Intern document: EU gaat 60 miljoen immigranten hierheen verschepen!

Journalisten in de media nemen zelden of nooit  de moeite om de interne documenten van de EU te bestuderen. Ik kreeg vandaag dit EU document uit 2009 van onderzoeker Peter Siebelt. Daarin staat open en bloot hoe de EU de migratiestroom op gang heeft gebracht om daarmee de oorspronkelijke bevolking te vervangen door een nieuwe bevolking, die afkomstig zal zijn uit Afrika en het Midden Oosten.

Wat ons nu overkomt met de massamigratie van zogenaamde vluchtelingen, is niet zomaar een toevallig proces, veroorzaakt door de burgeroorlog in Syrië, zoals het ons wordt voorgespiegeld. Het is een gevolg van bewuste bevolkingspolitiek.

De redenering gaat volgens een bekend patroon:

 1. Er wordt eerst vastgesteld dat de massamigratie nu eenmaal ‘een gegeven’ is, omdat er arme landen zijn en rijke.
 2. Uitgaand van dit gegeven wordt de keuze voorgelegd: Willen we illegale migratie of legale migratie. Legale, of reguliere migratie wordt daarbij gezien als een ‘kans’ voor de migranten en daarmee dus als iets positiefs.
 3.  Er wordt vastgesteld dat Europa een ‘gastvrije omgeving’ is. Dit gegeven wordt als ideologie aan Europa opgelegd. De Europeanen wordt niets gevraagd.
 4. De vergrijzing. Dit is het typische thema dat in alle EU documenten over migratie een centrale rol speelt. Er wordt verwacht dat er een vermindering van de Europese beroepsbevolking komt van 50 miljoen mensen. Immigratie wordt beschouwd als een ‘aanjager’ van de economie. Dit wordt verder niet toegelicht.
 5. Het immigratiebeleid moet niet langer per Europees land geregeld worden, maar centraal door de EU.
 6. De immigratiestromen, die noodzakelijk worden geacht moeten op deze centrale wijze ‘beheerd’ worden, in samenwerking met de migrantenorganisaties. (Let op: In dit schema zijn alweer de Europeanen zelf afwezig als kracht waarmee omgegaan moet worden.)
 7. De legale immigratie moet worden aangejaagd.
 8. Immigratie is niet eens gewenst, het is ‘noodzakelijk.’
 9. Er zijn tot en met 2050 60 miljoen migranten ‘nodig.’
 10. De vaardigheden van deze migranten moeten niet realistisch ingeschat worden, maar ze moeten worden ‘erkend.’

Nergens in dit document wordt er rekening mee gehouden dat de EU landen bestaan uit natuurlijk gevormde gemeenschappen. Het hele begrip ‘volk’ bestaat niet. De centraal gestuurde migratie van de kennelijk noodzakelijke 60 miljoen mensen wordt naar willekeur uitgegoten over heel Europa.

De vraag of het misschien wel zo slecht zou zijn als er sowieso minder mensen in Europa zouden wonen, en of verder automatisering en robotisering er voor zou kunnen zorgen, dat de beroepsbevolking hoe dan ook verkleint, komt in dit document nergens aan de orde.

Zo stuurt Brussel ons de Donkere Middeleeuwen in.

[toggle title=”Zie hier het volledige EU document”]

[/toggle]

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

62 Reacties

 1. Er gaat een enorm bloedbad komen in Europa met dit krankzinnige beleid. De slachting kan oplopen tot 60 miljoen doden, terwijl er ook nog minstens 2 Triljoen Euro voor deze onzin betaald moet worden. Dan helpt het binnenhalen ook cijfertechnisch niets. Dat voor de rest dan hele landen aan puin liggen is daarin nog niet eens meegenomen.
  Dus: je betaalt een enorme zak met geld om je eigen bevolking uit te moorden en het continent kapot te laten slaan / lijkt niet heel logisch?!? Ze kunnen er dan wel een politiestaat van maken waarin de bevolking geknecht wordt als in 1984. Iets anders kan ik er niet van maken.

 2. Er is ons altijd vertelt dat we samen sterker zouden zijn dankzij de EU. Als een soort optelsom van onze krachten. Maar als je naar de realiteit kijkt zijn euro en EU eerder zo zwak als de zwakste schakel. Als Griekenland er financieel een zooitje van maakt gaan wij allemaal mee het schip in. Als Merkel een rampzalig vluchtelingenbeleid voert gaan we ook mee het schip in want dan probeert madame (met de helpende hand van de EU elite) daarna andere alnden te verplichten haar vluchtelingen op te nemen. Als is dat laatste Merkel gelukkig niet helemaal gelukt en zit madam nu terecht zelf met de problemen.

 3. Van de NL bevolking valt geen echte tegenstand te verwachten. Alleen Wilders wil uit de EUSSR en wil de grenzen sluiten: de rest is volkomen verenigd in het tegenovergestelde. En de NL kudde zal in meerderheid achter de regentenkliek ( alles minus PVV ) en media blijven lopen. Het verzet zal uit andere Europese landen moeten komen, met name uit Oost Europa. De EUSSR trein zal blijven doordenderen, want veel Trumps zullen hier niet aan de macht komen, enkele landen uitgezonderd. De politiek correcte indoctrinatie heeft zijn verwoestende werking gedaan: de kudde volgt als slachtvee.

