Moslim verkracht en vermoordt Duits meisje en beklaagt zichzelf

Door Joost Niemöller

Tot verbazing van velen legde de tot dan zwijgende 23-jarige Afghaanse ‘vluchteling’ Hussein Khavari een verklaring af in de rechtbank over het verkrachten en vermoorden van Maria Ladenburger in het Duitse Freiburg. Van enige spijt over zijn daad bleek geen sprake.  Net zo min als van enige gewetensfunctie.

Uit zijn verklaring bleek vooral dat hij het erg zielig vond voor zichzelf, want ‘dat meisje’ had zijn leven verpest:

“Maria heeft mijn leven verwoest. Elke nacht heb ik dezelfde nachtmerrie over de gebeurtenissen van oktober vorig jaar.”

Let wel: Niet hijzelf heeft zijn leven verwoest. Hij heeft ook niet het leven verwoest van Maria. Nee, zij heeft hem verwoest. Zo’n verknipte redenering wijst op de islam, waarbij logisch denken niet bestaat, oorzaak en gevolg door elkaar worden gehaald en vrouwen sowieso minderwaardig zijn.

En hij was het niet zelf geweest, dus hij kon er ook niets aan doen.

Hij zag zichzelf als slachtoffer:

“Toen ik dat deed, wist ik niet of de fietser een man of een vrouw was”, zei Khavari gisteren. “Ik was zo onder invloed van drank en drugs. Ik voelde me opgejaagd. Kort voordien waren mijn vrienden en ik uit een café gezet. Mijn vrienden hadden me alleen in de stad achtergelaten.”

Conform de ideologie van de islam legde de dader de verantwoordelijkheid van zijn handelen bij een hogere macht:

Pas toen Khavari zijn slachtoffer begon te slaan op het hoofd en de borst en ze begon te gillen, hoorde Khavari dat het een meisje was. “Een heel mooi meisje. Toen hoorde ik een stem in mijn hoofd. Heb seks met haar. Dat bevel hoorde ik constant.”

Door het opvoeren van die ‘stem’ leek de dader het misschien nog voor te doen alsof het een opwelling was, een psychiatrisch moment. Maar toen het er op aan kwam zijn misdaad te verhullen, bleek hij weldegelijk praktisch te kunnen opereren:

Khavari bleef op het meisje slaan tot ze het bewustzijn verloor. Toen verkrachtte hij haar. “Mijn bloed zat op haar lichaam en kleren. Dat wilde ik afwassen. Daarom sleurde ik haar naar de Dreisam-rivier.”

Deze Afghaanse ‘vluchteling’ had al drie jaar eerder een meisje beroofd en van een rots gegooid in Griekenland.  Daarvoor was hij tot tien jaar veroordeeld. Hij kreeg gratie, maar moest zich wel melden. In plaats daarvan trok hij als  ‘minderjarig vluchteling’ naar Duitsland waar hij dankzij het suïcidale beleid van Merkel gewoon werd toegelaten.

Ja, zult u dan misschien nog zeggen; maar hij vond het toch ook erg voor de ouders van Maria? Dat vond hij alleen maar om nog eens op zijn eigen leed te kunnen wijzen!

“Ik wil me voor de gebeurtenissen van vorig jaar excuseren bij de ouders van Maria”, zei Hussein deze morgen nog. “Ik heb zelf mijn vader verloren en weet hoe groot het leed is om het verlies van een familielid.”

Het verkrachten en vermoorden van Europese, en dus ‘ongelovige’ vrouwen is volgens de koran geen misdaad. Dit is de moraal waarmee we te maken hebben en die massaal wordt ontkend door de bestuurlijke elite. Dit is de zelfmoord van Europa.

Haar vader, betrokken bij de opvang van ‘vluchtelingen’ vroeg na de moord nog te doneren voor deze moslimvluchtelingen, omdat die de schuld kregen voor alles.   

