CBS: omvolking NL in 2016 stad ter grootte van Nijmegen

Door Joost Niemöller

‘Omvolking’ is het proces van bevolkingsvervanging. Het vindt in de hele EU plaats. Het achterliggende idee is het laten verdwijnen van de oorspronkelijke, autochtone, bevolking van de Europese landen. Een van de eerste ideologen achter deze theorie was Richard Coudenhove Kalergi, de oprichter van de Pan-Europese Unie, een voorloper van de EU. Een bekende uitspraak van Kalergi was:

De toekomstige mens zal van gemengd ras zijn. Hedendaagse rassen en klassen zullen geleidelijk verdwijnen als gevolg van ruimte, tijd en het verdwijnen van vooroordelen. Het Euraziatische-negro ras van de toekomst, dat zal lijken op de oude Egyptenaren, vervangt de verscheidenheid van volkeren met een verscheidenheid aan individuen.

Iemand die langs dezelfde lijnen denkt is Wolfgang Schäuble, de Duitse minister van financiën die onlangs verklaarde dat het Duitse volk door inteelt zal denegreren, wanneer er geen vermenging met andere rassen zal plaatsvinden. Duitsland zal ‘verrijken’, zo zei hij openlijk, door een groter aantal moslims:

Het zijn de schotten die ons kapot maken, en ons door inteelt zullen degenereren. Voor ons zijn de moslims een verrijking van onze openheid en diversiteit.

Deze manier van denken door de bestuurselite in Europa, komt naar buiten in het onverminderd vastgehouden open grenzen beleid van Angela Merkel, dat maakt dat illegale immigranten uit moslimlanden en uit zwart Afrika het Europese continent blijven binnenstromen.

Onlangs sloot de EU een wanhopige deal met de Turkse leider Erdogan om door middel van afkoop de stroom tijdelijk te verminderen. Erdogan heeft nu aangekondigd die deal eenzijdig op te gaan zeggen als de EU niet toestaat om Turken visumvrij in de EU zone te laten instromen.

Inmiddels trekt de stroom illegale immigranten via de Griekse eilanden weer aan, iets waarvan in de westerse media nog geen melding wordt gemaakt.

Ook is er nauwelijks aandacht voor dat de stroom zich voor een belangrijk deel heeft verlegd. De illegalen steken nu vanuit Noord-Afrika over, met als gevolg een sterke toename van verdrinkingen.

Ook het aantal illegale immigranten dat Duitsland binnenstroomt neemt weer extreem toe.

De VVD blijft hier overigens over liegen.

Het CBS heeft vandaag de moeite genomen om de omvolking aarzelend in beeld te brengen.

De bevolkingsvervanging wordt daarbij overigens voorgesteld als ‘bevolkingsgroei’. En daarmee lijkt het dus iets positiefs:

De Nederlandse bevolking is in de eerste helft van 2016 met 43 duizend personen toegenomen, waarvan 35 duizend door migratie. Het is de hoogste groei in een eerste halfjaar sinds het begin van deze eeuw. Dat meldt CBS.

Nederlanders verlaten het land, zo moeten we tussen de regels door lezen (want over etniciteit past het CBS censuur toe), en illegale immigranten komen erin:

In de eerste zes maanden van 2016 schreven 99 duizend immigranten zich in bij een Nederlandse gemeente. Dat waren er 17 duizend meer dan in de eerste helft van 2015, en meer dan ooit in een eerste halfjaar door CBS gemeten is. Er emigreerden 64 duizend mensen, ongeveer evenveel als een jaar eerder. Het migratiesaldo kwam daarmee uit op 35 duizend.

Om de jaarlijkse omvolking te berekenen moeten we natuurlijk niet doen wat het CBS doet: Emigratie en immigratie van elkaar aftrekken. We moeten het juist optellen. 

Het gaat daarbij natuurlijk niet om het ‘migratiesaldo’, maar om de totale omvolking: die was in 2016 dus 99.000 plus 64.000= 163.000.

Een stad ter grootte van Nijmegen dus.

Overigens ligt het werkelijke aantal hoger, als we ook het natuurlijke verloop meenemen: Het aantal sterfgevallen en geboorten, dus zonder de migratie.  Door de vergrijzing onder de Nederlandse bevolking sterven er relatief meer Nederlanders, en worden er relatief meer allochtonen geboren. Deze nieuwe generaties allochtonen zullen ook minder betrokkenheid hebben met het land, en de geschiedenis ervan minder goed kennen als de oorspronkelijke Nederlanders.

Zoveel minder mensen met enige betrokkenheid met dit land. Enig geheugen. Enig coherentieverhogend vermogen. Zo valt Nederland uit elkaar en worden de restanten van de Nederlandse bevolking rijp gemaakt voor de sloop. Want Nederlanders, dat is inteelt, en het ideaal is het opheffen van de Europese volkeren.

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

129 Reacties

 1. Als je er goed over nadenkt is het allemaal te krankzinnig voor woorden:
  .
  De hele wereld wil naar het westen, zijn ze in het westen en hebben ze hun papieren op orde dan storten ze acuut zeer theatraal ter aarde schreeuwend dat ze slachtoffer zijn van racisme en white privilege. Wordt er voorgesteld om dan maar gescheiden van elkaar te leven omdat de witten zwaar racistisch zouden zijn waar toch niet mee te leven valt dan storten ze acuut zeer theatraal ter aarde schreeuwend dat ze slachtoffer zijn van apartheid.
  .
  M.a.w. waar de witte man ook gaat, gekleurden hobbelen er achteraan en wanneer de witte man zich omdraait om te vragen wat ze willen dan storten ze acuut zeer theatraal ter aarde schreeuwend dat ze slachtoffer zijn van racisme en white privilege.
  .
  Hahaha.. het is net een slechte slapstick, was het niet zo ziekmakend. En wat nog het ergste is, een deel van de witte man moedigt dit aan. Sterker nog, dit is wat ze geleerd wordt wanneer ze in het westen beland zijn.

 2. Omvolken kan toch ook tot een homogene blanke samenleving, tot de tanden bewapend, om nog eens een ronde te VOC’en in de islamitische wereld? We kunnen het wel, we moeten het alleen willen. Wie zijn het immers die nog steeds wereldwijd overal de meeste voordeuren van landen kunnen opentrappen? Nou dan. Je moet alleen dat collateral damage idee laten varen en vol op de clustermunitie en daisy cutters gaan. Goedkoper en uiteindelijk minder handwerk bij het ruimen.

 3. De Duits-Syrische moslimprofessor en psycholoog Bassam Tibi heeft in een interview met de Zwitserse Basler Zeitung de vloer aangeveegd met het Duitse en Europese immigratiebeleid. Volgens hem zijn verreweg de meeste van de honderdduizenden asielzoekers, voornamelijk mannen, helemaal niet op de vlucht, maar komen ze enkel voor geld en seks naar Europa. De nieuwe Stasi van de regering Merkel in Berlijn heeft het interview met prof.Tibi inmiddels op Facebook laten blokkeren.
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/08/Duits-Syrische-moslimprofessor-Asielzoekers-komen-alleen-voor-geld-en-seks-naar-Europa
  nee niks geen welterusten meer …aanpakken die handel…

 4. Dat word de ultieme uitdaging, het verenigen van zoveel mogelijk mensen die allen dezelfde zorgen delen, alleen door grootschalige protesten/stakingen kan er pas iets veranderen. De gemiddelde hardwerkende burger komt niet opdagen op al die kleine protesten, die komen pas als zij inzien dat protesten werken en als er tienduizenden demonstranten de straat opgaan. Vele zijn en blijven bang om hun baan te verliezen etc vooral bij ambtenaren heerst de vrees om ontslagen te worden als men in protest komt tegen het huidige systeem want wat men heel slim heeft gedaan is door de juiste mensen op leidinggevende (top) functies, met name in de publieke sector, te plaatsen. Het zijn met name deze mensen die het hele systeem in takt houden door middel van het zaaien van een angstcultuur waardoor mensen (ambtenaren) niet durven tegen het systeem in te gaan.
  Ik wil graag, en vele met mij, dit hele systeem doorbreken, maar hoe? Ik wil u graag uitnodigen op http://valkyries.nl/

 5. niets aan de hand Duitsland , Nederland gewoon verder slapen….
  En dat dit met grof geweld gepaard zal gaan, blijkt wel uit het door de massamedia verzwegen feit dat de Duitse anti-terreureenheid SEK onlangs een grote illegale wapenopslagplaats aantrof, midden in Duitsland, in de koelruimte van een islamitische groentehandelaar die vlak naast een moskee woont. De autoriteiten vrezen dat deze wapenopslag slechts één van de vele is.

  Alleen al in Hamburg bevinden zich 300 bekende jihadisten , die bewapend met het soort halfautomatisch wapens zoals nu zijn aangetroffen, binnen zeer korte tijd honderden tot duizenden slachtoffers kunnen maken.
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/08/Londen-Duitsland-Moslims-steken-op-straat-willekeurig-voorbijgangers-neer-n-dode

 6. Wat n bezorgdheid hier!
  En terecht!
  Vaak is er behoefte om gelijkgestemden te ontmoeten.
  Zo ook bij mij.
  Maar hoe doen we dat?
  Zullen we laatste zaterdag van iedere maand, 27 augustus deze keer, elkaar ontmoeten op n centrale plaats in Nederland?
  Bv het van der valk hotel in Laren om 14.00
  Iedereen n opgevouwen krant in de hand om elkaar te herkennen.
  Ik ben benieuwd , ik ben er!

  • Wat een leuk en goed plan!
   .
   Met alleen wat discussie op internetfora krijg je alsnog weinig veranderd.
   Ik stel wel voor een neutraler terrein. Een stukje natuur, openbaar terrein, wandelgebied, waar recreanten mogen samenkomen. In eerste instantie om echt neutraal te beginnen, niemand in verlegenheid, zonder allerlei tegenkrachten/acties op te roepen. Behalve het opgevouwen krantje mss nog wat picknickspullen of gewoon eigen versnapperingen meenemen.
   Omgeving Lage Vuurse of omgeving Henschotermeer/ontmoeting bij Pyramide van Austerlitz oid.
   Interessante wandeling verzekerd.

   • Positieve reactie, mooi.
    Het natuuridee spreekt mij ,alleen met het Nederlandse weer, hmm.
    Het vd Valk, “de witte bergen” ligt aan de A1 en is warm en droog.
    Ik ben benieuwd naar verdere response!

