te schorten tot het moment dat zij terrorisme afzweren, veel poep in de brievenbussen” is Niemöller onwaardig.

 3. Met de uitspraak “de Palestijnen, die toch al te kampen hebben met de gevolgen van de bezetting”, geven de minister en diens kabinet uiting aan hun oer-Hollandse antisemitische karakter.

  In overeenstemming met het Charter van Hamas, en ook volgens art. 9 en 23 van het Handvest der zogenaamd gematigde PLO beschouwen Palestijnen zichzelf immers als Arabieren die Israël, het enige land ter wereld met een Joodse meerderheid, wensen te elimineren. Daarnaast is de suggestie dat Israël over hen als een ‘bezetter’ zou heersen eveneens juridisch onjuist en antisemitisch van aard.

 4. Die steun aan die zogenaamde “Palestijnen” is een door en door verrotte zaak. Hopelijk maakt Trump er snel een einde aan. In de EUSSR zal dit niet gebeuren: de regentenklieken zijn pro “Palestijns” en anti Israël. Het toont hun morele verdorvenheid aan. Zij heulen met terrorisme en kruipen voor de islam. Te walgelijk voor woorden.

  • De Palestijnen zijn echter wel Semieten en dat zijn de meeste Israeli en Joden (nakomelingen Mongoolse khazaren) in Europa zeker niet
   Miko Peled https://youtu.be/87s0GwZ5k48
   Rabbi Yosef Zvi Ben Porat https://youtu.be/qTYSv_YQOVo

 5. J. C. Th. Köhler

  13 september 2017 op 13:12

  Koenders is erg dom en erg zelfingenomen. Verder gaat het wel.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

 6. ==Eerder nog, liet teleurstellend minister Koenders (PvdA) van het eveneens teleurstellende kabinet Rutte-2 de Kamer weten:==

  Er wordt door iemand uit mijn omgeving gevraagd wanneer dit speelde.

 7. Het lijkt me dat Israël dat geld vervolgens meteen opeist.