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

25 Reacties

 1. Lieve heer, geef alle christelijke stoutmoedige en eerlijke westerse mannen moed en geld. Leid hen naar contactpersonen om automatische wapens met veel munitie te kunnen kopen. Verlicht het pad naar dood en verderf voor alle gewelddadig (denkende) satanische islamieten en leid de weg van hen kogelspoor. 100.000 christelijke mannen per land zou genoeg moeten zijn om eens en voor altijd van dat ongedierte af te komen. Leid hen daarna naar die satanische broedplaatsen (moskeeën) en geef hen de kracht en vuur om het tot de grond toe af te branden. Laat uw stem horen aan alle westerse fatsoenlijk denkende mensen om bij de volgende verkiezingen, op partijen te laten stemmen welke fatsoen en waardigheid in zich hebben en echte vertegenwoordigers van het volk zijn. Amen

  • De mores van islam en moslims hadden ons koud gelaten zolang ze waren gebleven waar ze vandaan kwamen. Vraag je dus eerst eens af waarom ze hier zijn en wie ze in steeds grotere getalen hier naar toe willen halen. Zijn dat misschien niet onze eigen autoriteiten?
   Ben jij misschien niet bezig datgene te doen wat die psychopaten proberen te bereiken?

 2. Precies wat @DAWG schrijft Wie stuurt ze hier heen? DWG Deutsche Wirtschaft Nachrichten schrijft een artikel over hoe USA voor miljarden aan Sovjet wapens kocht in ex Sovjet landen en deze via de Azerbeidzjaanse diplomatieke vliegtuigen naar Syrië zijn gebracht. Amerika heeft zelf toch wapens genoeg? De Jihadstrijders komen van de Kaukasus, Saudi Arabië, Indonesië en Europa Wie ronselde die mensen? U zou het kunnen weten. Chaos is de beste dekking voor hele andere plannen met het Midden Oosten.
  Alleen voor Europa een heel groot probleem Wie stopt het beest weer in zijn kooi?

 3. De verderfelijke ideologie islam brengt dit soort beesten in grote aantallen voort. En dankzij landverraders als Merkel lopen ze hier rond. Ik hoorde nu pas over die columniste bij het AD: het moslimwijf voelde niets bij de slachtoffers van de MH17 ramp, maar wel heel veel bij Nouri. En dit soort stukken stront krijgt van de media ( in dit geval AD ) de kans om hun verderfelijke gedachtengoed uit te schijten. Dus ook de hoofdredacteur van het AD is gewoon een verrader.

 4. met armeense genocide en de partij denk precies hetzelfde , totaal geen moreel besef……..

 5. Daad en dader zijn weerzinwekkend, maar zoals Koffij als eerder stelde, we hebben hier waarschijnlijk te maken met een psychopaat /sociopaat. Iemand met een persoonlijkheidsstoornis die volgens het classificatiesysteem DSM door psychiaters wordt ingedeeld bij het zgn ‘clusterB’ type patient. Niet echt fijne mensen want ze zijn o.a. totaal niet in staat tot empathie en dat maakt ze tot gewetenloze calculerende roofdieren. Voor zover ik weet is sociopathie niet of nauwelijks behandelbaar. Sociopaten kan je overal tegen komen. Ik zou dus om die reden behoorlijk voorzichtig zijn de misdaad en het gedrag van Khavari aan de islam op te hangen. Grote schande dat Khavari met een veroordeling van 10 jaar aan zijn broek van autoriteiten de kans kreeg om nogmaals in Duitsland toe te slaan.

  • Dit is inderdaad het gedrag van een psychopaat die in herhaling valt van zodra de kans zich opnieuw voordoet. We weten allemaal dat er ook niet islamitische psychopaten zijn. Maar ben ervan overtuigd dat 70 generaties islam waarbij jongens reeds vanaf de pamper het commando voeren binnen het gezin. Waarbij elk foutief gedrag zonder gevolg blijft. Een mens creëert zonder empathie maar met enkel zelfbeklag. Kortom je kan het vergelijken met volwassen kinderen die indien je ze nooit terecht wijst nooit zullen stoppen. Zeer impulsief handelen. Nooit voldaan zijn. Zichzelf bij tegenslag een slachtofferrol aanmeten. Van een vinger een arm maken indien je toegeeft. Het verschil met kinderen is dat deze onschuldig zijn!