    • Goed plan, onze eigen meeting ….een witte bergen meeting in plaats van een bilderberg meeting .. 🙂

     • Outin Theopen

      4 augustus 2016 op 16:03

      @GB e.a.
      Uitstekend plan! Fijn dat iemand het voortouw neemt. Ik stem in met de VDV in Laren als centrale ontmoetingsplaats, met De Witte Bergen als alternatief. (De Bilderberg in Apeldoorn is ook niet verkeerd.) Ik ben dol op de natuur, maar de voorgestelde Wandervogel-activiteiten zie ik liever in een later stadium plaatsvinden. Persoonlijk prefereer ik een een locatie in de bewoonde wereld. Het vrijblijvende karakter van GB’s voorstel spreekt mij aan. Wanneer je de laatste zaterdag van de maand in de gelegenheid bent om de VDV te bezoeken, dan kom je gewoon ontspannen met je opgevouwen krantje binnenwandelen. Andere dingen te doen? Geen probleem. Iedereen redt zichzelf. Ben je de enige aanwezige patriot? Geniet dan op je gemak van de koffie en het gebak en vertrek op je eigen tijd. Ik stel voor dat we het in eerste instantie heel ongedwongen houden. Geen strikte draaiboeken, lidmaatschappen, rangorden, marsliederen en defilés; gewoon lekker ontspannen, op z’n Nederlands.

 7. Volgens mij is VDV Laren hetzelfde als de Witte Bergen.
  Ik denk dat bij een station beter is. Station Baarn is idyllisch, met een leuk Cafe “De Generaal” er pal naast.
  Op 11 september is er een pegida-demonstratie in Hen Haag. Tijdstip nog niet precies bekend.
  http://pegidanederland.com/as-demonstratie/default.html

 8. Okay, houd ik de eerste suggestie aan qua lokatie, datum en tijdstip?
  .
  “..27 augustus deze keer,..
  Bv het van der valk hotel in Laren om 14.00
  Iedereen n opgevouwen krant in de hand om elkaar te herkennen.”
  .
  Hartelijke groet iedereen.

  • Outin Theopen

   4 augustus 2016 op 21:22

   @Koos
   Klopt. Mijn vergissing. Ik schreef De Witte Bergen maar zat in mijn gedachten in de VDV Nootdorp.
   Wat denkt u trouwens van een gesproken formule ter herkenning?
   “Bent u een nieuwe realist?”
   “Joost mag het weten.”
   “Goed u hier te treffen, kameraad.”
   “Insgelijks, broeder.”

 9. outin,
  ik zal het wachtwoord onthouden, en er zijn uiteraard. Staat in de agenda.
  Zelf dacht ik aan een alu-hoedje.

 10. Ik hoor net dat ik die dag toch niet kan. Mijn buurvrouw wordt 70. Daar mag ik niet ontbreken.

 11. Quasi intellectueel geprevel en herhalingen van eigen mantras. Dat tuig lacht er om.

 12. @Inheems
  Ik ben niet religieus, ja ik heb om mijn vrouw te redden uit de klauwen van een sekte meegedaan. Het is me gelukt, maar raar maar waar, ik heb wel op mijn atheïstische manier toch wat aan overgehouden. En wel de profetieën. Daniel die de ondergang profeteerde, wat zal hij anders zijn geweest dan een Fortuyn? Kijk nou toch mensen, daar staat het roofdier, maar men kijkt weg en schiet (letterlijk) op de boodschapper.

  Zoveel waarschuwingen dat zaken verkeerd gaan en het niet willen zien. Nee, ik weet wel waarom niet, men meent dat de geldsector het nu wel zal trekken. Nope, da’s een totale leugen. Maar liever een volgende oorlog en een vernietiging dan toegeven.

  Als ik dood lig en die kaviaarschuivers hun genesis meemaken, dan zou ik willen dat ik hun smoelen zou kunnen aanschouwen. De aarde lag woest en ledig! En nou aan het werk luie donders!!!

  Ik hoop dat het niet zal gebeuren, laat het duidelijk zijn, maar gezien de domheid van de mens…….

  • Sint Nicolaas

   4 augustus 2016 op 09:57

   Interessant stukje vandaag op deredactie.be. Daarin komt de Belgische staatssecretaris van de NV-A Francken voor asiel en migratie aan het woord. Na de dood van een Genkse ( Marokkaanse ) tiener in Marokko wordt er op sociale media heel wat ‘gediscrimineerd’ in Belgie. Uiteraard worden er weer met ontelbare vingertjes gewezen naar de NV-A. Wat de heer Francken echter zegt slaat de spijker op de kop : ‘het zijn SP.A en Groen die een klimaat hebben geschapen waarin racisme gedijt’. Inderdaad ! Door het maar laten binnenstromen van ontelbare muzelmannen die ( zoals we allen weten maar door de gutmenschen en (s)links steevast wordt onkent ) pertinent weigeren zich aan te passen en te integreren in de Belgische samenleving creëer je een gespannen sfeer onder je eigen volk die zich uit in afkeuring en onvrede. Het is oh zo makkelijk om met vingertjes te wijzen terwijl men zelf de voedingsbodem schept door eigen volk te verraden en te schofferen.

   • Sint Nicolaas

    4 augustus 2016 op 10:06

    Zoals eerder door Sint geplemt over de Soldiers of Odin. Oh oh oh, wat sond meneer Ahmed Marcouch op zijn achterste benen ! Kamervragen werden gesteld. Dit kan toch niet ! Nogmaals meneer Marcouch ; Vraag je zelf eens af WAAROM dit soort groepen ontstaan ! Omdat er niet geluisterd wordt naar de signalen uit de samenleving. Net als in Belgie, het is te veel geworden en eigen volk wordt verraden en geschoffeerd. (s)links en Groen in Belgie en in NL. Een pot nat die zelf de samenleving door de ongecontroleerde massa immigratie naar de klote helpen en vervolgens anderen de schuld gaan geven over de problemen die ontstaan. Wie zonder zonde is werpe de eerste steen.

    • Nu vinden we die extreme islam die mensenoffers vraagt om het walhalla te bereiken, al barbaars. Maar waarom zich dan scharen onder Odin die ook het walhalla beloofde als men menselijk bloed had vergoten? Ik zie dan weinig vooruitgang in de beschaving.

 13. Arjen,
  Tegenover de agressie van een allochtone god moet toch een autochtone god worden ingezet die bereid is geweld te gebruiken?
  Wees blij dat we die nog hebben! Aan Jezus hebben we niets.

 14. Outin Theopen

  5 augustus 2016 op 09:32

  @Koos
  Onderschat de kracht van Jezus niet. Zijn inspirerende voorbeeld heeft onze beschaving bijna zeventien eeuwen krachtig aangespoord. In vroegere tijden gaf de Here zijn kruisvaarders de zegen en kneep Hij vaak een oogje toe wanneer zij zich stortten op het vergaren van wereldse rijkdom en zich te buiten gingen aan aardse geneugten. Want ondanks hun ontelbare zonden hielden de ridders vast aan hun vertrouwen in de rechtvaardigheid van hun, van Zijn, heilige missie. In het beschermen van een christelijke bevolking wordt Christus zelf beschermd want, zo zegt Paulus: “gijlieden zijt het lichaam van Christus.” [1 Corinthiërs 12] In lijn met deze gedachte vecht de ridder niet louter uit zelfbehoud, maar ter verdediging van het Lichaam van Christus (de kerk) dat zich op aarde manifesteert in de vorm van het christendom. Het bloed van de christen (Europeaan) is het bloed van Christus die in hem leeft. Dat bloed rechtvaardigt, dat heiligt, het Europese verzet tegen de mohammedaan.

 15. Wat wilt u nu eigenlijk zeggen met uw voorbeeld over die zwangere vrouwen (die misschien verstandelijk beperkt zijn)? Dat ze maar moeten stikken in hun vuil?
  Het mag geen uitgangspunt van de beschaafde geneeskunde zijn dat je mensen laat stikken vanwege een onzin-gedachte over evolutie. Dat was mijn punt.
  Helaas lopen er onder ‘rechts’ook nogal wat onfrisse types rond.
  Nog een wonder dat het hier zo goed loopt allemaal.

 16. @Arjen
  Dat zei ik niet, noch suggereerde ik zulks. Wat ik bedoel is: mensen die zich niet houden aan de regels en de voorschriften, zoals controles voor de gezondheid van moeder en baby, en dan als de weeën een verloskundige voor enorme problemen plaatsen en na ambulance vervoer de gynaecoloog (en dan maar hopen dat die gynaecoloog een vrouw is, anders ontstaan er vaak nog onaangenamere situaties.) zelf zorgen voor heel nare complicaties. Voor henzelf, maar ook voor de rest van de patiënten die zich wel aan de regels houdt.

 17. Basic Dimension

  4 augustus 2016 op 00:12

  De ethische blunder die Schäuble maakt is natuurlijk dat geen enkel politicus zonder ruggespraak met de bevolking een dergelijk ingrijpende beslissing mag nemen. De Duitsers zetten zich hier weer eens goed voor paal met hun Hitleriaans gedachtegoed. De voortplanting van een populatie is zo’n intieme materie dat normaal denkende mensen het wel uit hun hoofd laten de verantwoording voor hun rekening te nemen. Dat wij allen goed beseffen dat Schäuble zich op het terrein van religie heeft begeven. Het is een verdorven sekte van seksueel verknipte figuren daar aan de top van de EU.

