Allemaal psychisch gestoorde eenzame wolven

moslimterorismeDoor Joost Niemöller

 

Het zijn ‘eenzame wolven.’ Het zijn ‘criminelen.’ Ze zijn ‘psychisch onstabiel.’ Er waren de afgelopen dagen drie moslimaanslagen, twee in Frankrijk, één in New York, die we volgens de media niet moeten zien als moslimaanslagen, maar als iets anders.

Neem nu Ismaaiyl Brinsley  die in New York twee agenten executeerde en daarna zichzelf ombracht. Toegegeven, in het openbaar zelfmoord plegen is niet volgens de islamregels. Maar moeten we hem daarom vooral zien als een doorgeslagen gek met een groot strafblad? Wel als je de mainstream media moet geloven.

Ook is er veel aandacht in de media voor het feit dat hij een problematisch verleden had. Hij was een uitzondering, zo moeten we geloven. Laten we vooral niet denken dat alle moslims zo zijn. Nee, dat denken we ook niet.  Maar mogen we alsjeblieft vooral zelf uitmaken wat we denken? Wat we van de media verlangen is dat ze de feiten aandragen. Bijvoorbeeld het feit dat Brinsley een foto van de koran met de meer radicale teksten op zijn Facebook pagina had staan. Mag dat ook in de krant?

En wat moeten we denken van de twee aanslagen in Frankrijk? O, wacht, die ene had een psychiatrisch verleden. En die ander, die was ook instabiel. Nee, dan is het goed, en dat Allah Akhbar roepen, dat was dus gewoon iets psychisch.

Het kan toeval zijn, drie moslimaanslagen op een rij. En die anderen daarvoor. Maar ik geloof niet zo in toeval als een ISIS leider eerder oproept tot ‘Lone Wolf’ aanslagen op Westerlingen.

Het is duidelijk dat er voor ISIS niet zoveel nodig is om hun oorlog op het Westen uit te voeren, middels al die ‘eenzame wolven’ die zich door die onthoofdingen op die filmpjes opgeroepen voelen om ook eens te gehoorzamen aan wat de islam ze oplegt. Iedere moslim kan radicaliseren en het mes ter hand nemen. Hij weet zich gedekt door de moraal van de islam. Wie ongelovigen doodt komt in de hemel. En als hij daarbij dan ook nog eens een beetje labiel is, dan is het zo gepiept.

Ook in Nederland neemt de dreiging toe, onder andere door het Nederlandse beleid om Syriëgangers tegen te houden. Wilders zegt: Laat ze gaan en laat ze nooit meer terugkeren. Dit kabinet steekt er integendeel heel veel energie in om de potentiële Syriëgangers vooral binnen te houden. Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) Dick Schoof stelt dat we daarmee weer een nieuwe dreiging hebben gecreëerd.

Als er in Nederland zo’n eentje tot onthoofding over gaat of met een auto op voetgangers inrijdt, dan heeft dat natuurlijk weer te maken met een lang strafblad, een psychiatrisch verleden, of een problematische jeugd. Maar niet met de islam.

Vind je het gek dat de helft van de mensen de media domweg niet meer vertrouwt?

 

 

 

 

Print Friendly
Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

41 reacties op “Allemaal psychisch gestoorde eenzame wolven”

 1. Mooie tijden waren dat, de tijden dat je als eenzame wolf of lone nut nog gewoon alleen over straat kon zonder over andere eenzame wolven en lone nuts te struikelen.

  1. Tja, die man uit Dijon is al 150x opgenomen geweest en wat doe je dan als ggz-instelling als hij zijn eigen bijdrage niet meer kan betalen? Dan laat je hem lopen en maak je hem het probleem voor de samenleving. Dat is het risico wat je loopt als je in een welvarende democratische rechtsstaat leeft. 🙂

 2. Dit kabinet steekt er integendeel heel veel energie in om de potentiële Syriëgangers vooral binnen te houden.
  .
  Feeling safe keeping your snakes in your backyard so they won’t bite your neighbors.
  (vrij naar Hillary Clinton)