 6. @Dawg. Helaas moet ik u hier toch even uit de droom helpen. Mankeert deze man iets in de bovenkamer. Zeker. Maar wat men hier in het Westen maar niet wil inzien is dat dit geheel acceptabel is vanuit de Islam gezien! Wij wonen in het dar al-Harb (Huis van Oorlog) en onze vrouwen/meisjes zijn als zodanig gerechtvaardigde buit. Hier een vers uit de Hadith Sahi Bukhari (4,53,351); Mohammed; “Allah has made it legal for me to take the spoils of war”. Uit Reliance of the Traveller (Hét wereldwijd toonaangevende Shariah handboek!) o10.2: “Anyone who kills or incapacitates a Kafir can take whatever he can.” En wat doen ze op dit moment overal in Europa? Juist, aanslagen. e.d.. Ik heb allen gelezen en er een studie van gemaakt. Een Essay geschreven met als enige bron de oorspronkelijke(!) islamitische bronnen om te zien hoe e.e.a. in elkaar steekt. En het is geen vrolijke lectuur. We zullen moeten inzien dat, of we nu willen of niet, we in oorlog zijn met de Islam.

 7. @ Dawg deel 2. Want de Islam is namelijk al sinds haar inceptie in oorlog met álle Kafir. Wat “we” hier in het Westen zullen moeten accepteren (én daarna dienovereenkomstig handelen!) is dat de Islam geen religie is. Het is een totalitaire ideologie met een religieuze component gestoeld op conquest en onderwerping. Het is de leidraad voor een gehele cultuur. Alles ligt erin vast gelegd. Hoe men eet, slaapt, naar de wc gaat, wat te dragen, seks heeft en wanneer. Regels omtrent de omgang met niet-moslims, vrouwen, minderheden. Er is een heel justitieel apparaat (de Shariah Wetgeving. En die geldt dus voor zowel moslims als voor de Kafir!) aan verbonden. En dit alles is NIET vrijblijvend. De Koran, Hadith en Sira (Sunnah) zeggen dat Mohammed dé perfecte mens is en dat alle moslims wereldwijd hem moeten emuleren op elk vlak. Als je over het leven van Mohammed leest wordt al snel duidelijk dat dit alles weinig goeds voor ons in petto heeft. Pas als men dat gaat erkennen en inzien zal er…

  • Vervolg: …..iets kunnen veranderen en gebeuren. Anders zullen we nog heel veel van deze nare berichten blijven horen.

   • @ Sjefke 7807

    Gewetenloos gedrag kan het ook zonder geloof af:

    https://www.youtube.com/watch?v=nUCwCgthp_E

    • @Dawg. Dat strijd ik niet af en dat is ook zeker waar. Maar het gaat er nu om dat er een dírect causaal verband is tussen wat deze LutserT aan misdaden beging en de directe invloed van de ideologie die hij aanhangt. Als je van kindsbeen af aan wordt opgevoed met de waan dat alleen moslims de perfecte mensen zijn en dat alles dat niet tot die groep behoort een soort üntermenschen zijn waarmee je straffeloos mag doen wat je wil is dat nogal belangrijk om aan te stippen. Want we worden op dit moment overspoelt door grote groepen die ditzelfde denkbeeld is toegedaan. Overal zijn de kwalijke gevolgen steeds beter zichtbaar.

 8. Een man kan zich niet beheersen ten overstaan van de schoonheid van een vrouw. Dat is ook een terugkerend thema in 1001 Nacht Vertellingen.
  https://janstemerdink.wordpress.com/2017/08/31/1001-nacht-vertellingen/
  Als je voor dit standpunt begrip hebt, dan is dat een reden om moslims buiten onze grenzen te houden. Als je geen begrip hebt voor dit standpunt, dan is dat ook een reden om ze buiten te houden.
  Het zou een officiële doelstelling van de regering moeten worden dat het percentage moslims beslist niet hoger mag worden dan het nu is. (5%)