 18. g.h.m.leferink

  3 augustus 2016 op 22:35

  “Duitsland zal ‘verrijken’, zo zei hij openlijk, door een groter aantal moslims”. Schäuble heeft teveel literatuur gelezen over de rassentheorieën van de Nazi’s. En ook te veel overgenomen van de ophitsing die het NOSsjenaal, net als andere zich ‘progressief’ noemende media, gepleegd heeft. En dat domme “Ooooohhh, wat zijn WIJ slecht!”-gekerm ook nog voor zoete koek geslikt! En zijn boeken over anthropologie heeft’ie ’s nachts onder zijn hoofdkussen gelegd, zonder ze in te kijken. Had’ie dat wèl gedaan, dan had hij totaal andere ideeën gehad over inteelt! En er bij Mamma Merkel op aangedrongen om meteen alle reservisten van de Bundesgrenzschutz weer voor aktieve dienst op te roepen! Dit is te vergelijken met de flater van Colijn in 1936, toen die zei: “Gaat U maar rustig slapen”….. Waarna Nederland op 10 Mei 1940 wakker werd….
  Thilo Sarrazin begint steeds meer gelijk te krijgen met zijn voorspelling “Deutschland schafft sich ab!”
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 19. Een minister die niet het wereld nieuws volgt, maar maakt, kwaakt het volgende,
  Voor ons zijn de moslims een verrijking van onze openheid en diversiteit.
  De dagelijkse stroom nieuws bestaat hoofdzakelijk uit verzuip, moord, aanslag, en ander moslim geweld. Het weerbericht als pauze.
  Dat vind de geachte minister idioot een verrijking .
  Afgezet tegen historische mensen slacht zoals bij de Somme 1916 heeft hij een punt.
  En natuurlijk 500 jaar Inquisitie.
  Soms begrijp je niet waarom de doodstraf onmenselijk zou zijn.
  Het is de oplossing in geschiedenis.

  • Bas,
   De linksmens wil moslims om te kunnen tonen hoe tolerant en open hij (de linksmens) is. En om de patriotten te pesten natuurlijk.

   • En die “linkse” ideologie van onderdanige verwelkoming vind je wereldwijd enkel in christelijke avondlanden terug. Bovendien spelen ze perfect in de economische kaarten van het westerse kapitaal , zeg maar Fin en econ investeerders. die zij volgens eigen linkse ideologie zouden moeten bestrijden. Er is bij ons een samensmelting ontstaan, als gevolg van het ontstaan van gemeenschappelijke belangen. Arbeid en kapitaal kregen gelijke belangen in de consumptie. Lees je elke dag in de politieke en media berichtgeving .

 20. Omvolking is het kortzichtige eigenbelang van big business en big banks.
  Net als in de jaren 60 weigeren ze te investeren in innovatie en importeren daarom arbeidskrachten om de loonsom te drukken.
  In de vorige eeuw is dit jammerlijk mislukt met turken en marokanen die max 5 jaar werkten en daarna in de ww of WAO terecht kwamen.
  De enige industrie die zal groeien is de uitkerings en hulpverleners industrie.
  En wij mogen de belastingen , jizia ,opbrengen.

  • Het gaat niet eens om de arbeidskrachten , maar om consumenten. In Europa kan iedereen namelijk consumeren zonder te werken , als je het in extremis wilt gesteld hebben. Als je enkel kijkt/ focust op (BTW) , belasting door vadertje staat : de inkomsten uit belasting op arbeid / producenten en vergelijk dat met de inkomsten uit consumptie , dan zie je 1/ dat consumptie veel hoger belast wordt en dat 2/ de tendens op belasting op consumptie exponentieel blijft toenemen. Dat terwijl dat vele multinationals überhaupt NUL en steeds minder belasting betalen. Logisch dat je er dan bij voorbaat meer consumenten wil bijhalen en het liefst dan nog , de niet geschoolde religieuzen.

   • AGG,
    In plaats van een consument kun je ook een groot gat graven, en daar de consumptieartikelen inkieperen. De producent geef je dan het geld dat anders naar de uitkeringen/kinderbijslag zou zijn gegaan.

    • Outin Theopen

     4 augustus 2016 op 07:09

     @Koos
     Tja, dat zou kunnen. Maar waarom afwijken van een beproefd model? Vanuit het perspectief van onze politieke elites en het hogere bedrijfswezen functioneert het huidige systeem uitstekend. (Ik zie geen paniek aan de top.) Dus waarom veranderen?

     • Omdat de consumenten niet alleen overbodig zijn, maar ook schade aanrichten in de vorm van vervuiling, criminaliteit, en aantasting van het landschap (door de extra woningen). En natuurlijk islamisering. Maar dat kan ook onder “vervuiling in ruimere zin” worden gerekend.

 21. Dat is feodalisme. Middeleeuwen. Een ander systeem met ambachten , gemeenschap, veel waarden , en enkel genoeg productie om leven. Nadeel is dan dat de vrijheid geknecht is aan een leenheer, die erfelijk wordt bepaald.

 22. Omvolking is een economische maatregel. Koude berekening dat je voor een groeiende economie een groeiende bevolking nodig hebt en omgekeerd bij een groeiende bevolking een groeiende economie. Wij staan voor de deur van globale recessies van zo een formaat die de wereld nog nooit heeft gekend. Dat jaagt de economische en financiële belangengroepen met hun hefbomen (politic) op tot maatregelen van geplande massa immigratie en politieke faciliteren, omdat dit de laatst mogelijke maatregel is, waarmee zij denken het tij de kunnen doen keren en hen van de afgrond kan redden. Alle bijhorende rampen worden er dan maar bijgenomen. Bijkomende voordelen zijn als het lukt , dat europa verder uitbreid naar noch een grotere markt en tot nog steeds gigantische brandstof voorraden , dmv annexatie van het midden oosten en afrika . Politiek en economie zijn beiden andere vormen van oorlogsvoering. Dat ziet toch nu wel onderhand iedereen wel !

  • Hoe kan de economie nu gebaat zijn met bevolkingsaanwas? Mensen zijn in de eerste 15 jaar van hun leven niet productief, maar kosten alleen geld. Zou je de aanwas even helemaal stoppen, zou de economie een enorme boost doormaken.

   • Zij kosten geld omdat zij consumeren . En consumeren doen zij van voor de geboorte tot na hun dood. In Europa en USA is productie vervangen tot het maatschappelijke minimum, verder hoogst nog dienstverlening en vele open en verdekte vormen van werkloosheid . Alleen bij een positieve verhouding van export tot import kan een krimpende bevolking economisch succesvol zijn. Maar die verhouding is bij de VS en de EU al 10 tallenjaren negatief.

 23. @Koos
  Ik denk dat het niet zozeer gebaseerd is op de groei van nationale economieën maar op de groei van consumptie in het algemeen, wanneer ze in het westen zijn zullen ze meer (kunnen) consumeren dan in de landen van herkomst. Hier zijn de corporaties dus bij gebaat en het mes snijdt aan twee kanten want het is ook in het voordeel van de EU. Hoewel dat eigenlijk dezelfde kant van het mes is, de EU = Corporatisme.

  • Wat de onderklasse door te consumeren oplevert voor de corporaties, zou toch ook rechtstreeks aan die corporaties kunnen worden gegeven (door de staat). Dan hoeft er ook niets geproduceerd te worden. Het netto-resultaat is hetzefde, alleen geen overbevolking, en ook geen vervuiling. Op die manier snijdt het mes ook aan twee kanten.
   Maar los daarvan, groei kan niet eeuwig worden volgehouden. Ooit is de aarde vol. Weet je nog? De club van Rome, met “grenzen aan de groei”. Maar dat is vandaag de dag niet meer politiek correct.

   • Juist , maar dan krijg je terug een feodaal systeem . Dat hadden we ooit in de middeleeuwen.

 24. Ach ja, u bent er eentje van de soort: ik pak van de bakker 100 euro en geef dat aan zieluge mensen die dan brood bij hem kopen. Kijk eens, hij verdient eraan! Volgende maand, pakken we 110 euro af, want er is een consument bij.
  Resultaat van dit soort prietpraat: bakker kan geen meel meer kopen en is failliet.
  Bullshit verhaal dus en neem dat maar mee naar totaalgek op de Joop genaamd Blokhuizen die meent dat parasitisme de economie helpt.

 25. g.h.m.leferink

  3 augustus 2016 op 09:25

  ‘‘Omvolking’ is het proces van bevolkingsvervanging. Het vindt in de hele EU plaats.’
  Hierdoor ga ik me afvragen WIE dat heeft of hebben uitgebroed! Zonder ons te raadplegen. Dit lijkt wel de Sowjetunie onder Stalin of de Volksrepubliek China onder Mao Zedong. Het resultaat van een soort STIEKEM torentjesoverleg, maar dan op EU-niveau?
  Persoonlijk zou ik dit het GEGLUIP van Arie Achterbaks, Sammy Stiekem en Glenn Gluiper noemen. En met DEMOKRATISCHE BESLUITVORMING heeft dit natuurlijk totaal niets te maken! Of zouden ze advies hebben gevraagd bij Wim K. of Ruud L. ? Die beide ex-premiers van Nederland zijn…..
  En dat een Wolfgang Schäuble zelfs meedoet aan het veroorzaken van deze VOORSPELBARE DEMOGRAFISCHE RAMP! Verbijsterend.

  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 26. Schauble heeft we een punt dat de Europese bevolking degenereert. Dat komt door de fatale combinatie van medische “vooruitgang” en anticonceptie, die de natuurlijke selectie uitschakelt. Stilstand is achteruitgang.
  Maar het is niet politiek correct om dat te erkennen. Nog minder politiek correct is het om adequate maatregelen te nemen in de vorm van het stoppen van het grootste deel van de geneeskunde, met name voor pasgeboren kinderen. Alleen ongevallen, en andere aandoeningen met een externe ooorzaak, zouden nog mogen worden behandeld.
  Maar het importeren van rassen die nog niet zover zijn gedegenereerd is natuurlijk volkomen stompzinng. Dat middel is erger dan de kwaal, vergelijkbaar met het grootschalige gebruik van DDT.

  • Grote schetsen, snel thuis.
   Totdat uw eigen kindje ziek is en de dokter zegt “we laten het sterven want de politiek wil dat”. Vanwege een dom ‘begrip’ over evolutie.
   Hitler wilde dat, weet u nog? Een “zuiver” ras. Want ook hij dacht te weten wat evolutie zou willen. En dus werden miljoenen vermoord, van overheidswege.
   Dat algemene gepraat houdt altijd op zodra het persoonlijk wordt. Dan blijkt het barbaars te zijn. En elke uitvoering wordt altijd persoonlijk.