 3. In de psychiatrie houden ze zich bezig met afwijkend gedrag. Daar hebben ze een handboek voor . Een belangrijk handboek is DSM V. Niet zolang is deze gewijzigd en heette daarvoor DSM IV. Ik ben geen medicus, maar er zullen verschuivingen hebben plaatsgevonden in de te diagnosticeren kenmerken van ziektebeelden bij patiënten en misschien zijn enkele ziektebeelden wel helemaal verdwenen.
  Zijn die ziekten dan niet meer waargenomen? Misschien, maar het kan ook zijn, dat waar ze vroeger als een ziektebeeld werden opgevat, ze inmiddels als normaal worden beschouwd. Iets als een ziektebeeld beschouwen is namelijk ook afhankelijk van veranderende maatschappelijke normen en waarden. Wat misschien vroeger een vrouw was met “nymfomane hysterie” is tegenwoordig een pornozakenvrouw misschien.
  Wanneer mensen andere mensen gaan neersteken (Tours), afknallen (New York) of platrijden (Dijon), is dat voor ons een vreemde bedreigende zaak, zeker als ze Islamiet blijken te zijn. Dat is niet te verklaren uit gewijzigde maatschappelijke normen. Ook is het voor de westerse psychiater het (pogen) mensen zomaar te doden afwijkend gedrag, zeker als het motief ongebruikelijk is. Allah, Gaza, Tjetjeense kinderen, mijn broeders in Syrië, e.d. blijken de motieven te zijn. Hier genoemde daders handelen op basis van redelijk irrationeleimpulsen: dus ze zijn instabiel.
  Maar als je lid bent van de ummah, lid van de broederschap van moslims, de uitverkorenen van Allah, aan wie de heerschappij over alles (mensen, spoken en geesten en de rest van de aarde) toebehoort, ligt dat anders. Als moslimbroeder, hoe nobeler je bent, gehoorzaam je meer aan de ijzeren wetten van Allah. Hoe nobeler, hoe meer je de plicht op je neemt de wetten van Allah te verdedigen, te verbreiden en te handhaven. Onderling mogen broeders van Allah barmhartig naar elkaar toe zijn, maar ze behoren meedogenloos te zijn naar de ongelovigen, de wetsovertreders. Makkelijk wordt het op die basis te begrijpen, dat er neergestoken wordt, gedood wordt, en de eer van de broeders wordt gewroken, en ga zo maar door. Het zijn de meest reine, de hoogst religieuze, geloofsuitingen.
  Maar de daders zijn desalniettemin psychisch instabiel vanuit de optiek van de westerse psychiater. Daar heeft de westerse media niets aan gelogen.

  1. Mooi en vanuit kennis geschreven en natuurlijk zijn de daders psychisch instabiel, maar westerse media verzuimen te vermelden dat dit normaal is binnen deze cultuur waardoor er van lone wolfs geen sprake kan zijn.

 4. RTL laat vervolgens een keurige Franse D’66 mevrouw zien, die wel geschokt is, maar als vanzelf concludeert, dat de dader in Dijon een gestoorde figuur is.
  Dit vml van de Franse tv afkomstige fragment gaat natuurlijk de hele wereld over, en is dus hiermede onderdeel van de niet aflatende indoctrinatie van de links politiek correcte pers PO’s en haar opdrachtgevers. Onderdeel van een misleiding en propaganda als in Hitler Duitsland en Stalin Rusland qua intensiteit, alleen verpakt in een meestal fluwelen handschoen . In dit geval die Mevrouw, die of te stom is om voor de duivel te dansen of gewoon is uitgezocht op haar politiek correcte overtuigingen. De islam wordt zelfs ook maar niet genoemd en al worden hier alle kades van de Rotterdamse havens opgeblazen, dan nog zijn het een paar misleide en door u en mij gediscrimineerde eenlingen, die dit doen. En om het gelijk van de elite nog eens kracht bij te zetten, gaat er nog een marineschip helpen mogelijke terreurkandidaten uit de Middellandse Zee op te vissen, nee niet om terug te sturen naar Noord Afrika, maar fijn hierheen te halen. Pers en politiek in West Europa wat mij betreft in een notendop en als wolven en leeuwen zich stortend op de immer gedesinformeerde kiezer. Dat zien we dan ook terug in de prestaties van die kiezer in zijn stemhokje. Meer Pechtold, meer Slob en het CDA doen herleven.. Dat kan alléén zó.