  • Sint Nicolaas

   31 januari 2017 op 18:02

   Ben er ook bang voor beste Leo Kareljan Je haren rijzen ten berge als je leest hoeveel NL’ers nog niet weten op welke partij ze zullen gaan stemmen. 6 weken voor een van de belangrijkste verkiezingen die we ooit gehad zullen hebben ! Inderdaad, men denkt gewoon niet na, is niet geïnteresseerd of gaat sowieso niet stemmen (!?) Maar wel klagen later over het zooitje in Den Haag en alle shit die over ze heen uitgestort wordt. NOS journaal aanhang, GTST zwemelaars en RTL Late night gehypnotiseerden. Hoor van kennissen in NL ( die gelukkig WEL om zijn ) verhalen als ; “geen idee, nou stem wel Groen Links”. WTF ! Denk na !

   • Sint Nicolaas

    31 januari 2017 op 18:14

    Typisch klootjesvolk dat zich laat inpakken in feestpapier die het geen ruk kan schelen hoe NL ten onder gaat in de €U en aan de eindeloze stroom ratten uit Afrika en het MO. Vandaag weer meneer Tusk ( voorzitter van de €uropese raad ) die schreef dat het gevaarlijke tijden zijn. Ach hij maakt zich zorgen over de Russische agressie. Tuurlijk, als je het maar lang genoeg blijft herhalen geloof je je eigen leugens wel een keer en hopelijk het klootjesvolk ook. Wie was er ook weer de agressor beste Donald ( Tusk ) Laten we het maar niet meer over de Oekraïne ( en MH17 ) hebben. De chaos in het MO baart hem zorgen. Nou, daar heeft de €U met vriend Obama toch echt zelf de boel in de fik gestoken door de Arabische lente op gang te brengen en als resultaat krijg je de radicale islam waar meneer zich ook druk om maakt. Hypocriet dat je bent.

    • Sint Nicolaas

     31 januari 2017 op 18:22

     Ook de machtswisseling in de VS is zorgelijk zegt meneer Tusk. Tja, Donald ( Trump ) heeft het niet zo op jullie imperialisten in Brussel. Het anti-€uropa geluid is ook een punt van zorg. Nou ja meid, hoe zou dat nou komen ??? ( Schengen / €uro / imperialisme / uitholling van de natiestaten / ongecontroleerde tsunami van asielEISERS ) Rings a bell maybe ??? Dan weer hetzelfde stokpaardje van “we moeten verenigd zijn” en dan stelt hij de vraag “wie geloofd er nog in ? ” Nou, moet ik daar nog op antwoorden beste Donald ( Tusk ) ? €uropa moet trots uitstralen zegt hij. Welke trots ? Elke vorm van trots, zelfrespect en eigenwaarde is in de loop der jaren door uw zelfde €U club de kop ingedrukt en bij het grof vuil gezet.

     • Sint Nicolaas

      31 januari 2017 op 18:31

      Natiestaten hadden trots en een bevolking die trots op de natiestaat was. Sinds de €U de lakens uitdeelt is alles vervaagd, grenzen verdwenen en de bevolking aangelengd met een lading achterlijkheid en westen hatende ideologieën, van harte ondersteund door een actief “weg met ons”beleid”van onze zogenaamde volksvertegenwoordigers. Zij vertegenwoordigen geen volk, Ze voeren slechts de opdracht van uw organisatie uit om ons allemaal kapot te maken. Tot slot zegt Tusk nog “united we stand, devided we fall”. Weer een hint om van €uropa een uitgeholde eenheidsworst te maken ? Loop heen man met je €U. Draai het maar om. United we fall, devided we stand !

 4. Dat de euro niet kon werken werd al in 1997 in een pagina grote advertentie voorspeld door een zeventig Nederlandse economen.
  Dat kwam hun carrières niet ten goede, zo gaat dat in het vrije westen met dissidenten.
  Inmiddels komen steeds meer economen van aanzien tot de conclusie dat de euro inderdaad niet kan werken, omdat de politieke integratie, die die euro moest bewerkstelligen, onhaalbaar was.
  In een discussie met Stiglitz, zijn boek over de euro verscheen net, moest Dijsselbloem toegeven dat die politieke integratie niet mogelijk is, maar de consekwentie, euro afschaffen, dat kon niet.
  Ook Krugman zie geen oplossing voor de euro.
  Sarrazin betoogde dat al eerder Thilo Sarrazin, ‘Europa braucht den Euro nicht, Wie uns politisches Wunschdenken in die Krise geführt hat’, 2012 München

  • Hoe we van de euro af kunnen
   https://www.scribd.com/document/291487640/Leaving-the-Euro-a-Practical-Guide-Summary

 5. Wilfred Bakker

  31 januari 2017 op 11:31

  Al eerder heb ik hier iets geplaatst en tot mijn grote genoegen zie ik dat het bewustzijn per week omhoog gaat onder ons, we zijn flink de sjaak, en Dagobert Trump gaat geen spat aan de situatie veranderen.
  Vraag blijft wat te doen.
  Een potje maken, 120 megafoons kopen, dat hele rapport 3000 keer uitprinten, naar het binnenhof en schreeuwen, dan halen we het journaal van de smerige NPO
  https://youtu.be/1MmfCX2H7N8

 6. Teren op instinct. Honden doen dat ook. Voedsel, gevolgd door schouderklopjes, als beloning, werkt bij mensen ietsje anders, maar niet veel. Het verschil is werken voor brood, en een salaris of winst beloning. Als dat ontbreekt is de hond overeenkomst 100%. Luister naar keffer Jesse Klaver. Hij pist met deze uitlaat met de wind mee. Rutte vergelijkt hij met Trump en Le Pen. Rot op naar eigen land als het je niet bevalt in Nederland. Zo spreek je niet tegen overwinnaars! Jesse, vol eerbied en respect, keurt dit soort taal gebruik af. Trekpop buikspreken is makkelijk als je inkomen gegarandeerd word door een hond windmolen electoraat.