   • Outin Theopen

    3 augustus 2016 op 12:01

    Het eugenetische beleid van nazi-Duitsland werd gedreven door het romantische verlangen de ideale Germaan te verwezenlijken; een “Übermensch” vrij van genetische onvolkomenheden en dus vrij van aangeboren ziekten en zwakheden. Daartoe greep men terug op bewezen methodes uit de dierenfokkerij. Hoewel in onze ogen een volstrekt onethische onderneming, was het streven naar een tot meer gewenste kwaliteiten gefokte mens in theorie niet onhaalbaar, daar de theorie achter de kunstmatige selectie van fokvee eenvoudig kan worden vertaald naar mensen. In de praktijk is het eugenetica programma van nazi-Duitsland geen succes gebleken. Door de voor nazi-Duitsland nadelige uitkomst van de oorlog is men niet in de gelegenheid geweest om de eerste resultaten te evalueren en het programma te verfijnen. Het is niet zonder meer uitgesloten dat men onder meer gunstige omstandigheden de nagestreefde doelen dichter had kunnen benaderen. Ik acht eugenetische projecten haalbaar maar onwenselijk.

 27. arjen,
  Ik heb het toch niet over actieve eugenetica, maar alleen over passieve. Je kunt de mensen van 200 jaar geleden toch ook geen nazi’s noemen omdat ze geen antibiotica gebruikten? Wat jij doet is hetzelfde als de dwarse linksmens: Een idee ad absurdum doordenken, waardoor het belachelijk en onacceptabel wordt, met als enig doel de andere partij te demoniseren.

  • Wie de geneeskunde niet wil geven aan sommigen, die wil ik terecht demoniseren. Want het is barbaars en gaat uit van een verkeerd idee van evolutie, waarbij mensen willen laten wegrotten omdat ze ‘zwakker’ zouden zijn. Ik neem aan dat u zich weg laat rotten als u een ernstige ontsteking krijgt? Of geldt uw idee alleen voor de anderen?

   • arjen,
    Ik ga dit idee echt niet uitvoeren hoor! Het is slechts een gedachtenexperiment. Het probleem van de degeneratie ligt daar, en vraagt om een oplossing. Ik doe er 1 aan de hand. Dat is alles.
    Het probleem is een beetje vergelijkbaar met de massa-immigratie. We weten dat we eraan kapot gaan, maar elke effectieve maatregel kan als nazistisch worden terzijde geschoven. Na ons de zondvloed lijkt de linksmens zich als lijfspreuk gekozen te hebben.
    De linksmens zelf is, grappig genoeg, het schoolvoorbeeld van degeneratie. Van harde actievoerder is hij verworden tot kleinburgerlijke moraalridder a la arjen.

 28. @Arjen
  U kletst volstrekte kolder! U werkt op emotie in plaats van op rede.
  Mijn vrouw, gynaecologe in ruste, werd dol van idioten die nooit kwamen voor controle, maar aan de alarmbel trokken als het misging. Verloskundige overstuur die de faecaliën tegen de wand zag en de smeerboel op de grond en geterroriseerde ambulance crew.
  Hoezo willen onthouden van?
  Ow ja en dan het tumult voor de O.K. Zooo leuk joh, echt een verrijking voor de medische staf die op vol moet. Want vaak sloegen de nieren ook op hol hè, lees zwangerschapsvergiftiging; sectio onder meest belazerde omstandigheden. Nee, maar Arjen lult lekker verder uit de kraag, we verdommen het. Well done!

 29. Basic Dimension

  3 augustus 2016 op 10:12

  Zo langzamerhand naderen wij de kern van policor als seksueel gedeformeerde sekte die zich in de toppen van onze cultuur gevestigd heeft. Schäuble is een financieel-economisch opportunist die geen enkele autoriteit bezit op genetisch onderzoek en volstrekt onbekwaam is om ethische beslissingen ten aanzien van een ombevolking te nemen volstrekt in lijn met de nazi’s die dit al eerder deden met hun ongegeneerde inteeltfilosofie. Het derde rijk laat hier zijn schaamlap vallen.

  • Basic Dimension

   3 augustus 2016 op 10:16

   De Westerse bevolking degenereert inderdaad maar dat treft alle populaties waar finimal beschikbaar is. Belangrijker is dat natuurlijke genetische selectie de populatie definitief kan veranderen zodat van assimilatie in de Westerse cultuur geen sprake meer kan zijn:

   [In the evolution a worse development of selective breeding in Paradise culture (former Islam) culled all human characters not suited for inbreeding and incest, males and females. There, a population evolved with an excess of sadistic males and masochistic females.]

 30. Basic Dimension

  3 augustus 2016 op 12:01

  In 45 jaar hebben honderden miljoenen West Europeanen de mosliminvasie gedoogd en bevorderd. Zij hadden blijkbaar de eensluidende drang om goed te doen. Een analyse van hun beweegredenen is nooit gemaakt. Er bestaan geen rationele economische motieven om moslims hier binnen te halen. Er moet daarom een irrationele en onbewuste drang bij honderden miljoenen Europeanen tot exact dezelfde attitude hebben geleid. Deze bestaat uit één of hooguit enkele onbewuste dimensies, omdat er zo weinig variatie is binnen het standpunt van policor. Zeer waarschijnlijk is policor de voortzetting van het christendom (CDU/CSU).

  • U mist hier een paar details. Met name de elite heeft dit bewerkstelligd vanaf midjaren 60. Die “goedkope krachten” weet u nog? Omdat de NL zogen. het werk niet wou doen(dikke leugen!). Het volk is vanaf diezelfde tijd Links geïndoctrineerd, wat al begon op de basisschool. Toendertijd was er geen internet, we hadden 2-3 tv kanalen en konden moeilijk toetsen wat de waarheid was. Nu heeft men de wereld onder de wijsvinger zitten. Kijk hoe in de jaren 80 Janmaat verketterd en naar het leven gestaan is. Hij zag toen al wat we nu in alle hevigheid mee maken. Dat zet een pretendent, mensen zagen wat er met hem en o.a. Fortuyn gebeurden en bonden nog verder in. Omdat je anders sociaal en economische zelfmoord pleegt. En in dit land kun je niet meer van het land leven zoals in veel andere landen. Dat is hoe ze de mensen klein houden. Maar de geest komt nog wel uit de fles. En dan zal hij er met geen mogelijkheid meer terug in te krijgen zijn!

 31. Die motieven zijn heel klaar en duidelijk. Mijn bijdrage AGG onder. Politiek zijn slechts hefbomen van de economie en haar econ/fin belangengroepen. Wat we wereldwijd hebben gezien is dat door de toenemende bevolking en toenemende intensiteit van de economie ook een sterke technologieontwikkeling kregen. De digitale wereld heeft de maatschappij veranderd. Het bracht in 1ste faze de wereld in huis en de buren veraf. Nu brengt het in een 2e faze de wereld als buren en het thuis veraf . Maar de drijfveren hiervan is de vrije globale economie. Die economie moet blijven groeien en dat kan in 1ste faze door politieke, financieel en economische maatregelen. Die maatregelen leken voor Europa en eigenlijk de wereld uitgeput en niet voldoende. In 2e faze gebeurd dit door meer Lebensraum (Markt) te creëren en een passende bevolkingstoename. Er wordt gerekend dat we met 10% bevolkingsaanwas de recessie kunnen counteren.

  • Outin Theopen

   4 augustus 2016 op 06:27

   @AGG Ik waardeer dit soort analytische bijdrages enorm. In onze kringen wordt de economische factor vaak onderschat of niet begrepen. Hebt u wellicht relevante literatuur aan te raden?

 32. Ja, het Duitse volk verspeelt in een paar jaar weer alle respect wat het in de afgelopen 70 jaar opgebouwd heeft. Weer zetten ze heel Europa op zijn kop en dan moet die kreupele kneus ook nog even wat nazi-ideeën afstoffen. Gaat lekker daar. Wat een stelletje trieste kneuzen.

 33. Misschien is een ideologie die ras en grondgebied hoog in het vaandel heeft staan toch niet zo’n gek idee. Arabieren en Turken hebben ook eigen grondgebied. Dit is het grondgebied, de levensruimte van het noordelijke ras. Kijk naar die strakke jongens en meisjes, mannen en vrouwen van wat extreem rechts heet en weet dat het bij lange na niet nog voorbij is het begint net. Odin!

  • Als mevr. Heikneuter eerder gaat dan meneer Heikneuter komt deze jongen terug naar het strijdtoneel. Pil van Drion? Fuck that, met de zelfmoordrollator de moskee in op vrijdagmiddag. Het hele zootje een lading spijkers in de reedt. Ze denken en roepen toch altijd dat ze bij ons de baas willen worden. Laten we die handschoen oppakken. En fuck alle staatsruifvreters die hun land verkopen voor een paar grijpstuivers.

 34. Intussen schijnt de veerdienst Frontex zelfs minderjarigen over te zetten naar Italie! Minderjarigen moet je terugsturen naar hun ouders. Ze komen niet uit een oorlogsgebied (meeste uit Marokko, Algerije en zuidelijker Afrikaanse landen). En dan is het nu een probleem van Europa? Nee. Het is een probleem van die ouders: direct terugsturen naar die ouders! Faal EU.

  • Sint Nicolaas

   2 augustus 2016 op 10:25

   Tje, dat is nu juist het probleem beste Arjen. Frontex is geen grensbewakingseenheid, het is een veerdienst die negers en soepjurken uit zee vist en NAAR €uropa brengt in plaats van de LINEA RECTA retour afzender te sturen. Het tuig weet dat uiteraard en rekenen er op dat ze voorzien van een natje en een droogje veilig aan wal worden afgeleverd. En ja, als je kindertjes in de boot zet is dat natuurlijk helemaal zielig. die moeten beschermd worden, opgevangen en onderdak gebracht worden. Zodra dat voor elkaar is dan komt het proces op gang van gezinsherreniging want hee, die kindjes moeten toch hun ouders hebben nietwaar ? Ook daar rekenen die uitgekookte ratten op en blijft het zeer lucratief om je kind alleen op pad te sturen met alle gevaren van dien uitsluitend voor eigen gewin op den duur. Die kinderen slaan het bruggenhoofd zodat de rest van de familie, vrienden, buren en kennissen er achteraan kunnen hobbelen.