 9. Dat we reeds 40 jaar miljoenen pre-middeleeuwse religieuze domkoppen binnenhalen was mij al lange tijd duidelijk. Dat ze zoveel chagrijn en ellende veroorzaken doet mij iedere dag weer verbazen. Dat het moordzuchtig gedrag van fanatieke aanslag plegers, aanranders en verkrachters niet door hun soortgenoten veroordeeld wordt verbaasd me niets. Dat hun crimineel gedrag door het gros van de westerse maatschappij gedogen wordt, verdedigd wordt door justitie en politici is ronduit schandalig. Dat vaders direct vergeving schenken aan de moordenaars van hun kinderen, zoals in Freiburg, Barcelona en ongetwijfeld tijdens andere drama’s, is niet alleen onbegrijpelijk maar geeft tevens blijk van de naderende ondergang van onze westerse maatschappij. Als vaders de moord op hun kinderen goedpraten en overtuigd zijn van hun goeddoen. Ziek.

  • Niets is wat het lijkt!!!!!!!!!!

   Indien u er ECHT iets aan wilt doen dan zie mijn reactie hieronder. Er zijn er al een paar die reageren op mijn schudden en schreeuwen en wat dies meer zei echter ik zie de meeste mensen nog steeds alleen maar schrijven en hiermee hun ongenoegen uiten.
   Geloof u nu werkelijk dat diegenen die dit leed veroorzaken zich ook maar iets aantrekken wat een stelletje sukkels schrijven op de diverse blogs………!!!???
   Kort antwoord, NEE DUS. en gaan gewoon door.

   Avé,
   Gladiator

 10. Beste @Tureluurs,
  Wat een supergoed idee, een filmpje bekijken hier, een plaatje zien daar en een stukje lezen hier, bij Joost……
  Wat ik een veel en veel beter idee zou vinden is dat men zich eens eindelijk ging afvragen wat hieraan te doen is.
  Plaatjes kijken, filmpjes kijken, en stukjes lezen houden we geen miljoenen “vluchtelingen” mee tegen welke willens en wetens door jullie volksvertegenwoordigers ONS land worden binnengehaald, of denk u van wel.
  Wat zou helpen is a.s.a.p. een groep te vormen en achter het toetsenbord uit komen om hier ECHT IETS AAN TER DOEN!!!!!

  Roeptoeteren gaat niet helpen, nu niet dan niet en nooit niet en niemand die dit geroeptoeter leest dan uzelf en nog een paar en indien dit al gelezen wordt….ja, nou en.
  Mail en kom samen.
  thegodfather1958 at gmail punt com (moet zo anders is het zgnd spam maar neem aan dat het wel meer dan duidelijk is, toch??)

  I’m waiting…..
  Avé,
  Gladiator

  • Ik ben het eens met @gladiator. We kunnen wel van alles opsommen hoe slecht en gemeen die Moslims zijn, maar zoals altijd komen er dan ook steeds meer mensen die om allerlei redenen aantonen hoe gemeen en slecht wij zijn. Het gaat erom dat onze bestuurders voor ons beslissingen hebben genomen die zo radicaal zijn en blijvend ingrijpen in onze samenleving, terwijl ons niets gevraagd is. Wij als vrije belasting betalende burgers willen dat niet, dus wij de zwijgende meerderheid, moeten de straat op anders gebeurd er echt niets.
   Ander zal Rutte voor ons spreken en zal zeggen de Nederlanders schaffen das

   • Hugoden:
    Wij als vrije belasting betalende burgers willen dat niet, dus wij de zwijgende meerderheid, moeten de straat op anders gebeurd er echt niets.

    _____

    Als wij mee moeten betalen aan onze eigen ondergang zal
    collectieve belasting weigering de boel behoorlijk opschudden in Den Haag/Brussel

    http://ommekeer-nederland.nl/belasting-moeten-we-dat-nog-wel-betalen/

 11. Een psychopaat pur sang. Altijd de schuld van anderen, geen verantwoording nemen voor je daden. De beste therapie voor psychopaat is gevangenis. Het is zelfs de enige therapie

  • Je hebt vanzelfsprekend gelijk. Maar toch moeten we ons niet laten leiden door incidenten waardoor we voorspelbaar gaan reageren Wie heeft die gasten binnengehaald? Wie heeft toestemming gegeven dit te doen zonder enige controle?, er is geen enkel plan, overzicht of begroting, niets. We kunnen die idioten de schuld niet geven, ze zijn pionnen die hun lachend hun kansen grijpen Die in hun land niets hadden en hier ineens dezelfde rechten krijgen als wij. Juridisch, wij zijn allemaal gelijk en Financieel, recht op inkomen en woning. Wie heeft ze binnengelaten? Die zijn de verantwoordelijken.

   • @Hugoden. Antwoord: Merkel. Zíj is de hoofdschuldige van dit alles met haar “Wir schaffen das!” Zelfs nu alle seinen dik op rood staan, de misdaad tegen met name vrouwen/meisjes compleet ontspoord is, hele wijken in complete no-go zones veranderd zijn houdt zij stug aan haar standpunt vast. Hele gebieden zijn in Shariah zones veranderd waar ook inheemse(!) Duitsers worden gesommeerd zich aan de Shariah regels te houden of anders weg worden gejaagd. Ze. wil. het. maar. niet. zien.

 12. Koffij,
  ___
  Het feit dat iemand moslim is is al een indicatie voor therapie.
  Als je je hele leven gedwongen wordt om volgens de letter van een boek te leven wordt je vanzelf verknipt.
  Dit hebben moslims zelfs niet meer in de gaten, en ze zullen dit ontkennen.
  Daar ligt agressie op de loer, want ze voelen ergens dat ze geen steekhoudende argumenten hebben voor hun volharding in lidmaatschap van deze sekte.
  Dus wordt er list, bedrog en geweld gebruikt,… uit onmacht.

  Al zou hij, Khavari, volgens de DSM psychopathisch zijn, dan nog is veel terug te voeren op de islam.
  Want de kans daar psychisch gehavend uit te komen is groot, blijkt steeds weer.

 13. Edmond V.O. Katusz

  12 september 2017 op 15:03

  Sheikh Taj el-Din al-Hilali, the most senior Muslim cleric in Australia, prompted outrage by suggesting that female victims of sexual assault have themselves to blame:

  ““If you take out uncovered meat and place it outside…and the cats come and eat it…whose fault is it, the cats’ or the uncovered meat?” he asked 500 worshippers. “If she was in her room…in her hijab, no problem would have occurred”, he added, referring to a putative victim of sexual assault. ”
  http://www.economist.com/node/8096860

  Kortom, tuurlijk het is de schuld van de vrouw.

  Meteen kun je weer concluderen dat dit soort Mohammedanen de Westerse mannen zien als slappelingen qua seksueel handelen. Een normale man zou natuurlijk, natuurlijk gedrag vertonend, zich bovenop de eerste de beste wat luchtig geklede vrouw dienen te storten.

  Maar deze Hussein Khavari slaat wel zo ongeveer alles wat ik de laatste tijd aan migrantengerelateerd verkrachtingsnieuws gelezen heb.
  Sub omni canone! Edmond V.O. katusz

  • Wat u zegt klopt, waarde heer Edmond V.O. Katusz, maar we moeten gewoon stoppen met ons te verwonderen en dingen af te vragen: het is overduidelijk dat we verraden worden door onze ‘eigen’ volksvertegenwoordigers. Eerst als dát besef tot de massa doordringt, kunnen we het beste weerstand bieden. Voor die tijd kunnen we niet veel anders doen dan ons, zoals mensen als Niemöller doen, richten op de verdere ontmaskering en werkwijze van het laffe en gehersenspoelde carrièreruig, en er vooral veel over praten met mensen.

   Voor duidelijke en heldere argumenten kun je, naast deze site, ook de filmpjes van Paul Nielsen bekijken. Delen en erover praten met zoveel mogelijk mensen. Kijk eerst waar iemand politiek gezien uithangt, en ga voorzichtig in discussie over een bepaald onderwerp. Aan ruzie heb je niks. Als je goede feiten aandraagt beklijft het vroeg of laat wel. Bedenk dat het vrij moeilijk is voor iemand om zijn of haar wereldbeeld bij te moeten stellen.

   • Filmpje van Paul Nielsen: een analyse van een gesprek tussen Sid Lukkassen en jongetje Casper Thomas:

    https://youtu.be/FT-uSWynxKU

    Briljant! 😀