 7. Belangrijk genoeg om Tweede Kamerleden mee te bestoken en kamervragen te (laten) stellen, lijkt me!

 8. Uitgeprocedeerde illegale gelukzoekers worden niet toegelaten in hun landen van herkomst, waaronder Somalie, Afghanistan, Marokko, Algerije, Irak, Iran etc. Die illegalen en criminelen worden in Nederland jarenlang zoet gehouden met bed, brood en bad. Ik hoor niemand van de Linkse Kerk over de schending van hun mensenrechten. Die schreeuwen zich alleen schor tegen Trump. Dictator Erdogan laat zelfs tienduizenden Turken hun eigen land niet meer in. Hypocriet gekwezel. Als je eenmaal illegaal Europa bent binnen gekomen heb je blijkbaar het universele recht om hier gratis te blijven.

 9. Iets anders is de Euro. Het gaat helemaal fout in Griekenland, zo fout zelfs dat de Grieken er zelf uit willen. Als er niets gebeurd hobbelt de staatsschuld richting de 300% BNP. Griekenland de komende decennia op de been houden kost honderden miljarden, eruit is goedkoper en ook beter voor de Grieken, maar niet goed voor het Ego van Junker dus hij gaat ervoor zorgen dat u die honderden miljarden gaat ophoesten, en Rutte is de executeur.
  Als je de berichten leest blijkt dat de EU al door de pomp is voor de eisen van het IMF. Het is alleen nog een kwestie dit op de juiste manier verkopen door de propaganda kanalen zoals de NOS.
  Waarom krijgt Rutte hier geen vragen over? Omdat men weet dat hij iets anders zegt dan dat hij uiteindelijk doet. Hij doet namelijk altijd wat de EU en de ECB zeggen wat die moet doen. Dat is goed voor zijn carrière.

  • Minister Dijsselbloem moet begin februari vragen gaat beantwoorden over de totstandkoming van de euro aan Thierry Baudet. Dit is naar aanleiding van 40.000 handtekeningen die werden opgehaald voor een burgerinitiatief in 2014. Lang heeft de politiek lopen draaien, weg kijken en de beantwoording van vragen op de lange baan geschoven. Maar nu lijkt de politiek zich eindelijk te moeten verdedigen over inovering euro. Ik kreeg hierover een mail van Forum van Democratie. Wel nu een mooie tijd zo net voor de verkiezingen. Verwacht overigens wat wiollige antwoorden, een hoop gespin en gedraai en een enkele eer een zinnetje “dit zouden we nu anders doen”.

   • Prachtig initiatief, als het debat serieus genomen zou worden. Ik vermoed dat Dijsselbloem zich in alle bochten gaat wurmen, ontkennen, liegen, zich achter anderen zal verschuilen, etc. “Dit zult u aan de destijds verantwoordelijken moeten vragen” en zo voorts. Robert Connolly was de belangrijkste economische adviseur van de EU commissie. Hij was zeer kritisch over het invoeren van de Euro en publiceerde daarover het boek “The Rotten Heart of Europe”. Daarop werd hij door de commissie uit zijn positie gezet. Hopelijk heeft Baudet dit boek gelezen.

    • @Cale Mee eens. Het is weliswaar mosterd na de maaltijd want de euro is er. Maar het is toch heel belangrijk dat er in ieder geval verantwoordig over afgelegd wordt over de (rampalige) besluiten die in de jaren 90 genomen werden.

 10. Sint Nicolaas

  31 januari 2017 op 14:08

  Inderdaad Koffij. Het is meer reaguurders opgevallen hoe stil het is geweest de afgelopen maanden rond het Griekse drama. Brussel denkt ook, geen slapende honden wakker maken. Jammer voor hun, WIJ sliepen niet ! Alsof het doodzwijgen van de explosieve situatie ronde de €uro en de Griekse economie zomaar verdwijnt als je er geen aandacht aan besteedt. Over drie weken moeten ze weer met de billen bloot en Sint kan u verzekeren, zoals eerder geplempt ook, we krijgen weer hetzelfde riedeltje als pakweg een jaar terug, paniek, vergadering hier, spoedoverleg daar, Brussel in rep en roer, ach en wee, modder gooien, verwijten over en weer en op het scheiden van de markt vind men weer een halfbakken flutcompromis waar JUIST ! U en ik weer de dupe van zijn : Meer geld richting bodemloze put om €uropa’s mega misbaksel ( de €uro ) te redden.