   • Sint Nicolaas

    2 augustus 2016 op 10:34

    Moet je in €uropa eens je kind alleen op pad sturen. Dan krijg je de politie of kinderbescherming achter je aan, worden ze uit huis geplaatst en wat dies meer zij maar dat schorem komt er mee weg want die zijn zielig. Wat voor soort ouders zijn dat die hun kroost zo gebruiken ? Die zouden geen kinderen mogen hebben maar ja, Alaaf Hakkenbar heeft soldaten nodig dus fok maar aan mensen. En de €U ? Inderdaad ! FAAL ! Die houdt dit allemaal in stand door de ratten op te vangen, te voeden, te kleden en te huisvesten en zo kom je nooit van deze stroom stront af. Simpelweg NEE, deur dicht en klaar mee dan houdt het vanzelf op. Dankzij die smerige €urofielen, gutmenschen en (s)linkse idioten verzuipen we in de ellende en doet vandaag of morgen de laatste in Afrika of het Midden Oosten het licht uit. Met dank aan Merkel, Prutte en de hele landverraderssantekraam die het HUN plicht vinden het zooitje op te vangen. HUN plicht ja, NIET die van ONS !

 35. En dan is het natuurlijk geheel ongeloofwaardig dat die minderjarigen op eigen houtje honderden kilometers op reis gaan, op weg naar Libie. Daar MOET een organisatie achter zitten; ik vermoed een jihadistische organisatie (die wellicht betaalt) en/of criminele mensensmokkelaars. En die mislukte EU lokt dit uit.

 36. Basic Dimension

  2 augustus 2016 op 09:42

  Omvolking is het doel van policor, zo ver bent u al. Maar alleen omdat een blind paard dat ook kan zien. In 45 jaar hebt u alleen maar geklaagd zoals voormalige christenen gewoon zijn te doen. Masochistische weblogs verzorgden uw dagelijkse portie leed. Dat zette u dan weer om in lust. Maar u hebt de situatie nog steeds niet geanalyseerd. U wilt het gewoon niet zien. Wat is policor? Hebt u een analyse? Of maakt u er zelf ook deel van uit?

 37. De EU is een disfunctionele totalitaire staat.
  Waar is een partij die dit programma van omvolking in haar verkiezingsprogramma heeft staan?
  Waar zijn de discussies in de media over het omvolkings en genocide project op de europesche blanke bevolking?
  Bij mijn weten bestaat er geen partij die hier openlijk voor opkomt, en in de gelijkgeschakelde media heb ik nog nooit een discussie hierover gezien.
  Kennelijk hebben de nazis de oorlog achteraf nog gewonnen door hun genetische projecten en hun 4e rijk via een omweg toch nog te bereiken, met als voetsoldaten de geïmporteerde islamofascisten.

 38. DirkM, het is Apeldoorn.
  Voor elke Nederlander die Nederland verlaat komt er plaats vrij voor een potentiele haat moslim. Dat is het addertje onder het gras. Maar dat weet je zelf ook wel.

  • Cale, ik ben geneigd te zeggen: laat dat ‘potentiële’ maar weg. Iets met ‘bloed is rood’, ‘sneeuw is wit’ en ‘gras is groen’.

 39. “totale omvolking: die was in 2016 dus 99.000 plus 64.000= 163.000.”

  Rekenfoutje of denkfoutje?. Als je onder omvolking verstaat *vervanging* van het bestaande kom je gewoon op 64000 en de 35000 vullen dan openkomende plaatsen op die je eigenlijk voor het grootste deel had willen opvullen door eigen aanwas of immigratie uit gebieden waar je ‘völkische’ bindingen mee hebt. Dus omvolking wellicht gewoon richting die 99.000 .

  Dus geen Apeldoorn dus, meer een Deventer. Niet dat het bijster veel uitmaakt voor het betoog maar toch. De devils are in the details.

  • @DirkM
   U gaat een Flip van Dyke doen? Lijkt me leuk! Another one bites the dust, u zegt het maar.
   Kijk, Nederland kent tot een bepaalde periode (later was men zo slim om lui die twee nationaliteiten hadden, maar in Nederland geboren waren op te tellen bij de autochtonen. Terecht, maar vervuilend in de statistiek omdat ze twee nationaliteiten hebben.) een stabiliteit en zelfs een afname door de vergrijzing. Iets dat niet zorgwekkend is, want Nederland is/was/ zal zijn, veel te dicht bevolkt (iets waar die natuurbehoudridders zich ook diepe zorgen over zouden moeten maken).

   Maar hé, ineens gaan al die ouwetjes zich voortplanten….. Nou ik ben errug dom ik heb het zandbakdiploma niet eens gehaald, maar iets is me bijgebleven. Het is slecht kinderen als de natuurlijke stop eruit is getrokken.
   Lees: we worden statistisch belazerd. En u eet het als was het gebak.

 40. Rutte: ‘wij zijn met meer’
  .
  Hoe lang nog?
  Of wie bedoelde hij precies met wij?

 41. Overal op het nieuws de neergeschoten Russische helicopter (met hulp goederen voor de bevolking) nabij Aleppo in Syrie, ook op youtube te vinden. Wat nergens wordt vertoond is een wat langere versie van deze video “reportage”:
  https://fenixx.org/2016/08/01/moslims-gebruiken-neergeschoten-russische-helikopterpiloten-als-trampoline/

  Moderate rebels, supported by the USA. Fijne jongens. Maar dat wisten we al. Willen allemaal dolgraag naar het westen omdat ze ons zo aardig vinden.

  • Het goede nieuws is dat een paar uur na deze video shoot de Russische luchtmacht dat gebied volledig heeft platgegooid. Al die allah akbar sukkels liggen nu, met 72 maagden, 6 meter diep in hun zandbak.

 42. Datgene waar jullie voor staan! Dat het niet moge blijven bij alleen mooie woorden maar dat er iets ontstaat wat wij al zolang nodig hebben, ELKAAR! Wij Nederlanders zijn het verplicht tegenover onze voorouders, zij die hebben gevochten voor onze identiteit. Eeuwenlang! Laten we dat kapot maken in nauwelijks 30/ 40 jaar? Willen wij zo afscheid nemen op weg naar onze dan uitgeklede AOW? Ik lijk wel gek maar het is het waard om dit neer te schrijven ook al zijn deze woorden talloze malen gesproken. Het kan niet vaak genoeg in mijn optiek. Het is dat het niet gewenst is om mijn NAW gegevens hier te vermelden maar mijn vingers jeuken. Ja, ja, niet raadzaam….nee ik blijf weglopen. Is dat de waarheid? Is dat mijn veiligheid? Is dat dan mijn waarborg? Er moeten keuzes gemaakt worden! Bereid jullie voor!
  Fijne avond allemaal……………..

 43. Ja Joost, komen we vanavond nou eens bij elkaar ook al heb je er geen trek in? Of morgen? Waar wachten we op? Wat zij kunnen kunnen wij ook. We hoeven niet meteen de straat op, laten we eerst groeien, praten, kennis delen. Kapitaal vergaren. Plannen bedenken. En nee, laat ik alsjeblieft niet overkomen als een boysscout, begrijp dat de basis van alle macht is begonnen met een flauwekulletje. Op een avond wat gelijkgestemden die iets bespraken, een idee, een plan. Vasthouden en vastbijten in datgene waarin wij/jullie geloven bespreekbaar maken. Niet te moeilijk. Niet teveel dure woorden gebruiken. Gewoon doen. Daar waar wij bekent om stonden en staan. Ach..ik begrijp dat ik mijzelf even heb laten gaan Geen punt. Komt vast door het nummer ‘Angel of Death’ van Adrian Von Ziegler. Luister daar maar eens naar dat is mijn boost om te blijven geloven in iets wat zo krachtig zal zijn in de toekomst dat het zijn weerga niet kent. Fora genoten, ik wens jullie de kracht en macht toe over…

  • @Bagul
   Fantastisch nummer ‘Angel of Death’ van Adrian Von Ziegler.
   De “feel”is wat anders dan het gelijknamige nummer van Slayer 🙂

   Verder, don’t give up! enne… Be Prepared!

 44. @ Outin Theopen,

  Same count s for me, eerst kijkt men je jaren aan alsof ik niet goed wijs ben en nu willen diezelfde individuen advies omtrent….”wat te doen?” Wat een vreemde gewaarwording, iedereen is ermee bezig zonder ermee bezig te zijn. Ik heb het al vaker geroepen, de ”Ratrace” is factor 100 op dit moment. Daar ligt het verzaken. Waar wij bezig zijn met ‘baantjes, gras maaien, schoonouders op bezoek, weekend tripjes en dergelijke’, daar werken de heren en dames die andere plannen hebben gewoon door aan hun ideologie. Vanavond valt de duisternis en doe ik maar weer eens een rondje. Genoeg te zien als je het maar ziet. Afgelopen zaterdag in ‘De Telegraaf’, ja ook die krant lees ik, een artikel over onze vrienden van de AIVD. Hoe ze werken en wat ze mogen. Waar ze samenkomen als een Opus Dei club. Nou goed…ik ben er klaar voor. Vooral mentaal en natuurlijk ook zit ik goed in de padvinders spulletjes. Het is wat, niet Joost? Hoe pakken we het aan?…

  • Outin Theopen

   2 augustus 2016 op 17:06

   @Bagul
   Het is ontzettend belangrijk om met gelijkgestemden in contact te komen en een netwerk van vertrouwelingen op te bouwen. Een soort eigen Opus Dei. Dat is wat onze tegenstanders – van Merkel tot de AIVD – koste wat kost trachten te voorkomen. Daarom is men zo blij met Facebook, Twitter en andere social media. Wanneer mensen zich via die platformen kritisch uitlaten over de waanzin in deze wereld, dan zijn de veiligheidsdiensten daar meteen van op de hoogte. Uiteraard maken social media het voor dissidenten als wij eenvoudiger om elkaar te vinden. En dat is goed. Want zo kunnen we elkaar via het internet een hart onder de riem steken en gezamenlijk onze frustraties over de chaos in de wereld ventileren. Maar dat is niet voldoende. Persoonlijk contact blijft van superieur belang. Ik ben in mijn omgeving heel geleidelijk medestanders aan rekruteren. Vooral mensen met praktische vaardigheden: lassers, metaalbewerkers, metselaars, chauffeurs e.a. met pionierskwaliteiten.

