Verbied kinderfeestje met Indiaantjes, want racistisch.

Door Joost Niemöller

Jawel, je kon er op wachten. In Utrecht is er een dwangclubje dat wil verbieden dat Tivoli in Utrecht een cowboys en Indianen feestje organiseert voor kinderen. Want dit is racistisch. Net zo racistisch namelijk als Zwarte Piet.

Nu zult u zeggen: Ach, gewoon een clubje dwazen uit een kraakpand. Maar dit zijn hysterische tijden. De Zwarte Piet gekte werd afgedwongen door een klein clubje activisten met goede toegang tot Jeroen Pauw en NCRV tv. Zo wisten ze hun onderwerp op de politieke agenda te krijgen en nu wordt het traditionele Sinterklaas feest door de bestuurlijke elite verdreven uit de Randstad. Dat is in praktisch twee jaar gebeurd: Een onschuldig kinderfeestje van de tafel vegen.

Dus nu hebben we de cowboys en de Indianen. Iets wat kinderen graag doen. Uiteraard werd daar in linkse kringen al veel eerder moeilijk over gedaan, maar dat bleef toen daar hangen.

Onlangs wierp ons aller extreem linkse hockeymeisje Anne-Fleur Dekker al een balletje op over racisme en Indianen. Dan weet je dat er iets broeit in die kringen.

Bij het activistenclubje ‘De Grauwe Eeuw’ kondigen ze aan dat ze de betrokkenen bij het kinderfeestje ‘onder druk gaan zetten.’ Dat soort woorden uit extreem-linkse hoek zijn nooit zonder gevolgen. Demonstraties. Bedreigingen. Geweld. Je weet ook dat het linkse stadsbestuur van Utrecht gelijk zal inbinden, dus het verzoek om het intrekken van subsidie bij Tivoli, als ze niet gehoorzamen, zou best succesvol kunnen zijn.

De Grauwe Eeuw bracht ook een persbericht uit en daarmee werd –je verzint het niet-  een directe link gelegd met de nazi’s.

Maar wacht even. Karl May was de favoriete auteur van Hitler. En in de boeken van Karl May komen we toch vooral edele Indianen tegen. Dat vond Hitler prachtig. Hoe zit dat dan? Daar komen ze bij extreem links even niet uit geloof ik.

Maar ach, feiten…

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

18 Reacties

 1. Voor wat het waard is, dit vond ik nog op internet, de smurfen zijn vermomde fascisten:
  https://www.grenzeloos.org/content/antisemitische-smurfen
  :’De ideologie van de smurfenverhalen is duidelijk fascistisch. Het smurfendorp bestaat uit hardwerkende mensen, met dezelfde huidskleur. De samenleving is enerzijds strikt hiërarchisch, ze functioneert onder een patriarchale leidersfiguur, Grote Smurf(…)elke poging van Brilsmurf om zelfstandig, onafhankelijk van Grote Smurf, te denken eindigt in de smurfenverhalen in een catastrofe. (…) Maar de grote vijand van de harmonieuze smurfengemeenschap is de tovenaar Gargamel, een kwaadaardige man in een zwarte kaftan en een grote neus, kortom, de personificatie van de eeuwige jood.
  Einde citaat. Ja, dan heb je ook nog Azrael (Israel), en de smurfen die in goud veranderd moeten worden. Denk daar maar eens over na, kuch.

 2. the myth of the ‘noble savage’ ………………

 3. Wat schaffen we nog meer af? Western Experience? Alfred J. Kwak? Carnaval? Looney tunes? Disney?
  Lego? https://www.bol.com/nl/p/lego-lone-ranger-comanche-kamp-79107/1004004013003140/?suggestionType=browse
  Kappen nou met dat gedram! We maken zelf wel uit wat we leuk vinden, of niet.
  Wat Anne Fleur met haar ‘nageslacht’ wil doen, moet ze zelf weten, maar val ons er niet mee lastig.

 4. Wij leven inmiddels in een hele vieze politiek correcte dictatuur. En de meerderheid van de kudde laat dit soort idioten er gewoon mee wegkomen. Men beseft namelijk niet hoe erg dit uiteindelijk uitpakt: een totale links fascistische Gutmensch dictatuur , gedragen door alle media en de regentenkliek. Dit vreselijke wijf Dekker is zo’n totaal rot figuur en zo’n door en door verrot “mens”, dat alleen massale afkeuring werkt. En die afkeuring is er niet in NL, in elk geval niet massaal. En zo krijgen deze verrotte Gutmenschen elke keer weer iets voor elkaar, totdat hun politiek correcte en fascistische dictatuur perfect is.