  • Sint Nicolaas

   31 januari 2017 op 14:20

   De smerige imperialisten in Brussel is er alles aan gelegen om hun bij voorbaat tot mislukken gedoemde schijtmunt te behouden. De lidstaten mogen weer de miljarden ophoesten om het vehikel rijdende te houden tegen beter weten in ! Niet alleen Griekenland, ook Italië is een tikkende tijdbom met de noodlijdende banken aldaar. Hopelijk kan The Donald het nodige zetje in de rug geven vanuit Washington zodat de munt toch de afgrond in valt. Ted Malloch ( VS ambassadeur bij de €U ) zei er het volgende over : I think it is a currency that is not only in demise, but has a real problem and could in fact collapse in the coming year, year and a half.” Ze zullen er denk geen traan om laten in het Witte Huis.

 11. De oplossing komt altijd uit een niet verwachte hoek. Study is aan de gang naar de gevolgen van een nucleaire oorlog. Eèn punt van zekerheid is de enorme leegheid van NATO landen na afloop.

  • Eén Russische intercontinentale raket geeft meer radio actieve vervuiling dan Fukushima.
   Ze schijnen er 1600 te hebben.
   Laat die studie maar.

 12. Edmond V.O. Katusz

  31 januari 2017 op 00:13

  Vervolg

  … kan voorspellen hoe de wereld er in 2050 voor staat?
  VN? EU? Sub omni canone! Edmond V.O. Katusz

 13. Edmond V.O. Katusz

  31 januari 2017 op 00:12

  Ik herhaal hier in extenso wat ik elders eerder opgemrkt heb, aangezien het zeer goed past bij dit onderwerp.

  De VN, ze zijn er al een hele tijd mee bezig en je moet het beestje ook bij zijn naam noemen: REPLACEMENT MIGRATION. Die term wordt al gebruikt sinds 2001, als ik kijk naar de datering van onderhavige stukken kijk.

  Gewoon “replacement migration” in de zoekregel intypen en je komt bij:
  http://www.un.org/esa/population/publications/migration/migration.htm

  “Replacement Migration:
  Is It a Solution to Declining and Ageing Populations?”

  Het is opvallend dat je enige moeite moet doen om e.e.a. te lezen, want het zijn allemaal aparte PDFjes, die er op die pagina staan, maar even door bijten.

  Men is in deze stukken nog vrij rustig, men vraagt zich dingen af en weegt zaken af, maar de kiem voor de huidige stand van zaken ligt er.

  Opvallend vind ik ook dat men extrapolatie maakt naar 2050. Ik zie dat altijd als een vorm van ultieme hoogmoed. Wie denkt goddomme dat hij…

 14. Het is ook onzin dat deze adviesbureaus roepen dat we welvarender worden door deze migranten. Met een grotere bevolking stijgt inderdaad het BNP van een land. En daar kijken deze adviesbureaus naar. Maar je moet dit grotere totale BNP vervolgens ook met veel meer mensen delen. Uiteindelijk stijgt het BNP per hoofd van de bevolking niet of nauwelijks. maar daar kijken deze tunnelvisionairs niet naar.

  • Hollande begrijpt dat, gezien zijn uitspraak ‘als het beter gaat met een land betekent dat niet dat het beter gaat met iedereen’.
   Zijn kiezers begrijpen dat ook, vandaar dat Parti Socialiste niet veel meer voorstelt, en na de voorverkiezingen van afgelopen zondag uit elkaar dreigt te vallen.

   • Sint Nicolaas

    31 januari 2017 op 09:57

    Precies gilles. Sint plempte hier een paar weken geleden al over hoe de regenten met pluimen in hun reet rondhuppelen want het gaat zo goed in NL. Het electoraat een welriekende economische worst voorhouden hopende dat het voetvolk er weer in trapt. Wat heb je aan economisch feestgedruis terwijl de maatschappij om je heen tot op het bot verziekt is door verloedering, uitholling, islamitische dominantie, DENK idioten die alles en iedeen voor het vaderland weg maar het stempel racist, xenofoob of weet ik wat opplakken, afbrokkelende zorg, asocialiteit, €U dictatuur en ga zo nog maar effe door. Het is slechts de “happy few” die het beter hebben. Henk en Ingrid moeten het doen met een paar rotte €uri’s meer die Rutte en Co. als aalmoes de maatschappij in slingeren.

 15. Peperdure elitaire adviesbureaus (zoals McKinsey, Ecorys) die door de EU elite worden ingehuurd schrijven vaker dit soort verhalen die goed scoren bij D66/PvdA achtige Europarlementariers. Ik deel je analyse dat het beleid getuigt van tunnelvisie en wensdenken, maar dat geldt voor elk groot EU beleid (denk aan de euro).
  Vanzelfsprekend zullen 60 miljoen migranten op een bevolking van ca. 500 miljoen gigantische integratie problemen met zich mee brengen.
  Overigens denk ik dat het zover ook niet meer zal komen mits we populistisch rechts blijven stemmen. Dit is een rapport uit 2009. Zelf de grootste elitaire gekken bij de EU (Schulz, Juncker, Verhofstadt) beginnen zich te realiseren dat de EU een streng migratiebeleid zal moeten voeren. Omdat er anders simpelweg geen EU meer zal zijn. Die les hebben deze figuren wel geleerd na de Brexit. Als we populistisch rechts blijven stemmen zal de politieke druk t.a.v. migratie zo groot worden dat het EU establishment zal buigen.