 45. En daarom slapen de meeste mensen gewoon verder…rat race , hypotheek , stress ,
  en ondertussen om ze verder te laten slapen krijgen ze brood en spelen.
  Zoals : voetbal , wielrennen , olympische spelen , de ( nep ) verkiezingen in de VS en ga zomaar door….tijd om wakker te worden …..

  https://www.youtube.com/watch?v=pVzOujPNKgs

 46. @ Dick:

  1/3 van de kiezers is gehard policor. Je beschrijft een deel van die groep in het eerste deel van je reactie al.
  Het volgende 1/3 deel,dat met die harde kern bewust of onbewust,gemanipuleerd of niet meeloopt, is de groep die de grootste verantwoordelijkheid draagt voor onze neergang, omdat juist zij in het stemhokje maar niet corrigeren. Dat zijn de mensen,die vaak zeggen: ‘ja ik ben het wel met Wilders eens,maar ik zal nooit op hem stemmen’. De spiegel lonkt kennelijk toch ’s avonds en daar kun je niet inkijken,als je Wilders stemt -volgens de media en ander vergif. Enerzijds dus wel bewust van gevaar en bedrog,anderzijds te karakterloos en te laf om de consequenties te verbinden aan wat ze waarnemen aan zaken die niet kunnen:het gekonkel van de Ruttes en Asschers,Merkels en hun EU kornuiten. Het gedonder loopt al sinds de jaren ’90 en zeker 2002,dus tijd genoeg gehad om wakker te worden. Ik oordeel over de verzakers hard. De 1/3 harde kern policor veracht ik.

 47. Ze blijken op bestuursniveau dus niets te snappen van genetica, anders ga je geen gedegenereerde moslim inteelt genen introduceren in de europesche populatie, ook geen genen uit landen in zwart Afrika met gemiddelde IQ’s van rond de 70.
  Daarmee kunnen we de intellectuele concurrentie met China, Japan ,Zuid-Korea en India niet aan, we zouden weggevaagd worden.
  Voor de opbouw en de voortzetting van innovatieve technologische samenlevingen bestaat geen behoefte aan laaggeschoolde arbeid, dus ook geen mensen met een laag IQ .
  Die zijn beter op hun plaats in hun eigen biotoop.

  • @SPRX
   Vrijwillig mengen een hoog en een laag IQ dan ook niet. Mengen hè.
   Met ras/kleur heeft het allemaal niet veel te maken.
   Verkrachting….? Tja, zo verspreidde islam zich, maar je kunt kennis stelen, maar het gaat dood als je de materie niet begrijpt. Dat is dan ook de reden waarom het werd vernietigd.
   Kortom, als men zo doorgaat, wordt Europa het nieuwe Noord Afrika na het binnenvallen van de Arabieren. India is de ongein ook nog immer niet te boven enzovoort.

 48. Consumenten zijn veel efficiënter als ze dommer zijn. Of denk je dat we in europa nog veel produceren ?

 49. Daarbij Joost denk ik, dat het behouden van 2 paspoorten ook niet bevorderlijk is.
  Er zal geen echte binding met dit land zijn.Arbeidsparticipatie is al laag,de taal achterstand,de totaal andere cultuur,met name het trouwen met niet- Nederlanders,de andere normen betreffende seksualiteit,religie en verantwoordelijkheid.
  Allemaal slecht voor een modern en open land zoals Nederland.

 50. Hoe totaal imbeciel Schauble is? Als je denkt dat een land met 80 miljoen inwoners gevaar loopt door inteelt. Dan ben je totaal gek. En als je dan door inteelt gevormde volkeren wilt binnenlaten ( familiehuwelijke en daardoor laag IQ ) dan ben je totaal DEBIEL. Deze vent hoort in een dwangbuis.

 51. g.h.m.leferink

  1 augustus 2016 op 15:17

  “Een van de eerste ideologen achter deze theorie was Richard Coudenhove Kalergi,”
  Wàqt een inbeelding! Theorietjes zomaar loslaten op levende mensen! Een iemand die dat al eerder deed was ene Karl Marx. Resultaat van dat aanmodderen volgens zijn bedenksels, dat Communisme genoemd word: honderden miljoene doden!
  Dus hier hebben we alwéér zo’n betweter die de voortplantingsgewoonten in b.v. het Atlasgebergte niet kent: Neef trouwt daar met nicht, dus een groot aantal debielen is voorgeprogrammeerd!
  Dat zulke ‘academisch gevormde’ blaaskaken nog ernstig genomen worden is ronduit belachelijk! Maar blijkbaar denk ik daar anders over dan Angela Merkel en Wolfgang Schäuble….
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 52. De massale import van achterlijkheid, terrorisme en armoede is, samen met de islamisering, de grootste misdaad van de regentenkliek van landverraders. NOOIT in de geschiedenis van de mensheid hebben de elites zich zo tegen de eigen bevolking gekeerd. Hier is niet alleen sprake van misdaad en wanbeleid, maar ook van een totale DEGENERATIE. Deze elities hebben een totaal gebrek aan verstandelijke vermogens, geïndoctrineerd als ze zijn door de politieke correctheid van de Gutmensch. Het zijn zieke figuren die het zogenaamde belang van de wereld BOVEN die van de eigen bevolkingen stellen. DEGENERATIE dus en in strijd met alle logica en met de evolutionaire eigenschappen van de mens.

 53. Ik heb geen kinderen, gelukkig niet. Ik vraag me af hoe de ouders van nu met jonge kinderen hun toekomst zien. En die van hun kinderen. Ik zou me vreselijk druk maken en in ieder geval vertrekken uit Europa. Amerika dan maar. Daar wordt eerdaags iemand president die ziet wat er aan het geburen is. En die nu wordt verketterd door de gutmenschen. Net als Pim Fortuyn, Weten we nog? Maar god, wat had die man gelijk. Als je nu leest over de dagelijkse verkrachtingen in Europa van de nieuwe pareltjes die nooit en te nimmer ook maar één bijdrage zullen leveren aan een florerende maatschappij, de wegkijkende “leiders” die dat wel denken te schaffen. ‘Mon Dieu, ayez pitié de moi et de ce pauvre peuple’,

  • Dat begrijp ik niet. Waarom beweer jij gelukkig te zijn “omdat” je geen kinderen hebt ? Je kan gelukkig zijn zonder kinderen, je kan gelukkig zijn met kinderen erbij. Is het omdat je de toekomst somber ziet voor de komende generaties ? Weet wel dat wat de komende generaties wordt aangedaan, door jou en ik nu wordt veroorzaakt. Wij consumeren als sprinkhanen en houden een systeem in stand die uiteindelijk alles kaalvreet, een systeem die steeds maar blijft groeien om te kunnen bestaan en uiteindelijk onszelf en onze kinderen opeet op het altaar van steeds maar meer winst , maar uiteindelijk heel veel verlies . Hij wenste dat ik ipv slechts 2 , veel meer kinderen had.

 54. Het hoe en waarom deze omvolking over ons uitgestort wordt zou de vergrijzing moeten tegenhouden is een veel gehoorde kreet middels de media. Een regelrechte leugen dus. Die vergrijzing gaat gewoon door, alleen worden er illegalen bijgeplaatst. De echte waarheid is: Zo veel mogelijk angst en verwarring stichten. Meer aanslagen, meer verdeeldheid stichten. Het resultaat. De burger zal al zijn vrijheden willen opofferen om zich maar wat veiliger te voelen. U vult zelf maar in hoe die vrijheden en welke van u afgenomen gaan worden. Geniet nog maar even van dit blog…

 55. Toch zijn het de autochtonen in de landen zelf,die met hun stemgedrag en kennelijk genetisch bepaalde domheid,luiheid of onvermogen om de berichtgeving/propaganda te toetsen aan de hen overal omringende werkelijkheid,die autochtonen dus maken hun land kapot. Niet de immigrant is verantwoordelijk,zelfs Rutte of Merkel zijn producten van het niet alert corrigerende kiezersvolk en het ondraaglijke geestelijke en intellectuele gehalte ervan. Vetgemest en vermaterialiseerd -ga maar een een winkelcentrum in,de helft zijn wandelende vetkwallen, waarvan de bovenkamer uitgeteerd is. Enige voeling met basic signalen,die tot hen komen (gevaar,invasie,vedringing ,leugens en verraad van de leiders) is totaal verloren en de zaak wordt juist omgekeerd: boodschappers worden door ca 2/3 van de autochtonen weggehoond in de stemhokjes in de meeste Europese landen. Wat willen ze dan? Juist ondergaan in de eigen domme CDA/VVD/PvdA/CU/D’66/GL/SGP stront. En dat, mensen, zal ook gebeuren.

  • @veelminder.
   Het klinkt vreemd maar ik ben het wel en ik ben het niet met je eens. Bv ‘wir schaffen das’ daar had niemand voor gestemd, dat hebben ze ons geflikt. Pas achteraf werd het gespind en idd diverse autochtonen leende zich voor de spin, met BN’ers voorop want die vreten uit de staatsruif of zijn afhankelijk van opdrachten en dan kan je beter politiek correct zijn.
   .
   De meerderheid van het volk moet dagelijks werken etc, hebben zo hun eigen sores en hebben daardoor niet veel tijd om zich bezig te houden met zaken die ver van het bed lijken en vertrouwen blindelings op hun partij of msm omdat het zo altijd goed ging. Wat nog niet tot deze mensen is doorgedrongen is dat we in een compleet andere tijd en ander land leven en dat het 1 voor 12 is. En dat komt weer omdat ze belogen en bedrogen worden door hun partij en msm die ze altijd vertrouwd hebben. Dáár ligt het grootste probleem, we worden aan alle kanten belogen en bedrogen en veel mensen snappen dat (nog) niet.

 56. Sint Nicolaas

  1 augustus 2016 op 14:20

  Sint is al jaren geleden uit NL vertrokken. Tijdelijk voor werk maar na al die jaren aangekeken te hebben wat er in NL gebeurd heeft Sint geen behoeft meer om naar Nederrokko terug te keren en besloten weg te blijven. Steeds als Sint weer eens over komt merk je de teloorgang van de maatschappij aldaar, de verloedering en het bedrukkende straatbeeld. Waar heb je het over, vraagt men dan wel eens en dat is nou juist het punt. Zij die er dagelijks tussenin zitten zien het ( bijna ) niet meer. Die zijn zo murw geslagen en reageren zo laconiek op alle ellende die ze over zich heen gestort krijgen. Juist vanaf de zijlijn zie extra goed je wat er gaande is, hoe NL verwordt tot een vazalstaat van Brussel, onder de voet gelopen door een zooitje zelfbenoemde ‘vluchtelingen’ en terroristen. Diep triest hoe een land waar je ooit nog trots op was zo ten onder gaat terwijl de politieke elite het maar laat begaan en zelfs stimuleert ! Blij weg te zijn daar. Wat een ellende.