 5. Ik duim voor Kluk Kluk, dat ie maar behouden mag blijven 🙂
  Vroeger, als kind, zeer van genoten 🙂

 6. Wederom een goed voorbeeld van hoe doorgeslagen NL is. Uiteraard haken figuren als Anne Fleur daar vol op in. Aandacht moet getrokken worden nietwaar ? Wat zou ze immers zijn zonder al dat gejank en gedram ? Een gefrustreerd pluisk*tje dat zich zelf maar niet kan vinden in deze boze wereld dus zich maar gaat afzetten tegen alles waar anderen vreugde aan beleven en ze zo een schuldgevoel aan te praten. Dan heeft ze bereikt wat ze wil. Het is van de gekke hoe NL gegijzeld wordt door een verzameling splintergroeperingen die het, in de meeste gevallen, voor meer dan 99% voor de “anderen” verpesten. Neem het Sinterklaasfeest wat weer op handen is. Wie maakt zich druk over Zwarte Piet ? Een paar procent jammerhouten. De overgrote meerderheid wil dat het feest blijft zoals het is. Doe dat dan ook ! Schijt aan die paar procent ! Zelfde met die gender idiotie met als klap op de vuurpijl de HEMA met zijn “kids”afdeling.

  • Geen jongens en meisjes meer bij de HEMA maar “kids”. Heeft de HEMA ook geluisterd naar de 99,99% van de andere klanten met kinderen ? Die willen die onzin helemaal niet ! De mens bestaat uit twee varianten, man en vrouw. Iets er tussenin bestaat niet. Je hebt een gleuf of een plasser, that’s it ! Ook hier weer, een stelletje jammerhouten gijzelen de overgrote meerdeheid met hun dwaasheid. Niet doen ! Overigens hebben ze wel kopvodden in het assortiment voor de islamitische vrouw. Dan dan weer wel maar ja, islam, dus zielig. De hele (s)linkse politieke santenkraam huppelt natuurlijk weer mee en oh, ja, ach want discriminatie, want zielig, want racisme. Flikker op met je onzin. Saillant detail. HEMA gaat genderneutraal. Denkt niet dat de groeiende moslimbevolking ook maar IETS met genderneutraliteit heeft. Die worden, net als homo’s het liefst doodgezwegen of van een flatgebouw afgegooid.

   • @Sint Nicolaas,
    Voor de volle 100% eens met uw commentaar.
    Maarrrr……….wat zou het nu toch mooi zijn als deze door u aangehaalde moslimbevolking eens huis zou gaan houden bij de Hema. Ik bedoel dus hun ongenoegen tonen in de winkels van de Hema.
    Dat zou toch eigenlijk helemaal geweldig zijn!!
    Ik begin in elk geval te walgen van dit land wat eens zo mooi was.
    Wat zou ik eens graag huishouden in den Haag, bij dat vieze corrupte zooitje Bilderberg hielenlikkers!!
    Gegroet,
    Gladiator

 7. Er is hier een complete jankindustrie ontstaan van lieden die giga in de minderheid zijn maar de grootste bekken hebben. Onbegrijpelijk ( hoewel ? ) dat er geen politici opstaan en met de vuist op tafel slaan en durven te zeggen NEE, GAAT NIET GEBEUREN ! De meerderheid wil dit niet dus klaar mee. Maar, zoals gezelgd : hoewel ? De politici waar we “het van moeten hebben” zoals daar zijn een Rutte, Pechtold, Buma en nog meer van die druiloren schijten in hun broek want reputatie, want racisme, want media terwijl de kiezer deze onzin en afbraak van NL met lede ogen aanziet en zonder tegengeluid er dus maar in berust. De hoop is gevestigd op PVV of FvD om dit tegengeluid te laten horen anders is NL straks een grijze, eenvormige (HEMA)worst, bevolkt met roze crocjes dragende kweetjes.

 8. Ik begin langzamerhand in te zien dat mijn hele gedachtegoed slechts gebaseerd is op de foute lectuur die ik in mijn jeugd tot mij heb genomen. Naast Karl May waren er o.a. Arendsoog en Pim Pandoer. Biggles, Kuifje, Sjors en Sjimmie. En dan natuurlijk als top of the bill: De boeken van Louwrens Penning over de Tweede Boerenoorlog in Zuid-Afrika. Zoals “De leeuw van Modderspruit, De held van Spionkop en De overwinnaar van Nooitgedacht”. Fout, fout, fout!
  Ik zou zeggen, laten wij onze peuters nu eerst maar eens leren hoe ze aan de snikkel moeten zuigen van de Imam, dit in navolging van de grote profeet toen hij huwde met Aisha op 9 jarige leeftijd. En hoe ze het beste een groepsverkrachting kunnen doorstaan. O tempora, o mores nietwaar.

  • Heb je ook Kuifje in Afrika gelezen, en wel de ongecensureerde versie?

   Alsmede de andere Kuifje verhalen, de versies uit de jaren 70, en dan met name als het over zigeuners gaat?

   Kuifje mag nog steeds, en Suske en Wiske ook. Weinig weten dat Willy van der Steen ontmaskerd is als een notoire antisemiet in de oorlogsjaren.
   https://historiek.net/willy-vandersteen-tekende-inderaad-voor-nazikrant/9004/

   • Hieraan zie je dat deze ‘racisme’ aanklachten al minstens 50 jaar oud zijn. Herge kreeg veel kritiek omdat hij negers tekende die dom en kinderlijk waren. Hij heeft de strips toen aangepast. Koot en Bie hadden ook een aflevering waarin ze ‘schuld’ bekennen over de kinderboeken die ze hadden gelezen. Dat was nog met een knipoog. De linkse troepen van vandaag zijn allang niet ludiek meer; ze zijn ronduit agressief en grimmig, op het hysterische af.

 9. Ik neem aan dat de verkoop van kinderfietsjes in aparte jongens- en meisjesuitvoering binnenkort verboden gaat worden. Veel te genderspecifiek; moeten we niet willen.

 10. John Cleese’ Faulty Towers verbieden waar Manolo uit Barcelona, de grappige ober, doorlopend als voetveeg wordt misbruikt. Racisme van de eerste orde, toch? Anne Fleur moet ook dit maar eens veroordelen. Of wordt het nu allemaal te ingewikkeld voor dat lieve kind?
  Wat dacht je van “Anne Fleur in discussie met John Cleese”.
  Arme kind zou levend worden gevild, met een vriendelijke grap en een gemeende glimlach van de oude meester.
  Zit me nu al te verkneuteren.

 11. We leven in een twee dimensionaal universum.

  Hitler en Geen Hitler.

 12. De Grauwe Eeuw is een linkse anti-kapitalistische groep. Je wilt zulke hobby-clubjes liefst negeren, maar ze drammen net zo lang tot ze binnen komen. Als zulke types aan de macht komen, krijgen we pas echt een Grauwe Eeuw, daar zijn te veel voorbeelden van.
  Wat is er eigenlijk mis met indianen en cowboys? We gaan nog meemaken dat Asterix en Obelix verboden gaan worden vanwege het geweld. Want humor en relativeringsvermogen ontbreekt bij zulke linkse drammers.

 13. Indiaantje spelen te verbieden is ziek, net als Zwarte Piet verbieden. Uitkeringen stoppen van dat tuig dat een hoop verziekt in Nederland.
  Dan denk ik plots, hoe is het toch mogelijk dat die luchtverspillende linkse rot jeugd zoveel aandacht krijgt? Doordat hun ouders vroeger ook zo waren en dit gedrag prachtig en moedig vinden? Kinderen uit de hardwerkende middenklasse krijgen toch een heel andere boodschap mee van hun ouders, lijkt me. Indien mediageile Anne Fleur een serieuze baan zou hebben, dan heeft ze geen tijd meer voor dit soort onzin. Maar ze streeft ondertussen natuurlijk naar iets lucratiefs in de media of in de politiek, zodat na een fijne destructieve jeugd ze haar pijlen kan richten op nog meer doelen die kapot moeten. Haar carriere lijkt wel een Indianen spelletje… Oh wacht even.

 14. Niet te hopen dat ze ooit kennismaken met Kluk-Kluk! Die staat er een stuk minder mooi op dat Winnetoe.