  • Sint Nicolaas

   31 januari 2017 op 10:08

   We hebben als populisten in ieder geval de steun van Trump want het is wel duidelijk dat Donald dikke schijt heeft aan de imperialisten in Brussel. Meesterlijk was ook zijn uitspraak dat het een goede stap was dat het VK de €U zal verlaten. Hij uitte openlijk kritiek op tante Angela en haar “wir schaffen das” vlaag van verstandsverbijstering, zoekt cont act met Poetin en waar laat dat de €U ? Ergens bungelend aan een touwtje, een verzameling bijeengeraapte, door de imperialisten in Brussel gecastreerde natiestaten zonder ruggengraat en beslissingsvermogen. Vriend Verhofstadt zei het pas, we hebben als €U nog nooit zo weinig vrienden in de USA gehad als nu.

   • Sint Nicolaas

    31 januari 2017 op 10:27

    Ocharme, je zou toch met hem te doen krijgen ! Niet voor niets heeft Donald Steve Bannon als chef strateeg aangewezen. Diezelfde Bannon zei laatst al : We hebben de USSR zien ( laten ) instorten, wellicht is het nu tijd om hetzelfde te doen met de €U. Ze zijn in elk geval goed bezig en de €urofielen ? Weten zich geen raad. De ene na de andere “lijder” roept wat in de €uropese woestijn maar zoals altijd is er geen eenheid en weten ze van gekkigheid niet wat ze moeten blaten. Donalds voortvarendheid is een ongekend fenomeen en niet bij te benen voor de €urocraten die gewend zijn aan eindeloze stroperige, corrupte processen. Met de handen in het haar zitten ze omdat “sister in crime” Clinton niet werd gekozen. Doe je best Donald, de media berichten maar wat graag over de protesten tegen je besluiten, dat er ongekend veel steun voor is horen we niet van ze. Ons maken ze niet gek met hun hersenspoelerij. Break up the €U !

    • Trump zal het steeds moeilijker krijgen, helaas. Vanmorgen gelezen dat ook Obama zich weer tegen hem begint te roeren. Die anti Trump protesten worden door ngo’s georganiseerd en door Soros betaald. Het lijkt er op dat de “Democraten” op een burgeroorlog in de VS aansturen. Een bezorgde Alex Jones verkondigde dit overigens een jaar geleden al…
     http://theduran.com/george-soros-is-the-man-behind-news-stories-and-protests-surrounding-president-trumps-executive-action-on-immigration/

     • “Trump zal het steeds moeilijker krijgen” Nou dat vraag ik mij dus af. Hoe meer weerstand hij oproept hoe meer zijn achterban van hem gaat houden mits hij de plannen toch doorzet. De Forgotten People houden ervan als iemand voor hun vecht. En hoe gemotiveerder ze zijn in 2018 (mid-term elections) en 2020 naar de stembus te gaan en niet t5huis te blijven. Vergeet niet dat tijdens de verkiezingscampagne de weerstand tegen Trump ook enorm was (media, partijtop, TV sterren en zelfs de paus). Toch verloor hij geen stemmen ondanks alle tegenwerking. Trump gedijt wel bij polarisatie.

 16. “Trump zal het steeds moeilijker krijgen, helaas”
  De aanslagpleger van de moskee in canada blijkt een groot aanhanger van Trump te zijn, zat hier al sinds gister op te wachten maar realiseerde me dat het vrijgeven op maandag natuurlijk ideaal is, dan kunnen de talkshows het daar de hele week over hebben en nu gaat het natuurlijk niet gebagatelliseerd worden. Ben blij dat ik niet in Trump z’n schoenen sta want die islam gedomineerde socialistische heilstaat zal en moet er komen. Tegen de voorstanders daarvan wil ik zeggen: be careful what you wish for. Een mens weet pas wat ie mist als het er niet meer is.

 17. Hier blijft het natuurlijk niet bij, er zullen meer en meer aanslagen door moslims en tegen moslims gepleegd worden. Dit is wat voorspeld en een kind je had kunnen vertellen, het tegen beter weten in mixen van onverenigbare culturen kan enkel leiden tot ellende en als gevolg hebben dat uiteindelijk één van de culturen zal domineren, er is geen tussenweg. M.a.w. we moeten ons nu serieus gaan voorbereiden op een burgeroorlog, die ook al heel lang voorspeld wordt. De kans dat we in NL ons als makke schapen overgeven en alles uit handen geven is reëel aanwezig, in de VS is dat anders, daar is dat deel van de bevolking zwaar bewapend en vaak voorbereid op het ergste. Nu zien we overal demonstranten die Trump weg willen, als Trump afgezet wordt dan zullen de aanhangers van Trump zich gaan roeren en hoogstwaarschijnlijk fatalistisch worden, et voila de burgeroorlog. Nu komt het ergste, die burgeroorlog komt uiteindelijk neer op pro islam of anti islam, en dat in het westen.. taraaaa.. it’s…

 18. …a kind of magic. Gefeliciteerd.

 19. Ik ben het helemaal eens met de ééndimensionale aanpak die in dit document blindelings wordt gehanteerd: groei, gaten vullen, grenzenvervaging enz. Een slimmer, leger Europa zou ook een baanbrekend idee kunnen zijn. Vooral ook vrediger.