  • Mijn verhaal is identiek. Dus kan ik het alleen maar met je eens zijn. Ook ik bezoek NL af en toe vanwege familie. Maar daar weer gaan wonen? Het probleem is dat de meeste Nederlanders de realiteit niet willen inzien. Ze kunnen niet begrijpen dat er buiten Nederland locaties bestaan die veel beter zijn om te leven. De ervaringen in het buitenland zijn meestal niet meer dan 10 dagen vakantie bestemming om dan weer blij thuis te komen. Je hebt nu eenmaal wat wilskracht nodig om elders te gaan wonen. Gezien het schapen gedrag van de meeste Nederlanders en het (geluidloos) accepteren van de misdragingen van die rot Marokkanen, puur uit angst, blijkt de Nederlander over het algemeen niet de moed te hebben om eens een vervelend Marokkaans jochie op zijn bek te timmeren of om gewoon te zeggen “ik heb er genoeg van” en te vertrekken. Moed, ipv in minirokjes welkom roepen. Als U begrijpt wat ik bedoel.

   • @Cale U slaat de spijker op zijn kop! Vorig jaar bij mijn oom op het Pine Ridge Reservaat geweest. 3,5 weken in een hooch op een heuveltop gezeten; géén elektriek, geen internet of Wi-Fi, geen plee of stromend water. Alleen open prairie. Zálig! 3,5 week geen Arabisch gerochel om me heen zoals in m’n eigen wijk. Ik kwam helemaal tot rust. Het merendeel in NL heeft geen clou van de rest van de wereld “want het is hier toch allemaal zo goed geregeld?!?” Ze snappen niet dat “welvaart” en “welzijn” niet hetzelfde zijn. Net als u erger ik me helemaal kapot aan het schaapachtige apathische gedrag van de meeste Ndrlanders. Alles waar onze voorouders voor gebloed, gevochten hebben en gestorven zijn wordt in een namiddag verkwanseld. Helaas ben ik financieel niet bij machte voorgoed naar P.R. te gaan, anders was ik hier al jaren weg geweest.

 57. g.h.m.leferink

  1 augustus 2016 op 22:52

  Bijzonder scherp gezien, ‘Sint Nicolaas’.
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 58. De Heikneuter gaat zijn blanke enclave verlaten en gaat naast een boertje wonen die groenten verbouwt. M’n maat woont verderop en die trekt iedere dag een paar grote vissen uit zee met zijn bootje. Back to basic. Zonder booslims, zonder ‘elite’ en zonder Nederlanders. En zonder NPO. Al stort de wereld in, er is wat te vreten en goeie zin hebben ze ook nog. Succes met de integratie van die mafklappers.

  • Breinbrouwsels

   1 augustus 2016 op 17:31

   Geef eens een tip @Heikneuter, ik wil ook naast een groenteman wonen en vissen. Ik beloof dat ik ’t geheim zal houden anders komt heel Holland over.

 59. Klinkt goed – verstandige beslissing ! Verse vis, groente uit de tuin en koud bier in de schaduw van een palmboom. Ook in de meeste arabische landen, met name noord Afrika kunnen van een gelijksoortig goed leven genieten maar wat gebeurd er? Allah Akbar roepen, 5 maal per dag op de knieen, vrouw thuis opsluiten, feestjes en drank verbieden. Niet zo gek dat al die jonge moslims tot op het bot gefrustreerd zijn (en ons daar de schuld van geven). De stumperds.

 60. Goed plan Heikneuter,
  waar is dat paradijs ? mijn bug out bag is bijna helemaal compleet…
  Ik kijk het nog 1 jaar aan en hoop echt dat er iets verandert …geen leugens meer geen bedrog , het eigen volk eerst …enz enz politici die zich aan de wil van het volk houden,
  weg met Brussel enz…geen chantage uit Turkije , onze grens terug en ga zomaar door.
  Nee is nee Flutte en vazallen , wakker worden Nederland…

 61. Het omvolkplan van Kalergi houdt in dat de Europese- en instromende volken assimileren met als gevolg dat ze hun identiteit verliezen en een nieuwe identiteit gecreëerd wordt.
  .
  Als dat het huidige plan is dan hebben ze één hele grote denkfout gemaakt. Dat assimileren zal alleen gebeuren als volken verenigbare culturen hebben zoals bv Surinamers en Nederlanders, die kennen dan ook veel gemengde huwelijken.
  .
  Wat ze nu doen is niet verenigbare culturen importeren, zoals Keulen gister aangetoond heeft. Die assimileren niet, die koloniseren. Met als uiteindelijk gevolg dat Europa steeds meer de zelfbeschikking zal verliezen en steeds meer gedirigeerd zal worden door de landen/leiders van de kolonisten, zoals bv Turkije. M.a.w. de autochtone Europese leiders zullen steeds minder tot geen invloed hebben, dus op termijn zijn ze zichzelf aan het weg concurreren, ze geven Europa uit handen. Volgens mij was dat niet echt de bedoeling van Kalergi. Het is iig te bizar voor woorden.

  • ps
   .
   Tenzij ze Europa islamitisch maken, wanneer geheel Europa islamitisch is dan is het “probleem” opgelost.
   .
   Een deel van de Europeanen zullen zich als makke schapen laten bekeren (DirkM), maar een veel groter deel doet dat niet en zal liever de strijd aangaan. Dus het islamiseren van Europa zal voor “onze” leiders absoluut niet zo makkelijk gaan als het importeren van de islam waar ze al decennia hard mee bezig zijn.
   .
   Hoe je het draait of keert, één ding is zeker, het gaat er niet gezelliger op worden in Europa. Ik denk dat wij gezegend zijn de jaren ’60 ’70 ’80 en ook wel ’90 in het westen meegemaakt te mogen hebben want dat was voor het ‘gewone volk’ een zeldzaamheid en zal misschien nooit meet voorkomen, dankzij “onze” “geweldige” leiders.

 62. Met homogeniseren van verschillende culturen / talen enz.. hebben anders de Duitsers en de Fransen heel veel ervaring op eigen grondgebied. De gevolgen en de te nemen maatregelen zijn hen heel duidelijk en bekend. Maak je geen illusies.

 63. Rassenvermenging is het probleem niet. Ik verwelkom elk ‘ras’.
  Het probleem is islam. En dat geloof is niet aan ‘ras’ gebonden. Arabieren en Afrikanen kunnen gewelddadig islamitisch zijn (Boko Haram, Al Qaida, IS,).
  Dat is het probleem, dat walgelijke geweld en die haat.
  Een naaste adviseur van Abbas, ene sultan Einein, heeft opgeroepen elke Israeli die men tegenkomt, de keel door te snijden. En dan geldt Abbas als gematigd!
  Daar draait je maag van om, van die “cultuur”. Nu ook in het Europese theater.

  • Als het zo door gaat stel ik voor om een eigen theater voorstelling te schrijven en uit te voeren…zoals altijd mijn persoonlijke mening.

 64. Maar waarom en waardoor is deze vorm van Islam ontstaan ? En waarom is deze vorm zo aantrekkelijk bij net die mensen die wij hier krijgen en en net bij die mensen die in hun heimat het meest met ons te maken krijgen ?

 65. Breinbrouwsels

  1 augustus 2016 op 12:03

  In ieder geval in Europa zitten we opgescheept met echt kudtvolk. Er is er geen eentje meer die braaf met de pet in de hand aan de kant van de weg gaat staan als we langssjezen. Verder is het al tijden niet meer gebeurt dat we de dochters van onze horigen in hun huwelijksnacht even gingen voorvegen. Daarbij lijken de paupers steeds meer op die van Stand, ze gaan maar op vakantie en ze kopen maar en dat allemaal van poen die ons eigenlijk toebehoort. Inruilen die handel, deze worp is totaal verpest.

 66. Ik schrik enorm van dit soort berichten. Op den duur worden we dus daadwerkelijk een minderheid in eigen land.

  Een gemiddelde schoolklas in Amsterdam bestaat voor het merendeel al uit allochtone leerlingen. En dan te bedenken dat ik in de jaren ’80 nog op een volledig blanke basisschool zat… .Het gaat hard op deze manier, héél hard.

  • Outin Theopen

   1 augustus 2016 op 12:15

   Inderdaad. De toekomst van autochtone Europeanen ziet er somber uit. Ik ben me al jaren aan het voorbereiden op de Götterdämmerung, zowel mentaal als materieel. Ik heb er nooit een geheim van gemaakt. Lange tijd werd ik beschouwd als ontspoorde mafkees en weggezet als doemprofeet. Inmiddels benaderen mensen me voor advies. Xenofobie is het zekere boven het onzekere verkiezen. Het is denken aan de toekomst, denken aan hoe de volgende generatie zich moet gaan redden. Weldoeners maken nu een goede sier met hun ogenschijnlijk onbaatzuchtige optreden ten aanzien van hulpbehoevende vluchtelingen, maar hun altruïsme is op termijn destructief en nalatig ten overstaan van hun kinderen. Het is tijd voor realisten om zich te gaan voorbereiden op het ergste scenario.

 67. Inteelt. Elke boer met vee wist hoe om de koe met kleine uiers een super groot te maken. Het resultaat heet, de Nederlandse koe. Een nuttig dier, ook het varken en kip, die exclusief leven voor uw plezier en gemak. Dit kunstje is met mensen ook gebeurt. Het resultaat werd van Stand genoemd. Lager als dat, de Werkende of Arbeider. Met zichtbaar hoogtepunt resultaat Europa tussen 1900 tot 1950. De mens arbeider, rond 1900, was als de kip, koe, en varken, nuttig bruikbaar, voor alle doeleinden Stand wilde. Deze planeet was ooit volmaakt. En word het weer als de kinderen van oude Stand hun zin krijgen.
  Terreur, angst, veranderd dieren in nuttig en bruikbaar, mensen ook.

  • Outin Theopen

   1 augustus 2016 op 11:57

   Waar het gaat om exogamie en endogamie, eugenetica en dysgenetica, migratie en rassenvermenging, de natiestaat en oorlog, verwijs ik geïnteresseerden graag naar de werken van de omstreden Schotse antropoloog Sir Arthur Keith. http://tinyurl.com/j7uwpgz

 68. In een digitale wereld, daar waar in europa de zware industrie verdween, werd de maatschappelijke rol van burger verandert van werknemer / producent ( creëren van waarde) , tot consument ( verbruiker van waarde). Wat als de Europese burger ophoudt te consumeren ? Dan haal je er andere bij ? Hoeveel krijg je er op een m2 ? Kan je witte met zwarte mengen op de m2 , zonder de consumptie efficiëntie te benadeligen ? Kijk boeren hebben dat allemaal al uitgeplozen en rassen gemaakt die optimaal tot het doel zijn. Ondergaan wij nu hetzelfde lot ?