 5. offtopic maar wie het aan durft, het wilders bashen is al weer begonnen op npo2
  .
  http://www.tvgids.nl/2Doc%3A_H%C3%A9t_congres_%28Politieke_Documentaire%29/programma/17704255/

 6. Neemt niet weg dat ik iemand die Allah Akhbar roept ook als psychisch gestoord zou classificeren.

 7. Maar stel nu eens dat het allemaal heel anders in elkaar steekt dan wij denken? Stel nu eens dat deze “Lone Wolfs” zijn opgeleid door westerse geheime diensten en worden losgelaten in onze samenleving om deze te ontwrichten, om chaos te veroorzaken. Hallo, 19.000 C.I.A. bankrekeningen bij de Zwitserse UBS bank, waarmee tussenpersonen van o.a. Al Qaida, Al Nusra en IS van de nodige financiën worden voorzien. Wanneer zien wij hier in dat deze organisaties creaties van het westen zijn?

  Haroon Rashid Aswat, het meesterbrein achter de aanslagen van 7/7 in Londen, was een MI6 dubbelagent. Het is bekend dat MI6 jihadisten recruteren uit de grootste moskee van Londen. Waarom weten wij dat hier niet?
  https://www.youtube.com/watch?v=MoxPY3H5EqA

  Of we nemen “Syria Danny”.
  https://www.youtube.com/watch?v=w20bX2k8qYg
  Of deze, is ook wel leuk.
  http://www.voltairenet.org/article173025.html
  Wakker worden, mensen.

 8. Is dit nou de derde of de tweede die dat doet?

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/23483387/__Man_rijdt_in_op_kerstmarkt__.html

  1. De derde.
   Begin van de avond op de kerstmarkt van Nantes. Met een bestelbus alla u akbar roepend. Daarna zelfmoordpoging met diverse steken in de eiegen hartstreek.
   W>e worden ingehaald door de realiteit.

 9. Een betere tijd van het jaar hadden ze niet kunnen kiezen, voor hun dan wel te verstaan.

 10. Neemt desalniettemin niet weg dat het aanhangen van het mohammedanisme een ernstige geestesziekte is, het is een ernstig virus dat zich in de hersenen (het besturingssysteem) heeft ingevreten, en daar het Sudden Jihad Syndrome (SJS) veroorzaakt, soms zonder voorafgaande waarschuwing.
  Het is dus zaak de loslopende tijdbommen op te pakken en uittezetten, en de rest onder curatele, dus de wet handhaven en de preek uitsluitend nog in het Nederlands en bij het citeren van haattexten uit de koran ook uitzetten, oproepen tot geweld is tenslotte verboden, ook voor hen die een “religie” aanhangen.
  Gelijke behandeling, weet u wel?

  1. Of zou de islam de geestesziekte veroorzaken, analoog aan een virus op je computer die het besturingssysteem overneemt.

 11. Wat mij nou zo boeit is of die mosselmannen echt geloven in dat verzonnen / geleende woestijngodje of dat ze gewoon vet bang zijn voor hun geloofsgenoten. Er is genoeg informatie toegankelijk voor ze om zich te ‘verlichten’, dus waarom volharden ze in die aperte onzin? Is die groepsdwang zo groot??? Dat zou wel een hele slimme enquete moeten zijn om dat eens uit een significant aantal los te krijgen. Er zullen r toch zat zijn met een IQ boven de 80 om rationele dingen te snappen.

  1. “Er zullen r toch zat zijn met een IQ boven de 80 om rationele dingen te snappen.”

   Dat had je beter niet kunnen schrijven als je blijft ontkennen dat je door je eigen veiligheidsdiensten wordt besodemieterd. Theo van Gogh weet er over mee te praten, hij was tenslotte het slachtoffer van “Collateral Damage” van de C.I.A. en de A.I.V.D. Om dit op “mosselmannen” af te schuiven heb je niet eens een IQ van 80 nodig.

 12. Moslims maken deel uit van een endogamie waarin zij een collectieve persoonlijkheid bezitten. Daarenboven worden zij gestuurd door hun collectieve onbewuste. Er bestaan wel moslims die zich van de kern van de leer af bewegen maar die lijken voor rede vatbaar. En daarom is a lone wolf die psychiatrisch gestoord is juist niet van toepassing op deze endogamie.

  1. collectieve persoonlijkheid bezitten
   .
   ehh, moet dat niet een collectieve bewustzijn bezitten zijn ?

   1. Neen, dat is juist het kenmerk van deze endogamie, men repliceert anonieme inhoudsloze inbred bodies waarin voorouders moeten reïncarneren, het is heel macaber. Het is semantisch natuurlijk tegenstrijdig. Men kan ook zeggen dat zij geen individualiteit bezitten. Gevoelige mannen en dappere vrouwen werden in de evolutie uitgemoord. Sadistische mannen en masochistische vrouwen zijn daardoor oververtegenwoordigd. Deze groep gaat niet assimileren.

    1. Als ze niet gaan assimileren en doorgaan op dit pad zullen we dus voor de keuze komen te staan: umlegen oder selbst untergehen. Umlegen dan maar.

     1. Er komt een tussenfase van parallelle samenlevingen waarin de Westerse cultuur zich ook opstelt als endogamie. Maar de sharia van Donner is dan al bij moslims ingevoerd.
      Dan gelden er officieel twee basale moraliteiten en twee vormen van rechtspraak, zoals ons nu al door D66 door de strot wordt geduwd. Tussen partijen ontstaat vervolgens een amoreel level playing field dat in een burgeroorlog ontaardt als gevecht om schaarse middelen.
      .
      (22) Antipodal Religions in Basic Dimension
      .
      http://sexualreligion.blogspot.nl/2014/12/22-antipodal-religions-in-basic.html

    2. “inbred bodies”

     Dat is een goede voor de Rothschilds, Morgans, Lehmanns etc.

     1. Assumption 153: With the invention of earthly reincarnation inbreeding lost its rational connection with genetic immortality and now became magically bound to earthly reincarnation. And in a way it still made sense. Males could only reincarnate safely into their own tribe if they enforced inbreeding on women during lifetime. Hence, inbreeding was not meant for immortality of their genes any longer, but instead inbred bodies served for reincarnation. And this latter relationship became the principal connection in the inbreeding instinct, because it was the best reinforcer of inbreeding.

     2. Desalniettemin gaan Rothschilds, Morgans, Lehmanns etc. dood, net als jij. Wat overblijft zijn “inbred bodies” binnen deze families die jou leven bepalen.

    3. 23 december 2014 om 00:02

     Er komt een tussenfase van parallelle samenlevingen waarin de Westerse cultuur zich ook opstelt als endogamie
     .
     maar BD, wat moeten de goedmensen dan ? vind het zo “zielig” als die zich gaan afkeren van hun morele projecten..

     1. Dat is een goede vraag. Ten eerste heeft de Kamer altijd met de moslim immigratie ingestemd. Het koesteren van exoten is daarom ons aller geile lust.
      Wordt de parallelle samenleving van moslims gesanctioneerd door sharia dan zullen veel autochtonen afhaken. Femke vond het masochistisch zwijmelen ook wel lekker maar het moet niet al te serieus worden.
      Inderdaad, hoe gaat dat uitpakken. Een deel der seculiere moslima’s vlucht naar de Westerse endogamie, een deel gestoorde autochtonen vlucht naar het moslimhonk.
      Wij moeten betere modellen ontwerpen van wie wij werkelijk zijn. Time is running out….

      Fantastisch concert van Joe Cocker:
      https://www.youtube.com/watch?v=1Lwg0ZlPTJA

   1. Dat je de feiten van een besmetting en virus benoem deed me denken aan de film World War Z die ik toevallig had gezien, vandaar de opmerking, maar de plank een beetje mis slaat.

 13. Wat ik wel opvallend vind, is de snelheid waarmee de Franse officier van justitie ook vanavond weer in Nantes, evenals de twee voorgaande dagen in Tours en Dijon, komt met de stellige zekerheid dat het absoluut geen terroristische daad betreft. Natuurlijk is het belang van de openbare orde en rust gediend met een dergelijke uitspraak van de zijde van het gezag, want het wordt een puinhoop als ze daar allemaal Asterix en Obelix gaan.

  Maar als ik google, dan blijkt de omschrijving van een terroristische daad het gebruiken van geweld te zijn tegen burgers (niet militairen) om doelstellingen te bereiken van politieke/religieuze/ideologische aard: hetgeen dan geschiedt door intimidatie (moet ik soms nog iemand afknallen dan in naam van Allah) of verspreiden van angst (op Allah beledigen staat de doodstraf, dus…) of dwang (gijzelen).
  De elementen geweld tegen burgers, met als doel (Allah Akbar roepen ze allemaal) angst te verspreiden c.q. te intimideren lijken de afgelopen drie dagen allemaal aanwezig te zijn geweest.

  M.a.w. men, het bevoegd gezag is de zaak wel aan het bagatelliseren volgens mij: “Niets aan de hand, we hebben de zaak volledig onder controle…”.
  Hoe lang houden ze dat vol…?

  1. overheden/msm schieten hier mee steeds meer in eigen voet, het volk is niet meer afhankelijk van msm en kan dus simpel via www aan eigen waarheidsbevinding doen.
   .
   overheden/msm bereiken dus het tegengestelde met al het ontkennen/downplayen/bagatelliseren,
   het volk zal zich daardoor steeds meer gaan afkeren van de gevestigde orde .

 14. “Een op het oog goed geïntegreerde moslim zoals de BN’er Ali B. is de moordenaar Mohammed B. van morgen, wanneer hij gedreven door psychische problemen zich vastklampt aan de koran.”
  .
  Aldus Ayaan Hirsi Ali.

 15. alle goed geïntegreerde moslims zijn er alleen om ons zand in de ogen te strooien…

 16. Wel is zo dat Front Nationale (FN) in Frankrijk enorm populair is. Daarnaast hebben ze in tegenstelling tot hier het gekozen burgemeesterschap (6 jaar), waar dat Front Nationale al voor verandering in de machtsbezetting heeft gezorgd.
  Ze hebben een zeer kritische agenda waar het de ongebreidelde vrijheid betreft om geloof te belijden. Logisch, je moet wel een erg groot (gesubsidieerd) belang hebben om vol te houden dat Saudi Arabië het walhalla is van de ideale samenleving.

  Eigenlijk is het dus best te begrijpen, dat elk mens die zijn kinderen en kleinkinderen toch graag in een normale samenleving ziet opgroeien, daarom ook best Front Nationale daar of PVV hier stemt, Waarom dan die overtrokken reacties dat het Nazi’s zijn, imbecielen, criminelen e.d.? Of hebben die lui die “vuile Nazi’s” tegen FN en de PVV staan te krijsen er baat bij om te leven binnen een samenleving die geregeerd wordt op basis van een Napolitaans Mekkaans capo-regime? Retorische vraag dus.

  1. Het gekozen burgemeesterschap is de ontsporing van democratie , dat de verwekelijking toont van exogame culturen. Gekozen burgemeesters leiden tot parallelle samenlevingen. Weg met democratie in deze vorm.

 17. Als al die politiek correcte journalisten, die er dagelijks alles aan doen om de islam zo veel mogelijk te ontzien, in de spiegels kijken dan kan het niet anders dan dat ze van zichzelf walgen.
  Deze multikul Gutmenschen degraderen het vak van journalist tot een indoctrinatie gezwel waar Goebbels nog wat van had kunnen leren.
  Het is walgelijk en afstotelijk. Nog veel erger is het dat ook mensen die dit inzien vaak nog gewoon een abonnement op dit soort zooi hebben.

 18. De houding van links is best komisch.

  Als een moslim wat vervelends doet, en dat komt heel veel voor, dan is het een incident of een “lone wolf”.

  Als een moslim succesvol is (een enkeling en vrijwel altijd dankzij positieve discriminatie) dan is dat ineens wel representatief voor alle moslims.

Reacties zijn gesloten.