  Toch twee troostende kanttekeningen: dit soort documenten zijn slechts declaraties, aanbevelingen en worden slechts aan een stapel toegevoegd in de meeste gevallen. Hoeveelheid positieve stemmen en gebrek aan tegengas is wel opvallend. Klik op explanations of votes bijv:

  http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?type=REPORT&reference=A6-2009-0251&language=EN#title6

  En toch is dit een gekozen parlement. Als de Europese volken massaal op dwaze, ontvreemde partijen blijven stemmen dan krijg je natuurlijk dit soort waanzin.

  • correctie: helemaal eens met *deze kritiek * op de ééndimensionale aanpak! Totale waanzin daar in het EP.

 20. Zestig miljoen immigranten. Dat komt neer op zo’n 12% van de huidige bevolkingsomvang van de EU. Maar die 12 % zullen wel niet gelijkmatig over en binnen de lidstaten verdeeld worden. We zullen ze waarschijnlijk aantreffen in de meest welvarende lidstaten en dan vooral in de urbane gebieden. In die gebieden zal dus daadwerkelijk sprake zijn van omvolking.

  • Hoe kom je aan 12%? De EU telt 500 miljoen inwoners. Na de Brexit straks nog 440 miljoen inwoners. Dan betekent een instroom van 60 miljoen dus een gigantische verandering van 20% tot 25%. En na 2050 stopt het niet denk ik. Maar zal het alleen nog maar versneld doorgaan. Maar zoals ik in mijn andere recatie toelicht, verwacht ik niet dat het nog zover zal komen. Er zal een EU zijn met een streng migratiebeleid of er zal helemaal geen EU meer zijn. Want dan stappen andere alnden vroeg of laat eruit net als het VK.

   • Voor de duidelijkheid: Met mijn 20% tot 25% ga ik dan uit voor de periode op de langere termijn. Dus ook na 2050.

 21. @ RS1024

  Ging uit van 500 miljoen inwoners en dat is, inderdaad, nog inclusief het VK. Schattingen blijven waarschijnlijk sowieso slagen in de lucht, want wie zegt dat de EU de vervolgmigratie in de hand kan of wil houden. Daarnaast zeggen globale percentages niets over de kwalitatieve veranderingen in de bevolkingssamenstelling. Neem bijvoorbeeld Duitsland. De mannelijke bevolking in de leeftijd tussen 20 – 40 jaar telt daar zo’n 10 miljoen personen. Vorig jaar alleen al kwamen daar misschien wel zo’n 7,5% migranten bij,

  • 5% van de Franse bevolking is moslim. Dat roept men daar al jarenlang. Als ik in Frankrijk kom zie ik een veel groter percentage. We worden gewoon voorgelogen.

 22. En als de linkse goegemeente dan begint te beweren dat we meer consumenten nodig hebben (links draait net zo gemakkelijk), dan is ook dat grote onzin. Want de Nederlandse handel weet al lang dat de binnenlandse vraag niet voldoende is; dus gingen ze exporteren. Een gegoede middenstand in Afrika is vele malen beter dan een onderklasse die hier van uitkeringen komt leven, want dan kun je exporteren naar die mensen.
  Het totale NONSENS dat we meer illegalen nodig hebben!

 23. Wat gaat er in het hoofd van Rutte om. Hij weet dat dit soort plannen bestaan, hij weet ook dat Nederland hier niet op zit te wachten hij weet ook dat mensen in de volkswijken het gelag betalen, hij veinst dat hij voor een streng immigratiebeleid is, maar hij weet ook dat hij de uitvoerder is van de EU, en dat die linksom of rechtsom hun plannen zullen doorzetten. En hij weet ook dat hij dat beleid gaat uitvoeren.

  Het laat hem kortom koud hoe de Nederlander erover denkt. Daarom sluit hij de PVV uit (dat wil Juncker en Merkel waarschijnlijk) zodat hij hun (de EU) agenda kan uitvoeren, al zegt hij datgene te willen doen waar het volk naar snakt.

  Hoe voel je je dan als leider vraag ik mij af? Je wilt toch in dienst staan van het volk, en niet van multinationals. Of misschien denkt hij, wat mijn bazen willen is goed, ik ga het uitvoeren?
  Waarom zijn er geen leiders die ons willen redden en zelf kunnen nadenken?

  • Ik zeg al jaren, dat Rutte in dienst is van Unilever, juridisch niet natuurlijk, dat is andere koek.

 24. Ook hier kon Gorbatchow wel weer eens gelijk hebben ‘de EU is er alleen voor economische macht’.

 25. Het Van Coudenhove-Kallergi plan in volle actie uitgevoerd. Meer kan ik er ook niet van maken. Het omwisselen van de oorspronkelijke Europese bevolkingen voor immigranten uit Afrika en Azië.. Von Rompuy en Merkel hebben die Coudenhove-Kallergi Prize al eerder in ontvangst mogen nemen. Maar naar die feiten moet je wel hard zoeken op de internet. Wal-ge-lijk.

 26. Het wordt met de dag gekker: De gemeente Eindhoven heeft ruim een jaar geleden ten onrechte de komst van zeven buitenlandse ‘haatpredikers’ naar een conferentie verboden volgens de rechter!!!

  Van Gijzel verbood de komst van de islamitische predikers naar de Al Fourqaan-moskee uit angst voor verstoring van de openbare orde. De mannen hadden zich beledigend uitgelaten over homo’s, Joden, ongelovigen en vrouwen. Ook zouden ze de gewelddadige jihad hebben verheerlijkt. De burgemeester besloot de sprekers uit het Midden-Oosten te weigeren, nadat hij advies had ingewonnen bij Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid Dick Schoof. De visa van de imams uit Egypte, Syrië, Saudi-Arabië, Sudan en Kuweit, werden ingetrokken.

  Wilders staat terecht en deze gasten krijgen alle ruimte om hun gif te verspreiden???

 27. De EU zelf is een rariteit uit een grijs verleden wat zo snel mogelijk ontbonden moet worden. Een bestuursfunctie die totaal out of date is. Het van bovenaf bedisselen wat er moet gebeuren door bureaucraten met regels/zaagsel in de kop.
  Ook de banken hebben de consument steeds minder te bieden. Sparen en lenen is van geen belang als banken gratis geld krijgen. Dus de prikkel is weg. De EU is een machtsblok tegen vooruitgang. Tegen de Europese burgers om macht te consolideren en uit te breiden. Een dictatuur! Gecontroleerd door dezelfde macht.
  Dus een gesloten systeem. Het is werkelijk een wonder dat er mensen zijn als Farage, Wilders of Le Pen die als enige het monster zien wat het is. Met daarnaast de islam als volledig ongewenste doctrine van haat en agressie.

 28. Minder mensen in dit land heeft alleen maar voordelen.
  De overbevolking is hier al gigantisch. 10 miljoen is genoeg, en dat getal mag wat fluctueren naar boven en naar onderen. Verder kan er een tijdelijke vraag naar arbeidskrachten zijn die dan ook een tijdelijk contract krijgen en na gedane arbeid weer terug. Zo als hier door Joost al opgemerkt. We staan pas aan het begin van de robottechnologie. Zeer grote bedrijven zonder ramen zijn er al om internet bestelde artikelen op te slaan en die volledig geautomatiseerd zijn. Geen heftruck meer te zien. Geen mens te zien. Vele malen efficiënter. Niemand die zeurt of pijn in zijn rug krijgt. Waar vroeger 100 man voor nodig waren zijn het er nu 2 die de gegevens invoeren. Dus waar zijn al die domme krachten voor nodig?? Nergens voor.

 29. Het hek langs Mexico is een goed voorbeeld van hoe vals we worden voorgelicht. Het hek wordt geplaatst om ILLEGALEN te weren! Maar dat feit van illegaliteit wordt volledig verzwegen als we moeten horen hoe zwaar Mexico wordt getroffen en hoe vals Trump is.
  NOS journaal van nu: de valse voorlichting voor mijn ogen.
  Is er oorlog in Mexico?
  Het onderscheid tussen legale en illegale migratie wordt voortdurend verzwegen. Voortdurend!! Het tart ELK rechtsgevoel maar alle media schijnen te zijn aangetast door deze misleiding.

  • http://www.vdare.com/articles/stephen-steinlight-prophet-without-honor
   Een andere reden.

 30. Dit is toch een bekend document waar al veel over geschreven is.
  Iedereen weet toch dat dit gaat gebeuren?
  En wanneer we uitgaan van de hoeveelheid werkenden, denk ik dat er honderden malen meer immigranten nodig zijn, met hun familie natuurlijk. Want het gros gaat geen poot uitsteken…

  • Edmond V.O. Katusz

   31 januari 2017 op 00:37

   “Dit is toch een bekend document waar al veel over geschreven is.
   Iedereen weet toch dat dit gaat gebeuren?”

   Helaas heeft de NLse goegemeente gemiddeld 0,0% kennis van dit soort documenten. Tik voor de leut eens “Coudenhove” of “Kalergi ” in bij nos.nl. Geen enkel resultaat.

   Misschien dat iemand het nog eens uitgebreid aangekaart krijgt bij Buitenhof; ze hebben daar eens Wim van Rooy een podium geboden. Het stelt natuurlijk niets voor gezien het constante contrageweld aan verbaal tegengas, maar toch … Af en toe moeten ze wel bij de NPO.
   Tschüß, Edmond V.O. Katusz

   • Dat is de reden dat ik het werk van Joost zeer waardeer. Helaas is de in slaap gevallen goe gemeente alleen vatbaar voor: vreten, vermaak en een dun laagje sociaal welvoelendheid, niet wetende dat de oorlog voor de deur staat. Daar komt de goedgelovendheid nog bij dat men geloofd in vadertje staat. Niet wetende dat deze nu in Brussel zit en Brussel andere plannen heeft. Wanneer je zoekt op Coudenhove Kalergi komt deze voor gutmensen belangrijke prijs naar voren, die Europa moet omvormen naar een mengelmoesje. Het schattige woord moesje houdt alleen een keiharde strijd in tegen een wereldveroverende ideologie. Die eerder naar de wapens grijpt dan de goe gemeente. Verder is newspeak op de goede weg. Goed wordt slecht en andersom. Heel mijn leven heb ik gedacht de dans te kunnen ontspringen, maar tralies voor mijn ramen en veel voedsel inslaan worden mijn deel op korte termijn. U groetende Adje

 31. Massaimmigratie als zogenaamde oplossing voor een zogenaamd vergrijzingsprobleem is een piramidespel; ook migranten worden immers ouder en dan zou het vergrijzingsprobleem zich later in de tijd opnieuw voordoen alleen dan op een hoger, en dus problematischer, schaalniveau.

  Daarnaast zijn de demografische verhoudingen in Nederland zodanig dat ons land alleen al op grond van economische gronden geen enkele behoefte heeft aan massa immigratie. Wie iets anders beweert vertelt fabeltjes:

  https://www.cbs.nl/NR/rdonlyres/C4EDE847-BA55-447D-90F4-EB6CD281DB8C/0/pb12n073.pdf

 32. 60 miljoen lijkt veel maar ik denk dat we dat aantal al bereikt hebben,Joost!
  Nederland telt ongeveer 3 miljoen immigranten,Duitsland telt er meer dan 10 miljoen dus tel alle grote en kleine EU landen bij elkaar op en de 60 miljoen is bereikt!
  Zo en dan nu de grenzen dicht graag en uit de EU voordat de Oekraine leegstroomd!

 33. In de jaren ’50 en ’60 vertelde de toenmalige koningin dat NL vol is (op dat moment 10milj inw.), de pil ging in het ziekenfondspakket, emigratie werd gesubsidieerd, kleine gezinnen werd gepredikt, nieuwbouw stelde zich daarop in (2,2 kinderen). En nu dreigen we ten onder te gaan vanwege een te kleine aanwas? Ze zeggen daarmee dat toen een hele hééééle grote berekeningsfout gemaakt is. Oké, kan gebeuren zou je denken maar wat als ze nu weer een hele hééééle grote berekeningsfout maken? Dan zit je plots met tig miljoen mensen uit derde wereldlanden waarvan een groot deel een onverenigbare cultuur aanhangt, dan zijn de rapen pas echt gaar.

  Of.. wisten ze toen, en weten nu, dondersgoed waarmee ze bezig zijn…. White genocide.. iemand? Weet echt niet wat erger is, die complottheorie of wederom een hele hééééle grote berekeningsfout.

  • @dick. U ziet het goed. Wilhelmina deed haar uitspraak toen we nauwelijks de 10 mil. inwoners haalden. Nu zitten we bijna op het dubbele. Waanzin! Het volk dat men hierheen haalt is door 1400 jaar inteelt totaal niet in staat om in onze hoogwaardige Samenleving mee te komen, wat men ook beweert. En wat we nu in zijn volle afgrijselijke omvang zien voltrekken is het Coudenhove-Kallergi plan. Niets meer en niets minder. Een aantal maanden geleden zei Schauble nog: https://www.burgercomite-eu.nl/wolfgang-schauble-meer-moslims-tegen-inteelt/ En nu is het; Ik maakte een foutje. Zo’n man is een gevaar voor elke Samenleving waarin hij los loopt.

 34. De EU is het vehikel voor omgekeerd fascisme: de oorspronkelijke bevolking wordt ditmaal niet weggevoerd en uitgeroeid, maar doelbewust genegeerd, belasterd, overlopen en op termijn in eigen land door de invasielui en hun meelopers verdreven en/of vermoord (zie Zimbabwe, Zuid-Afrika). DAT is de echte toekomst in Europa. Na de Russische Revolutie, waarbij de Tsaar en zijn familie werden vermoord, kwam er geen vrede, maar kwamen de massa-slachtingen onder Lenin en Stalin. Zie de parallel met de EU van nu en het opheffen van de natiestaten. ONHEILSPELLEND.

  • @Conservatief. Waar u op doelt is de demografische tijdbom. En die gaat er komen. Men hoeft er de geboortecijfers maar op na te slaan. Nu al zie je, met name in de grote steden, nauwelijks nog een inheems NL kind op het schoolplein. Dat dit verregaande consequenties voor ons land gaat hebben moge duidelijk zijn.

 35. De west Europese bevolking neemt af, hetgeen een natuurlijke oplossing is voor overbevolking, automatisering en werkeloosheid. Met dit gegeven moet de politiek, het bedrijfsleven en het (wetenschappelijk) onderwijs aan de slag. Waarom 60 miljoen gastarbeiders importeren? Lees moslims die voor het overgrote deel niet willen studeren, werken en integreren maar slechts onze landen willen consumeren. Deze waanzin heeft niets met economisch beleid te maken maar alles met een fascistische nazi-politiek.

 36. Niets nieuws, precies wat Merkel zei ‘wird Deutschland für immer ändern’.
  En die vergrijzing, Duitsland staat bol van de Rente discussie, Nederland is met Denemarken één van de weinige landen met een kapitaaldekkingsstelsel voor pensioenen.
  Duitsland schijnt alleen iets te hebben als onze AOW, een omslagstelsel.
  De Rente van nu schijnt op den duur onhoudbaar te worden.
  Vandaar het Willkommen, en ‘wir schaffen dass’, immigranten de Rente laten opbrengen.
  Helaas lijkt er een klein probleem te zijn, de immigranten zijn niet slim genoeg voor Duitsland’s zeer geavanceerde bedrijven: Thilo Sarrazin, ‘Deutschland schafft sich ab, Wie wir unser Land aufs Spiel setzen’, München 2010