  • Outin Theopen

   4 augustus 2016 op 06:57

   @AGG Kunt u mij wellicht naar bronnen verwijzen waarin deze materie verder wordt uitgediept?

 69. Goed artikel !
  Stel dat deze bezorgdheid van de overheid over toenemende inteelt van de bevolking juist zou zijn, moet dat dan opgelost worden met ongecontroleerde immigratie van, ja van wat voor soort mensen eigenlijk? Je zou toch verwachten dat opzettelijke vermenging met wat kwaliteitscontrole gepaard gaat, toch? Van de ene kant bezorgdheid van de andere kant laat maar waaien. Wederom een klinkklare onzin politiek.
  We worden geregeerd door een stelletje zieke geesten die er wat vreemde meningen op na houden en die idiote ideeën ten koste van alles doordrukken. Waanzinnig. Of, zoals al eerder opgemerkt, gaat het om de chaos? Want iedereen weet dat met een sterk groeiende moslim bevolkingsgroep de problemen alsmaar groter worden: Meer moskeen, meer aanslagen, meer shariah, meer problemen op straat, meer problemen in het onderwijs, meer vrouwen aangerand, enfin, we kennen de situatie in west Europa. Onze “vrienden” in Washington wil een zwak Europa. Dat is ons echte probleem.

 70. Duizenden Turken staan met Turkse vlaggen te zwaaien in Keulen en Rotterdam en bejubelen hun dictator die tienduizenden mensen laat arresteren en zomaar beschuldigt van ’terrorisme’. Die media de mond snoert en elke kritiek op de persoon beschouwt als ’terrorisme’.
  En we staan er naar te kijken en het schijnt allemaal een teken te zijn van onze vrijheid en welwillendheid en openheid. Ergens wringt het.
  Ik stel me voor dat duizenden mensen met Amerikaanse vlaggen (symbool van de westerse vrijheid) door de straten van Ankara wandelen en vrijheidsleuzen schreeuwen. Nee, verboten daar. Maar hier vinden we alles OK. En als dank worden we gehaat.

  • Outin Theopen

   4 augustus 2016 op 06:51

   @arjen Interessante observatie. Toen ik gisteren de beelden van die Turkse manifestaties in Duitsland bekeek, realiseerde ik me plotseling dat wanneer Duitsers (of Nederlanders) daar zo met hun nationale vlaggen zouden staan zwaaien, alle media zo’n manifestatie zouden presenteren als een samenkomst van extreemrechtse fanatici. Turken zijn nationalistisch tot op het bot. Waarom wordt Turks nationalisme zelden als een extreemrechts fenomeen beschouwd? Heel af en toe hoor je iets over de nationalistische beweging “De Grijze Wolven” en dan wordt die organisatie als “extreemrechts” bestempeld. Doch wanneer “gewone” Turken met vlaggen, vaandels en vuurwerk bijeenkomen, dan mag dat geen naam hebben.

 71. Of een Pegida-demonstratie in Istanbul.
  http://www.pi-news.net/2016/08/satire-grosse-pegida-demo-in-istanbul/

 72. Basic Dimension

  1 augustus 2016 op 11:03

  Het mengen van rassen en etniciteiten is pure exogamie dat voortkomt uit de Westerse uitteeltcultuur. Maar een wezenskenmerk daarvan is wel de vrije keuze van individuen. Het christendom voegde daaraan nog de masochistische component toe. Daardoor werd ‘van nature’ een ondergeschikte relatie met islam ingebouwd.
  Endogame inteeltculturen als de islamitische staan juist weer haaks op vermenging. Door deze volstrekt ondoordachte mix van de islamitische met de christelijke cultuur komt er van een vrije keuze van Westerse individuen niets meer terecht. Volstrekt ondoordacht, tenzij onderbewust door policor een sadomasochistische relatie wordt nagestreefd.

  • Heel interessant punt. De demografische schokken die als gevolg van deze economische maatregelen van bevolkingstoename door massa immigratie uit het midden oosten en afrika veroorzaakt worden, zullen ons leven evenveel gaan beheersen als in het midden oosten en zeg maar USA als Zuid Afrika. Wat de burger nog had aan wortels ,was zijn comfort zone in zijn thuis zone. Die werd na al de rest, nu ook geslachtofferd als remedie aan een slecht draaiende globale economische machine. Wat dan nog voor een burger over blijft , is maar de vraag. Vergelijk is er niet op dergelijke schaal. Geen ziel of geloof meer , geen lichaam , geen relatie tot natuur en omgeving, nu ook geen comfortzone meer thuis ! Zal zo een verweesd wezen überhaupt nog willen leven , en als compensatie voor gebrek aan het vorige , de nutteloze dingetjes blijven kopen die onze economische machine produceert ? Alleen in een enge maatschappij waar de mens zelf een “ding” wordt , een onderdeel van de machine…

 73. Goed plan De Turkse volkeren en dat zijn er nogal wat, zullen van uit hier alleen hun geloof en hun leider in het geboorteland gehoorzame dienen en volgen. Zoiets als de “Joden” die hier wel wonen maar elk moment dreigen met wegtrekken. Dan de Soennieten en de Sjiieten de Hutu’s en de Tutu’s de Christenen en de Orthodoxen dat gaat hier allemaal zingend en dansend met elkaar om Benodigdheden tonnen LSD

  • Outin Theopen

   1 augustus 2016 op 11:36

   Steeds meer mensen lijken zich te realiseren dat het ‘verlichte wereldburgerschap’ dat ons decennialang als hoogste ideaal is voorgehouden voor de ‘gewone man’ louter verwarring en onzekerheid met zich meebrengt. Wereldburgerschap sluit aan bij de levensstijl van ontwortelde transnationale kosmopolieten, jetsetters en expats, voor wie wereldburgerschap in de praktijk reeds lange tijd een realiteit is. Etnisch-culturele integriteit en continuïteit, grenzen en een gevoel nationale eigenheid zijn in hun ogen slechts anachronismen. Voor een groot deel van de mensheid zijn dat echter zaken van grote waarde. Dat geldt voor voor alle etnisch-culturele groepen; voor Turken en Koerden, voor Mexicanen en Amerikanen, voor Belgen en voor Nederlanders. En dat zal altijd zo blijven.

   • In oorlog , ook een economische oorlog , strijden we tegen een maatschappelijk degeneratie net als een kankerpatiënt vecht en strijdt tegen zijn ziekte. In elke oorlog is het altijd de burger die slachtoffer is , af en toe de leiders. Als wij een leven leiden van consumeren , ziekelijk verzamelen/kopen van nutteloze dingen, dan onderhouden we een economisch systeem die moet groeien in zijn op en omzet om te kunnen blijven bestaan. Dat we daarbij zowel als mens en burger ons lichaam en geest geen goed doen is iedereen duidelijk, maar toch doen we het net zoals een roker meestal wel blijft roken. Kijk, ik heb het nagekeken : ik zou 99% van de dingetjes die ik heb kunnen missen. Ik bezit als gewone burger evenveel dingetjes als in de 17e eeuw een gehele middelgrote stad had (Uit erfenis vergelijk). Dit model hebben wij succesvol over de gehele wereld rondgedragen. Wat hebben wij dan nog als “wortels” die men zou kunnen ontwortelen ? Enkel een vage en sterk veranderlijke…

 74. Outin Theopen

  1 augustus 2016 op 10:46

  Hartelijk dank voor dit excellente stuk. Het is van groot belang dat het sinistere gedachtegoed van graaf Coudenhove-Kalergi beter bekend wordt onder de Europese volkeren. De graaf geldt immers als de ‘founding father’ van de EU en zijn geest wordt door het EU-establishment tot op de dag van vandaag met een huiveringwekkende eerbiedigheid benaderd. Toch is hij bij het grote publiek vrijwel compleet onbekend. Al jaren probeer ik mijn naïeve medeburgers attent te maken op de waanzinnige ideeën van deze ur-globalist en de richtinggevende rol die zij spelen bij de formulering van EU-beleid. Het is verheugend om te bemerken dat men nu eindelijk ontvankelijk begint te worden voor mijn, voor onze, boodschap. De kentering komt!

 75. Als ze in Duitsland werkelijk zo bang zijn dat het Duitse Volk gaat degenereren, moeten ze instroom gaan bewaken en alleen de “beste exemplaren” toelaten. Man, man, wat een ongelooflijke onzin, die angst voor degeneratie.
  Intussen laat men iedereen gewoon binnenwandelen, rijp en rot. Dat legt een veel grotere druk op de bevolking dan een angstvisioen dat wel heel ver in de toekomst ligt, al zou het al bestaan.
  Grensbewaking! Voordat het helemaal uit de hand loopt met een “partner” als Turkije. Als die altijd boze Erdogan de gematigde islam voorstelt, dan weten we hier genoeg.
  Wat een geluk (ook voor ons) dat men in het oosten hekken gebouwd heeft en de controle weer heeft ingevoerd. Moeten we hier ook doen met zo’n Duitsland als buur.

  • Het is niet het duitse volk die degenereert, maar de europese economie en bijgevolg de maatschappij en haar structuren. Koude berekening stelt dat met 10% bevolkingsaanwas de ‘degeneratie’ of ‘recessie’ kan worden geremedieerd. Dat de politiek dit nu aandurft is omdat de politieke bestuur nog nooit zo ver stond van de burger sedert 1923 -Weimar. De politiek heeft zich over de laatste decaden verplaatst van de Demos (Volk) naar de Economie (en belangengroepen). Die verplaatsing is geen bewuste keuze maar een maatschappelijk process op de ruïnes van ouderwetse structuren als landen en naties in een globale digitale wereld. Er zijn voor de nationale politici namelijk echt geen andere wegen mogelijk. De rampen worden er bijgenomen, en dat is ook niet de eerste keer dat het plaatsgrijpt.

 76. g.h.m.leferink

  3 augustus 2016 op 19:57

  ‘Arjen’, helemaal mee eens!
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink